Info
x
Klaus iohannis: romnia lucrului bine fcut
|
Fosta membra 9am.ro 828 mesaje Membru din: 19/02/2019 |
Postat pe: 2 Aprilie 2019, ora 14:54
Felicitari Presedintelui Romaniei pentru discursul din Parlamentul Rusinii Nationale!
Inca odata a dovedit ca este un roman patriot, mult mai roman decat cele 30 procente de VOTANTI PSD. |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2019, ora 14:54
Felicitari Presedintelui Romaniei pentru discursul din Parlamentul Rusinii Nationale!
Inca odata a dovedit ca este un roman patriot, mult mai roman decat cele 30 procente de VOTANTI PSD. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 489 mesaje Membru din: 1/08/2018 |
Postat pe: 3 Mai 2019, ora 18:23
www.G4Media.ro.
,,Șefii din Jandarmerie implicați în dosarul 10 august, Cătălin Sindile, Sebastian Cucoş, Laurenţiu Cazan şi Mihai Dan Chirica, au fost chemaţi joi la Parchetul General pentru a li se aduce la cunoştinţă o nouă acuzaţie, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro. Parchetul General a confirmat ulterior, printr-un comunicat de presă, că a extins urmărirea penală in rem, cercetând săvârșirea următoarelor infracțiuni: complicitate la abuz în serviciu și complicitate la participație improprie la purtare abuzivă. Procurorii arată în comunicat că ”mai multe acțiuni sunt suspectate a se circumscrie unor acte menite să determine şi să justifice necesitatea unei acţiuni de restabilire a ordinii publice şi să ajute la crearea aparenţei unei acţiuni legale de intervenţie în forţă a unităţilor de jandarmi pentru evacuarea protestatarilor aflaţi în Piaţa Victoriei”. Procurorul general interimar, Bogdan Licu, anunțase joi că se va întâlni cu conducerea Secţiei parchetelor militare pentru a discuta despre stadiul cercetărilor în cazul violenţelor de la protestul din 10 august 2018 şi despre modul în care a fost soluţionat dosarul „Revoluţiei”. UPDATE Ora 11.40: Parchetul General confirmă într-un comunicat de presă că a extins urmărirea penală in rem în Dosarul 10 August 2018. Procurorii cercetează săvârșirea următoarelor infracțiuni: complicitate la abuz în serviciu și complicitate la participație improprie la purtare abuzivă. Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, urmare a comunicatelor din 14.08.2018, 21.09.2019 și 4.02.2019, este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele: Procurorii din cadrul Secției parchetelor militare au dispus prin ordonanţa nr. 18/P/2018 din data de 23.04.2019, în temeiul art. 311 alin. 1 din Codul de procedură penală, extinderea urmăririi penale in rem cu privire la săvârșirea următoarelor infracțiuni: – complicitate la abuz în serviciu, prev. de art. 48 alin. 1 rap. la art. 297 alin. 1 din Codul penal, şi – complicitate la participație improprie la purtare abuzivă, prev. de art. 48 alin. 1 C.pen. cu ref. la art. 52 alin. 3 C.pen. rap. la art. 296 alin. 2 C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen, În fapt s-a constatat că, mai multe acțiuni sunt suspectate a se circumscrie unor acte menite să determine şi să justifice necesitatea unei acţiuni de restabilire a ordinii publice şi să ajute la crearea aparenţei unei acţiuni legale de intervenţie în forţă a unităţilor de jandarmi pentru evacuarea protestatarilor aflaţi în Piaţa Victoriei din mun. Bucureşti, cu consecinţa vătămării drepturilor legitime ale majorităţii protestatarilor privind libertatea de exprimare şi libertatea de întrunire prevăzute de Constituţia României, Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice şi Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, precum și cu consecința exercitării unor acte de violenţă nejustificate de situaţia operativă şi de nevoile reale de imobilizare a persoanelor turbulente – acte îndreptate inclusiv împotriva copiilor, altfel decât în mod gradual și fără a înceta după realizarea scopului misiunii, producându-se astfel vătămarea unui număr mare de participanţi la protest. La data de 02.05.2019 suspecților li s-a adus la cunoștință actul procesual constând în extinderea urmăririi penale in rem, în conformitate cu prevederile art. 311 din Codul de procedură penală. Precizăm că extinderea urmăririi penale in rem reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. ————— Parchetul General a anunţat anul trecut, în 21 septembrie, că şeful Jandarmeriei Române, Cătălin Sindile, adjunctul acestuia, Sebastian Cucoş şi Mihai Chirică, secretar de stat în Ministerul de Interne, sunt urmăriţi penal pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată. Maiorul Laurenţiu Cazan, director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, este urmărit penal pentru abuz în serviciu, participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată, participaţie improprie la fals intelectual şi participaţie improprie la uz de fals în dosarul violenţelor de la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei. Maiorul Laurenţiu Cazan este acuzat că a creat ”aparenţa unei acţiuni legale de restabilire a ordinii publice şi a ordonat intervenţia în forţă pentru evacuarea participanţilor la protest”, a dat ordinul de intervenţie cu încălcarea mai multor acte normative şi o ordonat folosirea mijloacelor din dotare pentru evacuarea protestatarilor, ”cu consecinţa exercitării de către militarii din subordine a unor acte de violenţă nejustificate”. Comisarul şef de poliţie Mihai Chirică este acuzat că a făcut presiuni asupra prefectului Capitalei pentru a aproba formal ordinul de intervenţie în forţă, în timp ce Sebastian Cucoş şi Ionuţ Sindile ”au participat nelegal la conducerea operaţiunilor” şi au ajutat la punerea în aplicare a unui ordin ilegal de evacuare a protestatarilor, potrivit acuzelor procurorilor. Procurorii spun că ordinul de intervenţie pentru evacurea pieţei a fost emis de către maiorul Cazan cu încălcarea Legii 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice şi a Legii 550/2004 privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române. De asemenea, maiorul Laurenţiu Cazan a ordonat folosirea mijloacelor din dotare pentru evacuarea protestatarilor, cu consecinţa exercitării de către militarii din subordine a unor acte de violenţă nejustificate de situaţie şi de nevoile reale de imobilizare a persoanelor turbulente, acte îndreptate inclusiv împotriva copiilor, altfel decât în mod gradual şi fără a înceta după realizarea scopului misiunii, producându-se vătămarea unui număr mare de participanţi la protest, mai spun procurorii militari. „În noaptea de 10/11.08.2018 suspectul a determinat autorul scriptural al Jurnalului Acţiunilor Operative, întocmit la nivelul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, să consemneze în mod nereal ora 23:11 ca fiind cea la care prefectul municipiului Bucureşti a aprobat intervenţia în forţă pentru restabilirea ordinii publice în Piaţa Victoriei şi ulterior a determinat folosirea Jurnalului Acţiunilor Operative ca dovadă a modului legal în care s-ar fi desfăşurat intervenţia în forţă”, arată Parchetul. În ceea ce îl priveşte pe secretarul de stat Mihai Chirică, comisar-şef de poliţie, procurorii spun că în noaptea de 10 spre 11 august acesta a uzat de autoritatea conferită de funcţia deţinută pentru a-l ajuta pe maiorul Laurenţiu Cazan să creeze aparenţa de legalitate a acţiunii de evacuare a protestatarilor aflaţi în Piaţa Victoriei, exercitând presiuni asupra prefectului municipiului Bucureşti pentru a aproba formal ordinul de intervenţie în forţă, atât anterior, cât şi ulterior orei la care acesta a fost emis de conducătorul forţelor de ordine, cauzându-se astfel o vătămare a drepturilor legitime ale majorităţii protestatarilor privind libertatea de exprimare şi libertatea de întrunire. „Aparenţa de legalitate creată a permis forţelor de ordine din cadrul Jandarmeriei Române să folosească mijloacele din dotare pentru evacuarea protestatarilor aflaţi în Piaţa Victoriei, cu consecinţa exercitării unor acte de violenţă nejustificate de situaţia operativă şi de nevoile reale de imobilizare a persoanelor turbulente, folosirea forţei nefiind una graduală, uzând de mijloacele din dotare inclusiv împotriva copiilor, producându-se vătămarea unui număr mare de participanţi la protest”, se arată în comunicatul transmis în septembrie 2018 de Parchetul General. În ceea ce îi priveşte pe şefii Jandarmeriei Sebastian Cucoş şi Cătălin Sindile, anchetatorii afirmă că, în lipsa unui ordin sau dispoziţii fragmentare care să consemneze preluarea comenzii de la maiorul Laurenţiu Cazan, prin ordinele date direct forţelor de ordine, au participat nelegal la conducerea operaţiunilor şi l-au ajutat pe Cazan să pună în aplicare ordinul nelegal de intervenţie în forţă pentru evacuarea protestatarilor aflaţi în Piaţa Victoriei, cauzând astfel o vătămare a drepturilor legitime ale majorităţii protestatarilor privind libertatea de exprimare şi libertatea de întrunire, cu consecinţa exercitării de către forţele de ordine din cadrul Jandarmeriei Române a unor acte de violenţă nejustificate de situaţia operativă şi de nevoile reale de imobilizare a persoanelor turbulente, folosirea forţei nefiind făcută în mod gradual şi având loc inclusiv împotriva copiilor, producându-se astfel vătămarea unui număr mare de participanţi la protest." asa deci, intai slugoii apoi, stapanii de sclavi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Mai 2019, ora 07:40
Am fost in piata si toata actiunea jandarmeriei a fost premeditata. Atat capii jandarmeriei dar si fruntea PSD sunt implicati . Dragnea, Viorica Dancila, Carmen Dan,Gabriela Firea, viceprimarul si Prefectul Capitalei pot fii acuzati de instigare si de constituire de grup infractional organizat. Acesti indivizi sunt criminali asa cum sunt si organizatorii represiunii din 13..15 iunie 90. Bolsevici ordinari. PARTIDUL SOCIAL DECACAT TREBUIE SCOS IN AFARA LEGII iar parte din elita condamnata pentru TRADARE NATIONALA pusa in slujba RUSIEI.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Mai 2019, ora 15:55
bey, eu te-as aresta intii pe tine , bey ! ptr. comportament nepotrivit ...ptr. Instigare la nesupunere ....ptr Insulta adusa Institutiilor Statului....ptr. violenta si vandalism ....
erati in legalitate, ca nu-mi aduc aminte ? ceruserati acordul primariei de a organiza acolo un miting si a intrerupe si circulatia sau erati veniti ptr. ca pe FB s-a dat strigare sa veniti la REVOLUTIE ? si nu asteptati voi, cu mintile voastre de Exaltati isterizati de oameni experti in manipulare,, sa VINA DIASPORA cu masini multe si steaguri si sloganuri si pusti cu care sa trageti in capul jandarmilor, ca sa Rasturnati guvernul ? NU despre asta va transmiteati unii altora , MINCINOSILOR si LASILOR care sunteti si care acum va e frica si va deziceti de actiunile voastre ?
|
Postat pe: 5 Mai 2019, ora 15:53
a avut mostenitori, pe
! DACA ar fi avut, casa nu ar fi fost trecuta la Stat, inca din anii ' 70 !si, reiau ideea expusa mai deunazi : DACA totul ar fi fost Legal si "mostenitorul " NU ar fi facut Fals si Uz de Fals, NU ar fi avut DE CE sa fie Obligat sa returneze Statului acea suma de 360 mii de euro incasata ptr. o inchiriere catre o banca , inchiriere pe care NU ar fi avut dreptul s-o faca , nu ti se pare logic, cognitivule ?
|
Postat pe: 6 Mai 2019, ora 18:09
De la: gabigabi2, la data 2019-05-04 15:55:53bey, eu te-as aresta intii pe tine , bey ! ptr. comportament nepotrivit ...ptr. Instigare la nesupunere ....ptr Insulta adusa Institutiilor Statului....ptr. violenta si vandalism ....Mai bine ne.ai suge de la jumate..asa cum va place voua PSDistilor. Promitem ca indiferent de scârba provocata vom # rezista.......👍 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2019, ora 14:55
Am pierdut tot ce iubeam mai tare in viata asta, mi.au murit pe rand copii, nevasta, parintii.
M.am stins in lacrimi si durere, cu gandul la ei. Insa demnitatea inca traieste in mine si imi zice ca orice.as primii in schimb, sa nu.mi tradez neamul. Cum sa votati PSD,partidul unui comunist care a omorat mii de romani in goana dupa putere? Chiar nu aveti pic de demnitate romanilor? " FLORIN CALINESCU Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 7 Mai 2019, ora 15:20
14
|
Postat pe: 7 Mai 2019, ora 16:11
De la: gabigabi2, la data 2019-05-07 15:20:2814Am pierdut tot ce iubeam mai tare in viata asta, mi.au murit pe rand copii, nevasta, parintii. M.am stins in lacrimi si durere, cu gandul la ei. Insa demnitatea inca traieste in mine si imi zice ca orice.as primii in schimb, sa nu.mi tradez neamul. Cum sa votati PSD,partidul unui comunist care a omorat mii de romani in goana dupa putere? Chiar nu aveti pic de demnitate romanilor? " FLORIN CALINESCU Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2019, ora 11:38
Alegerile de pe 26 mai sunt primele alegeri de când Dragnea și PSD au preluat puterea în România. După 2 ani de abuzuri și proteste, după 2 ani în care România a fost condusă de o gașcă de hoți, acum avem pentru prima dată șansa să acționăm acolo unde contează cu adevărat, la vot. Acolo nu mai pot să ne lovească, nu mai pot să ne ignore, acolo noi avem puterea.
|
Postat pe: 8 Mai 2019, ora 15:51
bai, desi te porti ca un zevzec , eu iti multumesc, totusi, ca mi-ai readus in fata ochilor niste topice vechi pe care le-am rasfoit cu placere !
|
Postat pe: 9 Mai 2019, ora 13:18
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că va participa la mitinguri pentru a face cunoscut referendumul pe Justiţie din 26 mai.
Întrebat dacă va participa la mitingurile PNL pentru referendum, şeful statului a spus: „Eu voi participa la mitinguri pentru a face cunoscut referendumul, da”. Asa da....bravo neamtule! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2019, ora 15:08
...adica de a se ARATAin public si a se face cunoscut el,ca un candidat la presedentie cum este !asta calca pe Constitutie si fura startul cu aceeasi nonsalanta ca si Jupin ' Base !
unul mai de dreapta, mai european si mai democratic decit altul ! amin !
|
Postat pe: 9 Mai 2019, ora 15:28
!De la: 9am_1454, la data 2015-04-06 15:01:24 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2019, ora 17:49
De la: gabigabi2, la data 2019-05-09 15:08:03...adica de a se ARATAin public si a se face cunoscut el,ca un candidat la presedentie cum este !asta calca pe Constitutie si fura startul cu aceeasi nonsalanta ca si Jupin ' Base !Proasta uliii ,psd cand a initiat referendum pt fam infractionala a mediat, exlicat pt ca a chemat poporul sa.si dea consimtamantul.....tot asa si presedintele. Jigodiile drakooolui, la referendumul pt fam infractoare nu ati dat ordonanta pr marirea nr de alegatori....nu era in interesul vostru.....acum mariti din burta numarul cetatenilor cu mortiii si ranitiiii ma.ti? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2019, ora 16:34
CARE familie Infractionala, berbecule ? despre ce vorbesti ?
te referi cumva la familia TRADITIONALA formata din Mama, Tata si Copil , in care Mama= Femeie si Tatal = Barbat ? si , apropo de intrebarea Idiotului de C. T . Popescu , spune-i ca ASTA-i RAUL facut de UE Romaniei : i-a IMPUS Acceptarea monstruosului ca fiind Normal !
|
Postat pe: 21 Mai 2019, ora 09:32
De la: gabigabi2, la data 2019-05-10 16:34:07CARE familie Infractionala, berbecule ? despre ce vorbesti ?Cu siguranta PSD facea referire la Familia Infractionala deoarece nu exista famile traditionala. Intra pe DEX si verifica. Famile poate fi si o asociere de idei. Ex. Familia ortodoxa, familie se poate numi si o comunitate, famile se poate numii si batranii din azilul unde esti ingrijita...etc. Concluzie...PSD facea, face referire la Fagmilia Mafiota, tradaroare, criminala, corupta ,ticaloasa si imbecila care il sustine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Mai 2019, ora 15:15
ai innebunit definitiv de la atita ura indusa si intretinuta de niste Anti- romani, ca altfel nu le pot spune unor oameni care vor cu tot dinadinsul Distrugerea Temeliei Umanitatii = FAMILIA !...du-te naibii de spalat pe creier
|
Postat pe: 21 Mai 2019, ora 15:22
PSD are o problema . Intrebarea este urmatoarea....
De ce a ajuns precipitat Radu Mazare, facut pachet dupa ce ani de zile acest infractor a sfidat cu ajutorul institutiilor psd.....legea? Gurile rele sunt diverse...dar se pare ca una este destul de credibila. Se pare ca Mazarica incepuse sa colaboreze cu Agentia de Contraspionaj a SUA. Ce vroiau sa afle partenerii NATO? Cu siguranta au aflat ...cred..apartenenta firmei Tel Drum unor entitati din Rusia dar si numele anumitor agenti KGB care fac si desfac actiuni pe teritoriul Roman. Atunci, floarea cea vestita a PSD , alarmata in fata unui dezastru ....pentru a inchide gura Mazaricii ...fac ce puteau face de ani de zile si il aduc in tara, la racoare...pentru a putea sa.l tina sub control si asa sa nu mai fie desconspirate cârtițele kgb . Cam asa ...se pare ca stau lucririle. Tradatorul Mazare trebuia scos pe linie moarta, inchis intr.un penotenciar...pentru protectia tradatorilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Mai 2019, ora 15:32
De la: 9am_20270, la data 2019-05-21 15:22:31PSD are o problema . Intrebarea este urmatoarea....Ps.Ce repede au actionat institutiile PSD? Vai, vai.....Mazarica era sub interdictie deci era dat in consemna la frontiera....si totusi a putut evada din tara. Oare cu ajutorul institutiilor? O nu....a reusit sa fuga printr.un tunel facut sub Marea Neagra...nu cu ajutorul PSD.....nu nici poveste. Acum este adus in timp record.....vai, vai.....cartitele filoruse sunt in.maxima alerta.....streangul ajunge la gaturile acestor tradatori de neam si tara. Mare minune daca nu cumva Mazarica se va ,,sinucide" in puscarie. Este de asteptat.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 10:22
De la: 9am_20270, la data 2019-05-21 15:32:50De la: 9am_20270, la data 2019-05-21 15:22:31PSD are o problema . Intrebarea este urmatoarea....Ps.Ce repede au actionat institutiile PSD? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 10:22
De la: 9am_20270, la data 2019-05-22 10:22:50De la: 9am_20270, la data 2019-05-21 15:32:50De la: 9am_20270, la data 2019-05-21 15:22:31PSD are o problema . Intrebarea este urmatoarea....Ps.Ce repede au actionat institutiile PSD? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 10:39
Hai la vot , la vot,la vot, daca vrei o viata mai buna si eradicarea coruptiei!
|
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 15:36
pfii, da' fabrica de povesti manipulatorii functioneaza cu maxim randament si cu cit e mai stufoasa povestea cu atit e mai credibila ptr. unii ca tine....oameni mari ca inaltine, greutate si virsta, dar cu minte cruda de copil !
pace tie si vise frumoase , puiule !
|
Postat pe: 23 Mai 2019, ora 15:10
De la: gabigabi2, la data 2019-05-22 15:36:12pfii, da' fabrica de povesti manipulatorii functioneaza cu maxim randament si cu cit e mai stufoasa povestea cu atit e mai credibila ptr. unii ca tine....oameni mari ca inaltine, greutate si virsta, dar cu minte cruda de copil ! Cred ca tu in virtutea inertiei...iti poti nega si existenta....daca este in folosul psd.... Vai de capul tau.....ori nu ai minte....ori anumite perioade din viata ta sunt horror si doar asa le poti tine ascunse in arhivele aflate sub cheia psd.🤯 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Mai 2019, ora 15:27
CE legatura Logica are lunga si inepta ta fraza, cu ce discutam pe aici sau si asta face parte din abaterea atentiei ?
dar, mai curind cred ca face parte din simptomul fugii de idei din capul tau rarefiat !
|
Postat pe: 27 Mai 2019, ora 15:36
e : don presedinte si-a vazut visul cu ochii dinsului de MEDIATOR si e pe cale sa faca DARIMAREA guvernului Dancila !CUM insa ? - isi da doamna demisia si dl Iohannis va avea un nou " Guvernul meu " cam ca cel al lui J. Ciolos si pina la anu'n toamna avem timp de regretat ? - sau se vor declansa alegeri anticipate si iar ne jucam - pe bani multi si nervi deopotriva- de'a alegerile democratice ?! jucaus popor avem Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2019, ora 16:08
iar si-a bagat
coada-ntre politicienii nostri ! cind ziceam ca, gata, domle' opozitia se uneste sun stindardul lucrului bine facut, iata ca zizania a si inceput, exact din acest punct al lucrului pe care cele 2 partide il vad altfel !acuuuu' sa ne asezam cuminti pe fundurile noastre si sa vedem ce urmeaza !
|
Postat pe: 31 Mai 2019, ora 19:42
siktir, du-te
pramatie ingalata oligofrena!iti vomiti aici latrinismele ingurgitate din latrina puscariasului ceausito-securist cu o nesimtire inimaginabila, zdreanta bolsevica nesimtita! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

! DACA ar fi avut, casa nu ar fi fost trecuta la Stat, inca din anii ' 70 !
unul mai de dreapta, mai european si mai democratic decit altul ! amin !
te referi cumva la familia TRADITIONALA formata din Mama, Tata si Copil , in care Mama= Femeie si Tatal = Barbat ? si , apropo de intrebarea Idiotului de C. T . Popescu , spune-i ca ASTA-i RAUL facut de UE Romaniei : i-a IMPUS Acceptarea monstruosului ca fiind Normal !
pace tie si vise frumoase , puiule !
dar, mai curind cred ca face parte din simptomul fugii de idei din capul tau rarefiat !
e : don presedinte si-a vazut visul cu ochii dinsului de MEDIATOR si e pe cale sa faca DARIMAREA guvernului Dancila !