Info
x
Astept un sfat !!!
|
adorabila_foc 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 09:56
De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???... si atunci ce mai astepti......intai vb cu ea sa vezi dc este pregatita dupa care fa urmatorul pas.....dc nu vrei sa o pierzi nu mai astepta....si poate s-a instalat si putina monotonie.....faceti ceva diferit si totul va fi bine |
|
XavY 3163 mesaje Membru din: 17/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 09:57
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 20:55
Eu zic ca a trecut ceva timp... Vorba lu` Dasca...poate a crapat si cineva i-a si mancat coliva! Deci...mai are rost sa ne invartim in jurul acestui topic?Razvan...mai existi? Da-ne un semn,misca-mi soricelul! Asa ca din nou...
Raporteaza abuz de limbaj
Can`t get enought of you...
|
|
bica_toby 34 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 10:20
Citesc si eu de ceva vreme pe acest forum , si sincer va spun ca marea parte de aici (fara suparare), va simititi voi care , sunte-ti de-a dreptul imbecili !!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 660 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 10:29
De la: bica_toby, la data 2009-05-19 10:20:49Citesc si eu de ceva vreme pe acest forum , si sincer va spun ca marea parte de aici (fara suparare), va simititi voi care , sunte-ti de-a dreptul imbecili !!! multam fain
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 10:31
De la: andaa, la data 2009-05-19 10:29:17De la: bica_toby, la data 2009-05-19 10:20:49Citesc si eu de ceva vreme pe acest forum , si sincer va spun ca marea parte de aici (fara suparare), va simititi voi care , sunte-ti de-a dreptul imbecili !!! Se aproba...pe curand bica..sa nu uiti sa ne scrii!
|
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 10:58
nu ma simt ...
david...romantic incurabil
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 11:00
De la: adi, la data 2009-05-19 10:58:35nu ma simt ... Eu nici atat... Aprobam doar ce a zis andaa...
|
|
radumicu 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 11:38
Bibicule, esti idiot!
|
|
|
|
Antony 237 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 11:42
De la: bica_toby, la data 2009-05-19 10:20:49Citesc si eu de ceva vreme pe acest forum , si sincer va spun ca marea parte de aici (fara suparare), va simititi voi care , sunte-ti de-a dreptul imbecili !!! Argumenteaza! Ca altfel esti mai imbecil decat noi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: bica_toby, la data 2009-05-19 10:20:49Citesc si eu de ceva vreme pe acest forum , si sincer va spun ca marea parte de aici (fara suparare), va simititi voi care , sunte-ti de-a dreptul imbecili !!! Argumenteaza! Ca altfel esti mai imbecil decat noi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 11:43
Bleahh la noi nu net`ul asta!
Sorry 4 repeat! Raporteaza abuz de limbaj |
|
doar_io 91 mesaje Membru din: 8/04/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 11:53
De la: Antoni, la data 2009-05-19 11:42:21De la: bica_toby, la data 2009-05-19 10:20:49Citesc si eu de ceva vreme pe acest forum , si sincer va spun ca marea parte de aici (fara suparare), va simititi voi care , sunte-ti de-a dreptul imbecili !!! oricum este.chiar daca argumenteaza sau nu.
ete....semnatura.
|
|
Fosta membra 9am.ro 660 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 12:10
ce v-ati atacat :)) omul doar si-a spus parerea (e democratica treaba) si nu cred ca mai este cazul sa ofere explicatii ...so just take it or leave it . simplu
|
BECU13 14 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 12:38
dc va intelegeti bn si sunteti de mult timp impreuna, eu zic sa mai lupti. asta nu inseamna sa t lupti q ea. inseamna sa nu o "sufoci" q telefoanele, q "hai sa ne vedem de 5 ori pe zi", etc etc. lasi lucrurile sa curga d la sine, si o faci sa castige increderea in tine. dc a suferit deja o depresie, e mai greu sa s implice aqm...si dc nu te-a parasit deja de la prima ta gafa, inseamna k tine la tine si asteapta mai mult de la tine, deci ai grija, k pan'la urma toti avem nevoie de o femeie...doar n-o sa ajungem un neam de frecangii...;)
take care
|
googoodoll 1642 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 12:45
De la: bica_toby, la data 2009-05-19 10:20:49Citesc si eu de ceva vreme pe acest forum , si sincer va spun ca marea parte de aici (fara suparare), va simititi voi care , sunte-ti de-a dreptul imbecili !!! coane, fara suparare, dar nu primim verdicte de la agramati ! "sunteti" este de fapt verbul a fi, persoana aII-a plural, nu? inteligentule!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am007821 3 mesaje Membru din: 8/03/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 12:56
Daca tu esti acela care recunosti ca ai facut o prostie,comportate in continuare normal. Lasa-i femeii timpul sa discearna. Sunteti toti de varste aproppiate(tu,ea si fostul ei sot)Probabil ca si fostul a gresit.Ea trebuie sa se gandeasca bine cine a dintre voi a gresit mai tare,si care dintre voi este posibil sa recidiveze.Timpul le rezolva pe toate!
puiu Raporteaza abuz de limbaj |
|
SLY 202 mesaje Membru din: 25/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 13:46
De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???... ...Sanki nu poate sa o arate ....probabil nu are ce sa ti arate ....laso frate, ca tara geme de femei....si mai treci din cand in cand si pe aici ca sa ne mai dai amanunte, daca nu te ai spanzurat deja de focul ei......
|
marineloanghel 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 19:10
daca vrea sa fie cu tine va fi chiar daca tu nu vrei. trebuie sa racesti tu relatia si daca ea vrea o relatie serioasa ea va fi care te va duce catre o relatie serioasa. nu forta o femeie sa fie mai mult decat vrea cu tine , chiar daca te lasa sa intelegi asta. pentru ceva(ca numar) femei isi doresc unul cu bani(si ceva ani mai multi ca atunci"tinerii" au bani) si unul tanar care sa le atinga sufletul si sa le dea atentia care altii nu le-o dau. dar si cel mai in varsta le mai poate da pe langa avantaje atentia ("sa le asculte" si consolarea de care au nevoie orice femeie. asa ca daca o femeie te vrea neaparat pentru mai mult timp va face totul ca sa obtina asta
|
bro_silvi 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 20:28
Ai zis ca vb despre orice... de ce nu vb cu ea !?... pana la urma ea ti-ar da cel mai bun sfat... Nu inteleg ce importanta are ca ala o fost cu 5 ani mai mare si tu numai cu doi sau dak erai mai mic decat ea dar nah... Eu din cate vad o cam sufoci pe fata... nici nu are timp sa sa gandesca la tine, sa i se faca dor de u ( va vedeti si dupa 5 min dupa ce v-ati despartit o suni si o intrebi ce : ti-a fost dor de mine!? )... poate si din cauza asta nu vede ce simte pt u... VB cu ea ii cel mai ok si vezi exact ce vrea ea si sa ii spui si cam ce ai vrea u.... bafta...
|
oancea_claudiu 6 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 21:09
Salut pt toata lumea .. cred ca e pt prima oara cand scriu aici desi st membru de ceva timp .. imi place acest forum.. am decis sa zic parerea mea.. cum de altfel toti o facem la un mom dat.. prietene voi 2 trebuie sa gasiti o metoda eficienta de a pastra o mica distanta intre voi doi ... desi suna ciudat .. dragostea creste. A mai zis cineva mai sus.. trebuie sa simtit si dor .. lipsa celulilalt ..asa ea isi va da seama ca ii e dor de tine..v-ati obijnuit cam nasol .. vb din propia experienta .. bafta si multa fericire tuturor
viata-i scurta..hai s-o facem lata !
|
|
15051987 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 21:19
aaa ce sa zic,pey cred k stii fff bine k timpul vindek sufletul..ar trebui sa ai putin mai multa rabdare dk iti place de ea cu adevarat nue usor sa stergi cu buretele o chestie asa de repede....oricum dk ea considera k u esti ok o saiti sara singura in bratze,acum u verifik k ea sa nu cumva sa te considere doar un fff bun prieten confesor:Ddk nu totul e in favoarea ta.sfatul meu e sa pui comunikrea pe primul plan..si la momentul potrivit spunei pur si simplu"vreau ceva mai serios?!?!?"sa fii sigur pe tine pt ceea ce iti doresti,gandeste-te de 3 ori inainte sa iei o decizie:)oricum totul spre mai bine.!!!!
|
traian_marin_yahoo_com 11 mesaje Membru din: 26/02/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 21:19
In primul rand ar trebui s-o provoci la o discutie transanta , sa vezi ce a dezamagit-o,ce asteptari are, sau daca nu a cunoscut pe cineva. In al doilea rand , inceputul unei relatii serioase ar trebui sa fie ceva care sa va angajeze pe amandoi si numai in directia asta, de exemplu sa va mutati impreuna. Numai asa ,( si eu as sfatui pe toata lumea ca, inainte de a incepe un eventual mariaj,sa locuiasca impreuna cateva luni, atunci vor vedea cat de compatibil sunt si daca nu se incurca unul pe altul, impartind timpul,responsabilitatile, prietenii, rudele si banii)numai asa, deci, vor fi in cunostinta de cauza. SUCCES !!!
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 11:29
Pentru ce a postat Razvan, oameni buni cred ca va plictisiti e facut in 2008
- felicitari useri-lor pentru sfaturi sadice in gluma evident :P - pentru "useri" cu priza la "sfaturi tip sirop "de genul lupta Razvane inima ei muci in fasole fratilor aveti complexe e clar In concluzie si parere generala pentru acest subiect WAKE UP ALL!!! CE OM NORMAL ISI EXPUNE PROBLEMELE SENTIMENTALE PE UN FORUM -probleme de suflet bla bla si alte balari de genu vb cu un prieten apropiat ..rude bla bla, nu pe un forum cu populatie plictisita de criza ce o abureste pe forum |
|
chandler 15 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 15:41
tinere ii grav de tot ,mai bine iti cauti fericirea in alta parte,din moment ce relatia voastra s a racit inseamna ca ii cu gandul la cel ales ,cel cu care trebuia sa se castoreasca si tu nu ai nici o sansa .
daca incerci sa mergi tot mai departe iti faci rau tie,faci copromisuri sa mearga totul bine si pana la urma ajungi un amant parasit....nu mai pun la socoteala faptul ca o sa auzi de la ea unele chesti ca : mi ai complicat viata ,nu sunt fericita cu tine,caut altul mai bun,nu fac nici un fel de compromis cu tine,nu am chef de de tine astazii,tu esti singurul vinovat, etc. in situatia asata mai bine o lasi moarta si daca te vrea cu adevarat o sa vina ea o sa realizaze la un momen dat faptul ca si dragosetea si fericirea is trecatoare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
florin_luk 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 17:12
De la: adi, la data 2009-01-25 22:06:35dupa o relatie lunga o femeie ii ca o masina second-hand a luat inaintea ta celalalt ce-a fost mai bun din ea,du-te la alta... sigur ca da, mai bine du-te si i-ati una de la gradi si creste-o, poate asa n-o sa mai fie second hand, din toate punctele de vedere
|
florin_luk 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 17:20
De la: florin_luk, la data 2009-05-20 17:12:58De la: adi, la data 2009-01-25 22:06:35dupa o relatie lunga o femeie ii ca o masina second-hand a luat inaintea ta celalalt ce-a fost mai bun din ea,du-te la alta... *ia-ti (la naiba) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 20:10
Explica-mi si mie te rog suparaciosule , de ce te-ai inclus in acea categorie ?? Ca de baietei cu DEX-ul in mana in fata unui "subiect" , eu sunt satul !
|
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 20:16
Opiniile lui nea DASCA777 si radhoko m-au obligat !!! Am observat ca ei sunt cei mai vorbareti aici si ce sa fac..., nu puteam sa tac . Defectul meu ca sa zic asa , nu inteleg de ce te simti tu vizat in vre-un fel ??!!
|
|
|

Vorba lu` Dasca...poate a crapat si cineva i-a si mancat coliva!
Deci...mai are rost sa ne invartim in jurul acestui topic?Razvan...mai existi?
Da-ne un semn,misca-mi soricelul!
Asa ca din nou...
Aprobam doar ce a zis andaa...