back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Astept un sfat !!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

nicoleta_giorgiana

26 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:12

DAK U CONSIDERI K O IUBESTI SUFICIENT DE MULT KAT SO CERI IN CASATORIE ,FA LUCRUL ACESTA!

Alice_in_Wonderland

3330 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:42

Inainte de toate hotararile fi sigur ca aveti deplina incredere unul in celalalt. Fa-o sa se simta in siguranta alaturi de tine, demonstreaza-i ca e speciala. Daca o vei cere in casatorie si ea nu e sigura pe ea s-ar putea sa ia o decizie in graba pe care sa si-o schimbe mai tarziu dupa ce analizeaza situatia. Incerca sa intelegi ce isi doreste de la viata, fi sigur ca ii poti oferi si reciproca. (fi sigur ca ea iti poate oferi tot ce iti doresti). Casatoria e un contract, dar pe viata unde ,,clauzele'' trebuie sa fie respectate DE AMANDOI.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 17:23

De la: dasca777, la data 2009-01-25 22:22:10metallica rules----die die die my darling......kill...muriti bp...v-as omori eu sa mor dc nu dar nu va am adresele...bp v-as spinteca pe toti in special pe asta cu forumul...mori boule,sp de homo ce esti ,te calac fem in picioare,fte-o si da-i jet si fte-i una si dupa cap...in pida matii de prost cocalar ce esti...bautura...sunt beat:)))))

Cu cat citesc mai mult topicurile astea de pe Yuppy, cu atat ma ingrozesc mai tare de prostia omeneasca.
Nu credeam ca am sa ajung sa scriu asa ceva, dar tu Dasca esti un DOMN, cel putin in cazul de fata. Nu-i spui destule, la cat merita.
Ce i-as spune eu PACALICIULUI asta, nu se poate scrie in cuvinte.
Fiecare are cate o pasarica la mansarda. Dar cocalarul asta, vorba ta, are un stol.
AU MAMA MEA! De ce nu spui si cum va f...ti mai, ca sa fie filmul complet?
Stii ce zic eu? Mai bine du-te si reclam-o la Politie pentru asta!

9am060141

90 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 18:21

De la: BOBY, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???...

nu cred ca exista femeie care sa refuze propunerea unui barbat, in cazul tau iubit, de a trece la" mai serios " bine acu depinde ce fel de femeie este iubita ta ---- isi doreste si ea asta sau doar vrea "sa si traiasca tineretea" BAFTA!

vstefi

4 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 12:47

UF
DUPA CUM SPUI CRED CA LA TINE SA SCHIMBAT CEVA,DACA ERA LA EA GARANTAT SE DEPARTA DE TINE,GANDESTETE BN CA NU CRED CA-TI DORESTI SA SUFERE CINEVA ,SI ESTE PREA DEVREME SA SE PRODUCA O RACEALA SAU ASA ZISA OBISNUINTA,ASTA DUREAZA ANI.BAFTA MULTA

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 12:49

Boby...pls impusca-te..multam in numele intregii planete...rat prostiei va scadea vertiginos dupa ce mori u:))

danuntu_06

31 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 10:31

in primul rind nu ai detaliat cu ce anume i-ai gresit,in al doilea rind cred ca nu comunici suficient cu ea iar cel mai important fii sincer cu tine si cu ea si vb deschis despre orce problema , si inca cv ea este inca ravasita de experienta anterioara si ar trebui sa incerci sa fii f. calm cu ea sa-i oferi in primul rind dragostea ta neconditionata, sa fii tandru iubitor si mai iesi si tu cu ea seara la plimbare, fa-i cadouri cu orce ocazie cumpara-i flori si nu uita fii sincer, succes.

dRk13

11 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 23:59

vezi... daca ai facut vre-o prostie, femeile nu te uita si nu te iarta :>

radupopescu20_01

1 mesaj
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 07:12

Decat sa stai toata ziua gandindu-te ca ceva nu merge si ca se va termina (si chiar asa se va intampla daca o gandesti asa), mai bine vorbeste deschis cu ea despre asta...calm, frumos, fara invinuiri...stii tu...la fel cum fac oamenii mari

poppiq_2000

11 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 07:21

Da.. cea mai buna solutie este discutia.. o discutie deschisa intre voi doi.. fara menajamente, fara ocolisuri.. daca zici ca tii la ea. Daca tine si ea la tine.. raceala ei s-ar traduce cu "mi-e frica sa nu o patesc si de aceasta data" sau cu "nu stiu ce sa fac... e un baiat bun dar nu am uitat inca relatia anterioara". A tine la tine, pentru ca sa poti alege o cale impreuna, chiar pana la ceea ce zicea cineva pe forum "..daca vrei ca El sa ii spuna mama.." nu e suficient... Calea catre fericire e plina de prapastii, de rape, de alunecari de teren... daca amandoi treceti peste ele.. atunci o sa aveti satisfactia ca veti continua drumul impreuna fara retineri si fericiti pana la adanci batraneti.. trebuie sa fi sigur daca doar tine la tine sau te iubeste.. la fel si tu. Sentimentul trebuie sa fie reciproc.

poppiq_2000

11 mesaje

Da.. cea mai buna solutie este discutia.. o discutie deschisa intre voi doi.. fara menajamente, fara ocolisuri.. daca zici ca tii la ea. Daca tine si ea la tine.. raceala ei s-ar traduce cu "mi-e frica sa nu o patesc si de aceasta data" sau cu "nu stiu ce sa fac... e un baiat bun dar nu am uitat inca relatia anterioara". A tine la tine, pentru ca sa poti alege o cale impreuna, chiar pana la ceea ce zicea cineva pe forum "..daca vrei ca El sa ii spuna mama.." nu e suficient... Calea catre fericire e plina de prapastii, de rape, de alunecari de teren... daca amandoi treceti peste ele.. atunci o sa aveti satisfactia ca veti continua drumul impreuna fara retineri si fericiti pana la adanci batraneti.. trebuie sa fi sigur daca doar tine la tine sau te iubeste.. la fel si tu. Sentimentul trebuie sa fie reciproc.

poppiq_2000

11 mesaje

poppiq_2000

11 mesaje

poppiq_2000

11 mesaje

poppiq_2000

11 mesaje

poppiq_2000

11 mesaje

baytu_ionut

485 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 07:56

Prietene d merita sa lupti? nu lupti cu morile de vant? inainte de a vedea ce trebuie sa faci convingete daca e acolo sa ai pentru cine lupta,si dak da ,da tot ce ai mai bun din tine, afla de ce saracie s-a racit relatia si apuca-te si repar-o, las-o un timp sa se relaxeze nu pune pesiune pe ea, daca tine la tine cu siguranta intr-o zi, nu va mai putea si tot va veni la tine, tu doar arat-i k ti la ea si merita k ea sa aiba incredere in tine.Si daca nu iese nu uita in viata nu tie interzis sa iubesti de mai multe ori, vin alta,alta....alta.Stiu k e dureros doar asta-i viata!!

msabie

1 mesaj
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 08:27

Poate noi cei de pe forum nu suntem tocmai cei ma iin masura sa-ti dam sfaturi insa, intotdeauna se poate invata ceva din experienta celorlalti.
Astfel, pot sa-ti spun ca trebuie sa fii deschis cu ea!!!
Asa cum ne-ai spus noua situatia prin care treci, asa ar trebui sa-i spui si ei si sa luati decizia impreuna, daca se merita sa o mai ,,lalaiti'' impreuna.
In rest ce sa-ti spun, mai daca o iubesti, chiar merita sa pierzi si ani din viata alaturi de ea....dar daca nu...mai bine fiti sinceri si NU O MAI LALAITI FRATILOR AIUREA!!!
MULTA BAFTA!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 08:33

Trebuie sa-i acorzi mai multa atentie. Vei afla ce o macina numai daca discuti cu ea. Tu presupui diverse si diverse ....Acestea iti amplifica teama si in mintea iti apar mii de intrebari la care nu ai raspus. Raspunsul este la ea. Depinde cat de mult o iubesti ...Daca mai poate fi vorba de iubire. In ultimul timp predomina sexul si atat.. Aseara cand ma intorceam de la serviciu pe o alee doi indragostiti mergeau mana in mana. I-am admirat atat de mult, peisajul era superb, pomii infloriti si nu ERAU DECAT EI PE LUME...Iubind ai senzatia ca esti mai puternic. Tu cum esti de fapt?

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 08:44

De la: lia, la data 2009-04-02 08:33:16Trebuie sa-i acorzi mai multa atentie. Vei afla ce o macina numai daca discuti cu ea. Tu presupui diverse si diverse ....Acestea iti amplifica teama si in mintea iti apar mii de intrebari la care nu ai raspus. Raspunsul este la ea. Depinde cat de mult o iubesti ...Daca mai poate fi vorba de iubire. In ultimul timp predomina sexul si atat.. Aseara cand ma intorceam de la serviciu pe o alee doi indragostiti mergeau mana in mana. I-am admirat atat de mult, peisajul era superb, pomii infloriti si nu ERAU DECAT EI PE LUME...Iubind ai senzatia ca esti mai puternic. Tu cum esti de fapt?

Corect!!!poate e genul de femeie foarte sensibila si poate chestia cu fostul de care s a despartit in loc sa se casatoreasca a demoralizat o,a facut o sa si piarda increderea si poate chiar ink mai sufera dupa o faza ca asta!incearca sa o alini,sa vb cu ea despre problemele ei si problemele tale... spune i ce simti,spune i ca vrei sa o ai toata viata langa tine,spune i k o vei ajuta sa treaca peste trecut si ca vei fi alaturi de ea indiferent de situatie!poate ii vei da incredere in ea.. nu te gandii k o sa cazi de prost sau fraier,pt k lupti pt ceea ce iti doresti tu pana la urma...si tu o doresti pe EA!bafta..

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 08:46

De la: msabie, la data 2009-04-02 08:27:55Poate noi cei de pe forum nu suntem tocmai cei ma iin masura sa-ti dam sfaturi insa, intotdeauna se poate invata ceva din experienta celorlalti.
Astfel, pot sa-ti spun ca trebuie sa fii deschis cu ea!!!
Asa cum ne-ai spus noua situatia prin care treci, asa ar trebui sa-i spui si ei si sa luati decizia impreuna, daca se merita sa o mai ,,lalaiti'' impreuna.
In rest ce sa-ti spun, mai daca o iubesti, chiar merita sa pierzi si ani din viata alaturi de ea....dar daca nu...mai bine fiti sinceri si NU O MAI LALAITI FRATILOR AIUREA!!!
MULTA BAFTA!!!

Daca o iubeste merita sa piarda ani din viata alaturi de ea chiar daca ea nu il iubeste??? De ce??? Anii pierduti nu se intorc, nu se recupereaza niciodata, de ce sa ii iroseasca aiurea pt cineva care nu merita?! Spunea ca stie ca "tine" la el dar ca nu poate sa arate...ce poveste!...Cine iubeste nu trebuie sa "arate", pt ca se vede, se simte, nu e nevoie de cuvinte, de demonstratii...Iar acel "tine" reprezinta mult prea putin intr-o relatie care speri sa se transforme in ceva durabil...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
dandollo2

14 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 08:52

De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???...

Daca trebuiau sa se casatoreasca si nu s-au casatorit totusi inseamna ca s-a terminat cu bine. mult mai rau e cand te casatoresti si dupa aceeia constati ca lucrurile nu merg bine. Se intampla ca sunt persoane care au nevoie de singuratate din cand in cand si e mai bine sa-i lasi in pace. poate tu nu cauti o iubire ci o nevasta-mamica sau un prieten-prietena.
Sfatul meu e sa fii barbat. Behave like a man.

sonorizari52

5 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 08:54

E incredibil cum toata lumea se arunca sa dea sfaturi pt asa ceva !!!
Fratie tu esti cel care decide ce va face in continuare.. pot sa intre jde mi de inji sa te sfatuiasca,tot cum vei vrea tu vei face.Mai daca era vb de vo problema tehnica mai intelegeam sa apelezi la forum dar pt asa prob... vei primi sfaturi dupa urechie.. puii mei ... si daca te arzi te arzi ca nu esti primul si nici ultimu care se arde ... hai fi serios ...

zuzu_freeman

15 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 08:55

Vrajeala.....Iubirea este la fel ca si cum ai crede in mos craciun... ...si nu exista femei perverse,ci doar femei daca chear esti indragostit .....pune sa-tzi cante Gutza ,imbracate elegant si datzi foccccc de cocalar ce estii!!!!

9am208570

2 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 09:22

parerea mea spunei femeii ce ai pe suflet ca e mai bn asa pana nu e prea tarziu dupaia

elenna_lavinia82

20 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 10:19

am citit cateva raspunsuri si mi s-au parut rautacioase. Zic sa vb cu ea si sa ii spui ce simti clar, care sunt dorintele tale si ce-ti doresti de la viitor. Afla daca si ea simte ca tine tot vorbiti asa mult incercati sa vorbiti constructiv sa aflati ce va doriti amnadoi.

robertdobrescu

23 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 10:19

salutare
femeia are ceva. ori nu esti barbatul visurilor ei (orice femeie are "vise", de fapt niste idiotenii care odata implinite o fac nefericita) , iar acest lucru e fff probabil, ori intr-adevar are ceva, nu neaparatr de tine. poate fi si legat de ea si ii e teama sa discute. daca nu vrei sa o iei de nevasta mai bine rupe-o acum. daca vrei sa o iei de nevasta "atac " problema direct si spune-i, ca la tara (ca femeilor le place) "bai, femeie, e ceva in neregula si daca nu imi spui ce mai bine cauta - ti pe altul ca inseamna ca nu esti femeia sincera care o credeam. ori rezolvgam impreuna problema ori ne vedem de drum".

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 10:23

Razvan, daca vrei sa ai o relatie mai serioasa cu ea spune-i pentru ca doar asa ea isi va da seama daca te vrea cu adevarat pe tine sau daca pentru ea esti numai un punct de sprijin din punct de vedere sentimental sau un refugiu de care a avut nevoie la un moment dat. Eu cred din putinul pe care l-ai spus despre voi ca ceva o opreste sa fie fericita. Vezi care este cauza. Mult succes!

ada_99xxx

5 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 10:26

Ca femeie iti spun ca probabil ea stie mai multe decat iti spune. Ar trebui sa o intrebi deschis ce o supara si de ce s-a schimbat si sa vezi daca mai merita sa continuati. E posibil ca ea sa nu te mai iubeasca si sa vada in tine doar un bun prieten un amic cu care sa sfatuieste cel mai bine. Ramane de vazut ce simte ea.... dar cel mai bine vorbeste cu ea deschis

yuppy000145

4 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 10:44

Buna
Sfat VORBITI!!! SI PUNETI LUCRURILE CAP LA CAP ASA ESTE CEL MAI BINE.Daca TU crezi ca merita si nu ai vreo banuiala lupta pt ea.Totul se poate rezolva...crede-ma!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ASTEPT UN SFAT !!!
Mergi la: