back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce-si doresc barbatii??

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:39

De la: Rap_boy, la data 2008-11-20 12:29:08
De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 12:24:18
De la: Rap_boy, la data 2008-11-20 12:19:58
De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 10:31:12Nu mi se pare nimic gresit cand o femeie face primul pas sau agatza cum ziceti voi...eu chiar asta am facut cu iubitul meu...eu l-am observat si m-am bagat in seama si de atunci am ramas impreuna,iar la faza cu lasatul greu...eu m-am lasat din a 3-a seara si ne-am simtit bine amandoi. Conteaza sa faci ceea ce simti nu sa te fortezi. femeile in general isi doresc protectie, siguranta si iubire, iar barbatii cauta cam acelas lucru dar in varianta lor. le place sa fie rasfatati prin gesturi si cuvinte si sa vada ca persoana de langa ei le acorda atentie. ar mai fii cate ceva de zis dar e prea dimineata sa ma exprim :D

Cand o sa vad o fata sa vina la mine si sa se bage in seama cu mine, nu sa imi dea ocheade si alte kkturi chiar si atunci cand sunt singur, promit k o sa ma pocaiesc dar cum asa ceva nu o sa se intample...
prietenul meu e din constanta si replica mea de agatat in fatza clubului...dupa ce il observasem pe plaja...a fost...auzi...tu esti salvamar ca m-am cam innecat cu sucul? si de acolo a inceput discutia...

OOO DA ... tare replica, cam corny dar dak a avut efectu scontat, nu mai conteaza asta... Cat despre treaba cu Constantza... CE AVETI FRATE CU RELATIILE LA DISTANTA ??? Knd o sa intelegeti k NU SUNT FACUTE SA DUREZE ! scz pt
relatiile la distanta sunt cele mai avantajoase pt barbati...nu te plictisesti si ai si timp de altele :D

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:46

Rap boy fii sincer si spune ce iti doresti tu de la o femeie inafara de blowjob

Raporteaza abuz de limbaj
narcisb81

14 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:51

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 12:39:25
De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 10:31:12Nu mi se pare nimic gresit cand o femeie face primul pas sau agatza cum ziceti voi...eu chiar asta am facut cu iubitul meu...eu l-am observat si m-am bagat in seama si de atunci am ramas impreuna,iar la faza cu lasatul greu...eu m-am lasat din a 3-a seara si ne-am simtit bine amandoi. Conteaza sa faci ceea ce simti nu sa te fortezi. femeile in general isi doresc protectie, siguranta si iubire, iar barbatii cauta cam acelas lucru dar in varianta lor. le place sa fie rasfatati prin gesturi si cuvinte si sa vada ca persoana de langa ei le acorda atentie. ar mai fii cate ceva de zis dar e prea dimineata sa ma exprim :D

Cand o sa vad o fata sa vina la mine si sa se bage in seama cu mine, nu sa imi dea ocheade si alte kkturi chiar si atunci cand sunt singur, promit k o sa ma pocaiesc dar cum asa ceva nu o sa se intample...
prietenul meu e din constanta si replica mea de agatat in fatza clubului...dupa ce il observasem pe plaja...a fost...auzi...tu esti salvamar ca m-am cam innecat cu sucul? si de acolo a inceput discutia...

OOO DA ... tare replica, cam corny dar dak a avut efectu scontat, nu mai conteaza asta... Cat despre treaba cu Constantza... CE AVETI FRATE CU RELATIILE LA DISTANTA ??? Knd o sa intelegeti k NU SUNT FACUTE SA DUREZE ! scz pt
relatiile la distanta sunt cele mai avantajoase pt barbati...nu te plictisesti si ai si timp de altele :D

Foarte mare adevar!!! eu am avut o astfel de relatie...:si a durat aproape 8 ani :D si o iubesc la fel de mult, chiar daca am mai calcat si gresit de vreo 2 ori

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:54

De la: narcisb81, la data 2008-11-20 12:51:16
De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 12:39:25

Foarte mare adevar!!! eu am avut o astfel de relatie...:si a durat aproape 8 ani :D si o iubesc la fel de mult, chiar daca am mai calcat si gresit de vreo 2 ori
ai avut sau ai?

narcisb81

14 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:55

Am avut. Acum s-a mutat la mine

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 12:58

foarte frumos!!

mihaitaita

6 mesaje
Oras: Slatina

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 13:13

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 12:46:44Rap boy fii sincer si spune ce iti doresti tu de la o femeie inafara de blowjob

IMI PLACE CUM GANDESTI

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 13:25

Nu spun ca femeilor nu le place sa li se faca sex oral ba unele vor chiar mai mult adica anilingus, la fel si barbatii,nu sunt absurda, stiu ca este importat sa te simti bine in pat si sexul oral completeaza chestia asta, dar am impresia ca subiectul de azi se referea la mai mult decat sex...

pablo_di_thule

68 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 13:34

Salutare, in calitate de barbat va pot spune doua lucruri pentru inceput:este oarecum real ca barbatii sunt mai visatori mai intreprinzatori mai creativi , din vise aproape aberante au duc lumea la un nivel pe care il vedeti.Fetele in schimb echilibreaza visele barbatilor aducandu-le mai aproape de realitatea imediata.
Ceea ce-mi doresc eu este simplu ca afirmatie dar fff greu de realizat: desfiintzarea sistemului financiar adica a bancilor private, desfiintzarea politicii, desfiintzarea posturilor de televiziune controlate, boostarea educatiei, autocunoastrea, dezvoltarea si incurajarea fenomenului de socializare placuta.
Cand toate astea vor fi realizate barbatii si fetele vor avea doar lucruri placute de discutat intre ei sau cu ei.
Pt toti cunoscatorii reamintesc ca DIFERENTIEREA intre oameni este primul pas spre autodistrugere...CUM? e simplu ...daca am tendinta de a "ataca" o persoana prin orice remarca in secunda nr 2 imi lezez propria valoare morala ...HAI PA

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 13:40

ce activi sunteti azi asta pentru ca se apropie sfarsitul saptamanii ce ma ingrijoreaza este ca nu a auzit pe nimeni sa zica ceva de genul:
ce imi doresc eu este sa ma inteleg foarte bine cu persoana de lanca mine, sa am bani sa pot iesii de cateva ori in oras pe saptamana si sa am un acoperis deasupra capului nu se "mai" poate si asa?

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 13:41

ba se prea poate...numai ca faza cu acoperisul e cam greu in zilele noastre

pablo_di_thule

68 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 13:46

Foarte robotic acest ansamblu de dorinte....job bani casa rate dar banuiesc ca uiti ca intre puncte fixe are loc si fenomene in miscare si ca sa te lamuresc iti spun doar doua intrebari :de cate ori te uiti dupa pustoaice pe zi sau de cate ori injuri in gand un "bastan" care iti da ceatza prin "valoarea " sa (masina vila si un vagon de tarfe)...deci ai vrea sa nu existe asa ceva nu?
Ca barbat iti vei pune problema comparatiei pt ca asa suntem proiectati >>>.orgoliosi.

pablo_di_thule

68 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 13:50

nu gata m-am enervat......:P sistemul bancar presupune urmatoarea escrocherie :imprumuti x bani care vor genera datorii in mod exponential pana la indatorarea eterna; Impozitul ESTE ILEGAL , NU EXISTA O LEGE CARE SA TE OBLIGE SA_L PLATESTI (echivalent cu a munci 4 luni MOCCA pt shmecheri) deci in aceste conditii in care casa , jobul , familia trebuie intretinuta ..defapt incepi sa mori lent ....dupa ce vom rezolva asta ...putem sa ne cunoastem liber si placut oriunde pe orice tema

piticul_atomic

13 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 14:16

=)) m-am amuzat copios citind mesajele voastre...pt mine barbatul e ca un copil( alintat ,cu toane:)), tupeist , misogin uneori,etc. ) .Suntem toti niste ciudati =)) noi pt ei si ei pt noi:)).Si ca sa dau un ex de ce isi doreste un barbat...am intrebat si eu un barbat care e relatia ideala pt el si raspunsul e: Sa am o iubita care sa nu imi tina cont cu cine ce si d c vb, sa o vad cand vreau eu, sa nu ma sune ..daca e o sun eu 1-2 ori pe zi, daca nu am chef sa o vad cateva zile....saptamani ...sa nu se supere, sa faca sex numai cand am eu chef si cum vreau eu=)).Hmmm si intrebarea care a urmat a fost: Si ai putea iubi o astfel de fata? Rasunsul lui?:))) CLAR NU! de aceea se si numeste o relatie ideala=))

piticul_atomic

13 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 14:18

=)) m-am amuzat copios citind mesajele voastre...pt mine barbatul e ca un copil( alintat ,cu toane:)), tupeist , misogin uneori,etc. ) .Suntem toti niste ciudati =)) noi pt ei si ei pt noi:)).Si ca sa dau un ex de ce isi doreste un barbat...am intrebat si eu un barbat care e relatia ideala pt el si raspunsul e: Sa am o iubita care sa nu imi tina cont cu cine ce si d c vb, sa o vad cand vreau eu, sa nu ma sune ..daca e o sun eu 1-2 ori pe zi, daca nu am chef sa o vad cateva zile....saptamani ...sa nu se supere, sa faca sex numai cand am eu chef si cum vreau eu=)).Hmmm si intrebarea care a urmat a fost: Si ai putea iubi o astfel de fata? Rasunsul lui?:))) CLAR NU! de aceea se si numeste o relatie ideala=))

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 14:50

exista un emoticon pe aici care sa imi explice sentimentul mai bine prin "BLA-BLA-BLA" ??????????

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:07

De la: Greenie, la data 2008-11-20 14:50:37exista un emoticon pe aici care sa imi explice sentimentul mai bine prin "BLA-BLA-BLA" ??????????

greenie: stii foarte bine ca ai spate pe forumu asta, da' nu te mai lega chiaaar de toata lumea.. :)) anyway, nice to see u again.

pisicaNeagra: pisi :P, greenie a avut dreptate cu treaba aia cu experienta proprie. chiar suna a lauda, dar bravo tie. eu mi le aleg, pentru ca am prietena si trebuie sa fiu grijuliu cu cine ma incurc. >:)

nick_titi: da ma, si eu vreau casa si masina. si ce fac pentru asta? lucrez de-mi sar dintii. asta e situatia in care suntem, ca daca ar pica din cer un sac de bani n-ar mai fi nevoie sa muncim. totusi, casa, masina si mancarea sunt nevoi pe care le vrem toti. femeile sunt atat de diferite incat pe marginea lor putem discuta mult mai pe indelete.

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:13

tot pt pisicaneagra: cam greu sa ajungi din vanator, vanat. din doua motive: in primul rand pentru ca daca esti vanator, stii cum sta treaba si mirosi repede ce se intampla in jurul tau. in al doilea rand, in aceeasi seara, in acelasi loc, daca te dai la o gagica, se vor sesiza cam toate, si e putin probabil sa apara una care sa-i zica celei la care te dai: "auzi, daca nu-l vrei tu, da-mi-l mie!".

Devine foarte interesant cand si tu si ala va vreti, si sunteti amandoi vanatori de profesie, si apare jocul ala de acum eu conduc, acum tu.

rap_boy: parca tu ziceai de replica pisiciinegre ca e cheezy. :D "any port in the storm". daca asta e singurul lucru pe care il ai la indemana, dai 'nainte! :)) (dar e cheezy raaau de tot :)) )

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:16

De la: Greenie, la data 2008-11-20 11:11:04

ma intriga f mult persoanele care vor sa se dea exemplu pe ele insasi.... WHATS THE POINT?
ca la urma urmei, ai avut curajul sa il agati tu pe el, sa fii putin tupeista, sa ramai cu el in continuare.. si pare un fel de lauda.. dar nah.. e doar parerea mea asta..
QUESTION: pariu ca e singurul pe care l'ai agatat?

baaaai ce rea esti! :)) vezi sa nu-ti musti limba.. :P

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:33

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 13:41:31ba se prea poate...numai ca faza cu acoperisul e cam greu in zilele noastre

stiu ca e foarte greu azi pt ca lucrez ca agent imobiliar si incep sa cam "mor de foame" ca nu se mai vinde nimic

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:35

De la: radhookoo, la data 2008-11-20 15:16:02

ma intriga f mult persoanele care vor sa se dea exemplu pe ele insasi.... WHATS THE POINT?
ca la urma urmei, ai avut curajul sa il agati tu pe el, sa fii putin tupeista, sa ramai cu el in continuare.. si pare un fel de lauda.. dar nah.. e doar parerea mea asta..

e taur las-o sa se dezlantuie ca eplacut pentru noi toti oricum nu ai cum sa o opresti

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:41

De la: radhookoo, la data 2008-11-20 15:07:17
De la: Greenie, la data 2008-11-20 14:50:37exista un emoticon pe aici care sa imi explice sentimentul mai bine prin "BLA-BLA-BLA" ??????????

greenie: stii foarte bine ca ai spate pe forumu asta, da' nu te mai lega chiaaar de toata lumea.. :)) anyway, nice to see u again.

pisicaNeagra: pisi :P, greenie a avut dreptate cu treaba aia cu experienta proprie. chiar suna a lauda, dar bravo tie. eu mi le aleg, pentru ca am prietena si trebuie sa fiu grijuliu cu cine ma incurc. >:)

nick_titi: da ma, si eu vreau casa si masina. si ce fac pentru asta? lucrez de-mi sar dintii. asta e situatia in care suntem, ca daca ar pica din cer un sac de bani n-ar mai fi nevoie sa muncim. totusi, casa, masina si mancarea sunt nevoi pe care le vrem toti. femeile sunt atat de diferite incat pe marginea lor putem discuta mult mai pe indelete.

nici sac de bani nu cade dintr-o masina nici la loto nu castigam unde lurezi?(poate facem o colaborare)

on topic: barbatii vor si cauta peste tot relatii ca sa isi faca propria afacere chiar si pe asemenea siteuri

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:46

De la: nick_titi, la data 2008-11-20 15:35:59
De la: radhookoo, la data 2008-11-20 15:16:02

e taur las-o sa se dezlantuie ca eplacut pentru noi toti oricum nu ai cum sa o opresti
mare dreptate ai...si nu era o lauda e doar un exemplu...dar fiecare o ia cum vrea...

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:49

De la: radhookoo, la data 2008-11-20 15:13:36tot pt pisicaneagra: cam greu sa ajungi din vanator, vanat. din doua motive: in primul rand pentru ca daca esti vanator, stii cum sta treaba si mirosi repede ce se intampla in jurul tau. in al doilea rand, in aceeasi seara, in acelasi loc, daca te dai la o gagica, se vor sesiza cam toate, si e putin probabil sa apara una care sa-i zica celei la care te dai: "auzi, daca nu-l vrei tu, da-mi-l mie!".

Devine foarte interesant cand si tu si ala va vreti, si sunteti amandoi vanatori de profesie, si apare jocul ala de acum eu conduc, acum tu.

rap_boy: parca tu ziceai de replica pisiciinegre ca e cheezy. :D "any port in the storm". daca asta e singurul lucru pe care il ai la indemana, dai 'nainte! :)) (dar e cheezy raaau de tot :)) )
n-am zis eu faza cu vanator -vanat

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:51

De la: Greenie, la data 2008-11-20 12:13:21ce'si doresc barbatii??
mmh...
1) BLOWJOB!
2) bani multi sa agate fetele mult mai usor, sa nu mai fie nevoiti sa isi foloseasca imaginatia si sa nu mai piarda timp vrajindu-le cu maruntisuri
3) o masina buna rau!! asta pt a fi "in centrul atentiei"
4) un job prin care sa ii fie respectate deciziile si ideile..
5) o femeie (si nu oricare, ci una la fel de independenta ca el!)
6) o casa buna!
7) o pozitie sociala mai mult decat potrivita

pe cine am nimerit????

biiine hai ca recunosc. :P mai putin partea cu banii si masina. prefer sa agat fetele fara bani, pentru ca agati asa altfel de fete, mai misto. :P banii vin dup-aia, iar masina, probabil ca prea putini vor aprecia masina pe care mi-o doresc, pentru ca nu e audi, bmw sau mertzan. eu vreau un volvo s80. ;)

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:53

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 15:49:47
De la: radhookoo, la data 2008-11-20 15:13:36tot pt pisicaneagra: cam greu sa ajungi din vanator, vanat. din doua motive: in primul rand pentru ca daca esti vanator, stii cum sta treaba si mirosi repede ce se intampla in jurul tau. in al doilea rand, in aceeasi seara, in acelasi loc, daca te dai la o gagica, se vor sesiza cam toate, si e putin probabil sa apara una care sa-i zica celei la care te dai: "auzi, daca nu-l vrei tu, da-mi-l mie!".

n-am zis eu faza cu vanator -vanat

sorry then... ma' bad. :)

nick_titi, eu lucrez in telecomunicatii. mai exact retele de calculatoare, carrier-e, retele pe distante f mari. (cam ce au astia pe la orange si vodafone. ah, si cfr-u).

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:54

am uitat o treaba: scuze pt double post.

tot pt nick_titi. daca ai idei de afaceri putem sa le discutam ca am si eu doua, trei. da' singur nu ma iau in piept cu morile de vant pentru ca nu am timp destul. ;)

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:54

De la: radhookoo, la data 2008-11-20 15:51:10
De la: Greenie, la data 2008-11-20 12:13:21ce'si doresc barbatii??
mmh...
1) BLOWJOB!
2) bani multi sa agate fetele mult mai usor, sa nu mai fie nevoiti sa isi foloseasca imaginatia si sa nu mai piarda timp vrajindu-le cu maruntisuri
3) o masina buna rau!! asta pt a fi "in centrul atentiei"
4) un job prin care sa ii fie respectate deciziile si ideile..
5) o femeie (si nu oricare, ci una la fel de independenta ca el!)
6) o casa buna!
7) o pozitie sociala mai mult decat potrivita

pe cine am nimerit????

biiine hai ca recunosc. :P mai putin partea cu banii si masina. prefer sa agat fetele fara bani, pentru ca agati asa altfel de fete, mai misto. :P banii vin dup-aia, iar masina, probabil ca prea putini vor aprecia masina pe care mi-o doresc, pentru ca nu e audi, bmw sau mertzan. eu vreau un volvo s80. ;)
S80 full...piele mahon navigator 12 airbaguri scaune care se ajusteaza dupa greutate si multe altele...super masina

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:56

daca ti-o iei promite-mi ca ma plimbi si pe mine! si iti dau acatiste sa ti-o iei mai repede :D

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:59

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 15:56:08daca ti-o iei promite-mi ca ma plimbi si pe mine! si iti dau acatiste sa ti-o iei mai repede :D

:)) stai ca mai am pe lista pana la masina :)) dar promit ca te plimb. :P

va duc pe toti pana la serviciu intr-o zi. e bine asa?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce-si doresc barbatii??
Mergi la: