back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Bucataria,paradisul femeilor!

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 08:44

De la: nastasemihail, la data 2012-02-23 16:51:43
De la: gabigabi2, la data 2012-02-22 16:20:54
De la: Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012, la data 2012-02-17 15:32:21
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:22:49Cum se fac cartofii prajiti!
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, se lasa sa se scurga, se sterg cu un prosip alb,se pun in tigaie dupa ce s-a incins de jumatate uleiul,dupa ce s-au rumenit pe o parte, se intorc si se prajesc pe cealalta parte,se cot si se servesc calzi,langab iei.......................................


Chiar a sters cineva cartofii cu un prosop ,dupa ce i-a taiat ? .Si bine, ok,ii stergi cu un prosop ,dar de ce dracu' trebuie si sa fie ALB ?


ntzzz, habar n-ai : ca sa nu se ia dungile de pe el si sa-i iasa cartofi zebra, ca p'aia nu-i stie pregati !
eu ii mai pun in prosop....se absoarbe orice picatura de apa si nu mai sare uleiul...

Eu nu am nevoie sa ii sterg, ca am microunde, si nu ies prajiti acolo. Dar am galeata electrica acum.

Si eu am trecut deja de faza cu galeata,sunt la cazanul care face branza!

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 08:46

De la: nastasemihail, la data 2012-02-23 16:49:34
De la: Ingrid, la data 2012-02-17 15:50:37
De la: Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012, la data 2012-02-17 15:32:21
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:22:49Cum se fac cartofii prajiti!
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, se lasa sa se scurga, se sterg cu un prosip alb,se pun in tigaie dupa ce s-a incins de jumatate uleiul,dupa ce s-au rumenit pe o parte, se intorc si se prajesc pe cealalta parte,se cot si se servesc calzi,langab iei.......................................


Chiar a sters cineva cartofii cu un prosop ,dupa ce i-a taiat ? .Si bine, ok,ii stergi cu un prosop ,dar de ce dracu' trebuie si sa fie ALB ?


Sa nu se ia vopseaua pe cartofi..sau sa se vada bine ca e curat..cand eram tanara tot reteta asta mi-a cazut in mana..pe prosopul alb amidonul cartofilor se innegreste pentru totdeauna.

Ce circotasi sinteti. Da si omul o reteta origina, si voi va legati de prosopul lui

Eu altceva nu inteleg. Ce e aia langab ei.....

Langab este o denumire secreta a retetei..........................,ca si (se cot),acesta facand parte dintr-un ritual....................

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 09:00

Daca intrebi o femeie, ele spun ca mai degraba e iadul lor. Lor le place mai degraba sa faca curatenie.
De aceea eu o dau pe fructe....sa nu abuzez prea mult de....iadul lor.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 09:02

Pacatosilor....cu mincarea voastra.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 09:14

De la: nastasemihail, la data 2012-02-24 09:02:48Pacatosilor....cu mincarea voastra.

Pacat! ............nu-i ce bagi in gura,caci toate trec prin stomac,locul unde se transforma in energie,energie fara de care nu poti nici (levita) ................pacat este ce scoti pe gura!

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 09:16

De la: nastasemihail, la data 2012-02-24 09:00:27Daca intrebi o femeie, ele spun ca mai degraba e iadul lor. Lor le place mai degraba sa faca curatenie.
De aceea eu o dau pe fructe....sa nu abuzez prea mult de....iadul lor.

Bucataria ,nu este un iad,este o sauna......................... ................femeile temandu-se sa nu slabeasca prea mult!

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 09:28

De la: Tramp, la data 2012-02-24 09:14:28
De la: nastasemihail, la data 2012-02-24 09:02:48Pacatosilor....cu mincarea voastra.

Pacat! ............nu-i ce bagi in gura,caci toate trec prin stomac,locul unde se transforma in energie,energie fara de care nu poti nici (levita) ................pacat este ce scoti pe gura!

Mai ales cind ataci pozele altora, cum faci tu.
Si cum ai tendinta de a-mi ataca postarile, doar ca sa te afli in treaba.
Sa presupun ca e de la slanina prea multa?
Sau de la bautura peste masura?

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 16:14

De la: Tramp, la data 2012-02-24 09:14:28
De la: nastasemihail, la data 2012-02-24 09:02:48Pacatosilor....cu mincarea voastra.

Pacat! ............nu-i ce bagi in gura,caci toate trec prin stomac,locul unde se transforma in energie,energie fara de care nu poti nici (levita) ................pacat este ce scoti pe gura!


chiar ca-i adevarat asta ! bravos !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Membru din: 29/03/2011
Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 16:56

Hop si noi in "paradis"!
Oalele la control!
Cum adica de ce? Pai sa va dam nota de trecere

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Februarie 2012, ora 07:56

Pacat este ce iti inchipui si ce ti se spune ca este.
Ptr unul e pacat sa bea, ptr altul sa nu aiba bautura.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 26 Februarie 2012, ora 09:26

De la: nastasemihail, la data 2012-02-26 07:56:46Pacat este ce iti inchipui si ce ti se spune ca este.
Ptr unul e pacat sa bea, ptr altul sa nu aiba bautura.


asa e cum zic si amindoi ofteaza, care va sa zica dupa bautura ... dar Pacatul cel mai mare e CE Face Bautura din om !

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 13:09

De la: Emilescu, la data 2012-02-25 16:56:56Hop si noi in "paradis"!
Oalele la control!
Cum adica de ce? Pai sa va dam nota de trecere

Oalelecele mai avansate ,ca si tehnologiesunt acelea in care gatesti fara ULEI!

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 13:47

TOCHITURA MOLDOVENESCA
Se va folosi un ceaun de tuci (in lipsa acestuia o tigaee normala)
Ingrediente:
-500 g carne de porc (pulpa);
-3 - 4 linguri de untura;
-10 catei de usturoi;
-250 g ficat de porc
-250g bacon(cine-i plac,rinichii,pot folosi in loc de bacon)
-250 g carnati afumati usor!
-sare si piper,dupa gust!
-4 oua.
-300g de branza de oi framantata sau cas!

Mod de Preparare:

Se taie toata carnea (ficatul de porc,carnatii usor afumati,baconul)bucati!
Se incinge untura si se pune carnea la prajit;
Cand s-a rumenit carnea se adauga usturoiul si se mai tine un pic pe foc,se sareaza si se pipereaza dupa gust!
Intr-o tigaie,se pune apa si un picut de otet,se sparg 4 oua,ochiurile de ou se fierb pe o parte si pe cealalta,galbenusul poate fi ,moale sau tare,dupa preferinte!
Se pregateste mamaliga,in asa fel sa fie nici prea moale ,nici prea tare!
Se aseaza pe farfurie mamaliga,langa, carnea prajita ,peste mamaliga se aseaza oul ochi fiert si se presara branza de oi framantata sau cas razuit

Mod de servire

Se serveste cu, -Ardei iute, castraveti sau gogosari murati !
-Si un pahar cu vin rosu

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 13:49

De la: Tramp, la data 2012-02-27 13:47:18 TOCHITURA MOLDOVENESCA
Se va folosi un ceaun de tuci (in lipsa acestuia o tigaee normala)
Ingrediente:
-500 g carne de porc (pulpa);
-3 - 4 linguri de untura;
-10 catei de usturoi;
-250 g ficat de porc
-250g bacon(cine-i plac,rinichii,pot folosi in loc de bacon)
-250 g carnati afumati usor!
-sare si piper,dupa gust!
-4 oua.
-300g de branza de oi framantata sau cas!

Mod de Preparare:

Se taie toata carnea (ficatul de porc,carnatii usor afumati,baconul)bucati!
Se incinge untura si se pune carnea la prajit;
Cand s-a rumenit carnea se adauga usturoiul si se mai tine un pic pe foc,se sareaza si se pipereaza dupa gust!
Intr-o tigaie,se pune apa si un picut de otet,se sparg 4 oua,ochiurile de ou se fierb pe o parte si pe cealalta,galbenusul poate fi ,moale sau tare,dupa preferinte!
Se pregateste mamaliga,in asa fel sa fie nici prea moale ,nici prea tare!
Se aseaza pe farfurie mamaliga,langa, carnea prajita ,peste mamaliga se aseaza oul ochi fiert si se presara branza de oi framantata sau cas razuit

Mod de servire

Se serveste cu, -Ardei iute, castraveti sau gogosari murati !
-Si un pahar cu vin rosu

Ca sa va simtiti si mai bine,puteti sa mai serviti inca un pahar cu vin rosu!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 15:12

De la: Tramp, la data 2012-02-27 13:49:05
De la: Tramp, la data 2012-02-27 13:47:18 TOCHITURA MOLDOVENESCA
Se va folosi un ceaun de tuci (in lipsa acestuia o tigaee normala)
Ingrediente:
-500 g carne de porc (pulpa);
-3 - 4 linguri de untura;
-10 catei de usturoi;
-250 g ficat de porc
-250g bacon(cine-i plac,rinichii,pot folosi in loc de bacon)
-250 g carnati afumati usor!
-sare si piper,dupa gust!
-4 oua.
-300g de branza de oi framantata sau cas!

Mod de Preparare:

Se taie toata carnea (ficatul de porc,carnatii usor afumati,baconul)bucati!
Se incinge untura si se pune carnea la prajit;
Cand s-a rumenit carnea se adauga usturoiul si se mai tine un pic pe foc,se sareaza si se pipereaza dupa gust!
Intr-o tigaie,se pune apa si un picut de otet,se sparg 4 oua,ochiurile de ou se fierb pe o parte si pe cealalta,galbenusul poate fi ,moale sau tare,dupa preferinte!
Se pregateste mamaliga,in asa fel sa fie nici prea moale ,nici prea tare!
Se aseaza pe farfurie mamaliga,langa, carnea prajita ,peste mamaliga se aseaza oul ochi fiert si se presara branza de oi framantata sau cas razuit

Mod de servire

Se serveste cu, -Ardei iute, castraveti sau gogosari murati !
-Si un pahar cu vin rosu

Ca sa va simtiti si mai bine,puteti sa mai serviti inca un pahar cu vin rosu!


ce simpatic esti ! hai, mai ia un pahar de la mine....fac eu cinste !

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 16:07

Ceai de fructe de padure!

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 16:08

De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 15:12:24
De la: Tramp, la data 2012-02-27 13:49:05
De la: Tramp, la data 2012-02-27 13:47:18 TOCHITURA MOLDOVENESCA
Se va folosi un ceaun de tuci (in lipsa acestuia o tigaee normala)
Ingrediente:
-500 g carne de porc (pulpa);
-3 - 4 linguri de untura;
-10 catei de usturoi;
-250 g ficat de porc
-250g bacon(cine-i plac,rinichii,pot folosi in loc de bacon)
-250 g carnati afumati usor!
-sare si piper,dupa gust!
-4 oua.
-300g de branza de oi framantata sau cas!

Mod de Preparare:

Se taie toata carnea (ficatul de porc,carnatii usor afumati,baconul)bucati!
Se incinge untura si se pune carnea la prajit;
Cand s-a rumenit carnea se adauga usturoiul si se mai tine un pic pe foc,se sareaza si se pipereaza dupa gust!
Intr-o tigaie,se pune apa si un picut de otet,se sparg 4 oua,ochiurile de ou se fierb pe o parte si pe cealalta,galbenusul poate fi ,moale sau tare,dupa preferinte!
Se pregateste mamaliga,in asa fel sa fie nici prea moale ,nici prea tare!
Se aseaza pe farfurie mamaliga,langa, carnea prajita ,peste mamaliga se aseaza oul ochi fiert si se presara branza de oi framantata sau cas razuit

Mod de servire

Se serveste cu, -Ardei iute, castraveti sau gogosari murati !
-Si un pahar cu vin rosu

Ca sa va simtiti si mai bine,puteti sa mai serviti inca un pahar cu vin rosu!


ce simpatic esti ! hai, mai ia un pahar de la mine....fac eu cinste !

Cate unul,cate unul,incetisor si pe indelete!

Raporteaza abuz de limbaj
myriam_bozen

4016 mesaje
Membru din: 7/03/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 02:13

De la: Tramp, la data 2012-02-27 16:07:12Ceai de fructe de padure!


La meniul prezentat de tine, fructele de padure sunt depasite.
Intra la final ,dupa toata distractia , cu o infusie de tisana (tizana -ceai de plante medicinale).

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 08:23

De la: myriam_bozen, la data 2012-02-28 02:13:16
De la: Tramp, la data 2012-02-27 16:07:12Ceai de fructe de padure!


La meniul prezentat de tine, fructele de padure sunt depasite.
Intra la final ,dupa toata distractia , cu o infusie de tisana (tizana -ceai de plante medicinale).

Fructele de padure,nu fac parte tot din plantele medicinale,dar se folosesc in cadrul medicinei cu rezultate uimitoare!

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:36

Gata,ati inceput postul?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 15:58

De la: Tramp, la data 2012-02-28 10:36:28 Gata,ati inceput postul?

da... nu mai fac sex

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 16:58

in bucatarie ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Membru din: 29/03/2011
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 18:32

io...m-am gindit sa chemam o moldoveanca sa se ocupe de ... bucatarie

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Membru din: 29/03/2011
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 18:34

atac la moldoveanca

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 1 Martie 2012, ora 08:11

De la: gabigabi2, la data 2012-02-28 16:58:10 in bucatarie ?

Cand vine ora sexuala,vine si este musai....................!

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 1 Martie 2012, ora 08:12

De la: Emilescu, la data 2012-02-29 18:32:50io...m-am gindit sa chemam o moldoveanca sa se ocupe de ... bucatarie

Curatenie,spalat vase,aranjat vesela.................................!

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 1 Martie 2012, ora 08:13

De la: daniela_, la data 2012-02-28 15:58:39
De la: Tramp, la data 2012-02-28 10:36:28 Gata,ati inceput postul?

da... nu mai fac sex

Pauzele lungi si dese ............................

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 1 Martie 2012, ora 08:14

Painea prajita
Este foarte indicata in timpul mpostului!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 1 Martie 2012, ora 09:02

De la: Tramp, la data 2012-03-01 08:11:51
De la: gabigabi2, la data 2012-02-28 16:58:10 in bucatarie ?

Cand vine ora sexuala,vine si este musai....................!


cica Ion, somer de multa vreme si fara un ban in buzunare, se-ntoarce acasa obosit si o gaseste pe nevasta-sa dindu-se pe bara de mina a scarilor, ca pe un tobogan ce-ai, fa, ai innebunit de foame, ce-ai ?
nu, Ioane, raspunde ea : Incalzesc mincarea !

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 5 Martie 2012, ora 12:17

IEPURE LA CUPTOR
-Un iepure de 1-1,5Kg

Ingrediente pentru PAT
1 ceapa
1 morcov
1 telina potrivita
5 catei usturoi
1 lingura vegeta
200 ml de vin alb

Mod de preparare a patului
Intr-un castron punem apa, adaugam ceapa, morcovul ,telina si usturoiul taiate felii,vinul si condimentam cu vegeta,patul

Punem carnea in aceast pat si o lasam in frigider 12 ore .

Mod de pregatire,
Scoatem carnea din pat si o lasam la scurs 15-20 minute ,intr-o strecuratoare.
In alta strecuratoare punem la scurs ceapa, morcovul si usturoiul, care au fost cu iepurele in pat.

Pasta,ingrediente
-ulei de maslin
-margarina 80% grasime
-veget
-boia dulce de ardei
-combintie de piper (negru,verde,alb si pimant)
-sare dupa gust

Prepararea pastei
Se ia un bol, se pune in el :doua linguri de ulei de masline, margarina, vegeta, boia dulce de ardei, piper si sare, amestecam totul pana se va obtine o pasta omogena.

Se unge o tava cu ulei, carnea de iepure gata scursa, o ungem peste tot cu pasta si o punem in tava
Peste carne frumos asezata in tava,punem legumele, stropim totul cu putin ulei si introducem tava la cuptor
-Timpul de coacere depinde si de cat de mare si cat de batran este iepurasul.
POFTA BUNA si nu uitati si de un pahar cu vin rosu!

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BUCATARIA,paradisul femeilor!
Mergi la: