back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

30 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2015, ora 17:42

"Fa" asta, hodroaga nesimtita, care ai votat un plagidottor inculpat pentru fraude financiare, la cata istorie nationala masluita de ideologii bolsevismului stalinist ti-a fost turnata in acea tigva imbecilizata, infecta si ticalosita, este normal si evident sa adresezi sau sa-ti autoadresezi asemenea intrebari naroade, inepte sau superflue.prin intermediul carora te auto-situezi in mocirla haznalei din care iti tragi seva textelor postate.

Siktir "fa", lumpenstalinisto raspandaca nostalgica, incearca sa-mi raspunzi : cin a fost cel care a citit declaratia de la Alba Iulia si cum a fost tratat de comnistii tai iubiti, aplaudaco lumpenstalinistoceausista infecta....

Daca o sa stii si denumire PRIMULUI partid politic care a initat unirea tuturor romanilor sub aceeasi Coroana a Regelui Ferdinand, ar fi chiar culmea desteptaciunii pe care ai putea s-o atingi in aceasta mizera existenta e care ti-o petreci intr-un secol p care nu il meriti !

.
Faci parada cu pseudo-patriotisme de fatada, patrihoato ingalata nesimtita, dar se observa si se simte prostia care iti fermenteaza in tigva si nesimtirea nostalgicei lumpenstaliniste imbecilizata "fa", idiato masochista nesimtita, siktir !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Decembrie 2015, ora 18:43

Iohannis Nu sărbătorește Ziua Națională! 1 Decembrie, zi de doliu la Cotroceni?

După 25 de ani, de când prin lege parlamentară promulgată de președinte în 1990 s-a hotărât ca data de 1 Decembrie să fie declarată Ziua Națională a României, pentru prima oară țara noastră nu sărbătorește cu bucurie, recepții, retragere cu torțe și artificii data când s-a înfăptuit Marea Unire dintre Transilvania și Țara Mamă, România. Este pentru prima dată când instituțiile statului român, în frunte cu președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș, nu organizează manifestări ample de Ziua Națională a României. Mai mult, instigați de Președinție și Guvern, primăriile din România nu au mai organizat celebrele focuri de artificii din orașele țării noastre, care reprezentau simbolic bucuria tuturor românilor simpli pentru Unirea Transilvaniei cu România de la 1 Decembrie 1918. Pe cine și de ce deranjează Marea Unire de la 1918? Oare pe Klaus Iohannis, reprezentantul minorității germane, care la 1918 a pierdut statutul de naționalitate privilegiată față de românii persecutați în Transilvania, ca membră în Unio Trium Nationum în Imperiul dualist austro-ungar? Istoricul clujean Kurt Horedt în memoriile sale scrise în Germania pe la 1987 ne-a lăsat mărturii dramatice despre tragedia sașilor de la 1918, care au suferit cumplit pierderea privilegiilor de clasă și rasă superioară față de valahi, în urma Marii Uniri de la 1918, când au trebuit să accepte uniunea Transilvaniei cu România, cu care nu au fost de acord. Este inadmisibil și imoral față de istoria națională, de memoria și lupta atâtor generații de patrioți români în frunte cu Mihai Viteazul, Horea, Gh. Șincai, Petru Maior, Avram Iancu, George Barițiu, Octavian Goga sau Ioan Rațiu și a sutelor de mii de soldați români morți eroic la Mărășești, Mărăști, Oituz, ca acum, Klaus Iohannis, să să se prevaleze cinic de tragedia de la clubul Colectiv și să transformă sărbătoarea națională a României într-o zi de doliu național.

Nici bucuria Zilei Naționale nu ne-o mai lasă nouă românilor “marioneta” intereselor străine Klaus Iohannis și “mercenarii” multinaționalelor sau fundațiilor internaționale de la Cotroceni și de la Palatul Victoria, ocupat de „guvernul meu” condus de premierul Dacian Soroș, pardon…Cioloș. Au reușit mandatarii marilor puteri de la Bruxelles și a directoratelor multinaționalelor să transforme Ziua Națională a României într-o Zi de Doliu Național, ignorând jertfa luptei a milioane de patrioți și soldați români căzuți pe câmpurile de luptă pentru realizarea minunii naționale de la 1 Decembrie 1918, când Transilvania s-a unit cu Țara Mamă, România. În țările din jur, polonezii, ungurii, cehii sau slovacii se trezesc din jugul birocraților de la Bruxelles, în timp ce românii nu mai au voie să se bucure de ziua lor națională. Sigur că Klaus Iohannis care nu-i curge sânge de martir român prin vene și are casa părintească în landul Bavaria i-a fost ușor să anuleze recepția, retragerile cu torțe și artificiile de Ziua Națională a României, instigând autoritățile și societatea la o notă de doliu național în cea mai frumoasă zi a neamului românesc din toate timpurile, pentru c㠄frații” sași și-au pierdut privilegiile la 1 Decembrie 1918 și au trebuit să fie egali cu românii majoritari din Ardeal.

În fiecare an, din 1990, m-am bucurat cu zecile de mii de românii în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca privind încântat și exaltat, la retragerea cu torțe a armatei române și la focurile de artificii care celebrau bucuria Marii Uniri și eliberarea românilor de sub jug străin de la 1918. Să înțeleg că interzicându-se recepția, retragerea cu torțe și artificiile de Ziua Națioanlă a României se dă un semnal public de doliu, că românii sunt iarăși persecutați, că sunt din nou stăpâniți de forțe străine, că nu mai sunt liberi în propria țară, că nu mai au voie să se bucure de Marea Unire? Tragic! Să înțelegem că președintele Klaus Iohannis vrea din nou să fim tolerați ca națiune pe propriul nostru pământ strămoșesc și că nu mai avem voie să sărbătorim 1 Decembrie, ca Zi Națională a României și de unitate simbolică a tuturor românilor. Cred că azi, 1 Decembrie 2015, făuritorii Marii Uniri de la 1918, Iuliu Maniu și Ionel IC. Brătianu se întorc în mormânte, văzând de dincolo…, unde ne-a adus o Președinție care nu-i reprezintă pe români, ci doar interesele celor care ne-au oprimat până în 1918. Sunt sigur că de Revelion se vor organiza ample focuri de artificii, atunci instituțiile statului nu vor mai fi în zi de doliu. Doar pentru Ziua Națională nu se organizează focuri de artificii pentru a marca bucuria Marii Uniri de la 1918. Eu zic ca noi românii să nu deznădăjduim și să ieșim cu toții în stradă, să țipăm și să strigăm de bucurie pentru fapta celor de la 1 Decembrie 1918, să nu-i lăsăm pe guvernanții amanetați intereselor străine și corupției de la Bruxelles să ne transforme Ziua Națională în Zi de doliu. “Acum ori niciodată croiește-ți altă soartă!”

Ionuț Țene

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2015, ora 12:53

Independenta Romaniei (1912)
akas.imdb.com/title/tt0002452/?ref_=ttfc_fc_tt

Full Cast & Crew

Directed by
Aristide Demetriade Writing Credits (in alphabetical order)
Aristide Demetriade ... (screenplay)
Petre Liciu ... (screenplay)
Constantin Nottara ... (story) Cast (in credits order)

Aristide Demetriade Aristide Demetriade ...
Carol I
Constanta Demetriade Constanta Demetriade ...
Principesa Elisabeta
Constantin Nottara Constantin Nottara ...
Osman Pasa
Pepi Machauer Pepi Machauer ...
Tarul Alexandru II
Aurel Athanasescu Aurel Athanasescu ...
Penes Curcanul
Jeny Metaxa-Doro Jeny Metaxa-Doro ...
Rodica
Nicolae Soreanu Nicolae Soreanu ...
Flacau de tara
Vasile Toneanu Vasile Toneanu ...
Flacau de tara (as Toneanu)
Aristita Romanescu Aristita Romanescu ...
Doamna de la Crucea Rosie
Elvire Popesco Elvire Popesco ...
Taranca (as Elvira Popescu)
M. Vîrgolici M. Vîrgolici ...
I.C. Bratianu
C. Nedelcovici C. Nedelcovici ...
General Manu
Mihail Tancovici-Cosmin Mihail Tancovici-Cosmin ...
Colonel Berindei (as M. Tancovici-Cosmin)
Ion Dumitrescu Ion Dumitrescu ...
General Cernat
Gheorghe Meliseanu Gheorghe Meliseanu ...
Colonel Anghelescu
Ion Niculescu Ion Niculescu ...
Mihail Kogalniceanu
Ion Merisescu Ion Merisescu ...
Dr, Carol Davila
Ghita Popescu Ghita Popescu ...
General Arion
Cristache Orologea Cristache Orologea ...
General Totleben
Ion Brezeanu Ion Brezeanu ...
Taran
Maria Filotti Maria Filotti ...
Taranca
Alexandre Mihalesco Alexandre Mihalesco ...
Un doctor (as Alexandru Mihailescu)
Rest of cast listed alphabetically:
Aurel Barbelian Aurel Barbelian ...
Taran
Olimpia Barsan Olimpia Barsan ...
Gabriel Bossianu Gabriel Bossianu
Nae Bulandra Nae Bulandra ...
Colonel Cerchez
Sonia Cluceru Sonia Cluceru ...
Jeni Colorian Jeni Colorian
Lulu Cruceanu Lulu Cruceanu ...
Taranca
Cristian Dutulescu Cristian Dutulescu ...
Taran
Marioara Farcasanu Marioara Farcasanu ...
Taranca
Achille Georgescu Achille Georgescu ...
Un doctor
Maria Giurgea Maria Giurgea ...
Taranca
Alexandrina Liniver-Gusty Alexandrina Liniver-Gusty ...
Taranca
Angela Luncescu Angela Luncescu ...
Agepsina Macri Agepsina Macri ...
Adelina Marculescu Adelina Marculescu ...
Taranca
Lt. Mihaila Lt. Mihaila ...
Capitan Valter Maracineanu
Nelly Santa Nelly Santa ...
Nutzi Stanescu Nutzi Stanescu
Ecaterina Zimniceanu Ecaterina Zimniceanu ...

Produced by
Grigore Brezeanu ... associate producer
Aristide Demetriade ... associate producer
Constantin Nottara ... associate producer
Leon Popescu ... producer
Nicolae Soreanu ... associate producer
Vasile Toneanu ... associate producer (as Toneanu)
Pascal Vidrascu ... associate producer Cinematography by
Frank Daniau-Johnston Film Editing by
Aristide Demetriade Makeup Department
Pepi Machauer ... hair stylist / makeup artist Stunts
Romanian Army ... horse-riding stunts

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2015, ora 13:23

https://www.youtube.com/embed/q3uJHATu790

Independenta Romaniei (1912)

120 min | History, War | 1 September 1912 (Romania)

6,7 Your rating: -/10 Ratings: 6,7/10 from 145 users
Reviews: 3 user | 1 critic

The movie depicts the Romanian War of Independence (1877-1878).

Director: Aristide Demetriade
Writers: Aristide Demetriade (screenplay), Petre Liciu (screenplay), 1 more credit »
Stars: Aristide Demetriade, Constanta Demetriade, Constantin Nottara

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2015, ora 05:36

EXCLUSIV, OLTEAN RUPE LANTUL – Acuzat de DNA pe baza denunturilor unui puscarias, fostul secretar general PDL, Ioan Oltean, da cartile pe fata: "Avem un Parlament care este condus de DNA! Este incontestabil!... Sunt victima unui sistem pe care partidul din care am facut parte l-a construit si l-a consolidat... Este o crima... Solicitarea DNA este un ordin pe care Parlamentul il executa fara niciun fel de retinere... Cred in Justitia romaneasca, nu in DNA"

Joi, 3 decembrie 2015 18:52 | Scris de Elena DUMITRACHE - Razvan SAVALIUC

Opinii - Interviu

Pus la zis de DNA, pe baza denunturilor unui puscarias, care acredita ideea transmiterii unui sac cu 600.000 euro, fostul lider PDL Ioan Oltean (foto), unul dintre artizanii sistemului lui Traian Basescu, iese pentru prima data public la Lumeajustitiei.ro pentru a explica cat de subtiri sunt acuzatiile formulate impotriva sa de procurorii anticoruptie. Dincolo de argumentele prezentate de Ioan Oltean in legatura cu dosarul in care este acuzat, dezvaluirile sale sunt cutremuratoare pentru Romania. Ioan Oltean recunoaste ca sistemul din care face parte DNA a fost unul creat de regimul Basescu, inclusiv cu sprijinul sau, dar ca acest sistem a scapat de sub control si nici chiar Traian Basescu nu il mai poate struni.

In interviul acordat Lumeajustitiei.ro, Ioan Oltean acuza ca este victima unei inscenari, ca nu exista nicio proba impotriva sa, cu exceptia a doua denunturi ale unei persoane dubioase condamnate penal, si dezvaluie caracatita DNA care si-a intins tentaculele peste clasa politica, controland partide, importanti lideri politici si terorizand institutii fundamentale ale statului de drept.

Cititi atent si va cruciti!

De ce credeti ca vi s-a montat acest dosar?

Este greu sa gasesc o explicatie, o motivatie care am convingerea ca este reala, ca ea sta la baza acestui spectacol pe care il traiesc de cateva zile. Cert este ca este drama vietii mele, este tragedia vietii mele, ca sunt pus intr-o situatie extrem de delicata, aceea de a fi autorul unei fapte pe care eu nu am savarsit-o. Este ceva, daca vreti, asemanator cu anii '50, cand betivul unui sat il reclama la partid pe gospodarul satului ca a vorbit ceva urat de Partidul Comunist, dupa care a venit, l-a luat si l-a inchis. Sau, mai sugestiv, este ceva asemanator inchizitiei spaniole sau medievale, cand inchizitorul avea dreptate, indiferent care era realitatea.

Totusi, faceti parte din partidul care a consolidat DNA-ul si a ajutat la intarirea institutiilor de forta si care a fost vazut ca fiind partidul care conduce DNA-ul. Cum va explicati ca i-ati cazut victima tocmai acestui parchet nasit de liderul partidului dumneavoastra, Traian Basescu?

Este un mare adevar. Fac parte sau sunt victima unui sistem pe care partidul din care am facut parte l-a construit si l-a consolidat. Si nu doar eu. Chiar altii, mai mari decat mine, sunt victime ale aceluiasi sistem pentru ca ei l-au creat. Recunosc, a fost un sistem in care nu am crezut, dar pe care l-am sustinut pentru ca era vointa partidului. Nenorocirea mare stiti care este? Ca cei care la vremea respectiva criticau cu vehementa si foarte serios si pertinent ceea ce faceam noi, sistemul pe care noi il cream si il consolidam, astazi sunt ei cei care il consolideaza mai abitir si il sustin.

S-a schimbat stapanul la DNA?

Nu stiu cine conduce DNA-ul. Stiu doar ca eu sunt o victima a acestui sistem si o spun cu toata responsabilitatea. De zile bune fac deliciul presei nationale, deliciul vietii politice romanesti, iar eu sunt totalmente neputincios, neavand nicio posibilitatea sa ma apar si sa ma justific.

Traian Basescu a condus si mai conduce DNA-ul?

Nu stiu daca Traian Basescu a condus DNA-ul. Eu nu am fost un apropiat al lui Traian Basescu.

Dar ati fost vazut ca unul...

Am fost vazut si sunt si astazi vazut ca unul care a fost apropiat de Traian Basescu. Eu nu am fost apropiat de Traian Basescu niciodata. Am fost insa un membru disciplinat de partid si un om care si-a facut treaba pe functia pe care a avut-o. Nu am avut niciodata informatii care sunt raporturile lui Traian Basescu cu DNA-ul, in ce masura se influenteaza sau se conduc unii pe altii. Dar stiu un lucru. Ca am participat direct si am sustinut sistemul care astazi functioneaza.

DNA a atacat ani in sir numai lideri de la PSD, PNL-ul vechi, in timp ce PDL a fost ocolit. De ce s-a intors astazi DNA impotriva PDL-ului care a consolidat acesta structura?

Prima victima majora in plan politic a fost Adrian Nastase, care, la vremea respectiva, am crezut, si cred si astazi, ca a fost nevinovat. Cum au fost si alte victime din Opozitia fata de Traian Basescu, in primul rand, nu fata de Partidul Democrat Liberal. In ultimul timp, majoritatea victimelor sunt din vechiul Partid Democrat Liberal, printre care ma numar si eu. Care sunt argumentele sau care este motivatia pentru care s-a intamplat acest lucru nu stiu. Cel putin pana in momentul acesta, niciuna dintre victimele actualului sistem nu a fost judecata si nu se afla in posesia unei hotarari judecatoresti pentru a vedea care este situatia. La prima vedere, din ceea ce a spus fiecare, rezulta clar ca nu erau probe evidente pentru tratarea lor in felul acesta, pentru ridicarea lor din plina strada, pentru incarcerarea lor sau pentru trimiterea lor in fata insantelor de judecata. Repet, nu am nicio explicatie pentru faptul ca suntem astazi principalii vinovati.

Stiti datorita caror forte din afara, politicienii nu au fost lasati sa schimbe legile Justitiei si sa se atinga de DNA?

Avem astazi un Parlament foarte slab, lipsit de personalitate, un Parlament care tot timpul a raspuns la comenzi, fie de la Cotroceni, fie de la Piata Victoriei, fie la comenzile unor lideri politici. Nu avem un Parlament care sa fie puternic, care sa reprezinte natiunea asa cum trebuie si care sa creeze un climat de democratie si de siguranta pentru cetateni. Avem un Parlament care astazi este condus de o alta institutie. Si stim cu totii care este cea care conduce astazi Parlamentul. Este DNA! Este incontestabil! Nu putem sa ascundem acest lucru. Ati vazut, nu exista nicio solicitare a Directiei Nationale Anticoruptie care in ultimul timp sa fi fost respinsa, decat numai din greseala.

Apropo de acest aspect, cum vedeti tendinta generala ca in cazul ridicarii imunitatii asupra unui parlamentar sa se mearga pe linia partidului, si nu pe propria constiinta a fiecarui senator sau deputat?

Eu sunt deceptionat de modul in care conducerea actuala a partidului actioneaza. DNA-ul nici macar nu a sustinut inca ridicarea imunitatii si membrii de partid s-au pronuntat ca vor vota in favorarea unei asemenea solicitari. Este inexplicabil. Este vorba de un populism de proasta calitate, de o punere de acord cu strada, care vede in imunitatea parlamentara un adevarat bau-bau, un fenomen care i-ar pozitiona deasupra legii. Insa eu spun foarte clar: imunitatea parlamentara nu este imunitate parlamentara in sensul literar al termenului. Atat timp cat un parlamentar poate fi urmarit penal, poate fi trimis in judecata si judecat in orice cauza, fie ca e o cauza civila sau penala, nu putem vorbi de imunitate. Imunitate, in sensul adevarat al cuvantului, inseamna sa nu poti fi cercetat, retinut, judecat pe perioada mandatului respectiv. Or, parlamentarii romani nu au aceasta imunitate. Este o semi-imunitate care a creat atatea si atatea discutii.

Mergand pe aceasta linie, ati fost in Parlament de atatea ori cand s-a pus in discutie si s-a votat ridicarea imunitatii pentru unul dintre colegii dumneavoastra. Se citesc actele procurorilor, in baza carora se solicita ridicarea imunitatii? Ajung aceste acte pe masa fiecarui parlamentar pentru a vedea daca se justifica ridicarea imunitatii, sau se tine cont doar de ceea ce se scurge in presa si de ce dicteaza partidul?

Dosarele care insotesc solicitarea ministrului Justitiei de ridicare a imunitatii pentru incuviintarea retinerii si arestarii unui parlamentar se trimit la Comisia Juridica. Doar acestia au acces la studiul dosarului. Eu, ca un Stan Patitul, va spun ca nici macar cei din Comisia Juridica nu citesc aceste dosare si nu sunt documentati. Am vazut-o pe propria mea piele. Cu atat mai mult ceilalti parlamentari. Este, daca vreti, o crima. Este un vot eminamente politic. Nu este un vot in sensul ca omul respectiv este vinovat, ca sunt date certe de vinovatie. Pur si simplu solicitarea DNA-ului este o dispozitie, un ordin, pe care Parlamentul il executa fara niciun fel de retinere.

Desi stiati ca DNA face multe abuzuri, cel putin impotriva liderilor PSD, nu ati luat niciodata masura tragerii la raspundere reala a procurorilor, in special...

Avem un Parlament slab, lipsit de personalitate, un Parlament care nu are curajul sa fie pe picioarele lui si sa reprezinte sistemul democratic european. Fiecare incearca sa castige cat mai multa popularitate, punandu-se de partea parchetului, indiferent de ce natura ar fi el, crezand ca in acest fel opinia publica va aprecia atitudinea lui si vor fi bine cotati politic.

Cum explicati atitudinea obedienta, supunerea pana la orbire a autoritatilor din Romania fata orice comandament dat de la Bruxelles, de la marile Ambasade? De ce suntem asa supusi?

Pentru ca asta ne este felul. Romania a avut intotdeauna o atitudine slugarnica fata de orice putere externa. Au fost rare momentele in istoria Romaniei cand am stiut sa ne impunem si sa ne prezentam ca un popor demn, cu verticalitate, si care reprezinta in Europa nu chiar pe orice. Romania este o tara cu reale posibilitati pe care nimeni nu le-a exploatat. Noi astazi primim ordine ba de la Germania, ba de la Olanda, ba de la Ambasada Statelor Unite ale Americii. Toti vin si ne urecheaza pentru orice fel de gest care li se pare ca este in afara unei etici europene. Dar sa nu credeti ca la ei lucrurile de acest gen sunt in alti parametri. Nu exista coruptie in Germania, in Italia, in Statele Unite ale Americii? Faptul ca suntem lipsiti de acea anvergura europeana, faptul ca ani de zile am fost sluga altora, mai avem in noi ceva ce nu putem invinge.

Credeti ca Traian Basescu va ajunge curand in situatia dumneavoastra, sa i se faca un dosar la DNA?

Nu cred si sper sa nu ajunga. Nu doresc nimanui asa ceva, nici celor mai mari dusmani nu le doresc sa ajunga sa traiasca tragedia mea. Vreau doar un singur lucru: cei care gresesc, sa plateasca in raport de greseala respectiva, iar cei care nu gresesc sa nu fie victime ale sistemului.

Va dati o sansa in fata judecatorului?

Eu am sanse in fata judecatorilor. Asta este speranta mea si asta este judecata mea. Sansa de a fi in fata judecatorului. Eu cred in Justitia romaneasca, nu cred in DNA. Cred ca avem judecatori foarte bine pregatiti, oameni care respecta legea si cred ca odata ajuns acolo, voi putea sa ma apar corect, iar judecatorii sa realizeze existenta sau inexistenta faptelor pe care astazi DNA le pune in sarcina mea.

De ce va temeti cel mai mult in dosarul acesta? Cum s-au derulat lucrurile pana acum in cazul dumneavoastra si cum au procedat procurorii in ce va priveste?

Relatia mea cu procurorul de caz a fost civilizata. Nu am ce sa reprosez. Eu reprosez modul in care actioneaza. Faptul ca m-au transformat urgent din suspect in inculpat, ca au demarat imediat urmarirea penala. Puteau sa ma cheme cu o zi inainte, sa imi spuna ca sunt invitat la DNA. Pe mine m-au sunat joi dimineata, in 26 noiembrie 2015, mi-au spus sa vin la Bucuresti, le-am spus ca iau primul avion si vin. La ora 13.45 am plecat din Cluj, la 15.00 fix eram in Bucuresti, unde ma asteptau in aeroport reprezentatii DNA, cu mandat de aducere. M-au luat, m-au dus la sediul DNA, iar dupa o ora si jumatate de asteptare am intrat la procurorul de caz. Acolo m-au pus sa semnez procesul-verbal de suspect, iar dupa zece minute am semnat un alt proces-verbal de inculpat, au declansat imediat urmarirea penala. Mi-au cerut declaratie, iar eu am refuzat sa dau declaratie pentru ca nu aveam niciun fel de informatie legata de probele care stau la baza inculparii mele.

Dupa ce v-au adus la cunostinta procesul-verbal de atribuire a calitatii de suspect, vi s-a pus in fata vreun act din dosar?

Absolut nimic. Nu mi s-a adus la cunostinta absolut nimic din dosar, mi s-a spus ca nu mi se pot pune la dispozitie niciun fel de date. Eu stiam ca sunt suspect de savarsirea celor doua infractiuni, trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu, ca sunt doua denunturi facute de un individ pe nume Anghelescu, nu stiam ca aceste denunturi sunt facute la biserica din Chitila pentru ca in procesul-verbal nu se preciza lucrul respectiv. Se spune ca am primit suma de 600.000 euro, dar nu se preciza ca evenimentul s-a produs in curtea bisericii din Chitila. Acum este pusa in miscare actiunea penala, am calitatea de inculpat si am reusit sa studiez dosarul dupa ce DNA, prin ministrul Justitiei, a solicitat Camerei Deputatilor ridicarea imunitatii mele. Am in momentul asta imaginea exacta a ceea ce mi se imputa, dar pana nu am fost declarat inculpat sau suspect nu mi s-a pus la dispozitie niciun document.

Practic, ati aflat odata cu presa ceea ce vi se imputa...

Am aflat dupa ce a aflat presa si mai putin decat a aflat presa. Deci, comunicatul DNA catre presa cuprindea mai multe informatii decat procesul-verbal pe care mi l-a pus DNA la dispozitie.

Ce ne puteti spune despre cele doua denunturi din dosarul dumneavoastra?

Se naste o intrebare retorica! Primul denunt este in 14 aprilie 2014, iar al doilea este in 25 noiembrie 2015, la un an si jumatate diferenta intre ele. Nu exista in al doilea denunt, pe fond, vreo diferenta pentru ca se precizeaza ca am luat aceeasi suma de la acelasi personaj. Intrebarea este: de ce s-a asteptat din 2014 pana in 2015? Pe de alta parte, exista diferente majore in ceea ce priveste modul de derulare a actiunii infractionale. In primul denunt intram in posesia sacului cu bani intr-un anumit mod, sau mai exact nu intram in posesia sacului cu bani, pentru ca se spune ca soferul lui Rotaru a coborat din masina cu un sac, fara ca denuntatorul sa precizeze ca sacul respectiv mi l-a dat mie. In al doilea denunt, sacul nu mai era la sofer, ci la denuntator, care iese afara dintr-un birou in curte si mi-l da mie. Deci, sunt nuante care arata ca nu exista o coincidenta intre cele doua denunturi. Pe de alta parte, unul dintre participantii la evenimentele de acolo, si din aprilie 2014, si din noiembrie 2015, si care a fost acolo conform spuselor denuntatorului, afirma ca Ioan Oltean nu a fost niciodata la biserica din Chitila, deci neaga ferm prezenta mea acolo. Sigur, mai sunt alte chestiuni interesante. Spre exemplu, denuntul din 25 noiembrie se intinde pe 22 de pagini, intr-o ora si 18 minute. Este imposibil ca un denunt sa fie facut pe 22 de pagini doar intr-o ora si 18 minute. Va dau exemplu o alta declaratie, a unei alte parti, care este data in acelasi timp, dar pe patru pagini. Sunt chestiuni de amanunt. Dosarul meu sta in doua denunturi.

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2015, ora 13:38

"Klaus Iohannis l-a delegat pe premierul Dacian Cioloș să participe la Reuniunea Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, în perioada 17-18 decembrie."

"Cred că statul are rolul nu să dirijeze economia, ci să stimuleze economia și antreprenoriatul privat.

Pe de altă parte, mi se pare importantă și susținerea socială, în măsura în care asta duce la o societate care să fie mai activă și mai implicată din punct de vedere economic”.

Dacian Ciolos

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2015, ora 14:24

De la: Black_Friday_, la data 2015-12-04 05:36:31
EXCLUSIV, OLTEAN RUPE LANTUL – Acuzat de DNA pe baza denunturilor unui puscarias, fostul secretar general PDL, Ioan Oltean, da cartile pe fata: "Avem un Parlament care este condus de DNA! Este incontestabil!... Sunt victima unui sistem pe care partidul din care am facut parte l-a construit si l-a consolidat... Este o crima... Solicitarea DNA este un ordin pe care Parlamentul il executa fara niciun fel de retinere... Cred in Justitia romaneasca, nu in DNA"

Joi, 3 decembrie 2015 18:52 | Scris de Elena DUMITRACHE - Razvan SAVALIUC

Opinii - Interviu

Pus la zis de DNA, pe baza denunturilor unui puscarias, care acredita ideea transmiterii unui sac cu 600.000 euro, fostul lider PDL Ioan Oltean (foto), unul dintre artizanii sistemului lui Traian Basescu, iese pentru prima data public la Lumeajustitiei.ro pentru a explica cat de subtiri sunt acuzatiile formulate impotriva sa de procurorii anticoruptie. Dincolo de argumentele prezentate de Ioan Oltean in legatura cu dosarul in care este acuzat, dezvaluirile sale sunt cutremuratoare pentru Romania. Ioan Oltean recunoaste ca sistemul din care face parte DNA a fost unul creat de regimul Basescu, inclusiv cu sprijinul sau, dar ca acest sistem a scapat de sub control si nici chiar Traian Basescu nu il mai poate struni.

In interviul acordat Lumeajustitiei.ro, Ioan Oltean acuza ca este victima unei inscenari, ca nu exista nicio proba impotriva sa, cu exceptia a doua denunturi ale unei persoane dubioase condamnate penal, si dezvaluie caracatita DNA care si-a intins tentaculele peste clasa politica, controland partide, importanti lideri politici si terorizand institutii fundamentale ale statului de drept.

Cititi atent si va cruciti!

De ce credeti ca vi s-a montat acest dosar?

Este greu sa gasesc o explicatie, o motivatie care am convingerea ca este reala, ca ea sta la baza acestui spectacol pe care il traiesc de cateva zile. Cert este ca este drama vietii mele, este tragedia vietii mele, ca sunt pus intr-o situatie extrem de delicata, aceea de a fi autorul unei fapte pe care eu nu am savarsit-o. Este ceva, daca vreti, asemanator cu anii '50, cand betivul unui sat il reclama la partid pe gospodarul satului ca a vorbit ceva urat de Partidul Comunist, dupa care a venit, l-a luat si l-a inchis. Sau, mai sugestiv, este ceva asemanator inchizitiei spaniole sau medievale, cand inchizitorul avea dreptate, indiferent care era realitatea.

Totusi, faceti parte din partidul care a consolidat DNA-ul si a ajutat la intarirea institutiilor de forta si care a fost vazut ca fiind partidul care conduce DNA-ul. Cum va explicati ca i-ati cazut victima tocmai acestui parchet nasit de liderul partidului dumneavoastra, Traian Basescu?

Este un mare adevar. Fac parte sau sunt victima unui sistem pe care partidul din care am facut parte l-a construit si l-a consolidat. Si nu doar eu. Chiar altii, mai mari decat mine, sunt victime ale aceluiasi sistem pentru ca ei l-au creat. Recunosc, a fost un sistem in care nu am crezut, dar pe care l-am sustinut pentru ca era vointa partidului. Nenorocirea mare stiti care este? Ca cei care la vremea respectiva criticau cu vehementa si foarte serios si pertinent ceea ce faceam noi, sistemul pe care noi il cream si il consolidam, astazi sunt ei cei care il consolideaza mai abitir si il sustin.

S-a schimbat stapanul la DNA?

Nu stiu cine conduce DNA-ul. Stiu doar ca eu sunt o victima a acestui sistem si o spun cu toata responsabilitatea. De zile bune fac deliciul presei nationale, deliciul vietii politice romanesti, iar eu sunt totalmente neputincios, neavand nicio posibilitatea sa ma apar si sa ma justific.

Traian Basescu a condus si mai conduce DNA-ul?

Nu stiu daca Traian Basescu a condus DNA-ul. Eu nu am fost un apropiat al lui Traian Basescu.

Dar ati fost vazut ca unul...

Am fost vazut si sunt si astazi vazut ca unul care a fost apropiat de Traian Basescu. Eu nu am fost apropiat de Traian Basescu niciodata. Am fost insa un membru disciplinat de partid si un om care si-a facut treaba pe functia pe care a avut-o. Nu am avut niciodata informatii care sunt raporturile lui Traian Basescu cu DNA-ul, in ce masura se influenteaza sau se conduc unii pe altii. Dar stiu un lucru. Ca am participat direct si am sustinut sistemul care astazi functioneaza.

DNA a atacat ani in sir numai lideri de la PSD, PNL-ul vechi, in timp ce PDL a fost ocolit. De ce s-a intors astazi DNA impotriva PDL-ului care a consolidat acesta structura?

Prima victima majora in plan politic a fost Adrian Nastase, care, la vremea respectiva, am crezut, si cred si astazi, ca a fost nevinovat. Cum au fost si alte victime din Opozitia fata de Traian Basescu, in primul rand, nu fata de Partidul Democrat Liberal. In ultimul timp, majoritatea victimelor sunt din vechiul Partid Democrat Liberal, printre care ma numar si eu. Care sunt argumentele sau care este motivatia pentru care s-a intamplat acest lucru nu stiu. Cel putin pana in momentul acesta, niciuna dintre victimele actualului sistem nu a fost judecata si nu se afla in posesia unei hotarari judecatoresti pentru a vedea care este situatia. La prima vedere, din ceea ce a spus fiecare, rezulta clar ca nu erau probe evidente pentru tratarea lor in felul acesta, pentru ridicarea lor din plina strada, pentru incarcerarea lor sau pentru trimiterea lor in fata insantelor de judecata. Repet, nu am nicio explicatie pentru faptul ca suntem astazi principalii vinovati.

Stiti datorita caror forte din afara, politicienii nu au fost lasati sa schimbe legile Justitiei si sa se atinga de DNA?

Avem astazi un Parlament foarte slab, lipsit de personalitate, un Parlament care tot timpul a raspuns la comenzi, fie de la Cotroceni, fie de la Piata Victoriei, fie la comenzile unor lideri politici. Nu avem un Parlament care sa fie puternic, care sa reprezinte natiunea asa cum trebuie si care sa creeze un climat de democratie si de siguranta pentru cetateni. Avem un Parlament care astazi este condus de o alta institutie. Si stim cu totii care este cea care conduce astazi Parlamentul. Este DNA! Este incontestabil! Nu putem sa ascundem acest lucru. Ati vazut, nu exista nicio solicitare a Directiei Nationale Anticoruptie care in ultimul timp sa fi fost respinsa, decat numai din greseala.

Apropo de acest aspect, cum vedeti tendinta generala ca in cazul ridicarii imunitatii asupra unui parlamentar sa se mearga pe linia partidului, si nu pe propria constiinta a fiecarui senator sau deputat?

Eu sunt deceptionat de modul in care conducerea actuala a partidului actioneaza. DNA-ul nici macar nu a sustinut inca ridicarea imunitatii si membrii de partid s-au pronuntat ca vor vota in favorarea unei asemenea solicitari. Este inexplicabil. Este vorba de un populism de proasta calitate, de o punere de acord cu strada, care vede in imunitatea parlamentara un adevarat bau-bau, un fenomen care i-ar pozitiona deasupra legii. Insa eu spun foarte clar: imunitatea parlamentara nu este imunitate parlamentara in sensul literar al termenului. Atat timp cat un parlamentar poate fi urmarit penal, poate fi trimis in judecata si judecat in orice cauza, fie ca e o cauza civila sau penala, nu putem vorbi de imunitate. Imunitate, in sensul adevarat al cuvantului, inseamna sa nu poti fi cercetat, retinut, judecat pe perioada mandatului respectiv. Or, parlamentarii romani nu au aceasta imunitate. Este o semi-imunitate care a creat atatea si atatea discutii.

Mergand pe aceasta linie, ati fost in Parlament de atatea ori cand s-a pus in discutie si s-a votat ridicarea imunitatii pentru unul dintre colegii dumneavoastra. Se citesc actele procurorilor, in baza carora se solicita ridicarea imunitatii? Ajung aceste acte pe masa fiecarui parlamentar pentru a vedea daca se justifica ridicarea imunitatii, sau se tine cont doar de ceea ce se scurge in presa si de ce dicteaza partidul?

Dosarele care insotesc solicitarea ministrului Justitiei de ridicare a imunitatii pentru incuviintarea retinerii si arestarii unui parlamentar se trimit la Comisia Juridica. Doar acestia au acces la studiul dosarului. Eu, ca un Stan Patitul, va spun ca nici macar cei din Comisia Juridica nu citesc aceste dosare si nu sunt documentati. Am vazut-o pe propria mea piele. Cu atat mai mult ceilalti parlamentari. Este, daca vreti, o crima. Este un vot eminamente politic. Nu este un vot in sensul ca omul respectiv este vinovat, ca sunt date certe de vinovatie. Pur si simplu solicitarea DNA-ului este o dispozitie, un ordin, pe care Parlamentul il executa fara niciun fel de retinere.

Desi stiati ca DNA face multe abuzuri, cel putin impotriva liderilor PSD, nu ati luat niciodata masura tragerii la raspundere reala a procurorilor, in special...

Avem un Parlament slab, lipsit de personalitate, un Parlament care nu are curajul sa fie pe picioarele lui si sa reprezinte sistemul democratic european. Fiecare incearca sa castige cat mai multa popularitate, punandu-se de partea parchetului, indiferent de ce natura ar fi el, crezand ca in acest fel opinia publica va aprecia atitudinea lui si vor fi bine cotati politic.

Cum explicati atitudinea obedienta, supunerea pana la orbire a autoritatilor din Romania fata orice comandament dat de la Bruxelles, de la marile Ambasade? De ce suntem asa supusi?

Pentru ca asta ne este felul. Romania a avut intotdeauna o atitudine slugarnica fata de orice putere externa. Au fost rare momentele in istoria Romaniei cand am stiut sa ne impunem si sa ne prezentam ca un popor demn, cu verticalitate, si care reprezinta in Europa nu chiar pe orice. Romania este o tara cu reale posibilitati pe care nimeni nu le-a exploatat. Noi astazi primim ordine ba de la Germania, ba de la Olanda, ba de la Ambasada Statelor Unite ale Americii. Toti vin si ne urecheaza pentru orice fel de gest care li se pare ca este in afara unei etici europene. Dar sa nu credeti ca la ei lucrurile de acest gen sunt in alti parametri. Nu exista coruptie in Germania, in Italia, in Statele Unite ale Americii? Faptul ca suntem lipsiti de acea anvergura europeana, faptul ca ani de zile am fost sluga altora, mai avem in noi ceva ce nu putem invinge.

Credeti ca Traian Basescu va ajunge curand in situatia dumneavoastra, sa i se faca un dosar la DNA?

Nu cred si sper sa nu ajunga. Nu doresc nimanui asa ceva, nici celor mai mari dusmani nu le doresc sa ajunga sa traiasca tragedia mea. Vreau doar un singur lucru: cei care gresesc, sa plateasca in raport de greseala respectiva, iar cei care nu gresesc sa nu fie victime ale sistemului.

Va dati o sansa in fata judecatorului?

Eu am sanse in fata judecatorilor. Asta este speranta mea si asta este judecata mea. Sansa de a fi in fata judecatorului. Eu cred in Justitia romaneasca, nu cred in DNA. Cred ca avem judecatori foarte bine pregatiti, oameni care respecta legea si cred ca odata ajuns acolo, voi putea sa ma apar corect, iar judecatorii sa realizeze existenta sau inexistenta faptelor pe care astazi DNA le pune in sarcina mea.

De ce va temeti cel mai mult in dosarul acesta? Cum s-au derulat lucrurile pana acum in cazul dumneavoastra si cum au procedat procurorii in ce va priveste?

Relatia mea cu procurorul de caz a fost civilizata. Nu am ce sa reprosez. Eu reprosez modul in care actioneaza. Faptul ca m-au transformat urgent din suspect in inculpat, ca au demarat imediat urmarirea penala. Puteau sa ma cheme cu o zi inainte, sa imi spuna ca sunt invitat la DNA. Pe mine m-au sunat joi dimineata, in 26 noiembrie 2015, mi-au spus sa vin la Bucuresti, le-am spus ca iau primul avion si vin. La ora 13.45 am plecat din Cluj, la 15.00 fix eram in Bucuresti, unde ma asteptau in aeroport reprezentatii DNA, cu mandat de aducere. M-au luat, m-au dus la sediul DNA, iar dupa o ora si jumatate de asteptare am intrat la procurorul de caz. Acolo m-au pus sa semnez procesul-verbal de suspect, iar dupa zece minute am semnat un alt proces-verbal de inculpat, au declansat imediat urmarirea penala. Mi-au cerut declaratie, iar eu am refuzat sa dau declaratie pentru ca nu aveam niciun fel de informatie legata de probele care stau la baza inculparii mele.

Dupa ce v-au adus la cunostinta procesul-verbal de atribuire a calitatii de suspect, vi s-a pus in fata vreun act din dosar?

Absolut nimic. Nu mi s-a adus la cunostinta absolut nimic din dosar, mi s-a spus ca nu mi se pot pune la dispozitie niciun fel de date. Eu stiam ca sunt suspect de savarsirea celor doua infractiuni, trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu, ca sunt doua denunturi facute de un individ pe nume Anghelescu, nu stiam ca aceste denunturi sunt facute la biserica din Chitila pentru ca in procesul-verbal nu se preciza lucrul respectiv. Se spune ca am primit suma de 600.000 euro, dar nu se preciza ca evenimentul s-a produs in curtea bisericii din Chitila. Acum este pusa in miscare actiunea penala, am calitatea de inculpat si am reusit sa studiez dosarul dupa ce DNA, prin ministrul Justitiei, a solicitat Camerei Deputatilor ridicarea imunitatii mele. Am in momentul asta imaginea exacta a ceea ce mi se imputa, dar pana nu am fost declarat inculpat sau suspect nu mi s-a pus la dispozitie niciun document.

Practic, ati aflat odata cu presa ceea ce vi se imputa...

Am aflat dupa ce a aflat presa si mai putin decat a aflat presa. Deci, comunicatul DNA catre presa cuprindea mai multe informatii decat procesul-verbal pe care mi l-a pus DNA la dispozitie.

Ce ne puteti spune despre cele doua denunturi din dosarul dumneavoastra?

Se naste o intrebare retorica! Primul denunt este in 14 aprilie 2014, iar al doilea este in 25 noiembrie 2015, la un an si jumatate diferenta intre ele. Nu exista in al doilea denunt, pe fond, vreo diferenta pentru ca se precizeaza ca am luat aceeasi suma de la acelasi personaj. Intrebarea este: de ce s-a asteptat din 2014 pana in 2015? Pe de alta parte, exista diferente majore in ceea ce priveste modul de derulare a actiunii infractionale. In primul denunt intram in posesia sacului cu bani intr-un anumit mod, sau mai exact nu intram in posesia sacului cu bani, pentru ca se spune ca soferul lui Rotaru a coborat din masina cu un sac, fara ca denuntatorul sa precizeze ca sacul respectiv mi l-a dat mie. In al doilea denunt, sacul nu mai era la sofer, ci la denuntator, care iese afara dintr-un birou in curte si mi-l da mie. Deci, sunt nuante care arata ca nu exista o coincidenta intre cele doua denunturi. Pe de alta parte, unul dintre participantii la evenimentele de acolo, si din aprilie 2014, si din noiembrie 2015, si care a fost acolo conform spuselor denuntatorului, afirma ca Ioan Oltean nu a fost niciodata la biserica din Chitila, deci neaga ferm prezenta mea acolo. Sigur, mai sunt alte chestiuni interesante. Spre exemplu, denuntul din 25 noiembrie se intinde pe 22 de pagini, intr-o ora si 18 minute. Este imposibil ca un denunt sa fie facut pe 22 de pagini doar intr-o ora si 18 minute. Va dau exemplu o alta declaratie, a unei alte parti, care este data in acelasi timp, dar pe patru pagini. Sunt chestiuni de amanunt. Dosarul meu sta in doua denunturi.

HA ! au creeat un sistem monstruos, servit de niste personaje absolut dubioase; s-au bucurat si si- au aplaudat creeatia si acum , cind Base' nu mai sta cu piciorul pe capul lor dirijindu-le directia privirii , DNA ii ia pe toti la rind, Indiferent de ce partid sunt si Bine Face !
nu vreau sa generalizez, dar Romania a fost DEVALIZATA cu ajutorul lor si vorba Strazii :" PSD - PNL aceeasi mizerie" !
dar , ceea ce-i mai important de facut, ar fi CONFISCAREA Averilor si , ptr. aceste jafuri de oameni, a le lua banisorii inseamna cu mult mai mult decit a-i baga la puscarie !

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2015, ora 13:49

openbudget.ro/project/2016/

Bugetul Romaniei pentru anul 2016 pe intelesul tuturor, chiar si pe intelesul acefalilor cu tigvele pline cu haznalisme miasmate.

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2015, ora 13:53

broscarul deverseaza mormoloci in baltoaca basistului pupincurist, iar cel din urma, ii popularizeaza isprava.
cat de fericit poate fi un prost , meschin si nesimtit, intr-o asemenea postura ante si post pupincurism desantat!?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2015, ora 07:27

cheltuim, cheltuim nebuneste ! n-avem bani ca sa marim salariul minim, dar GROFUL are bani ptr. mofturile de trai bun ale dumisale ! ....buna Tzara, rea croiala !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2015, ora 08:21

De la: gabigabi2, la data 2015-12-06 07:27:39cheltuim, cheltuim nebuneste ! n-avem bani ca sa marim salariul minim, dar GROFUL are bani ptr. mofturile de trai bun ale dumisale ! ....buna Tzara, rea croiala !

Pai mi se pare normal! Presedintia are un buget de 150 de ori mai mare fata de cel din 2014.
Colectiv, tinerii frumosi si liberi, resetam sistemul, vrem spitale....Si toate astea pentru ca un anti-roman penal, puscariabil pentru fals si uz de fals sa se lafaie in lux!
La cati idioti l-au votat si il sustin in continuare dupa ce au aparut atatea dovezi ale mizeriei acestui personaj, merita!

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2015, ora 12:07

Un simplu calcul “ingineresc” al unui multifunctional “multinational” de-o prostie crasa si nesimtire absoluta, ar deveopa in toata splendoarea sa idiotenia pe care si-o expune public cu o prostie, nesimtire, fudulie si inconstienta, evidente.

Explicit, daca Adinistratia prezidentiala ar fi avut un buget de numai 1000 de lei in anul 2014, iar in anul 2016 bugetul Administratiei prezidentiale ar fi DE 150 de ORI MAI MARE, o simpla operatie aritmetica ne-ar putea clarifica suma pe care ar avea-o la dispozitie Administratia prezidentiala in anul 2016 :
1,000 * 150 = 150,000 de lei.

Dar, in realitate, bugetul Administratiei prezidentiale este CU 150% mai mare decat bugetul din anul 2014, iar calculul, specific, rezultat dintr-o asemenea afirmatie, exemplifica si clarifica suma reala pe care o va avea la dispozitie Administratia pezidentiala in anul 2016.
Daca in anul 2014 ar fi avut la dispozitie un buget ipotetic cu suma de 1000 lei :

150/100 = x/1000
1,5=x/1000
X= 1,5*1000
x= 1.500
1500+1000= 2.500

Bugetul Administratiei prezidentiale pe anul 2016 ar fi: 2500 de lei.

Insa, atunci cand “inginerul” multifunctionalul angajat de o “multinationala”nu intelege textul pe care il citeste sau atunci cand acefalul fudul si nesimtit citeste un text si nu poate observa greseala comisa de un gurnalist ageamiu, isi expune ineptiile in public cu o nonsalanta fudula de “inginer” multifunctional angajat de o “multinationala” .

Concluzia:
Nu toti haznalistii acefali , fuduli si nesimtiti, pot intelege ceea ce poate intelege pana si un elev din primele clase de gimnaziu .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2015, ora 14:33

De la: Black_Friday_, la data 2015-12-06 08:21:50
De la: gabigabi2, la data 2015-12-06 07:27:39cheltuim, cheltuim nebuneste ! n-avem bani ca sa marim salariul minim, dar GROFUL are bani ptr. mofturile de trai bun ale dumisale ! ....buna Tzara, rea croiala !

Pai mi se pare normal! Presedintia are un buget de 150 de ori mai mare fata de cel din 2014.
Colectiv, tinerii frumosi si liberi, resetam sistemul, vrem spitale....Si toate astea pentru ca un anti-roman penal, puscariabil pentru fals si uz de fals sa se lafaie in lux!
La cati idioti l-au votat si il sustin in continuare dupa ce au aparut atatea dovezi ale mizeriei acestui personaj, merita!

desigur ca avem ce meritam, ca doar ne-au facut pe noi idiotii - idiotilor de cum votam, dar ei au facut rahatul - praf si-s mindri de ei.....
dar, lasa-i , ca atita au putut- atita au facut ! ia spune-mi mie : de ce n-ai deschis usa Cafenelei de dimineata, ca te asteapta ceva acolo !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2015, ora 14:41

la " lipsa " banilor invocata de guvern, e mult si asa, Hakoane, mult prea mult , basca cheltuielile ptr. renovarea Vilei Prezidentiale, de parca Basescu - un alt fudul naravit la lux, ar fi stat intr-o ruina - si cu construirea unui buncar atomic- subatomic in care sa-si ascunda maiestuoasa-i faptura prezidentiala

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2015, ora 18:58

De la: _HA4KON_, la data 2015-12-06 12:07:04Un simplu calcul “ingineresc” al unui multifunctional “multinational” de-o prostie crasa si nesimtire absoluta, ar deveopa in toata splendoarea sa idiotenia pe care si-o expune public cu o prostie, nesimtire, fudulie si inconstienta, evidente.

Explicit, daca Adinistratia prezidentiala ar fi avut un buget de numai 1000 de lei in anul 2014, iar in anul 2016 bugetul Administratiei prezidentiale ar fi DE 150 de ORI MAI MARE, o simpla operatie aritmetica ne-ar putea clarifica suma pe care ar avea-o la dispozitie Administratia prezidentiala in anul 2016 :
1,000 * 150 = 150,000 de lei.

Dar, in realitate, bugetul Administratiei prezidentiale este CU 150% mai mare decat bugetul din anul 2014, iar calculul, specific, rezultat dintr-o asemenea afirmatie, exemplifica si clarifica suma reala pe care o va avea la dispozitie Administratia pezidentiala in anul 2016.
Daca in anul 2014 ar fi avut la dispozitie un buget ipotetic cu suma de 1000 lei :

150/100 = x/1000
1,5=x/1000
X= 1,5*1000
x= 1.500
1500+1000= 2.500

Bugetul Administratiei prezidentiale pe anul 2016 ar fi: 2500 de lei.

Insa, atunci cand “inginerul” multifunctionalul angajat de o “multinationala”nu intelege textul pe care il citeste sau atunci cand acefalul fudul si nesimtit citeste un text si nu poate observa greseala comisa de un gurnalist ageamiu, isi expune ineptiile in public cu o nonsalanta fudula de “inginer” multifunctional angajat de o “multinationala” .

Concluzia:
Nu toti haznalistii acefali , fuduli si nesimtiti, pot intelege ceea ce poate intelege pana si un elev din primele clase de gimnaziu .

Mars ma de aici, jegosule! Am gresit, am preluat informatia gresit. Si? Tu nu gresesti? Tu esti o greseala a naturii, un rebut al speciei umane.

Oricum, bugetul este nesimtit si infractorului i se da mult prea mult fata de cat merita un anti-roman.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2015, ora 06:11

Cioloș îi dă lui Iohannis bani mai mulți pentru mașini noi, renovări și pentru… hrana animalelor
05.12.2015 - 18:58
0
Distribuiți pe Facebook
Distribuiți pe Twitter

Potrivit proiectului bugetului de stat pe 2016, Administrația Prezidențială va beneficia de un buget de peste 56 de milioane de lei, cu 40% mai mult decât în 2015 și cu peste 150% mai mult decât în 2014.

Prim-ministrul Dacian Cioloș a decis să aloce mai mulți bani pentru Administrația Prezidențială pentru achiziționarea unor mașini noi, pentru reabilitări și pentru hrana animalelor.

Cheltuielile salariale vor crește cu 56%, deși președintele Iohannis și consilierii din aparatul prezidențial au beneficiat de o ordonanță prin care indemnizațiile le-au fost majorate cu circa 350%. Sumele pentru deplasări externe scad ușor, față de 2015, ajungând la 8 milioane de lei.

Potrivit fișei bugetului, Administrația Prezidențială vrea să reabiliteze corpul administrativ al Palatului Cotroceni și să reamenajeze parcul, care este închis publicului. Plus vila în care va locui, reabilitată de RAAPPS, costurile fiind de 900.000 de euro.

În același buget, este prevăzută și suma de 5.000 de lei pentru hrana animalelor, adică vreo 400 de lei pe lună.

www.sursazilei.ro/ciolos-ii-da-lui-iohannis-bani-mai-multi-pentr...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2015, ora 14:50

De la: Black_Friday_, la data 2015-12-07 06:11:27
Cioloș îi dă lui Iohannis bani mai mulți pentru mașini noi, renovări și pentru… hrana animalelor
05.12.2015 - 18:58
0
Distribuiți pe Facebook
Distribuiți pe Twitter

Potrivit proiectului bugetului de stat pe 2016, Administrația Prezidențială va beneficia de un buget de peste 56 de milioane de lei, cu 40% mai mult decât în 2015 și cu peste 150% mai mult decât în 2014.

Prim-ministrul Dacian Cioloș a decis să aloce mai mulți bani pentru Administrația Prezidențială pentru achiziționarea unor mașini noi, pentru reabilitări și pentru hrana animalelor.

Cheltuielile salariale vor crește cu 56%, deși președintele Iohannis și consilierii din aparatul prezidențial au beneficiat de o ordonanță prin care indemnizațiile le-au fost majorate cu circa 350%. Sumele pentru deplasări externe scad ușor, față de 2015, ajungând la 8 milioane de lei.

Potrivit fișei bugetului, Administrația Prezidențială vrea să reabiliteze corpul administrativ al Palatului Cotroceni și să reamenajeze parcul, care este închis publicului. Plus vila în care va locui, reabilitată de RAAPPS, costurile fiind de 900.000 de euro.

În același buget, este prevăzută și suma de 5.000 de lei pentru hrana animalelor, adică vreo 400 de lei pe lună.

www.sursazilei.ro/ciolos-ii-da-lui-iohannis-bani-mai-multi-pentr...]

tocmai cind speram ca mai rau decit Basescu nu poate sa fie, iote ia cum vorba optimistului devine si acum valabila : ba, se poate !

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2015, ora 15:23

Yume,Komi si Buffe , ce sume de bani or avea allocate!?

tot saracul este prost, nesimtit , calic, zgarcit si, cu mult mai inrait decat e dracul !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2015, ora 17:07

nu stiu cine-s Komi, Buffe si Yumi, dar cu siguranta-s mai importanti decit cei 25 % dintre copiii Romaniei care traiesc intr-o crunta saracie, daca se aloca ptr. pisicile prezidentiale 400 ron/ luna !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2015, ora 19:16

De la: _HA4KON_, la data 2015-12-07 15:23:54Yume,Komi si Buffe , ce sume de bani or avea allocate!?

tot saracul este prost, nesimtit , calic, zgarcit si, cu mult mai inrait decat e dracul !

Te-ai gasit tu acum sa fii darnic! Scarba, daca tu nu locuiesti in Romania, asa cum te laudai, ciocul mic! Sa-ti dai cu parerea despre cum sunt cheltuiti banii tai, nu ai nostri.

S-a vazut fals cu fals la Cotroceni si vrea lux, vila renovata cu 900.000 de euro, limuzine, salariu marit...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2015, ora 19:18

De la: gabigabi2, la data 2015-12-07 17:07:12nu stiu cine-s Komi, Buffe si Yumi, dar cu siguranta-s mai importanti decit cei 25 % dintre copiii Romaniei care traiesc intr-o crunta saracie, daca se aloca ptr. pisicile prezidentiale 400 ron/ luna !

Da, dar pe langa pisoi are si un dulau, numit kakaon. O fi asta mai mancau si cheltuie mult cu el...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2015, ora 14:15

Doaaamne, cit de prost poti sa fii si fudul pe deasupra ! ptuiii !
poi nu era logic ca dupa discutia cu sumele alocate ptr. animalele presedintelui si dupa intrebarea ta cit primesc Yume, ala si alalalt - nume de animalute , indiferent de care or fi ele - am concluzionat ca Au mai multa alocatie decit copiii Romaniei ? ufffff, prostule !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2015, ora 14:20

De la: Black_Friday_, la data 2015-12-07 19:18:32
De la: gabigabi2, la data 2015-12-07 17:07:12nu stiu cine-s Komi, Buffe si Yumi, dar cu siguranta-s mai importanti decit cei 25 % dintre copiii Romaniei care traiesc intr-o crunta saracie, daca se aloca ptr. pisicile prezidentiale 400 ron/ luna !

Da, dar pe langa pisoi are si un dulau, numit kakaon. O fi asta mai mancau si cheltuie mult cu el...

zauuu ? da' de ce l-o costa asa de mult, ca ala -i ca-n bancul de pe vremea lui ceasca : e comunist si maninca rahat ?!

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2015, ora 17:07

DACA NU STII CINE SUNT: YUME,BUFFE SI KOMI, dar in special si cui apartin patrupedele de companie RESPECTIVE, DE CE AFIRMI ca: SUNT MAI IMPORTANTI DECAT COPIII SARACI DIN Romania,idioato nesimtita ?

Iar dupa toata aceasta demonstratie si etalare plenara a prosiei care iti fermenteaza in acea tigva miasmata de haznalista, insisti sa-mi demonstreazi ca esti si o nesimtita idioata ofticata.

Siktir ramolisment fermentat expirat, prost e fiie-to impreuna cu ma-sa care l-a fatat in stare de ebrietate, borate toata si imputita de basamcul lumpenproletar

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2015, ora 07:45

eheeeei, ce lucruri bine facute i se pregatesc Romaniei si Parlamentul habar n-are ....
PNL.ul da din coada, iar PSD merge pe burta
bineeee asa : schimbam Constitutia sau o lasam asa cum e , ca doar pe Base' nu l-a-mpiedicat sa se comporte ca-ntro rep. Prezidentiala sau sa instaureze un regim personal de tip ceausist ?!
un referendum , ceva, aaaaa ? nexam ?!

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2015, ora 14:10

Zau!?
Ti-a basit tigva vreo revelatie miasmata sau te-ai autoservit din oferta cufurita a vidanjorilor haznalisti ?

Siktir ingalato, spala-ti jegul de pe tine si infectele baliverne din propria tigva, lumpenceausisto jegoasa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2015, ora 14:52

De la: gabigabi2, la data 2015-12-09 07:45:57eheeeei, ce lucruri bine facute i se pregatesc Romaniei si Parlamentul habar n-are ....
PNL.ul da din coada, asteptindu-si osul
iar PSD.ul merge pe burta ....

bineeee asa :
schimbam Constitutia sau o lasam asa cum e , ca doar pe Base' nu l-a-mpiedicat sa se comporte ca-ntro rep. Prezidentiala sau sa instaureze un regim personal de tip ceausist ?!
un referendum , ceva, aaaaa ? nexam ?!

si dupa cum ziceam ieri, Constitutia vad ca nu-l impiedica nici pe actualul presedinte sa se comporte Fix ca Base- dragul de el si sa-si scoata catelul ascultator la plimbare prin Bucuresti , ca daca tot aspira el la a fi primarul orasului, tre' sa-l cunoasca, nu ?
si uite asa " presedintele tuturor romanilor " ramine a se comporta ca pres. XXL.ului numit PNL , introducindu-o in societate pe noua masura a politicianului tinar , numit Busoi - replica la fel de obedienta si ignisifianta a micului Boc !

9am250317

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2015, ora 17:30

Felicitari domnule Ionut pentru postare. Se pare ca mai sunt oameni cu coloana vertebrala printre noi.
Intr-adevar ,de cand am intrat in aceasta nenorocita de ue..am ajuns sclavi in tara noastra,ne-au distrus astia toata industria...de la avioane ,vapoare, tractoare,masini,masini si utilaje,locomotive,tancuri si transportoare blindate...etc ,nu mai facem nici suruburi si piulite...e de rau pentru noi...cu adevarat trebuie sa punem mana pe arme...mai bine murim cu arma in mana decat sa le lasam un teritoriu golit de toate avutiile solulului si subsolului,copiilor nostrii.

Cu stima ,

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2015, ora 15:42

din pacate , si-i vedem zi de zi pe politicienii nostri cu catuse la miini, facind carare la DNA, Jefuirea Romaniei NU s-a facut singura ci, cu ajutorul acestor oameni !
cica " oameni de afaceri " de succes si cu averi nemasurate , dar Romania Nu mai are Industrie , cu Agricultura e la pamint si totul e o ruina si atunci te-ntrebi : CE fel de afacere e asta in care individul se imbogateste peste noapte si Tzara saraceste ?
pe cind toate aceste averi vor fi intoarse Statului roman si indivizii trimisi la munca in folosul comunitatii pe care au jefuit-o ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2015, ora 15:10

ei, da ! asta inseamna un lucru bine facut : sa li se astupe gura tuturor si sa nu mai fie nimic de comentat si sa se faca liniste !

Pagini: << 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: