back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?

Pagini: << 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 >> Sari la pagina:

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 13:50

De la: gabigabi2, la data 2013-10-02 13:33:44 intru....cum ? intruvabil ? e prima oara cind intilnesc acest cuvint : poti sa-i faci un "Dex" ?

dexonline.ro/definitie/intruvabil/paradigma

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 13:53

ah, car' va sa zica un caracter de negasit ! aha , e tare rau asta

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 13:57

Uniccitate!

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 14:46

De la: gabigabi2, la data 2013-10-02 13:33:44 intru....cum ? intruvabil ? e prima oara cind intilnesc acest cuvint : poti sa-i faci un "Dex" ?

Madam Tigaie, noteaza-ti termenul si explicatiile care ti-au fost oferite de pretenarii mataluta virtuali si baga-le in tartacuta la dospit.
Phai d'aia nu folosesc termeni sau expresii dintr-un fond lexical select atunci cand intretin un dialog colocvial c-o matracuca ruginita al carui creieras este partial coclit si-n rest oxidat ,asa cum te prezinti mataluta, Madam Tigaie, deoarece risc s-o am pe constiinta, ramane sarmana patzchina paralizata cu nervii capului cu ochii zgaiti si limba scoasa intr-un stop neurocognitv de n-o mai poate resuscita nici Dumnezero.

Hai, invata-l !
Ia de colea si-un Nesssssssss pa!? ... with ice cube and mineral water!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 15:02

esti tare in cuvinte , ca fularul pe care au curs mucii-nghetati in toiul iernii !
ei, ce zici : Iti PLACE stilul asta ? chiar crezi ca nu ti se poate raspunde cu un obraz "intruvabil " , ca sa te simti si tu mai la larg ?
omule , a-ti raspunde pe masura ce ti-o CERI ,inseamna sa ma cobor foaaarte jos si nu ma injosesc....asta e : accepta realitatea care este !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 15:49

De la: gabigabi2, la data 2013-10-02 15:02:33 esti tare in cuvinte , ca fularul pe care au curs mucii-nghetati in toiul iernii !
ei, ce zici : Iti PLACE stilul asta ? chiar crezi ca nu ti se poate raspunde cu un obraz "intruvabil " , ca sa te simti si tu mai la larg ?
omule , a-ti raspunde pe masura ce ti-o CERI ,inseamna sa ma cobor foaaarte jos si nu ma injosesc....asta e : accepta realitatea care este !

Nu te cobori foarte jos deoarece nu ai resursele necesare pentru a reveni in pozitia initiala, Madam Tigaie, in ceea ce ma priveste, nu este cazul, se poate observa, resursele si versatilitarea mea imi ofera posibilitatea sa ma deplasez quatro dimensional si asimtotic intre ceea ce nu poti percepe, intelege, si/sau distinge tu, si ceea ce cred ca poti percepe dar in lipsa unor cunistinte realiste nu intelegi sensul real al nonsensului consensual, deci: madam Tigaie?

n alta ordine de idei, precepte, si diferite mocirlitati ideatico-filosofice pe care le vehiculeza baiguitiv, FABULOASA Madam Tigaie, si imersiunile sau ascensiunile pe care le practic inspre si dinspre taramul pe care aceasta il polueaza halucinogen-delirant nu poate exista vreo comparatie posibila.

Adica, Fabuloasa Madam Tingire, pardon Tigaie, prin trairile halucinogene care ii strabat carbonizatul creieras dobandeste impresia ca s-ar afla in cine stie ce inalte sfere ale cunoasterii realiste clamandu-si inconstient-delirant o pozitie iluzorie.
De facto, Madam Tigaie , ocupa o pozitie abisal- obscurantista dtpdv, cu mari sanse de a se dezintegra in anomimatul absolut si vesnic.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 16:51

VORBE ce dovedesc doar o oftica puerila ! hai, bisti !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 17:04

De la: gabigabi2, la data 2013-10-02 16:51:47VORBE ce dovedesc doar o oftica puerila ! hai, bisti !

Iar te-ai infuriat ia de colea cativa cianotici ai grija, sa nu razi pana o sa devii cianotica ca ei.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 17:08

ori rid ,ori m-am infuriat , cum e ? Consecvent si logic in gindire, ca-ntotdeauna !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 17:13

De la: gabigabi2, la data 2013-10-02 17:08:57ori rid ,ori m-am infuriat , cum e ? Consecvent si logic in gindire, ca-ntotdeauna !

incearca o analiza semantica, Madam Tigaie, poate reusesti .

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 13:42

Credinciosilor Romani, prezenti pe acest topic, care au speculat subiectiv,ipotetic-absurd, si absolut gratuit ca: as fi intentionat sa-i consider prosti, ignoranti, intarziati sau retarzi mintali, in multiplele texte postate de ei pe acest topic, le sugerez sa lase deoparte pentru o scurta perioada de timp scrierile biblice, desantatul prozelitism religios practicat de intreg corpul clerical sprijinit in demersurile lor propagandistice abjecte de intreaga mass-media din Romania, cat si asazisele publicatii si informatii care le parvin din zonele ezoterice ale mass-mediei romanesti,cum ar fi: astrologia, religiile indepartatului orient, multiplele horoscoape, care sunt o surse de informatii cu mult mai periculoase si indobitocitoare decat religiile avraamice, si sa incerce a citi si altceva, si aici mi-as permite sa le sugerez o lectura reconfortanta, elocventam, si edificatoare, unde vor gasi raspunsuri la majoritatea intrebarilor "enigmatice" carora filosofiile si religiile nu le pot raspunde sau clarificaca dilemematicele subiecte cosmologice care ii nelinistesc, sau care le produce enoriasilor un disconfort psihic accentuat.

Fizica Imposibilului

by; Michio Kaku

Cele trei legi fundamentale ale lui Atrhur C. Clarke (...) suna cam asa:

1. Cand un Om de Stiinta declara ca un lucru este posibil, aproape sigur are dreptate.Cand declara ca este imposibil, cu mare probabilitate, se inseala.

2.Singura cale de a descoperi limitele posibilului este sa ne aventuram dincolo de ele in imposibil.

3.Orice tehnologie indeajuns de avansata nu poate fi distinsa de magie.

Black, ai primit link-urile solicitate, m-as bucura sa si intelegi, sau sa incerci a intelege informatiile incluse in textele respective.
Gabi, m-ai zadarnicit dezvoltarea subiectului de acestui topic, incearca sa intelegi ca nimeni nu poate fi prost sau ignorant daca nu-si doreste sa fie, sau a fi considerat si etichetat ca atare, aici,exlud din start vreo afectiune de natura psihica a interlocutorului, dar il pot suspecta de rea vointa, indaratnicie.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:03

De la: _1075_, la data 2013-10-11 13:42:22
''..........................''

Fizica Imposibilului

by; Michio Kaku

1. Cand un Om de Stiinta declara ca un lucru este posibil, aproape sigur are dreptate.Cand declara ca este imposibil, cu mare probabilitate, se inseala.

2.Singura cale de a descoperi limitele posibilului este sa ne aventuram dincolo de ele in imposibil.

Perfect de acord cu tine privind cele trei puncte expuse! Si imi aduci aminte de motto-ul avocatei noastre de familie: Pana sa ajungeti la noi, totul va parea imposibil. Odata ajunsi la noi, facem totul sa devina posibil, incluzand imposibilul care va deveni posibil odata iesiti de la noi! (Fie vorba intre noi, am castigat procesul dupa ce avusesem ...hm.... sa o numim ...sfidare din partea membrilor consiliului de decizie al tribunalului).

Ca sa ma intorc la suprapunerea technologiei avansate cu magia..... Ambele au fundatia consolidata pe principii si cunostiinte fixe, devin functionabile pe baza regulilor care sunt urmate ad-literam, ambele tind sa focalizeze perfectiunea.

Plugushor..... sa nu cumva sa te puna mickiduta sa iti stergi contu', ca promit ca te bantui intelectual pana revii.

http://www.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q :D
Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:28

Puteti s-o cititi on line aici:

www.scribd.com/doc/141518663/Fizica-imposibilului-Physics-of-the...

Bonus lectura:
Despre caracterul legilor fizicii
by Richard Feynman
trad. Valentin Stoica
www.scribd.com/doc/128432432/Richard-P-Feynman-Despre-Caracterul...

Daca va doriti raspunsuri avizate la intrebarile ramase fara vreun raspuns din partea religiilor, aici o sa gasiti cateva dintre raspunsurile pe care le doriti, evident, minima conditie ar fi : sa incercati sa le si intelegeti trecand dincolo de preconceptiile mythological-cosmogonice dobandite anterior.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 15:20

Credinciosilor Romani, prezenti pe acest topic, care au speculat subiectiv,ipotetic-absurd, si absolut gratuit ca: as fi intentionat sa-i consider prosti, ignoranti, intarziati sau retarzi mintali, in multiplele texte postate de ei pe acest topic, le sugerez sa lase deoparte pentru o scurta perioada de timp scrierile biblice, desantatul prozelitism religios practicat de intreg corpul clerical sprijinit in demersurile lor propagandistice abjecte de intreaga mass-media din Romania, cat si asazisele publicatii si informatii care le parvin din zonele ezoterice ale mass-mediei romanesti,cum ar fi: astrologia, religiile indepartatului orient, multiplele horoscoape, care sunt o surse de informatii cu mult mai periculoase si indobitocitoare decat religiile avraamice, si sa incerce a citi si altceva, si aici mi-as permite sa le sugerez o lectura reconfortanta, elocventam, si edificatoare, unde vor gasi raspunsuri la majoritatea intrebarilor "enigmatice" carora filosofiile si religiile nu le pot raspunde sau clarificaca dilemematicele subiecte cosmologice care ii nelinistesc, sau care le produce enoriasilor un disconfort psihic accentuat.

Fizica Imposibilului

by; Michio Kaku

Black, ai primit link-urile solicitate, m-as bucura sa si intelegi, sau sa incerci a intelege informatiile incluse in textele respective.
Gabi, m-ai zadarnicit dezvoltarea subiectului de acestui topic, incearca sa intelegi ca nimeni nu poate fi prost sau ignorant daca nu-si doreste sa fie, sau a fi considerat si etichetat ca atare, aici,exlud din start vreo afectiune de natura psihica a interlocutorului, dar il pot suspecta de rea vointa, indaratnicie.

bei, tu suferi de mania persecutiei , ce ai ? ce subiect in dezvoltare ti-am zadarnicit EU, cind abia de intru si numai ca sa-ti dau buna ziua pe topicul asta si asta asaaaa, din amabilitate ?
si, ia mai uita-te o data la prima Lege a lui A. Clarke si vezi ce zice, caci mintea mea ma duce la ideea ca atunci cind un om de stiinta spune ca existenta unui Dumnezeu e imposibila ,cu mare probabilitate, se insala !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 13:17

upsss cognitiv-cognitiv, da' ce greu iti vine sa te aduni si sa dai o replica ! "te'astept sa vii
sa te-ntorci la mine "....lalala ... poate miine ?

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 15:51

De la: gabigabi2, la data 2013-10-12 13:17:10upsss cognitiv-cognitiv, da' ce greu iti vine sa te aduni si sa dai o replica ! "te'astept sa vii
sa te-ntorci la mine "....lalala ... poate miine ?

Da, ce vrei, ce doresti, ce poftesi, Madam Tigaier?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 16:15

io ? ma mir ca ma-ntrebi ! n-am comentat nimic, nici ce-a zis marele Sefeist si om de stiinta A. Clarke ....n-am zis ,dar nici tu nu vezi si nu zici !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 16:58

Madam Tigaie, exista vreo diferenta, nuanta, intre:
aproape sigur -si- mare probabilitate

?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 17:02

biensura, mai !
da' d'aia scotocesc oamenii de stiinta toate cotloanele Universului, ca sa poata spune ca din o mare probabilitate ,a devenit ca sigur ! mai asteapta o tzira si o sa vezi si ce'o sa ma mai rid de voi, hateii !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 17:07

De la: gabigabi2, la data 2013-10-11 15:20:58

Fizica Imposibilului

by; Michio Kaku

bei, tu suferi de mania persecutiei , ce ai ? ce subiect in dezvoltare ti-am zadarnicit EU, cind abia de intru si numai ca sa-ti dau buna ziua pe topicul asta si asta asaaaa, din amabilitate ?
si, ia mai uita-te o data la prima Lege a lui A. Clarke si vezi ce zice, caci mintea mea ma duce la ideea ca atunci cind un om de stiinta spune ca existenta unui Dumnezeu e imposibila ,cu mare probabilitate, se insala !

Si-l mai si pupi cind te injura.
Iar pe mine ma injuri daca-ti vorbesc normal.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 17:09

De la: _1075_, la data 2013-10-11 14:28:23

Puteti s-o cititi on line aici:

www.scribd.com/doc/141518663/Fizica-imposibilului-Physics-of-the...

Bonus lectura:
Despre caracterul legilor fizicii
by Richard Feynman
trad. Valentin Stoica
www.scribd.com/doc/128432432/Richard-P-Feynman-Despre-Caracterul...

Daca va doriti raspunsuri avizate la intrebarile ramase fara vreun raspuns din partea religiilor, aici o sa gasiti cateva dintre raspunsurile pe care le doriti, evident, minima conditie ar fi : sa incercati sa le si intelegeti trecand dincolo de preconceptiile mythological-cosmogonice dobandite anterior.

Te-ai oprit ca boul in legile batute in cuie.
Nu ca ai fi bou, dar il imiti bine.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 17:10

De la: SocratEea, la data 2013-10-11 14:03:39
''..........................''

Fizica Imposibilului

by; Michio Kaku

Perfect de acord cu tine privind cele trei puncte expuse! Si imi aduci aminte de motto-ul avocatei noastre de familie: Pana sa ajungeti la noi, totul va parea imposibil. Odata ajunsi la noi, facem totul sa devina posibil, incluzand imposibilul care va deveni posibil odata iesiti de la noi! (Fie vorba intre noi, am castigat procesul dupa ce avusesem ...hm.... sa o numim ...sfidare din partea membrilor consiliului de decizie al tribunalului).

Ca sa ma intorc la suprapunerea technologiei avansate cu magia..... Ambele au fundatia consolidata pe principii si cunostiinte fixe, devin functionabile pe baza regulilor care sunt urmate ad-literam, ambele tind sa focalizeze perfectiunea.

Plugushor..... sa nu cumva sa te puna mickiduta sa iti stergi contu', ca promit ca te bantui intelectual pana revii.

Daca esti perfect de acord cu el, precis te contrazice.....

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 17:21

D'nul Xerxetator, de ce te balabai , ai impresia ca nu-ti observ fenomenalele interventii irelevante ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 17:28

De la: nastasemihail, la data 2013-10-12 17:07:32
De la: gabigabi2, la data 2013-10-11 15:20:58

Fizica Imposibilului

by; Michio Kaku

Si-l mai si pupi cind te injura.
Iar pe mine ma injuri daca-ti vorbesc normal.

vrei sa spui ca nu ti-ai dat seama ca pupatura mea catre el este o IRONIE, Mihaile ?
si, cind vorbesti tu " normal" , Mihaile ? o fi ptr. tine, dar ptr. mine de cele mai multe ori este un atac nejustificat si atunci raspund si eu tzepos, dar de INJURAT NU te-am injurat nici pe tine, nici pe altcineva !

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 17:32

Acum am vazut topicul.
E perfect pentru poezii.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 17:41

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 18:12

De la: gabigabi2, la data 2013-10-12 17:02:47biensura, mai !
da' d'aia scotocesc oamenii de stiinta toate cotloanele Universului, ca sa poata spune ca din o mare probabilitate ,a devenit ca sigur ! mai asteapta o tzira si o sa vezi si ce'o sa ma mai rid de voi, hateii !

Inecatul si paiul, Madam Tigaie.

Dadadada, Madam Tigaie, atunci cand este posibil sa nu existe, si aproape sigur, are dreptate, este mai putin important decat atunci cand afirma ca, nu este posibil sa existe,cu mare probabilitate, se inseala.

In concluzie: nu prea observi diferenta intre : aproape sigur -si- cumare probabilitate, Madam Tigaie.

Intr-o alta ordine de idei, care dintre cei doi termeni: Madam -si- Tigaie, iti pare a fi un termen ireverentios ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 08:49

domnule, o "mare probabilitate "se transforma mai usor in certitudine, decit in imposibilitate !

ambele si amindoua sunt insultatoare !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 13:20

De la: gabigabi2, la data 2013-10-13 08:49:47domnule, o "mare probabilitate "se transforma mai usor in certitudine, decit in imposibilitate !

ambele si amindoua sunt insultatoare !

dex:

1. MADÁM s.f. (Rar) Doamnã. fr. madame

2. TIGÁIE, tigãi, s. f. 1. Vas de bucãtãrie de formã rotundã, cu marginea joasã și cu o coadã lungã, întrebuințat la prãjit. ♦ (Reg.) Cratițã cu douã toarte în care se fierbe mâncarea. 2. Mic recipient la vechile arme de foc, în care se punea praful de pușcã.

No, acum fundamenteaza-ti sau justifica-ti perceperea celor doi termeni intr-un registru insultator, calomnios, Madam Tigaie.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 14:03

Plugushorule.... Imi pare bine ca te gasesc acasa!

Te rog, daca tot ai deschis cutia in care stau cuminti sensurile neintelese, spune-mi si mie de ce ma apelezi matalutza...Transparenta? Mi se trage de la fodoritze, oare?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Pagini: << 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?
Mergi la: