gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2012, ora 18:52
De la: Tycuu, la data 2012-12-10 16:55:19De la: gabigabi2, la data 2012-12-10 15:09:46De la: Tycuu, la data 2012-12-10 10:54:35De la: Polixenia, la data 2012-12-10 10:03:36De la: Tycuu, la data 2012-12-10 09:32:32 S-a votat cu ochii inchisi .Plagiatorul Ponta , acest vanzator de tara,care continua ducerea Romaniei catre prapastie vinde tara la puroiul infect UDMR-secuime ! Vrea ungurimea la conducerea Romaniei ! infectia USL va duce tara la prapastie !Scuipati-l pe Ponta ca un vanzator de tara !Traiasca Nationalismul Romanesc !
Nationalismul traieste,in pestera la Vadim
De unde ai auzit de Vadim ?poate de la cacarau Antonescu , sau plagiatorul Ponta, sau mizeria USL? inteligenta lui Vadim putini o au in tara asta !
Traiasca memoria vesnica a eroului national Capitanul, !
cum "de unde am auzit de Vadim ?" pai ,il stim inca de pe cind ii inchina ode lu' Ceau ' si Partidului iubit....adica-i cunostinta veche, mai Tycule !
Domnita, ce facea el pe timpul lui Ceausescu nu are bre legatura cu ce face acum !Atunci erau alte legi , trebuia sa faca asa ,SI Basescu a fost membru de partid si acum e prededinte , si Paunescu il lauda pe Ceausescu si acum e laudat postmortem ca marita !
n-are pe  ! ba are, ca daca NU era acaparata Puterea de esalonul 2-3 PCR si art. 8 de la Timisoara se punea in aplicatie, Vadim si toata nomenclatura comunisto-securista NU punea mina pe averea tarii si si-o transfera in buzunarele proprii si nici Politica Nu pupau !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
50 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 10 Decembrie 2012, ora 23:32
De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ? otului popularointa v
Daca si Basescu mai continua sa-si bata joc de popor si nu va respecta vointa votului popular,alta solutie nu mai avem.....
www.youtube.com/watch?v=HJ1K72sTljU
Raporteaza abuz de limbaj
http://ro.stiri.yahoo.com/sfârșitul-lumii-așa-cum-o-știm-raportul-oficial-091841415.html
|
Nr4
134 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 09:09
De la: Tycuu, la data 2012-12-10 16:48:13De la: 9am117598, la data 2012-12-10 14:56:42Tycuuuu! da-ti ochelarii jos sa vezi mai bine lumea reala si deschide ochii mari pana nu te papa ceva.
Asta e problema , ca i-am dat jos ochelarii si am vazut realitatea , adica numai hoti , afaceristi dubiosi, o Romanie incoltita de straini si vanduta lor o conducere care vinde tara , cazul Ponta si care ii intereseaza propriul interes ,pai cine ne poate scapa de toate astea ?numai nationalistii . Matale te referi la Vadim ? e un om cinstit care ar ucide mafia . !Realitatea ca s-a votat cine nu trebuia ?asta da realitate !
traiesti tycuule, traiesti?ce-ati votat voi la tulcea acolo? turcoaica sau machidonii?
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 09:20
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-12-10 18:23:29De la: Tycuu, la data 2012-12-10 16:55:19De la: gabigabi2, la data 2012-12-10 15:09:46De la: Tycuu, la data 2012-12-10 10:54:35De la: Polixenia, la data 2012-12-10 10:03:36De la: Tycuu, la data 2012-12-10 09:32:32 S-a votat cu ochii inchisi .Plagiatorul Ponta , acest vanzator de tara,care continua ducerea Romaniei catre prapastie vinde tara la puroiul infect UDMR-secuime ! Vrea ungurimea la conducerea Romaniei ! infectia USL va duce tara la prapastie !Scuipati-l pe Ponta ca un vanzator de tara !Traiasca Nationalismul Romanesc !
De unde ai auzit de Vadim ?poate de la cacarau Antonescu , sau plagiatorul Ponta, sau mizeria USL? inteligenta lui Vadim putini o au in tara asta !
cum "de unde am auzit de Vadim ?" pai ,il stim inca de pe cind ii inchina ode lu' Ceau ' si Partidului iubit....adica-i cunostinta veche, mai Tycule !
Domnita, ce facea el pe timpul lui Ceausescu nu are bre legatura cu ce face acum !Atunci erau alte legi , trebuia sa faca asa ,SI Basescu a fost membru de partid si acum e prededinte , si Paunescu il lauda pe Ceausescu si acum e laudat postmortem ca marita !
Bine ai revenit /
Traiasca prm /
 Multumesc , oricum
Tycu
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 09:26
Buna ziua domnu' Tycu, multa sanatate, ca belelele curg..
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 09:35
De la: gabigabi2, la data 2012-12-10 18:52:19De la: Tycuu, la data 2012-12-10 16:55:19De la: gabigabi2, la data 2012-12-10 15:09:46De la: Tycuu, la data 2012-12-10 10:54:35De la: Polixenia, la data 2012-12-10 10:03:36De la: Tycuu, la data 2012-12-10 09:32:32 S-a votat cu ochii inchisi .Plagiatorul Ponta , acest vanzator de tara,care continua ducerea Romaniei catre prapastie vinde tara la puroiul infect UDMR-secuime ! Vrea ungurimea la conducerea Romaniei ! infectia USL va duce tara la prapastie !Scuipati-l pe Ponta ca un vanzator de tara !Traiasca Nationalismul Romanesc !
n-are pe ! ba are, ca daca NU era acaparata Puterea de esalonul 2-3 PCR si art. 8 de la Timisoara se punea in aplicatie, Vadim si toata nomenclatura comunisto-securista NU punea mina pe averea tarii si si-o transfera in buzunarele proprii si nici Politica Nu pupau !
 Nu Gabi , sa nu exageram , ce a fost in 1989 la Timisoara ,a fost o diversiune a ungurilor la comanda lui Tokes pentru a lua Ardealu si nu o revolutie ca in Bucuresti, PCR nu a acaparat nimic, iar Vadim nu are nimic in comun cu Timisoara , mai ales ca el avea dosar la securitate , era in vizorul lor ! Vadim in afara de poezii in care a laudat conducerea ca sa nu aiba neplaceri cu ei, altceva nu a facut , si ce e rau in asta ?
Tycu
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 09:37
De la: _Ingrid, la data 2012-12-11 09:26:49Buna ziua domnu' Tycu, multa sanatate, ca belelele curg..
Buna ziua domnita , asa este belelele curg si or sa mai curga !
Tycu
|
|
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 09:43
De la: Nr4, la data 2012-12-11 09:09:43De la: Tycuu, la data 2012-12-10 16:48:13De la: 9am117598, la data 2012-12-10 14:56:42Tycuuuu! da-ti ochelarii jos sa vezi mai bine lumea reala si deschide ochii mari pana nu te papa ceva.
Asta e problema , ca i-am dat jos ochelarii si am vazut realitatea , adica numai hoti , afaceristi dubiosi, o Romanie incoltita de straini si vanduta lor o conducere care vinde tara , cazul Ponta si care ii intereseaza propriul interes ,pai cine ne poate scapa de toate astea ?numai nationalistii . Matale te referi la Vadim ? e un om cinstit care ar ucide mafia . !Realitatea ca s-a votat cine nu trebuia ?asta da realitate !
traiesti tycuule, traiesti?ce-ati votat voi la tulcea acolo? turcoaica sau machidonii?
 Toate cele bune,ce poate sa voteze un nationalist ?cu toate ca turcoaicele si "machidonii" nu cer autonomie a Dobrogei cum fac unii prin Ardeal !
Tycu
|
|
|
9am_1106
28 mesaje
|
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 10:44
Mortii de la groapa nu se mai intorc si nici cei din Politica, odata cazuti, dar bantuie ca fantomele.
Poporul (cele patru milioane)a votat sa cada Basescu cu o euforie de nedescris si s-a ales cu 190-200 de parlamentari in
plus. Cheltuiala pe fiecare parlamentar este de 25200 roni. Ori, 200x25.000 roni= 5000000 roni pe care ii vor suporta cu mandrie, din pacate si cei care n-au votat. Basescu ar trebui acum, in ceasul al 12-lea, sa-l desemneze ca ministru pe Ponta si sa demonstreze anul viitor ca promisiunile facute le va indeplini. Eu nu cred. Sa traiti bine!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 10:50
De la: 9am_1106, la data 2012-12-11 10:44:04Mortii de la groapa nu se mai intorc si nici cei din Politica, odata cazuti, dar bantuie ca fantomele.
Poporul (cele patru milioane)a votat sa cada Basescu cu o euforie de nedescris si s-a ales cu 190-200 de parlamentari in
plus. Cheltuiala pe fiecare parlamentar este de 25200 roni. Ori, 200x25.000 roni= 5000000 roni pe care ii vor suporta cu mandrie, din pacate si cei care n-au votat. Basescu ar trebui acum, in ceasul al 12-lea, sa-l desemneze ca ministru pe Ponta si sa demonstreze anul viitor ca promisiunile facute le va indeplini. Eu nu cred. Sa traiti bine!
 adica , te FACI ca Nu stii din care cauza a crescut nr. de parlamentari ?
de ce te-mbeti cu apa rece, daca te crezi a fi un om rational ?
P.S
cei care NU voteaza pot SUPORTA orice si asta din simplul motiv ca atunci cind NU votezi, inseamna ca nu ai nicio parere si accepti tot ce hotarasc ceilalti !
|
9am117598
624 mesaje
|
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 14:03
M A VIZITAT IAR SUSPENDATUL , DAR NU CRED CA E CEL REL, SA-MI VADA PROFILU;)
MI-A SCRIS MESAJ CUM S A IMBOGATIT EL SI FAMILIA LUI CUM E NUMAI PT EL SI PE POPOR IL VINDE SI SARACESTE... MI A SCRIS MULTE EXACT CUM A FACUT BASE.
|
9am209556
13 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 14:06
Este clar că acest popor parcă este blestemat să poarte in spinare povara unor șovini, care au făcut și fac numai rău Romaniei. Toate guvernările de după decembrie 1989 s-au simțit obligate să țină alături această organizație ilegală, neinscrisă la Tribunal ca partid politic, UDMR. Prima intrebare este mai mult decit legitimă: de ce negociază Victor Ponta cu UDMR, din moment ce se laudă că deține majoritatea absolută? Mai mult, așa-zisul secretar general al PSD, baronul de Teleorman Liviu Dragnea, a devenit foarte sigur pe el după alegerile de duminică. Atunci cind se afla cu un picior in pușcărie, iși băgase capul in nisip, numai și numai să scape atenției opiniei publice. Acum dă lecții, vorbește despre schimbarea Constituției, despre necesitatea unei majorități absolute, prin care să stăpinească ei această țară, despre noul guvern și alte asemenea bazaconii. Pe de altă parte, ne-a surprins chemarea pe care Traian Băsescu le-a făcut-o ungurilor, să se prezinte la vot, chiar in ziua alegerilor, cind aceștia trecuseră cu greu de 4%. Și USL-ul, și ARD-ul contează pe unguri ca pe un colac de salvare. Nici măcar Dan Diaconescu n-a fost atit de curtat de cei de la ARD, cum au fost pupați in fund acești unguri. Este o rușine și o sfidare nerușinată la adresa Poporului Roman. Este clar că de acest blestem nu ne pot vindeca decit forțele naționale, care, din păcate, sint pe cale să fie eliminate, și de această dată, din Parlament. Un al doilea Parlament al Rușinii, care, mai mult ca sigur, nu va avea prea multe zile.
Noaptea in care au fost anunțate exit-poll-urile a fost una grea pentru Traian Băsescu. Surse din anturajul Palatului Cotroceni ne-au informat că acesta a vorbit, telefonic, in jurul orelor 22,30, cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Matrozul l-a sunat pe Barroso, pe un număr de telefon personal și, impreună cu acesta, a discutat, circa 10 minute, situația din Romania. Sursele noastre spun că Barroso l-a sfătuit să nu facă in seara aceea nici un act disperat, să aștepte incheierea numărătorii voturilor, moment in care se va putea evalua la rece situația. In acest context, Barroso i-a promis că vor discuta și față in față situația, la intilnirea prilejuită de decernarea Premiului Nobel, la Oslo, unde au fost invitați toți șefii de state și de guverne din UE, precum și membrii Comisiei Europene. Cei doi și-au propus să stea de vorbă, intr-o intilnire privată, și să analizeze situația nou creată in Romania. După acest dialog, Băsescu i-a sunat pe Vasile Blaga, Adriean Videanu și Monica Macovei, Roberta Anastase, pe care i-a bălăcărit ca la ușa cortului. De notat că, la ora aceea, era beat mangă - machise, virtos, impreună cu Florian Coldea, Sebastian Lăzăroiu și Daniel Moldoveanu. Apoi, i-a telefonat Elenei Udrea, pentru a o felicita că a intrat in Parlament, de pe locul II.
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 11:01
De la: 9am209556, la data 2012-12-11 14:06:53Este clar că acest popor parcă este blestemat să poarte in spinare povara unor șovini, care au făcut și fac numai rău Romaniei. Toate guvernările de după decembrie 1989 s-au simțit obligate să țină alături această organizație ilegală, neinscrisă la Tribunal ca partid politic, UDMR. Prima intrebare este mai mult decit legitimă: de ce negociază Victor Ponta cu UDMR, din moment ce se laudă că deține majoritatea absolută? Mai mult, așa-zisul secretar general al PSD, baronul de Teleorman Liviu Dragnea, a devenit foarte sigur pe el după alegerile de duminică. Atunci cind se afla cu un picior in pușcărie, iși băgase capul in nisip, numai și numai să scape atenției opiniei publice. Acum dă lecții, vorbește despre schimbarea Constituției, despre necesitatea unei majorități absolute, prin care să stăpinească ei această țară, despre noul guvern și alte asemenea bazaconii. Pe de altă parte, ne-a surprins chemarea pe care Traian Băsescu le-a făcut-o ungurilor, să se prezinte la vot, chiar in ziua alegerilor, cind aceștia trecuseră cu greu de 4%. Și USL-ul, și ARD-ul contează pe unguri ca pe un colac de salvare. Nici măcar Dan Diaconescu n-a fost atit de curtat de cei de la ARD, cum au fost pupați in fund acești unguri. Este o rușine și o sfidare nerușinată la adresa Poporului Roman. Este clar că de acest blestem nu ne pot vindeca decit forțele naționale, care, din păcate, sint pe cale să fie eliminate, și de această dată, din Parlament. Un al doilea Parlament al Rușinii, care, mai mult ca sigur, nu va avea prea multe zile.
Noaptea in care au fost anunțate exit-poll-urile a fost una grea pentru Traian Băsescu. Surse din anturajul Palatului Cotroceni ne-au informat că acesta a vorbit, telefonic, in jurul orelor 22,30, cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Matrozul l-a sunat pe Barroso, pe un număr de telefon personal și, impreună cu acesta, a discutat, circa 10 minute, situația din Romania. Sursele noastre spun că Barroso l-a sfătuit să nu facă in seara aceea nici un act disperat, să aștepte incheierea numărătorii voturilor, moment in care se va putea evalua la rece situația. In acest context, Barroso i-a promis că vor discuta și față in față situația, la intilnirea prilejuită de decernarea Premiului Nobel, la Oslo, unde au fost invitați toți șefii de state și de guverne din UE, precum și membrii Comisiei Europene. Cei doi și-au propus să stea de vorbă, intr-o intilnire privată, și să analizeze situația nou creată in Romania. După acest dialog, Băsescu i-a sunat pe Vasile Blaga, Adriean Videanu și Monica Macovei, Roberta Anastase, pe care i-a bălăcărit ca la ușa cortului. De notat că, la ora aceea, era beat mangă - machise, virtos, impreună cu Florian Coldea, Sebastian Lăzăroiu și Daniel Moldoveanu. Apoi, i-a telefonat Elenei Udrea, pentru a o felicita că a intrat in Parlament, de pe locul II.
 Acest Plagiator V.Ponta cu banda lui de USL-isti sovini rau voitori ai Romaniei, fac alianta cu furungul puroial UDMR pentru propriu interes , pentru voturi. Acest gunoi Ponta si banda lui vor schimbarea constitutiei adica sa stearga la cererea mizeriei UDMR-iste , cuvintele "stat national , independent , indivizibil " , el se bazeaza pe faptul ca mai sunt tradatori de tara ca si si el care vor vota asta ! In parlament s-au inmultit numarul de alesi USL-isi ca asa a vrut gunoaiele Ponta si Cacarau ca sa acapareze puterea absoluta cum au facut comunistii o data , majoritatea sunt alesi pe nepotisme! Ai dreptate , puroiul UDMR-ist este ilegal constituit, romanii trebuie sa accepte acest gunoi in parlament ca asa vor strainii, ca asa vrea mizeria de UE in care fortat am fost bagati ! Numai Nationalistii mai pot salva tara ,mai pot sa le dea cate o palma peste bot acestor interlopi si gunoiului UDMR-ist !
Tycu
|
9am117598
624 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 14:28
DACA SE ALIAZA CU UNGURII MA SUPAR RAU , NU MAI MERG LA ALEGERI NICI FAMILIA MEA , DACA II LASA SA INTRE IN PARLAMENT.
TOT TIMPU AU FOST LA GUVERNARE SI AU OBTINUT CE AU DORIT AU MAI MULTE DREPTURI DECAT NOI.
S-AU LIPIT TOT TIMPU DE ALTII LA GUVERNARE
EU AM COLEGE, SUNT F RELE, LUCREAZA CU MINE SI NU STIU SA VORBESCA CORECT ROMANESTE.
|
9am_1106
28 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 15:50
De la: gabigabi2, la data 2012-12-11 10:50:19De la: 9am_1106, la data 2012-12-11 10:44:04Mortii de la groapa nu se mai intorc si nici cei din Politica, odata cazuti, dar bantuie ca fantomele.
P.S
cei care NU voteaza pot SUPORTA orice si asta din simplul motiv ca atunci cind NU votezi, inseamna ca nu ai nicio parere si accepti tot ce hotarasc ceilalti !
Imi place orice amnezie, dar nu si mistificarea adevarului prin ea. De cand e USL- ul asta la putere? De vreo 7 luni, nu? Daca n-a fost capabil sa indeplineasca nici o promisiune, putea macar sa schimbe legea electorala ca tot se pricepea la ordonante rapide. Cine i-a oprit,( sa nu-mi spui ca hotii ailalti)ca altfel ori esti irationala ori spalata pe creier? Cine i-a oprit sa arate macar din respect pentru prostimea care i-a votat ca vor sa fie un parlament curat? Legea asta nenorocita e facuta de Tariceanu, liberalul vopsit in rosu, nu de portocalii care au fost prosti si le-a luat vrabia din mana.
Poate tu faci parte din cei cu o stare materiala buna, dar as vrea sa-i vad pe tigani ca nu mai scormone prin tomberoane, pe someri ca vor avea servicii si pe naivii de pensionari ca li se vor da o letcaie la pensii. Dimpotriva, faimosul vostru guvern(cred ca-l sprijini, dupa interventii) le-a dat cadou de Craciun (asa spune un articol pe 9am) cresteri de impozite cu 16 la suta. Sa le fie rusine mincinosilor!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 15:58
De la: 9am_1106, la data 2012-12-12 15:50:49De la: gabigabi2, la data 2012-12-11 10:50:19De la: 9am_1106, la data 2012-12-11 10:44:04Mortii de la groapa nu se mai intorc si nici cei din Politica, odata cazuti, dar bantuie ca fantomele.
P.S
Imi place orice amnezie, dar nu si mistificarea adevarului prin ea. De cand e USL- ul asta la putere? De vreo 7 luni, nu? Daca n-a fost capabil sa indeplineasca nici o promisiune, putea macar sa schimbe legea electorala ca tot se pricepea la ordonante rapide. Cine i-a oprit,( sa nu-mi spui ca hotii ailalti)ca altfel ori esti irationala ori spalata pe creier? Cine i-a oprit sa arate macar din respect pentru prostimea care i-a votat ca vor sa fie un parlament curat? Legea asta nenorocita e facuta de Tariceanu, liberalul vopsit in rosu, nu de portocalii care au fost prosti si le-a luat vrabia din mana.
Poate tu faci parte din cei cu o stare materiala buna, dar as vrea sa-i vad pe tigani ca nu mai scormone prin tomberoane, pe someri ca vor avea servicii si pe naivii de pensionari ca li se vor da o letcaie la pensii. Dimpotriva, faimosul vostru guvern(cred ca-l sprijini, dupa interventii) le-a dat cadou de Craciun (asa spune un articol pe 9am) cresteri de impozite cu 16 la suta. Sa le fie rusine mincinosilor!
si daca schimbau legea electorala acum, de cind intra in aplicare ? tot acum ? ei, haide, stii
|
Fosta membra 9am.ro
472 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 20:41
Astia de-ati votat cu USLam un mesaj pt voi : molfaiti intr-una cA.c.a tul as ta si asterneti zi de zi pagina dupa pagina tot felul de ineptii despre cat de bne va e ,despre ce prosti sunt unii ,da; voi sunteti tare isteti c'o ardeti pa'banii p.u.;lii Ce aia mea va co.i.ti intruna si n-aveti stare?
Cand apare un destept pe lume ,poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc!
|
9am_1106
28 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2012, ora 10:36
De la: gabigabi2, la data 2012-12-12 15:58:27De la: 9am_1106, la data 2012-12-12 15:50:49De la: gabigabi2, la data 2012-12-11 10:50:19De la: 9am_1106, la data 2012-12-11 10:44:04Mortii de la groapa nu se mai intorc si nici cei din Politica, odata cazuti, dar bantuie ca fantomele.
P.S
si daca schimbau legea electorala acum, de cind intra in aplicare ? tot acum ? ei, haide, stii
Deci, au dat ordonanta de guvern intro zi sa destituie avocatul poporului si trecerea Monitorului Oficial in subordinea Guvernului, a doua zi le-au publicat im monitorul Oficial, doar un prim caz. Vrei sa spui ca nu era timp sa schimbe legea electorala in 7 luni? Ai sa te trezesti la realitate , poate, daca nu faci parte din sistem, dar daca ai aceleasi interese vei sustine pana in panzele albe aceste aberatii.
|
Polixenia
2831 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 13 Decembrie 2012, ora 10:41
De la: 9am_1111, la data 2012-12-12 20:41:09Astia de-ati votat cu USLam un mesaj pt voi : molfaiti intr-una cA.c.a tul as ta si asterneti zi de zi pagina dupa pagina tot felul de ineptii despre cat de bne va e ,despre ce prosti sunt unii ,da; voi sunteti tare isteti c'o ardeti pa'banii p.u.;lii Ce aia mea va co.i.ti intruna si n-aveti stare?
Esti cam timid,ar trebui sa ai mai mult curaj
|
Fosta membra 9am.ro
472 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2012, ora 11:06
De la: 9am_1106, la data 2012-12-13 10:36:54De la: gabigabi2, la data 2012-12-12 15:58:27De la: 9am_1106, la data 2012-12-12 15:50:49De la: gabigabi2, la data 2012-12-11 10:50:19De la: 9am_1106, la data 2012-12-11 10:44:04Mortii de la groapa nu se mai intorc si nici cei din Politica, odata cazuti, dar bantuie ca fantomele.
P.S
Deci, au dat ordonanta de guvern intro zi sa destituie avocatul poporului si trecerea Monitorului Oficial in subordinea Guvernului, a doua zi le-au publicat im monitorul Oficial, doar un prim caz. Vrei sa spui ca nu era timp sa schimbe legea electorala in 7 luni? Ai sa te trezesti la realitate , poate, daca nu faci parte din sistem, dar daca ai aceleasi interese vei sustine pana in panzele albe aceste aberatii.
 Asta de'o spui tu cu Ordonante si monitoare oficiale nu pa mintea astora de i-au votat pa Cacarai ,ei sunt interesati ca oamenii pe care-i voteaza sa fie frumosi  mai putin cacarau da asta e!N-ai vazut ce ineptii trage asta de-si ZICE gabi RepeTIR? E DUSA saraca ea nu stie decat una si buna -sa dea limbi cat mai multe ,c  ca a devenit dependenta!Moare saracia in casa de foame da'ea crseste c4c4 de lins!
Cand apare un destept pe lume ,poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc!
|
Ducu
162 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 14 Decembrie 2012, ora 10:05
De la: 9am_1111, la data 2012-12-13 11:06:08De la: 9am_1106, la data 2012-12-13 10:36:54De la: gabigabi2, la data 2012-12-12 15:58:27De la: 9am_1106, la data 2012-12-12 15:50:49De la: gabigabi2, la data 2012-12-11 10:50:19De la: 9am_1106, la data 2012-12-11 10:44:04Mortii de la groapa nu se mai intorc si nici cei din Politica, odata cazuti, dar bantuie ca fantomele.
P.S
Asta de'o spui tu cu Ordonante si monitoare oficiale nu pa mintea astora de i-au votat pa Cacarai ,ei sunt interesati ca oamenii pe care-i voteaza sa fie frumosi mai putin cacarau da asta e!N-ai vazut ce ineptii trage asta de-si ZICE gabi RepeTIR? E DUSA saraca ea nu stie decat una si buna -sa dea limbi cat mai multe ,c ca a devenit dependenta!Moare saracia in casa de foame da'ea crseste c4c4 de lins!
 incepand cu 1 ianuarie incep si ordonantele, pe Cacarau si Pontica ii intereseaza doar sa aiba plebei in parlament ca sa aiba cine sa le voteze ordonantele ! Hai si frumosi daca vrei , ca am vazut in Spania cum vorbesc toti spaniolii" cica cei mai frumosi parlamentarii Romania ii are, " asa ca avem cu ce ne mandrii !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2012, ora 16:03
De la: 9am_1106, la data 2012-12-13 10:36:54De la: gabigabi2, la data 2012-12-12 15:58:27De la: 9am_1106, la data 2012-12-12 15:50:49De la: gabigabi2, la data 2012-12-11 10:50:19De la: 9am_1106, la data 2012-12-11 10:44:04Mortii de la groapa nu se mai intorc si nici cei din Politica, odata cazuti, dar bantuie ca fantomele.
P.S
deci : esti suparat ca in 7 luni n-au schimbat legea electorala, desi STII ca NU mai este permisa schimbarea ei cu 6 luni inainte de alegeri , dar NU TE MIRI si nu te indignezi DE CE nu a schimbat-o PDL in 3.5 ani , avind o majoritate parlamentara confortabila ?
si, te faci ca NU STII ca ptr. a fi schimbata, trebuia schimbata Constitutia si ei erau un guvern de tranzitie care NU PUTEA face asa ceva ?
de ce  le balmajiti in halul asta ? ori habar n-aveti si preluati gura-casca , pe nemestecate de la latrinele prezidentiale: EVZ si B1 ?
sau, sunteti niste postatori cu plata  .....mi-e jena sa presupun ca suntet timpiti d' adreptul ,asa ca n-o fac !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2012, ora 16:08
De la: 9am_1111, la data 2012-12-13 11:06:08De la: 9am_1106, la data 2012-12-13 10:36:54De la: gabigabi2, la data 2012-12-12 15:58:27De la: 9am_1106, la data 2012-12-12 15:50:49De la: gabigabi2, la data 2012-12-11 10:50:19De la: 9am_1106, la data 2012-12-11 10:44:04Mortii de la groapa nu se mai intorc si nici cei din Politica, odata cazuti, dar bantuie ca fantomele.
P.S
Asta de'o spui tu cu Ordonante si monitoare oficiale nu pa mintea astora de i-au votat pa Cacarai ,ei sunt interesati ca oamenii pe care-i voteaza sa fie frumosi mai putin cacarau da asta e!N-ai vazut ce ineptii trage asta de-si ZICE gabi RepeTIR? E DUSA saraca ea nu stie decat una si buna -sa dea limbi cat mai multe ,c ca a devenit dependenta!Moare saracia in casa de foame da'ea crseste c4c4 de lins!
inafara de insulte , deci Atac la persoana, ai vreo solutie realizabila de pus in practica , nu de alta dar aici se discuta pe IDEI ? stii ce-s alea, Paduchiosule ?
|
pascu08_yahoo_com
1522 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2012, ora 17:40
De la: 9am_1111, la data 2012-12-12 20:41:09Astia de-ati votat cu USLam un mesaj pt voi : molfaiti intr-una cA.c.a tul as ta si asterneti zi de zi pagina dupa pagina tot felul de ineptii despre cat de bne va e ,despre ce prosti sunt unii ,da; voi sunteti tare isteti c'o ardeti pa'banii p.u.;lii Ce aia mea va co.i.ti intruna si n-aveti stare?
-Daca nu te uiti ,daca nu gindesti , daca nu tai corect ................................
- Ce te astepti sa primesti de la un popor ce nu a avut singe de revolutionar ?
Cind esti conducator de tara nu te compari cu un bisnitar pe un vapor ce nu iti apartine /
|
9am_1106
28 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2012, ora 18:43
De la: gabigabi2, la data 2012-12-14 16:03:40De la: 9am_1106, la data 2012-12-13 10:36:54De la: gabigabi2, la data 2012-12-12 15:58:27De la: 9am_1106, la data 2012-12-12 15:50:49[quote name='gabigabi2
..''si daca schimbau legea electorala acum, de cind intra in aplicare ? tot acum ? ei, haide, stii
deci : esti suparat ca in 7 luni n-au schimbat legea electorala, desi STII ca NU mai este permisa schimbarea ei cu 6 luni inainte de alegeri , dar NU TE MIRI si nu te indignezi DE CE nu a schimbat-o PDL in 3.5 ani , avind o majoritate parlamentara confortabila ?
si, te faci ca NU STII ca ptr. a fi schimbata, trebuia schimbata Constitutia si ei erau un guvern de tranzitie care NU PUTEA face asa ceva ?
de ce le balmajiti in halul asta ? ori habar n-aveti si preluati gura-casca , pe nemestecate de la latrinele prezidentiale: EVZ si B1 ?
sau, sunteti niste postatori cu plata .....mi-e jena sa presupun ca suntet timpiti d' adreptul ,asa ca n-o fac ! ''
Cand faci aceste afirmatii e bine sa vii documentata cu articolul din lege si sa nu spui ineptii de genul ca trebuia schimbata Constitutia, devii ridicola, si nu convingi prin insulte, pe care n-am sa ti le returnez. Ai afirmat trei ineptii, una dupa alta:
1 - nu putea fi modificata cu 6 luni inainte de alegeri desi legea nu are nici un articol in acest sens
2 -trebuia schimbata constitutia
3- era un guvern de tranzitie. Probabil ca argumentele voastre viabile sunt doar insultele si le-as accepta daca ai avea dreptate. Sa le combat pe rand: Un guvern de tranzitie este un guvern care nu mai poate da legi si nici ordonante, madam.
Cum am mai spus, nu exista un articol al legii care sa interzica modificarea ei cu 6 luni inainte de alegeri. Pentru a da o noua lege sau a aduce modificari la o lege nu trebuie schimbata constitutia.
In plus, poate mai inveti ceva, parlamentul avea toata majoritatea gratie transfugilor din alte partide.
Ei, ce zici, nu rosesti putin, ca te dai asa ROTUNDA?
Si sa mai stii ceva,ca si USL-ul are tampitii lui, ii vad mai mereu pe la televizor cu aberatii mai nastrusnice ca ale tale. Oricum astept ca Base sa nu fie un tampit, vreau sa-l puna pe Ponta prim ministru, macar de si-ar spala pacatele si minciunile. Auzi nerusinatul, da 4% la prostii de pensionari care l-au votat si creste impozitele cu 16%.Numai impozitele mananca vreo 900 lei in plus pe an, la o pensie de cca 1600-1700 lei si ei dau 768lei, fara intreg arsenalul de scumpiri care se mai ridica lunar cam la150 lei, asa ca sa te claustrezi si mai mult. Poanta, doamna, Poanta, adica, o cacialma, praf in ochii prostilor. cand oamenii, inclusiv ai lor nu vor mai rosi, nu vor mai minti, ei nu vor mai cumpara voturi, nu-i va mai umili pe romani, abia atunci ii voi crede cinstiti, dar uite ca n-au dovedit-o(cine se aseamana se aduna). Incompetentii aia de la PDL au platit-o, astept anul viitor sa plateasca si astia. Sper ca PPDD sa-i bage sula in coasta lui Iliescu &comp.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2012, ora 19:03
d.le, mai informeaza-te ca ai dat-o de pereti si daca-ti faci educatia politica de la OTV ,te-am inteles pe deplin si nu mai e cazul sa continuam discutia !
da' ce zici ca " viitorul presedinte " adica D. Diaconescu nici macar in Parlament n-a intrat ?
|
9am_1106
28 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2012, ora 19:33
De la: gabigabi2, la data 2012-12-14 19:03:53d.le, mai informeaza-te ca ai dat-o de pereti si daca-ti faci educatia politica de la OTV ,te-am inteles pe deplin si nu mai e cazul sa continuam discutia !
da' ce zici ca " viitorul presedinte " adica D. Diaconescu nici macar in Parlament n-a intrat ?
Din nefericire asa fac USL-istii, politicienii in general, escampteaza raspunsul si aiureaza cu totul altceva,
Avea bunica o vorba, le balmajeste, Vino cu articolul ala sa ma convingi, sau nu stii povestea cu :
'paduchiosule, paduchiosule,..' Un dialog se poarta pe argumente.
Cu Diaconescu, vrei sa fiu sincer? l-a furat de i-a mers fulgii, dar nu uita ca pe la anul va atinge in cota de admiratie si posibila votare cam peste 25%, pana atunci va pune multe bete in roatele USL-ului cu spitele subrede. Mai ascult si eu mai multi analisti care si-au schimbat parerea. Aaaa, nu de la antene, aia sunt batuti in cuie, papagali care nu stiu sa rosteasca decat frazele lui Voiculescu. Dar daca ai avea obiectivitate, dar n-ai, ai tace malc pentru faptul ca in USL au intrat vreo doi cu cate un milion de voturi iar Diaconescu n-a intrat cu 1.800.000 de voturi. Tocmai mojiciile astea ii va spori popularitatea.
|
Fosta membra 9am.ro
472 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2012, ora 21:08
De la: gabigabi2, la data 2012-12-14 19:03:53d.le, mai informeaza-te ca ai dat-o de pereti si daca-ti faci educatia politica de la OTV ,te-am inteles pe deplin si nu mai e cazul sa continuam discutia !
Aoooliooo ,o dai de pereti?? e lungaaa??Vai da capu' meu cum amesteci tu politica cu p.u.L4 !?e totuna pt matalica ?BRE IO ZIC UNA-I UNA SI ALTA-I ALTA oricum la cum ati inteles voi ce vi se intampla nu ma mir
|
Fosta membra 9am.ro
472 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2012, ora 21:12
inafara de insulte , deci Atac la persoana, ai vreo solutie realizabila de pus in practica , nu de alta dar aici se discuta pe IDEI ? stii ce-s alea, Paduchiosule ?
''
..ce prost sunt io  vai da capu' meu voi discutat  i IDEI?? Cam ce fel de idei ?simple ,compuse mari -mici ,late ,lungi ,scurte? cu maioneza sau fara/cu ketchup si ceapa?
|
Fosta membra 9am.ro
10086 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2012, ora 21:38
un popor incompetent a ales conducatori lipsiti de competenta......si plagiatori
|
|
|