back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce-si doresc barbatii??

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

99 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 19:32

atatea ne mai dorim ca in primul rand ne dorim sa nu uitam ce ne dorim!! Lasand gluma deoparte ne dorim o stare cat mai lunga de bine care ar veni in urma mai multor evenimente:iubire,bani casa,masini,etc

cand alergi dupa femei poti pierde bani,dar cand alergi dupa bani nu poti pierde femei.
Fosta membra 9am.ro

21 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 19:37

Da ce se intampla aici de fapt? Cum am ajuns eu aici?

Raporteaza abuz de limbaj
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 19:43

De la: lilishka, la data 2008-11-20 19:37:49Da ce se intampla aici de fapt? Cum am ajuns eu aici?

are vreo relevanta?!

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 19:50

ALTCEVA

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 20:41

vroiam si eu sa vorbesc despre liniuta, subiect pe care nu l-am propus eu, ci doar l-am dezvoltat.

rap_boy

573 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 21:18

De la: gabi1795, la data 2008-11-20 12:38:58
De la: Rap_boy, la data 2008-11-20 12:35:42
De la: mihaitza2, la data 2008-11-20 12:31:59FEMEIA IDEALA E ACEA FEMEIE CARE STIE SA TE CITEASCA PE TINE CA BARBAT...:)
o femeie care stie ce sa iti faca stie si sa puna stapanire pe tine.. eu am patit-o... m-m trezit dupa un an jumate.... dar nu regret nimic.. facea tipa un blowjob...
oricum in mom asta pt mine tipa ideala e acea amanta cu ochelari cu rama neagra pantofi cu toc fusta scurta neagra si ciorapi tip plasa...
multa bafta copii

Cu alte cuvinte, bagaboanta - 100% Creier - mai conteaza?? long live the Blowjob! Buna treaba cu amanta pt k tipele de genu nu sunt bune decat pt 1 night stand multa bafta la vanatoare

grija mare baieti.....din vanatori puteti deveni cei vanati

S-o VAD SI PE ASTA !!!

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 21:18

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 12:39:25
De la: Rap_boy, la data 2008-11-20 12:29:08
De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 12:24:18
De la: Rap_boy, la data 2008-11-20 12:19:58
De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 10:31:12Nu mi se pare nimic gresit cand o femeie face primul pas sau agatza cum ziceti voi...eu chiar asta am facut cu iubitul meu...eu l-am observat si m-am bagat in seama si de atunci am ramas impreuna,iar la faza cu lasatul greu...eu m-am lasat din a 3-a seara si ne-am simtit bine amandoi. Conteaza sa faci ceea ce simti nu sa te fortezi. femeile in general isi doresc protectie, siguranta si iubire, iar barbatii cauta cam acelas lucru dar in varianta lor. le place sa fie rasfatati prin gesturi si cuvinte si sa vada ca persoana de langa ei le acorda atentie. ar mai fii cate ceva de zis dar e prea dimineata sa ma exprim :D

Cand o sa vad o fata sa vina la mine si sa se bage in seama cu mine, nu sa imi dea ocheade si alte kkturi chiar si atunci cand sunt singur, promit k o sa ma pocaiesc dar cum asa ceva nu o sa se intample...
prietenul meu e din constanta si replica mea de agatat in fatza clubului...dupa ce il observasem pe plaja...a fost...auzi...tu esti salvamar ca m-am cam innecat cu sucul? si de acolo a inceput discutia...

OOO DA ... tare replica, cam corny dar dak a avut efectu scontat, nu mai conteaza asta... Cat despre treaba cu Constantza... CE AVETI FRATE CU RELATIILE LA DISTANTA ??? Knd o sa intelegeti k NU SUNT FACUTE SA DUREZE ! scz pt
relatiile la distanta sunt cele mai avantajoase pt barbati...nu te plictisesti si ai si timp de altele :D

Si e valabila numai la barbati ??? Nu cred... It goes both ways. DAR TOT NU LE SUPORT ! Mi-a ajuns

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 21:29

De la: radhookoo, la data 2008-11-20 15:13:36tot pt pisicaneagra: cam greu sa ajungi din vanator, vanat. din doua motive: in primul rand pentru ca daca esti vanator, stii cum sta treaba si mirosi repede ce se intampla in jurul tau. in al doilea rand, in aceeasi seara, in acelasi loc, daca te dai la o gagica, se vor sesiza cam toate, si e putin probabil sa apara una care sa-i zica celei la care te dai: "auzi, daca nu-l vrei tu, da-mi-l mie!".

Devine foarte interesant cand si tu si ala va vreti, si sunteti amandoi vanatori de profesie, si apare jocul ala de acum eu conduc, acum tu.

rap_boy: parca tu ziceai de replica pisiciinegre ca e cheezy. :D "any port in the storm". daca asta e singurul lucru pe care il ai la indemana, dai 'nainte! :)) (dar e cheezy raaau de tot :)) )

Hi five rhadookule... dar ideea e ca i-a mers treaba, si kiar sunt uimit, adevarul e k noi barbatii acceptam orice replica atata timp cand vine de la o gagica mai dragutza asa ... k dak venea o balenutza la mine si imi zicea replica lu' pisineagra o trimiteam la plimbare fara doar si poate!
Cat despre S80-ul ala .. il gasesti la SH in UK cu 10000 euro cu 80000 de km la bord, stiu asta pentru k si-a luat taica-miu si a vandut-o ... SUPERBA MASINA, 250 CP destul cat sa le zambesti din mers la multi, si de o calitate de nereproshat, nu ai gusturi rele

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 21:31

De la: nick_titi, la data 2008-11-20 15:33:37
De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 13:41:31ba se prea poate...numai ca faza cu acoperisul e cam greu in zilele noastre

stiu ca e foarte greu azi pt ca lucrez ca agent imobiliar si incep sa cam "mor de foame" ca nu se mai vinde nimic

Man, criza economika e in floare si tu esti inca agent imobiliar ? Da-te dupa val dak vrei sa fii in continuare platit cel putin asa gandesc eu... Fa banu sa mearga

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 21:31

De la: humbabapazitoru, la data 2008-11-20 20:41:07vroiam si eu sa vorbesc despre liniuta, subiect pe care nu l-am propus eu, ci doar l-am dezvoltat.

facc eu topic

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 21:37

De la: angel_demon10, la data 2008-11-20 17:39:19
De la: AndreiM06, la data 2008-11-20 04:11:50angel_deamon faci parte din generatia fetelor cu mentalitate "fucked up",nu-ti mai bate capul cu toti barbatii,"bate-l" numai pt unu ;)

pai, cand ma plictisesc sa mi-l "bat" cu acel UNU, ma apuc sa mi-l bat cu altii... intr-un fel, ei sunt mai receptivi, sau cel putin ma lasa sa "termin fraza"

Sounds to me like you have some relationship issues

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 22:01

eu ca barbat imi doresc asa...:
1. sa am multi bani
2. restu vin de la sine

in legatura cu blowjobu... nu e singuru lucru care ne palce... dar... e acea variatiune care face dintr-o piesa house un hit dance...:)) pt cine intelege...
nu mai strigati linie ca am inceput sa stranut de la tras pe nas:))
multa bafta

eugen_fistic

1 mesaj
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 22:26

De la: nick_titi, la data 2008-11-14 15:41:55
De la: radhookoo, la data 2008-11-14 15:35:16
De la: nick_titi, la data 2008-11-14 15:32:58
nick_titi

acest coment
angel_demon10 daca citesc eu cum sunt invatat printre randuri tu il consideri pe acest prieten al tau mai mult ca pe un "amant" ca sa zic asa? dar unde e adevaratul prieten?

nick, e relevant pentru tine?

era o simpla intrebare

calugar_david

3 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 23:32

De la: radhookoo, la data 2008-11-14 14:22:34angel_demon, nu e asa de simplu. in primul rand eu nu vreau o proasta in jurul meu. blondul e ok, dar nu am preferinte la par (atata tot vreau sa nu-l aiba facut praf de la cat de mult il "aranjeaza".. parul natural e ceea ce caut.) dar sunt de acord cu futacioase. e ok. :D

dar mai sunt si altele. unora le plac fetele inalte, altora alea mici mici de inaltime. mai sunt care vor slabanoage, altii vor grasute.

dar per total, putem spune ca majoritatea vor o iubita care sa le faca oral.. :))

e si asta o chestie, ei bine mie imi plac slabute, inaltute sa nu umblu cu "nepotica" pe strada sa fie aproape de inaltimea mea (186 cm), si nu imi trebuie neaparat sa imi faca oral, imi trebuie sa accepte menaj a troi.

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 00:11

bun topic , buna intrebare eu sunt casatorita de 10 ani si nici acum nu-mi dau seama de ce ma iubeste , , pare stupid stiu , dar nu-mi dau seama de ce , si sigur ma iubeste

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
boros_silviu

13 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 00:32

hmmmm.....ce vor barbatii?in spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie.....e simplu raspunsul-un barbat isi doreste o femeie care sa il completeze!

boros_silviu

13 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 00:45

se cam bat si campii pe aici....multa palavrageala s cum spunea si
rap boy-vb lunga saracia omului,, barbatii se impart in 3 categorii ,,vezi mai departe ce a scris rap boy

san

48 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 01:45

vreau ca aceasta criza economica sa ia amploare, sa se duca de rapa toata economia, sa ne intoarcem la crescut animale la tara. Si mai vreau o trotineta

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 02:16

De la: san, la data 2008-11-21 01:45:24vreau ca aceasta criza economica sa ia amploare, sa se duca de rapa toata economia, sa ne intoarcem la crescut animale la tara. Si mai vreau o trotineta

iti dau o acadea.

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
pablo_di_thule

68 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 03:08

Am invatzat din variata si splendida viatza pe care o traiasc faptul ca atunci cand vrei sa distrugi o idee sau un concept trebuie doar sa te caci in el si asa fac majoritatea oamenilor lispsiti de sinapse.
PS:nu este atat de "cool" sa fii un porc gras in paie moi sau o hiena mega versata ..tot animala mori..hai pa

blind_thug88

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 08:18

e trist cand nu are nimei ce sa discute despre barbati huh!?oricum parerea mea noi nu cred ca prea contam vom ramane aia care au doar o p..a intre picioare pt satisfactia femeilor.

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 08:23

sunt de acord cu toata lumea care scrie in acest forum. oricum nu prea intelg de ce va framanta subiectul acesta. aveti chef de vorba sau nu prea aveti ce face. va urez succes in discutii si sper sa va fie de folos. cu respect humbabapazitoru

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 08:36

De la: frozensoul, la data 2008-11-21 03:08:17 Am invatzat din variata si splendida viatza pe care o traiasc faptul ca atunci cand vrei sa distrugi o idee sau un concept trebuie doar sa te caci in el si asa fac majoritatea oamenilor lispsiti de sinapse.
PS:nu este atat de "cool" sa fii un porc gras in paie moi sau o hiena mega versata ..tot animala mori..hai pa

Pai si care e relevanta referitor la topicul propus ? k nu ma prind... ori sunt prea ruptus in gura

gabi1795

28 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 08:41

De la: dondesign, la data 2008-11-20 16:35:53
De la: Greenie, la data 2008-11-20 12:20:01in alta ordine de idei, intrebarea nu se refera la CE'SI DORESC BARBATII??

a specificat insa cineva ca ar fi vorba in mod strict de FEMEI??

Asa scrie la primul post, pe pagina intai:
Foarte multe comentarii despre femei,despre ceea ce-si doresc ele....
Dar sa aflam ce-si doresc si barbatii.
Cum ar fii femeia perfecta pentru ei...?

Azgard

657 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 09:32

De la: Greenie, la data 2008-11-20 11:06:41
De la: Azgard, la data 2008-11-18 22:38:29Da ma stiu chestia asta , pai asta era si ideia , ca spre exemplu am avut o zi grea si la munca si facultatea , mai sunt si racit pe deasupra ,si merg cu niste prieteni la o pizzarie ceva , sa ma relaxez putin inainte sa fug acasa si sa fac un dus si sa sforai pana a doua zi , si ma abordeaza o fata , fie ca sunt intr-o situatie ca asta fie ca pur si simplu (desi este cam rar ) am o lipsa totala de insipiratie si nu imi vine nici o idee .. . atunci ce se intampla ?fata daca incepe cu chesti din astea (cum am zis mai sus)discutia devine una plictisitoare , si chiar daca o plac si ea ma place , daca nu sunt eu in stare in momentul respectiv sa fac o conversatie spumoasa si interesanta , nu se termina bine ,si binenteles o sa fie vina barbatului .Acuma inteleg fetele ca sunt mai timide mai ales cele mai mici de 165 cm si care sunt atrase de un barbat mai inalt ca ele si ca le place sa fie agatate ,in centrul atentiei, privite de toata lumea , ,(chiar daca unele nu recunosc asta ) , etc dar daca tot se implica sa agate macar sa vina si cu cateva idei interesante la conversatie . Ca a agata nu inseamna doar a aborda pe cineva si atata , ci si a purta o conversatie interesanta , incat sa atraga persoana respectiva .

FIRST:
ce legatura are inaltimea fetelor cu gradul lor de timiditate????

si apropo, ai atins bine punctul cu "oboseala", si momentul de socializare la un fel de intalnire...
stiu prea bine cum e sa fi si sa nu ai putere sa mentii un subiect, fie el si banal.. si din pacate, apoi se trag concluziile nepotrivite: dezinteresul. (de fapt, erau alte cauze)

pai, eu credeam ca are legatura inaltimea cu timiditatea fetelor , ca spre exemplu o fata de 165cm , care e atrasa de un barbat de 186 , (sa zicem ca cei 2 abia sau cunoscut ,sau inca nu au schimbat nici o vorba si doar sau vazut ) e mult ma intimidata de el ,decat daca el ar fi avut 160
parerea mea

burn baby, burn ...
D3xt3r

33 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 10:01

Daca tipu avea 160, tipa nici nu se gandea la el,decat poate doar ca prieten caruia sa-si verse problemele sentimentale cum ca prietenu nu
o mai duce in parc vinerea...e o atractie generala pt tipi mai mari decat ele...
Era pe forum o tipa mai frustrata din cate am vazut care nu stiu cat timp vorbise cu unu pe net, ii placea la nebunie de el...pana cand l-a vazut ca e mai mic decat ea si in momentu ala a reactionat de parca nu mai era tot omu ala ci vreo bestie ceva

My 2 cents.

Azgard

657 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 10:33

De la: D3xt3r, la data 2008-11-21 10:01:54Daca tipu avea 160, tipa nici nu se gandea la el,decat poate doar ca prieten caruia sa-si verse problemele sentimentale cum ca prietenu nu
o mai duce in parc vinerea...e o atractie generala pt tipi mai mari decat ele...
Era pe forum o tipa mai frustrata din cate am vazut care nu stiu cat timp vorbise cu unu pe net, ii placea la nebunie de el...pana cand l-a vazut ca e mai mic decat ea si in momentu ala a reactionat de parca nu mai era tot omu ala ci vreo bestie ceva

My 2 cents.

Pai in primul rand cu faza cu tipa care a reactionat aiurea cand a vzt ca ala era mai mic ca ea (parca aia era logodita si tipul ,mintise pe tema asta ),dar daca vorbim ipotetic ca tipul iar fi zis adevarul ,si ea lui , si nu era logodita ,etc, etc ,..., iar ea avea aceasi reactie atuncia baiatul avea noroc ,ca asta insemna ca gagica avea probleme serioase , (psihice sau alte alea )si mai bine ca se lipsea .Iar in al doilea rand in legatura cu cei care sunt mai mici de inaltime , parera mea e ca la ei e problema de incredere in sine ,pentru ca daca te porti de parca ai avea 180 cei din jur o sa te perceapa asa (ma refer la cum te vad ca si persoana la cum iti vad personalitatea ..etc) ,si cum sentimentele sunt contagioase ,daca te simti nesigur pe tine pe langa fata, ea o sa te simta , daca iesti increzator , sigur pe tine ,etc, fata o sa se simta mai bine pe langa tine .Si o fata nu te iubeste pentru ceea ce esti,pentru cat de bogat esti,etc ci pentru modul in care o faci sa se simta cand esti cu ea
parerea mea :)

Ps: sunt curios cum gandesc fetele pe tema asta

burn baby, burn ...
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 11:58

De la: daoud, la data 2008-11-20 23:32:40
De la: radhookoo, la data 2008-11-14 14:22:34angel_demon, nu e asa de simplu. in primul rand eu nu vreau o proasta in jurul meu. blondul e ok, dar nu am preferinte la par (atata tot vreau sa nu-l aiba facut praf de la cat de mult il "aranjeaza".. parul natural e ceea ce caut.) dar sunt de acord cu futacioase. e ok. :D

dar mai sunt si altele. unora le plac fetele inalte, altora alea mici mici de inaltime. mai sunt care vor slabanoage, altii vor grasute.

dar per total, putem spune ca majoritatea vor o iubita care sa le faca oral.. :))

e si asta o chestie, ei bine mie imi plac slabute, inaltute sa nu umblu cu "nepotica" pe strada sa fie aproape de inaltimea mea (186 cm), si nu imi trebuie neaparat sa imi faca oral, imi trebuie sa accepte menaj a troi.

parca esti la matrimoniale.
vreau sa aiba 186, ETC ETC, blonda daca se poate si cu ochii albastrii ar fi PEEEERFEEECT!!!

"multam fain"

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 12:03

De la: Azgard, la data 2008-11-21 09:32:47
De la: Greenie, la data 2008-11-20 11:06:41
De la: Azgard, la data 2008-11-18 22:38:29Da ma stiu chestia asta , pai asta era si ideia , ca spre exemplu am avut o zi grea si la munca si facultatea , mai sunt si racit pe deasupra ,si merg cu niste prieteni la o pizzarie ceva , sa ma relaxez putin inainte sa fug acasa si sa fac un dus si sa sforai pana a doua zi , si ma abordeaza o fata , fie ca sunt intr-o situatie ca asta fie ca pur si simplu (desi este cam rar ) am o lipsa totala de insipiratie si nu imi vine nici o idee .. . atunci ce se intampla ?fata daca incepe cu chesti din astea (cum am zis mai sus)discutia devine una plictisitoare , si chiar daca o plac si ea ma place , daca nu sunt eu in stare in momentul respectiv sa fac o conversatie spumoasa si interesanta , nu se termina bine ,si binenteles o sa fie vina barbatului .Acuma inteleg fetele ca sunt mai timide mai ales cele mai mici de 165 cm si care sunt atrase de un barbat mai inalt ca ele si ca le place sa fie agatate ,in centrul atentiei, privite de toata lumea , ,(chiar daca unele nu recunosc asta ) , etc dar daca tot se implica sa agate macar sa vina si cu cateva idei interesante la conversatie . Ca a agata nu inseamna doar a aborda pe cineva si atata , ci si a purta o conversatie interesanta , incat sa atraga persoana respectiva .

FIRST:

ce legatura are inaltimea fetelor cu gradul lor de timiditate????

si apropo, ai atins bine punctul cu "oboseala", si momentul de socializare la un fel de intalnire...

stiu prea bine cum e sa fi si sa nu ai putere sa mentii un subiect, fie el si banal.. si din pacate, apoi se trag concluziile nepotrivite: dezinteresul. (de fapt, erau alte cauze)

pai, eu credeam ca are legatura inaltimea cu timiditatea fetelor , ca spre exemplu o fata de 165cm , care e atrasa de un barbat de 186 , (sa zicem ca cei 2 abia sau cunoscut ,sau inca nu au schimbat nici o vorba si doar sau vazut ) e mult ma intimidata de el ,decat daca el ar fi avut 160

parerea mea

nu vad nimic aici!

am fost indragostita acum cativa ani de un tip ce avea 1.95 (de la volei ;) si eu 1,65

and im fine with that!

nu a iesit nimic intre noi doi, dar a fost distractiv "relatia" noastra speciala :P

ca el avea 195 si eu 165.. era super senzatie cand doar ma prindea de mijloc si ma ridica sa ma sarute, sau cand saream pe el hahahahaha

depinde de fata si de baiat, de aici porneste gradul de timiditate, nu de la inaltime. ci de cat de sigur si stapan e pe propria persoana... cat de sociabil, deschis and open minded!

parerea mea hac!

D3xt3r

33 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 12:08

pei nu aia era problema ca e cu juma de metru mai mare ca tine...ce te faceai cand era sub tine...ca inaltime

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce-si doresc barbatii??
Mergi la: