back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fÃcut

Pagini: << 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 >> Sari la pagina:

NicioLaeAen

337 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Octombrie 2018, ora 11:36

Phă, tâmpitâmpi2...
Se pare că ați luat-o în mână, poate și în gură.
Populimea v-a arătat că nu se mai lasă prostită de voi.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2018, ora 14:11

"populimea " esti chiar tu, ca matale esti inghititorul pe nemestecate a tot ceea ce-ti servesc oficinele cu acoperiti, de unde-mi a crede ca si voi aveti niste afinitati securistice !
da' ia zice : presedintele s-a despartit de nevasta sau NU a Vrut sa apara ca 2 soti : un Barbat si o Femeie care vin sa voteze ptr. familia traditionala ?
ce v-a zis "guru" vostru de la realitatea falimentara de buna ce e ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2018, ora 16:32

babeto stulta slinoasa, dupa tigva ta, aia vacuumata, daca dai ortul popii, amarasteanul de barba-tu impreuna cu onanistul de fii-tu, nu mai fac parte din ,,familia traditionala"!?

hai, gesulapu si muta-ti stavul ca puti a latrina vanturata!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2018, ora 15:13

nu stiu a ce put eu, dar tu mirosi a RAHAT , caci asta si esti, iar chestia asta cum ca o mama cu copii n-ar mai fi o familie , este baliga din capul vostru de PROVOCATORI si RASPINDACI !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2018, ora 14:57

cred ca dna Iohannis a intrat la menopauza si are caldurici , ca altfel nu-mi explic rochita aia fara mineci , de duminica seara, in timp ce toti din jurul ei aveau ba cite un sacou sau o jachetica pe ei !
si, nu stiu cine o imbraca , dar rochita aia juvenila, cu horbotele-n picatele ,imbracata ptr. a merge-n vizita la Episcopia ortodoxa , arata un gust indoielnic sau / si o dorinta nestavilita de a-si arata nurii atitia citi mai sunt si-n momentele cele mai nepotrivite ! penibil !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2018, ora 20:38

Tu com stai cu "nurii"? Mai ai?
Ai pe "vino-ncoace" sau pe "du-te-ncolo"?

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2018, ora 10:53

de unde nuri, daca ar fi avut vreodata, la o lumpen colhoznica stulta nesimtita ?
ti-am descris-o imagistic dupa o poza pe care a postat-o ,, prietena" babetei in contul de pe 9am.

sumar ilustrativ:

fata, de colhoznica-ridata, ingalata si comedonata
coafura, slinoasa
nicotina pe degete si unghii cu doliu sub ele
bluza, slampa-(albastru marin) mototolita
ochelarii, cu lentilel soioase

dezastru, mai urata ca razboiul si mai proasta ca prostia absoluta insasi.
asa ca, daca n-ai avut cosmaruri si vrei sa le ai tot restul vietii, sa-ti trimita o poza.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2018, ora 14:58

bai, Hak, daca eu sunt mai urita ca razboiul inseamna ca tu ori esti chior, ori gustul tau se-ndreapta spre genul Macovei , de ex !
in rest, MINTI in multi caci
NU sunt ridata
nici comedoane nu am
parul, pe care -l iubesc, e ondulat , matasos si stralucitor
unghiile-mi sunt taiate din carne, deci nu prea ai avut ce sa vezi sub ele
iar"bluza "de care zici ca-i sleampata, e o frumoasa camasa din matase naturala ....asa ca, mai reglaza-ti lentilele la "aparatul " ala cu care vezi si ce nu-i nimic de vazut , dar asa-i alcoolicul : are Halucinatii !

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2018, ora 11:36

prezinta-ne poza, pentru a se obsrva si constata cine minte, lumpen latrinisto stulta!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2018, ora 14:12

n-am nicio poza si stii foarte bine asta ! ea- ele, ca au fost mai multe poze facute , a fost postata de catre @Ingrid ! si @ Galina a postat vreo 2-3 poze , toate de la intilnirea cu ele !

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2018, ora 16:12

fueeeeeey lumpen larinisto stulta nesimtita, n-o mai memeli cu elucubratiile, prezinta-ne poza pentru a observa si constata cine minte, rapandula stulta expirata moral!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2018, ora 14:23

haide, mars ! de ce Continui cu Minciuna, cind stii foarte bine si ai spus-o chiar tu ca poza analizata de tine a fost postata de Ingrid ?
de unde sa am eu poza aia, ca nu inteleg cum ar fi posibil ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2018, ora 14:25

De la: _H44K_, la data 2018-10-17 10:53:05de unde nuri, daca ar fi avut vreodata, la o lumpen colhoznica stulta nesimtita ?
ti-am descris-o imagistic dupa o poza pe care a postat-o ,, prietena" babetei in contul de pe 9am.

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2018, ora 14:43

sumar ilustrativ:

fata, de colhoznica-ridata, ingalata si comedonata
coafura, slinoasa
nicotina pe degete si unghii cu doliu sub ele
bluza, slampa-(albastru marin) mototolita
ochelarii, cu lentilel soioase

dezastru, mai urata ca razboiul si mai proasta ca prostia absoluta insasi.
asa ca, daca n-ai avut cosmaruri si vrei sa le ai tot restul vietii, sa-ti trimita o poza.

De la: _H44K_, la data 2018-10-18 16:12:20fueeeeeey lumpen larinisto stulta nesimtita, n-o mai memeli cu elucubratiile, prezinta-ne poza pentru a observa si constata cine minte, rapandula stulta expirata moral!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2018, ora 15:32

maninci castane , bei must si te cufuresti in continuare !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2018, ora 07:06

De la: gabigabi2, la data 2018-10-16 14:57:26 cred ca dna Iohannis a intrat la menopauza si are caldurici , ca altfel nu-mi explic rochita aia fara mineci , de duminica seara, in timp ce toti din jurul ei aveau ba cite un sacou sau o jachetica pe ei !
si, nu stiu cine o imbraca , dar rochita aia juvenila, cu horbotele-n picatele ,imbracata ptr. a merge-n vizita la Episcopia ortodoxa , arata un gust indoielnic sau / si o dorinta nestavilita de a-si arata nurii atitia citi mai sunt si-n momentele cele mai nepotrivite ! penibil !

Dar, dincolo de aparitia de toapa provinciala parvenita care habar nu are cum trebuie sa se imbrace in functie de evenimentul la care participa, ce parere ai despre chiulul Dulapului de la intrunirea Consiliului Europei, care a considerat ca decat sa se duca la intrunire, unde oricum facea figuratie si era ignorat de toti ceilalti lideri europeni, este mai bine sa isi duca capra sa viziteze Pompeii?

Retardatul asta reprezinta Romania?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2018, ora 11:25

aaa, te salut @ Blackule chiar nu stiu ce sa cred ! si asta ptr. ca, teoretic , peste 2-3 luni Preluam presedentia UE si atunci, CUM sa nu fie Important summitul in care s-a discutat despre Brexitt ? nu pot intelege miscarea, doar daca nu cumva, e ceva ce noi nu stim : ca NU mai Preluam nimic in iarna si, e chiar posibil ca nici macar sa fi fost Invitat , ceea ce-i vai s'amar !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2018, ora 19:58

De la: gabigabi2, la data 2018-10-21 11:25:11aaa, te salut @ Blackule

Duioasa mea Gabi,
Dupa atâtea luni de convețuire fericită, în care am schimbat idei și impresii și ne-am apropiat până la intimitate, tu m-ai dezamăgit.
Mă gândeam la tine ca la o crizantemă delicată, pe care trebuie s-o înconjori numai cu lumină pură, cu căldură, cu tandrețe nesfârșită.
Credeam că am găsit femeia ideală, inteligentă, cultă, blândă, cu care să-mi petrec restul zilelor conversând și sorbind din înțelepciunea vorbelor ei, învățând din experiența ei de-o viață.
Dar acum ce aflu? Că ai pe altcineva?
Spune-mi că nu e adevărat, că ai vrut doar să mă faci gelos.
Oricum ar fi, să știi că te iert - n-aș putea fiu supărat pe tine.
Dar, te rog, rămâi totuși prietena mea. Mai dă-mi și mie din când în când un semn.
Nu mă arunca în uitare - n-aș suporta!

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2018, ora 10:30

WoW!

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2018, ora 10:30

De la: Silver9AM, la data 2012-06-13 18:39:09
De la: gabigabi2, la data 2012-05-31 19:52:38
De la: Silver9AM, la data 2012-05-31 19:46:39
De la: gabigabi2, la data 2012-05-30 07:37:03
De la: Black_Friday, la data 2012-05-29 19:27:49
De la: gabigabi2, la data 2012-05-29 08:50:36si nu-i adevarat ce spune ? BA DA !

BA DA, are foarte mare dreptate, doar ca afirmatiile le-a facut sambata trecuta si cum spune ca trebuie eliminata actuala guvernare ticaloasa, eu ii dau dreptate!
Vezi ca ti-am mai scris si referitor la fixul tau cu candidatura lui Ratiu la Presedintie, in 1992!
Deci, iti repet: voi uselistii, sunteti multi, kakalau, dar netoti rau!

se pare ca nu mai tin eu bine minte in legatura cu a doua candidatura a lui Ratiu , dar asta NU inseamna ca l-am votat vreodata pe Iliescu, asta sa-ti fie clar !

Daca'i iei postarile de acum ceva timp cand recunostea ca l'a votat pe ilici ,te convingi ce caracter are,asa ca prietene sfatul meu e sa nu mai incerci sa o convingi ca e pe afara ,te consumi degeaba,nu are rost..........

ai baut gaz ? bai, nu fii nesimtit ! inteleg ca nu ma mai poti suferi si ca din "matusica" cea draga, ai ajuns sa ma urasti dar, ptr. numele lui Dumnezeu : NU MINTI si NU INSELA cu buna stiinta mai ales !

"Nesimtit" "Mincinos" sa'l faci pe idolul tau ilici,vezi cum vb. vuvuzela a securitatii !

WoW! WoW!

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2018, ora 10:50

De la: gabigabi2, la data 2018-10-19 15:32:08maninci castane , bei must si te cufuresti in continuare !

pe moaca ta de colhoznica lumpen latrinista, pramatie stulta nesimtita!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2018, ora 15:08

hai, nu plinge, nu plinge, ca mi se rupe inima de chin si jale, mai Niciolaie- bucalaie !
da, am gresit si am iubit, caci deh, inima zburdalnica !
l-am iubit pe @Mytcor
l-am iubit si pe @Atotputernicul Silviu ....si pe @Silver...si pe @ Black .... dar,fiind o persoana cu vederi evoluate, le-am iubit si pe cucoane....pe unele dintre ele, nu chiar pe toate ! dar, nu uita ca fiecare dragoste poate fi altfel decit celelalte si tu esti cea mai nebuneasca, sa stii !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2018, ora 21:49

De la: gabigabi2, la data 2018-10-21 11:25:11aaa, te salut @ Blackule chiar nu stiu ce sa cred ! si asta ptr. ca, teoretic , peste 2-3 luni Preluam presedentia UE si atunci, CUM sa nu fie Important summitul in care s-a discutat despre Brexitt ? nu pot intelege miscarea, doar daca nu cumva, e ceva ce noi nu stim : ca NU mai Preluam nimic in iarna si, e chiar posibil ca nici macar sa fi fost Invitat , ceea ce-i vai s'amar !

Phă, tâmpitâmpi2...
Ăsta-i amantul tău? Vă cunoașteți de la haznale?
De acolo aveți scornelile pe care le debitați!

Și greșelile de absolvent fără Bac:

Greșit: aaa, te salut
Corect: Aaa, te salut

Greșit: chiar nu stiu
Corect: Chiar nu știu

Greșit: ce sa cred !
Corect: ce sa cred!

Greșit: si asta ptr.
Corect: Și asta pentru

Greșit: teoretic , peste
Corect: teoretic, peste

Greșit: luni Preluam
Corect: luni preluam

Greșit: presedentia
Corect: președinția (cu "i", de la "președInte")

Greșit: sa nu fie Important
Corect: să nu fie important

Greșit: summitul
Corect: summit-ul

Greșit: Brexitt ?
Corect: Brexit?

Greșit: nu pot
Corect: Nu pot

Greșit: stim :
Corect: știm:

Greșit: mai Preluam
Corect: mai preluăm

Greșit: fost Invitat ,
Corect: fost invitat,

Greșit: s'amar !
Corect: ș-amar! sau "și amar!"

Uf, când vei realiza că te faci de râs și că aceste greșeli îți relevă nivelul tău "intelectual"?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2018, ora 15:12

ALEA-s greseli, capatinosule ? inafara ca am scris cu e in loc de i la presedentie si asta din neatentie...scuze .... in rest, NU exista greseli decit in mintea ta si ptr. mine, ea, nu face nici o brinza !
ca sa repeti , total aiurea ... si-ti dau un exemplu
gresit : teoretic, peste
corect : teoretic , peste
sau un altul
gresit : ce sa cred !
corect : ce sa cred !

si s-o tii langa,, prosteste ,pe n. coloane , imi pare ca ai o bubita la cap, badie si mai bine te-ar ingrijora Greselile tale de gindire si de exprimare civilizata !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2018, ora 20:33

De la: gabigabi2, la data 2018-10-23 15:12:36 ALEA-s greseli, capatinosule ? inafara ca am scris cu e in loc de i la presedentie si asta din neatentie...scuze .... in rest, NU exista greseli decit in mintea ta si ptr. mine, ea, nu face nici o brinza !
ca sa repeti , total aiurea ... si-ti dau un exemplu
gresit : teoretic, peste
corect : teoretic , peste
sau un altul
- gresit : ce sa cred !
corect : ce sa cred !

si s-o tii langa,, prosteste ,pe n. coloane , imi pare ca ai o bubita la cap, badie si mai bine te-ar ingrijora Greselile tale de gindire si de exprimare civilizata !

Phă, tâmpitâmpi2...
După ce că ești chioară, mai copiezi și greșit - asta e o tactică învățată din latrine pentru a disimula adevărul.

Ai copiat:
. gresit : teoretic, peste
. corect : teoretic , peste
Eu am scris:
. Greșit: teoretic , peste
. Corect: teoretic, peste
Adică ai pus spațiu înainte de virgulă.

Ai copiat:
. gresit : ce sa cred !
. corect : ce sa cred !
Eu am scris:
. Greșit: ce sa cred !
. Corect: ce sa cred!
Adică ai pus spațiu înainte de semnul exclamării.

De câte ori sa-ți spun că nu se lasă spațiu înainte de . , ; ! în schimb se lasă obligatoriu după.
În plus nu începi propoziția cu majusculă (literă mare - ca să-nțelegi și tu) și pui aiurea majuscule în interiorul ei.
Trebuie să-ți explic fiecare greșeală, că singură nu ești în stare să-ți dai seama.

Cine are o bubiță la cap? Văd ȚIE că nu-ți intră nimic bun în căpățână.
Dar absorbi cu nesaț toate dejecțiile din haznale, ca o adevărată vidanjă.
Asta n-ar conta, e treaba ta, dar nu le deversa aici!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2018, ora 13:31

bine, bine, scrie-ti tu "corect " gramatical gresita-ti ratiune si lasa-ma pe mine sa" gresesc " corect in ceea ce gindesc !
cit despre majusculele folosite uneori , in text, semnifica o Intarire a ideii exprimate de acele cuvinte !

repeti ca un papagal care a preluat - nu ca o vidanja- dejectiile lui Hakon si te intreb si pe tine :
POTI sa aduci vreun exemplu de "dejectie " preluata de la A3 si "varsata " aici ? POTI ?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2018, ora 17:37

Phă, tâmpitâmpi2...

Nu merită efortul să-ți mai arăt greșelile.
Nu vrei să deschizi ochii și să devii normală.

Nu te mai faci bine:
Proasta-i fost, proasta-i rămas
Fie domnu lăudat!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2018, ora 14:42

deci : exact ce-am zis in anterioara postare ! repeti papagaliceste ce auzi de la "mentorul " tau !
P.S
da' de ce te deranjeaza, in fond si la o adica, faptul ca nu incep cu majuscula sau ca pun semnul de punctuatie dupa pauza de spatiu , cind e atit de MINORA aceasta - hai sa-i zic, greseala ?
e mai importanta Forma decit Continutul , mai iespertule ?!

si, daca tot esti asa un critic ierudit , ia spune-mi : ce zici de omu' rosh, simbol al omului viclean si ticalos - in speta Augustin Lazar- de cum a inchis el fo 2 dosare-n 2010 , dosare de Urmarire PENALA pe numele purului si cinstitului domn actual presedinte ?
si caruia i-a Adus Aminte de Serviciul facut, in 2014 , atunci cind i-a fost propus ca procuror presedintelui de catre amicii Pruna si de catre tata lu' Luluta si dinsa personal si astfel, recunoscator fiindu-i, Sefu' l-a numit procuror general al Ro !
Curat- Murdar, este nea Niciolaie ?
si ptr. asta iesiti in strada sa-l aparati si-l huiduiti pe T. Toader ....ei, da halal sa va fie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2018, ora 13:55

oauuu ! ce facusi, don presedinte ? 9 dosare de urmarire penala si matale le spuneai altora ca-s PENALI ? adicatelea, cum ar veni : vorbeai de funie-n casa spinzuratului si uite ca te ajunsera pacatele , iesind la lumina , ca paduchii-n frunte ! oauuu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2018, ora 15:15

asteptam !

Pagini: << 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FÃCUT
Mergi la: