Info
x
Ce-si doresc barbatii??
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:50
De la: nick_titi, la data 2008-11-26 14:44:08degeaba tocmai asta e ideea ...femeilor nu le pasa ce vreti voi , nu va asculta pe naiba! (si aici ma cenzurez, ca iar nu'mi posteaza baietii mesajul)....................... ce naiba intrebam pe aici? ce vreti voi barbati?????? vreti mai mult de o femeie??? vreti mai mult decat un job? vreti pasiune? tradare? explozii? banal??? etc..etc. i give up. ce film e azi? nu am gasit nimic misto la corso nici sapt asta :(( |
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:54
De la: angel_demon10, la data 2008-11-26 15:16:51Greenie, mai lasa-ne cu parerile astea de duzina. asa o fi viziunea ta. eu ma retrag. n'am chef de asta venind din partea ta. imi pare rau ca tragi o astfel de concluzie. motivele pt care intram pe site'uri si forumurile astea sunt diferite, nu incerca sa ii cauti un nod in papura. did i have done smth to u? Raporteaza abuz de limbaj |
|
arynuta 19 mesaje Membru din: 30/01/2015 Oras: Timisoara |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:03
aveti impresia cumva ca avem puteri telepate si putem sa va citim gandurile ca sa anticipam ce doriti?!(am vrea noi sa putem citi gandurile;)Daca nu comunicati cu noi de unde sa visam noi ce vreti voi? pt. ca este nevoie de comunicare verbala pt. ca fiecare din noi percepe diferit realitatea(faptele, vorbele, gesturile, intamplarile). daca preferati sa asteptati femeia care sa va anticipeze dorintele puteti voi sa asteptati mult si bine!(intre timp o sa va treziti singuri, o relatie presupune implicarea in egala masura (in rezolvarea pr. si bunul mers al relatiei)a partenerilor, si cum sa iti rezolvi pr. daca nu comunici verbal?!Domnilor, baieti, fiti realisti, nu mai visati!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:05
De la: Greenie, la data 2008-11-26 15:54:34De la: angel_demon10, la data 2008-11-26 15:16:51Greenie, mai lasa-ne cu parerile astea de duzina. it's a free country! poti spune si crede ce doresti, asta am facut si eu... nu doream sa isc o cearta, doar ca uneori... mai vreau sa aud si chestii inteligente de la oameni. pot sa banuiesc in ce "ape" esti tu acum dupa atitudinea pe care o ai, dar n-am sa spun nimic... sper sa se rezolve.
|
Azgard 657 mesaje Membru din: 28/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:07
De la: Greenie, la data 2008-11-26 15:50:07De la: nick_titi, la data 2008-11-26 14:44:08degeaba tocmai asta e ideea ...femeilor nu le pasa ce vreti voi , nu va asculta off, parca am mai zis pe undeva,noi barbatii nu suntem scosi la fel de pe usile fabricii, fiecare vrea ceva anume , stii cum e vorba aia , pentru cineva este vis , pentru altcineva e cosmar si pt altcineva e realitate .Fiecare are vise si dorinte , in anumite momente ale vietii , daca intrebi la general o sa primesti mesaje ca acuma , daca intrebi ceva specific o sa primesti poate mesaje subiective .Barbatii nu au ceva anume care sa si-l doreasca tot timpul ,caci totusi ca orce om cand obti acel ceva apare ceva nou care sa ti-l doresti .Si sincer nu stiu ce o sa vreau peste 3 ,5, 60 de ani , ca nu ma-m nascut cu manualul de folosinta in mana ,sa stiu exact de ce simt aia si de ce vreau aia si ca o sa vreau aia etc,etc ,etc stiu doar ce vreau acuma
Raporteaza abuz de limbaj
burn baby, burn ...
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:10
De la: Azgard, la data 2008-11-26 16:07:26De la: Greenie, la data 2008-11-26 15:50:07De la: nick_titi, la data 2008-11-26 14:44:08degeaba tocmai asta e ideea ...femeilor nu le pasa ce vreti voi , nu va asculta stiu ce vrei acum azgard :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:12
De la: gabi8ma, la data 2008-11-26 15:49:43De la: nick_titi, la data 2008-11-25 20:14:45De la: arynuta, la data 2008-11-25 19:33:51ha,nu va cred baietii(ca doar asa dorinte "limitate" aveti), pur si simplu suntei prea lenesi sau comozi sa scrieti ce vreti ,ce sa mai spun de exprimatul verbal a dorintelor! sincer m-am cam plictisit sa caut si am si obosit poate ma gaseste ea pe mine
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:14
De la: Greenie, la data 2008-11-26 15:50:07De la: nick_titi, la data 2008-11-26 14:44:08degeaba tocmai asta e ideea ...femeilor nu le pasa ce vreti voi , nu va asculta aproape ai inteles ideea inca putin
|
|
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:17
De la: arynuta, la data 2008-11-26 16:03:30aveti impresia cumva ca avem puteri telepate si putem sa va citim gandurile ca sa anticipam ce doriti?!(am vrea noi sa putem citi gandurile;)Daca nu comunicati cu noi de unde sa visam noi ce vreti voi? pt. ca este nevoie de comunicare verbala pt. ca fiecare din noi percepe diferit realitatea(faptele, vorbele, gesturile, intamplarile). daca preferati sa asteptati femeia care sa va anticipeze dorintele puteti voi sa asteptati mult si bine!(intre timp o sa va treziti singuri, o relatie presupune implicarea in egala masura (in rezolvarea pr. si bunul mers al relatiei)a partenerilor, si cum sa iti rezolvi pr. daca nu comunici verbal?!Domnilor, baieti, fiti realisti, nu mai visati! nu m-am referit la asta ca o regula as vrea sa se intample asta cand pur si simplu esti prea "obosit" sa mai vorbesti
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:21
De la: Azgard, la data 2008-11-26 16:07:26De la: Greenie, la data 2008-11-26 15:50:07De la: nick_titi, la data 2008-11-26 14:44:08degeaba tocmai asta e ideea ...femeilor nu le pasa ce vreti voi , nu va asculta nu ne-am nascut cu un manual de utilizare in mana dar femeile ar vrea unul chiar si cu o telecomanda PS nu ma refer la toate cele cuminti sunt scoase din discutie
|
arynuta 19 mesaje Membru din: 30/01/2015 Oras: Timisoara |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:33
niki draga, ca sa se intample lucrul acela despre care zici tu numai asa "cateodata" asta inseamna ca cei doi parteneri tre sa se cunoasca f. bine(cea ce presupune timp petrecut impreuna in care a existat o buna comunicare).
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:37
De la: arynuta, la data 2008-11-26 16:33:37niki draga, ca sa se intample lucrul acela despre care zici tu numai asa "cateodata" asta inseamna ca cei doi parteneri tre sa se cunoasca f. bine(cea ce presupune timp petrecut impreuna in care a existat o buna comunicare). nu zic nu dar cu cat trace mai mult timp cu atat dorintele se diversifica si nu mai puteti sa le intuiti cand suntem tinerei nu avem prea multe dorinte sper ca intelegi acum ce vreau sa zic
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:40
am mai citit azi niste mesaje referitoare la topic ...sunt amuzante..ideea in mare e cam asa...cate fete agata baieti..sa pp ca esti intr-o relatie ...de cate ori se gandeste o fata ..hmm...am venit din oras sa ii cumpar o bere baiatului sau tigari...sa fim seriosi...nu le pasa ....ca baiat mai cumperi pt fata(in general daca ea te suna si iti spune ce vrea:P)..mai au si perioadele de ciclu ...at nu le pasa nici dc esti pe moarte ...daca vor ceva trebuie sa te duci sau ...scandalul e mare si ink o chestie in general ca baiat(barbat) noi suntem obisnuiti sa rezolvam problemele singuri ale noastre si cateodata si ale voastre...e vorba de ego..de aia e cam imposibil sa aflati ce gandim pentru ca nu prea avem obiceiul sa ne plangem..fem ,majoritatea,s-au obisnuit ca barbatii sa taca si sa faca...noi doar ne conformam dorintelor voastre iar daca din cele mai vechi timpuri am fost asa nu o sa ne schimbam acum si sa ne plangem...de asta mai mult de sex,bautura si tigari nu prea o sa scoateti de la un baiat..si oricum dc am spune mai mult ot nu ne intelegeti
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:47
o lovitura sub centura pacat ca nu are ce sa le doara
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:51
dasca,
eu obisnuiam sa ii iau o bere lui si un redds mie. si mancam ca pensionarii pufuleti sau popcorn cu bere in timp ce ne uitam la un film, sau seara la mircea badea. si mi s'a intamplat sa ii cumpar ghiocei intr'o dimineatza cand ne'am intalnit sa mergem spre scoala aman2, asta pt ca mie nu'mi plac florile, am doar cateva exceptii si anume ghioceii.. o chestie absurda, dar de efect.. pot sa fiu atenta la ce imi spune baiatul de langa mine, si daca ma intereseaza intru totul, de ce sa nu fac lucruri spontane care sa ii atraga atentia si sa il aduc mai aproape de inima mea? in schimb, cand o tipa asteapta de la un baiat ceva.. daca nu ii spui exact, el nu se prea prinde. si daca nu o simte suficient de mult, nu o va face, se va gandi ca e prea mult tam-tam pt fata asta.. vrea prea multe.. ca asa suntem toti. si fete si baieti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:57
De la: dasca777, la data 2008-11-26 16:40:28am mai citit azi niste mesaje referitoare la topic ...sunt amuzante..ideea in mare e cam asa...cate fete agata baieti..sa pp ca esti intr-o relatie ...de cate ori se gandeste o fata ..hmm...am venit din oras sa ii cumpar o bere baiatului sau tigari...sa fim seriosi...nu le pasa ....ca baiat mai cumperi pt fata(in general daca ea te suna si iti spune ce vrea:P)..mai au si perioadele de ciclu ...at nu le pasa nici dc esti pe moarte ...daca vor ceva trebuie sa te duci sau ...scandalul e mare si ink o chestie in general ca baiat(barbat) noi suntem obisnuiti sa rezolvam problemele singuri ale noastre si cateodata si ale voastre...e vorba de ego..de aia e cam imposibil sa aflati ce gandim pentru ca nu prea avem obiceiul sa ne plangem..fem ,majoritatea,s-au obisnuit ca barbatii sa taca si sa faca...noi doar ne conformam dorintelor voastre iar daca din cele mai vechi timpuri am fost asa nu o sa ne schimbam acum si sa ne plangem...de asta mai mult de sex,bautura si tigari nu prea o sa scoateti de la un baiat..si oricum dc am spune mai mult ot nu ne intelegeti acuma voi nu sunteti de inteles??? a fost o vreme (acum 100 de ani) cand femeile au vrut sa se invete si ele cu curajul, se vede ca asta s-a reusit din generatie in generatie, pentru ca pana atunci el apartinuse strict barbatului, asa ca nu vad de ce sa nu se intample si ca barbatii sa inceapa macar acum in al 12-lea ceas sa se invete si ei cu COMUNICAREA! ce spuneti?
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:44
angel si demon cateodata....comunicarea este verbala si non-verbala barbatii cand sunt tineri se pricep mai mult la cea non-verbala
parerea mea este ca dupa ce au pierdut prima femeie cale le placea cu adevarat incep sa invete si pe cea verbala (dupa cum spunea cineva pe aceste forumuri viata e o calatlrie nu o destinatie din care invatam mereu)dar din pacate cand trebuie sa absolveasca aceste cursuri li se termena viata... desii mai sunt exceptii care fac mai multi ani in unul si inca mai pot sa isi bucure femeia cativa ani
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 21:13
unii comunica altii nu. de ce sa invete toti? ar trebui sa ma ghidez spre altceva. e ca povestea cu trenuletu turcesc.
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 21:18
De la: nick_titi, la data 2008-11-26 16:21:55De la: Azgard, la data 2008-11-26 16:07:26De la: Greenie, la data 2008-11-26 15:50:07De la: nick_titi, la data 2008-11-26 14:44:08degeaba tocmai asta e ideea ...femeilor nu le pasa ce vreti voi , nu va asculta eu am manual de utilizare. sau mai exact te prinzi repede cand m-ai calcat pe coada si e bine sa te porti frumos. :D restu se instaleaza si se dezinstaleaza mai repede ca pe un calculator dintr-un internet cafe. ;) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 21:41
De la: nick_titi, la data 2008-11-26 16:12:59De la: gabi8ma, la data 2008-11-26 15:49:43De la: nick_titi, la data 2008-11-25 20:14:45De la: arynuta, la data 2008-11-25 19:33:51ha,nu va cred baietii(ca doar asa dorinte "limitate" aveti), pur si simplu suntei prea lenesi sau comozi sa scrieti ce vreti ,ce sa mai spun de exprimatul verbal a dorintelor! niciodata sa nu spui niciodata , ma rog asta in cazul in care esti mai evoluat decat niste neendertalieni care din pacate au invatat sa lege niste litere si hop si ei , o cauta pe angelina jolie pe net da un fara creier ca dupa una mica sa poata fuma tigara in liniste sa-si bea berea si dupa aia cu amicii la un labtenis pe teren
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 21:43
De la: dasca777, la data 2008-11-26 16:40:28am mai citit azi niste mesaje referitoare la topic ...sunt amuzante..ideea in mare e cam asa...cate fete agata baieti..sa pp ca esti intr-o relatie ...de cate ori se gandeste o fata ..hmm...am venit din oras sa ii cumpar o bere baiatului sau tigari...sa fim seriosi...nu le pasa ....ca baiat mai cumperi pt fata(in general daca ea te suna si iti spune ce vrea:P)..mai au si perioadele de ciclu ...at nu le pasa nici dc esti pe moarte ...daca vor ceva trebuie sa te duci sau ...scandalul e mare si ink o chestie in general ca baiat(barbat) noi suntem obisnuiti sa rezolvam problemele singuri ale noastre si cateodata si ale voastre...e vorba de ego..de aia e cam imposibil sa aflati ce gandim pentru ca nu prea avem obiceiul sa ne plangem..fem ,majoritatea,s-au obisnuit ca barbatii sa taca si sa faca...noi doar ne conformam dorintelor voastre iar daca din cele mai vechi timpuri am fost asa nu o sa ne schimbam acum si sa ne plangem...de asta mai mult de sex,bautura si tigari nu prea o sa scoateti de la un baiat..si oricum dc am spune mai mult ot nu ne intelegeti vai tu martirule , asupritule , eu nu prea cred ca te-ai intalnit cu femei de vb asa
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 21:45
De la: radhookoo, la data 2008-11-26 21:18:49De la: nick_titi, la data 2008-11-26 16:21:55De la: Azgard, la data 2008-11-26 16:07:26De la: Greenie, la data 2008-11-26 15:50:07De la: nick_titi, la data 2008-11-26 14:44:08degeaba tocmai asta e ideea ...femeilor nu le pasa ce vreti voi , nu va asculta imi place cum gandesti
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 23:08
niciodata sa nu spui niciodata , ma rog asta in cazul in care esti mai evoluat decat niste neendertalieni care din pacate au invatat sa lege niste litere si hop si ei , o cauta pe angelina jolie pe net da un fara creier ca dupa una mica sa poata fuma tigara in liniste sa-si bea berea si dupa aia cu amicii la un labtenis pe teren [/quote]cand a fost vorba de femeia potrivita niciodata nu am zis niciodata le-am acordat la fiecare sansa meritata pacat ca pana acum nu a stiut nimeni ce sa faca cu ea
|
calugar_david 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 16:20
De la: Greenie, la data 2008-11-21 11:58:55De la: daoud, la data 2008-11-20 23:32:40De la: radhookoo, la data 2008-11-14 14:22:34angel_demon, nu e asa de simplu. in primul rand eu nu vreau o proasta in jurul meu. blondul e ok, dar nu am preferinte la par (atata tot vreau sa nu-l aiba facut praf de la cat de mult il "aranjeaza".. parul natural e ceea ce caut.) dar sunt de acord cu futacioase. e ok. :D Nu asa am vrut sa sune. ceea c am vrut eu sa spun este o completare la c a zis persoana pe care o citasem. si daca suna ca un mesaj pt matrimoniale, fetelor vizitati profilul :P Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 18:25
m-am intalnit doar ca nu stau prea mult intr-un loc nu e genu meu...asta e ..si nu ma consider asuprit,m-am obisnuit sa imi rezolv singur problemele si in plus daca ma plang la o fata ce rezolv...imi doresc sa rezolv problema x si y ,,,crezi k o sa ma ajute ea? nu mi s-a intamplat ...sincer ce mi-as dori as vrea sa pot discuta cu o fata problemele mele poate macar as primi un sfat sau o incurajare...dar am observat ca dc aduci o pb a ta in discutie fata se uita ciudat si te intreaba...da ce eu sunt aici sa iti rezolv tie pb? si atunci ce rost are sa ii spun ce imi doresc...prefer lumea sa creada ca sex,bere si tigari...e mai simplu cred ca majoritatea baietilor vor ca persoana de langa sa ii inteleaga ...dar in general ,asta nu se intampla...pentru ca femeile sunt mai obisnuite sa se planga si baietii sa rada si sa rezolve ,,,asta e lumea...asa a fost si asa va fi..si in general baietii agata fete deci noi tre sa aflam ce ganditi voi si in plus mie unul imi plac provocarile deci daca doresc eu ceva imi iau singur si in plus nu cred ca exista femeie pe tot site ul asta care sa fie interesata de ce isi doresc barbatii...topicul asta e un fel de exprimare a femeilor...ceva de genu..ziceti ce vreti oricum nu ne intereseaza...dar makr voi va simtiti bine,,
|
Fosta membra 9am.ro 45 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 19:41
De la: dasca777, la data 2008-11-27 18:25:41m-am intalnit doar ca nu stau prea mult intr-un loc nu e genu meu...asta e ..si nu ma consider asuprit,m-am obisnuit sa imi rezolv singur problemele si in plus daca ma plang la o fata ce rezolv...imi doresc sa rezolv problema x si y ,,,crezi k o sa ma ajute ea? nu mi s-a intamplat ...sincer ce mi-as dori as vrea sa pot discuta cu o fata problemele mele poate macar as primi un sfat sau o incurajare...dar am observat ca dc aduci o pb a ta in discutie fata se uita ciudat si te intreaba...da ce eu sunt aici sa iti rezolv tie pb? si atunci ce rost are sa ii spun ce imi doresc...prefer lumea sa creada ca sex,bere si tigari...e mai simplu cred ca majoritatea baietilor vor ca persoana de langa sa ii inteleaga ...dar in general ,asta nu se intampla...pentru ca femeile sunt mai obisnuite sa se planga si baietii sa rada si sa rezolve ,,,asta e lumea...asa a fost si asa va fi..si in general baietii agata fete deci noi tre sa aflam ce ganditi voi si in plus mie unul imi plac provocarile deci daca doresc eu ceva imi iau singur si in plus nu cred ca exista femeie pe tot site ul asta care sa fie interesata de ce isi doresc barbatii...topicul asta e un fel de exprimare a femeilor...ceva de genu..ziceti ce vreti oricum nu ne intereseaza...dar makr voi va simtiti bine,,da,
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 21:28
De la: daoud, la data 2008-11-27 16:20:45De la: Greenie, la data 2008-11-21 11:58:55De la: daoud, la data 2008-11-20 23:32:40De la: radhookoo, la data 2008-11-14 14:22:34angel_demon, nu e asa de simplu. in primul rand eu nu vreau o proasta in jurul meu. blondul e ok, dar nu am preferinte la par (atata tot vreau sa nu-l aiba facut praf de la cat de mult il "aranjeaza".. parul natural e ceea ce caut.) dar sunt de acord cu futacioase. e ok. :D adica pe mine ma citase. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Hanyah 44 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 00:52
s
|
Hanyah 44 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 01:20
De la: Hanyah, la data 2008-11-28 00:52:32sstie cineva de ce nu pot sa postez mesajul? adica mesajul asta sigur se va posta, dar referitor la subiect imi este imposibil.parca ar filtra mesajele, desi imi apare ca "mesajul d-voastra a fost adaugat cu succes". innebunesc....
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 01:49
De la: dasca777, la data 2008-11-27 18:25:41m-am intalnit doar ca nu stau prea mult intr-un loc nu e genu meu...asta e ..si nu ma consider asuprit,m-am obisnuit sa imi rezolv singur problemele si in plus daca ma plang la o fata ce rezolv...imi doresc sa rezolv problema x si y ,,,crezi k o sa ma ajute ea? nu mi s-a intamplat ...sincer ce mi-as dori as vrea sa pot discuta cu o fata problemele mele poate macar as primi un sfat sau o incurajare...dar am observat ca dc aduci o pb a ta in discutie fata se uita ciudat si te intreaba...da ce eu sunt aici sa iti rezolv tie pb? si atunci ce rost are sa ii spun ce imi doresc...prefer lumea sa creada ca sex,bere si tigari...e mai simplu cred ca majoritatea baietilor vor ca persoana de langa sa ii inteleaga ...dar in general ,asta nu se intampla...pentru ca femeile sunt mai obisnuite sa se planga si baietii sa rada si sa rezolve ,,,asta e lumea...asa a fost si asa va fi..si in general baietii agata fete deci noi tre sa aflam ce ganditi voi si in plus mie unul imi plac provocarile deci daca doresc eu ceva imi iau singur si in plus nu cred ca exista femeie pe tot site ul asta care sa fie interesata de ce isi doresc barbatii...topicul asta e un fel de exprimare a femeilor...ceva de genu..ziceti ce vreti oricum nu ne intereseaza...dar makr voi va simtiti bine,, te ascult , ca m-ai facut curioasa , ce pb asa mare ai de te-ai rezumat la sex bere si tigari , pai fetele va intreaba ce vreti voi si voi incepeti cu luatul peste picior , dupa aia cand o luati peste degete plangeti ca nu va ascultam sau nu va intelegem , recunosc pe mine m-ai zapacit , nu te mai invarti in jurul cozii si pune punctul pe i , zi care-i problema si sigur se gaseste cineva sa iti dea un sfat util , dar asta nu inseamna ca toti ceilalti nu-si vor da cu parrea, riscurile meseriei deci zi ce vrei barbate ?
|
|
|
|

nu va urmaresc
n'am chef de asta venind din partea ta. imi pare rau ca tragi o astfel de concluzie. motivele pt care intram pe site'uri si forumurile astea sunt diferite, nu incerca sa ii cauti un nod in papura.
,sa stiu exact de ce simt aia si de ce vreau aia si ca o sa vreau aia etc,etc ,etc stiu doar ce vreau acuma
si am si obosit
poate ma gaseste ea pe mine
sper ca intelegi acum ce vreau sa zic
parerea mea este ca dupa ce au pierdut prima femeie cale le placea cu adevarat incep sa invete si pe cea verbala (dupa cum spunea cineva pe aceste forumuri viata e o calatlrie nu o destinatie din care invatam mereu)dar din pacate cand trebuie sa absolveasca aceste cursuri li se termena viata... desii mai sunt exceptii care fac mai multi ani in unul si inca mai pot sa isi bucure femeia cativa ani