Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 5 Februarie 2015, ora 08:12
cu ultima ta fraza ai exemplificat perfect eleganta stilului tau de persoana elevata si gentila in a darui diverse chestii miscatoare si degetele ce nu indicau tocmai victoria si ca urmare a acestui stil, m-ai OBLIGAT sa-ti raspund, coborind la nivelul tau, caci altfel nu intelegi de vorba buna !dar, sper sa te pot ignora de acum incolo.... |
|
Fosta membra 9am.ro 595 mesaje Membru din: 7/01/2015 |
Postat pe: 5 Februarie 2015, ora 14:23
Ma pufneste rasul, comisia de control parlamentar SRI : Daniel Savi exofiter SRI,Sebastian Ghitza, Ilie Sarbu, Atilla Verestoi etc !
toata "presa" se intreaba si se mira, cum de a fost posibil de a intalni un ofter SRI cu diferiti oameni de afaceri , in speta, Cocos, probabil unul ca Tender sau Sorin Ovidiu Vantu etc., pai, jurnalistii romani nu au citit L .Nr.14/'92 si L . Nr. 181./'98 citez: "Art. 42. - Fondurile bănești necesare pentru desfășurarea activităților în Serviciul Românde Informații se asigură astfel: de la bugetul de stat, din venituri extrabugetare, din crediteexterne și din alte surse legal constituite. Veniturile extrabugetare se constituie din: contravaloarea bunurilor valorificate potrivitlegislației specifice sectorului de apărare națională, ordine publică și siguranță națională,din sumele încasate din prestări de servicii executate la cererea persoanelor fizice șijuridice, " "din sumele încasate din prestări de servicii executate la cererea persoanelor fizice și juridice?! ???? Este clar că serviciile s-au implicat, este clar că au fost lucruri în neregulă și a menționat că încă din 10 septembrie 2014 i-a chemat pe șefii celor două servicii, SIE și SRI, și prim-adjuncții, Coldea și Predoiu și i-a atenționat să nu se implice în campania electorală. Implicarea lui Meleșcanu cred că nu mai are nevoie de demonstrații Da, nu vin în fața voastră să spun că nu se implică www.mediafax.ro/politic/basescu-e-clar-ca-serviciile-secrete-s-a... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Februarie 2015, ora 09:06
De la: H44ko0n, la data 2015-01-30 18:50:48 Si totusi, Herr VERNER, din toata aceasta insiruire de valori, lipsesc doua, de-o importanta capitala ! Forumistii 9am, n-au observat absenta lacestor valori, ei se ocupa mai mult cu chibiteala ieftina si ad hominem-uri. , adica, ei vorbesc, nu gandesc !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Februarie 2015, ora 19:19
R.Moldova ANULAT !
Germania, ANULAT! Herr Werner, GHIMION ! asteptam , reprogramari ! DECORAREA UNUI URMARIT PENAL, ghinion ! no problems, onorezi invitatatia PPE si le ai all inclusive ! au aia niste prajituri atat de buneeeeeee,mmmmm !
|
Postat pe: 6 Februarie 2015, ora 19:20
|
Postat pe: 6 Februarie 2015, ora 20:19
REZULTATE
Sunteți de acord cu confiscarea averilor corupților? DA (98,91% - 21018 voturi) NU (1,09% - 232 voturi) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Februarie 2015, ora 21:42
De la: H44ko0n, la data 2015-02-06 19:19:18 R.Moldova ANULAT ! Care e treaba kakanele? Nu iti mai place Iohannis? Ghinion!
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2015, ora 12:12
De la: H44ko0n, la data 2015-02-06 19:19:18 R.Moldova ANULAT ! " Klaus Iohnnis este de neclintit. Stă solid la o cotă de 70 de procente, alături de Raed Arafat. Victor Ponta e aproape de 40. Și ce e foarte interesant că populația își dorește liniște între cei doi. 70 la sută apreciază actuala stare de fapt în care președintele și premierul conlucrează. Culmea e că la o altă întrebare, legată de o și mai puternică pace socială, acesta este încurajată de încă 70 de procente". " www.dcnews.ro/sondaj-psd-diferen-a-zdrobitoare-intre-pnl-i-vechi... Ghinion kakanele!
|
|
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2015, ora 13:45
Micutule, ghinionist gramada , te agiti ca orbitalii si incerci sa-mi atribui aiurelile tuciurite care iti zac in acea tigva miasmata, ba'!
N-ai nici o sansa ba', ghinion gramda, invata sa percepi/interpretezi corect ceea ce citesti si lasa-te de goangele pe care le tot vehiculezi incercand sa le atribui altora. Debordezi de nesimtitire, iar prostia si ipocrizia pe care le-ai acumulat in acea tigva, te grabesti sa le etalezi la modul fudulos inconstient> Adica, au devenit (intre timp), neuroreflexe necondizionate, probabil si chiar posibil , neuromiasmatele "calitati" ale glagoriei din tigva ta, s-au pastrat la nivelul instinctelor primare dobandite ereditar, SIKTIR! Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2015, ora 14:28
UNII,SE SPECIALIZEAZA SI IN UNIVERSITATI CU PRESTIGIU,NUMAI PENTRU A "PACALII",UNELE NATIUNI ,PE UN ANUMIT INTERES !.-"SCOPUL,SCUZA MIJLOACELE"!( NICOLLO MACHIAVELI).DAR, CINE ESTE ACCEPTORUL-COINTERESAT,SAU CHIAR MENTORUL-FINANTATOR?!.
|
Postat pe: 7 Februarie 2015, ora 15:29
De la: Black_Friday_, la data 2015-02-07 12:12:10De la: H44ko0n, la data 2015-02-06 19:19:18 R.Moldova ANULAT ! himmmm... Striblea - ca si Minastire, de altfel - a plecat de la Romania Tv si s-a mutat la B1 ....naspa rau de tot ! in schimb, urita aia de Lupea apare tot mai des la R Tv. si ma gindeam ce traseisti sunt si ziaristii astia , intrebindu-ma cita credibilitate mai au cind schimba taberele asa usor ... in sfirsit, asa-i la noi ! dar, devreme ce este Stipulata in Constitutie Conlucrarea dintre Puterile Statului si Colaborarea dintre Presedinte si Premier, nu stiu cine si-ar dori ca sa fie cearta- cearta- insulte- amenintari zi de zi si-n fiecare zi , decit niste declasati , bolnavi de ura ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2015, ora 18:33
Rumäniens Präsident Johannis über Putin und Griechenland "Putins Politik passt nicht in das Konzept von einem Zusammenleben in einem Europa des 21. Jahrhunderts'" Herr Werner ! deci, nu mai poti afirma ca n-ai stiut sau nu sti sau !Klage, vdk! www.profil.at/ausland/interview-rumaeniens-praesident-johannis-p... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 13:56
Herr Werner, la frontierele europei civilizate este mult mai important (dpdv politico-militar SECURITATE) parteneriatul cu USA si NATO decat procesul de convergenta politica-sociala-financira-monetara-economica initiat de EU intr-un stat membru al uniunii aflat intr-o staza regresiva (de sec. XIX) pe toate nivelurile societatii, dupa lunga perioada propagandistica pe care i-a aplicat-o un regim a carei ideologie falimentar-utopica i-a distrus sau pervertit: elitele intelectuale, modelele morale, educatia sau invatamantul.... Herr Werner, v-ati inceput mandatul dintr-o zona negativ-carteziana, ar fi o imensa realizare atingerea originii carteziene la finalul primului mandat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Februarie 2015, ora 19:05
Herr WERNER, cati Guzganieni moskoviti mai sunt pitulati prin shparlamentul romanesc?
Poti solicita informati, bah!...o informare NATO. nu sti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Februarie 2015, ora 19:09
Pe Iliescu l-au slavit !
Pe Constantinescu l-au invins ! Pe Basescu l-au tradat si dezinformat !? Pe WERNER il vor !?.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Februarie 2015, ora 14:09
Comunicat de presă
(15 februarie 2015) ...."România își reafirmă sprijinul față de lupta împotriva terorismului și față de măsurile europene de combatere și descurajare a oricăror tentative de terorism. În același timp, toleranța față de credințele religioase ale popoarelor trebuie să fie respectată și cultivată atât în presă cât și în discursurile publice" Departamentul de Comunicare Publică 15 Februarie 2015 www.reuters.com/article/2015/02/15/us-denmark-shooting-idUSKBN0L... Esti intr-o contradictie flagranta, Dle. Prasident, deocamdata... ...lang nicht zur Zeit für Sonnenuntergang , HERRen WERNER ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Februarie 2015, ora 19:01
Comunicat de presă
(17 februarie 2015) Ref.: Consultări la nivel interinstituțional pentru elaborarea Strategiei Naționale de Apărare www.presidency.ro/ Tarziu Herr WERNER, mult prea tarziu ! Polonia investeste, deja, peste 30 de Mld. EURO in munitie , armament si tehnica de raboi euro-americana de ultima generatie. Helicoptere atac, rachete cu raza scurta si medie de atac si aparare antiaeriana, tankuri germane de ultima generatie si drone militare. AVE KOVESI, AVE COLDEA,!... pe la min. apararii, nimic!?
|
Postat pe: 20 Februarie 2015, ora 09:03
nuvela celor doi morti care au sarit gardul, continua!
herr werner, sesiunea de iarna-primavara ai promovat-o cu un calificativ de: satisfacator spre bine cu indulgenta! in perspectiva, sezon primavara-vara, ar fi cazul sa obtii un: bine, meritat! continuati, herr werner, jstitia, educatiae, sport si sanatate, artele, stiinta ! in rest, s'auzim si indeosebi, sa constatam acea facere de bine al lucrului bine facut ! exemplificare, pe "surse", citez: "20 Feb 2015 02:24 Tu tot prost ramai iar varanul tot varan ramane chiar si in puscarie dar eu am o solutie pentru voi sa va futtem in gat si pe voi si pe varan 20 Feb 2015 02:19 Sa-mi bag pwoula in ma-ta si sa tefuttem in gat 20 Feb 2015 02:16 Bai secatura te- a trimist stapanul varanul voiculescu ca sa -l injuri pe Basescu.Pai afla ca stapanul tau nu va iesi de la puscarie iar tu tot la puscarie ajungi jeg securist ce esti. Sa te futt in gat 20 Feb 2015 02:11 Du-te in morti matti de scarba securista 20 Feb 2015 02:07 Futtuti gati matti de scarba bolsevico securista.Futtutuva in gat pe toti 20 Feb 2015 02:04 Mai santeti multi ccaccati bolnavi cu ochi pe aici atunci sa te bag in pizzda matti de ccaccat securist 20 Feb 2015 02:01 Mai du-te in morti matti de ccaccat bolnav cu ochi Nu mai scapam odata de voi securistilor 20 Feb 2015 01:51 Sa ne bagam pwoula in ma-ta si in gatul tau spurcat de securist ordinar Sa ne ccaccam in gatul tau" ETC. MARE CHEF si VESELIE in Miticarie ! bye ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Februarie 2015, ora 10:15
Herr WERNER
Atat imp cat veti continua sa acceptati preconceptiile ancestrale vehiculate de diferiti sarlatani ordinari conform traditiilor religioase prin intermediul carora si cu care acesti neispraviti , retardati mintali, va hrenesc intelectul si isi argumenteaza ineptiile religioase de prin diferite texte mainstream, atat timp cat refuzati indaratnic si cu obstinent sa incercati a percepe si intelege corect realitatea pentu a incerca sa obtineti cunostintele necesare in vederea intreprinderii unor demesuri analitice pentru a extrage unele concluzii cert realiste sau a emite unele judecati corecte,logice, de vaoare, explicite si/sau cuantificabile, despre extraordinara natura care se desfasoara in jurul vostru si in care va petreceti existenta, veti continua sa va autoamagiti crezand in iluzoriul panteon divin si in utopicele promisiuni ale unei lumi de apoi iluzorii, Dle Profesor de FIZICA. Stiu, este mult mai obositor pentru un intelect needucat sau neinstruit sa dobandeasca cunostintele necesare entru a inteleage procesele chimice ale abioticii decai sa creada , facil si printr-o indoctrinare cu efect dependent, ineptiile si absurditatile religioase pe care le vehiculeaza diferiti sarlatani care parvin financiar si material prin comercializarea minciuni in stare pura ambalate straluctor in promsiuni utopice. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Februarie 2015, ora 14:40
cita vreme unii vor confunda Credinta intima a unui om , cu Biserica si Dogmele ei , Neintelegerea realitatii unor oameni - Liberi in a Crede in ce vor - URA si INTOLERANTA isi vor face de cap, facind victime intotdeauna !
atita vreme cit Nu Stii ce Intelege un om prin Divinitate , e mai bine sa te abti de la comentarii neinspirate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Februarie 2015, ora 15:18
NU STI .
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Februarie 2015, ora 16:07
PENTRU CINE MAI LUCREAZA "OMULETUL-ISTA"',CA ACUM A NUMIT UN "NUME-DUBIOS",A FI SEF LA SERVICE -SECRETE!.
|
Postat pe: 20 Februarie 2015, ora 16:57
DUBIOS ? mai dubios decit multi altii numiti de Base si care aveau puzderie de tinichele legate de coada, asta fiind conditia de baza in numirea pe functie si care mai sunt inca in functie ?da' de ce e dubios, pina la urma , ca n-am auzit nimic rau despre el pina acum ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Februarie 2015, ora 17:09
"Stimați invitați,
Nu putem vorbi despre stat de drept fără acces real la informație. În opinia mea, datele deschise și guvernarea deschisă sunt instrumente prin care drepturile cetățenești înscrise în Constituție sunt exercitate în mod real. Trebuie să trecem de la o Românie a «datelor care există teoretic undeva într-o arhivă» la o Românie a «datelor utilizabile și ușor accesibile». Am toată încrederea că cetățenii știu ce să facă cu ele. Și știu că le așteaptă. De la acces gratuit la legislație, la date despre sistemul de sănătate, la achiziții publice și rezultate ale cercetărilor științifice efectuate cu bani publici. Nu putem vorbi despre bunăstare fără participarea cetățenilor la deciziile care îi privesc, mai ales la nivelul comunităților locale. Iar această participare se face doar dacă autoritățile comunică efectiv cu ei despre ce fac sau ce vor face. Dialogul poate exista doar dacă ambele părți sunt informate corespunzător cu privire la problemele de pe agenda publică a comunităților respective. Administrația publică trebuie să pună la dispoziția tuturor date complete și relevante subliniez cele două valori despre activitatea depusă, deciziile luate, rezultatele obținute. Sunt date publice deoarece privesc administrația publică, care gestionează probleme publice și fonduri publice. Datele deschise sunt cheia responsabilității administrației publice față de cetățeni. Sunt conștient de dificultăți. Atât în planul mentalităților, al lipsei unei culturi a guvernării deschise către comunitate, dar și al diseminării informației cu privire la faptul că aceste date există, că ar trebui să fie publice și accesibile. Cât și în plan practic, în gestionarea și crearea bazelor de date, a platformelor online. Dar beneficiile sunt incontestabile și depășesc costurile. Stimați invitați, În contextul provocărilor evidențiate, vreau să subliniez două aspecte, în încheierea acestui mesaj. Un prim aspect este necesitatea susținerii politice pentru guvernarea deschisă și pentru deschiderea datelor, dar o susținere plină de conținut, reală, pe termen lung. Însoțită de termene, mecanisme, soluții, aprofundând și completând Planul Național de Acțiune care a fost adoptat anul trecut. În calitate de Președinte reafirm disponibilitatea de a susține aceste demersuri în baza prerogativelor funcției pe care o dețin. Un al doilea aspect ține de promovarea într-un mod cât mai accesibil și util a datelor deschise, încurajând utilizarea lor inovativă, la nivel public, la cel al societății, dar și al mediului de afaceri. Avem nevoie de o nouă generație de antreprenori care să construiască aplicații inovative, de analiști, jurnaliști, activiști, cercetători care să lucreze, să interpreteze și să exploateze aceste date în beneficiul societății și al comunităților în care trăiesc. Vă mulțumesc! Mesajul Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, transmis cu prilejul Conferinței Open Data Day 2015 INFORMATIZARE, DIGITIZARE, INTERCONECTARE + NDC =.DEBIROCRATIZARE ! simplu, ieftin, rapid, eficient.!- see you, herr werner !?
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Februarie 2015, ora 17:36
< > ? / , . ; : " " 72tw72f2jdhqw sghnm
Cam atit. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2015, ora 07:05
sunt numai ochi si urechi, da' zau ca n-am inteles argumentarea ta !mai zi-i o data, dar mai pe larg !
|
Postat pe: 21 Februarie 2015, ora 08:48
De la: nastasemihail, la data 2015-02-20 17:36:43< > ? / , . ; : " " 72tw72f2jdhqw sghnm nu stii! insa, din cat n-ai, mai mult de unde ?
|
Postat pe: 21 Februarie 2015, ora 09:15
who, smells like fish, Herr WERNER ?
FELICITARI KOVESI, BRAVO COLDEA !
|
Postat pe: 21 Februarie 2015, ora 09:25
"FIRST" FRAU, please !
trimiteti/indrumati , va rog, tinerii la scoala, biblioteci, muzee, sport, teatru, opera si filarmonica romana, sunteti cadru didactic , nu preoteasa !
|
Postat pe: 21 Februarie 2015, ora 13:41
" NU STI " !
|
|
|

cu ultima ta fraza ai exemplificat perfect eleganta stilului tau de persoana elevata si gentila in a darui diverse chestii miscatoare si degetele ce nu indicau tocmai victoria si ca urmare a acestui stil, m-ai OBLIGAT sa-ti raspund, coborind la nivelul tau, caci altfel nu intelegi de vorba buna !
asteptam , reprogramari !
pe la min. apararii, nimic!?
sunt numai ochi si urechi, da' zau ca n-am inteles argumentarea ta !