back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bucurestiul de altadata

Pagini: << 3 4 5 6 7 Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 16:18

pfii, dar ce de amintiri mi-a trezit povestea ta !
aveam vreo 9 ani si am vazut in tramvaiul 12 , pe geam, o " reclama" ptr. cursurile de inot Artistic si Sincron ptr. copii ce se tineau la strandul Tineretului si m-a atras foarte tare chestia ....stiam deja sa inot, ma scufundam cu mare placere mai ceva ca o rata si ca atare, m-am dus si m-am inscris !
ooo, dar ce parc avea strandul si ce alei si ce cabine si vestiare ; si terenuri de tenis si volei ...lux antiia , ce sa mai numai ca anuntul a fost unul mincinos si nici pomeneala de inot artistic sau sincron....astea erau chestii burgheze si nu cadrau cu morala , de ma si mir cum au putut afisa acele anunturi !
in sfirsit, la sfirsitul cursului de vreo 3 saptamini, chestia faina pe timpul vacantei de vara, a fost s'un examen si au venit niste antrenori sa ne examineze stilul si asa am ajuns sportiv legitimat la Sc. Sportiva nr,. 2 ! oooo tempora !

Raporteaza abuz de limbaj
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 10:37

De la: Musetel, la data 2016-02-15 14:56:35
De la: Musetel, la data 2016-02-12 10:35:59Am pregatit un rezumat despre ceva frumos , evident in care am pus suflet facandu-l, nu numai banalul timp liber...

Nu pot sa il postez pe acest topic pana cand ctitorul topicului nu imi da acceptul.Nu ii pot trece peste cuvant, peste dorinta ... Mea culpa!

Nici macar bocet nu este nici macar o fractiune de secventa din lucrare. Si nici macar firele de patrunjel nu se raspandesc afectand ori ba audienta....

Pacea fie cu noi toti !

TACEREA reprezinta cel putin un raspuns! Deductibil! Aleatoriu! Ca o fi pozitiv, ca o fi negativ, o fi unul singur! Cale de mijloc nu e cand se efectueaza o cerere!

Cererea este lansata A DOUA OARA!

Evident ca se asteapta un singur raspuns!

Cu respect!

PS In cazul in care de azi intr-o saptamana nu am niciun raspuns, consider cererea mea refuzata si voi posta in alta parte materialul mesterit cu propriile-mi capacitati!

Am adus-o mai la suprafata cererea!

PS Despre ceva de la ceea ce fusese inainte la Izvor as fi vrut a scrie aici...

Da sau nu? SCRIU?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 16:00

Scrie, mai fata, daca asa simti nevoia ! de ce trebuie sa ceri voie ptr. a scrie ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2016, ora 11:09

De la: gabigabi2, la data 2016-02-17 16:00:14Scrie, mai fata, daca asa simti nevoia ! de ce trebuie sa ceri voie ptr. a scrie ?

Pentu ca am décis sa tin cont si de ceea ce vor cei dragi...

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Februarie 2016, ora 11:20

De la: Musetel, la data 2016-02-18 11:09:05
De la: gabigabi2, la data 2016-02-17 16:00:14Scrie, mai fata, daca asa simti nevoia ! de ce trebuie sa ceri voie ptr. a scrie ?

mno...adica...???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2016, ora 11:23

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-18 11:20:56

mno...adica...???

Mno... hai, te rog, sa nu mai rasucim cutzâtu' cela prin rani, te rog io.

Daca ctitoru' vrea sa scriu pe topicul sau, scriu! Daca nu, ma conformez in continuare!

Punct?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2016, ora 13:40

baaa, eu cred ca daca are cit de cit legatura cu subiectul topicului, poti scrie fara probleme ! ca celorlalti participanti li se va parea interesant sau incitant si vor continua discutia, asta se va vedea pe urma !

P.S
in legatura cu ce mi-ai scris , demult am facut acea presupunere, pe care am si expus-o pe nu mai stiu care topic :
ori are o legatura cu acest site ;
ori e " acoperit " si asta-i misiunea lui !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2016, ora 17:26

De la: gabigabi2, la data 2016-02-18 13:40:23

baaa, eu cred ca daca are cit de cit legatura cu subiectul topicului, poti scrie fara probleme ! ca celorlalti participanti li se va parea interesant sau incitant si vor continua discutia, asta se va vedea pe urma !

P.S
in legatura cu ce mi-ai scris , demult am facut acea presupunere, pe care am si expus-o pe nu mai stiu care topic :
ori are o legatura cu acest site ;
ori e " acoperit " si asta-i misiunea lui !

Si io, care sunasem numa' sa spun ... no nu e bai, inchid !

Bine , ma gandesc de il voi scrie aici ori ba, dar tot aud ecoul unor cuvinte rostite ... deci ele fusesera gandite...deci ele transmit dorintele unui om...si dorintele trebuie repsectate pentru ca ele exista...

Cert e ca il trec in curat de pe caiet in word si 'om vedea dupa Luni, cand se scurge clepsidra pana la ultima pulbere de nisip. Dadusem timp ctitorului, nu ma grabisem ca de obicei ca cee' mare la maritis, parca asa e o vorba, parca!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 August 2016, ora 11:15

Ce este frumos si va e drag in Bucuresti?

Ce poate face orice om din afara Bucurestiului a se indragosti de acest oras?

Va rog, aveti eterul intreg la dispozitie si va citim, cu drag!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 August 2016, ora 14:45

pfiii, grea intrebare !
mi-e drag totul : si strazile ,aerul si lumina ; parcurile si oamenii ! si pe unde ma duc dau de amintiri ....dar, in acelasi timp , nu-mi mai recunosc orasul ! au aparut cartiere intregi de care habar n-aveam , iar oamenii sunt din ce in ce mai amestecati !

doar vecinii mei , manelistii , sunt aceeasi de 35 ani ....nu chiar ei , caci astia sunt copiii celor batrini, dar sunt absolut la fel ca parintii lor si asta-i constanta mea !

Pagini: << 3 4 5 6 7 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Bucurestiul de altadata
Mergi la: