back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 07:49

De la: 9am_1705, la data 2013-05-08 19:55:03 Auch, am primit opt voturi, multumesc ! s-au inmultit utilizatorii , creste ratingul, oferim ceea ce se cere, sau educam consumatorul?

Nah!
N-ai inteles spusele lui Hyperion, Chip de lut- muritoareo ! ...si continui sa nu poti distinge realitatea informationala de informatiile artistico-abstracte impresionist-sentimental-poetice.

De fapt, cum ar putea distinge si intelege o sarmana luminoasa umbra care traieste intr-o minunata nefericire indreptandu-se grabita spre taramul splendorilor invizibile in care asurzitoarea-i vesnica tacere o va dezintegra integral !?

Mmmmm, iti suna cunoscut danganul de clopot mut ?

....da' chiar nu intelegi ! TU esti cel care nu intelegi ce ti se spune, mai super-inteligentule : CHIPUL DE LUT e-n strinsa legatura cu CREEATIA ...deci Eminescu , atunci cind a gindit si scris asta a STIUT exact CE SPUNE : Lut plamadit de Creeator - cercul strimt al materialitatii noaste din care nu putem iesi prea usor ....vai de cognitivul tau, ca te dai asa de mare, dar

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Mai 2013, ora 09:07

De la: gabigabi2, la data 2013-05-09 07:49:52
....da' chiar nu intelegi ! TU esti cel care nu intelegi ce ti se spune, mai super-inteligentule : CHIPUL DE LUT e-n strinsa legatura cu CREEATIA ...deci Eminescu , atunci cind a gindit si scris asta a STIUT exact CE SPUNE : Lut plamadit de Creeator - cercul strimt al materialitatii noaste din care nu putem iesi prea usor ....vai de cognitivul tau, ca te dai asa de mare, dar

forma corecta:
CREATIE
CREATOR

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 10:07

De la: gabigabi2, la data 2013-05-07 17:48:29
De la: _Ingrid, la data 2013-05-07 17:29:48Cine-i @1439? si de ce sa ma pronunt?

Vrei sa-mi sugerezi ca te-a jignit Black si simti nevoia sa ii raspunzi la fel?
Treaba voastra!
Ce nevoie ai de parerea mea?
Eu deja mi-am exprimat-o pe: 3 Mai 2013, ora 20:14

da' nici eu nu stiu cine-i acest @1439 si nici unde a fost postat acel text ! l-am citit undeva, dar nu mai stiu unde si cred ca era preluat de la un bloger ....parca asa ceva si / dar, nu vad legatura cu Black care, daca a avut ceva cu cineva, cu mine la Politice a avut si cu inca vreo 2 preopinenti , dar si asta a trecut !
deci : chiar nu stiu ce vrea sa demonstreze @1705 !

Of-of !... ce funigene se lanseaza in peisaj, si ce disimulari stangace aruncate-n text la umbra unei temporale pierderi de memorie, s-au a vreunui lapsus instalat voluntar-instant.Gabi, contradictiile din text iti devoaleaza fatarnicia, nu stii unde a fost postat acel text, dar crezi ca era preluat de la un blogger, nu vezi legatura cu Black, dar indrepti atentia cititorului spre conflictul tau cu el pe topicele politice, hahahaha !... stupid, penibil !

Stii foarte bine, Gabi, dar ai un lapsus, nu-i asa? in fine...

Vai de noi muritoareo, ai absentat de la scoala atunci cand s-a predat analiza literara a poemului eminescian si acum incerci sa ne vinzi o marfa falsificata de-o proasta calitate imbucuratoare, hai, incearca sa ne expui o analiza literara a poemului Luceafarul.

Hai, pls !... incearca sa ne prezinti in gluma o analiza literara serioasa, m-ai agasat continuu cu diversele credinte insusite in urma lecturarii unor mitologii adevarate, cel putin acum, dovedeste si tu un ceva, o oarecare, un cat de mic, o catime din ceea ce pretinzi ca ai si in ce crezi de fapt, despre convingeri, n-am sa te intreb deoarece n-ai sa reusesti sa le demonstrezi sau justifici.

Avand in vedere ca esti atat de ocupata incat nu faci nimic, hai sa-ti citesc analiza literara, referatul, sa-ti prezinti viziunea, pentru a intelege mai bine, eu asta care "ma dau mare", cam cat te poate duce luminata minte intunecata de tot felul de credinte.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 10:16

De la: daniela_, la data 2013-05-08 20:54:07are cineva un foc?

Ce fel de foc doriti?
-automat, cadenta tragere "x"/ minut ,practic&teoretic
-foc cu foc
-arucatorare de flacari, diferire tipuri, modele etc.
-focuri sacre , la alegere si pe-ncercatelea
-focuri nestinse, stoc limitat
-focuri vii, diverse caractere si temperamente
-focuri eterne, neidentificat inca
-foc atomic din belsug la orice ora din zi sau din noapte

In cazul incendierii solicitantului, oferim: apa plata, apa carbogazoasa, apa de ploaie, apa cu aroma de tuluba pompieristica, sau apa in piva numai buna de batut atat timp cat nu te plictisesti sau manomera nu devine obositoare.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 10:31

De la: nastasemihail, la data 2013-05-09 02:23:26Eu ti-am dat primul vot...parca.
Navele spatiale placate cu aur rezista cel mai bine la caldura solara.

Aur_Au.

Punct de topire 1337,33 K
Punct de fierbere 3129 K

Daca si cu parca, te rog, fii amabil si, retrage-ti votul !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2013, ora 11:38

De la: 9am_1705, la data 2013-05-09 10:16:34

Ce fel de foc doriti?
-foc cu foc

In cazul incendierii solicitantului, oferim: apa plata, apa carbogazoasa, apa de ploaie, apa cu aroma de tuluba pompieristica, sau apa in piva numai buna de batut atat timp cat nu te plictisesti sau manomera nu devine obositoare.
www.youtube.com/watch?v=KVFrRjM_6l0

www.youtube.com/watch?v=h0aO9Y1WtTI

..................................

www.youtube.com/watch?v=yw0T1q6qz5o

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2013, ora 11:40

De la: 9am_1705, la data 2013-05-09 10:31:15
De la: nastasemihail, la data 2013-05-09 02:23:26Eu ti-am dat primul vot...parca.

Aur_Au.

Punct de fierbere 3129 K

parca langa bordura

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 12:09

De la: daniela_, la data 2013-05-09 11:38:55
De la: 9am_1705, la data 2013-05-09 10:16:34

Ce fel de foc doriti?
-foc cu foc

www.youtube.com/watch?v=KVFrRjM_6l0

www.youtube.com/watch?v=h0aO9Y1WtTI

..................................

www.youtube.com/watch?v=yw0T1q6qz5o

www.youtube.com/watch?v=3LaazrEHLFg

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 12:51

Dedicat, utilizatorilor care citesc, dar nu scriu...

www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=6ClEWgWp_0s&gl=DE

Sleeping beauty - Royal ballet

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 13:31

De la: daniela_, la data 2013-05-09 09:07:22
De la: gabigabi2, la data 2013-05-09 07:49:52

forma corecta:
CREATIE
CREATOR

se poate Daniela, dar cind am invatat eu sa scriu ,asa se scria : Creeatie si Creeator !
in rest, stim cu toti despre ce vorbim ,chiar daca e corect sau nu cum scriu eu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 13:53

De la: 9am_1705, la data 2013-05-09 10:07:44
De la: gabigabi2, la data 2013-05-07 17:48:29
De la: _Ingrid, la data 2013-05-07 17:29:48Cine-i @1439? si de ce sa ma pronunt?

Vrei sa-mi sugerezi ca te-a jignit Black si simti nevoia sa ii raspunzi la fel?
Treaba voastra!
Ce nevoie ai de parerea mea?
Eu deja mi-am exprimat-o pe: 3 Mai 2013, ora 20:14

da' nici eu nu stiu cine-i acest @1439 si nici unde a fost postat acel text ! l-am citit undeva, dar nu mai stiu unde si cred ca era preluat de la un bloger ....parca asa ceva si / dar, nu vad legatura cu Black care, daca a avut ceva cu cineva, cu mine la Politice a avut si cu inca vreo 2 preopinenti , dar si asta a trecut !
deci : chiar nu stiu ce vrea sa demonstreze @1705 !

Of-of !... ce funigene se lanseaza in peisaj, si ce disimulari stangace aruncate-n text la umbra unei temporale pierderi de memorie, s-au a vreunui lapsus instalat voluntar-instant.Gabi, contradictiile din text iti devoaleaza fatarnicia, nu stii unde a fost postat acel text, dar crezi ca era preluat de la un blogger, nu vezi legatura cu Black, dar indrepti atentia cititorului spre conflictul tau cu el pe topicele politice, hahahaha !... stupid, penibil !

Stii foarte bine, Gabi, dar ai un lapsus, nu-i asa? in fine...

Vai de noi muritoareo, ai absentat de la scoala atunci cand s-a predat analiza literara a poemului eminescian si acum incerci sa ne vinzi o marfa falsificata de-o proasta calitate imbucuratoare, hai, incearca sa ne expui o analiza literara a poemului Luceafarul.

Hai, pls !... incearca sa ne prezinti in gluma o analiza literara serioasa, m-ai agasat continuu cu diversele credinte insusite in urma lecturarii unor mitologii adevarate, cel putin acum, dovedeste si tu un ceva, o oarecare, un cat de mic, o catime din ceea ce pretinzi ca ai si in ce crezi de fapt, despre convingeri, n-am sa te intreb deoarece n-ai sa reusesti sa le demonstrezi sau justifici.

Avand in vedere ca esti atat de ocupata incat nu faci nimic, hai sa-ti citesc analiza literara, referatul, sa-ti prezinti viziunea, pentru a intelege mai bine, eu asta care "ma dau mare", cam cat te poate duce luminata minte intunecata de tot felul de credinte.

ce figura esti, mai "funigene " "s-au" special te faci ca uiti sa scrii corect ?
e interpretarea ta in legatura cu ipocrizia, falsa uitare sau contradictiile din text pe care tu le vezi, dar eu nu stiu de unde le vezi ? am citit acel text postat de necunoscutul @1439 - nu mai stiu pe ce topic si cind l-am citit si am adaugat " PARCA asa ceva" ...oricum , dobitocul era mult prea dobitoc ptr. a concepe el acel text !

omule, la vremea mea se faceau analize literare ORIGINALE , de fiecare copil in parte, asa cum simtea sau il ducea capul si profesorul exact ptr. asta dadea nota : ptr. unicitatea felului in care elevul interpreta ce citea ! ....nu se copiau , nu se cumparau sau nu erau in brosuri ce se cumparau de la librarie !
deci : ce vrei ? sa reiau ideea CHIPULUI DE LUT , adica a omului creeat din lut, inchis in materialitatea lui si a durerii si revoltei pe care o resimte Eminescu , incercind sa iasa din cercul prea strimt ?
da' tu care esti un ATEU convins nici n-ar trebui sa vorbesti despre asta caci : ce-i aia chip de lut ? nici nu se exista asa ceva....aaaa, daca scria o oda despre vreo evolutie ; cum eram noi maimutele si am devenit oameni .... niste d'aia sapiens, mai intelegeam ! dar asa auzi la el Chip de Lut ! him, ce idee retrograda !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Mai 2013, ora 14:30

Aur_Au.

Punct de fierbere 3129 K

E vorba de reflexia radiatiilor, nu de temp de topire.
Acum e folosit Al, care are 600 grd temp de topire.
Mai documenteaza ce s-ar face in lumea asta daca aurul ar fi cit Al si Fe.
Nu meriti nici o informatie cinstita sa ti se dea.
Imi pare rau de votul ce ti l-am dat.
Tu negind tot ce poti nega, culegi informatii, fara sa dai ceva la schimb.

Aurul era valoros ptr folosirea lui in trecutul f indepartat. Ulterior oamenii l-au folosit ca ornament, dar in mod ocult. Fiindca el este de mii de ori mai valoros in tehnica. Atit doar ca e in cantitati f mici.

Este mai frumos cuprul ca ornament, ca e roscat galbui. Sau metalele albastrui, dar oamenii nu le apreciaza, fiindca nu au in memoria colectiva folosirea aurului in tehnica ffff veche.
Cu aurul se pot construi aparate de....ghiceste ca ai prea multe informatii de-a muia.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2013, ora 14:36

Parca fierul are sub tempde topire a aurului.
Calitatile aurului de reflexie si conductie il fac ideal ptr acoperirea navelor spatiale.
Reflecta si conduce caldura in spatele navei care e rece.
La asta se refera proprietatile lui.
Daca ma contrazici, asta cu numar de inmatriculare, iti aduca rgumente cum vrei tu. De ....mocirla.
Cum spunea unul pe un forum....sa facem nave spatiale cu rahat. Un topic real.
Tu alegi....acoperi navele cu aur sau cu....rahat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2013, ora 14:41

De la: nastasemihail, la data 2013-04-24 02:42:10Mytcoriculita....astia e rai, nu ti-au dat puncte pina acum.
Eu sint primul ce ti-am dat puncte.

Tu alegi, daca faci nave spatiale acoperite cu rahat sau cu aur. E un topic real cu nave acoperite cu rahat pe alt forum. si e lasat de moderatori.
Daca cu ...rahat, imi retrag votul.
Daca cu aur...vreau si eu cind o construiti acolo in vestul....mai mult mort decit viu.
Ne omoriti si pe noi cu regulile voastre.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 14:44

1. Iar încerci să-mi funinginești rațiunea si 'teligenția, contradicțiile din textul precedent sunt evidente,numai cineva pe care nu-l duce mintea sau nu vrea să le observe se lasă aburit, sau ignoră, asemenea contradicții stupide deghizate cu stângăcie..

2.Nu ai învățat așa cum pretinzi, dintodeauna a fost așa:

a crea

creator-creație

creez->agreez
creezi->agreezi
creează->agreează
creăm->agreăm
creați->agreați
creează->agreează

creai->agreai
crea->agrea

creau->agreau
creat->agreat
creare->agreare
dexonline.ro/definitie/crea

Și nu spun să te trezești,că ești repetentă, sau proastă, ești doar ignorantă și incerc să-ți furnizez informații constructive pentru a-ți corecta propria greșeală, de fapt, Daniela nu este singurul utilizator al forumului 9am care încearcă să-ți corecteze această greșeală,

3. citez: "omule, la vremea mea se faceau analize literare ORIGINALE ", păi, ce mai aștepți, de ce te fofilezi printre zarzavaturi, prezintă acea faimoasă și originală analiză literară, dar să știi, ți-o spun numai ție: Mihai Eminescu a fost ateu, probabil că nu-ți convine, dar așa a fost, un ateu de facto.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 14:49

De la: nastasemihail, la data 2013-05-09 14:30:29

Aur_Au.

Punct de fierbere 3129 K

E vorba de reflexia radiatiilor, nu de temp de topire.
Acum e folosit Al, care are 600 grd temp de topire.
Mai documenteaza ce s-ar face in lumea asta daca aurul ar fi cit Al si Fe.
Nu meriti nici o informatie cinstita sa ti se dea.
Imi pare rau de votul ce ti l-am dat.
Tu negind tot ce poti nega, culegi informatii, fara sa dai ceva la schimb.

Aurul era valoros ptr folosirea lui in trecutul f indepartat. Ulterior oamenii l-au folosit ca ornament, dar in mod ocult. Fiindca el este de mii de ori mai valoros in tehnica. Atit doar ca e in cantitati f mici.

Este mai frumos cuprul ca ornament, ca e roscat galbui. Sau metalele albastrui, dar oamenii nu le apreciaza, fiindca nu au in memoria colectiva folosirea aurului in tehnica ffff veche.
Cu aurul se pot construi aparate de....ghiceste ca ai prea multe informatii de-a muia.

Citez:
" caldura solara."

Cei care nu-si justifica sau demonstreaza afirmatiile proprii sau pe cele care le vehiculeaza sunt indivizi lipsiti de minim respect fata de cei carora le furnizeaza asemenea informatii, sunt pur si simplu ignorati, atat ei cat si "informatiile " pe care le emit, Dle Nastase.

citez: "E vorba de reflexia radiatiilor"

Ce tip, ce fel de radiatii, Dle. Nastase?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 16:07

De la: gabigabi2, la data 2013-05-08 16:45:34
De la: 9am_1705, la data 2013-04-24 15:28:58
De la: gabigabi2, la data 2013-04-24 14:57:34

... eu inteleg CAUZA

Intelegi pe DracuŽ!...tu esti incapabila sa intelegi ceva, tu ai doar credinte,marote, fixisme, rastalmaciri, fabulatii, si tot arsenalul metodico-explicativ de factura mistico-religiosa pe care le-ai integrat in propriul intelect reusind a-ti ostraciza exercitiul unei gandiri libere, coerente, REAL- rationala/LOGIC-imaginativa, in final, ti-ai ingradit propria gandire creativa....
Ai inteles !?

stau si ma-ntreb : oare m-a facut proasta, el care nuuuu ? fraza asta atit de lunga si Absurda , prin care face afirmatia ca sunt INCAPABILA sa inteleg ceva, punind totul pe seama faptului ca sunt un adept al idei de Creeatie , sa insemne oare ca toti - MILIARDELE de oameni ce cred la fel, sunt niste PROSTI si neadaptati ?
oauuu, in acest caz , tare as vrea sa Stiu ce intelegi tu @1705 prin acel " CHIP DE LUT " despre care vorbeste Eminescu ? oare ce s-ar putea intelege din asta , ca e un Creeationist sau ca Stie ca-i asa, dar REFUZA ideea ? cred ca da, caci si traitul in " cercul vostru strimt " vorbeste de bariera materialitatii noastre vs. Cunoasterea Totala si Libera ! ....atita doar ca Mintea lui era Eliberata de orice idee preconceputa si dogma, pe cind tu, stimabile esti un habotnic al stiintei, negind orice altceva ....si de aceea ti-am spus ca TIE nu ti se potrivesc versurile lui Eminescu !si tu traiesti inchis in cercul tau cel strimt si norocul te petrece cu privirea , uitindu-se dupa tine cum te tooot duci , dar nu stii unde !

mai @1705 vorbim fiecare-n limba lui si nu se-ntelege nimic !
am Spus aici, in postarea asta ca Eminescu REFUZA si-l REVOLTA ideea unui Creeator (sic!), desi prin sintagma CHIP DE LUT , inseamna ca e constient de acest lucru ? e strigatul de deznadejde al LUTULUI ce se simte incorsetat in forma lui Materiala ? daca tu nu intelegi asta, ei bine : EU ASA INTELEG ! vrei tu ceva prin deschiderea acestui topic , dar pare c-ar fi Altceva decit ce intelege si simte fiecare in forumul lui interior ? da' DE CE trebuie sa simt si sa gindesc ca tine , cind fiecare dintre noi are personalitatea ,caracterul si educatia lui , strict personala ? de ce vrei sa-mi incorsetezi gindul si sa-mi pui o UNIFORMA dupa croiala ta cind mi-e nu-mi place....ba, mai mult, Detest ceea ce ai devenit ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 16:17

de la @1705 citire :
"Cei care nu-si justifica sau demonstreaza afirmatiile proprii sau pe cele care le vehiculeaza sunt indivizi lipsiti de minim respect fata de cei carora le furnizeaza asemenea informatii, sunt pur si simplu ignorati, atat ei cat si "informatiile " pe care le emit, Dle Nastase.

Justifica deschiderea acestui topic si motivul injuriilor aduse si raspunde la intrebarile puse de participantii la el, ca sa fi in acord cu propriile spuse !
macar O DATA , ca de obicei te fofilezi de la lamuriri si doar ii fitilizezi pe toti !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 16:43

De la: gabigabi2, la data 2013-05-09 16:07:40
De la: gabigabi2, la data 2013-05-08 16:45:34
De la: 9am_1705, la data 2013-04-24 15:28:58
De la: gabigabi2, la data 2013-04-24 14:57:34

... eu inteleg CAUZA

Intelegi pe DracuŽ!...tu esti incapabila sa intelegi ceva, tu ai doar credinte,marote, fixisme, rastalmaciri, fabulatii, si tot arsenalul metodico-explicativ de factura mistico-religiosa pe care le-ai integrat in propriul intelect reusind a-ti ostraciza exercitiul unei gandiri libere, coerente, REAL- rationala/LOGIC-imaginativa, in final, ti-ai ingradit propria gandire creativa....
Ai inteles !?

stau si ma-ntreb : oare m-a facut proasta, el care nuuuu ? fraza asta atit de lunga si Absurda , prin care face afirmatia ca sunt INCAPABILA sa inteleg ceva, punind totul pe seama faptului ca sunt un adept al idei de Creeatie , sa insemne oare ca toti - MILIARDELE de oameni ce cred la fel, sunt niste PROSTI si neadaptati ?
oauuu, in acest caz , tare as vrea sa Stiu ce intelegi tu @1705 prin acel " CHIP DE LUT " despre care vorbeste Eminescu ? oare ce s-ar putea intelege din asta , ca e un Creeationist sau ca Stie ca-i asa, dar REFUZA ideea ? cred ca da, caci si traitul in " cercul vostru strimt " vorbeste de bariera materialitatii noastre vs. Cunoasterea Totala si Libera ! ....atita doar ca Mintea lui era Eliberata de orice idee preconceputa si dogma, pe cind tu, stimabile esti un habotnic al stiintei, negind orice altceva ....si de aceea ti-am spus ca TIE nu ti se potrivesc versurile lui Eminescu !si tu traiesti inchis in cercul tau cel strimt si norocul te petrece cu privirea , uitindu-se dupa tine cum te tooot duci , dar nu stii unde !

mai @1705 vorbim fiecare-n limba lui si nu se-ntelege nimic !
am Spus aici, in postarea asta ca Eminescu REFUZA si-l REVOLTA ideea unui Creeator (sic!), desi prin sintagma CHIP DE LUT , inseamna ca e constient de acest lucru ? e strigatul de deznadejde al LUTULUI ce se simte incorsetat in forma lui Materiala ? daca tu nu intelegi asta, ei bine : EU ASA INTELEG ! vrei tu ceva prin deschiderea acestui topic , dar pare c-ar fi Altceva decit ce intelege si simte fiecare in forumul lui interior ? da' DE CE trebuie sa simt si sa gindesc ca tine , cind fiecare dintre noi are personalitatea ,caracterul si educatia lui , strict personala ? de ce vrei sa-mi incorsetezi gindul si sa-mi pui o UNIFORMA dupa croiala ta cind mi-e nu-mi place....ba, mai mult, Detest ceea ce ai devenit ?!

Detesti, nu detesti, nu-mi pasa !

Dar, iar te-ai fofilat, iar ti-ai fentat propriile laudarosenii , unde este faimoasa analiza literara originala?
Nu exista ! asa ca: nu-ti poti dovedi acea faimoasa personalitate (...) despre care vorbesti.
Esti inapta sa-ti respecti propriile afirmatii laudaroase, ce prilej mai bun decat acesta ti-ar oferi cineva pentru a-ti dovedi personalitatea interpretativ-intelectuala printr-o postare a unei originale analize literare, personificata, a poemului eminescial Luceafarul,....mmmmmm!?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 17:03

De la: gabigabi2, la data 2013-05-09 16:17:18
Justifica deschiderea acestui topic si motivul injuriilor aduse si raspunde la intrebarile puse de participantii la el, ca sa fi in acord cu propriile spuse !
macar O DATA , ca de obicei te fofilezi de la lamuriri si doar ii fitilizezi pe toti !

Justificarile vor fi postate intr-un moment oportun, adica, pe intelesul tau, in momentul in care veti distinge nuanta d inte cei doi termeni: prost si ignorant.

Daca vrei injurii, le-am contabilizat pe cele care mi-au fost adresate de Black, poftiti, serviti va rog:

hallmark&delivery Mr.Black

"cel care pune intrebari cat mai alambicat posibile
Norocul nostru cu tine geniule neinteles
zero barat
un baiat de zahar!Dar pentru ca eu sunt la regim, ma irita...
Un topic stupid, cu o intrebare care nu este intrebare ci afirmatie, marca Cocosila.

In loc sa dam banii la popi, vrei sa-ti dam tie?
Presteaza ceva,Incearca sa ne distrezi,fa tumbe si da-ti singur suturi in popou...
Iar daca tu vrei sa ne convingi ca tu te tragi dintr-un maimutoi, nu te mai chinui degeaba, pentru ca este evident.
Poate prin Cuaternar maimuta o fi avut si urechi lungi si ragea prin copaci...
traieste fericit in lumea ta intunecata, rece si plina de frustrari si lasa-i pe primitivi sa-si traiasca viata lor mizera asa cum pot.
Daca nu am fi noi, astia primitivi si subdezvoltati sa facem muncile primitive, voi, savantii si ganditorii apti-cognitiv ai acestei lumi, v-ati ineca in mizerii.

esti nobody, fara prieteni, fara o ruda langa tine, un imigrant
nu realizezi nici macar in ce epoca traiesti
Imi dai impresia ca ai fost criogenat in Evul Mediu si te-ai dezghetat acum,altfel nu imi explic cerbicia asta a ta de a demonstra cat de nociva este credinta.
Partidul Comunist care te-a indoctrinat...

cred ca TU nu realizezi pe ce lume traiesti!
Cum tu ma inveti sa nu cred nimic fara sa cercetez, nu le iau in considerare.
Cu chestii din astea te dau afara si de la gradinita!
tu vii cu teorii din astea din vremea Evului Mediu, sau a oracolului din Dephi
Esti pierdut in timp, traiesti intr-o alta epoca.

Sa fii un bun crestin inseamna sa te temi sa faci fapte rele, sa iti ajuti semenii si sa crezi in puterea rugaciunilor si in grija lui Dumnezeu fata de tine, in rasplata pe care o vei primi pentru faptele tale bune. Ce este rau in asta? Rugaciunea este o forma de meditatie. Prim meditatie poti accesa capacitati ale propriului spirit de care nu esti constient, imbunatatirea starii psihice de care este legata si starea fizica a organismului tau.

Din pacate eu nu pot sa te numesc domn.
L-ai ghicit Gabi! Este ori "Femela Politica" ori un Gica-contra din aceeasi categorie de sociopati,...gen familia Adams, ca si ei erau la fel de fixati pe chestia asta cu religia.
Probabil ca a facut Academia Fane Gheorghiu si a ramas cu sechele...Nu e de ras, ci de compatimit.
Sunt blocati in gandire ca o placa de patefon zgariata. Dupa ce ca sunt asa cum sunt, nu au nici un pic de logica in ceea ce afirma, doar iti rejecteaza argumentele tale...

N-ai cu cine ba niste tarani part1 :X reclama cavadoro

1705, nu o mai zgudui aiurea!

Dar ce exemplu mi-ai dat! Mi-ai inchis gura cu asta!
Omule, tu esti hazliu rau de tot cu textele astea puerile! Chiar ma intreb cati ani poti sa ai...Nu cumva tu esti Karpovel?

Esti completamente pierdut musiu!
Ai o capacitate cognitiva foarte defazata maestre!
As putea spune fara sa fie intentia mea sa te jignesc, ca esti un rebut al societatii.
O minte ratacita, un om fara repere morale, un inadaptat.

Musiu, esti din ce in ce mai ridicol cu alba-neagra asta cognitiva
Ai reusit sa te umpli de respect cu dumele pe care le-ai dat
ambitia ta puerila de a demonstra cat de valoros esti tu si ce prosti este ceilalti
Tu esti Gica contra din oficiu, le stii pe toate, esti polivalent, un fel de Nea Nicu II, Geniul Carpatilor!
Ai tupeul sa ma intrebi daca eu am dreptul sa-l judec pe Mengele sau pe Einstein...dar cine esti tu ca sa ma judeci pe mine pentru ca eu cred in Dumnezeu?

lasa-ne ca ne-ai plictisit cu bazaconiile tale de frustrat.

Cocosila, nu avem noi medici, juristi, ingineri, finantisti...dar avem totusi noroc. Soarta nu a fost atat de vitrega, pentru ca ni te-a dat pe tine, Geniul Carpatilor, Savantul de renume mondial, Cocalarul de valoare.

Du-te frate si lasa-ne ca ne-ai plictisit cu figurile astea de prost gust! Tu chiar nu iti dai seama cat de penibil esti cu figurile astea de Buftea?

Idiotule
dementule...
esti un handicapat
Du-te (dracu) de manelist cretin!
gunoi uman care murdareste totul in jurul lui
Nu ii sunt dator cu nimic mascariciului
pretentiile unor descreierati
toti bolnavii mintali
Cocalarule
Du-te bai Auslander
Vezi-ti de valoarea ta de manelist."

Daca doresti, am sa-ti contablizez si injuriile pe care mi le-ai adresat,Gabi, insa consider ca nu este cazul, notorietatea comportamentala jignitoare, insinuanta, meschina, si lista "calitatilor" comportamentale ar putea continua, de care te bucuri in domeniul respectiv printre utilizatorii 9am, ma scuteste de-o asemenea corvoada ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 17:16

iar ii impingi in fata pe altii ca sa-ti sustina/ justifice / scuze mirlaniile , ascuzindu-te-n spatele lor ? cum e cu falsa logica ?

chiar nu stii diferenta dintre a fi un prost si / sau a fi ignorant, de trebuie sa-ti explice cineva ? nu-i bine domnu' cognitiv la maximum cu brava x , nu-i bine ! mai pune -ti un pic la treaba constienta dumneatale !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 17:57

Evidenta adevarului ti-a devenit insuportabila.
Nu m-ar surprinde sa-mi afirmi peste cateva ore, zile, sau un oarecare interval de timp ca mi-am auto-adresat acele enormitati injurioase, ai fi capabila pana si de-o asemenea deformare a adevarului.
Cat de penibila poti sa fii, hai sa vedem !...
Gabi, aceste enormitati care mi-au fost adresate nu sunt destul de sugestive, nu contin evidentele unei atitudini si-al unui comportament pe masura personajului?
Sunt iluziile mele, citim topice si postari diferite?
Nu sunt citibile negru pe alb?

Cat, si pana unde poti merge pe acest rationament prin care imi artibui gratuit si fara vreo dovada indubitabila ca as fi intentionat sa va cred sau sa afirm ca sunteti prosti, si chiar daca asa ar fi fost, asteapta cel putin sa ma pronunt in scris, negru pe alb.

Informatiile pe care le rastalmacesti dupa bunul plac si dupa cat te duce mintea iti genereaza aceste impresii , obsesii, si marote combinate preconceput fata de cineva, ele iti genereaza asemenea atitudini comportamentale, aceste aspecte iti sugereaza formarea unor opinii subiectiv-aiuristice pe care le tot vanturi aici din prima pagina a topicului incercand sa incomodezi, sa creezi disconfort interlocutorului, sa-l enervezi cu rostogolirea unui noian de intrebari si asumptii absurde?

Esti incapabila sa raspunzi aplicat intrebarilor care ti-au fost adresate, mai mult, nu esti capabila sa-ti demonstrezi si justifici propriile laudarosenii (originala si faimoasa analiza literara, unde este,?) ce intelegi tu din ultimile sase versuri ale poemului eminescian Luceafaul?

Chiar iti lipseste pana si ultima picatura de onoare sau demnitate umana, pana si ultimul strop de ratiune te-a parasit, cati ani ai ?

Sa-ti fie rusine, ai reusit tot timpul sa trimiti orice topic si orice tema inntr-o zona promiscua a discutiilor, a dialogului, provcand diferiti interlocutori sa-ti raspunda la tot felul de tatisme, topisme, barfe si cleveteli ieftine, ti-am suportat cateva luni de zile toate abjectiile, inceteaza.

Incearca sa renunti la aceasta atitudine comportamentamentala provocatoare, instigatoare, abject-intrigoasa, agitatoare de nimicuri sau gunoaie, insinuant-absurda, derizorie...

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2013, ora 21:46

De la: 9am_1705, la data 2013-05-09 17:03:12
De la: gabigabi2, la data 2013-05-09 16:17:18

Justificarile vor fi postate intr-un moment oportun, adica, pe intelesul tau, in momentul in care veti distinge nuanta d inte cei doi termeni: prost si ignorant.

Daca vrei injurii, le-am contabilizat pe cele care mi-au fost adresate de Black, poftiti, serviti va rog:

hallmark&delivery Mr.Black

"cel care pune intrebari cat mai alambicat posibile
Norocul nostru cu tine geniule neinteles
zero barat
un baiat de zahar!Dar pentru ca eu sunt la regim, ma irita...
Un topic stupid, cu o intrebare care nu este intrebare ci afirmatie, marca Cocosila.

In loc sa dam banii la popi, vrei sa-ti dam tie?
Presteaza ceva,Incearca sa ne distrezi,fa tumbe si da-ti singur suturi in popou...
Iar daca tu vrei sa ne convingi ca tu te tragi dintr-un maimutoi, nu te mai chinui degeaba, pentru ca este evident.
Poate prin Cuaternar maimuta o fi avut si urechi lungi si ragea prin copaci...
traieste fericit in lumea ta intunecata, rece si plina de frustrari si lasa-i pe primitivi sa-si traiasca viata lor mizera asa cum pot.
Daca nu am fi noi, astia primitivi si subdezvoltati sa facem muncile primitive, voi, savantii si ganditorii apti-cognitiv ai acestei lumi, v-ati ineca in mizerii.

esti nobody, fara prieteni, fara o ruda langa tine, un imigrant
nu realizezi nici macar in ce epoca traiesti
Imi dai impresia ca ai fost criogenat in Evul Mediu si te-ai dezghetat acum,altfel nu imi explic cerbicia asta a ta de a demonstra cat de nociva este credinta.
Partidul Comunist care te-a indoctrinat...

cred ca TU nu realizezi pe ce lume traiesti!
Cum tu ma inveti sa nu cred nimic fara sa cercetez, nu le iau in considerare.
Cu chestii din astea te dau afara si de la gradinita!
tu vii cu teorii din astea din vremea Evului Mediu, sau a oracolului din Dephi
Esti pierdut in timp, traiesti intr-o alta epoca.

Sa fii un bun crestin inseamna sa te temi sa faci fapte rele, sa iti ajuti semenii si sa crezi in puterea rugaciunilor si in grija lui Dumnezeu fata de tine, in rasplata pe care o vei primi pentru faptele tale bune. Ce este rau in asta? Rugaciunea este o forma de meditatie. Prim meditatie poti accesa capacitati ale propriului spirit de care nu esti constient, imbunatatirea starii psihice de care este legata si starea fizica a organismului tau.

Din pacate eu nu pot sa te numesc domn.
L-ai ghicit Gabi! Este ori "Femela Politica" ori un Gica-contra din aceeasi categorie de sociopati,...gen familia Adams, ca si ei erau la fel de fixati pe chestia asta cu religia.
Probabil ca a facut Academia Fane Gheorghiu si a ramas cu sechele...Nu e de ras, ci de compatimit.
Sunt blocati in gandire ca o placa de patefon zgariata. Dupa ce ca sunt asa cum sunt, nu au nici un pic de logica in ceea ce afirma, doar iti rejecteaza argumentele tale...

N-ai cu cine ba niste tarani part1 :X reclama cavadoro

1705, nu o mai zgudui aiurea!

Dar ce exemplu mi-ai dat! Mi-ai inchis gura cu asta!
Omule, tu esti hazliu rau de tot cu textele astea puerile! Chiar ma intreb cati ani poti sa ai...Nu cumva tu esti Karpovel?

Esti completamente pierdut musiu!
Ai o capacitate cognitiva foarte defazata maestre!
As putea spune fara sa fie intentia mea sa te jignesc, ca esti un rebut al societatii.
O minte ratacita, un om fara repere morale, un inadaptat.

Musiu, esti din ce in ce mai ridicol cu alba-neagra asta cognitiva
Ai reusit sa te umpli de respect cu dumele pe care le-ai dat
ambitia ta puerila de a demonstra cat de valoros esti tu si ce prosti este ceilalti
Tu esti Gica contra din oficiu, le stii pe toate, esti polivalent, un fel de Nea Nicu II, Geniul Carpatilor!
Ai tupeul sa ma intrebi daca eu am dreptul sa-l judec pe Mengele sau pe Einstein...dar cine esti tu ca sa ma judeci pe mine pentru ca eu cred in Dumnezeu?

lasa-ne ca ne-ai plictisit cu bazaconiile tale de frustrat.

Cocosila, nu avem noi medici, juristi, ingineri, finantisti...dar avem totusi noroc. Soarta nu a fost atat de vitrega, pentru ca ni te-a dat pe tine, Geniul Carpatilor, Savantul de renume mondial, Cocalarul de valoare.

Du-te frate si lasa-ne ca ne-ai plictisit cu figurile astea de prost gust! Tu chiar nu iti dai seama cat de penibil esti cu figurile astea de Buftea?

Idiotule
dementule...
esti un handicapat
Du-te (dracu) de manelist cretin!
gunoi uman care murdareste totul in jurul lui
Nu ii sunt dator cu nimic mascariciului
pretentiile unor descreierati
toti bolnavii mintali
Cocalarule
Du-te bai Auslander
Vezi-ti de valoarea ta de manelist."

Daca doresti, am sa-ti contablizez si injuriile pe care mi le-ai adresat,Gabi, insa consider ca nu este cazul, notorietatea comportamentala jignitoare, insinuanta, meschina, si lista "calitatilor" comportamentale ar putea continua, de care te bucuri in domeniul respectiv printre utilizatorii 9am, ma scuteste de-o asemenea corvoada ....

Cocosila, Gabi ti-a vorbit prea frumos pentru epitetele pe care i le-ai adresat...cum ar fi acela apt cognitiv, ca ai facut-o de-a dreptul tampita.

Tu incepi sa arunci rahatul in ventilator si tot tu te vaiti ca ti se vorbeste urat? Eu nu am talentul tau sa intocmesc fise de cadre ca sa iti arat tot ce ai postat tu pina acum. Probabil ca nu am nici studiile tale la Stefan Gheorghiu! De acolo mostenesti probabil si materialismul asta stiintific si talentul de a aduna informatii despre unii si altii...

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 22:49

De la: Black_Friday, la data 2013-05-09 21:46:42>

Cocosila, Gabi ti-a vorbit prea frumos pentru epitetele pe care i le-ai adresat...cum ar fi acela apt cognitiv, ca ai facut-o de-a dreptul tampita.

Apt cognitiv = citez:"ai facut-o de-a dreptul tampita"? Black, realizezi, constientizezi ce enormitate ai putut sa scrii?

Gabi=Black= analfabet functional ?
Incredibil, nu-mi pot imagina asa ceva, sau este pur si simplu un paradox.
Ambii utilizatoti nu citesc e.g.urile din textele pe care le postez, sau le citesc si nu inteleg ceea ce citesc.
Ambii utilizatori nu fac distinctie intre: (prost/ prostie) si ( ingnorant/ignoranta)
Ambii utilizatori, Gabi/Black , n-au citit, eventual au citit si n-au inteles ceea ce inseamna cognitie/cognitiv(a fi apt sau inapt cognitiv)

Black, iti postez pentru a doua oara o explicatie a termenului respectiv dintr-un dictionar explicativ al limbii romane, daca nici dintr-o asemenea editare explicativa n-ai sa intelegi termenul respectiv, cognitie/cognitiv, eu n-am alta metoda pedagogica sau vreun alt fond lexical de cuvinte pe care sa le folosesc in asa fel incat sa poti intelege.

pentru a doua oara, e.g.

COGNITÍV, -Ă (‹ fr.) adj. Referitor la cunoaștere, la capacitățile și mecanismele învățării și accederii la cunoștințe. ◊ (PSIH.) Psihologie c. = disciplină situată la intersecția biologiei, psihologiei, lingvisticii și informaticii, avînd ca obiect mecanismele gîndirii prin intermediul cărora are loc cunoașterea, de la percepție la raționament logic. ◊ Teste cognitive = probe psihometrice administrate subiecților în vederea evaluării nivelului de cunoștințe (ex.: teste de cunoștințe tehnice aplicate în vederea selecției profesionale). ◊ (LOG.) Propoziții cognitive = propoziții care redau cunoștințe sau informații despre proprietățile unor obiecte (propoziții de predicație) sau despre relațiile dintre anumite obiecte (propoziții de relație).

sursa: dictionar explicativ al limbii romane.

Black, verifica definitiile sau dictionarul explicativ in ceea ce priveste termenii: prost/prostie si ignorant/ignoranta incearca sa intelegi explicatiile si sa observi diferenta , sa faci distinctie, sa distingi nuantele semantice intre cei doi termeni.

Succes !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2013, ora 02:29

Ce sa-ti tot explic eu ce spun altii.
Ca aurul este materialul ideal ptr conductie si reflexie. Si normal ca radiatia electromagnetica ce este de la raze X pina la radiatii infrarosii.

Cuprul, Al otelul si alte aliaje mai mult sau mai putin nobile, se folosesc fiindca aurul nu e suficient, nici macar ptr aliere cu altele.
Aurul dar si platina sint din trecut venite ca metale ideale in tehnici uitate.
Acum refolosite.
Alchimia nu are o baza mincinoasa.
Se banuie ca in Egiptul antic se fabrica aur din alte metale. Cu scopuri tehnice nu sa si le puna zorzoane pe ei.
.
Era doar un exemplu ca tehnici din trecut nu erau deloc magie, sau minciuni, ci doar uitate.

Nu am ce sa justific la ce spun altii, si pe care cei ce se intituleaza oameni de stiinta ignora. Metalele nobile au fost in cantitati mai mari in trecut decit da planeta. Deci transmutatii uitate acum ca metode.
Ideea este luata in consideratie de mai multi ani, si deja sint dovezi....Egiptul antic ce avea mai mult aur decit vecinii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2013, ora 02:43

Ce sa-ti tot explic eu ce spun altii.
Ca aurul este materialul ideal ptr conductie si reflexie. Si normal ca radiatia electromagnetica ce este de la raze X pina la radiatii infrarosii.

Cuprul, Al otelul si alte aliaje mai mult sau mai putin nobile, se folosesc fiindca aurul nu e suficient, nici macar ptr aliere cu altele.
Aurul dar si platina sint din trecut venite ca metale ideale in tehnici uitate.
Acum refolosite.
Alchimia nu are o baza mincinoasa.
Se banuie ca in Egiptul antic se fabrica aur din alte metale. Cu scopuri tehnice nu sa si le puna zorzoane pe ei.
.
Era doar un exemplu ca tehnici din trecut nu erau deloc magie, sau minciuni, ci doar uitate.

Nu am ce sa justific la ce spun altii, si pe care cei ce se intituleaza oameni de stiinta ignora. Metalele nobile au fost in cantitati mai mari in trecut decit da planeta. Deci transmutatii uitate acum ca metode.
Ideea este luata in consideratie de mai multi ani, si deja sint dovezi....Egiptul antic ce avea mai mult aur decit vecinii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2013, ora 02:48

Apropo de transmutatii.
Exista fuziune nucleara la rece.
Sint si dovezi. In organismele vii au loc.
Animalele iau din plante Mg in cantitati mari (in clorofila), si o transforma in Ca.
Plantele iau din sol in special Ca, si il transforma in Mg.
La griu germinat apar elemente ce nu existau in acele cantitati in griul negerminat. Au fost facute teste si s-a dovedit ca apar astfel de fenomene ce nu pot fi explicate decit prin transmutatii de elemente unele din altele.
La astfel de fenomene apar degajari de caldura destul de mari ce nu se pot explica prin reactii chimice din alimente.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2013, ora 02:50

Apropo de furat idei si altele.
Ar fi bine sa lasati micii nostrii in pace.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2013, ora 08:19

la revedere, neica @ 1705 , esti un biet om ce cauti aprobarea si recunoasterea celorlalti, dar esti Inapt- cognitiv in cunoasterea oamenilor si metoda gasita ptr. realizarea acestui deziderat, e o eroare ! deci : n-ai corelat informatiile primite de la nici-unul dintre noi , neintelegind de nici-un fel modul specific de gindire al fiecaruia ptr. a-i putea vorbi "pe limba lui " ! imi pare rau ptr. tine ! ramii sanatos !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2013, ora 14:00

De la: nastasemihail, la data 2013-05-10 02:50:37Apropo de furat idei si altele.
Ar fi bine sa lasati micii nostrii in pace.

Yes we can do it, we ll have free for micii from mitici ! Da, insa fara bicarbonat, acest ingredientul respectiv nici nu este inclus in reteta originala de preparare a mititeilor.

"
Mititei sau mici (defectiv de singular) este un fel de mâncare românesc, un fel de chiftele la grătar, de obicei de formă cilindrică, a căror compoziție constă din carne de vacă (uneori amestecată cu carne de oaie sau de porc), la care se adaugă de asemenea usturoi, piper negru, și uneori ardei iute. De obicei sunt mâncați cu muștar.
Legenda spune că mititeii au fost inventați într-o seară la hanul La Iordachi din București, binecunoscut pentru cârnații săi, când bucătăria a rămas fără învelișuri."
S: wiki.

Concluzia:
Politicienti va servesc false probleme, sau va pun la dispozitie teme false deoarece sunt incapabili sa rezolve adevaratele probleme si teme de interes general, iar dezastrul financiar si economic spre care se indreapta Romania este inevitabil, iar comerciantii care v-au oferiti mititei cu bicarbonat nu reusesc decat sa va imbolnaveasca, iar ei sa-si incaseze un profit excesiv (nesimtit)

Media din Romania si politicienii romani nu va pun la dispozitie, nu va ofera, teme de genul:

basicincome2013.eu/ubi/de/

Avand in vedere declaratiile presedintelui Bancii Mondiale
"Romania ramane tara cu cele mai inalte cote ale saraciei din Uniunea Europeana,
Peste 30% din populatie traieste cu mai putin de 5 dolari pe zi.( eu am convingerea ca acest procent este mai mare de 50%, n. r.) As dori sa atrag atentia asupra persoanelor care traiesc cu un venit atat de mic, inclusiv populatia roma de aici din Romania si din alte parti ale Europei. Consider ca este un imperativ moral pentru toate guvernele sa instituie sisteme de asigurari sociale pentru cei mai saraci si sa investeasca in invatamant si sanatate pentru cei care sunt cel mai nevoiasi"...
a precizat presedintele Bancii Mondiale.

Sau, de ce politicienii romani si media romaneasca nu va propune cu insistenta sa luati act si sa dezbateti propuneri de amendamente sau sa va exprimati opiniile referitoare la exigentele pe care le-ati avea, sau dori, de la noua constitutie ?

e.g. forumconstitutional2013.ro/

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?
Mergi la: