back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Bucataria,paradisul femeilor!

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012

11 mesaje
Membru din: 17/02/2012
Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 15:32

De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:22:49Cum se fac cartofii prajiti!
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, se lasa sa se scurga, se sterg cu un prosip alb,se pun in tigaie dupa ce s-a incins de jumatate uleiul,dupa ce s-au rumenit pe o parte, se intorc si se prajesc pe cealalta parte,se cot si se servesc calzi,langab iei.......................................


Chiar a sters cineva cartofii cu un prosop ,dupa ce i-a taiat ? .Si bine, ok,ii stergi cu un prosop ,dar de ce dracu' trebuie si sa fie ALB ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012

11 mesaje
Membru din: 17/02/2012
Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 15:34

De la: myriam_bozen, la data 2012-02-10 08:52:38
De la: Tramp, la data 2012-02-10 08:30:27
De la: myriam_bozen, la data 2012-02-09 17:34:36
De la: Tramp, la data 2012-02-09 16:03:43
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:22:49Cum se fac cartofii prajiti!
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, se lasa sa se scurga, se sterg cu un prosip alb,se pun in tigaie dupa ce s-a incins de jumatate uleiul,dupa ce s-au rumenit pe o parte, se intorc si se prajesc pe cealalta parte,se cot si se servesc calzi,langab iei.......................................

Ce se serveste inainte de cartofi prajiti,un vin rosu sau un vin alb?


vin alb demisec

merci................




Ai inceput cu un titlu promitator..."bucataria....paradisul femeilor", apoi ai scris un adevar ... barbatii sunt buni bucatari. Si continui cu ... fleosc ... cartofi prajiti...., pai la ce ai afirmat ma asteptam sa intri cu o reteta elaborata, tipic "masculina".


Alea sunt secrete Myriam .Vrei sa ne iei locul ?

Raporteaza abuz de limbaj
myriam_bozen

4016 mesaje
Membru din: 7/03/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 15:44

De la: Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012, la data 2012-02-17 15:28:31
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:18:22Dar ,de ce,cei mai buni bucatari sun barbati?


Deoarece femeile sunt mai bune la manipulare Tramp . .Te ia ca pe moldoveanu' naiv si iti zice ,ba' ce bun esti ,ba ce' bine gatesti, ba' da buni bucatari sunteti voi barbatii ...Tu prinzi incredere ,te bucuri , si cu timpul, normal ... ajungi sa ai o oarecare indemanare .

Bucatarii astia buni, sunt de fapt barbati abuzati ,Trampule ! Ar trebui sa luptam strans uniti pentru drepturile noastre de masculi de a putea manca, fara a participa la procesul gatitului mancarii .




Sefu' .. schimba naibii numele asta lung.

Te contrazic. Barbatii sunt mai buni bucatari ( ziceti voi) fiindca sunt mai indiferenti la ce se intampla in jurul lor, mai ...fara sentimente. Barbatul bucatar se prezinta la bucatarie si isi incepe activitatea rupt de realitate, concentrat doar la ceea ce face in acel moment, pe cand femeia bucatar ....e femeie ,mama , fiica, sotie ,ea nu se rupe total de realitate cand intra in bucatarie, se gandeste precis si la ...copilul are febra, mama nu are partie la poarta, sotul are nevoie de camasi calcate ,nu mai zic ca ar vrea si ea putin timp liber , doar pt. ea ,asa ca ... femeie.


Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 15:47

De la: Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012, la data 2012-02-17 15:28:31
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:18:22Dar ,de ce,cei mai buni bucatari sun barbati?


Deoarece femeile sunt mai bune la manipulare Tramp . .Te ia ca pe moldoveanu' naiv si iti zice ,ba' ce bun esti ,ba ce' bine gatesti, ba' da buni bucatari sunteti voi barbatii ...Tu prinzi incredere ,te bucuri , si cu timpul, normal ... ajungi sa ai o oarecare indemanare .

Bucatarii astia buni, sunt de fapt barbati abuzati ,Trampule ! Ar trebui sa luptam strans uniti pentru drepturile noastre de masculi de a putea manca, fara a participa la procesul gatitului mancarii .


consider ca am primit primul martisor


Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 15:50

De la: Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012, la data 2012-02-17 15:32:21
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:22:49Cum se fac cartofii prajiti!
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, se lasa sa se scurga, se sterg cu un prosip alb,se pun in tigaie dupa ce s-a incins de jumatate uleiul,dupa ce s-au rumenit pe o parte, se intorc si se prajesc pe cealalta parte,se cot si se servesc calzi,langab iei.......................................


Chiar a sters cineva cartofii cu un prosop ,dupa ce i-a taiat ? .Si bine, ok,ii stergi cu un prosop ,dar de ce dracu' trebuie si sa fie ALB ?


Sa nu se ia vopseaua pe cartofi..sau sa se vada bine ca e curat..cand eram tanara tot reteta asta mi-a cazut in mana..pe prosopul alb amidonul cartofilor se innegreste pentru totdeauna.

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
myriam_bozen

4016 mesaje
Membru din: 7/03/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 15:50

De la: Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012, la data 2012-02-17 15:34:37
De la: myriam_bozen, la data 2012-02-10 08:52:38
De la: Tramp, la data 2012-02-10 08:30:27
De la: myriam_bozen, la data 2012-02-09 17:34:36
De la: Tramp, la data 2012-02-09 16:03:43
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:22:49Cum se fac cartofii prajiti!
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, se lasa sa se scurga, se sterg cu un prosip alb,se pun in tigaie dupa ce s-a incins de jumatate uleiul,dupa ce s-au rumenit pe o parte, se intorc si se prajesc pe cealalta parte,se cot si se servesc calzi,langab iei.......................................

Ce se serveste inainte de cartofi prajiti,un vin rosu sau un vin alb?


vin alb demisec

merci................




Ai inceput cu un titlu promitator..."bucataria....paradisul femeilor", apoi ai scris un adevar ... barbatii sunt buni bucatari. Si continui cu ... fleosc ... cartofi prajiti...., pai la ce ai afirmat ma asteptam sa intri cu o reteta elaborata, tipic "masculina".


Alea sunt secrete Myriam .Vrei sa ne iei locul ?




La cum gandesti si te exprimi, deja...ti-am luat locul ...in bucatarie. Si nu uita, dupa ce mananci tot din farfurie, nu da mana de ajutor la spalat vasele. Mergi frumos , cumintel, in sufragerie, la tv. E un meci important...nu-l rata.

Raporteaza abuz de limbaj
myriam_bozen

4016 mesaje
Membru din: 7/03/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 15:52

De la: Ingrid, la data 2012-02-17 15:47:48
De la: Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012, la data 2012-02-17 15:28:31
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:18:22Dar ,de ce,cei mai buni bucatari sun barbati?


Deoarece femeile sunt mai bune la manipulare Tramp . .Te ia ca pe moldoveanu' naiv si iti zice ,ba' ce bun esti ,ba ce' bine gatesti, ba' da buni bucatari sunteti voi barbatii ...Tu prinzi incredere ,te bucuri , si cu timpul, normal ... ajungi sa ai o oarecare indemanare .

Bucatarii astia buni, sunt de fapt barbati abuzati ,Trampule ! Ar trebui sa luptam strans uniti pentru drepturile noastre de masculi de a putea manca, fara a participa la procesul gatitului mancarii .


consider ca am primit primul martisor




Bravo Ingrid, subscriu.


Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Membru din: 29/03/2011
Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 17:28

CINE MI-A STERS COMENTUL?
MI-ATI BAGAT COMENTUL IN OALA?
ALO! ALO! 9AM, nu mai aduceti copiii cu voi la servici! Nu-i mai lasati, bre, sa umble pe la botoane!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Membru din: 29/03/2011
Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 17:32

cel mai bun bucatar din LUMEEEEE! este un francez! ati inteles femeileeee! Nu va mai dati balena-n conserva!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Membru din: 29/03/2011
Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 17:34

poftim...ce m-am enervat tre' sa iau o pauza

Raporteaza abuz de limbaj
myriam_bozen

4016 mesaje
Membru din: 7/03/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 17:55

De la: Emilescu, la data 2012-02-17 17:34:03poftim...ce m-am enervat tre' sa iau o pauza [/quote


Deja ai inceput sa pierzi "teren". Ofensezi sexul feminin , apoi tot tu te enervezi si mai si tragi pe dreapta la o bere...pfuu..miroase a ceapa prajita arsa...fugi in bucatarie.

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 09:15

Paine prajita ,frecata cu usturoi, cat este calda si apoi pus un strat finut de ulei,sau un strat finut de unsoare de la carnatii prajiti si pusi la borcan ,se servete dupa ,sau inainte ...................

Raporteaza abuz de limbaj
myriam_bozen

4016 mesaje
Membru din: 7/03/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 11:00

La painea prajita , frecata cu usturoi, se adauga putin ulei de masline,sau si untura de la carnati....barbatii!!.
Sau... se taie o rosioara in cubulete mici si se amesteca cu cateva fire de patrunjel proaspat, se aseaza peste painea imbalsamata cum ziceai tu .
Se pot servi la gustarea de la ora 16.30 ( fara usturoi), sau ca aperitiv la pranz.

Raporteaza abuz de limbaj
SOGUNUL

389 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 13:00

De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:18:22Dar ,de ce,cei mai buni bucatari sun barbati?

Simplu,deoarece femeile gatesc dupa retetele facute de barbati.

Raporteaza abuz de limbaj
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 16:09

De la: Tramp, la data 2012-02-22 09:15:11Paine prajita ,frecata cu usturoi, cat este calda si apoi pus un strat finut de ulei,sau un strat finut de unsoare de la carnatii prajiti si pusi la borcan ,se servete dupa ,sau inainte ...................


Cu usturoiul ala, mai bine dupa, sa fii sigur

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 16:17

De la: nastasemihail, la data 2012-02-14 17:08:45
De la: nastasemihail, la data 2012-02-14 08:23:17Mujdei de usturoi.
Se ia un sfert de kil de usturoi, sau cit se vrea. Cu tot cu fulgi.
Se spala bine.
Se pune in apa cam de 2-3 ori cit usturoiul.
Se pune in aparatul de tocat legume electric.
Se ameteste cit se vrea.
Se lasa sa se decanteze.
Se culege pleava de deasupra.
Ce e...la fund e mujdeiul.

APOI SE POATE PUNE LA ORICE.

Eu vorbesc serios


cred ca si @ Sandu a vorbit serios, completind reteta lui @ Tramp !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 16:18

De la: Ingrid, la data 2012-02-22 16:09:35
De la: Tramp, la data 2012-02-22 09:15:11Paine prajita ,frecata cu usturoi, cat este calda si apoi pus un strat finut de ulei,sau un strat finut de unsoare de la carnatii prajiti si pusi la borcan ,se servete dupa ,sau inainte ...................


Cu usturoiul ala, mai bine dupa, sa fii sigur



Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 16:20

De la: Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012, la data 2012-02-17 15:32:21
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:22:49Cum se fac cartofii prajiti!
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, se lasa sa se scurga, se sterg cu un prosip alb,se pun in tigaie dupa ce s-a incins de jumatate uleiul,dupa ce s-au rumenit pe o parte, se intorc si se prajesc pe cealalta parte,se cot si se servesc calzi,langab iei.......................................


Chiar a sters cineva cartofii cu un prosop ,dupa ce i-a taiat ? .Si bine, ok,ii stergi cu un prosop ,dar de ce dracu' trebuie si sa fie ALB ?


ntzzz, habar n-ai : ca sa nu se ia dungile de pe el si sa-i iasa cartofi zebra, ca p'aia nu-i stie pregati !
eu ii mai pun in prosop....se absoarbe orice picatura de apa si nu mai sare uleiul...

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 08:00

De la: gabigabi2, la data 2012-02-22 16:20:54
De la: Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012, la data 2012-02-17 15:32:21
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:22:49Cum se fac cartofii prajiti!
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, se lasa sa se scurga, se sterg cu un prosip alb,se pun in tigaie dupa ce s-a incins de jumatate uleiul,dupa ce s-au rumenit pe o parte, se intorc si se prajesc pe cealalta parte,se cot si se servesc calzi,langab iei.......................................


Chiar a sters cineva cartofii cu un prosop ,dupa ce i-a taiat ? .Si bine, ok,ii stergi cu un prosop ,dar de ce dracu' trebuie si sa fie ALB ?


ntzzz, habar n-ai : ca sa nu se ia dungile de pe el si sa-i iasa cartofi zebra, ca p'aia nu-i stie pregati !
eu ii mai pun in prosop....se absoarbe orice picatura de apa si nu mai sare uleiul...


Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 08:54

De la: Tramp, la data 2012-02-23 08:00:45
De la: gabigabi2, la data 2012-02-22 16:20:54
De la: Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012, la data 2012-02-17 15:32:21
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:22:49Cum se fac cartofii prajiti!
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, se lasa sa se scurga, se sterg cu un prosip alb,se pun in tigaie dupa ce s-a incins de jumatate uleiul,dupa ce s-au rumenit pe o parte, se intorc si se prajesc pe cealalta parte,se cot si se servesc calzi,langab iei.......................................


Chiar a sters cineva cartofii cu un prosop ,dupa ce i-a taiat ? .Si bine, ok,ii stergi cu un prosop ,dar de ce dracu' trebuie si sa fie ALB ?


ntzzz, habar n-ai : ca sa nu se ia dungile de pe el si sa-i iasa cartofi zebra, ca p'aia nu-i stie pregati !
eu ii mai pun in prosop....se absoarbe orice picatura de apa si nu mai sare uleiul...



da' cartofi taiati felii mai groase si puse feliile pe gratar, ai incercat sa vezi ce buni sunt ?

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 14:23

CARNATI DE PORC
- 6 KG.carne macra(de la pulpa din spate,curatata) ,3 KG. slanina,se macina carnea impreuna cu slanina,adaugandu-se urmatoarele condimente;
Condimente
- 20 gr.sare/Kg
- 25 gr.usturoi/Kg
- 5 gr.ardei iute,macinat/Kg(se poate inlocui cu boia de ardei)
- 5 gr.piper negru /Kg(se poate si piper combinat)
Toate acestea se amesteca si se framanta foarte bine,dupa care ,umplutura de carnati,se lasa la rece in frigider pentru 12 ore,dupa care se scoate de la rece si se umplu matele de porc(se pot folosi si mate de oae)
Carnatii rezultati,se scot la zvantat,intr-un loc racoros si bine aerisit,se pot baga la congelator si a se consuma proaspeti,sau se pot consuma afumati,afumati in afumatori la un fum domol si constant!
Se pot consuma cu.......................

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 16:14

De la: Tramp, la data 2012-02-23 14:23:08CARNATI DE PORC
- 6 KG.carne macra(de la pulpa din spate,curatata) ,3 KG. slanina,se macina carnea impreuna cu slanina,adaugandu-se urmatoarele condimente;
Condimente
- 20 gr.sare/Kg
- 25 gr.usturoi/Kg
- 5 gr.ardei iute,macinat/Kg(se poate inlocui cu boia de ardei)
- 5 gr.piper negru /Kg(se poate si piper combinat)
Toate acestea se amesteca si se framanta foarte bine,dupa care ,umplutura de carnati,se lasa la rece in frigider pentru 12 ore,dupa care se scoate de la rece si se umplu matele de porc(se pot folosi si mate de oae)
Carnatii rezultati,se scot la zvantat,intr-un loc racoros si bine aerisit,se pot baga la congelator si a se consuma proaspeti,sau se pot consuma afumati,afumati in afumatori la un fum domol si constant!
Se pot consuma cu.......................

....cu cartofi pe gratar si alte legume ca morcovi si vinata felii , stropite cu un mujdei de usturoi si o

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 16:49

De la: Ingrid, la data 2012-02-17 15:50:37
De la: Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012, la data 2012-02-17 15:32:21
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:22:49Cum se fac cartofii prajiti!
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, se lasa sa se scurga, se sterg cu un prosip alb,se pun in tigaie dupa ce s-a incins de jumatate uleiul,dupa ce s-au rumenit pe o parte, se intorc si se prajesc pe cealalta parte,se cot si se servesc calzi,langab iei.......................................


Chiar a sters cineva cartofii cu un prosop ,dupa ce i-a taiat ? .Si bine, ok,ii stergi cu un prosop ,dar de ce dracu' trebuie si sa fie ALB ?


Sa nu se ia vopseaua pe cartofi..sau sa se vada bine ca e curat..cand eram tanara tot reteta asta mi-a cazut in mana..pe prosopul alb amidonul cartofilor se innegreste pentru totdeauna.

Ce circotasi sinteti. Da si omul o reteta origina, si voi va legati de prosopul lui

Eu altceva nu inteleg. Ce e aia langab ei.....

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 16:51

De la: gabigabi2, la data 2012-02-22 16:20:54
De la: Fantoma_din_Zanzibar_17_02_2012, la data 2012-02-17 15:32:21
De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:22:49Cum se fac cartofii prajiti!
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, se lasa sa se scurga, se sterg cu un prosip alb,se pun in tigaie dupa ce s-a incins de jumatate uleiul,dupa ce s-au rumenit pe o parte, se intorc si se prajesc pe cealalta parte,se cot si se servesc calzi,langab iei.......................................


Chiar a sters cineva cartofii cu un prosop ,dupa ce i-a taiat ? .Si bine, ok,ii stergi cu un prosop ,dar de ce dracu' trebuie si sa fie ALB ?


ntzzz, habar n-ai : ca sa nu se ia dungile de pe el si sa-i iasa cartofi zebra, ca p'aia nu-i stie pregati !
eu ii mai pun in prosop....se absoarbe orice picatura de apa si nu mai sare uleiul...

Eu nu am nevoie sa ii sterg, ca am microunde, si nu ies prajiti acolo. Dar am galeata electrica acum.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 16:53

De la: Tramp, la data 2012-02-23 14:23:08CARNATI DE PORC
- 6 KG.carne macra(de la pulpa din spate,curatata) ,3 KG. slanina,se macina carnea impreuna cu slanina,adaugandu-se urmatoarele condimente;
Condimente
- 20 gr.sare/Kg
- 25 gr.usturoi/Kg
- 5 gr.ardei iute,macinat/Kg(se poate inlocui cu boia de ardei)
- 5 gr.piper negru /Kg(se poate si piper combinat)
Toate acestea se amesteca si se framanta foarte bine,dupa care ,umplutura de carnati,se lasa la rece in frigider pentru 12 ore,dupa care se scoate de la rece si se umplu matele de porc(se pot folosi si mate de oae)
Carnatii rezultati,se scot la zvantat,intr-un loc racoros si bine aerisit,se pot baga la congelator si a se consuma proaspeti,sau se pot consuma afumati,afumati in afumatori la un fum domol si constant!
Se pot consuma cu.......................

Xe freutate ai?

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 23 Februarie 2012, ora 17:50

De la: nastasemihail, la data 2012-02-23 16:53:08
De la: Tramp, la data 2012-02-23 14:23:08CARNATI DE PORC
- 6 KG.carne macra(de la pulpa din spate,curatata) ,3 KG. slanina,se macina carnea impreuna cu slanina,adaugandu-se urmatoarele condimente;
Condimente
- 20 gr.sare/Kg
- 25 gr.usturoi/Kg
- 5 gr.ardei iute,macinat/Kg(se poate inlocui cu boia de ardei)
- 5 gr.piper negru /Kg(se poate si piper combinat)
Toate acestea se amesteca si se framanta foarte bine,dupa care ,umplutura de carnati,se lasa la rece in frigider pentru 12 ore,dupa care se scoate de la rece si se umplu matele de porc(se pot folosi si mate de oae)
Carnatii rezultati,se scot la zvantat,intr-un loc racoros si bine aerisit,se pot baga la congelator si a se consuma proaspeti,sau se pot consuma afumati,afumati in afumatori la un fum domol si constant!
Se pot consuma cu.......................

Xe freutate ai?


ce zisesi ?

Raporteaza abuz de limbaj
myriam_bozen

4016 mesaje
Membru din: 7/03/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 00:08

De la: Tramp, la data 2012-02-23 14:23:08CARNATI DE PORC
- 6 KG.carne macra(de la pulpa din spate,curatata) ,3 KG. slanina,se macina carnea impreuna cu slanina,adaugandu-se urmatoarele condimente;
Condimente
- 20 gr.sare/Kg
- 25 gr.usturoi/Kg
- 5 gr.ardei iute,macinat/Kg(se poate inlocui cu boia de ardei)
- 5 gr.piper negru /Kg(se poate si piper combinat)
Toate acestea se amesteca si se framanta foarte bine,dupa care ,umplutura de carnati,se lasa la rece in frigider pentru 12 ore,dupa care se scoate de la rece si se umplu matele de porc(se pot folosi si mate de oae)
Carnatii rezultati,se scot la zvantat,intr-un loc racoros si bine aerisit,se pot baga la congelator si a se consuma proaspeti,sau se pot consuma afumati,afumati in afumatori la un fum domol si constant!
Se pot consuma cu.......................


Se poate adauga la umplutura si 1/2 ( sau chiar mai mult) litru de vin alb sec sau demisec. Si inca ceva , putin cimbru ( cui place) pulbere.

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 08:17

De la: myriam_bozen, la data 2012-02-24 00:08:16
De la: Tramp, la data 2012-02-23 14:23:08CARNATI DE PORC
- 6 KG.carne macra(de la pulpa din spate,curatata) ,3 KG. slanina,se macina carnea impreuna cu slanina,adaugandu-se urmatoarele condimente;
Condimente
- 20 gr.sare/Kg
- 25 gr.usturoi/Kg
- 5 gr.ardei iute,macinat/Kg(se poate inlocui cu boia de ardei)
- 5 gr.piper negru /Kg(se poate si piper combinat)
Toate acestea se amesteca si se framanta foarte bine,dupa care ,umplutura de carnati,se lasa la rece in frigider pentru 12 ore,dupa care se scoate de la rece si se umplu matele de porc(se pot folosi si mate de oae)
Carnatii rezultati,se scot la zvantat,intr-un loc racoros si bine aerisit,se pot baga la congelator si a se consuma proaspeti,sau se pot consuma afumati,afumati in afumatori la un fum domol si constant!
Se pot consuma cu.......................


Se poate adauga la umplutura si 1/2 ( sau chiar mai mult) litru de vin alb sec sau demisec. Si inca ceva , putin cimbru ( cui place) pulbere.

Carnatul gata preparat, se fierbe in zeama de varza murata,(zeama sa fie limpede)...............

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 08:39

SALATA DE VINETE
Se aleg 2 vinete de marime medie,un ardei ,se coc pe o tabla deasupra unui jar rezultat de la focul cu lemne!
Se pun la racit si in acelasi tim se si scurge o parte din zeama!
Se decojesc vinetele si ardeiul,se lasa in continuare la scurs,intre timp se curata o ciapa si se toaca marunt!
Se toaca vinetele si ardeiul cu un cutit de plastic sau de lemn!
Se prepara maioneza
Se amesteca vinetele ,ardeiul si ceapa tocate marunt,dupa care se adauga putina maioneza ,putina zeama de lamaie si iarasi se amesteca totul pana se omogenizeaza!
Se paune salata la rece o ora dupa care se scoate si se poate servi intinsa pe ferliuta de paine , cu feliute de rosii!(se poate si cu paine prajita)!.......................
Inainte sau dupa........................

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 24 Februarie 2012, ora 08:41

De la: gabigabi2, la data 2012-02-23 17:50:47
De la: nastasemihail, la data 2012-02-23 16:53:08
De la: Tramp, la data 2012-02-23 14:23:08CARNATI DE PORC
- 6 KG.carne macra(de la pulpa din spate,curatata) ,3 KG. slanina,se macina carnea impreuna cu slanina,adaugandu-se urmatoarele condimente;
Condimente
- 20 gr.sare/Kg
- 25 gr.usturoi/Kg
- 5 gr.ardei iute,macinat/Kg(se poate inlocui cu boia de ardei)
- 5 gr.piper negru /Kg(se poate si piper combinat)
Toate acestea se amesteca si se framanta foarte bine,dupa care ,umplutura de carnati,se lasa la rece in frigider pentru 12 ore,dupa care se scoate de la rece si se umplu matele de porc(se pot folosi si mate de oae)
Carnatii rezultati,se scot la zvantat,intr-un loc racoros si bine aerisit,se pot baga la congelator si a se consuma proaspeti,sau se pot consuma afumati,afumati in afumatori la un fum domol si constant!
Se pot consuma cu.......................

Xe freutate ai?


ce zisesi ?

Spuse, ca, in felul acesta ,se poate strica cantarul!

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BUCATARIA,paradisul femeilor!
Mergi la: