Info
x
Astept un sfat !!!
|
irina_24ro_yuppy 209 mesaje Membru din: 3/12/2007 Oras: Sibiu |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:21
De la: ginagini, la data 2009-04-02 15:54:51da dumnezeu ne-a dat dreptul de a alege dar pe proprie raspundere.Ca sa poti intelege ca fara el nu prea poti mare lucru.De ce crezi ca sunt atatea divorturi si despartiri dureroase?Eu una i-am dat un raspuns si un sfat pozitiv si realistDe la: irina_24ro, la data 2009-04-02 13:45:25buna razvan.Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea sa vezi ce o macina?Poate ii este frica sa nu se intample ca in relatia anterioara, cu fostul.La inceput este pasiunea apoi cand sa intervina sentimentele omul ca ezita ii cam frica sa se deschida in fata altei relatii pt ca sa nu intample o alta dezamagire.Eu cred ca ar trebui sa discuti cu ea,sa ii demostrezi ca se poate baza pe tine cereo in casatorie pt ca asa poate altfel va ava ajuta dumnezeu pt a nu intampina tot felul de lucruri rele,sau daca le veti intalni mereu vai gasi o rezolvare pt ca altfel va ajuta dumnezeu |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:25
De la: irina_24ro, la data 2009-04-02 19:21:47oamenii vor sa faca ceea ce vor,dar doar prostii fac pt ca nu sunt in stare sa duca o relatie de la cap la coada,pt ca apar multe probleme si ei nu stiu sa le rezolve pt ca solutiile vin de la dumnezeu,daca oamenii viseaza ca ei se pot descurca singuri este cea mai mare prostie,pt ca fara dumnezeu nu poti face mare lucruDe la: ginagini, la data 2009-04-02 15:54:51da dumnezeu ne-a dat dreptul de a alege dar pe proprie raspundere.Ca sa poti intelege ca fara el nu prea poti mare lucru.De ce crezi ca sunt atatea divorturi si despartiri dureroase?Eu una i-am dat un raspuns si un sfat pozitiv si realistDe la: irina_24ro, la data 2009-04-02 13:45:25buna razvan.Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea sa vezi ce o macina?Poate ii este frica sa nu se intample ca in relatia anterioara, cu fostul.La inceput este pasiunea apoi cand sa intervina sentimentele omul ca ezita ii cam frica sa se deschida in fata altei relatii pt ca sa nu intample o alta dezamagire.Eu cred ca ar trebui sa discuti cu ea,sa ii demostrezi ca se poate baza pe tine cereo in casatorie pt ca asa poate altfel va ava ajuta dumnezeu pt a nu intampina tot felul de lucruri rele,sau daca le veti intalni mereu vai gasi o rezolvare pt ca altfel va ajuta dumnezeu Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: irina_24ro, la data 2009-04-02 19:21:47oamenii vor sa faca ceea ce vor,dar doar prostii fac pt ca nu sunt in stare sa duca o relatie de la cap la coada,pt ca apar multe probleme si ei nu stiu sa le rezolve pt ca solutiile vin de la dumnezeu,daca oamenii viseaza ca ei se pot descurca singuri este cea mai mare prostie,pt ca fara dumnezeu nu poti face mare lucruDe la: ginagini, la data 2009-04-02 15:54:51da dumnezeu ne-a dat dreptul de a alege dar pe proprie raspundere.Ca sa poti intelege ca fara el nu prea poti mare lucru.De ce crezi ca sunt atatea divorturi si despartiri dureroase?Eu una i-am dat un raspuns si un sfat pozitiv si realistDe la: irina_24ro, la data 2009-04-02 13:45:25buna razvan.Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea sa vezi ce o macina?Poate ii este frica sa nu se intample ca in relatia anterioara, cu fostul.La inceput este pasiunea apoi cand sa intervina sentimentele omul ca ezita ii cam frica sa se deschida in fata altei relatii pt ca sa nu intample o alta dezamagire.Eu cred ca ar trebui sa discuti cu ea,sa ii demostrezi ca se poate baza pe tine cereo in casatorie pt ca asa poate altfel va ava ajuta dumnezeu pt a nu intampina tot felul de lucruri rele,sau daca le veti intalni mereu vai gasi o rezolvare pt ca altfel va ajuta dumnezeu Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
alinlaurentiu_stoica_2005 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:25
salut!
am trecut prin asa ceva............... ai 2 variante, fie termini relatia repede si nu te mai uiti inapoi, fie ramai cu tipa dar trebuie sa fii sigur ca tine la tine si ca rel voastra va dura. durata unei relatii depinde numai de tine si de ea. daca voi vreti sa dureze va dura, daca nu.............. o relatie are 2 poli care se atrag, daca se schimba polul de atractie rel e sparge. cred ca cel mai bine este sa discutati deschis, mai ales ca va intelegeti super bine. sa va iubiti! numai bine! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:28
ba!
tu nu esti capabil sa asculti metallica! ai inteles exact pe dos ce doreau sa transmita ulrich si compania. nu te mai folosi de numele lor.................. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:35
buna andreea!
sfatul tau este f bun, numai ca in ziua de azi sunt persoane care se fol de sinceritatea celor de langa ei. asa cum probabil e cazul amicului de forum razavan. nu spun ca toti barbatii sunt sinceri, dar chiar nu ai intalnit nici unul care sa tremure in fata ta cu o floare in mana? Raporteaza abuz de limbaj |
|
NASHU2033 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 00:32
aaaa,astepti un sfat,zici?
asteapta-l.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 08:45
De la: CRISTOPHOR2033, la data 2009-04-03 00:32:04aaaa,astepti un sfat,zici? uite un sfat pt ala cu topicul...MORI Raporteaza abuz de limbaj |
|
zuzu_freeman 15 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 08:45
Mdea .. bv!!!!
Bine zis!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
stefanflorin_PoLy 3 mesaje Membru din: 21/01/2009 |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 14:45
Pai ma omule din momentul in care ea s-a despartit de respectivul cu care urma sa se casatoreasca inseamna ca nu a fost pregatita sa faca acel pas sau a fost pregatita si ceva a oprit-o...in fine...ideea e ca a ajuns cu el pana la acel punct(CASATORIA) si probabil asteapta asta si de la tine.. nu sa o ceri in casatorie dar asteapta sa fii un pic mai serios si mai sigur pe actiunile pe care le faci.
|
iancumarin2003 43 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 13:22
o inviti in oras la un restaurant ,o ceri de sotie si gata ai terminat cu problema
simplu si eficace Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 382 mesaje Membru din: 30/04/2009 |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 20:18
beyyyyy ... numa experti pe acila ... dar voi nu vedeti detaliul cel mai important ... RELATIA S-A RACIT !!! sfat ... aprinde in spanacul meu focul in soba !!! poy tu o tii in frig ??? saraca fata in ce conditii e tinuta ... :D:D:D ...
|
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 15:20
De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???... sfatu meu e sa imi sp cocalarule:)) si femeia ta la fel:)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 26/04/2009 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 19:59
lupta pt ea daca nu iese nik asta e...dupa mn o sa mearga inapoi la ala...dar orcum nu ai nik de pierdut...femei sunt o gramada,o sa-ti gasesti alta cu care o sa te intelegi mai bn decat ea
|
yuppy002021 47 mesaje Membru din: 17/05/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 17:13
?dar tu te porti ca inainte..inainte de prostie? si cum o faci sa se simta iubita daca ceea ce trebuia sa faci doar cu ea ca semn de iubire ai facut si cu altele? ce anume ii oferi doar ei, ca ea sa se simta intr-o relatie speciala cu tine? te iubesc ai mai zis-o pe un chat, esti frumoasa le spui la toate, iar... prosti...ai mai expermentat..Si mai ales CE SI CUM a aflat ca tu nu esti doar cu ea?
|
ZOHAN 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 07:37
daca vrei sa iti petreci restul vietii cu ea , cere-o de sotie si asta ai va indeparta ori ce dubiu despre tine ,
Raporteaza abuz de limbaj
imi doresc ce imi doresti tu mie si sa ti se intample tie
|
|
cornelbojor 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 08:00
maturizativa si nu fiti superficialii, ca mina
|
paulleonid 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 08:25
Las-o Alta la rand ca altfel o sa fie si mai urt
|
medichit 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 08:29
ai dat deja raspunsul!
Treci la treaba!!!Actioneaza daca asta simti cu adevarat, iar daca nu retrage-te elegant si o sa fie loc de o prietenie sincera ulterior. Raporteaza abuz de limbaj |
|
LupTzicnit 486 mesaje Membru din: 1/04/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 08:31
De la: cheregi_andreea, la data 2009-01-27 16:02:22eu zic doar sa ii areti ca esti mereu langa ea,stai serios de vb cu ea si spune-i ca ea ii da un sens vietii tale si esti mereu alaturi de ea..o fata are nevoie doar de incredere si afectiune.nu-ti fie frica sa spui ce simti..in vremurile astea baietii nu mai sunt sinceri deci cea care are langa ea un baiat sincer sunt sigura ca nu o sa renunte la el...mult succes andreea draga lasa ca am fost eu fidel undei alte " andree " 7 ani de zile ..sincer, si asa mai departe .... si m-a inshelat dupa 1 sapt de chat cu un altul :)) asa ca lasa-ne ;) relatzia e ca un joc de LOTO :) ai sau nu noroc ;) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 08:40
mori si toate se vor rezolva..asta e sfatu meu
|
zalexxx 8 mesaje Membru din: 23/04/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 08:59
O iubesti.. stai langa ea. Daca nu.. Pup si hai pa.:-) Orice femeie poate fi facuta sa iubeasca orice barbat. Trebuie doar sa intelegi ce asteapta de la tine si in ce moment.
|
serenik 12 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 09:02
mda..cred ca inteleg cam cum sta treaba. asa e si l mn...numai ca eu sunt femeia care s'a ''racit''. sunt de 3 ani cu tipu numai ca acum, cel putin cand scriu aici, nu simt nimic...stiu ca il iubesc, vreau sa fim impreuna pt totdeauna dar azi nu vreau sa-l vad, nu vreau sa-l ating, nu vreau nimic.ciudat...s-ar putea sa-mi para rau pt gandurile astea, sau sper sa ma faca sa mi para rau, sa-mi arate in continuare ca merita. asa ca banuiesc ca si in situatia ta, mai bine ar fi sa lupti tu daca ea nu poate.
|
atilla0084 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 09:02
bai fratilor sunteti inculti ...prosti...retardati....omul are nevoie de un sfat si voi faceti caterinca.....radeti de el...bravo.Poate ii este frica sa mai iubeasca...vb cu ea deschis....
|
flaw_tin 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 09:15
cel mai bine este sa luati amandoi o pauza mai lunga. Atunci o
sa vezi daca te iubeshte cu adevarat sau nu.
|
robertdobrescu 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 09:47
timpul trece si fiecare zi e pretioasa. pune-i asta in fatza. daca are sentimente valoroase pt tine se va teme sa ia o decizie negativa. Trebuie sa ii explici ca trecutul e trecut, ca fiecare om e altfel, ca asta e alta sansa de a fi fericita (asta daca tu iti propui si poti sa o faci fericita!!!) asa ca sa aleaga ; ori dati cartile pe fata fara rezerve si fara jena, ori......PAAAA! cel mai nasol e sa o lalai. daca are ceva sa iti reproseze sa iti spuna deeschis. daca, NU ARE (iar tu asta sti) inseamna ca se teme de ceva, are rezerve sau de fapt, cel mai grav, nu te iubeste sufcient, de fapt "iubire" incompleta nu exista. exista sau nu exista
|
giuvymate 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 09:52
Prietene, esti intr-o situatie grea de tot. Unele femei sunt sadomasochiste, adica doresc sa sufere, nu pot trece foarte usor peste necaz, si ce are ea nevoie acum este de o perioada de singuratate , cred ca vrea sa stea singura o perioada si mi-e sa nu se simta cam sufocata de tine, las-o mai moale , lasa-o sa-si verse lacrimile cum vor ele , adica singure sau cu cineva mult mai apropiat , adica familia. Cand o sa-i mai treaca ,stai linisit ca o sa fi primul la care o sa apeleze. Nu incerca sa-i ceri prea mult, ai rabdare si totul se va rezolva de la sine. Timpul le rezolva pe toate. Tine legatura cu ea prin telefon, ascult-o, asta vor femeile, sa fie ascultate , prea putin le intereseaza parerile barbatilor. Sfatul trebuie dat doar atunci cand ti-l cere.
DAca o sa incerci sa o presezi acum cu posesivitatea ta, s-ar putea sa o pierzi pe vesnicie, un om puternic si matur are rabdare. Important este sa fi pe "scena"ei, sa fi prezent dar nu o sufoca, ea are mult mai mare nevoie de caldura familiei, si daca simti ca nu poate sa se apropie prea mult de tine, pai atunci las-o asa si usor usor lucrurile se vor schimba in bine. bafta multa si daca ea are ceva pentru tine, chiar nu ai de ce sa-ti faci griji. Timpul le rezolva pe toate! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Bine zis!!!!