Info
x
Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 17 August 2012, ora 20:13
De la: Black_Friday, la data 2012-08-17 18:26:07De la: gabigabi2, la data 2012-08-17 13:21:41De la: SUSPENDATUL, la data 2012-08-17 09:47:26De la: sandu60, la data 2012-08-17 09:41:23De la: dandragos69, la data 2012-08-16 22:09:35Domnul Lucian Avramescu a publicat un articol in ampress.ro preluat si de Jurnalul. Maestrul are perfecta dreptate in articolul "Victor Ponta, ți-e fricã sau ai înnebunit?" Iar ca prietenul domniei sale, profesorul, simtim toti cei 7 milioane 'jumate care am votat contra lui Basescu. Dupa cum se misca lucrurile, probabil ca derbedeul suspendat se va intoarce nederanjat de nimeni in asternuturile profanate de Antonescu. Iar prin intoarcerea sa, Ponta si Crin se vor umple de penibil. Se vor face de ras fiindca i-au permis derbedeului suspendat sa revina si din cauza timiditatii si prea-gingasiei lor. Crin Antonescu avea suficiente motive dupa Referendum sa-i demita pe sefii serviciilor, pe Morar si Kovesi. N-a facut-o. Nici el si nici Ponta n-au facut mai nimic cu toate ca ne aveau in spate pe noi, cei 7 milioane si... Poate ca n-ar fi rau ca noi, cei 7 milioane 'jumate sa ne facem un partid si sa-i lasam pe Ponta, Basescu si Antonescu impreuna. Ca sa coabiteze intre ei, fara noi. si tu imi sau nu o CIORBA , ca uneia ce a votat cu PNL ? |
|
Postat pe: 17 August 2012, ora 20:16
ai in vizor pe cine va mai bun decit el ? pe DD ,cumva ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
CARCALACUL 89 mesaje Membru din: 10/03/2010 Oras: Pitesti |
Postat pe: 18 August 2012, ora 00:11
De la: gabigabi2, la data 2012-08-17 20:16:02 Se mai dau anunturi la mica publicitate.... Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
CCR,CSM,PARCHET,PROCURATURA ORGANE DE REPRESIUNE CONTRA POPORULUI ROMAN ,PLATITE DE POPOR.
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 18 August 2012, ora 01:30
De la: 9am117598, la data 2012-08-17 19:09:06DANDRAGOG69 ARE PERFECTA DREPTATE, BASESCU SE COMPORTA CA UN VAGABONT. ȘTIRI HOME / ȘTIRI / Ciuvicã: Firma cãreia Bãsescu i-a vândut flota a intermediat studiile sale din Norvegia Ciuvicã: Firma cãreia Bãsescu i-a vândut flota a intermediat studiile sale din Norvegia Lucian Negrea / 03 Jul 2012 10:25 Salveaza PDFPrintEmail11 comentarii2148 accesari Traian Bãsescu susþine cã nu a absolvit niciun curs de master, în schimb a efectuat un curs în Norvegia în domeniul maritim. Mugur Ciuvicã, preºedinteleui Grupului de Investigaþii Politice, a precizat pentru DeCe News cã din informaþiile apãrute la momentul respectiv studiile lui Traian Bãsescu au fost intermediate de firma Klaveness, aceeaºi firmã cu care Bãsescu a negociat vânzarea flotei României. Relaþia dintre Bãsescu ºi Klaveness a început în anul 1991, când actualul preºedinte a intermediat negocieriledintre Petromin ºi firma norveginã pentru o colaborare. “Totul a început în 1991. Bãsescu era subsecretar de stat ºi a negociat pentru Petromin (n.r. companie de stat româneasã care deþinea petrolierele) înþelegerea cu Klaveness. Era vorba de acord de exploatare prin care Klaveness se obliga sã modernizeze ºi sã doteze petrolierele româneºti pentru folosinþã. Au intermediat un împrumut cu o bancã norvegianã de 100 de milioane de dolari pentru recondiþionare. În scurt timp Klaveness a anunþat cã nu are banii ºi a fãcut o alianþã cu Petromin, care s-a numit Petroklav. S-au cerut statului român sã garanteze cu 200 de milioane de euro, iar Bãsescu a fost cel care a garatat. Când nu au fost bani s-a început vânzarea petrolierelor româneºti pentru a plãti datoriile la banca norvegianã”, a explicat Ciuvicã. Între 19 ºi 22 martie 1991 a fost organizatã la Bucureºti a XV-a sesiune a Comisiei mixte interguvernamentale românã-norvegiene de cooperare economic. Atunci s-au întocmit primele documente privind o eventualã colaborare între Petromin ºi firma norvegianã Klaveness. Rechizitoriul din 2004 al procurorilor considerã cã relaþiile bilaterale Petromin-Klaveness au fost inițiate pe cãi private, prin intermediul unui broker, iar lucrãrile Comisiei mixte au fost folosite doar ca paravan pentru derularea unei relaþii pur comerciale, fãrã implicare guvernamentalã: ”Încã din prima parte a anului 1991 apare cetãþeanul norvegian Knut Hartmann din firma de brokeraj maritim Hjalmar Bjorge KS, care l-a contactat în mod repetat, în România, pe directorul general al CNM Petromin SA, învinuitul Marinescu Cãlin, pentru grupul de firme private Torvald Klaveness, din Oslo, interesat în navlosirea (închirierea pe termen lung) navelor maritime mineralier de mare capacitate româneºti”, se spune în document. Ulterior petrolierele româneºti au fost direcþionate spre diferite firme pânã s-a pierdut urma. În afacerea flota au fost vândute 16 petroliere în perioada 1991-1999. Sîmbãtã, 18 dec. de la orele 18,30, Traian Bãsescu a avut o întîlnire secretã cu Vasile Blaga ºi Adriean Videanu, cãrora li s-a alãturat ulterior ºi Emil Boc, venit cu întîrziere, din cauza scandalului provocat la Comisia de Buget-Finanþe din Camera Deputaþilor pentru adoptarea bugetului pe 2011.Discuþiile au fost destul de aprinse între Bãsescu ºi Blaga, care l-a ameninþat chiar cu pãrãsirea PDL (împreunã cu o serie de parlamentari ºi organizaþii locale) în cazul în care continuã politica de distrugere a partidului. În faþa unei astfel de atitudini a lui Blaga, Presedintele a adoptat ºi el o poziþie durã, pe principiul “Eu v-am fãcut, eu vã omor”. Ceea ce l-a enervat cel mai tare pe Basescu a fost faptul cã Blaga i-a cerut sã abandoneze susþinerea acordatã Elenei Udrea, consideratã de Blaga “o pagubã, care va termina partidul”. Atît Bãsescu, cît ºi Blaga s-au ameninþat cu dosare ºi înregistrãri, iar fostul ministru de Interne a spus cã este în posesia conturilor sale din strãinãtate, cîþi bani sînt în ele (în total 2 miliarde de euro ºi circa 700 de milioane de dolari) ºi cã dacã va fi cazul va provoca un scandal care îl va “termina”. Cu toate aceste ameninþãri, se pare cã Basescu nu este dispus sã renunþe.Un alt subiect al discuþiei l-a constituit aderarea României la Spaþiul Schengen.Basescu le-a cerut celor trei sã pregãteascã opinia publicã pentru o amînare cu cel puþin 1 an a intrãrii României în Schengen, explicîndu-le cã cel puþin douã state (Franþa ºi Olanda) se vor opune, iar Sarkozy “refuzã chiar ºi sã discute problema”. Astfel decizia, care va trebui luatã prin consens, la Consiliul European din luna martie, va fi nefavorabilã. Datoritã discuþiilor în contradictoriu dintre Vasile Blaga ºi Traian Bãsescu, întîlnirea a fost una foarte rece, iar la sfîrºit cei trei s-au despãrþit fãrã mãcar o strîngere de mînã. 20 decembrie 2010, 08:15 WikiLeaks.ro documente Raporteaza abuz de limbaj |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 18 August 2012, ora 01:36
De la: 9am117598, la data 2012-08-17 19:09:06DANDRAGOG69 ARE PERFECTA DREPTATE, BASESCU SE COMPORTA CA UN VAGABONT. Pardon nu se comporta ca unnnn ,asa e ,din nastere. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am117598 624 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 22 August 2012, ora 15:26
BUNA! CIPRIOTU, FELICITARI SPER SA FIE CAT MAI MULTI CA TINE
SA AIBA CURAJU SA FACA CEVA CU ADEVARAT SA SCAPAM DE NESIMTITU ASTA DE BASESCU , NEEDUCATU, NECIOPLITU, TUPEISTU, NERUSINATU, FIINTA FARA SCRUPULE. SE COMPORTA CA UN DEMAGOG. TIRAN MAFIOT SECURIST PERSECUTOR TERORIST E MAI RAU DECAT CU CEAUSESCU. SINCER JUR CA ASA E OAMENILOR! CREDETI-MA, NU IL MAI POT SUPORTA FACETI CEVA ODATA URGENT SA SCAPAM DE EL SI DACA E IMPUSCAT NUMAI SA NU-L MAI VAD SI AUD NICIODATA A DUS TARA LA DEZASTU. A FACUT GUNOI DIN TARA.CONTAINERE... VA ROG DIN SUFLET FACETI CEVA SA SCAPAM DE EL DEFINITIV. SINCER DAC L VAD LA TV SAU AUD LA RDAIO MOR DE NERVI IMI STRICA TOATA ZIUA, MA DISPERA OMU ASTA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Maramuresanca 69 mesaje Membru din: 2/03/2010 |
Postat pe: 23 August 2012, ora 16:41
Daca esti asa rau cu nervii,du-te la balamuc si te trateaza!Daca nu poti vedea pe cei care i-am votat,du-te in Coreea de Nord sau Cuba,ca acolo-i de dumneata!Lasa-ti tovarasi,nu va mancati nervii degeaba,ca Basescu vine la Cotroceni!Ciuda,sac !!!!!!!!!!!!!!!
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 23 August 2012, ora 20:51
De la: Maramuresanca, la data 2012-08-23 16:41:49Daca esti asa rau cu nervii,du-te la balamuc si te trateaza!Daca nu poti vedea pe cei care i-am votat,du-te in Coreea de Nord sau Cuba,ca acolo-i de dumneata!Lasa-ti tovarasi,nu va mancati nervii degeaba,ca Basescu vine la Cotroceni!Ciuda,sac !!!!!!!!!!!!!!! "Liniste ce dracu........................ar zice tov. basescu /
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 August 2012, ora 20:57
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-08-23 20:51:23De la: Maramuresanca, la data 2012-08-23 16:41:49Daca esti asa rau cu nervii,du-te la balamuc si te trateaza!Daca nu poti vedea pe cei care i-am votat,du-te in Coreea de Nord sau Cuba,ca acolo-i de dumneata!Lasa-ti tovarasi,nu va mancati nervii degeaba,ca Basescu vine la Cotroceni!Ciuda,sac !!!!!!!!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 24 August 2012, ora 11:00
De la: Maramuresanca, la data 2012-08-23 16:41:49Daca esti asa rau cu nervii,du-te la balamuc si te trateaza!Daca nu poti vedea pe cei care i-am votat,du-te in Coreea de Nord sau Cuba,ca acolo-i de dumneata!Lasa-ti tovarasi,nu va mancati nervii degeaba,ca Basescu vine la Cotroceni!Ciuda,sac !!!!!!!!!!!!!!! doamne, cu ce lacrimi de singe veti plinge ....si voi, dar si noi, cind Basescul tau mult iubit va fi de acord cu discutatul granitelor asa cum le-a promis udemeristilor ! macar si ptr. asta TREBUIA sa FITI ATENTI la ce face si spune iubitul vostru conducator si sa va ia cu fiori pe spate !....sau poate ca asta vreti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2012, ora 11:12
De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 11:00:25De la: Maramuresanca, la data 2012-08-23 16:41:49Daca esti asa rau cu nervii,du-te la balamuc si te trateaza!Daca nu poti vedea pe cei care i-am votat,du-te in Coreea de Nord sau Cuba,ca acolo-i de dumneata!Lasa-ti tovarasi,nu va mancati nervii degeaba,ca Basescu vine la Cotroceni!Ciuda,sac !!!!!!!!!!!!!!! Pe asta de unde ai mai scos'o toanto ? Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 24 August 2012, ora 11:20
De la: Silver9AM, la data 2012-08-24 11:12:22De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 11:00:25De la: Maramuresanca, la data 2012-08-23 16:41:49Daca esti asa rau cu nervii,du-te la balamuc si te trateaza!Daca nu poti vedea pe cei care i-am votat,du-te in Coreea de Nord sau Cuba,ca acolo-i de dumneata!Lasa-ti tovarasi,nu va mancati nervii degeaba,ca Basescu vine la Cotroceni!Ciuda,sac !!!!!!!!!!!!!!! din Multumirile adresate maghiarilor.....din discursul lui din secuime....din relatia de prietenie cu min. Orban....din sustinerea alegerii lui si a partidului FIDES .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 August 2012, ora 14:13
am ajuns la concluzia ca maramuresanca e o nebuna de legat, nu am ce vb cu ea
basescu e un om slab, de aceea s-a aliat cu ungurii, si sa refugiat in secuime daca nu le promitea autonomie, veneau la vot bozgorii dracului. dar cum interesu poarta fesu...obtin ce vor, indiferent ce partid e la putere se aliaza si isi ating scopurile lor. sigur si maramuresanca e unguroaica si acolo sunt unguri... ca de altfel in toata transilvania. basescu fara SPP e pe nicaieri , daca nu l-ar sustine in prostii si prostime... plus partidu lui , pt ca mai spera sa roada ciolanu doar vine nunta fiicei lui, trebuie sa cotizeze toti cu euroi :) de aceea nu isi da demisia, ca sa profite in continuare de toti si tot ce se poate are multi caini pe langa el ca si el dealtfel fara sa fie sustinut de prosti e un slabanog -cocosat , mic , slab cu un costum sifonat cu care adormit noaptea dupa o betie la SATU MARE l-am vazut eu . |
|
Fosta membra 9am.ro 76 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 24 August 2012, ora 15:00
O fi Basescu un personaj slab la trup , dar la minte e sclipitor spre deosebire de dumneata care scrii exact cum vorbesti. Nu judeca oamenii din prisma existentei dumitale. E mai greu de inteles pentru genul asta de om , care scrie exact cum vorbeste si are o capacitate de analiza sumara, bruta, comandata de instinctele primare. Scuze pentru sinceritate.
|
Fosta membra 9am.ro 76 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 24 August 2012, ora 15:10
9am... spui ca nu-l intelegi pe basescu ? Si nu stii de ce?. Pai nici n-ai cum sa-l intelegi. Oamenii au si ei niste limite pana unde sunt capabili sa proceseze, ca si un PC de 16 biti, vrei sa faca treaba ca unul de 64. Mai citeste inca odata ceea ce scrii, si ai sa vezi de ce nu intelegi. Ura dumitale este un sentiment primar, care daca nu este tinuta sub control devine periculoasa. Se poate trata cei drept, la spitalul SOCOLA, dar ramai cu un stigmat, si mai exista pericolul sa-ti curga balele din gura si sa-ti scapi buza inferioara in jos.Incearca sa iubesti lumea, incearca si te detaseaza de ura, de probleme atat de urate si ai sa descoperi dragostea care te poate vindeca intr-un stil naturist.
|
Postat pe: 24 August 2012, ora 15:45
IPOCRIZIE PUPINCURISM jenant
|
9am_368 58 mesaje Membru din: 16/05/2012 |
Postat pe: 24 August 2012, ora 19:17
De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 15:45:54......Gabi, nu fi rautacioasa!!!....v-am spus inainte de referendum ca Basescu va reveni la Cotroceni si n ati crezut!!!!!...si convingerea asta am avut-o atunci cand un liberal CONVINS mi-a zis, citez...sunt sceptic ca va cadea chiorul...si uite ca acel liberal chiar n-a fost chior!!
|
Postat pe: 24 August 2012, ora 19:26
De la: 9am_368, la data 2012-08-24 19:17:01De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 15:45:54......Gabi, nu fi rautacioasa!!!....v-am spus inainte de referendum ca Basescu va reveni la Cotroceni si n ati crezut!!!!!...si convingerea asta am avut-o atunci cand un liberal CONVINS mi-a zis, citez...sunt sceptic ca va cadea chiorul...si uite ca acel liberal chiar n-a fost chior!! daca ai fi citit postarea mea, din dimineata Referendumului, cu o jumatate de ora inainte de a incepe....si apoi despre balotajul la care s-a ajuns, ai fi vazut ca nu numai liberalul tau nu era chior, ci si alti" liberali", caci chiar chior trebuie sa fii sa nu-ti dai seama ca inca din 2009 s-a dat o lupta intestina, in cadrul serviciilor si ,tot gruparea care-l sustine e inca pe cai mari....si-n plus, omu' nostru a pus saua bine si pe CCR, CSM si Procuratura prin oamenii plantati de el acolo si atunci doar sa-l lasa ei din brate s-ar fi putut intimpla minunea ....si s-a dovedit ca nu e cazul sa vorbim despre asta ! cum a spus el insusi ? Ma simt mai puternic ca oricind ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 August 2012, ora 19:33
De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 19:26:07.....nu cred treaba cu.....csm, procuratura, ccr, sri, dar sa lupti de unul singur impotriva tuturor, nu e de ici collea....este un om puternic in sensul propriu al cuvantului si toti stiu asta!!!De la: 9am_368, la data 2012-08-24 19:17:01De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 15:45:54......Gabi, nu fi rautacioasa!!!....v-am spus inainte de referendum ca Basescu va reveni la Cotroceni si n ati crezut!!!!!...si convingerea asta am avut-o atunci cand un liberal CONVINS mi-a zis, citez...sunt sceptic ca va cadea chiorul...si uite ca acel liberal chiar n-a fost chior!!
|
Postat pe: 24 August 2012, ora 19:37
De la: 9am_368, la data 2012-08-24 19:33:30De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 19:26:07.....nu cred treaba cu.....csm, procuratura, ccr, sri, dar sa lupti de unul singur impotriva tuturor, nu e de ici collea....este un om puternic in sensul propriu al cuvantului si toti stiu asta!!!De la: 9am_368, la data 2012-08-24 19:17:01De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 15:45:54......Gabi, nu fi rautacioasa!!!....v-am spus inainte de referendum ca Basescu va reveni la Cotroceni si n ati crezut!!!!!...si convingerea asta am avut-o atunci cand un liberal CONVINS mi-a zis, citez...sunt sceptic ca va cadea chiorul...si uite ca acel liberal chiar n-a fost chior!! NU ? si crezi tu, pe bune, ca a luptat de unul singur ? DPAAAAMNE. mare ti-e gradina ta, Doamne
|
Postat pe: 24 August 2012, ora 19:45
De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 19:37:05.....nu o spun eu, ci realitatea!!!De la: 9am_368, la data 2012-08-24 19:33:30De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 19:26:07.....nu cred treaba cu.....csm, procuratura, ccr, sri, dar sa lupti de unul singur impotriva tuturor, nu e de ici collea....este un om puternic in sensul propriu al cuvantului si toti stiu asta!!!De la: 9am_368, la data 2012-08-24 19:17:01De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 15:45:54......Gabi, nu fi rautacioasa!!!....v-am spus inainte de referendum ca Basescu va reveni la Cotroceni si n ati crezut!!!!!...si convingerea asta am avut-o atunci cand un liberal CONVINS mi-a zis, citez...sunt sceptic ca va cadea chiorul...si uite ca acel liberal chiar n-a fost chior!! ....n-am vazut lumea trecand la votare, dar am fost surprinsa sa aflu ca aici ,la mine, participarea a fost de 91 la suta!!! DE UNDE!!?? ...real n-au fost nici 20 la suta!!!...a fost doar nebunia usl-istilor sa creada ca si lumea vrea balamucul pe care l-au facut!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2012, ora 20:33
Ajunge!
by Vlad Petreanu on 21/08/2012 · 186 comments in Revoltã Poate c-aþi uitat. Asta e o þarã în care jumãtate din locuitori, indiferent câþi ar fi, n-au acces la apã curentã ºi canalizare. E o þarã în care jumãtate din drumuri sunt încã de pãmânt, ºi jumãtate din cele ce-au rãmas ºi-au terminat durata de viaþã. În þara aceasta, jumãtate dintre liceenii de clasa a 12-a nu iau bacalaureatul. E þara în care mai mult de jumãtate dintre cei care iau salariu, iau salariu din taxele plãtite de un sfert dintre cetãþeni. Mai mult de jumãtate dintre oamenii din aceastã þarã nu voteazã orice-ar fi, pentru cã nu mai cred demult în cei care le cer votul. E þara din care au plecat mai mult de jumãtate dintre colegii mei de facultate. Asta e þara din care lipseºte Evul Mediu ºi o bunã parte din epoca modernã. Ne lipseºte o jumãtate din istoria celorlalþi. Azi, asta e ºi þara în care jumãtate din cei care au o pãrere politicã urãsc cealaltã jumãtate cu opinie politicã. ªi cei care ne conduc recolteazã ura unei jumãtãþi ºi indiferenþa celeilalte jumãtãþi ºi o speculeazã în interes propriu ºi spre propriul profit. Nu vreau sã flutur nici o flamurã pentru Udrea sau Fenechiu sau Anastase sau Dragnea. Nu cred în nici unul dintre ei ºi nu le dau dreptul sã mã prosteascã. Orice aºteptare la comportament logic, responsabil ºi respectuos faþã de mine din partea lor mi-a fost înºelatã. Au escaladat mereu numai obrãznicia, hoþia, demagogia. Plecaþi! Pleacã, Traian Bãsescu! Eºti primul responsabil pentru starea de urã în care ne-am scufundat! 8 ani la rând ai ambalat umorile populaþiei, ai jignit ºi ai învrãjbit. Ai spus cã vei fi jucãtor ºi þi-ai pus potcoave-n mãnuºi, ca un jucãtor-triºor, ai fluierat cum ai poftit, din mijlocul terenului, ai amplificat tot ºi n-ai moderat nimic. 7,4 milioane de oameni au votat împotriva ta. E târziu pentru regrete ºi pentru învãþãminte. Poate cã-þi va da dreptate istoria, acum e prea devreme pentru asemenea indulgenþe. Pleacã ºi tu, Victor Ponta! Eºti un prim ministru slab ºi mincinos ºi meschin. Eºti un elev prins la examen cu fiþuici în buzunar, eºti un lider politic care desfiinþeazã instituþii când instituþiile te prind la furat. Eºti un politician nehotãrât, ºef al fostului cel mai mare partid din România, manevrat de baronii de facturã nouã, mai tãcuþi, mai unsuroºi, mai periculoºi. Ai avut ocazia uriaºã a unei guvernãri oneste, reparatorii, ºi ai transformat-o într-o încãierare în noroi, pe care ai ºi pierdut-o, pânã la urmã. Iar tu, Crin Antonescu, pleacã primul, cel mai departe ºi cel mai iute! Fugi, dacã poþi, pentru cã tu eºti cea mai mare dezamãgire, un lider al PNL care a reuºit sã-l depãºeascã pe Vadim în retoricã patriotardã. Eºti gãunos ºi ireal în anti-occidentalismul tãu de conjuncturã, exprimat cu stropi de salivã din cea mai înaltã funcþie a statului român, fie ea ºi interimarã. Eºti de o demagogie înspãimântãtoare în instigarea la manifestaþii de stradã împotriva unui verdict care þi-e împotrivã. Tu, Crin, ai avut ºansa construcþiei unui partid de dreapta veritabil, reprezentant al intereselor ºi preocupãrilor ºi durerilor unei clase de mijloc încã prea rarefiate, dar în creºtere, în aceastã þarã nefericitã. Ne-ai scârbit ºi ne-ai dezamãgit, Crin, ºi ne-ai îngrozit cu tumbele tale logice. Pleacã, nu te mai putem crede. Plecaþi, toþi trei, ºi luaþi-vã ºi minionii cu voi, dacã vreþi binele acestei þãri. Faceþi acest ultim gest public, poate primul în interesul celor pe care-i reprezentaþi – ºi chiar ºi în interesul vostru, pânã la urmã, dacã aveþi simþul istoriei. Nu puteþi câºtiga nimic separat. Victoria oricãruia dintre voi, acum, va fi de scurtã duratã. Ce e câºtigat prin urã se risipeºte repede. Plecaþi împreunã, toþi trei. Fiþi bãrbaþi, dracului, asumaþi-vã eºecul ºi ieºiþi, mãcar, onorabil din scenã. Plecaþi, pentru ca þara asta sã devinã, în sfârºit, mai mult de jumãtate de þarã.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 25 August 2012, ora 08:28
|
Postat pe: 25 August 2012, ora 12:22
e asa puternic ca. daca nu ar fi spp.ilbat mar. ii rup o mana la base si o iau si il bat cu ea
pe slabanogu , singur e fix zero. daca nu ar fi sustinut in prostii, si de prostimeea care la votat acum suportam toti din cauza prostilor. pt petricel-peticel am un cadou: Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 August 2012, ora 12:23
|
Postat pe: 25 August 2012, ora 12:24
sa-mi mannace p.....a
|
Postat pe: 25 August 2012, ora 15:53
De la: Black_Friday, la data 2012-08-24 20:33:32Ajunge! mai devreme sau un pic mai incolo, tot se vor intruni liberalii intr-un congres si se va discuta ce s-a intimplat si, poate si retragerea lui Crin....momentan, nu prea mai au lideri ,desi mai sunt citiva la care ma uit cu interes ...unul este un barbat inalt, brunet, cu o fata prelunga- eu ii zic VULCANIANUL (vz startrek), cu o voce baritonala si cu studii de Drept ....e de pe la Tg. Mures si-l cheama- parca Dobre, parca.... mi-a atras atentia prin echilibrul ce emana din toata fiinta sa....chiar imi place ....problema este ca, dupa Dedulcirea populatiei la comportamentul " popular " al mitocanului, oricine altcineva ar putea fi considerat " fad" ; " slab, fara singe-n instalatie , fara anvergura cosmica
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 25 August 2012, ora 19:58
De la: Black_Friday, la data 2012-08-24 20:33:32Ajunge! In tara medievala de care vorbesti ministru transporturilor a lansat;- Iarna nu e ca vara . aici sint banii dumneavoastra , nu avem nevoie de autostrazi / Multumiri celor ce au sustinut genul / -Adevarat reformaror occidental.
|
|
Postat pe: 25 August 2012, ora 20:10
d'aia a si fost sustinut si este in continuare : NU a Vrut NIMIC ptr. Romania ....el doar le-a dat tara pe mina !
si eu / noi ,ne intrebam ca prostii : de ce Nu accesam fondurile europene ? de ce n-avem proiecte de dezvoltare ,altele decit cele aducatoare de cash Lenutei si camarilei portocalii ? de ce nu se creaza locuri de munca ? de ce ne fug tinerii si ,mai ales, specialistii din tara? eiiii, acum, cu aceasta suspendare, am aflat de ce si nu-i in Interesul romaniei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 25 August 2012, ora 20:22
De la: gabigabi2, la data 2012-08-25 20:10:49d'aia a si fost sustinut si este in continuare : NU a Vrut NIMIC ptr. Romania ....el doar le-a dat tara pe mina ! Cei ce ''fug'' spera sa cunoasca odata stabilitatea din mai multe puncte de vedere. Financiar poate este mai atractiv, sistemul social le ofera alte oportunitati, sunt mai bine protejati social, medical, samd. Stiati ca acum cativa zeci de ani, in Franta a fost o criza fara precedent, cand oamenii au iesit toti in strada si nimic nu mai misca? Dar s-au luat masuri si azi cat de cat treci luna acoperind cheltuielile obligatorii....Belgia a atins recordul ca stat fara guvern vreo 7 luni, daca nu ma insel.... Dar si ei supravietuiesc azi...Normal, ei au avut colonii....au surse de rezerva....Dar sunt uniti. Precum ne-a lasat Dumas scris: ''Toti pentru unul si unul pentru toti!''
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
|
|

miroaaaase a tradare....miroase !
Daca v-ati facut frate cu
, asa va trebuie!
ai in vizor pe cine va mai bun decit el ? pe DD ,cumva ?
IPOCRIZIE
si crezi tu, pe bune, ca a luptat de unul singur ? DPAAAAMNE. mare ti-e gradina ta, Doamne