back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 >> Sari la pagina:

Klaudia_Klla_1

1 mesaj
Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 18:04

sa invete sa scrie.......!!!!cand are .....
De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 20:20

De la: 9am117598, la data 2012-09-20 14:15:56daca Silver ar fi la fel de bun si pur roman cum sunt eu, lumea ar fi cum mult mai buna cu un om. :)

"ASA ESTE GABI! DE LE-AR STA IN GAT OASELE LA CINE ASCUMPIT TOTU"

Mai doamna romanca verde, daca tu ai fi o asa de buna romanca, in primul rand nu ai mai supune la perversiuni saraca limba romana!
Batutul cu pumnii in piept nu inseamna nimic atunci cand te exprimi intr-o romana aproximativa. Asta este o conditie si pentru imigrantii care vor sa dobandeasca cetatenia romana, sa cunoasca limba, iar tu dovedesti ca nu prea o cunosti, deci...nu prea esti romanca. Daca esti sau nu buna, asta nu am de unde sa stiu (poate pui o poza ca sa ne dam cu parerea), dar cel putin romanca nu esti.

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 20:24

De la: 9am117598, la data 2012-09-20 14:17:49istenem , sitemenm, .. pe drum merem
jacheromo bulibasa.nesatula ca de p.....a

Vezi, confirmi ce iti spuneam mai sus. Te descurci mai bine in tiganeste decat in romana.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2012, ora 05:50

De la: nastasemihail, la data 2012-09-20 14:37:1815 % din blocuri au fost reabilitate gratuit, pe bani europeni.
Restul vor plati. 10-30 % din pret. Cam 500-1500 lei.
Problema e ca oamenii nu stiu, si semneaza ptr reabilitare ....gratuita.
Urmau sa se reabiliteze si casele de la nivelul solului, tot pe bani europeni.
Acum vor plati toti. Cine a avut gratuit a trait inca in comunosocio.

Asta conducere proasta, pot spune cu rea vointa.

-Hai sa reabilitam si politicienii romani . pe banii nostri ........................
TOATE AU UN INCEPUT /

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2012, ora 16:50

de buna sunt f buna la toate dar de vazut nu o sa ma vezi niciodata, pt ca nu meriti asa ai onoare,
cine eimpotriva mea nu e cu mine

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2012, ora 08:28

un dus rece si o cafea.....
www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=IoIdseDtZl0&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2012, ora 08:29

un dus rece si o cafea.....
www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=IoIdseDtZl0&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2012, ora 12:32

doamne ma uit la tv si vad cata tiganie e pe
toate posturile, cum base vrea sa desfinteze antena 3 pt ca la prins cu ocaua mica
i-a descoperit toate sarlataniile,. minciunile, prefacatorile, furturile, amantele :)
afacerile necurate, asera la a rataat pe cristoiu care pan acum il sustinea
cata marsavie in capu lui basescu
nu are nici macar frica de d-zeu ca o sa-l bata o data si bine
nu sa invatat minte ce a patit ceausescu, si nu afost asa vinovat ca el
sa-ti fie rusine nesimtitule, ingratule, fara caracter.. hiena, caine fara inima si suflet fata de popor.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2012, ora 17:06

mda ma uitam aseara la Acel Cristoiu si nu-mi venea sa cred cum poate sa Decada un om ; cum poate sa uite de cinste,bun-simt, rusine sau de Onoare ! intro oricare alta tara europeana si nu numai, un ziarist , un politician ....ca si Bas' a fost pus fata-nfata cu propriile-i declaratii ce se schimbau de la zi la zi , si-ar DA Demisia de onoare da' despre ce naiba vorbesc eu despre asa ceva, cind oamenii astia NU au asa ceva ......altfel cum sa te catari pe cadavre, decit asa ?!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2012, ora 19:54

De la: 9am117598, la data 2012-09-24 12:32:04doamne ma uit la tv si vad cata tiganie e pe
toate posturile, cum base vrea sa desfinteze antena 3 pt ca la prins cu ocaua mica
i-a descoperit toate sarlataniile,. minciunile, prefacatorile, furturile, amantele :)
sa-ti fie rusine nesimtitule, ingratule, fara caracter.. hiena, caine fara inima si suflet fata de popor.

Scrie mai bine in tiganeste si nu mai chinui limba romana!

9am037484

11 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2012, ora 21:28

Dint-un popor las si incompetent. Ce poti sa alegi.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2012, ora 06:24

De la: 9am037484, la data 2012-09-24 21:28:22Dint-un popor las si incompetent. Ce poti sa alegi.

Daca privesti conducatoriii...........................................
-Nu ai vrea sa mergem la 100 km de bucuresti sa vedem in satul in care politichia nu a intrat cite lichele are comunitatea , si ce spun satenii despre ei ?
Daca presedintele minte ,daca secretarul fura , daca economistul masluieste acte , ce pretentie ai de la subalterni ?
CINE SE ASEAMANA SE ADUNA ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2012, ora 09:33

De la: gabigabi2, la data 2012-09-24 17:06:28mda ma uitam aseara la Acel Cristoiu si nu-mi venea sa cred cum poate sa Decada un om ; cum poate sa uite de cinste,bun-simt, rusine sau de Onoare ! intro oricare alta tara europeana si nu numai, un ziarist , un politician ....ca si Bas' a fost pus fata-nfata cu propriile-i declaratii ce se schimbau de la zi la zi , si-ar DA Demisia de onoare da' despre ce naiba vorbesc eu despre asa ceva, cind oamenii astia NU au asa ceva ......altfel cum sa te catari pe cadavre, decit asa ?!

cica i-ar fi raspuns lui M. Badea : m-am rasucit, uite asa, d'al naibii !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2012, ora 09:38

De la: Black_Friday, la data 2012-09-24 19:54:29
De la: 9am117598, la data 2012-09-24 12:32:04doamne ma uit la tv si vad cata tiganie e pe

Scrie mai bine in tiganeste si nu mai chinui limba romana!

da' ce-i cu tine de apari din ce in ce mai rar ? nu mai ai despre ce scrie ?

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2012, ora 14:03

f adevarat pascu ...
la noi se zice ,, SAC DUPA PETEC "
NU SE PRINDE RUSINEA DE EI CA NUCA DE PERETE

dandragos69

201 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 25 Septembrie 2012, ora 14:55

De la: gabigabi2, la data 2012-09-24 17:06:28mda ma uitam aseara la Acel Cristoiu si nu-mi venea sa cred cum poate sa Decada un om ; cum poate sa uite de cinste,bun-simt, rusine sau de Onoare ! intro oricare alta tara europeana si nu numai, un ziarist , un politician ....ca si Bas' a fost pus fata-nfata cu propriile-i declaratii ce se schimbau de la zi la zi , si-ar DA Demisia de onoare da' despre ce naiba vorbesc eu despre asa ceva, cind oamenii astia NU au asa ceva ......altfel cum sa te catari pe cadavre, decit asa ?!

Cristoiu n-a decazut fiindca n-ar fi avut cum, n-avea de unde sa decada fiindca s-a nascut fara onoare. Dintotdeauna a fost un fripturist care s-a gudurat pe langa cel care-i dadea o bucata de paine-n plus. Oportunistul care intotdeauna, inainte de alegeri, se sucea cu 180 de grade ca si cum nici usturoi n-ar fi mancat pana atunci si nici gura nu-i... mirosea cand avea sa se pupe cu urmatorii guvernanti. Prin 2006-2007 a primit o paine intreaga si ceva pe deasupra, asa ca nu-l va trada pe Basescu asa cum a facut cu Iliescu sau Constantinescu. Iar raspunsul pe care l-a dat celor de la Antena... zau ca nu merita comentat. E unul la fel de onorabil precum cel ce l-a glasuit.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2012, ora 15:28

De la: dandragos69, la data 2012-09-25 14:55:43

Cristoiu n-a decazut fiindca n-ar fi avut cum, n-avea de unde sa decada fiindca s-a nascut fara onoare. Dintotdeauna a fost un fripturist care s-a gudurat pe langa cel care-i dadea o bucata de paine-n plus. Oportunistul care intotdeauna, inainte de alegeri, se sucea cu 180 de grade ca si cum nici usturoi n-ar fi mancat pana atunci si nici gura nu-i... mirosea cand avea sa se pupe cu urmatorii guvernanti. Prin 2006-2007 a primit o paine intreaga si ceva pe deasupra, asa ca nu-l va trada pe Basescu asa cum a facut cu Iliescu sau Constantinescu. Iar raspunsul pe care l-a dat celor de la Antena... zau ca nu merita comentat. E unul la fel de onorabil precum cel ce l-a glasuit.

dar nici nu avea ce altceva sa zica ! cred ca e cel mai " corect" raspuns , in concordanta cu starea lor normala : de oameni dati/ vinduti !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2012, ora 15:31

Gaini violate......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
dandragos69

201 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 25 Septembrie 2012, ora 19:13

De la: gabigabi2, la data 2012-09-25 15:28:29

dar nici nu avea ce altceva sa zica ! cred ca e cel mai " corect" raspuns , in concordanta cu starea lor normala : de oameni dati/ vinduti !

Pierderea temporara a discernamantului n-ar fi mers sa spuna? Sa zica "domnia sa" ca in ultimii 16 ani, taman inainte de alegerile generale si prezidentiale a avut cate-un soc provocat de... nesiguranta zilei de maine/poimaine/raspoimaine, fapt ce l-a facut pe marele jurnalist deontolog sa-si piarda dreapta judecata. Si odata cu ea si bunul-simt.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2012, ora 09:02

De la: dandragos69, la data 2012-09-25 19:13:20
De la: gabigabi2, la data 2012-09-25 15:28:29

Pierderea temporara a discernamantului n-ar fi mers sa spuna? Sa zica "domnia sa" ca in ultimii 16 ani, taman inainte de alegerile generale si prezidentiale a avut cate-un soc provocat de... nesiguranta zilei de maine/poimaine/raspoimaine, fapt ce l-a facut pe marele jurnalist deontolog sa-si piarda dreapta judecata. Si odata cu ea si bunul-simt.

mergea s-o spuna si p'aia a lu' Basel : "poate ca eram beat " !

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2012, ora 14:18

GABI! CE ESTE MAI RAU, CA ASTIA MERG SA PARASCA LA UNIUNEA EUROPEANA
NE FAC NOUA RAU , NE STRICA ONOAREA SI PRESTIGIU DE OAMENI ONESTI, CIVILIZAT, MODERNI , DESCHISI LA NOU
NU CA ,, VULPILE BATRANE ''
CA SI

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2012, ora 14:19

,, LUPUL CEL RAU''

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2012, ora 15:17

da' vezi ca -l prefera ptr. ca in fata lor sta SLUJ ?

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 26 Septembrie 2012, ora 20:23

9am117598....... Cine si ce paraste la U.E. De ce nu vrei sa ne traduci in romaneste. Probabil tu gandesti bine, insa ai o pareza la exprimare, stai rau cu scrisul. Bineanteles ca ai si tu drepturi, mi se pare normal, insa mai degraba ai intreba pe altii, decat sa emiti propriile ineptii. Vorbesti probabil de onoarea ta, nu vorbi de onoarea noastra, nu vorbi in nume colectiv.Esti carne de tun omule, esti doar un votant, nu insemni nimic pentru nici un politician. Cauta-ti fericirea in familie si in jurul celor pe care-i iubesti si te iubesc. Nu cauta logica in politica si nici nu te asocia cu oameni mai prosti ca tine pentru ca este neproductiv. Vad ca, Cotoroanta sora lui Cacarau, te sustine si te incurajeaza. Urmeaza-mi sfatul si debaraseazate de oameni cu psihicul slabit si contaminat de doctrina comunista agresiva, care a destabilizat multi oameni sanatosi dar fragili emotional. Nu te lua dupa paranoia ei ca USL-ul va salva natiunea.Cum nu cred ca nici PDL-ul si nici un partid actual. Cred ca noi ne vom putea salva singuri cand vom avea capacitatea sa nu mai mucam gogosi otravite, servite de politicieni cu interese si slugile lor de slaba calitate morala, intelectuala...... ca si cotoroanta care mesteca neobosit la piceorul patului si nu-l mai termina. O sa-si toceasca caninii mancand ceolanele ramase de la ospetele USL-istilor. Bineanteles nu este asa de grav, exista un remediu, sa mai mestece din cand in cand cate ceva moale, aburind, face bine la respiratie si intareste gingia.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2012, ora 20:45

De la: Petrachel, la data 2012-09-26 20:23:269am117598....... Cine si ce paraste la U.E. De ce nu vrei sa ne traduci in romaneste. Probabil tu gandesti bine, insa ai o pareza la exprimare, stai rau cu scrisul. Bineanteles ca ai si tu drepturi, mi se pare normal, insa mai degraba ai intreba pe altii, decat sa emiti propriile ineptii. Vorbesti probabil de onoarea ta, nu vorbi de onoarea noastra, nu vorbi in nume colectiv.Esti carne de tun omule, esti doar un votant, nu insemni nimic pentru nici un politician. Cauta-ti fericirea in familie si in jurul celor pe care-i iubesti si te iubesc. Nu cauta logica in politica si nici nu te asocia cu oameni mai prosti ca tine pentru ca este neproductiv. Vad ca, Cotoroanta sora lui Cacarau, te sustine si te incurajeaza. Urmeaza-mi sfatul si debaraseazate de oameni cu psihicul slabit si contaminat de doctrina comunista agresiva, care a destabilizat multi oameni sanatosi dar fragili emotional. Nu te lua dupa paranoia ei ca USL-ul va salva natiunea.Cum nu cred ca nici PDL-ul si nici un partid actual. Cred ca noi ne vom putea salva singuri cand vom avea capacitatea sa nu mai mucam gogosi otravite, servite de politicieni cu interese si slugile lor de slaba calitate morala, intelectuala...... ca si cotoroanta care mesteca neobosit la piceorul patului si nu-l mai termina. O sa-si toceasca caninii mancand ceolanele ramase de la ospetele USL-istilor. Bineanteles nu este asa de grav, exista un remediu, sa mai mestece din cand in cand cate ceva moale, aburind, face bine la respiratie si intareste gingia.

iti las tie sa papi acel ceva cald, moale si aburind, ca vad ca te-mbeti de aromele lui si spui bazaconii !
CUM se poate conduce o tara altfel decit prin pluripartitism , hai ? ce spui tu, ca ce ?
sa nu mai votezi pe nimeni, sa te faci ca NU vezi, Nu auzi, Nu te implici ?
pai daca Nu te duci tu la vot, Inteleptule se duc altii si voteaza asa cum vor ei .....si asa, Base face CUM VREA EL , d'apoi sa nu te duci !?

deci esti poetul , REALIZATUL @353 ! pardon, musiu , din pct. meu de vedere esti un VAX !....un surogat si impostor ! cihhhh !

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2012, ora 14:22

S- A STERS CE AM SCRIS CEVA F FRUMOS TIMP SA REPET SA SCRIU.
CINEVA MA PRELUCREAZA PE AICI PE SITE...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2012, ora 18:36

De la: Megieee, la data 2011-01-21 10:40:35Eu zic sa-l propui pe Nastasemihail de presedinte :)

Nu ti-e mila de mine?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2012, ora 18:38

De la: nastasemihail, la data 2012-09-25 15:31:07Gaini violate......

De cite ori aud de Crist....imi aduc aminte de acest articol al lui.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 12:58

De la: 9am117598, la data 2012-09-26 14:18:56GABI! CE ESTE MAI RAU, CA ASTIA MERG SA PARASCA LA UNIUNEA EUROPEANA
NE FAC NOUA RAU , NE STRICA ONOAREA SI PRESTIGIU DE OAMENI ONESTI, CIVILIZAT, MODERNI , DESCHISI LA NOU
CA SI

Da, cred ca tocmai ai calcat in vreo "onoare", ca pute de iti muta nasul pe forumul asta....

Banuiesc ca tu nu ai iesit niciodata din tara, mergand mai spre vest, altfel nu te-ai mai bate atat cu pumnul in pieptu-ti de arama, folosind notiuni ca "onesti, civilizati, moderni", notiuni de care nu ai habar.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 16:16

De la: Black_Friday, la data 2012-09-29 12:58:45
De la: 9am117598, la data 2012-09-26 14:18:56GABI! CE ESTE MAI RAU, CA ASTIA MERG SA PARASCA LA UNIUNEA EUROPEANA
CA SI

Da, cred ca tocmai ai calcat in vreo "onoare", ca pute de iti muta nasul pe forumul asta....

Banuiesc ca tu nu ai iesit niciodata din tara, mergand mai spre vest, altfel nu te-ai mai bate atat cu pumnul in pieptu-ti de arama, folosind notiuni ca "onesti, civilizati, moderni", notiuni de care nu ai habar.

i-auzi briul , hop si asa si asa !
adicatelea cum devine cazu' ? ca ai de nu pasira piste granita nu stiu ce-i aia onoare, cinste , civilizatie ? e apanajul celor de Dincolo ? taaaare, domne' ! mi'o placut asta !

Pagini: << 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: