back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fÃcut

Pagini: << 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2018, ora 13:21

portia de latrinisme!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2018, ora 14:41

latrinisme sau nu, dar Purul si Nevinovatul Are niste Scheleti in dulap si, ca atare , este SANTAJABIL, deci este o Vulnerabilitate ptr. Romania !
si, cu cit ies mai multe informatii la lumina, cu atit imi pun intrebarea :
- CINE i l-a pus in brate lui Crin Antonescu, atunci, in 2009 , cind ne-a fost prezentat ca pe un Sf. Gheorghe in lupta cu balaurul , nu altceva ?

- acel " CINE " Nu Stia ce bube are K.W. I sau tocmai d'aia a fost ales si pregatit ptr. 2014 ?

- si cit de Curat era, la urma-urmei, C. Antonescu, de a putut juca aceasta farsa groteasca ?

raspunsul la aceasta ultima intrebare este, evident, retorica, deja !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2018, ora 14:45

la ora asta nu stiu daca Tudorel Toader a prezentat documentul incriminatoriu la adresa moralitatii lui Lazar, dar am impresia ...si eu asa as face-n locul lui....ca Tudorel s-a suparat pe PSD si-i va face cadou lui Dragnea o demisie si pe taica Lazar sa se spele cu el pe cap !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2018, ora 14:33

si mai asteptam sa vedem ce se-ntimpla, caci toata lumea s-a axat pe tarasenia cu acel dosar de clasare, dar s-au UITAT cele 19 puncte din motivatia lui Tudorel Toader de destituire a procurorlui sef A.Lazar !
chiar daca concentrarea interesului general pe mizeria aia de ba-i Augustin, ba nu-i si , de fapt, informatia ca presedintele a Fost cercetat in cel putin 2 dosare penale si Stinse cu doar 2 zile inaintea depunerii candidaturii ptr. functia de presedinte e cea Mai Importanta caci SPUNE CEVA , ele NU mai conteaza in analizaactivitatii de procuror general ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2018, ora 15:11

asaaaa...ce s-a mai facut in Romania lucrului bine facut ? aaaa, paiiii, vorbe ...multe , multe si unele periculoase , altele doar caraghioase ...si, apropo de vorbe : as vrea sa-i atrag atentia dlui presedinte ca unele dintre ele, ca de ex, penal sau infractor, au caracteristica de bumerang si nu-i bine sa le lansezi , ptr. ca ele ti se-ntorc si nu stii unde si cind te lovesc !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2018, ora 14:08

exact si iata ca tot spunind de penali in sus- penali in jos, i-a impulsionat pe ziaristi si au inceput sa-l caute la dosare penale ! si sunt nu mai putin de 44 de bucatele, mai mult sau mai putin serioase, dar care au fost , au existat- carevasazica :sml-happy0144 dar, ptr. ca au stat in sertare cu anii, au expirat / prescris adica si dl. in cauza s-a "albit" : altii sunt, dar el nu-i penal !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2018, ora 14:10

cu riscul de a va face sa sariti de kur in sus, am sa spun ca Romania lucrului bine facut nu a mai fost din vremea comunismului, adica din '90 incoace !

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2018, ora 12:52

lucru bine facut, herr prasident, 3 prim ministri in 2 ani si o a treia sansa pentru politruci mafioti condamnati sau inculpati penal.
beeeeton, herr prasident si: la multi ani, Romanicocostarico!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2018, ora 15:07

asa un lucru bine facut se pricepe sa faca, incit nici pe nevasta-sa - vezi Doamne " prima doamna " - n-a convins-o sa-si puna o haina mai groasa si un pantalon ca sa nu-i inghete picioarele alea de care-i atit de mindra si tine sa si le arate, oricind si oriunde , de se potriveste sau nu tinuta cu momentul in care e ! ca atare , de Ziua Nationala a zis pas !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2018, ora 14:14

asaaaa...cu lipsa nevestei de la Ziua Nationala, am lamurit-o !
dar iete ca mai aparu un mister : casa brunetelei pazitoare a presedintilor - caci l-a "pazit " si pe. T. Basescu in mandatul trecut- a fost Sparta ! Cum asa ceva , cind persoana ar trebui sa fie " obiectiv protejat" 24 ore din 24 ? o fi si asta o stire de tipul atacului cibernetic la Luluta sau valiza cu bombardele ptr. Liviuta ?

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2018, ora 14:22

babeto stulra nesimtita, multumeste-i lui tuDorelul justitiei romaesti si ciumei rosii, pentru eliberarea din penitenciare a peste 10.000 de puscariasi de drept comun, ca efect al legi, aka recursului comensatoriu, mosita si votata de ciuma rosie in parlament, pentru a-si elibera politrucii mafioti condamnati penal.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2018, ora 14:38

eu am intrebat ALTCEVA, ceea ce chiar ar trebui lamurit : CINE si CE a Cautat in casa acelei persoane care STIE MULTE....foarte multe ? !

NicioLaeAen

337 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Decembrie 2018, ora 20:21

De la: gabigabi2, la data 2018-12-01 15:07:26 asa un lucru bine facut se pricepe sa faca, incit nici pe nevasta-sa - vezi Doamne " prima doamna " - n-a convins-o sa-si puna o haina mai groasa si un pantalon ca sa nu-i inghete picioarele alea de care-i atit de mindra si tine sa si le arate, oricind si oriunde , de se potriveste sau nu tinuta cu momentul in care e ! ca atare , de Ziua Nationala a zis pas !

Phă, tâmpitâmpi2...
Văd că te tot apasă "prima doamna". Ești tot timpul cu ochii pe ea, pe picioarele ei.
Ești ori invidioasă, ori geloasă, ori îndrăgostită.
Te-ai îndepărtat de la familia tradițională, ai trecut la lesbianism?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2018, ora 14:16

in niciun caz si este chiar elocventa inclinarea ta, devreme ce te poarta gindul imediat spre deviatii, dar NEAMUL PROST cu IFOSE ma enerveaza si astia 2 sunt campionii absoluti, caci domnu' si-a facut iesirea-n Lume prin acel gest facut in Franta- gest de taranoi atunci cind si-a aruncat plin de nervi , paltonul pe masina ! !

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2018, ora 14:47

Babaciunea latrinista oligofrena miasmata e ofticata pana-n maduva oaselor.
N-are cu ce si nici cu cine, e rebutata fizic, psihic si morfologic

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2018, ora 08:36

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2018, ora 15:34

bai cognitivule, CE si CUM as putea sa-ti explic eu tie ca sa Intelegi ceea ce NU poti intelege ? e absolut Inutil ....e o pierdere de vreme....si o macinare de nervi fara rost !

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2018, ora 09:31

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2018, ora 14:36

,,Organizațiile civice semnatare, active în protestele de stradă care au urmat emiterii OUG 13 și, ulterior, propunerilor de modificare a legilor Justiției și a codurilor penale,

Cer Președintelui României să emită de urgență decretul de organizare a unui referendum naţional prin care românii să-şi exprime voinţa cu privire la relaxarea sau înăsprirea legislației în materie penală. Amintim că procedura pentru declanșarea acestui referendum a fost deja demarată în ianuarie 2017, Parlamentul avizându-l favorabil în februarie 2017;
Cer Guvernului și majorității parlamentare să oprească imediat și necondiționat orice proceduri de legiferare privind modificarea legislației penale, inclusiv privind inițiativele de amnistie și grațiere;
Cer decidenților politici și instituționali (Președintelui Klaus Iohannis, Prim-ministrului Viorica Dăncilă, ministrul Justiției – Tudorel Toader, Avocatul Poporului – Victor Ciorbea și liderilor politici din Comitetul liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputaților, Vasile-Daniel Suciu – PSD, Raluca Turcan – PNL, Dan Barna – USR, Korodi Attila – UDMR, Varujan Vosganian – ALDE, Eugen Tomac – PMP, Varujan Pambuccian – Minorități și Victor – Viorel Ponta – Neafiliați) o serie de întâlniri până cel târziu pe 24 decembrie 2018 pentru a discuta despre necesitatea continuării luptei împotriva corupției, a respectării independenței justiției și a domniei legii în România.
Formulăm aceste cereri având în vedere:

Anunțul Comitetului Executiv al PSD referitor la iminența adoptării unor ordonanțe de urgență privind relaxarea legislației în materie penală, inclusiv a unor prevederi privind amnistia și grațierea;

Recomandările instituțiilor europene, partenerilor internaționali și cele formulate prin Mecanismul de cooperare și verificare, precum și cele formulate de asociațiile profesionale de magistrați din România;

Rezultatele sondajului sociologic reprezentativ la nivel național privind amnistia, grațierea și lupta împotriva corupției, comandat de partenerii noștri din grupul civic Geeks for Democracy și realizat de ISSPOL în perioada 4-10 decembrie 2018.

Într-o majoritate covârșitoare, indiferent de opțiunea politică, de mediul social, de nivelul de educație sau de orice alt lucru care îi deosebește, românii au un lucru în comun: spun NU amnistiei și grațierii. Astfel:

91% dintre români se opun grațierii infractorilor condamnați pentru corupție, respectiv amnistiei faptelor de corupție;
87% dintre românii care au votat cu PSD/ALDE/UDMR la alegerile parlamentare din 2016 se opun grațierii și amnistiei;
63% dintre români consideră că pedepsele pentru corupție sunt prea mici;
73% dintre români consideră că viața lor este afectată de corupție în proporție mare și foarte mare;
80% dintre români consideră că lupta anticorupție este importantă pentru ei;
91% dintre români doresc să continuăm să fim parte a Uniunii Europene.

Aceste rezultate arată contradicția flagrantă dintre dorința românilor de continuare a luptei împotriva corupției și dorința câtorva grupuri sau persoane cu funcții de demnitate publică de a o opri. Suveranitatea României nu poate fi exercitată în nume propriu de niciun grup și nicio persoană, și de aceea am formulat cererea ca Președintele să convoace imediat referendumul pe justiție.

În același timp, constatăm că Guvernul și Parlamentul continuă mutilarea legislației penale în disprețul dorinței românilor, cu ignorarea opiniilor fundamentate ale magistraților și ale concluziilor și solicitărilor instituțiilor europene și internaționale sau ale partenerilor din UE și NATO. De aceea, le-am cerut să oprească imediat modificarea codurilor penale sau adoptarea unor acte normative pentru amnistie și grațiere.

Nu în ultimul rând, am constatat că în adoptarea legilor justiției și în discuțiile privind modificarea codurilor penale au existat deficiențe majore ale dialogului și consultării dintre legiuitor și societate în ansamblu. Lipsa dialogului dintre Guvern/Parlament, pe de o parte, și instituțiile independente ale statului, instituțiile europene și partenerii noștri din Uniunea Europeană și NATO, pe de altă parte, pune într-un pericol major și iminent separația puterilor în stat, respectiv rolul și credibilitatea noastră în lume. Riscăm un derapaj fără precedent de la valorile democratice și de la drumul nostru alături de lumea liberă, punând în pericol viitorul nostru ca națiune chiar în an centenar.

Cerem liderilor politici ai partidelor parlamentare și Președintelui României să-și asume în mod public prin acțiunile enumerate mai sus o poziție clară asupra legislației penale, în acord cu dorințele și aspirațiile majorității românilor, evidențiate fără echivoc în sondajul prezentat.

Semnează :

#activAG PiteÅŸti
Acțiunea Civică Galați
Asociația Aradul Civic
Asociația Reactiv Brașov
Brașovul Civic
Corupția Ucide
Diaspora Franța Solidară cu România
Euro Aleg 2.0
Geeks for Democracy
Inițiativa România
Initiativa Timișoara
Protestatari ProDemocrație Londra
Rădăuțiul Civic
Reset Iași
#Rezist Dublin
#Rezist Galați
#Rezist Lyon
#Rezist Ingolstadt. Și eu sunt din România
#REZISTENÈšA
#Rezist MILANO
#Rezistența din Diaspora
Rezistăm și la Paris
#Rezist WMW
Ștafeta Steagului Uniunii Europene
Umbrela Anticorupție Cluj
Vă Vedem din București
Vă Vedem din Sibiu
VedemJust

Initiativa România
www.initiativaromania.ro/

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2018, ora 14:15

foarte bine , dar Daca Nu vreti sa mai fie schimbate Legile, pe ici - pe colo, prin partile esentiale, e clar ca unii dintre cei care le aplica Trebuie Schimbati, caci acolo-i buba : la interpretarea lor discretionara !

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2018, ora 12:04

De la: _H44K_, la data 2018-12-12 14:36:58,,Organizațiile civice semnatare, active în protestele de stradă care au urmat emiterii OUG 13 și, ulterior, propunerilor de modificare a legilor Justiției și a codurilor penale,

Cer Președintelui României să emită de urgență decretul de organizare a unui referendum naţional prin care românii să-şi exprime voinţa cu privire la relaxarea sau înăsprirea legislației în materie penală. Amintim că procedura pentru declanșarea acestui referendum a fost deja demarată în ianuarie 2017, Parlamentul avizându-l favorabil în februarie 2017;
Cer Guvernului și majorității parlamentare să oprească imediat și necondiționat orice proceduri de legiferare privind modificarea legislației penale, inclusiv privind inițiativele de amnistie și grațiere;
Cer decidenților politici și instituționali (Președintelui Klaus Iohannis, Prim-ministrului Viorica Dăncilă, ministrul Justiției – Tudorel Toader, Avocatul Poporului – Victor Ciorbea și liderilor politici din Comitetul liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputaților, Vasile-Daniel Suciu – PSD, Raluca Turcan – PNL, Dan Barna – USR, Korodi Attila – UDMR, Varujan Vosganian – ALDE, Eugen Tomac – PMP, Varujan Pambuccian – Minorități și Victor – Viorel Ponta – Neafiliați) o serie de întâlniri până cel târziu pe 24 decembrie 2018 pentru a discuta despre necesitatea continuării luptei împotriva corupției, a respectării independenței justiției și a domniei legii în România.
Formulăm aceste cereri având în vedere:

Anunțul Comitetului Executiv al PSD referitor la iminența adoptării unor ordonanțe de urgență privind relaxarea legislației în materie penală, inclusiv a unor prevederi privind amnistia și grațierea;

Recomandările instituțiilor europene, partenerilor internaționali și cele formulate prin Mecanismul de cooperare și verificare, precum și cele formulate de asociațiile profesionale de magistrați din România;

Rezultatele sondajului sociologic reprezentativ la nivel național privind amnistia, grațierea și lupta împotriva corupției, comandat de partenerii noștri din grupul civic Geeks for Democracy și realizat de ISSPOL în perioada 4-10 decembrie 2018.

Într-o majoritate covârșitoare, indiferent de opțiunea politică, de mediul social, de nivelul de educație sau de orice alt lucru care îi deosebește, românii au un lucru în comun: spun NU amnistiei și grațierii. Astfel:

91% dintre români se opun grațierii infractorilor condamnați pentru corupție, respectiv amnistiei faptelor de corupție;
87% dintre românii care au votat cu PSD/ALDE/UDMR la alegerile parlamentare din 2016 se opun grațierii și amnistiei;
63% dintre români consideră că pedepsele pentru corupție sunt prea mici;
73% dintre români consideră că viața lor este afectată de corupție în proporție mare și foarte mare;
80% dintre români consideră că lupta anticorupție este importantă pentru ei;
91% dintre români doresc să continuăm să fim parte a Uniunii Europene.

Aceste rezultate arată contradicția flagrantă dintre dorința românilor de continuare a luptei împotriva corupției și dorința câtorva grupuri sau persoane cu funcții de demnitate publică de a o opri. Suveranitatea României nu poate fi exercitată în nume propriu de niciun grup și nicio persoană, și de aceea am formulat cererea ca Președintele să convoace imediat referendumul pe justiție.

În același timp, constatăm că Guvernul și Parlamentul continuă mutilarea legislației penale în disprețul dorinței românilor, cu ignorarea opiniilor fundamentate ale magistraților și ale concluziilor și solicitărilor instituțiilor europene și internaționale sau ale partenerilor din UE și NATO. De aceea, le-am cerut să oprească imediat modificarea codurilor penale sau adoptarea unor acte normative pentru amnistie și grațiere.

Nu în ultimul rând, am constatat că în adoptarea legilor justiției și în discuțiile privind modificarea codurilor penale au existat deficiențe majore ale dialogului și consultării dintre legiuitor și societate în ansamblu. Lipsa dialogului dintre Guvern/Parlament, pe de o parte, și instituțiile independente ale statului, instituțiile europene și partenerii noștri din Uniunea Europeană și NATO, pe de altă parte, pune într-un pericol major și iminent separația puterilor în stat, respectiv rolul și credibilitatea noastră în lume. Riscăm un derapaj fără precedent de la valorile democratice și de la drumul nostru alături de lumea liberă, punând în pericol viitorul nostru ca națiune chiar în an centenar.

Cerem liderilor politici ai partidelor parlamentare și Președintelui României să-și asume în mod public prin acțiunile enumerate mai sus o poziție clară asupra legislației penale, în acord cu dorințele și aspirațiile majorității românilor, evidențiate fără echivoc în sondajul prezentat.

Semnează :

#activAG PiteÅŸti
Acțiunea Civică Galați
Asociația Aradul Civic
Asociația Reactiv Brașov
Brașovul Civic
Corupția Ucide
Diaspora Franța Solidară cu România
Euro Aleg 2.0
Geeks for Democracy
Inițiativa România
Initiativa Timișoara
Protestatari ProDemocrație Londra
Rădăuțiul Civic
Reset Iași
#Rezist Dublin
#Rezist Galați
#Rezist Lyon
#Rezist Ingolstadt. Și eu sunt din România
#REZISTENÈšA
#Rezist MILANO
#Rezistența din Diaspora
Rezistăm și la Paris
#Rezist WMW
Ștafeta Steagului Uniunii Europene
Umbrela Anticorupție Cluj
Vă Vedem din București
Vă Vedem din Sibiu
VedemJust

Initiativa România
www.initiativaromania.ro/

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2019, ora 14:31

Klaus Iohannis = trecuta speranta a normalitatii si a echilibrului redobindit !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2019, ora 11:20

De la: gabigabi2, la data 2019-01-05 14:31:20 Klaus Iohannis = trecuta speranta a normalitatii si a echilibrului redobindit !
Tot aici esti ? Nu ai crapat? Tot cu psd? Tot proasta ai ramas?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2019, ora 15:57

ce putin intelegi din ce ti se spune, dar ai Pretentia Absurda ca le intelegi pe toate cit de adevarata-i vorba aia cum ca nu-l poti face pe un prost sa inteleaga cit e de prost !
hai, fii sanatos si traieste-ti viata cit mai bine !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2019, ora 22:01

De la: gabigabi2, la data 2019-02-19 15:57:46ce putin intelegi din ce ti se spune, dar ai Pretentia Absurda ca le intelegi pe toate cit de adevarata-i vorba aia cum ca nu-l poti face pe un prost sa inteleaga cit e de prost !
hai, fii sanatos si traieste-ti viata cit mai bine !
Ai mare dreptate. Te.am lasat in plata Domnului in urma cu 3 ani,am sperat ca te vei destepta...dar tot dobitoaca ai ramas si asa vei si crapa. Proasta si penala ...asa cum sunt si stapanii tai din rasarit. Rusine!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2019, ora 14:42

Acum 3 ANI ? adica ai fi vreun @ corcodel sau unul din avatarurile lui ?
ma rog...nici nu mai conteaza, dar tot nu pricep de unde ideea bizara cu stapinii din Rasarit !? de unde ai tras concuzia asta ?

da' apropo : STAPINUL tau Base' :avea si el stapinii tot din Rusia sau la el nu conta : cine platea cel mai bine era primul servit ?

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2019, ora 10:02

De la: gabigabi2, la data 2019-02-20 14:42:19Acum 3 ANI ? adica ai fi vreun @ corcodel sau unul din avatarurile lui ?
ma rog...nici nu mai conteaza, dar tot nu pricep de unde ideea bizara cu stapinii din Rasarit !? de unde ai tras concuzia asta ?

da' apropo : STAPINUL tau Base' :avea si el stapinii tot din Rusia sau la el nu conta : cine platea cel mai bine era primul servit ?
Prostie omeneasca, conteaza cine sunt? Mai conteaza? Diferenta intre indivizii de teapa ta si restul cetatenilor normali este urmatoarea:
Voi imbecilii si ticalosii Romaniei, credeti ca politica este similara cu fotbalul. Ceva gen...cu Rapiduletul pana la moarte. Asa procedati si cu optiunea politica.
Am cunoscut imbecili de genul tau care si atunci cand nu mai au argumente rationale de sustinere a psd..spun cu stupoate...,, cu ei am plecat in 90 , cu ei merg indiferent ce se intampla. Prostia nu are limote.
In schimb oamenii normali la cap, gandesc si voteaza ca atare. Dar ce sa.mi mai bat capul....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2019, ora 15:45

Si CE VOTEAZA, analistu' maichii ?
in 1996- 2000 a fost votat MASIV CDR.ul si E. Constantinescu ....asa , si ce-a facut Dreapta Democratica, de i-a facut pe romani sa se scirbeasca? ....ca, mai apoi, la alegerile din 2000 in turul 2 , sa aibe de ales dintre Iliescu si Vadim ? ?

in 2004 s- a mai facut o tentativa si a fost votata Alianta D.A ....si ce mare Realizare in sens Democratic a avut Basescu, poti spune ?
CE altceva notabil a construit decit Statul Mafiot si a Dat Puteri nelimitate SRI.ului , urmarea fiind realegerea masiva a PSD.ului ?

dar, Basescu (si Consecintele actiunilor lui le tragem si azi), a fost Democratia dorita de Unii ca tine, care au vazut in el pe Mesia si acum - Chiorilor- dati lectii de morala unui popor derutat de o conducere haotica si corupta de la Stinga la Dreapta ?
in concluzie : ca sa te citez, iti spun " hai sictir " !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2019, ora 18:59

In consecință, cu mintea ta de găină stalinistă,ai ajuns la concluzia ca tot pcrul este calea de urmat asa ca te.ai transformat intr.o psdista jegoasa.
Eu nu va inteleg pe voi astia tinereii.
Pensia indiferent de situatie ...o luati.
De ce nu lasati tineretul si cei apti de munca sa.si aleaga destinele. Voi trebuia in anii de glorie sa militati pentru schimbare....dar ati tacut , ati inghitit, ati facut matanii in fata analfabetilor intr.un cuvant ati supt.o cu tupeu. Chiar a inceput sa va placa. Nu intamplator strigam...m..ie psd.
Stati dracului in case, cresteti nepoti, ajutati copii iar la vot lasatii pe cei care au interesul sa schimbe in bine tara. Tampiților!

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2019, ora 07:43

In completare. Daca voi nu ati fi iesit la vot ,nu am avea acum.la guvernare un psd antieuropean. Cum naibi,Greco,Comisia de la Venetia, SUA, Franta, Germania, Olanda , socialistii europeni, ppe, Comisia Europeana, etc.....toti sunt dusmani ai poporului doar ,,sfanta Rusie" aplauda psd? Ati vazut unde ne.ati trimis, cretinilor stalinisti? Ce vina au copii cand au parinti si bunici imbecili? De ce ? De prosti si ticalosi ce sunteti. Toata viata voastra ati tras la țăruș. Voi constientizati?

Pagini: << 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FÃCUT
Mergi la: