back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce-si doresc barbatii??

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 17:17

De la: angel_demon10, la data 2008-12-02 16:52:42
De la: nick_titi, la data 2008-12-02 16:38:17
De la: angel_demon10, la data 2008-12-02 15:26:02
De la: nick_titi, la data 2008-12-02 12:09:02acum sincer... arata-mi pe cineva care nu are cel putin 2 fetze mai ales atunci cand teai ars odata sau de mai multe ori sunt de acord cu tine ca o relatie cum ai explicat tu nu se poate construii asa usor, ea se construieste atunci cand ti-ai dat masca jos , atunci cand ai ai fost lasat in "interiorul" partenerului dar asta nu se intampla de la prima intalnire nici de la a doua si poate nici de la primele 10 intalniri(aici sunt pesimist:P) asta e parerea mea si o sustin

pai abia atunci incepe relatia... cand i-ai dat mastile jos, acolo e munca adevarata. dupa ce au trecut de fazele de "tatonare" si oamenii spun exact ce au pe creier, ca e bine, ca e rau, macar e un fel de confort mental si nu stressul de a te abtine de la a-i spune ei/lui ceea ce crezi despre un anumit lucru sau despre ea/el insasi/insusi.
sa ai aceasta constiinta intr-o relatie si nu, sa te minti frumos, dar pe fatza...

de ce sa minti frumos cand poti sa spui adevarul in gluma e mult mai placut asa

da, da, daaaa....
cunosc tehnica asta, si o mai si REcunosc atunci cand o vad...

Pai inseamna ca ai ochiul format si nasu' fin.

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 17:24

De la: radhookoo, la data 2008-12-02 17:17:49
De la: angel_demon10, la data 2008-12-02 16:52:42
De la: nick_titi, la data 2008-12-02 16:38:17
De la: angel_demon10, la data 2008-12-02 15:26:02
De la: nick_titi, la data 2008-12-02 12:09:02acum sincer... arata-mi pe cineva care nu are cel putin 2 fetze mai ales atunci cand teai ars odata sau de mai multe ori sunt de acord cu tine ca o relatie cum ai explicat tu nu se poate construii asa usor, ea se construieste atunci cand ti-ai dat masca jos , atunci cand ai ai fost lasat in "interiorul" partenerului dar asta nu se intampla de la prima intalnire nici de la a doua si poate nici de la primele 10 intalniri(aici sunt pesimist:P) asta e parerea mea si o sustin

pai abia atunci incepe relatia... cand i-ai dat mastile jos, acolo e munca adevarata. dupa ce au trecut de fazele de "tatonare" si oamenii spun exact ce au pe creier, ca e bine, ca e rau, macar e un fel de confort mental si nu stressul de a te abtine de la a-i spune ei/lui ceea ce crezi despre un anumit lucru sau despre ea/el insasi/insusi.

sa ai aceasta constiinta intr-o relatie si nu, sa te minti frumos, dar pe fatza...

de ce sa minti frumos cand poti sa spui adevarul in gluma e mult mai placut asa

da, da, daaaa....

cunosc tehnica asta, si o mai si REcunosc atunci cand o vad...

Pai inseamna ca ai ochiul format si nasu' fin.

stii cum e, Radu, ca desi le vezi... le accepti (mai ales dupa ce ai realizat toate astea) pentru ca este singurul fel in care stim noi sa relationam si sa ne "apropiem", daca i-o tai cuiva din prima: "beeey, mie sa-mi spui adevarul, doar adevarul si numai adevarul din start!!!" atunci normal ca ala se sperieeee...

asa ca stai si vezi... si astepti... si apoi decizi.

Raporteaza abuz de limbaj
evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 17:24

lasa ca vedem noi ce se face cand o sa o ia raceala ce mai "miroase" atunci

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 17:25

De la: nick_titi, la data 2008-12-02 17:24:42lasa ca vedem noi ce se face cand o sa o ia raceala ce mai "miroase" atunci

asta-mi doresti tu mie?

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 17:27

pai cu adevarul numai adevarul si doar adevarul deja lai legat de maini si de picioare se vede deja insurat si pe noi ne cam sperie asta deoarece nu ne simtim pregatiti pentru asa ceva .....uite asta ar fi un topic bun "de ce fug barbatii de casatorie?"

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 17:30

De la: angel_demon10, la data 2008-12-02 17:25:19
De la: nick_titi, la data 2008-12-02 17:24:42lasa ca vedem noi ce se face cand o sa o ia raceala ce mai "miroase" atunci

asta-mi doresti tu mie?

niciodata dar daca se intampla ma ofer cu cea mai mare placere sa te doftoricesc metodele mele

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 17:38

De la: nick_titi, la data 2008-12-02 17:27:27pai cu adevarul numai adevarul si doar adevarul deja lai legat de maini si de picioare se vede deja insurat si pe noi ne cam sperie asta deoarece nu ne simtim pregatiti pentru asa ceva .....uite asta ar fi un topic bun "de ce fug barbatii de casatorie?"

pai vezi... atunci de ce Doamne sa ne apucam noi sa va stricam "introducerea"???
si noi ne introducem la fel... totul, dar totul (ca sa mearga si pe mai departe) tine de a crede pe moment ca omul ala iti spune adevarul, nu doar ceea ce vrei tu sa auzi... ca si la sex... daca te gandesti mereu ca "aoleu, o sa ma sune dupa? am uitat cum il cheama? el mai stie oare cum ma cheama? am lasat frigiderul deschis? mi se strica salataaaaaa??? etc." sigur ca nu te simti bine...

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 17:39

De la: nick_titi, la data 2008-12-02 17:30:18
De la: angel_demon10, la data 2008-12-02 17:25:19

asta-mi doresti tu mie?

niciodata dar daca se intampla ma ofer cu cea mai mare placere sa te doftoricesc metodele mele

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 10:53

diversitate...ceva nou....cred ca asta e cea mai buna exprimare a dorintelor noastre indiferent daca esti femeie/barbat..toti ne dorim asta.Daca esti misogin/feminista asta se datoreaza faptului ca persoana cu care ai fost te-a lasat ,te-a tradat,dar daca stai si te gandesto bine e ceva normal pentru ca probabil acea persoana a evoluat mai devreme ca tine .Revenind la topic..e greu sa afli ce vor barbatii pentru ca asta depinde de multe lucruri:mediu in care au trait,oamenii cu care stau,parintii,experienetele din viata lor,varsta..etc.Cred ca dorintele barbatilor si ale fem coincid pe la 25-30 de ani atunci cand amandoi isi doresc ,probabil,o casa ,famile..Deabia atunci poti spune ca intelegi sexul opus,pana atunci toti experimentam si nu cred ca este unul/una care stie exact ce vrea exact pana atunci. Da,poate am momente cand sunt frustrat,misgogin sau cum vreti voi sa spuneti...toti suntem asa poate e din cauza ca nu avem o stabilitate,pentru ca dorintele noastre nu sunt foarte clare si le schimbam intr-una.De ce le schimbam?..poate e maturizarea..poate din cauza unor experiente trecute..cine stie..Cred ca intr-un final tot ce ne dorim toti e sa lasam ceva in urma,care sa arate ca am fost candva pe acest pamant si asta e mai greu pentru ca lumea te uita repede...dar am batut campii destul ...revin...sex,bautura,tigari...:P...asa macar o sa fiu sigur ca ma mai inju.a una/unu ...imi place sa ma cert:)

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 14:12

De la: dasca777, la data 2008-12-03 10:53:53diversitate...ceva nou....cred ca asta e cea mai buna exprimare a dorintelor noastre indiferent daca esti femeie/barbat..toti ne dorim asta.Daca esti misogin/feminista asta se datoreaza faptului ca persoana cu care ai fost te-a lasat ,te-a tradat,dar daca stai si te gandesto bine e ceva normal pentru ca probabil acea persoana a evoluat mai devreme ca tine .Revenind la topic..e greu sa afli ce vor barbatii pentru ca asta depinde de multe lucruri:mediu in care au trait,oamenii cu care stau,parintii,experienetele din viata lor,varsta..etc.Cred ca dorintele barbatilor si ale fem coincid pe la 25-30 de ani atunci cand amandoi isi doresc ,probabil,o casa ,famile..Deabia atunci poti spune ca intelegi sexul opus,pana atunci toti experimentam si nu cred ca este unul/una care stie exact ce vrea exact pana atunci. Da,poate am momente cand sunt frustrat,misgogin sau cum vreti voi sa spuneti...toti suntem asa poate e din cauza ca nu avem o stabilitate,pentru ca dorintele noastre nu sunt foarte clare si le schimbam intr-una.De ce le schimbam?..poate e maturizarea..poate din cauza unor experiente trecute..cine stie..Cred ca intr-un final tot ce ne dorim toti e sa lasam ceva in urma,care sa arate ca am fost candva pe acest pamant si asta e mai greu pentru ca lumea te uita repede...dar am batut campii destul ...revin...sex,bautura,tigari...:P...asa macar o sa fiu sigur ca ma mai inju.a una/unu ...imi place sa ma cert:)

sa lasam ceva in urma, mmh............ de exemplu
TU BARBATE, trebuie sa perpetuezi specia!!! CE MAI ASTEPTI??????

A C T I O N M A N ! ! !

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 14:16

dar in schimb, dear Dasca, referitor la ce ai spus tu mai sus,
iti dau perfecta dreptate!!
nu are rost sa ma repet conform celor spuse de tine, sunt intru totul de acord!!!

and for that: and

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 14:56

De la: Greenie, la data 2008-12-03 14:12:57
De la: dasca777, la data 2008-12-03 10:53:53diversitate...ceva nou....cred ca asta e cea mai buna exprimare a dorintelor noastre indiferent daca esti femeie/barbat..toti ne dorim asta.Daca esti misogin/feminista asta se datoreaza faptului ca persoana cu care ai fost te-a lasat ,te-a tradat,dar daca stai si te gandesto bine e ceva normal pentru ca probabil acea persoana a evoluat mai devreme ca tine .Revenind la topic..e greu sa afli ce vor barbatii pentru ca asta depinde de multe lucruri:mediu in care au trait,oamenii cu care stau,parintii,experienetele din viata lor,varsta..etc.Cred ca dorintele barbatilor si ale fem coincid pe la 25-30 de ani atunci cand amandoi isi doresc ,probabil,o casa ,famile..Deabia atunci poti spune ca intelegi sexul opus,pana atunci toti experimentam si nu cred ca este unul/una care stie exact ce vrea exact pana atunci. Da,poate am momente cand sunt frustrat,misgogin sau cum vreti voi sa spuneti...toti suntem asa poate e din cauza ca nu avem o stabilitate,pentru ca dorintele noastre nu sunt foarte clare si le schimbam intr-una.De ce le schimbam?..poate e maturizarea..poate din cauza unor experiente trecute..cine stie..Cred ca intr-un final tot ce ne dorim toti e sa lasam ceva in urma,care sa arate ca am fost candva pe acest pamant si asta e mai greu pentru ca lumea te uita repede...dar am batut campii destul ...revin...sex,bautura,tigari...:P...asa macar o sa fiu sigur ca ma mai inju.a una/unu ...imi place sa ma cert:)

sa lasam ceva in urma, mmh............ de exemplu
TU BARBATE, trebuie sa perpetuezi specia!!! CE MAI ASTEPTI??????

A C T I O N M A N ! ! !

heeei, ai uitat de

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 15:03

nu doresc sa ma cert cu tine, ai spus si lucruri bune. dar cu ce nu pot fi de acord este:
citez - "Daca esti misogin/feminista asta se datoreaza faptului ca persoana cu care ai fost te-a lasat ,te-a tradat,dar daca stai si te gandesto bine e ceva normal pentru ca probabil acea persoana a evoluat mai devreme ca tine"

de unde pana unde???
tradu mai intai si apoi iti spun ce se intelege, ca sa nu ne certam inutil, mie nu-mi place

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 15:33

De la: angel_demon10, la data 2008-12-03 15:03:23

nu doresc sa ma cert cu tine, ai spus si lucruri bune. dar cu ce nu pot fi de acord este:
citez - "Daca esti misogin/feminista asta se datoreaza faptului ca persoana cu care ai fost te-a lasat ,te-a tradat,dar daca stai si te gandesto bine e ceva normal pentru ca probabil acea persoana a evoluat mai devreme ca tine"

de unde pana unde???
tradu mai intai si apoi iti spun ce se intelege, ca sa nu ne certam inutil, mie nu-mi place

eu zic sa-l calci in picioare...

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 16:18

pt a o satisface intr'un procentaj de (hotareste tu cat) pe angel/demon

vrum-vrrrrrrrum!

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 16:22

De la: Greenie, la data 2008-12-03 16:18:49pt a o satisface intr'un procentaj de (hotareste tu cat) pe angel/demon

vrum-vrrrrrrrum!

more then satisfied, thank you!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 16:54

FOR YOUR DELIGHT! one more and im gone now!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 16:54

FOR YOUR DELIGHT! one more and im gone now!

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 16:57

De la: Greenie, la data 2008-12-03 16:54:30FOR YOUR DELIGHT! one more and im gone now!

cam asta zic si barbatii... dupa... nu?
"one more and im gone now!"

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 17:06

aici te contrazic.... doar daca nu te referi in mod special la bere dar si acolo nu cred ca ai vazut un barbat sa se opreasca dupa o bere

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 17:23

dasca de ce cel tradat e cel involuat in viziunea ta ? nu ti-a trecut prin capsor ca poate tradatorul nu e in stare sa se ridice la inaltime si isi cauta cum ceva de nivelul lui , dar cum e ipocrit si las nu e in stare decat de cel mai urat gest posibil ?

nu nu cred ca te-ai gandit ... si la asta
mai tu mie nu-mi place sa ma cert da ai un talent special sa ma scoti din sarite

vazut-ai mes lu' greenie ? ti-l doresc si eu ... pe gat daca se poate .... daca nu unde ma gandesc eu ... mai dulce

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 17:56

De la: nick_titi, la data 2008-12-03 17:06:25aici te contrazic.... doar daca nu te referi in mod special la bere dar si acolo nu cred ca ai vazut un barbat sa se opreasca dupa o bere

asta asa-i!!!

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 17:57

De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 17:23:40dasca de ce cel tradat e cel involuat in viziunea ta ? nu ti-a trecut prin capsor ca poate tradatorul nu e in stare sa se ridice la inaltime si isi cauta cum ceva de nivelul lui , dar cum e ipocrit si las nu e in stare decat de cel mai urat gest posibil ?

mai tu mie nu-mi place sa ma cert da ai un talent special sa ma scoti din sarite

vazut-ai mes lu' greenie ? ti-l doresc si eu ... pe gat daca se poate .... daca nu unde ma gandesc eu ... mai dulce

aceeasi impresie am avut-o si eu
astept explicatia si oricum o sa ma prind daca o da la intors.

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 18:02

De la: angel_demon10, la data 2008-12-03 17:57:32
De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 17:23:40dasca de ce cel tradat e cel involuat in viziunea ta ? nu ti-a trecut prin capsor ca poate tradatorul nu e in stare sa se ridice la inaltime si isi cauta cum ceva de nivelul lui , dar cum e ipocrit si las nu e in stare decat de cel mai urat gest posibil ?

astept explicatia si oricum o sa ma prind daca o da la intors. :sml-

confused0010:

da daca raspunde , ca a mai lansat el idei din astea si cand e luat la intrebari tace malc , eu cred ca e arcas lanseaza o idee si fuge , prefer oamenii directi

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 18:04

De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 18:02:42
De la: angel_demon10, la data 2008-12-03 17:57:32

astept explicatia si oricum o sa ma prind daca o da la intors. :sml-

confused0010:

da daca raspunde , ca a mai lansat el idei din astea si cand e luat la intrebari tace malc , eu cred ca e arcas lanseaza o idee si fuge , prefer oamenii directi

aici cu arcasul ai maaare dreptate! am unul acasa si tot asa face. mi se pare ca ei vor sa se dea intelepti si misteriosi
da de unde!!!

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 18:27

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 18:28

De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 18:27:36

posedam o intuitie sora cu draq...

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 19:00

mda...vezi tu treaba cu intuitia nu prea isi are locul pe topicul asta ca tocmai asta nu isi doresc barbatii

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 19:31

De la: nick_titi, la data 2008-12-03 19:00:51mda...vezi tu treaba cu intuitia nu prea isi are locul pe topicul asta ca tocmai asta nu isi doresc barbatii

mama ce bine am ras , da ai dreptate asa e , insa daca nu ne putem dezbara de obiceiurile noastre ce sa facem ? macar s-a pus topicul asta , si s-au gasit si vreo trei sa rasp ca restul teribilisme si atunci cu intuitia noastra de exceptie incercam sa citim printre randuri

berila

1111 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 00:31

Intuitie, o da. voi aveti intuitie cand e vorba de asortat culori
In rest, se cheama altfel da nu spui cum.

Nu "dedea" tanti, ca nu mai zic... PA CUVANTU` MEU..

What's cookin`, good lookin`?
Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce-si doresc barbatii??
Mergi la: