Info
x
Ce-si doresc barbatii??
|
gabi1795 28 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Pitesti |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 11:16
De la: berila, la data 2008-12-04 00:31:50Intuitie, o da. voi aveti intuitie cand e vorba de asortat culori berila,ne jignesti...
|
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 11:22
e va jignesc. nu a fost intentia mea, dar chiar nu sunt de acord cu chestia asta. "intuitia feminina" e cea mai tare. pur si simplu nu mi se pare. alt mit...
e ca si cum ai zice ca absolut toti barbatii pana la ultimu fraierici cu acnee are burta de bere eu nu jignesc, eu atrag atentia nu sunt genul sa fiu badaran, asa ca ia`o ca atare, in spiritul in care am si postat`o. Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
|
|
gabi1795 28 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Pitesti |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 11:29
De la: berila, la data 2008-12-04 11:22:41e va jignesc. nu a fost intentia mea, dar chiar nu sunt de acord cu chestia asta. "intuitia feminina" e cea mai tare. pur si simplu nu mi se pare. alt mit... ...nu o iau ca atare.... ia-o tu daca vrei
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 13:00
De la: angel_demon10, la data 2008-12-03 18:04:55De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 18:02:42De la: angel_demon10, la data 2008-12-03 17:57:32De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 17:23:40dasca de ce cel tradat e cel involuat in viziunea ta ? nu ti-a trecut prin capsor ca poate tradatorul nu e in stare sa se ridice la inaltime si isi cauta cum ceva de nivelul lui , dar cum e ipocrit si las nu e in stare decat de cel mai urat gest posibil ? aolo...................... sa nu vada!!! SSSHH!!!!!!!!
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 14:55
in traducere e cam asa..orice persoana are ceva bun...ceva a lui/ei special care nu se gaseste la alte persoane,,,de asta probabil il iuhbesti pe unu sa zicem x si nu pe y...problema e alta tie iti place acea chestie la x(e ceva unic numai al lui) dar dupa un timp te desparti de x si te duci la y nu pentru ca y ar avea ceva mai bun ci pentru ca e mai diferit are altceva decat x si in general oamenii vor diversitate ...chiar daca baiatul x e extraordinar te plictisesti de ce are el dupa un timp,pe scurt ai mancat mere un an...daca vezi pere fugi sa le prinzi sa nu iti scape nu ca nu ti-ar place merele dar perele sunt ceva nou...zii un fel de diversificare...face parte din viata lumea cauta intotdeauna ceva nou...e parte din evolutia noastra
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 15:12
era sa uit devii mai misogin/feminista cand persoana draga te tradeaza...e ca un fel de scut nu vrei sa se repete tradarea de aceea devii mai rau,mai dur cu alte persoane deoarece la un moment dat te gandesti daca unu/una m-a tradat toate/toti sunt la fel am tinut la aceea persoana si uite ce s-a intamplat eu m-am implicat si acea persoana m-a lasat la urmatoare/urmatorul i-o fac eu sunt dur(a) am trecut peste asta nu ma mai implic asa mult poate indiferenta e mai buna macar asa nu sufar nu ma stresez...toate femeile sunt feministe si baietii misogini intr-o masura mai mica sau mai mare depinde de experientele din viata lor...e ca un prezervativ...simti placere dar te si protejezi ..2 in 1
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 15:53
De la: dasca777, la data 2008-12-04 15:12:16era sa uit devii mai misogin/feminista cand persoana draga te tradeaza...e ca un fel de scut nu vrei sa se repete tradarea de aceea devii mai rau,mai dur cu alte persoane deoarece la un moment dat te gandesti daca unu/una m-a tradat toate/toti sunt la fel am tinut la aceea persoana si uite ce s-a intamplat eu m-am implicat si acea persoana m-a lasat la urmatoare/urmatorul i-o fac eu sunt dur(a) am trecut peste asta nu ma mai implic asa mult poate indiferenta e mai buna macar asa nu sufar nu ma stresez...toate femeile sunt feministe si baietii misogini intr-o masura mai mica sau mai mare depinde de experientele din viata lor...e ca un prezervativ...simti placere dar te si protejezi ..2 in 1 eu zic ca vorbesti prostii. dar e foarte posibil sa ai dreptatea ta. Uite ca n-am zis nimic si totusi am postat la subiect. ce taare sunt! Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 22:18
pe mine ma place femeileeeee
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 22:19
De la: dasca777, la data 2008-12-04 15:12:16era sa uit devii mai misogin/feminista cand persoana draga te tradeaza...e ca un fel de scut nu vrei sa se repete tradarea de aceea devii mai rau,mai dur cu alte persoane deoarece la un moment dat te gandesti daca unu/una m-a tradat toate/toti sunt la fel am tinut la aceea persoana si uite ce s-a intamplat eu m-am implicat si acea persoana m-a lasat la urmatoare/urmatorul i-o fac eu sunt dur(a) am trecut peste asta nu ma mai implic asa mult poate indiferenta e mai buna macar asa nu sufar nu ma stresez...toate femeile sunt feministe si baietii misogini intr-o masura mai mica sau mai mare depinde de experientele din viata lor...e ca un prezervativ...simti placere dar te si protejezi ..2 in 1 tu simti cine stie ce placere cu balonashu??? eu nu in special cand face... POC! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 22:47
stiu ca sunt cam off topic dar am o problema mare...am iesit cu una in oras si totul a fost perfect am adus-o acasa si ne-am culcat si a doua zi mi-am dat sema ca am o problema grava...am mers mult si am bataturi cum scap de ele?...interesant subiect nu?:)
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 22:57
De la: berila, la data 2008-12-04 11:22:41e va jignesc. nu a fost intentia mea, dar chiar nu sunt de acord cu chestia asta. "intuitia feminina" e cea mai tare. pur si simplu nu mi se pare. alt mit... mda ce sa zic hop ca fata la maritis , da ma unde ai vazut tu ca am zis eu "intuitie feminina" eu ma refeream strict la mine si la angel , faptul ca am agndit acelasi lucru , referitor la comentariul tau eu cred asa : exista oameni cu intuitie si oameni la care acest simt ca sa zic asa functioneaza deficitar , uite cunosc tipi extraordinari cu o intuitie care functioneaza aproape intotdeauna la maximum , pur si simplu in general la femei este mai evident pt ca ele lucreaza mai mult la sentiment ca sa zic asa ca momentan alta expresie n-am gasit , as mai avea de comentat dar mie lene sa scriu si asa am tras un roman aici
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
ppc_ 5 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 02:21
De la: gabi8ma, la data 2008-12-04 22:57:27De la: berila, la data 2008-12-04 11:22:41e va jignesc. nu a fost intentia mea, dar chiar nu sunt de acord cu chestia asta. "intuitia feminina" e cea mai tare. pur si simplu nu mi se pare. alt mit... expresia ar fi: "mai la corason"
|
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 11:10
musca'n lapte
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 11:26
De la: Greenie, la data 2008-12-04 13:00:42De la: angel_demon10, la data 2008-12-03 18:04:55De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 18:02:42De la: angel_demon10, la data 2008-12-03 17:57:32De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 17:23:40dasca de ce cel tradat e cel involuat in viziunea ta ? nu ti-a trecut prin capsor ca poate tradatorul nu e in stare sa se ridice la inaltime si isi cauta cum ceva de nivelul lui , dar cum e ipocrit si las nu e in stare decat de cel mai urat gest posibil ? nu vede Greenie, nici aici, nici nicaieri, il respect prea tare ca sa-i spun asta si sa-i pun sulita-n coasta. sa mor de nu cheia succesului intr-o relatie este sa accepti (daca vrei, desigur, si iti place) felul in care te iubeste celalalt. consumam munti de energie inainte incercand sa analizez sentimentele, vorbele si faptele atat ale mele cat si ale lui si sa ma enervez pentru orice inconsecventa a lui. am acceptat felul in care el stie si vrea sa ma iubeasca. am luat defectele (din urma) si le-am transformat, nu, nu in calitati , dar in normalitati pentru personalitatea lui. nu pot si nu vreau sa-l schimb. pot doar sa-i fiu alaturi in dezvoltare, amprenta mea (care s-a pus oricum pe amintirile lui) se va pune si pe personalitatea lui daca isi va da voie sa faca asta. nu cer mai mult. si, pentru ca nu am jena de nimeni si nimic, o sa dau un exemplu: azi, dupa o noapte alba si una dintre cele mai frumoase pe care le-am avut impreuna, ma suna (eu acum sunt la munca, cand am plecat inca dormea) sa imi spuna o prostioara si apoi ma expediaza subit, apoi in sun eu sa-i spun ce bine m-am simtit aseara si nici nu ma lasa sa o fac acum... eu trebuia sa ma enervez ca m-a luat cu "hai, hai ca am treaba!" sau sa ma simt bine pentru aseara si pentru ca m-a sunat sa impartaseasca prostioara aia cu mine??? u l-am simtit ca este la fel de euforic ca si mine, dar e barbat si nu-si permite sa fie sentimental.. desi cu mine se mai "scapa", fiindca are incredere ca nu il iau de fraier si ca sunt acolo... jur ca e cea mai minunata chestie din lume sa ai un rahatzel minuscul dar important pentru sufletul tau sa poti pune mana pe telefon si sa auzi "Da, iubire! Tocmai ma gandeam la tine." si sa-ti sara inima din piept... dar asta cere muuult timp, nervi incinsi, ficati scosi, bautura, mii de cafele cu prietena cea mai buna, pachete intregi de tigari, ore in sir de meditatie... si sa-l iubesti, frate! eh, cred ca sunt eu bine dispusa azi
|
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 11:45
inteleg ce spui.
nu are nici un rost sa comentez off topic.. totusi.. sper ca vede cat de norocos e ca te are alaturi! conteaza enorm sa stie si el asta, nu sa vada doar altii din exterior, cum sunt eu, cum e prietena ta cea mai buna sau cum sunt unii prieteni de ai lui care te plac pt ca ii dai si lui starea aia de bine care ti'a dat-o el acum... si prin urmare tu ai o dimineatza asa de buna! nu inteleg de fel crizele de genul ala, daca el te repede la telefon ca intr'adevar e ocupat si nu poate vorbi, si fata sa stea imbufnata pe el juma de zi, si din orgoliu sa nu ii mai raspunda la telefon ore intregi doar "sa-l invete pe el minte". mi se pare o prostie pe care nu am folosit-o niciodata. am facut mereu ce am simtit ca trebuia facut! nu regret ca poate eu am fost cu initiativa in relatiile mele de pana acum, si nici nu regret faptul ca nu's ca alte fete sa ii ceara socoteala pentru orice telefon de la o gagica, sau de la poker-ul cu baietii in seri mult prea tarzii.... fiecare trebuie sa aiba intimitatea lui in relatie, cu limite bineinteles, dar asta aduce totodata, alaturi, si intelegerea, comunicarea (excesiva - poate), conexiunea intre doua persoane. necesarul (care uneori e de neajuns) si NEBUN dupa afectiunea celuilalt... la-la-la.... deviez in multe alte chestii.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 12:05
to G.
sau buru-buru, cum zice o colega de-a mea ce zodie esti tu G.? on our subject (care este oarecum si legat de topic): ma gandesc ca genul lui de barbat nu iubeste cu usurinta, deci da, este constient de felul in care ma port cu el si stie ca este poate mai mult decat ar fi asteptat de la o femeie. genul lui, adica: ex-baiat de cartier, cunoscut pentru aventurile cu aproape toate "gagicile" din "vecinatate", batai, combinatii, tigani, nebunii, smekerie... acum turned into baiat cu scaun la cap, experimentat, cu un scop precis in viata, un job, o casa, o iubita, o mentalitate un pic iesita din comun, in continuare cu nebunii... :)) de multe ori nu stii exact de ce ai nevoie pana cand vezi la cineva ca majoritatea lucrurilor pe care le face, le spune si le gandeste iti plac... pe de alta parte, toti avem mai multe invelisuri, noi doi suntem genul puternici pe dinafara, fragili inauntru, dar totusi cu un miez, o esenta atat de tare care in rarele situatii mai de criza iese la iveala (si se numeste forta interioara) de te da pe spate cu resursele intrinseci ce le poseda. asa si cu acest topic... sunt 3 chestii de care ne legam cand dorim ceva de la un om (chestii care tin si de noi): 1. aspect 2. gandire 3. suflet I rest my case! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 12:49
De la: angel_demon10, la data 2008-12-05 12:05:35to G. greenie e taur. :) mai enumera inca 2 care sa nu tina de tine dar sa fie parte din celalalt, pentru ca am senzatia ca cele 3 sunt cam tot ce ne defineste ca oameni.. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 12:58
e ciudat ceea ce o sa spun ..cel putin pt mine...sunt mai misogin:P...darpana la urma cred ca asta ne dorim,,.cat esti la o varsta mai frageda tot ce ai in cap e sex,bautura,femei,masini....vrei sa devii smecher...te uiti la tv,prin cartier si vezi ca toti sunt asa si sa fim seriosi ii iei pe aia mai mari ca un model..dupa ce faci o facultate,incepi sa te descurci singur realizezi ca poate ai vrea sa te schimbi si stii ca in general asta nu poti singur..de asta zic ,probabil cautam acea fata/femeie care sa ne faca sa spunem am ceva pentru care sa lupt ,pentru care merita sa imi schimb comportamentul...problema e ca schimbarea asta dureaza...asta e..si cea mai mare problema e ca in zilele noastre e greu sa gasesti acea fem pt care sa merite sa iti schimbi comportamentul si ideile
|
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 16:24
De la: dasca777, la data 2008-12-05 12:58:53e ciudat ceea ce o sa spun ..cel putin pt mine...sunt mai misogin:P...darpana la urma cred ca asta ne dorim,,.cat esti la o varsta mai frageda tot ce ai in cap e sex,bautura,femei,masini....vrei sa devii smecher...te uiti la tv,prin cartier si vezi ca toti sunt asa si sa fim seriosi ii iei pe aia mai mari ca un model..dupa ce faci o facultate,incepi sa te descurci singur realizezi ca poate ai vrea sa te schimbi si stii ca in general asta nu poti singur..de asta zic ,probabil cautam acea fata/femeie care sa ne faca sa spunem am ceva pentru care sa lupt ,pentru care merita sa imi schimb comportamentul...problema e ca schimbarea asta dureaza...asta e..si cea mai mare problema e ca in zilele noastre e greu sa gasesti acea fem pt care sa merite sa iti schimbi comportamentul si ideile pai si atunci te opresti din cautat?! eu zic ca daca nu o ai merita sa lupti sa o gasesti. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 22:13
ma lupt si caut dar parca as fi don quijote si ma lupt cu morile de vant...stii ce ma sperii ca o sa mor si nu o sa inteleg niciodata cum gandesc femeile..mi-a luat cam un an de zile sa aflu cum sa fac si cum functioneaza o bomba atomica...si am reusit sa aflu cum functioneaza nu sa o fac..nu am materiale..am incercat vreo 10 ani sa inteleg femeile ...sa imi fac un plan in viata bine pus la pct si sa il respect sa vad fix ce imi doresc si sa gasesc una care sa fie exact cum vreau eu..am esuat lamentabil...in concluzie am realizat asta o bomba poate omori multi oameni...o femeie poate sa innebuneasca multi barbati..unii se mai si sinucid din cauza femeilor ...femeile si bomba atomica se aseamana...pe scurt cred ca barbatii vor ca aceea "bomba" numita fem sa nu explodeze niciodata ...e bine sa o ai langa tine te face sa te simti mai sigur,mai puternic,dar intotdeauna exista riscul unei explozii...cam asta e definitia femeii si ce vor barbatii...daca am luat-o razna scuze...ma doare capul
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 00:27
De la: dasca777, la data 2008-12-05 22:13:53ma lupt si caut dar parca as fi don quijote si ma lupt cu morile de vant...stii ce ma sperii ca o sa mor si nu o sa inteleg niciodata cum gandesc femeile..mi-a luat cam un an de zile sa aflu cum sa fac si cum functioneaza o bomba atomica...si am reusit sa aflu cum functioneaza nu sa o fac..nu am materiale..am incercat vreo 10 ani sa inteleg femeile ...sa imi fac un plan in viata bine pus la pct si sa il respect sa vad fix ce imi doresc si sa gasesc una care sa fie exact cum vreau eu..am esuat lamentabil...in concluzie am realizat asta o bomba poate omori multi oameni...o femeie poate sa innebuneasca multi barbati..unii se mai si sinucid din cauza femeilor ...femeile si bomba atomica se aseamana...pe scurt cred ca barbatii vor ca aceea "bomba" numita fem sa nu explodeze niciodata ...e bine sa o ai langa tine te face sa te simti mai sigur,mai puternic,dar intotdeauna exista riscul unei explozii...cam asta e definitia femeii si ce vor barbatii...daca am luat-o razna scuze...ma doare capul rautate mica
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 13:35
De la: dasca777, la data 2008-12-05 22:13:53ma lupt si caut dar parca as fi don quijote si ma lupt cu morile de vant...stii ce ma sperii ca o sa mor si nu o sa inteleg niciodata cum gandesc femeile..mi-a luat cam un an de zile sa aflu cum sa fac si cum functioneaza o bomba atomica...si am reusit sa aflu cum functioneaza nu sa o fac..nu am materiale..am incercat vreo 10 ani sa inteleg femeile ...sa imi fac un plan in viata bine pus la pct si sa il respect sa vad fix ce imi doresc si sa gasesc una care sa fie exact cum vreau eu..am esuat lamentabil...in concluzie am realizat asta o bomba poate omori multi oameni...o femeie poate sa innebuneasca multi barbati..unii se mai si sinucid din cauza femeilor ...femeile si bomba atomica se aseamana...pe scurt cred ca barbatii vor ca aceea "bomba" numita fem sa nu explodeze niciodata ...e bine sa o ai langa tine te face sa te simti mai sigur,mai puternic,dar intotdeauna exista riscul unei explozii...cam asta e definitia femeii si ce vor barbatii...daca am luat-o razna scuze...ma doare capul face poc, face poc si asta e. stii bancu ala cu doi ardeleni care taiau un obuz cu fierastraul? "BA! daca pocneste?!" "EE.. mai avem una..." Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 00:18
De la: radhookoo, la data 2008-12-06 13:35:03De la: dasca777, la data 2008-12-05 22:13:53ma lupt si caut dar parca as fi don quijote si ma lupt cu morile de vant...stii ce ma sperii ca o sa mor si nu o sa inteleg niciodata cum gandesc femeile..mi-a luat cam un an de zile sa aflu cum sa fac si cum functioneaza o bomba atomica...si am reusit sa aflu cum functioneaza nu sa o fac..nu am materiale..am incercat vreo 10 ani sa inteleg femeile ...sa imi fac un plan in viata bine pus la pct si sa il respect sa vad fix ce imi doresc si sa gasesc una care sa fie exact cum vreau eu..am esuat lamentabil...in concluzie am realizat asta o bomba poate omori multi oameni...o femeie poate sa innebuneasca multi barbati..unii se mai si sinucid din cauza femeilor ...femeile si bomba atomica se aseamana...pe scurt cred ca barbatii vor ca aceea "bomba" numita fem sa nu explodeze niciodata ...e bine sa o ai langa tine te face sa te simti mai sigur,mai puternic,dar intotdeauna exista riscul unei explozii...cam asta e definitia femeii si ce vor barbatii...daca am luat-o razna scuze...ma doare capul de asta i-am zis ca e o mica bestiuta nebunatica dasca asta
|
|
vanne_angel_22 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 13:26
mereu din punctul vostru de vedere femeile sunt cele care sunt pline de defecte
....eu cred ca undeva exista o egalitate .sunt putin barbati care cauta o relatie serioasa si isi doresc in adevaratul sens al cuvantului o persoana care sa le produca schimbarea asteaptata de ei
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 13:31
sincer? iubire sa fie, ca relatia serioasa se duce de rapa si aia!!
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 13:39
De la: angel_demon10, la data 2008-12-08 13:31:50sincer? iubire sa fie, ca relatia serioasa se duce de rapa si aia!! CROS MY HEART AND HOPE TO DIE OR ELSE
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 13:53
De la: nick_titi, la data 2008-12-08 13:39:04De la: angel_demon10, la data 2008-12-08 13:31:50sincer? iubire sa fie, ca relatia serioasa se duce de rapa si aia!! ce? n-am dreptate?
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 14:01
ai dreptate,dar ai uitat continuare,iubire dimineata,seara si la amiaza:P...si sa dureze ...nush cat e minimul tau angel:P
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 14:04
De la: dasca777, la data 2008-12-08 14:01:33ai dreptate,dar ai uitat continuare,iubire dimineata,seara si la amiaza:P...si sa dureze ...nush cat e minimul tau angel:P minimul meu la ce? la "dragoste"? exista un minim sau un maxim la chestia asta?
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 14:09
nu exista minim nici maxim exista doar infinitul, eternitatea sau pana iti dai viata pentru persoana iubita
(sunt sadic de romantic cateodata )
|
|
|

se cheama altfel da nu spui cum.
prefer oamenii directi
, dar in normalitati pentru personalitatea lui. nu pot si nu vreau sa-l schimb. pot doar sa-i fiu alaturi in dezvoltare, amprenta mea (care s-a pus oricum pe amintirile lui) se va pune si pe personalitatea lui daca isi va da voie sa faca asta. nu cer mai mult.
acum... eu trebuia sa ma enervez ca m-a luat cu "hai, hai ca am treaba!" sau sa ma simt bine pentru aseara si pentru ca m-a sunat sa impartaseasca prostioara aia cu mine???
si sa-ti sara inima din piept...