back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 August 2012, ora 20:13

De la: Black_Friday, la data 2012-08-17 18:26:07
De la: gabigabi2, la data 2012-08-17 13:21:41
De la: SUSPENDATUL, la data 2012-08-17 09:47:26
De la: sandu60, la data 2012-08-17 09:41:23
De la: dandragos69, la data 2012-08-16 22:09:35Domnul Lucian Avramescu a publicat un articol in ampress.ro preluat si de Jurnalul. Maestrul are perfecta dreptate in articolul "Victor Ponta, ți-e frică sau ai înnebunit?" Iar ca prietenul domniei sale, profesorul, simtim toti cei 7 milioane 'jumate care am votat contra lui Basescu. Dupa cum se misca lucrurile, probabil ca derbedeul suspendat se va intoarce nederanjat de nimeni in asternuturile profanate de Antonescu. Iar prin intoarcerea sa, Ponta si Crin se vor umple de penibil. Se vor face de ras fiindca i-au permis derbedeului suspendat sa revina si din cauza timiditatii si prea-gingasiei lor. Crin Antonescu avea suficiente motive dupa Referendum sa-i demita pe sefii serviciilor, pe Morar si Kovesi. N-a facut-o. Nici el si nici Ponta n-au facut mai nimic cu toate ca ne aveau in spate pe noi, cei 7 milioane si... Poate ca n-ar fi rau ca noi, cei 7 milioane 'jumate sa ne facem un partid si sa-i lasam pe Ponta, Basescu si Antonescu impreuna. Ca sa coabiteze intre ei, fara noi.

Numai in pielea lui Ponta sa nu fii in momentele astea..........

Pai dece crezi ca l-am numit premier

miroaaaase a tradare....miroase !

Daca v-ati facut frate cu , asa va trebuie!
La cap de pod sa-l vad pe boschetarul de crin!

si tu imi sau nu o CIORBA , ca uneia ce a votat cu PNL ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 August 2012, ora 20:16

ai in vizor pe cine va mai bun decit el ? pe DD ,cumva ?

Raporteaza abuz de limbaj
CARCALACUL

89 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 18 August 2012, ora 00:11

De la: gabigabi2, la data 2012-08-17 20:16:02 ai in vizor pe cine va mai bun decit el ? pe DD ,cumva ?

Se mai dau anunturi la mica publicitate....

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo CCR,CSM,PARCHET,PROCURATURA ORGANE DE REPRESIUNE CONTRA POPORULUI ROMAN ,PLATITE DE POPOR.
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 18 August 2012, ora 01:30

De la: 9am117598, la data 2012-08-17 19:09:06DANDRAGOG69 ARE PERFECTA DREPTATE, BASESCU SE COMPORTA CA UN VAGABONT.
REFERITOR LA KOVESI, O FACE PE SFANTA DAR NU E, PLUS CA E UNGUROAICA DE-A LUI BASESCU.CARE IL SUSTINE PANA IN PANZELE ALBE.
LA FEL SI MACOVEI SFANTA -MIRONOSITA MACOVEI, NUMAI CA NU E ASA CUM SE ARATA DE PREFACUTA-FALSA.
DEALTFEL TOT BASESCU A PROPULSAT-O IN FUNCTIE CA SI PE KOVESI CA SA-L SUSTIANA IN PROSTII, FURTURI, FALSURI, MAFIE, HOTIE, MINCIUNA, MARSAVIE, MARLANIE, TIGANIE , UNGURIME...
MORAR E PREA BLAND CA SA MAI FACA CEVA CONCRET, PREA MOALE.
PLUS CA, SI DACA AR VREA NU-L LASA MAFIOTU DE BASESCU. HOTU. MINCINOSU.
ADIOS , NU O SA MAI INTRAM IN SPATIU SENGHEN DIN CAUZA LOR SI ACORUPTIEI LOR.
IAR PIERDEM TOATE DREPTURILE IN EUROPA DIN CAUZA LOR
PLUS CA PE AMERICANI NU II SUPORT TOT RAU DE LA EI VINE, CRIME, VIOLENTA, DROGURI, PROSTITUTIE..MAFIE, AFACERI NECINSTITE.CE SE BAGA EI IN TREBURILE NOASTRE, NOI NU NE-AM BAGAT IN ALE LOR.CU RAZBOIU RECE PT PETROL.
DC NU A REZOLVAT BASESCU SCOATEREA VIZELOR SUA. FIU MEU A CHELTUIT MULTI BANI PT VIZA SI NU A PRIMIT-O, NU E IN STARE DE NIMIC, NUMAI GURA E DE EL.
ACUM NU O SA MAI AVEM DREPTURI NICI IN MAREA BRITANIE DIN CAUZA LOR
AM VB CU O PRIETENA DE ACOLO A SUNAT DUPA ALEGERI , ERA F NERVOASA, NU IL MAI POATE SUPORTA PE BASESCU , DELATFEL SI EU NU IL MAI SUPORT.
DACA L-AS PRINDE L-AS BATE DE I-AR SUNA APA IN CAP, CROSEU DREAPTA -STANGA IN FALCILE ALEA ALE LUI NESIMTITE.SPER SA FIE BARBATII BRAVI SA-L DOBOARE. ACUM.

ȘTIRI
HOME / ȘTIRI / Ciuvică: Firma căreia Băsescu i-a vândut flota a intermediat studiile sale din Norvegia
Ciuvică: Firma căreia Băsescu i-a vândut flota a intermediat studiile sale din Norvegia
Lucian Negrea / 03 Jul 2012 10:25 Salveaza PDFPrintEmail11 comentarii2148 accesari
Traian Băsescu susține că nu a absolvit niciun curs de master, în schimb a efectuat un curs în Norvegia în domeniul maritim. Mugur Ciuvică, președinteleui Grupului de Investigații Politice, a precizat pentru DeCe News că din informațiile apărute la momentul respectiv studiile lui Traian Băsescu au fost intermediate de firma Klaveness, aceeași firmă cu care Băsescu a negociat vânzarea flotei României. Relația dintre Băsescu și Klaveness a început în anul 1991, când actualul președinte a intermediat negocieriledintre Petromin și firma norvegină pentru o colaborare.

“Totul a început în 1991. Băsescu era subsecretar de stat și a negociat pentru Petromin (n.r. companie de stat româneasă care deținea petrolierele) înțelegerea cu Klaveness. Era vorba de acord de exploatare prin care Klaveness se obliga să modernizeze și să doteze petrolierele românești pentru folosință. Au intermediat un împrumut cu o bancă norvegiană de 100 de milioane de dolari pentru recondiționare. În scurt timp Klaveness a anunțat că nu are banii și a făcut o alianță cu Petromin, care s-a numit Petroklav. S-au cerut statului român să garanteze cu 200 de milioane de euro, iar Băsescu a fost cel care a garatat. Când nu au fost bani s-a început vânzarea petrolierelor românești pentru a plăti datoriile la banca norvegiană”, a explicat Ciuvică.

Între 19 și 22 martie 1991 a fost organizată la București a XV-a sesiune a Comisiei mixte interguvernamentale română-norvegiene de cooperare economic. Atunci s-au întocmit primele documente privind o eventuală colaborare între Petromin și firma norvegiană Klaveness.

Rechizitoriul din 2004 al procurorilor consideră că relațiile bilaterale Petromin-Klaveness au fost inițiate pe căi private, prin intermediul unui broker, iar lucrările Comisiei mixte au fost folosite doar ca paravan pentru derularea unei relații pur comerciale, fără implicare guvernamentală: ”Încă din prima parte a anului 1991 apare cetățeanul norvegian Knut Hartmann din firma de brokeraj maritim Hjalmar Bjorge KS, care l-a contactat în mod repetat, în România, pe directorul general al CNM Petromin SA, învinuitul Marinescu Călin, pentru grupul de firme private Torvald Klaveness, din Oslo, interesat în navlosirea (închirierea pe termen lung) navelor maritime mineralier de mare capacitate românești”, se spune în document.

Ulterior petrolierele românești au fost direcționate spre diferite firme până s-a pierdut urma. În afacerea flota au fost vândute 16 petroliere în perioada 1991-1999.

Sîmbătă, 18 dec. de la orele 18,30, Traian Băsescu a avut o întîlnire secretă cu Vasile Blaga și Adriean Videanu, cărora li s-a alăturat ulterior și Emil Boc, venit cu întîrziere, din cauza scandalului provocat la Comisia de Buget-Finanțe din Camera Deputaților pentru adoptarea bugetului pe 2011.Discuțiile au fost destul de aprinse între Băsescu și Blaga, care l-a amenințat chiar cu părăsirea PDL (împreună cu o serie de parlamentari și organizații locale) în cazul în care continuă politica de distrugere a partidului. În fața unei astfel de atitudini a lui Blaga, Presedintele a adoptat și el o poziție dură, pe principiul “Eu v-am făcut, eu vă omor”. Ceea ce l-a enervat cel mai tare pe Basescu a fost faptul că Blaga i-a cerut să abandoneze susținerea acordată Elenei Udrea, considerată de Blaga “o pagubă, care va termina partidul”. Atît Băsescu, cît și Blaga s-au amenințat cu dosare și înregistrări, iar fostul ministru de Interne a spus că este în posesia conturilor sale din străinătate, cîți bani sînt în ele (în total 2 miliarde de euro și circa 700 de milioane de dolari) și că dacă va fi cazul va provoca un scandal care îl va “termina”. Cu toate aceste amenințări, se pare că Basescu nu este dispus să renunțe.Un alt subiect al discuției l-a constituit aderarea României la Spațiul Schengen.Basescu le-a cerut celor trei să pregătească opinia publică pentru o amînare cu cel puțin 1 an a intrării României în Schengen, explicîndu-le că cel puțin două state (Franța și Olanda) se vor opune, iar Sarkozy “refuză chiar și să discute problema”. Astfel decizia, care va trebui luată prin consens, la Consiliul European din luna martie, va fi nefavorabilă. Datorită discuțiilor în contradictoriu dintre Vasile Blaga și Traian Băsescu, întîlnirea a fost una foarte rece, iar la sfîrșit cei trei s-au despărțit fără măcar o strîngere de mînă.
20 decembrie 2010, 08:15
WikiLeaks.ro documente

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 18 August 2012, ora 01:36

De la: 9am117598, la data 2012-08-17 19:09:06DANDRAGOG69 ARE PERFECTA DREPTATE, BASESCU SE COMPORTA CA UN VAGABONT.
REFERITOR LA KOVESI, O FACE PE SFANTA DAR NU E, PLUS CA E UNGUROAICA DE-A LUI BASESCU.CARE IL SUSTINE PANA IN PANZELE ALBE.
LA FEL SI MACOVEI SFANTA -MIRONOSITA MACOVEI, NUMAI CA NU E ASA CUM SE ARATA DE PREFACUTA-FALSA.
DEALTFEL TOT BASESCU A PROPULSAT-O IN FUNCTIE CA SI PE KOVESI CA SA-L SUSTIANA IN PROSTII, FURTURI, FALSURI, MAFIE, HOTIE, MINCIUNA, MARSAVIE, MARLANIE, TIGANIE , UNGURIME...
MORAR E PREA BLAND CA SA MAI FACA CEVA CONCRET, PREA MOALE.
PLUS CA, SI DACA AR VREA NU-L LASA MAFIOTU DE BASESCU. HOTU. MINCINOSU.
ADIOS , NU O SA MAI INTRAM IN SPATIU SENGHEN DIN CAUZA LOR SI ACORUPTIEI LOR.
IAR PIERDEM TOATE DREPTURILE IN EUROPA DIN CAUZA LOR
PLUS CA PE AMERICANI NU II SUPORT TOT RAU DE LA EI VINE, CRIME, VIOLENTA, DROGURI, PROSTITUTIE..MAFIE, AFACERI NECINSTITE.CE SE BAGA EI IN TREBURILE NOASTRE, NOI NU NE-AM BAGAT IN ALE LOR.CU RAZBOIU RECE PT PETROL.
DC NU A REZOLVAT BASESCU SCOATEREA VIZELOR SUA. FIU MEU A CHELTUIT MULTI BANI PT VIZA SI NU A PRIMIT-O, NU E IN STARE DE NIMIC, NUMAI GURA E DE EL.
ACUM NU O SA MAI AVEM DREPTURI NICI IN MAREA BRITANIE DIN CAUZA LOR
AM VB CU O PRIETENA DE ACOLO A SUNAT DUPA ALEGERI , ERA F NERVOASA, NU IL MAI POATE SUPORTA PE BASESCU , DELATFEL SI EU NU IL MAI SUPORT.
DACA L-AS PRINDE L-AS BATE DE I-AR SUNA APA IN CAP, CROSEU DREAPTA -STANGA IN FALCILE ALEA ALE LUI NESIMTITE.SPER SA FIE BARBATII BRAVI SA-L DOBOARE. ACUM.

Pardon nu se comporta ca unnnn ,asa e ,din nastere.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 22 August 2012, ora 15:26

BUNA! CIPRIOTU, FELICITARI SPER SA FIE CAT MAI MULTI CA TINE
SA AIBA CURAJU SA FACA CEVA CU ADEVARAT SA SCAPAM DE NESIMTITU ASTA
DE BASESCU , NEEDUCATU, NECIOPLITU, TUPEISTU, NERUSINATU, FIINTA FARA SCRUPULE.
SE COMPORTA CA UN DEMAGOG.
TIRAN
MAFIOT
SECURIST
PERSECUTOR
TERORIST
E MAI RAU DECAT CU CEAUSESCU.
SINCER JUR CA ASA E
OAMENILOR! CREDETI-MA, NU IL MAI POT SUPORTA
FACETI CEVA ODATA URGENT SA SCAPAM DE EL
SI DACA E IMPUSCAT NUMAI SA NU-L MAI VAD SI AUD NICIODATA
A DUS TARA LA DEZASTU. A FACUT GUNOI DIN TARA.CONTAINERE...
VA ROG DIN SUFLET FACETI CEVA SA SCAPAM DE EL DEFINITIV.
SINCER DAC L VAD LA TV SAU AUD LA RDAIO MOR DE NERVI
IMI STRICA TOATA ZIUA, MA DISPERA OMU ASTA.

Maramuresanca

69 mesaje
Postat pe: 23 August 2012, ora 16:41

Daca esti asa rau cu nervii,du-te la balamuc si te trateaza!Daca nu poti vedea pe cei care i-am votat,du-te in Coreea de Nord sau Cuba,ca acolo-i de dumneata!Lasa-ti tovarasi,nu va mancati nervii degeaba,ca Basescu vine la Cotroceni!Ciuda,sac !!!!!!!!!!!!!!!

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 23 August 2012, ora 20:51

De la: Maramuresanca, la data 2012-08-23 16:41:49Daca esti asa rau cu nervii,du-te la balamuc si te trateaza!Daca nu poti vedea pe cei care i-am votat,du-te in Coreea de Nord sau Cuba,ca acolo-i de dumneata!Lasa-ti tovarasi,nu va mancati nervii degeaba,ca Basescu vine la Cotroceni!Ciuda,sac !!!!!!!!!!!!!!!

"Liniste ce dracu........................ar zice tov. basescu /

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 August 2012, ora 20:57

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-08-23 20:51:23
De la: Maramuresanca, la data 2012-08-23 16:41:49Daca esti asa rau cu nervii,du-te la balamuc si te trateaza!Daca nu poti vedea pe cei care i-am votat,du-te in Coreea de Nord sau Cuba,ca acolo-i de dumneata!Lasa-ti tovarasi,nu va mancati nervii degeaba,ca Basescu vine la Cotroceni!Ciuda,sac !!!!!!!!!!!!!!!

"Liniste ce dracu........................ar zice tov. basescu /

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 August 2012, ora 11:00

doamne, cu ce lacrimi de singe veti plinge ....si voi, dar si noi, cind Basescul tau mult iubit va fi de acord cu discutatul granitelor asa cum le-a promis udemeristilor !
macar si ptr. asta TREBUIA sa FITI ATENTI la ce face si spune iubitul vostru conducator si sa va ia cu fiori pe spate !....sau poate ca asta vreti ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 August 2012, ora 11:12

De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 11:00:25

doamne, cu ce lacrimi de singe veti plinge ....si voi, dar si noi, cind Basescul tau mult iubit va fi de acord cu discutatul granitelor asa cum le-a promis udemeristilor !
macar si ptr. asta TREBUIA sa FITI ATENTI la ce face si spune iubitul vostru conducator si sa va ia cu fiori pe spate !....sau poate ca asta vreti ?

Pe asta de unde ai mai scos'o toanto ?

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 August 2012, ora 11:20

De la: Silver9AM, la data 2012-08-24 11:12:22
De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 11:00:25

Pe asta de unde ai mai scos'o toanto ?

din Multumirile adresate maghiarilor.....din discursul lui din secuime....din relatia de prietenie cu min. Orban....din sustinerea alegerii lui si a partidului FIDES ....

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 24 August 2012, ora 14:13

am ajuns la concluzia ca maramuresanca e o nebuna de legat, nu am ce vb cu ea
basescu e un om slab, de aceea s-a aliat cu ungurii, si sa refugiat in secuime
daca nu le promitea autonomie, veneau la vot bozgorii dracului.
dar cum interesu poarta fesu...obtin ce vor, indiferent ce partid e la putere se aliaza si isi ating scopurile lor.
sigur si maramuresanca e unguroaica si acolo sunt unguri...
ca de altfel in toata transilvania.
basescu fara SPP e pe nicaieri , daca nu l-ar sustine in prostii si prostime...
plus partidu lui , pt ca mai
spera sa roada ciolanu
doar vine nunta fiicei lui, trebuie sa cotizeze toti cu euroi :)
de aceea nu isi da demisia, ca sa profite in continuare de toti si tot ce se poate
are multi caini pe langa el ca si el dealtfel
fara sa fie sustinut de prosti e un slabanog -cocosat , mic , slab
cu un costum sifonat cu care adormit noaptea dupa o betie la SATU MARE
l-am vazut eu .

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 24 August 2012, ora 15:00

O fi Basescu un personaj slab la trup , dar la minte e sclipitor spre deosebire de dumneata care scrii exact cum vorbesti. Nu judeca oamenii din prisma existentei dumitale. E mai greu de inteles pentru genul asta de om , care scrie exact cum vorbeste si are o capacitate de analiza sumara, bruta, comandata de instinctele primare. Scuze pentru sinceritate.

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 24 August 2012, ora 15:10

9am... spui ca nu-l intelegi pe basescu ? Si nu stii de ce?. Pai nici n-ai cum sa-l intelegi. Oamenii au si ei niste limite pana unde sunt capabili sa proceseze, ca si un PC de 16 biti, vrei sa faca treaba ca unul de 64. Mai citeste inca odata ceea ce scrii, si ai sa vezi de ce nu intelegi. Ura dumitale este un sentiment primar, care daca nu este tinuta sub control devine periculoasa. Se poate trata cei drept, la spitalul SOCOLA, dar ramai cu un stigmat, si mai exista pericolul sa-ti curga balele din gura si sa-ti scapi buza inferioara in jos.Incearca sa iubesti lumea, incearca si te detaseaza de ura, de probleme atat de urate si ai sa descoperi dragostea care te poate vindeca intr-un stil naturist.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 August 2012, ora 15:45

IPOCRIZIE PUPINCURISM jenant

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 24 August 2012, ora 19:17

De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 15:45:54 IPOCRIZIE PUPINCURISM jenant
......Gabi, nu fi rautacioasa!!!....v-am spus inainte de referendum ca Basescu va reveni la Cotroceni si n ati crezut!!!!!...si convingerea asta am avut-o atunci cand un liberal CONVINS mi-a zis, citez...sunt sceptic ca va cadea chiorul...si uite ca acel liberal chiar n-a fost chior!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 August 2012, ora 19:26

De la: 9am_368, la data 2012-08-24 19:17:01
......Gabi, nu fi rautacioasa!!!....v-am spus inainte de referendum ca Basescu va reveni la Cotroceni si n ati crezut!!!!!...si convingerea asta am avut-o atunci cand un liberal CONVINS mi-a zis, citez...sunt sceptic ca va cadea chiorul...si uite ca acel liberal chiar n-a fost chior!!

daca ai fi citit postarea mea, din dimineata Referendumului, cu o jumatate de ora inainte de a incepe....si apoi despre balotajul la care s-a ajuns, ai fi vazut ca nu numai liberalul tau nu era chior, ci si alti" liberali", caci chiar chior trebuie sa fii sa nu-ti dai seama ca inca din 2009 s-a dat o lupta intestina, in cadrul serviciilor si ,tot gruparea care-l sustine e inca pe cai mari....si-n plus, omu' nostru a pus saua bine si pe CCR, CSM si Procuratura prin oamenii plantati de el acolo si atunci doar sa-l lasa ei din brate s-ar fi putut intimpla minunea ....si s-a dovedit ca nu e cazul sa vorbim despre asta ! cum a spus el insusi ? Ma simt mai puternic ca oricind !

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 24 August 2012, ora 19:33

De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 19:26:07

daca ai fi citit postarea mea, din dimineata Referendumului, cu o jumatate de ora inainte de a incepe....si apoi despre balotajul la care s-a ajuns, ai fi vazut ca nu numai liberalul tau nu era chior, ci si alti" liberali", caci chiar chior trebuie sa fii sa nu-ti dai seama ca inca din 2009 s-a dat o lupta intestina, in cadrul serviciilor si ,tot gruparea care-l sustine e inca pe cai mari....si-n plus, omu' nostru a pus saua bine si pe CCR, CSM si Procuratura prin oamenii plantati de el acolo si atunci doar sa-l lasa ei din brate s-ar fi putut intimpla minunea ....si s-a dovedit ca nu e cazul sa vorbim despre asta ! cum a spus el insusi ? Ma simt mai puternic ca oricind !
.....nu cred treaba cu.....csm, procuratura, ccr, sri, dar sa lupti de unul singur impotriva tuturor, nu e de ici collea....este un om puternic in sensul propriu al cuvantului si toti stiu asta!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 August 2012, ora 19:37

De la: 9am_368, la data 2012-08-24 19:33:30

.....nu cred treaba cu.....csm, procuratura, ccr, sri, dar sa lupti de unul singur impotriva tuturor, nu e de ici collea....este un om puternic in sensul propriu al cuvantului si toti stiu asta!!!

NU ? si crezi tu, pe bune, ca a luptat de unul singur ? DPAAAAMNE. mare ti-e gradina ta, Doamne

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 24 August 2012, ora 19:45

De la: gabigabi2, la data 2012-08-24 19:37:05
De la: 9am_368, la data 2012-08-24 19:33:30

NU ? si crezi tu, pe bune, ca a luptat de unul singur ? DPAAAAMNE. mare ti-e gradina ta, Doamne
.....nu o spun eu, ci realitatea!!! ....n-am vazut lumea trecand la votare, dar am fost surprinsa sa aflu ca aici ,la mine, participarea a fost de 91 la suta!!! DE UNDE!!?? ...real n-au fost nici 20 la suta!!!...a fost doar nebunia usl-istilor sa creada ca si lumea vrea balamucul pe care l-au facut!!!!!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 24 August 2012, ora 20:33

Ajunge!
by Vlad Petreanu on 21/08/2012 · 186 comments

in Revoltă

Poate c-ați uitat. Asta e o țară în care jumătate din locuitori, indiferent câți ar fi, n-au acces la apă curentă și canalizare. E o țară în care jumătate din drumuri sunt încă de pământ, și jumătate din cele ce-au rămas și-au terminat durata de viață. În țara aceasta, jumătate dintre liceenii de clasa a 12-a nu iau bacalaureatul. E țara în care mai mult de jumătate dintre cei care iau salariu, iau salariu din taxele plătite de un sfert dintre cetățeni. Mai mult de jumătate dintre oamenii din această țară nu votează orice-ar fi, pentru că nu mai cred demult în cei care le cer votul.

E țara din care au plecat mai mult de jumătate dintre colegii mei de facultate.

Asta e țara din care lipsește Evul Mediu și o bună parte din epoca modernă. Ne lipsește o jumătate din istoria celorlalți.

Azi, asta e și țara în care jumătate din cei care au o părere politică urăsc cealaltă jumătate cu opinie politică.

Și cei care ne conduc recoltează ura unei jumătăți și indiferența celeilalte jumătăți și o speculează în interes propriu și spre propriul profit.

Nu vreau să flutur nici o flamură pentru Udrea sau Fenechiu sau Anastase sau Dragnea. Nu cred în nici unul dintre ei și nu le dau dreptul să mă prostească. Orice așteptare la comportament logic, responsabil și respectuos față de mine din partea lor mi-a fost înșelată. Au escaladat mereu numai obrăznicia, hoția, demagogia.

Plecați!

Pleacă, Traian Băsescu! Ești primul responsabil pentru starea de ură în care ne-am scufundat! 8 ani la rând ai ambalat umorile populației, ai jignit și ai învrăjbit. Ai spus că vei fi jucător și ți-ai pus potcoave-n mănuși, ca un jucător-trișor, ai fluierat cum ai poftit, din mijlocul terenului, ai amplificat tot și n-ai moderat nimic. 7,4 milioane de oameni au votat împotriva ta. E târziu pentru regrete și pentru învățăminte. Poate că-ți va da dreptate istoria, acum e prea devreme pentru asemenea indulgențe.

Pleacă și tu, Victor Ponta! Ești un prim ministru slab și mincinos și meschin. Ești un elev prins la examen cu fițuici în buzunar, ești un lider politic care desființează instituții când instituțiile te prind la furat. Ești un politician nehotărât, șef al fostului cel mai mare partid din România, manevrat de baronii de factură nouă, mai tăcuți, mai unsuroși, mai periculoși. Ai avut ocazia uriașă a unei guvernări oneste, reparatorii, și ai transformat-o într-o încăierare în noroi, pe care ai și pierdut-o, până la urmă.

Iar tu, Crin Antonescu, pleacă primul, cel mai departe și cel mai iute! Fugi, dacă poți, pentru că tu ești cea mai mare dezamăgire, un lider al PNL care a reușit să-l depășească pe Vadim în retorică patriotardă. Ești găunos și ireal în anti-occidentalismul tău de conjunctură, exprimat cu stropi de salivă din cea mai înaltă funcție a statului român, fie ea și interimară. Ești de o demagogie înspăimântătoare în instigarea la manifestații de stradă împotriva unui verdict care ți-e împotrivă. Tu, Crin, ai avut șansa construcției unui partid de dreapta veritabil, reprezentant al intereselor și preocupărilor și durerilor unei clase de mijloc încă prea rarefiate, dar în creștere, în această țară nefericită. Ne-ai scârbit și ne-ai dezamăgit, Crin, și ne-ai îngrozit cu tumbele tale logice. Pleacă, nu te mai putem crede.

Plecați, toți trei, și luați-vă și minionii cu voi, dacă vreți binele acestei țări. Faceți acest ultim gest public, poate primul în interesul celor pe care-i reprezentați – și chiar și în interesul vostru, până la urmă, dacă aveți simțul istoriei. Nu puteți câștiga nimic separat. Victoria oricăruia dintre voi, acum, va fi de scurtă durată. Ce e câștigat prin ură se risipește repede.

Plecați împreună, toți trei. Fiți bărbați, dracului, asumați-vă eșecul și ieșiți, măcar, onorabil din scenă.

Plecați, pentru ca țara asta să devină, în sfârșit, mai mult de jumătate de țară.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 August 2012, ora 08:28

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 25 August 2012, ora 12:22

e asa puternic ca. daca nu ar fi spp.ilbat mar. ii rup o mana la base si o iau si il bat cu ea
pe slabanogu , singur e fix zero. daca nu ar fi sustinut in prostii, si de prostimeea care la votat
acum suportam toti din cauza prostilor.
pt petricel-peticel am un cadou:

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 25 August 2012, ora 12:23

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 25 August 2012, ora 12:24

sa-mi mannace p.....a

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 August 2012, ora 15:53

De la: Black_Friday, la data 2012-08-24 20:33:32Ajunge!

in Revoltă

Poate c-ați uitat. Asta e o țară în care jumătate din locuitori, indiferent câți ar fi, n-au acces la apă curentă și canalizare. E o țară în care jumătate din drumuri sunt încă de pământ, și jumătate din cele ce-au rămas și-au terminat durata de viață. În țara aceasta, jumătate dintre liceenii de clasa a 12-a nu iau bacalaureatul. E țara în care mai mult de jumătate dintre cei care iau salariu, iau salariu din taxele plătite de un sfert dintre cetățeni. Mai mult de jumătate dintre oamenii din această țară nu votează orice-ar fi, pentru că nu mai cred demult în cei care le cer votul.

Asta e țara din care lipsește Evul Mediu și o bună parte din epoca modernă. Ne lipsește o jumătate din istoria celorlalți.

Azi, asta e și țara în care jumătate din cei care au o părere politică urăsc cealaltă jumătate cu opinie politică.

Și cei care ne conduc recoltează ura unei jumătăți și indiferența celeilalte jumătăți și o speculează în interes propriu și spre propriul profit.

Nu vreau să flutur nici o flamură pentru Udrea sau Fenechiu sau Anastase sau Dragnea. Nu cred în nici unul dintre ei și nu le dau dreptul să mă prostească. Orice așteptare la comportament logic, responsabil și respectuos față de mine din partea lor mi-a fost înșelată. Au escaladat mereu numai obrăznicia, hoția, demagogia.

Plecați!

Pleacă, Traian Băsescu! Ești primul responsabil pentru starea de ură în care ne-am scufundat! 8 ani la rând ai ambalat umorile populației, ai jignit și ai învrăjbit. Ai spus că vei fi jucător și ți-ai pus potcoave-n mănuși, ca un jucător-trișor, ai fluierat cum ai poftit, din mijlocul terenului, ai amplificat tot și n-ai moderat nimic. 7,4 milioane de oameni au votat împotriva ta. E târziu pentru regrete și pentru învățăminte. Poate că-ți va da dreptate istoria, acum e prea devreme pentru asemenea indulgențe.

Pleacă și tu, Victor Ponta! Ești un prim ministru slab și mincinos și meschin. Ești un elev prins la examen cu fițuici în buzunar, ești un lider politic care desființează instituții când instituțiile te prind la furat. Ești un politician nehotărât, șef al fostului cel mai mare partid din România, manevrat de baronii de factură nouă, mai tăcuți, mai unsuroși, mai periculoși. Ai avut ocazia uriașă a unei guvernări oneste, reparatorii, și ai transformat-o într-o încăierare în noroi, pe care ai și pierdut-o, până la urmă.

Iar tu, Crin Antonescu, pleacă primul, cel mai departe și cel mai iute! Fugi, dacă poți, pentru că tu ești cea mai mare dezamăgire, un lider al PNL care a reușit să-l depășească pe Vadim în retorică patriotardă. Ești găunos și ireal în anti-occidentalismul tău de conjunctură, exprimat cu stropi de salivă din cea mai înaltă funcție a statului român, fie ea și interimară. Ești de o demagogie înspăimântătoare în instigarea la manifestații de stradă împotriva unui verdict care ți-e împotrivă. Tu, Crin, ai avut șansa construcției unui partid de dreapta veritabil, reprezentant al intereselor și preocupărilor și durerilor unei clase de mijloc încă prea rarefiate, dar în creștere, în această țară nefericită. Ne-ai scârbit și ne-ai dezamăgit, Crin, și ne-ai îngrozit cu tumbele tale logice. Pleacă, nu te mai putem crede.

Plecați, toți trei, și luați-vă și minionii cu voi, dacă vreți binele acestei țări. Faceți acest ultim gest public, poate primul în interesul celor pe care-i reprezentați – și chiar și în interesul vostru, până la urmă, dacă aveți simțul istoriei. Nu puteți câștiga nimic separat. Victoria oricăruia dintre voi, acum, va fi de scurtă durată. Ce e câștigat prin ură se risipește repede.

Plecați împreună, toți trei. Fiți bărbați, dracului, asumați-vă eșecul și ieșiți, măcar, onorabil din scenă.

Plecați, pentru ca țara asta să devină, în sfârșit, mai mult de jumătate de țară.

mai devreme sau un pic mai incolo, tot se vor intruni liberalii intr-un congres si se va discuta ce s-a intimplat si, poate si retragerea lui Crin....momentan, nu prea mai au lideri ,desi mai sunt citiva la care ma uit cu interes ...unul este un barbat inalt, brunet, cu o fata prelunga- eu ii zic VULCANIANUL (vz startrek), cu o voce baritonala si cu studii de Drept ....e de pe la Tg. Mures si-l cheama- parca Dobre, parca.... mi-a atras atentia prin echilibrul ce emana din toata fiinta sa....chiar imi place ....
problema este ca, dupa Dedulcirea populatiei la comportamentul " popular " al mitocanului, oricine altcineva ar putea fi considerat " fad" ; " slab, fara singe-n instalatie , fara anvergura cosmica

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 25 August 2012, ora 19:58

De la: Black_Friday, la data 2012-08-24 20:33:32Ajunge!

in Revoltă

Plecați!

In tara medievala de care vorbesti ministru transporturilor a lansat;-
Iarna nu e ca vara . aici sint banii dumneavoastra , nu avem nevoie de autostrazi /
Multumiri celor ce au sustinut genul /
-Adevarat reformaror occidental.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 August 2012, ora 20:10

d'aia a si fost sustinut si este in continuare : NU a Vrut NIMIC ptr. Romania ....el doar le-a dat tara pe mina !
si eu / noi ,ne intrebam ca prostii :
de ce Nu accesam fondurile europene ?
de ce n-avem proiecte de dezvoltare ,altele decit cele aducatoare de cash Lenutei si camarilei portocalii ?
de ce nu se creaza locuri de munca ? de ce ne fug tinerii si ,mai ales, specialistii din tara?

eiiii, acum, cu aceasta suspendare, am aflat de ce si nu-i in Interesul romaniei !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 25 August 2012, ora 20:22

De la: gabigabi2, la data 2012-08-25 20:10:49d'aia a si fost sustinut si este in continuare : NU a Vrut NIMIC ptr. Romania ....el doar le-a dat tara pe mina !
si eu / noi ,ne intrebam ca prostii :
de ce Nu accesam fondurile europene ?
de ce n-avem proiecte de dezvoltare ,altele decit cele aducatoare de cash Lenutei si camarilei portocalii ?
de ce nu se creaza locuri de munca ? de ce ne fug tinerii si ,mai ales, specialistii din tara?

eiiii, acum, cu aceasta suspendare, am aflat de ce si nu-i in Interesul romaniei !

Cei ce ''fug'' spera sa cunoasca odata stabilitatea din mai multe puncte de vedere. Financiar poate este mai atractiv, sistemul social le ofera alte oportunitati, sunt mai bine protejati social, medical, samd.
Stiati ca acum cativa zeci de ani, in Franta a fost o criza fara precedent, cand oamenii au iesit toti in strada si nimic nu mai misca? Dar s-au luat masuri si azi cat de cat treci luna acoperind cheltuielile obligatorii....Belgia a atins recordul ca stat fara guvern vreo 7 luni, daca nu ma insel.... Dar si ei supravietuiesc azi...Normal, ei au avut colonii....au surse de rezerva....Dar sunt uniti. Precum ne-a lasat Dumas scris: ''Toti pentru unul si unul pentru toti!''

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Pagini: << 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: