Info
x
Ce-si doresc barbatii??
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 12:38
nu e viata chhiar atat de c-u-r-v-a
....cel putin nu cu toata lumea
|
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 13:08
daca i-o iei tu inainte nu , da pt 90% din cazuri cam asa iese
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 15:11
e hai nu mai fii rea. anumte retineri vor exista si din partea lui si din partea ei. si iti dau cateva exemple daca vrei. noptii tarzii cu prietenii - alecu, biblioteca in loc de sistem audio, masina de familie in loc de ford puma, etc.
nu s`a exprimat el bine da ceva sambure de adevar e acolo. nu se zice degeaba ca "te legi la cap"
What's cookin`, good lookin`?
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 15:26
nu sunt rea , asa am devenit ,
sa stii berila ca pt prima data n-am inteles ce-ai vrut sa spui in enumerare cine este alecu ? din care comentariu de-al meu ti-a venti ideea ca prefer porche decapotabil si casti in urechi ? ,am vazut si eu samburele de adevar ,numai ca asa barbati sunt rari in fapte , adica in scris e un veriatbil romeo si cand esti fata in fata cu el te spurca de te indoaie , eu mi-am pierdut increderea in general in oameni
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 15:32
si cu "te legi la cap" e valabil in amandoua sensurile
in ceea ce-l priveste pe dasca cand vad atata "incocenta" si "sacrificiu" nu m-am putut abtine
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 15:36
De la: gabi8ma, la data 2008-11-30 15:26:32nu sunt rea , asa am devenit , alecu e o vorba, am vrut sa spun ca trebuie sa renunti la anumite chestii cand te implici cu cineva, si vorbeam aici din punctul meu de vedere. In loc sa`ti iei electronice sau boxe sau mai stiu eu ce iei un aragaz iei o masina de spalat iei mobila. iti schimbi si masina ca doar nu te prinde 30 de ani in masina cu 2 locuri. Te legi la cap de buna-voie pana la urma. dar lucrurile nu pot ramane ca inainte, cand erai singur si cea mai importanta persoana erai tu. atat n`am zis nimic despre vreun porsche. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 17:04
am incurcat si eu marcile de masina
da unde ai vazut tu asa un barbat ? unu care sa renunte la jucariile lui ? da eu iti propun altceva , ia fa tu un club si-l inscriu pe al meu poate poate se prinde ceva de el , din care parte a tarii esti ?
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 23:01
Unde l`am vazut? In oglinda
Sunt prahovean de fel, nascut si crescut, tu? :) Lupul isi schimba haina dar naravul, BA. Da`l incoace sa incerc, totusi.
|
|
|
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 00:04
De la: nick_titi, la data 2008-11-30 12:38:08nu e viata chhiar atat de c-u-r-v-a "fiecare om este o c-rva pentru ca fiecare om trebuie sa traiasca" *andrei ruse Great Guy!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 17:43
De la: Greenie, la data 2008-12-01 00:04:52De la: nick_titi, la data 2008-11-30 12:38:08nu e viata chhiar atat de c-u-r-v-a
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 17:43
De la: berila, la data 2008-11-30 23:01:16Unde l`am vazut? In oglinda bihoreni
|
|
gabi1795 28 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Pitesti |
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 08:39
De la: dasca777, la data 2008-11-29 14:02:12fem in general au o gandire ciudata(pt majoritatea baietilor)..atunci ca sa supravietuim in lumea asta dura:))..trebuie sa stim sa ne adaptam..primu lucru: trebuie sa ne schimbam gandirea si mentalitatea in functie de ceea ce vrem...in genereral gandim la fel dar macar dam impresia ca suntem pe aceeasi lungime de unda si orice nea-m dori noi la un momentdat in viata trebuie sa ne sacrificam de aia nu ne dorim foarte multe...intr-o familie in general barbatul trebuie sa se descurce,deci de aia in general renunta la multe din ideile lui in favoarea femiliei sau a relatiei de aia in general ne multumim cu bere,tigari...pentru k invatam de mici de la tati ca treaba barbatului e sa se sacrifice pentru cei multi sa zic asa si tinanad cont ca femeia vrea mai multe,barbatul nu isi poate permite sa isi doreasca f multe adik o fem are nevoie sa merag la coafor,la shopping....asa k ii trebuie timp si bani...barbatul renunta la astea si in general lasa femeia sa se distrez mai mult ...de asta zic eu bere ,tigari...pentru ca stiu k orice barbat la un moment dat in special dupa ce are familie se sacrifica pt copii nevasta...si cred ca din placere ...dar de asta dorintele noastre sunt limitate..pe scurt probleme prin care sa dovedim ca suntem capabili ...e ceva masculin...ne marim ego-ul :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 08:42
De la: gabi1795, la data 2008-12-02 08:39:35De la: dasca777, la data 2008-11-29 14:02:12fem in general au o gandire ciudata(pt majoritatea baietilor)..atunci ca sa supravietuim in lumea asta dura:))..trebuie sa stim sa ne adaptam..primu lucru: trebuie sa ne schimbam gandirea si mentalitatea in functie de ceea ce vrem...in genereral gandim la fel dar macar dam impresia ca suntem pe aceeasi lungime de unda si orice nea-m dori noi la un momentdat in viata trebuie sa ne sacrificam de aia nu ne dorim foarte multe...intr-o familie in general barbatul trebuie sa se descurce,deci de aia in general renunta la multe din ideile lui in favoarea femiliei sau a relatiei de aia in general ne multumim cu bere,tigari...pentru k invatam de mici de la tati ca treaba barbatului e sa se sacrifice pentru cei multi sa zic asa si tinanad cont ca femeia vrea mai multe,barbatul nu isi poate permite sa isi doreasca f multe adik o fem are nevoie sa merag la coafor,la shopping....asa k ii trebuie timp si bani...barbatul renunta la astea si in general lasa femeia sa se distrez mai mult ...de asta zic eu bere ,tigari...pentru ca stiu k orice barbat la un moment dat in special dupa ce are familie se sacrifica pt copii nevasta...si cred ca din placere ...dar de asta dorintele noastre sunt limitate..pe scurt probleme prin care sa dovedim ca suntem capabili ...e ceva masculin...ne marim ego-ul :) cate sacrificii mai fac barbatii pentru noi...
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 10:10
bineinteles ....ideea e ca voi nu vreti sa vedeti
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 11:24
De la: dasca777, la data 2008-11-27 18:25:41m-am intalnit doar ca nu stau prea mult intr-un loc nu e genu meu...asta e ..si nu ma consider asuprit,m-am obisnuit sa imi rezolv singur problemele si in plus daca ma plang la o fata ce rezolv...imi doresc sa rezolv problema x si y ,,,crezi k o sa ma ajute ea? nu mi s-a intamplat ...sincer ce mi-as dori as vrea sa pot discuta cu o fata problemele mele poate macar as primi un sfat sau o incurajare...dar am observat ca dc aduci o pb a ta in discutie fata se uita ciudat si te intreaba...da ce eu sunt aici sa iti rezolv tie pb? si atunci ce rost are sa ii spun ce imi doresc...prefer lumea sa creada ca sex,bere si tigari...e mai simplu cred ca majoritatea baietilor vor ca persoana de langa sa ii inteleaga ...dar in general ,asta nu se intampla...pentru ca femeile sunt mai obisnuite sa se planga si baietii sa rada si sa rezolve ,,,asta e lumea...asa a fost si asa va fi..si in general baietii agata fete deci noi tre sa aflam ce ganditi voi si in plus mie unul imi plac provocarile deci daca doresc eu ceva imi iau singur si in plus nu cred ca exista femeie pe tot site ul asta care sa fie interesata de ce isi doresc barbatii...topicul asta e un fel de exprimare a femeilor...ceva de genu..ziceti ce vreti oricum nu ne intereseaza...dar makr voi va simtiti bine,, de acord ca sunt putine femei care chiar sa te asculte si sa se implice pozitiv in problemele unui barbat. e greu sa fi femeie din 2 motive maaari si laaate: ca esti femeie si ca, in general, vedem furtuni intr-un pahar cu apa. asa ne este natura, nu stiu de ce. degeaba incerc sa ma "anihilez" intr-o situatie tensionata ca fiecare vorba imi suna ca un pumnal infipt in spate si ma gandesc doar la cat de taios sa-i raspund persoanei inapoi. rabdarea nu prea ne caracterizeaza, am invatat sa fim prea "bitchy", prea in priza. daca vrem ceva vrem acum si totul trebuie sa se intample ca sa avem acel lucru (sau om) si ne inversunam sa-l obtinem, poate de asta si cadem din ce in ce mai de sus. rabdarea si iertarea, in viata de zi cu zi, nu ma refer la chestii divine sau religioase, este un ideal pe care trebuie sa ne straduim sa-l atingem, nici nu stim ce folositor ne este. mai ales, ne ajuta sa rabdam cand trebuie sa asteptam un raspuns si sa ne iertam (pe noi sau pe altii) ca atat a fost sau ca n-a fost sa fie deloc. uneori poti sa muti un munte cu puterea gandului, dar nu-l poti face pe celalalt sa te iubeasca. uneori poti sa-ti doresti sa muti acel munte cu puterea gandului si sa nu observi cat te iubeste cel de langa tine.
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 11:35
De la: gabi8ma, la data 2008-11-28 01:54:31De la: nick_titi, la data 2008-11-26 23:08:14 "sansa meritata" ? misogin iti spune ceva?[/quote]nu se poate doar sa "dai sansa meritata"... si de unde stii tu ca asta e ceea ce merita persoana respectiva??? este atat de greu sa construiesti o relatie, sa o faci sa ajunga intr-un punct in care oricat v-ati certa, cand va intoarceti fata unul de la celalalt sa constientizati totusi ca va iubiti. iubirea cunoaste ambitia si fie o iarta daca este una negativa, fie o aproba si sustine daca este una pozitiva. ambitia nu cunoaste iubirea, se cunoaste doar pe sine. asa ca, ce-mi spui tu e ca si cum ai spune: "i-am aruncat un deget fals si am asteptat linistit sa vad daca-l ia. daca il ia inseamna ca ma mai pot gandi daca il dau pe cel adevarat, daca nu-l ia (probabil pentru ca a mirosit ca e fals) atunci o priveste!" cam asa sta treaba! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 12:03
De la: radhookoo, la data 2008-11-28 23:46:37De la: gabi8ma, la data 2008-11-28 19:55:48in dragoste e ca in razboi toate sunt permise , atata timp cat ambii parteneri sunt de acord I second that!
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 12:09
acum sincer... arata-mi pe cineva care nu are cel putin 2 fetze mai ales atunci cand teai ars odata sau de mai multe ori
sunt de acord cu tine ca o relatie cum ai explicat tu nu se poate construii asa usor, ea se construieste atunci cand ti-ai dat masca jos , atunci cand ai ai fost lasat in "interiorul" partenerului dar asta nu se intampla de la prima intalnire nici de la a doua si poate nici de la primele 10 intalniri(aici sunt pesimist:P) asta e parerea mea si o sustin
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 14:11
De la: nick_titi, la data 2008-12-02 12:09:02acum sincer... arata-mi pe cineva care nu are cel putin 2 fetze mai ales atunci cand teai ars odata sau de mai multe ori te sustin. :P si din orgoliu, nu te lasi cunoscut complet nici dupa 2 ani. asa e cel mai bine. Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 14:25
mersi raducu stiam ca tu o sa ma intelegi si in plus e la fel la femei ca si la barbati....cu cat e mai grea vanatoarea cu atat e mai dulce vanatul.... daca am da masca jos de prima data si sa devenim vulnerabili nu ar mai fi ambitia aia sa incercati sa faceti ce vreti cu noi ci ati face pur si simplu asta si ne-ati arunca la fel ca pe o carpa dar noi tot o sa va iubim
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:09
De la: nick_titi, la data 2008-12-02 14:25:34 ce baiat generos cata generozitate
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:14
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:15
De la: nick_titi, la data 2008-12-02 15:14:11 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:26
De la: nick_titi, la data 2008-12-02 12:09:02acum sincer... arata-mi pe cineva care nu are cel putin 2 fetze mai ales atunci cand teai ars odata sau de mai multe ori pai abia atunci incepe relatia... cand i-ai dat mastile jos, acolo e munca adevarata. dupa ce au trecut de fazele de "tatonare" si oamenii spun exact ce au pe creier, ca e bine, ca e rau, macar e un fel de confort mental si nu stressul de a te abtine de la a-i spune ei/lui ceea ce crezi despre un anumit lucru sau despre ea/el insasi/insusi. sa ai aceasta constiinta intr-o relatie si nu, sa te minti frumos, dar pe fatza...
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:35
angel, cat ai cu prietenul tau si dupa cat timp v'ati dat mastile jos?
ca fapt divers, sunt curioasa.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:37
De la: angel_demon10, la data 2008-12-02 15:26:02De la: nick_titi, la data 2008-12-02 12:09:02acum sincer... arata-mi pe cineva care nu are cel putin 2 fetze mai ales atunci cand teai ars odata sau de mai multe ori spui ce ai pe creier si inainte sa dai masca jos. nu te abtii de la nimic. Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 16:32
De la: radhookoo, la data 2008-12-02 15:37:20De la: angel_demon10, la data 2008-12-02 15:26:02De la: nick_titi, la data 2008-12-02 12:09:02acum sincer... arata-mi pe cineva care nu are cel putin 2 fetze mai ales atunci cand teai ars odata sau de mai multe ori raduleeee... dar cum te-ai prins tu de subtilitatea mea... cred ca e ceva nativ la tine
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 16:38
De la: angel_demon10, la data 2008-12-02 15:26:02De la: nick_titi, la data 2008-12-02 12:09:02acum sincer... arata-mi pe cineva care nu are cel putin 2 fetze mai ales atunci cand teai ars odata sau de mai multe ori de ce sa minti frumos cand poti sa spui adevarul in gluma e mult mai placut asa
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 16:44
De la: Greenie, la data 2008-12-02 15:35:05angel, cat ai cu prietenul tau si dupa cat timp v'ati dat mastile jos? vroiam sa-ti spun ca poti ramane curioasa inca mult timp de acum incolo, dar zilele mele de "demon" nu sunt AZI... avem 10 luni la activ si, parerea mea, este ca dupa cam 4 luni a inceput procesul de "de-mastizare"... si n-am vazut numai lucruri bune, I tell u!!! dar, ma bucur de asta, nu regret ca mi-a aratat partile lui mai nefaste... si nici eu pe ale mele... chiar daca am observat prin asta ca nu este (desi asta am crezut intotdeauna) o lupta echitabila de forte intre noi (barbati si femei). de cele mai multe ori, cand o femeie castiga o batalie are parte de un oarecare noroc, nu neaparat de aceeasi forta, si ma refer aici in conflict sau dezbatere cu un barbat de talie "inalta". intre 2 persoane care, in principiu, au aceleasi valori morale, dar nu si aceleasi metode de a si le mentine intacte sau de a face un compromis, desigur ca cel mai susceptibil in a face un compromis "pierde". si aceea sunt eu. dar nu este o pierdere in adevaratul sens al cuvantului. am invatat din viata ca de multe ori invingatorul este prea orbit de propria-i victorie ca sa mai traga si o lectie din acea batalie, si ma cred mai castigata de cat el la capitolul asta. cred ca daca ne-am da toate mastile jos dintr-o data am fi tare nefericiti mai apoi. daca nu as avea la ce sa ma gandesc despre relatia mea inseamna ca nu ar fi interesanta. plus de asta, ce zicea Radu, ca de la inceput spunem adevarul... asa este... poate un pic de tot indoit cu apa (nu pot bea whiskey sec ), dar intotdeauna ceea ce mi s-a spus si ceea ce am spus despre mine in primele "intalniri" ca sa zic asa, au fost generalitati confirmabile mai apoi, dar nu esente. nu nuante. nu reflexii ale personalitatii, iar astea sunt ceea ce conteaza, cum suntem noi in situatii limita, tensionate de nervi sau de iubire, astea raman pe retina si de astea ne legam.iar barbatii au un har in a se refracta incredibil. pentru ca ei, indiferent ca incearca sa detensioneze o situatie frustranta sau s-o inrautateasca, cumva, nu am aflat inca cum... ei tot reusesc sa se mentina undeva deasupra... repet, nu ma refer la pamaplai care izbucnesc in plans daca le zici ca au gresit cu ceva Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 16:52
De la: nick_titi, la data 2008-12-02 16:38:17De la: angel_demon10, la data 2008-12-02 15:26:02De la: nick_titi, la data 2008-12-02 12:09:02acum sincer... arata-mi pe cineva care nu are cel putin 2 fetze mai ales atunci cand teai ars odata sau de mai multe ori da, da, daaaa.... cunosc tehnica asta, si o mai si REcunosc atunci cand o vad...
|
|
|

....cel putin nu cu toata lumea
cine este alecu ? din care comentariu de-al meu ti-a venti ideea ca prefer porche decapotabil si casti in urechi ?
rabdarea nu prea ne caracterizeaza, am invatat sa fim prea "bitchy", prea in priza. daca vrem ceva vrem acum si totul trebuie sa se intample ca sa avem acel lucru (sau om) si ne inversunam sa-l obtinem, poate de asta si cadem din ce in ce mai de sus.
sunt de acord cu tine ca o relatie cum ai explicat tu nu se poate construii asa usor, ea se construieste atunci cand ti-ai dat masca jos , atunci cand ai ai fost lasat in "interiorul" partenerului dar asta nu se intampla de la prima intalnire nici de la a doua si poate nici de la primele 10 intalniri(aici sunt pesimist:P) asta e parerea mea si o sustin
dar noi tot o sa va iubim
ce baiat generos