Info
x
Astept un sfat !!!
|
yuppy000145 4 mesaje Membru din: 1/03/2009 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 10:48
Buna
Sfat VORBITI!!! SI PUNETI LUCRURILE CAP LA CAP ASA ESTE CEL MAI BINE.Daca TU crezi ca merita si nu ai vreo banuiala lupta pt ea.Totul se poate rezolva...crede-ma!!!
|
|
eugen58 3 mesaje Membru din: 11/03/2009 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 11:03
Renunta cat inca mai poti ,altfel s-ar putea ca mai tarziu sa ai surpriza vietii tale.
Eu sunt acum in plin divort , pe care ea l-a bagat. Si tot asa era,saraca dupa o deceptie. S-ar putea ca tu sa fii doar o compensare ptr ea! Raporteaza abuz de limbaj |
|
filipov_alexandru 471 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 11:15
De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???... Frate lupta daca tii si la si ia atitudine...nicio femeie nu vrea langa ea un barbat care nu stie sa ia atitudine. Barbatul este stalpul unei familii si trebuie sa arate tot timpul ca este cel mai potrivit pentru a asigura siguranta si protectia ei. Deci fii barbat si o sa fie bine Multa bafta iti urez
Raporteaza abuz de limbaj |
|
eu_carmen_carmen 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 11:16
adevarul e ca eu nu am prea inteles...ai facut o "prostie"( dar ce o fi?) si totusi va intelegeti f bine petrecand mult timp impreuna..dar esti nemultumit de situatie acum...probabil s-a schimbat dat prostiei tale cum tu spui...remediaza prostia atunci!probabil se lasa mai greu convinsa....sau poate i-ai dat ocazia sa faca ce d e fapt vroia... sa se retraga...spune-i ce ai scris aici mai bine ei si in fc d e zice iei o hotarare, nu?
succes! Raporteaza abuz de limbaj |
|
dada85 34 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 11:30
Dragostea nu-i o lupt ....
Dac e foarte bine, dac nu, nu fora ...
|
horia_coman2002 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 11:32
eu cred ca trebuie sa stai de vorba face to face cu ea ca sa lamuriti lucrurile pentru ca femeile nu au incredere decat daca le-o oferi implicandu-te mai mult in relatia directa cu ele.
horia Raporteaza abuz de limbaj |
|
monicabratosin2005 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 11:51
Cere-o in casatorie
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 12:01
De la: monadria, la data 2009-04-02 11:51:37Cere-o in casatorie Si daca ea, intr-un moment de "slabiciune", zice "da", iar dupa un timp ajung la concluzia ca s-au pripit? Nu mai bine sa isi analizeze, amandoi, sentimentele, si dupa sa ia o hotarare?... Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
|
|
|
Monarom 122 mesaje Membru din: 6/09/2009 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 12:03
NU CASATORIA LEAGA 2 OAMENI .IUBIREA POATE EXISTA SI FARA UN ACT OFICIAL LA MIJLOC !
Raporteaza abuz de limbaj
Mona
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 12:05
De la: Rebeka_, la data 2009-04-02 12:03:07
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nicusor_busuioc 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 12:06
are dreptate. si eu am fost intr-o situatie similara, numai ca eu ieream cel care o facea pe ea sa sufere ca sa vad cat o tin curelele, cat ma iubeste si cat ar fi in stare sa indure pentru mine. acum sunt fericit si in iunie avem cununia. crede-ma, merita sa fie fericita si o sa incerc sa ii ofer tot ce este posibil pentru a o face fericita. nu vad de ce nu ar merita si prietena ta. dar daca faci pasul asta, gandestete ca nu il faci pentru o zi, ci pentru o viata!
|
corinabudris 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 12:20
CEAU,AM SA IMI PERMIT SA ITI RASPUND IN CEEA CE PRIVESTE SITUATIA RELATIEI TALE,TU NU ESTI SALVATORUL NIMANUI,NU TREBUIE SA TE SACRIFICI PTR NIMENI,IN SCHIMB POTI SA II ARATI CA O IUBESTI SI EA VA STII CE ARE DE FACUT...NU CREZI???
|
nicusor_busuioc 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 12:21
De la: claudia07, la data 2009-01-17 03:02:25Daca tu crezi ca ea este pt tine: LUPTA!!! asta e cat se poate de clar! chiar daca nu va fi sa fie , si daca ea nu vrea vrea o relatie cu tine tu vei sti ca ai facut tot posibilul sa o ai aproape de sufletul tau! si nu vei regreta mai tarziu ca nu ai luptat si sa te gandesti ce ar fi fost daca i`ai fi spus gandurile si sentimentele tale adevarate! are dreptate. si eu am fost intr-o situatie similara, numai ca eu ieream cel care o facea pe ea sa sufere ca sa vad cat o tin curelele, cat ma iubeste si cat ar fi in stare sa indure pentru mine. acum sunt fericit si in iunie avem cununia. crede-ma, merita sa fie fericita si o sa incerc sa ii ofer tot ce este posibil pentru a o face fericita. nu vad de ce nu ar merita si prietena ta. dar daca faci pasul asta, gandestete ca nu il faci pentru o zi, ci pentru o viata! Raporteaza abuz de limbaj |
|
crismady_3112 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 13:28
Nu are rost sa ramai langa ea, numai pentru a fi "un umar pe care sa planga fericirea de mult apusa". Cel mai bine intreab-o ceea ce doreste in viitorul apropiat si daca te iubeste, daca simte pasiune, daca isi doreste sa fie mangaiata, sarutata de tine. Sincera sa fiu, nu are rost sa va pierdeti timpul unul cu altul. Ii poti zice asta: "TREBUIE SA STII CAND SE INCHEIE O ETAPA DIN VIATA TA , DACA TE INCAPATANEZI SA RAMAI MAI MULT DECAT E NECESAR, PIERZI BUCURIA DE A TRAI SI SENSUL VIETII" (asta ar fi valabila si pentru prima relatie si pentru actuala). Multa bafta!
|
irina_24ro_yuppy 209 mesaje Membru din: 3/12/2007 Oras: Sibiu |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 13:40
De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 13:45
buna razvan.Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea sa vezi ce o macina?Poate ii este frica sa nu se intample ca in relatia anterioara, cu fostul.La inceput este pasiunea apoi cand sa intervina sentimentele omul ca ezita ii cam frica sa se deschida in fata altei relatii pt ca sa nu intample o alta dezamagire.Eu cred ca ar trebui sa discuti cu ea,sa ii demostrezi ca se poate baza pe tine cereo in casatorie pt ca asa poate altfel va ava ajuta dumnezeu pt a nu intampina tot felul de lucruri rele,sau daca le veti intalni mereu vai gasi o rezolvare pt ca altfel va ajuta dumnezeu
|
ratzwan 11 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 14:24
Tu ai simtito de la 100 de m..eu de la 3000 de km:)) deci nu doar femeile simt cand ceva nu e in regula
|
Fosta membra 9am.ro 19 mesaje Membru din: 27/05/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 14:33
De la: zuzu_freeman, la data 2009-04-02 08:55:53Vrajeala.....Iubirea este la fel ca si cum ai crede in mos craciun... Ce de ,,oameni" pe forum... Voi pt ce dreaq traiti bah, pt bautura, si ftut cat cuprinde? Raporteaza abuz de limbaj |
|
diana_meral 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 14:35
Sfatul meu e tocmai ca fiindca sunt femeie, si stiu ce vorbesc....incearca sa o presezi sa-ti spuna cu ce ai gresit fata de ea....si daca stii dar nu ai vrut sa spui aici....cereti scuze si asigur-o ca nu vei mai face asa ceva...si mai ales ca sa nu o pierzi, da-i o dovada de buna credinta....adica intreab-o ce solutie crede ea ca ar rezolva problema respectiva..si ia-o in serios..adica fa ce zice ea....ca ar ajuta-o....conteaza enorm pentru o femeie sa vada ca esti dispus sa faci ca ea..e o dovada cat de mult o iubesti....O relatie poate reinvia...dar ai mare grija, mai ales daca ea a suferit atat de tare in trecut......Inima ei va stii daca tu esti alesul pt totdeauna numai daca ii arati prin ce ti-am spus mai devreme cat de tare tii si tu la ea si cat de mult iti doresti sa ramai cu ea..Nu mai gresii fata de ea....Fii matur..de obicei asta isi doresc femeile..printul care vine pe un cal alb dupa ele..ai inteles? Nu e asa de greu ...
|
ginagini 17 mesaje Membru din: 30/01/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:49
De la: andrush, la data 2009-04-02 11:30:07Dragostea nu-i o lupt .... Corect!Mai ales daca iubeste altul,poti sa te lupti cat vrei,sa iei ce atitudini vrei ca tot nu rezolvi nimic... Raporteaza abuz de limbaj
[b][url=http://retete-culinare-diverse.ro]RETETE CULINARE DIVERSE[/url][/b]
|
|
ginagini 17 mesaje Membru din: 30/01/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:54
De la: irina_24ro, la data 2009-04-02 13:45:25buna razvan.Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea sa vezi ce o macina?Poate ii este frica sa nu se intample ca in relatia anterioara, cu fostul.La inceput este pasiunea apoi cand sa intervina sentimentele omul ca ezita ii cam frica sa se deschida in fata altei relatii pt ca sa nu intample o alta dezamagire.Eu cred ca ar trebui sa discuti cu ea,sa ii demostrezi ca se poate baza pe tine cereo in casatorie pt ca asa poate altfel va ava ajuta dumnezeu pt a nu intampina tot felul de lucruri rele,sau daca le veti intalni mereu vai gasi o rezolvare pt ca altfel va ajuta dumnezeu Cam prea multa religie la mijloc.Dumnezeu ne-a dat in primul rand dreptul de a alege,sau de liber arbitru.. Raporteaza abuz de limbaj
[b][url=http://retete-culinare-diverse.ro]RETETE CULINARE DIVERSE[/url][/b]
|
|
Laur999 8 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 16:59
Faceti ce credeti ca e bine pentru voi.
|
florian_vochescu 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 17:11
In cazul in care mai sunteti impreuna(vad ca mesajul original este din dec 2008),in primul rand va felicit.In al doilea rand doresc sa va spun ca o relatie misto pe termen lung se construieste si nu vine de la sine(decat la inceput).Se pare ca s-a consumat prima faza dar nu e nici o nenorocire.Intotdeauna unul se plictiseste mai repede,e normal sa fie asa.Important este ce vreti voi.Daca aveti mai multe puncte in comun printre care si activitatea sexuala (obligatoriu) si exista si sentiment,de ce sa rupi relatia.De rupt e usor,nu-i greu,o poti face oricand.Daca tii cu adevarat la ea si crezi ca merita atentia si dragostea ta reinventeaza-te!Fa ceva nou!sau fa aceleasi lucruri ca si pana acum dar ALTFEL,in alt stil,cu o noua atitudine.Lupta impotriva rutinei care distruge multe relatii frumoase!
PS nu stiu de ce imi apare la avatar imaginea de femeie,sunt barbat 100%.Rog redactia sa modifice Raporteaza abuz de limbaj |
|
marinela_toth 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 17:46
De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???... Dragul meu , eu sunt femeie si cred ca am trecut prin aceeasi situatie ca si ea . Daca a suferit in trecut , nu mai are incredere in nimeni , orice semnal ca omul de langa ea ar putea sa o raneasca o va face sa se baricadeze .Va astepta sa vada ce se intampla .Daca spui ca ai ''gresit '' trebuie sa ii recastigi increderea , sa o faci constienta ca pe ea o iubesti , prin orice mijloace , sa nu iti fie rusine sa recunosti in fata ei ca o iubesti ,in nici un caz sa nu ii dai un ultimatum ,bafta Marinela Raporteaza abuz de limbaj |
|
marinela_toth 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 17:49
De la: Rebeka_, la data 2009-04-02 12:03:07 Te contrazic . Datele problemei se schimba cand exista un act oficial
|
Monarom 122 mesaje Membru din: 6/09/2009 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 18:01
De la: Marynela_03, la data 2009-04-02 17:49:51De la: Rebeka_, la data 2009-04-02 12:03:07 Ma refer numai la iubire . Normal ca datele problemei se schimba dupa casatorie ..dar asta nu inseamna ca dupa casatorie se iubesc mai mult Raporteaza abuz de limbaj
Mona
|
|
jejnk 138 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:01
De la: dasca777, la data 2008-12-13 21:17:48De la: BOBY, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???... nici atunci nu vor fii impreuna pe veci , dupa ce o va manca, va trebui sa se cace odata si odata
|
cismarualin 151 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:11
De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???... "nu-ti tinem pumnii nu credem c-o sa-ti mearga mai bine,tot ce-ti uram e sa apuci ziua de maine.nu pot sa ma abtin desi toti imi spun ca gresesc problemele tale ma fac sa zambesc"(ca$$a locco) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:20
De la: Rebeka_, la data 2009-04-02 18:01:03De la: Marynela_03, la data 2009-04-02 17:49:51De la: Rebeka_, la data 2009-04-02 12:03:07 ![]() Unii chiar se iubesc mai putin dupa... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:21
De la: ginagini, la data 2009-04-02 15:54:51da dumnezeu ne-a dat dreptul de a alege dar pe proprie raspundere.Ca sa poti intelege ca fara el nu prea poti mare lucru.De ce crezi ca sunt atatea divorturi si despartiri dureroase?Eu una i-am dat un raspuns si un sfat pozitiv si realistDe la: irina_24ro, la data 2009-04-02 13:45:25buna razvan.Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea sa vezi ce o macina?Poate ii este frica sa nu se intample ca in relatia anterioara, cu fostul.La inceput este pasiunea apoi cand sa intervina sentimentele omul ca ezita ii cam frica sa se deschida in fata altei relatii pt ca sa nu intample o alta dezamagire.Eu cred ca ar trebui sa discuti cu ea,sa ii demostrezi ca se poate baza pe tine cereo in casatorie pt ca asa poate altfel va ava ajuta dumnezeu pt a nu intampina tot felul de lucruri rele,sau daca le veti intalni mereu vai gasi o rezolvare pt ca altfel va ajuta dumnezeu Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Dac e foarte bine, dac nu, nu fora ...
NU CASATORIA LEAGA 2 OAMENI .
...si nu exista femei perverse,ci doar femei
,imbracate elegant si datzi foccccc de cocalar ce estii!!!!