back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce-si doresc barbatii??

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

drene

11 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:23

mai sincer ca barbat ,hmmmmmmm...........ce imi doresc?
cred ca tot ce pot obtine la fel ca si orice femeie ,dar diferenta e ca noi barbati daca vedem ca mai mult nu obtinem ne multumim cu cea ce am obtinut cea ce nu pot spune de o femeie.:))

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:28

Da...femeile cam au tendintza de a schimba persoana de langa ele...si in final ti se spune...Te-ai schimbat, nu mai esti ca la inceput! :))

Raporteaza abuz de limbaj
drene

11 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:32

depinde sunt fel si fel de situati ,care cedeaza mai greu sunt preferate pt o relatie dar la o distractie cred ca sunt mai preferate care cedeaza din prima asta depinde de imprejurimi si nu uitam ca depinde si de anturaj

drene

11 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:37

oooooooooooo daaaaaaaaa aici ai ce mai mare dreptate iti cer sa te schimbi cum prefera ele si la sfarsit nu le place la ce au dat nastere si atunci va suna ceva de genu ,,IMI PARE RAU DAR TE-AI SCHIMBAT NU MAI ESTI LA FEL DE HAZLIU CA LA INCEPUT"niciodata nu vom putea satisface placerile femeilor cu cat mai mult le dai cu atat mai mult vor

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:39

Eh...asta e...femeile sunt un rau necesar :D

narcisb81

14 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:49

De la: dr.ene, la data 2008-11-20 11:32:34depinde sunt fel si fel de situati ,care cedeaza mai greu sunt preferate pt o relatie dar la o distractie cred ca sunt mai preferate care cedeaza din prima asta depinde de imprejurimi si nu uitam ca depinde si de anturaj

La o distractie, sigur sunt preferata cele care cedeaza din prima

narcisb81

14 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:51

"preferate"

ShadowX

7 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:52

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 11:28:08Da...femeile cam au tendintza de a schimba persoana de langa ele...si in final ti se spune...Te-ai schimbat, nu mai esti ca la inceput! :))

Femeia simte constant nevoia sa indrepte lucrurile, inclusiv pe nefericitul pe care-l prinde la inghesuiala. La inceput o sa fie afectuoasa si iubitoare putin timp, inainte de a incepe procesul lung si chinuitor prin care o sa vrea sa-l transforme in barbatul viselor ei. Fiti pregatiti sa primiti carti, CD-uri, sfaturi, sedinte de terapie si exemple din propria ei viata.

O femeie care n-ar face asa ceva ar fi un bun punct de plecare pentru discutia 'ce-si doresc barbatii'.

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:54

Vi s-a intamplat vreodata sa vreti o distractie de-o noapte cu o femeie si in final sa puneti suflet? sa va placa atat de mult de ea incat sa ramaneti cu ea?

narcisb81

14 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:07

da, si am mai ramas inca 2 nopti

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:08

De la: narcisb81, la data 2008-11-20 12:07:41da, si am mai ramas inca 2 nopti
esti tare baby :)))

rap_boy

573 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:09

De la: humbabapazitoru, la data 2008-11-20 07:59:31corect, dar dintre toti cei mai fericiti sunt loserii, am intalnit dintre acestia

Traiu bun si nesimtirea intretine fericirea... asa cum prostia tine de cald d-aia sunt fericiti loserii

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:13

ce'si doresc barbatii??
mmh...
1) BLOWJOB!
2) bani multi sa agate fetele mult mai usor, sa nu mai fie nevoiti sa isi foloseasca imaginatia si sa nu mai piarda timp vrajindu-le cu maruntisuri
3) o masina buna rau!! asta pt a fi "in centrul atentiei"
4) un job prin care sa ii fie respectate deciziile si ideile..
5) o femeie (si nu oricare, ci una la fel de independenta ca el!)
6) o casa buna!
7) o pozitie sociala mai mult decat potrivita

pe cine am nimerit????

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:15

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 11:16:35greenie daca te deranjaza ceva...ignora...cum ai spus si tu...e punctul meu de vedere...nu trebuie sa ma bagi in seama daca nu vrei. mai bine le-aga-te de subiect si spune-le oamenilor ce iti doresti tu de la o femeie. kiss

eu de ce sa imi doresc ceva de la o femeie??? eu sunt una pe care barbatul o vrea!!

=)))

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:16

De la: hidrolungu, la data 2008-11-20 09:49:09 Nu stiu ce vor altii, da' stiu ce vreau eu. Eu as vrea ca femeile sa fie mai sigure pe ce vor . Sa nu se razgandeasca asa repede. Lor le plac surprizele placute. Si cateodata te chinui sa aranjezi ceva frumos: o masa la un restaurant cu specific, o plimbare printr-un parc in care "intamplator" e un eveniment, un cadou special(pe care si asa il alegem dupa luni de zile ca e greu sa nimeresti cadou frumos din prima si sa ramai si cu rest in buzunar) cu sau fara ocazie, un buchet de flori ales. Te agiti o saptamana, poate doo. Faci tot ce inseamna treburi casnice ca sa nu existe scuze de genu: "In seara asta spal rufe" Si rezultatu? Ori a mirosit ce ai de facut, ori intuitia feminina intra in rol si iti spune imediat ce ai pregatit intriga actiunii si o pregatesti pt surpriza ca ei i-ar place sa faceti altceva in seara aia (si doar tu stii ca e total opus cu ceea ce ai aranjat tu). Si daca ii dezvalui planu ai sanse mari sa mearga asa cum ai stabilit, insa precis toata seara te vei simtii aiurea. Chiar daca vei fi laudat si apreciat va fi o victorie amara: la urma-urmei nu a mai fost nici o surpriza.
Si un "secondo plano" ar fi legat de pofta de sex. Sau lipsa ei. Cand ai nesansa sa fii obosit si o vezi pe ea prinsa in trebi, cu: "n-am nevoie de ajutoru tau" iesindu-i pe gura in loc de raspuns la fiece intrebare, cedezi si te duci la asternut, adormind inaintea ei. Iar dimineata dupa ce te-ai trezit si incerci ceva dulce, fapta combatuta din pripa de ea, zice: "acum nu, da' aseara aveam asa un chef".

In atentia femeilor: BARBATII NU SE SUPARA DACA II TREZESTI PT O PARTIDA DE SEX. Pentru orice altceva e riscant, nu pt sex.
Am zis.

Cam ai avut o relatie zbuciumata man sa iti zik o kestie dak continui asa o sa faci naibii infarct sau o sa crapi de nervi... las-o bre la punctu mort cu nervii, ce daca nu merg surprize-le, fa-i-le doar pentru placerea ei!
Cat despre faza cu sexu, aia e dura, rece tare...

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:17

De la: CorinaT, la data 2008-11-20 09:37:19Manifestul barbatilor

1. Noi suntem oameni simpli !

2. Cateodata nu ma gandesc la tine... si asta nu este rau; obisnuieste-te te rog cu asta; nu ma intreba te rog la ce ma gandesc, intreaba-ma doar daca esti dispusa sa vorbim despre politica, filozofie, economie, fotbal, bautura, sex sau masini.

3. Nu are rost sa ma intrebi la ce ma gandesc. 96,5% din timp barbatii se gandesc la sex; nu, nu suntem obsedati, este pur si simplu ceea ce ne face cel mai mult placere.

4. Daca te rog sa-mi dai painea, nu doresc nimic altceva; nu este un repros ca painea nu s-ar afla deja pe masa; in exprimarea noastra nu se ascund nici reprosuri, nici aluzii subtile. Da, suntem doar niste oameni simpli.

5. Daca doresti ceva este suficient sa formulezi intrebarea; noi nu intelegem intrebari cu aluzii subtile si indirecte; deci intrebarile indirecte nu dau rezultatul scontat, chiar si cele evidente; spune te rog exact ceea ce doresti.

6. Daca pui o intrebare la care nu astepti raspuns, nu te mira ca vine un raspuns la care nu te asteptai.

7. A face cumparaturi nu face nimanui placere si eu n-o sa gasesc niciodata placere in asta, exceptand cazul cand alegerea o fac eu.

8. Cand mergem undeva in vizita, indiferent ce haine porti, iti stau minunat... o jur !

9. Daca crezi ca esti grasa, probabil asa si este. Nu ma intreba pe mine, o sa refuz categoric sa dau vreun raspuns.

10. Vineri, sambata, duminica inseamna: multa mancare, prieteni, fotbal la televizor, bere si maniere proaste; este ca fluxul si refluxul sau ca ciclul vostru, este inevitabil.

11. Ai destule rochii, bluze, fuste si pantofi, daca plangi in fata magazinului inseamna ca ma santajezi... sa ma aduci in pragul ruinii nu este nicidecum o dovada de dragoste.

12. Majoritatea barbatilor nu au decat 3 perechi de pantofi. Cum poate sa-ti vina idea ca as putea avea habar, care din cele 30 de perechi de pantofi ale tale iti stau mai bine sau se asorteaza cu noua rochie.

13. Raspunsuri simple ca: DA sau NU sunt absolut suficiente indiferent de cat de lunga sau complicata a fost intrebarea.

14. Cand ai o problema roaga-ma sa ti-o rezolv si atat; nu ma ruga sa te compatimesc asa cum o fac prietenele tale.

15. Dureri de cap sau migrene care dureaza 4 saptamani, nu mai sunt dureri de cap sau migrene. Du-te la doctor.

16. Daca spun ceva ce poate fi interpretat in doua feluri si unul din ele te nelinisteste sau te face nefericita, cu siguranta ma refeream la celalalt.

17. Berea ne place asa cum va plac voua gentile; voi nu intelegeti de ce si nici noi.

18. Daca te intreb "Ce ai?" si tu imi raspunzi "Nimic!", te voi crede si ma voi comporta asa ca si cum totul ar fi in cea mai perfecta ordine.

19. Nu ma intreba: "Ma iubesti?" Poti fi sigura ca daca n-ar fi asa, nu as fi cu tine.

20. Noi suntem cu adevarat oameni simpli. Va rog sa impartiti acest "Manifest" la cat mai multe femei, pentru ca in sfarsit acestea sa ne inteleaga o data pentru totdeauna!

Bah sigur asta e copiata de pe vreun site... dar ideea generala ai surprins-o : SUNTEM OAMENI SIMPLI deci AVEM DORINTE SIMPLE

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:18

De la: Greenie, la data 2008-11-20 12:15:16
De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 11:16:35greenie daca te deranjaza ceva...ignora...cum ai spus si tu...e punctul meu de vedere...nu trebuie sa ma bagi in seama daca nu vrei. mai bine le-aga-te de subiect si spune-le oamenilor ce iti doresti tu de la o femeie. kiss

eu de ce sa imi doresc ceva de la o femeie??? eu sunt una pe care barbatul o vrea!!

=)))
N-am bagat de seama ca esti fata

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:18

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 11:54:43Vi s-a intamplat vreodata sa vreti o distractie de-o noapte cu o femeie si in final sa puneti suflet? sa va placa atat de mult de ea incat sa ramaneti cu ea?

ca sa'ti raspund si eu la intrebare.. sa fiu draguta nu alta :P

da, inca suntem de prin august.. and it was just a wild night. (cel putin asta vroiam)..... dar lucrurile au decurs ok.

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:19

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 10:31:12Nu mi se pare nimic gresit cand o femeie face primul pas sau agatza cum ziceti voi...eu chiar asta am facut cu iubitul meu...eu l-am observat si m-am bagat in seama si de atunci am ramas impreuna,iar la faza cu lasatul greu...eu m-am lasat din a 3-a seara si ne-am simtit bine amandoi. Conteaza sa faci ceea ce simti nu sa te fortezi. femeile in general isi doresc protectie, siguranta si iubire, iar barbatii cauta cam acelas lucru dar in varianta lor. le place sa fie rasfatati prin gesturi si cuvinte si sa vada ca persoana de langa ei le acorda atentie. ar mai fii cate ceva de zis dar e prea dimineata sa ma exprim :D

Cand o sa vad o fata sa vina la mine si sa se bage in seama cu mine, nu sa imi dea ocheade si alte kkturi chiar si atunci cand sunt singur, promit k o sa ma pocaiesc dar cum asa ceva nu o sa se intample...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:20

in alta ordine de idei, intrebarea nu se refera la CE'SI DORESC BARBATII??

a specificat insa cineva ca ar fi vorba in mod strict de FEMEI??

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:24

De la: Rap_boy, la data 2008-11-20 12:19:58
De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 10:31:12Nu mi se pare nimic gresit cand o femeie face primul pas sau agatza cum ziceti voi...eu chiar asta am facut cu iubitul meu...eu l-am observat si m-am bagat in seama si de atunci am ramas impreuna,iar la faza cu lasatul greu...eu m-am lasat din a 3-a seara si ne-am simtit bine amandoi. Conteaza sa faci ceea ce simti nu sa te fortezi. femeile in general isi doresc protectie, siguranta si iubire, iar barbatii cauta cam acelas lucru dar in varianta lor. le place sa fie rasfatati prin gesturi si cuvinte si sa vada ca persoana de langa ei le acorda atentie. ar mai fii cate ceva de zis dar e prea dimineata sa ma exprim :D

Cand o sa vad o fata sa vina la mine si sa se bage in seama cu mine, nu sa imi dea ocheade si alte kkturi chiar si atunci cand sunt singur, promit k o sa ma pocaiesc dar cum asa ceva nu o sa se intample...
prietenul meu e din constanta si replica mea de agatat in fatza clubului...dupa ce il observasem pe plaja...a fost...auzi...tu esti salvamar ca m-am cam innecat cu sucul? si de acolo a inceput discutia...

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:24

De la: Greenie, la data 2008-11-20 11:11:04

ma intriga f mult persoanele care vor sa se dea exemplu pe ele insasi.... WHATS THE POINT?
ca la urma urmei, ai avut curajul sa il agati tu pe el, sa fii putin tupeista, sa ramai cu el in continuare.. si pare un fel de lauda.. dar nah.. e doar parerea mea asta..
QUESTION: pariu ca e singurul pe care l'ai agatat?

Greenie nu paria pe treaba asta... My money goes on: not the first one !

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:25

De la: Rap_boy, la data 2008-11-20 12:24:40

ma intriga f mult persoanele care vor sa se dea exemplu pe ele insasi.... WHATS THE POINT?
ca la urma urmei, ai avut curajul sa il agati tu pe el, sa fii putin tupeista, sa ramai cu el in continuare.. si pare un fel de lauda.. dar nah.. e doar parerea mea asta..

i-am satisfacut curiozitatea si i-am zis ca nu...dar actualul a fost singurul care a meritat efortul

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:25

i-am satisfacut curiozitatea si i-am zis ca nu...dar actualul a fost singurul care a meritat efortul

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:29

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 12:24:18
De la: Rap_boy, la data 2008-11-20 12:19:58

prietenul meu e din constanta si replica mea de agatat in fatza clubului...dupa ce il observasem pe plaja...a fost...auzi...tu esti salvamar ca m-am cam innecat cu sucul? si de acolo a inceput discutia...

OOO DA ... tare replica, cam corny dar dak a avut efectu scontat, nu mai conteaza asta... Cat despre treaba cu Constantza... CE AVETI FRATE CU RELATIILE LA DISTANTA ??? Knd o sa intelegeti k NU SUNT FACUTE SA DUREZE ! scz pt

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:29

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 12:25:44

UHUUU I WIN !

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:31

FEMEIA IDEALA E ACEA FEMEIE CARE STIE SA TE CITEASCA PE TINE CA BARBAT...:)
o femeie care stie ce sa iti faca stie si sa puna stapanire pe tine.. eu am patit-o... m-m trezit dupa un an jumate.... dar nu regret nimic.. facea tipa un blowjob...
oricum in mom asta pt mine tipa ideala e acea amanta cu ochelari cu rama neagra pantofi cu toc fusta scurta neagra si ciorapi tip plasa...
multa bafta copii

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:32

De la: Greenie, la data 2008-11-20 12:20:01in alta ordine de idei, intrebarea nu se refera la CE'SI DORESC BARBATII??

a specificat insa cineva ca ar fi vorba in mod strict de FEMEI??

Pai treaba sta in felu urmator: Multe lucruri in lumea noastra se invart in jurul vostru... Nu e in mod strict, da nici mult nu mai are

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:35

De la: mihaitza2, la data 2008-11-20 12:31:59FEMEIA IDEALA E ACEA FEMEIE CARE STIE SA TE CITEASCA PE TINE CA BARBAT...:)
o femeie care stie ce sa iti faca stie si sa puna stapanire pe tine.. eu am patit-o... m-m trezit dupa un an jumate.... dar nu regret nimic.. facea tipa un blowjob...
oricum in mom asta pt mine tipa ideala e acea amanta cu ochelari cu rama neagra pantofi cu toc fusta scurta neagra si ciorapi tip plasa...
multa bafta copii

Cu alte cuvinte, bagaboanta - 100% Creier - mai conteaza?? long live the Blowjob! Buna treaba cu amanta pt k tipele de genu nu sunt bune decat pt 1 night stand multa bafta la vanatoare

gabi1795

28 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:38

De la: Rap_boy, la data 2008-11-20 12:35:42
De la: mihaitza2, la data 2008-11-20 12:31:59FEMEIA IDEALA E ACEA FEMEIE CARE STIE SA TE CITEASCA PE TINE CA BARBAT...:)
multa bafta copii

Cu alte cuvinte, bagaboanta - 100% Creier - mai conteaza?? long live the Blowjob! Buna treaba cu amanta pt k tipele de genu nu sunt bune decat pt 1 night stand multa bafta la vanatoare

grija mare baieti.....din vanatori puteti deveni cei vanati

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce-si doresc barbatii??
Mergi la: