back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce-si doresc barbatii??

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 07:58

De la: Rap_boy, la data 2008-11-13 15:03:13Pai in general barbatii se impart in 3 categorii:

Aia cu capu pe umeri, care stiu ce vor de la viata (adik sa isi satisfaca nevoile pe toate planurile, sentimental, profesional, etc...)
Aia cu capu mai jos de buric, pentru care scopul lor in viata este situat undeva intre picioarele unei dame
Si intr-un final LOSERII, care nu au nici un scop in viata, viata pentru ei e doar un simplu maine

Cel putin asa vad eu categorisirea barbatilor in functie de ce isi doresc. Bine k as putea sa scriu particularitatile fiecarui gen, dar asta presupune palavrageala multa, si vba aia " Vorba multa, saracia omului"

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 07:59

corect, dar dintre toti cei mai fericiti sunt loserii, am intalnit dintre acestia

Raporteaza abuz de limbaj
mihaitaita

6 mesaje
Oras: Slatina

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 08:22

oameni buni femeile si barbatii au feluri diferite de a agata si nu o sa vedeti niciodata o femeia sa agate ca un barbat , cel mai bine e ca fiecare sa bucure cum stie mai bine de cea ce "descopera"
cum spunea cineva mai devreme omul este facut sa evolueze si orice femeie sau barbat dupa ce geseste ce isi dorea la un moment dat se plictiseste si vrea ceva mai bun secretul oricarei operatiuni este evolutia

Azgard

657 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 08:46

De la: AndreiM06, la data 2008-11-20 04:11:50angel_deamon faci parte din generatia fetelor cu mentalitate "fucked up",nu-ti mai bate capul cu toti barbatii,"bate-l" numai pt unu ;)

Da ce mah ,daca fata glumeste cu unu si cu altul pe forum ,insemana ca e fucked up?, iti zic o chestie: nu traim intr-o societate extremista , in care femeile sa nu aiba voie sa vb decat cu sotul lor si sa poarte un cearceaf pe fata

burn baby, burn ...
gabi1795

28 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 09:14

De la: Azgard, la data 2008-11-20 08:46:05
De la: AndreiM06, la data 2008-11-20 04:11:50angel_deamon faci parte din generatia fetelor cu mentalitate "fucked up",nu-ti mai bate capul cu toti barbatii,"bate-l" numai pt unu ;)

Da ce mah ,daca fata glumeste cu unu si cu altul pe forum ,insemana ca e fucked up?, iti zic o chestie: nu traim intr-o societate extremista , in care femeile sa nu aiba voie sa vb decat cu sotul lor si sa poarte un cearceaf pe fata

depinde de femeie....azgard....cat si de barbat
Nu e chestie de "societate extremista "ci de mentalitatea persoanelor in general
Pe net poti spune ca esti oricine.......

Ccosm

11 mesaje
Oras: Slobozia

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 09:23

fiecare om, fie barbat, fie femeie oreste sa fie fericit... iar fericirea relativa.. asa ca nu poti spune exact cesi oresc babatii sau femeile

CorinaT

2 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 09:37

Manifestul barbatilor

1. Noi suntem oameni simpli !

2. Cateodata nu ma gandesc la tine... si asta nu este rau; obisnuieste-te te rog cu asta; nu ma intreba te rog la ce ma gandesc, intreaba-ma doar daca esti dispusa sa vorbim despre politica, filozofie, economie, fotbal, bautura, sex sau masini.

3. Nu are rost sa ma intrebi la ce ma gandesc. 96,5% din timp barbatii se gandesc la sex; nu, nu suntem obsedati, este pur si simplu ceea ce ne face cel mai mult placere.

4. Daca te rog sa-mi dai painea, nu doresc nimic altceva; nu este un repros ca painea nu s-ar afla deja pe masa; in exprimarea noastra nu se ascund nici reprosuri, nici aluzii subtile. Da, suntem doar niste oameni simpli.

5. Daca doresti ceva este suficient sa formulezi intrebarea; noi nu intelegem intrebari cu aluzii subtile si indirecte; deci intrebarile indirecte nu dau rezultatul scontat, chiar si cele evidente; spune te rog exact ceea ce doresti.

6. Daca pui o intrebare la care nu astepti raspuns, nu te mira ca vine un raspuns la care nu te asteptai.

7. A face cumparaturi nu face nimanui placere si eu n-o sa gasesc niciodata placere in asta, exceptand cazul cand alegerea o fac eu.

8. Cand mergem undeva in vizita, indiferent ce haine porti, iti stau minunat... o jur !

9. Daca crezi ca esti grasa, probabil asa si este. Nu ma intreba pe mine, o sa refuz categoric sa dau vreun raspuns.

10. Vineri, sambata, duminica inseamna: multa mancare, prieteni, fotbal la televizor, bere si maniere proaste; este ca fluxul si refluxul sau ca ciclul vostru, este inevitabil.

11. Ai destule rochii, bluze, fuste si pantofi, daca plangi in fata magazinului inseamna ca ma santajezi... sa ma aduci in pragul ruinii nu este nicidecum o dovada de dragoste.

12. Majoritatea barbatilor nu au decat 3 perechi de pantofi. Cum poate sa-ti vina idea ca as putea avea habar, care din cele 30 de perechi de pantofi ale tale iti stau mai bine sau se asorteaza cu noua rochie.

13. Raspunsuri simple ca: DA sau NU sunt absolut suficiente indiferent de cat de lunga sau complicata a fost intrebarea.

14. Cand ai o problema roaga-ma sa ti-o rezolv si atat; nu ma ruga sa te compatimesc asa cum o fac prietenele tale.

15. Dureri de cap sau migrene care dureaza 4 saptamani, nu mai sunt dureri de cap sau migrene. Du-te la doctor.

16. Daca spun ceva ce poate fi interpretat in doua feluri si unul din ele te nelinisteste sau te face nefericita, cu siguranta ma refeream la celalalt.

17. Berea ne place asa cum va plac voua gentile; voi nu intelegeti de ce si nici noi.

18. Daca te intreb "Ce ai?" si tu imi raspunzi "Nimic!", te voi crede si ma voi comporta asa ca si cum totul ar fi in cea mai perfecta ordine.

19. Nu ma intreba: "Ma iubesti?" Poti fi sigura ca daca n-ar fi asa, nu as fi cu tine.

20. Noi suntem cu adevarat oameni simpli. Va rog sa impartiti acest "Manifest" la cat mai multe femei, pentru ca in sfarsit acestea sa ne inteleaga o data pentru totdeauna!

hidrolungu

27 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 09:49

Nu stiu ce vor altii, da' stiu ce vreau eu. Eu as vrea ca femeile sa fie mai sigure pe ce vor . Sa nu se razgandeasca asa repede. Lor le plac surprizele placute. Si cateodata te chinui sa aranjezi ceva frumos: o masa la un restaurant cu specific, o plimbare printr-un parc in care "intamplator" e un eveniment, un cadou special(pe care si asa il alegem dupa luni de zile ca e greu sa nimeresti cadou frumos din prima si sa ramai si cu rest in buzunar) cu sau fara ocazie, un buchet de flori ales. Te agiti o saptamana, poate doo. Faci tot ce inseamna treburi casnice ca sa nu existe scuze de genu: "In seara asta spal rufe" Si rezultatu? Ori a mirosit ce ai de facut, ori intuitia feminina intra in rol si iti spune imediat ce ai pregatit intriga actiunii si o pregatesti pt surpriza ca ei i-ar place sa faceti altceva in seara aia (si doar tu stii ca e total opus cu ceea ce ai aranjat tu). Si daca ii dezvalui planu ai sanse mari sa mearga asa cum ai stabilit, insa precis toata seara te vei simtii aiurea. Chiar daca vei fi laudat si apreciat va fi o victorie amara: la urma-urmei nu a mai fost nici o surpriza.
Si un "secondo plano" ar fi legat de pofta de sex. Sau lipsa ei. Cand ai nesansa sa fii obosit si o vezi pe ea prinsa in trebi, cu: "n-am nevoie de ajutoru tau" iesindu-i pe gura in loc de raspuns la fiece intrebare, cedezi si te duci la asternut, adormind inaintea ei. Iar dimineata dupa ce te-ai trezit si incerci ceva dulce, fapta combatuta din pripa de ea, zice: "acum nu, da' aseara aveam asa un chef".

In atentia femeilor: BARBATII NU SE SUPARA DACA II TREZESTI PT O PARTIDA DE SEX. Pentru orice altceva e riscant, nu pt sex.
Am zis.

mihaitaita

6 mesaje
Oras: Slatina

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:19

nu stiu de ce ai avut impresia de mi se pare aiurea k o femeie e tupeista , fiecare e asa cum vrea si putem sa il acceptam sau nu in jurul nostru, fiecare face ce vrea dar io nu inteleg de de pretentiile astea k de ce nu vine ea la tine la modul general vorbind

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:31

Nu mi se pare nimic gresit cand o femeie face primul pas sau agatza cum ziceti voi...eu chiar asta am facut cu iubitul meu...eu l-am observat si m-am bagat in seama si de atunci am ramas impreuna,iar la faza cu lasatul greu...eu m-am lasat din a 3-a seara si ne-am simtit bine amandoi. Conteaza sa faci ceea ce simti nu sa te fortezi. femeile in general isi doresc protectie, siguranta si iubire, iar barbatii cauta cam acelas lucru dar in varianta lor. le place sa fie rasfatati prin gesturi si cuvinte si sa vada ca persoana de langa ei le acorda atentie. ar mai fii cate ceva de zis dar e prea dimineata sa ma exprim :D

Azgard

657 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:31

De la: mihaitaita, la data 2008-11-20 10:19:01nu stiu de ce ai avut impresia de mi se pare aiurea k o femeie e tupeista , fiecare e asa cum vrea si putem sa il acceptam sau nu in jurul nostru, fiecare face ce vrea dar io nu inteleg de de pretentiile astea k de ce nu vine ea la tine la modul general vorbind

dar tu cu cine vorbest ? , vesi ca ai 2 optiuni raspunde si citeaza daca folosesti optiunea citeaza , apare si mesajul personaei respective, asa e mai simplu sa isi dea seama fiecare cine cu cine vorbeste :)

burn baby, burn ...
narcisb81

14 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:35

De la: angel_demon10, la data 2008-11-14 15:22:48
De la: nick_titi, la data 2008-11-14 15:20:00
De la: angel_demon10, la data 2008-11-14 14:09:31femei cat mai blonde si cat mai proaste si cat mai futacioase!

cam rea aici si total pe langa

era un raspuns ce se cerea contrazis, asta ii e si scopul!
deci trebuie sa ma convingeti ca vreti mai mult de la iubitele voastre... despre asta era vorba.

Dar din cate am inteles eu, nu era vorba de iubitele noastre, ci in general de femei....

gabi1795

28 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:38

De la: narcisb81, la data 2008-11-20 10:35:49
De la: angel_demon10, la data 2008-11-14 14:09:31femei cat mai blonde si cat mai proaste si cat mai futacioase!

deci trebuie sa ma convingeti ca vreti mai mult de la iubitele voastre... despre asta era vorba.

Dar din cate am inteles eu, nu era vorba de iubitele noastre, ci in general de femei....

nu ai inteles bine
...era vb despre ce-si doresc barbatii

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:41

Dar din cate am inteles eu, nu era vorba de iubitele noastre, ci in general de femei....[/quote]

Pai daca e vb de femei in general, adica femei cu care nu vrei o relatie, ce poti sa vrei de la ele decat sex nu?

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:45

Din cati barbati sunteti aici nici unul nu a reusit sa spuna ceva concret. Eu daca as fii barbat as vrea o femeie care sa fie intelegatoare, inteligenta, sa am ce discuta cu ea, sa arate bine atat cat sa nu imi fie rusine cu ea pe strada, si sa ma satisfaca si in pat, restul zic eu ca se invatza....ma refer la faza cu gospodina...

narcisb81

14 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:55

De la: gabi1795, la data 2008-11-20 10:38:59
De la: narcisb81, la data 2008-11-20 10:35:49

nu ai inteles bine
...era vb despre ce-si doresc barbatii

"deci trebuie sa ma convingeti ca vreti mai mult de la iubitele voastre... " ......... :)

narcisb81

14 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:57

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 10:45:11Din cati barbati sunteti aici nici unul nu a reusit sa spuna ceva concret. Eu daca as fii barbat as vrea o femeie care sa fie intelegatoare, inteligenta, sa am ce discuta cu ea, sa arate bine atat cat sa nu imi fie rusine cu ea pe strada, si sa ma satisfaca si in pat, restul zic eu ca se invatza....ma refer la faza cu gospodina...

Bine spus Pisicutzo.... asta este femeia ideala ;) , daca si tu esti asa...da-mi adresa ta si vin cu inelu ;)

d_signer

23 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:57

Ce-si doreste un barbat de la femei sau de la perechea lui? Eu de la sotia mea imi doresc sa ramana intelegatoare, sa fie sanatoasa si sa nu imbatraneasca urat. De la celelalte femei: sa inteleaga ca nu pot fi in doua locuri odata...deci rabdare.

The only way out is in!
Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:59

Sry narcis...sunt asa dar pt iubitul meu. Am crescut printre baieti stiu ce isi doresc in general asa ca sunt avantajata :D

narcisb81

14 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:01

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 10:59:54Sry narcis...sunt asa dar pt iubitul meu. Am crescut printre baieti stiu ce isi doresc in general asa ca sunt avantajata :D

Inseamna ca ai un iubit fericit

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:02

Ma straduiesc sa il fac fericit...mai putin la partea cu gatitul dar am "soacra" bucatareasa asa ca m-am scos

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:04

Narcis tu ce iti doresti de la o femeie?

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:06

De la: Azgard, la data 2008-11-18 22:38:29Da ma stiu chestia asta , pai asta era si ideia , ca spre exemplu am avut o zi grea si la munca si facultatea , mai sunt si racit pe deasupra ,si merg cu niste prieteni la o pizzarie ceva , sa ma relaxez putin inainte sa fug acasa si sa fac un dus si sa sforai pana a doua zi , si ma abordeaza o fata , fie ca sunt intr-o situatie ca asta fie ca pur si simplu (desi este cam rar ) am o lipsa totala de insipiratie si nu imi vine nici o idee .. . atunci ce se intampla ?fata daca incepe cu chesti din astea (cum am zis mai sus)discutia devine una plictisitoare , si chiar daca o plac si ea ma place , daca nu sunt eu in stare in momentul respectiv sa fac o conversatie spumoasa si interesanta , nu se termina bine ,si binenteles o sa fie vina barbatului .Acuma inteleg fetele ca sunt mai timide mai ales cele mai mici de 165 cm si care sunt atrase de un barbat mai inalt ca ele si ca le place sa fie agatate ,in centrul atentiei, privite de toata lumea , ,(chiar daca unele nu recunosc asta ) , etc dar daca tot se implica sa agate macar sa vina si cu cateva idei interesante la conversatie . Ca a agata nu inseamna doar a aborda pe cineva si atata , ci si a purta o conversatie interesanta , incat sa atraga persoana respectiva .

FIRST:
ce legatura are inaltimea fetelor cu gradul lor de timiditate????

si apropo, ai atins bine punctul cu "oboseala", si momentul de socializare la un fel de intalnire...
stiu prea bine cum e sa fi si sa nu ai putere sa mentii un subiect, fie el si banal.. si din pacate, apoi se trag concluziile nepotrivite: dezinteresul. (de fapt, erau alte cauze)

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:11

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 10:31:12Nu mi se pare nimic gresit cand o femeie face primul pas sau agatza cum ziceti voi...eu chiar asta am facut cu iubitul meu...eu l-am observat si m-am bagat in seama si de atunci am ramas impreuna,iar la faza cu lasatul greu...eu m-am lasat din a 3-a seara si ne-am simtit bine amandoi. Conteaza sa faci ceea ce simti nu sa te fortezi. femeile in general isi doresc protectie, siguranta si iubire, iar barbatii cauta cam acelas lucru dar in varianta lor. le place sa fie rasfatati prin gesturi si cuvinte si sa vada ca persoana de langa ei le acorda atentie. ar mai fii cate ceva de zis dar e prea dimineata sa ma exprim :D

ma intriga f mult persoanele care vor sa se dea exemplu pe ele insasi.... WHATS THE POINT?
ca la urma urmei, ai avut curajul sa il agati tu pe el, sa fii putin tupeista, sa ramai cu el in continuare.. si pare un fel de lauda.. dar nah.. e doar parerea mea asta..
QUESTION: pariu ca e singurul pe care l'ai agatat?

narcisb81

14 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:12

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 11:04:19Narcis tu ce iti doresti de la o femeie?

Tocmai ceea ce ai spus tu... " o femeie care sa fie intelegatoare, inteligenta, sa am ce discuta cu ea, sa arate bine atat cat sa nu imi fie rusine cu ea pe strada, si sa ma satisfaca si in pat, restul zic eu ca se invatza....ma refer la faza cu gospodina... "

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:12

De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 10:59:54Sry narcis...sunt asa dar pt iubitul meu. Am crescut printre baieti stiu ce isi doresc in general asa ca sunt avantajata :D

narcisb81

14 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:14

De la: Greenie, la data 2008-11-20 11:11:04
De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 10:31:12Nu mi se pare nimic gresit cand o femeie face primul pas sau agatza cum ziceti voi...eu chiar asta am facut cu iubitul meu...eu l-am observat si m-am bagat in seama si de atunci am ramas impreuna,iar la faza cu lasatul greu...eu m-am lasat din a 3-a seara si ne-am simtit bine amandoi. Conteaza sa faci ceea ce simti nu sa te fortezi. femeile in general isi doresc protectie, siguranta si iubire, iar barbatii cauta cam acelas lucru dar in varianta lor. le place sa fie rasfatati prin gesturi si cuvinte si sa vada ca persoana de langa ei le acorda atentie. ar mai fii cate ceva de zis dar e prea dimineata sa ma exprim :D

ma intriga f mult persoanele care vor sa se dea exemplu pe ele insasi.... WHATS THE POINT?
ca la urma urmei, ai avut curajul sa il agati tu pe el, sa fii putin tupeista, sa ramai cu el in continuare.. si pare un fel de lauda.. dar nah.. e doar parerea mea asta..
QUESTION: pariu ca e singurul pe care l'ai agatat?

Pisicutza si-a spus parerea, iar daca e singurul pe care la agatat si e fericita cu el...la ce mai trebuie altu

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:16

greenie daca te deranjaza ceva...ignora...cum ai spus si tu...e punctul meu de vedere...nu trebuie sa ma bagi in seama daca nu vrei. mai bine le-aga-te de subiect si spune-le oamenilor ce iti doresti tu de la o femeie. kiss

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:17

leaga-te* Sry! :D

Fosta membra 9am.ro

40 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:20

Tnx Narcis! Si ca sa ii satisfac curiozitatea lui Greenie...am mai agatat dar actualul este singurul cu care a meritat sa merg mai departe.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce-si doresc barbatii??
Mergi la: