back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 August 2012, ora 21:44

Romania - cum e vazuta de un american care face o emisiune cu milioane de telespectatori.

www.youtube.com/watch?v=F9MnV2ZqvC4

Ma uit si nu stiu de ce sa-mi fie mai jena...am putea face un turism adevarat, si facem o spoiala grotesca - nu uit ca Udrea a fost ministrul turismului si ,,cel mai reusit produs politic" al lui Base.

Sper ca nu intelegem toti prea bine engleza, astfel ca avem sanse sa nu intram cu totul in pamant de rusine - zece euro /metru patrat de filmare la Curtea Veche - am inteles bine?

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 6 August 2012, ora 21:54

De la: _Ingrid, la data 2012-08-06 21:44:39Romania - cum e vazuta de un american care face o emisiune cu milioane de telespectatori.

www.youtube.com/watch?v=F9MnV2ZqvC4

Ma uit si nu stiu de ce sa-mi fie mai jena...am putea face un turism adevarat, si facem o spoiala grotesca - nu uit ca Udrea a fost ministrul turismului si ,,cel mai reusit produs politic" al lui Base.

Sper ca nu intelegem toti prea bine engleza, astfel ca avem sanse sa nu intram cu totul in pamant de rusine - zece euro /metru patrat de filmare la Curtea Veche - am inteles bine?

scuze...da' nu-nteleg de ce sa intru-n pamant de rusine...din cauza prostiei de minister condus anapoda de c.u.r. va de serviciu udrea sau pt.pretul de zece euro/ metru patrat...???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 August 2012, ora 08:41

la punctul 4 l-as adauga si pe Emil Boc, maaare ardelean si maaaare constitutionalist !
cit despre pct. 5....hehehe, de cite ori n-am spus ca ei - politicienii - sunt ca noi si noi ne recunoastem in ei ! ca atare, cind noi insine ne vom schimba reperele morale dupa care ii alegem , se vor schimba si ei !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 7 August 2012, ora 12:51

UE ne sfătuiește: Ignorați-i pe politicieni, deoarece așa poate se supără și pleacă...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 August 2012, ora 15:42

De la: XYW, la data 2012-08-07 12:51:24

UE ne sfătuiește: Ignorați-i pe politicieni, deoarece așa poate se supără și pleacă...

mai stii ? te pomeni ca se duce Basel la Bruxelles si-i Reformeaza de nu se vad....

PEDELISTUL

255 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 8 August 2012, ora 01:01

De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

www.youtube.com/watch?v=9vGkbfcnkfk&feature=related

PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
PEDELISTUL

255 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 8 August 2012, ora 01:03

De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

www.youtube.com/watch?v=9vGkbfcnkfk&feature=related

PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 8 August 2012, ora 18:53

PT BLAK!
CAND AM SCRIS DE MOLDOVENI SI OLTENI NU M-AM REFERIT LA CEI CARE SUNT GENII, AU VOCATIE, ONESTI, CORECTI, CINSTITI . HAR, TALENT...CURAJ...
CI LA REBUTURILE SOCIETATII LA GUNOAIELE DIN POLITICA ROMANESCA.
EU M- AM REFERIT LA CEI RAI SI RAU....
IAR CU CE S-A INTAMPLAT DE LA IP SI TREZNEA STIU CUM AU OMORAT UNGURII CU FURCILE ROMANII
AU BAGAT FURCA IN EI, I-AU TAIAT CU SECURI.
IAR IN RAZOI AFOST BUNICU MEU INALT SI FRUMOS CA UN BRAD, IN RUSIA SI GERMANIA
AU MERS SI VENIT PE JOS
PLUS STRABUNICU MEU ARAMAS FAAR UN PICIOR IN RAZBOI , AVEA PICIOR DE LEMN ,
L-AM VAZUT IN POZA ALB-NEGRU, ERA BUNICU MAMAEI,I-A AMPUTAT PICIORU.
ACUM ITI DAI DAI SEAMA PT CE SI CINE MA LUPT EU SI DE CE, PLUS VIITORUFIULUI MEU.
SI AL MEU NORMAL. AL NEPOTILOR MEI CARE O SA FIE .. IN VIITOR....
SPER CA ACUM M-AI INTELES.
SA STII CA NU SUPORT UNGURII SUNT F RAI , DAR PRINTRE EI MAI SUNT UNII SI BUNI.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 9 August 2012, ora 14:56

AI DREPTATE INDRIG.
SA SE FACA CONTROALE F STRICTE, RIGUROASE
SA SE CONFISTE AVERILE TUTUROR CARE NU LE POT JUSTIFICA CU ACTE IN REGULA
AI VAZUT CATE VILE AU APARUT CA CIUPERCILE DUPA PLOAIE
SA NU-MI SPUNA MIE NIMENI CA SUNT FACUTE DIN MUNCA CINSTITA, NU AI CUM
TOT CE SE CONFISCA SA SE DEA CELOR CARE AU FOST PERSECUTATI POLITIC
PLUS CA AU FOST TERORIZATI DE REGIMURILE LOR...
SARACILOR, CASELOR DE COPII, CAMINELOR DE BATRANI, TINERILOR CASATORITI.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 9 August 2012, ora 19:30

De la: Black_Friday, la data 2012-08-06 22:30:31
De la: 9am117598, la data 2012-08-06 14:53:48BUNA TUTUROR! IN PRIMU RAND IMI CER SCUZE FATA DE TOTI, LA NERVI SPUNE OMU MULTE SI APOI UNEORI PE BUNA DREPTATE.MAI ARE OMU PROB SISTRES IN ROMANIA.

MAI TOT TIMPU SUNT GRABITA CAND SCRIU, DE ACEEA GRESESC LA ORTOGRAFIE
PLUS CA NU AM TIMP SA MA GANDESC SA LE CONCEP, CE IMI VINE IN MEMORIE RAPID SCRIU.
GABI, INDRIG, BLAK, MA BUCUR CA, IMI DATI DREPTATE.
GABI! SA STII CA NU SUNT FRICOASA DELOC, EU AM CURAJU SA MA RISC SI CU PRETU VIETII, CA SA-I FIE FIULUI MEU MAI BINE SI GENERATIILOR VIITOARE.
SA TRAIASCA INTR-O TARA MODERNA CIVILIZATA EDUCATA... CUM SUNT IN EUROPA..

EXEMPLU: MAREA BRITANIE.
EU REGRET CA MINISTRU IOAN RUS, SI-A DEPUS DEMISIA, EU IN LOCU LUI NU O FACEAM.
SINCER REGRET CA NU AM AVUT NICIODATA UN PRESEDINTE ARDELEAN, SA FIE DINTR-O BUCATA, HOTARAT CARE SA STIE CE SA FACA SA FIE INCORUBTIBIL CA SI CORADO.
AM AVUT PRESEDINTI NUMAI MOLDOVENI IMPUTITI SI OLTENI CARE AU TERMINATIA
ESCU, PARCA E CA SI UN BLESTEM ASUPRA NOASTRA.
SINCER DIN CE AM AUZIT AZI LA STIRI SUNT TOTAL DEZAMAGITA.
NU CRED CA O SA MAI FIE BINE IN ROMANIA DESI PANA AZI AM SPERAT.
GABI! DACA LOCUIAM IN BUCURESTI , DE MULT FACEAM O REVOLUTIE.
TREBUIE SA FIM TOTI ROMANII UNITI, NUMAI ASA VOM REUSI SA SCAPAM DE LEPRE, VRAJITOARE , GUNOIAE,TOTUL E SUB ORICE CRITICA, REGRET CA M-AM NASCUT IN ROMANIA.
SA AUZIM NUMIA DE BINE.

T

Buna si tie!

1. Scuzele le accept, desi cred ca m-ai inclus in lista din greseala, ca doar eu sunt dusmanul de clasa care nu permite zorilor trandafirii sa navaleasca peste voi.

2. Nu cred ca ti-am dat vreodata dreptate.

3. Incercand sa repari o greseala de exprimare comiti alta. Nu sunt nici moldovean, nici oltean, am niste radacini mai indepartate si in Ardeal, dar cand vad ce scrii despre "imputitii de moldoveni si olteni", nu pot sa nu iau atitudine. Si muntenii si moldovenii si ardelenii, oltenii, banatenii...moldovenii de peste Prut, sunt ROMANI. Toti suntem legati de aceeasi origine, toti vorbim aceeasi limba si valori ale culturii, oameni cu care ne mandrim astazi, s-au nascut in toate provinciile romanesti, nu doar in Transilvania.
Presupun ca tu esti din Ardeal, si ca esti mandra de ardelenii tai. Pai nu uita ca tu vorbesti romaneste, copilul tau merge la scoala si nu esti discriminata, datorita muntenilor, oltenilor si moldovenilor "imputiti" care au murit in Primul Razboi Mondial. Apoi, gandeste-te ce v-au facut ungurii in 1940-1944 la Ip, Traznea, Moisei, etc, pina cand tot romanasii aia "imputiti" si-au varsat sangele ca sa va elibereze. Daca ai citi si tu putin, sau macar ai cauta pe internet, nu ai mai posta atat de jignitor la adresa romanilor.

4.Cu presedinte ardelean, iarasi este loterie. A fi nascut in Ardeal nu reprezinta automat un certificat de corectitudine. Nu este un pedigree.. Uscaturi sunt peste tot, inclusiv in Ardeal si ca exemplu de corectitudine ti-l dau pe Decebal Traian Remes, ministrul agriculturii prins ca lua spaga si el era parca nascut in Maramures.

5. Revolutia nu este singura solutie. De fapt s-a dovedit ca nu prea este. Ultima revolutie a adus in primul rand gunoaiele la suprafata si dupa 22 de ani constatam ca suntem in acelasi rahat ca si inainte de revolutie, la fel de lipsiti d speranta, noi si urmasii nostri.
Solutia mi se pare ca este in primul rand schimbarea noastra, pentru ca politicienii astia pe care ii injuram nu sunt extraterestrii, nici unguri, nici rusi, ci romani, dupa chipul si asemanarea noastra. Noi am creat sistemul asta corupt si mafiot, pentru ca si noi suntem la fel, obisnuiti sa dam spaga, sa evitam sa platim taxele, sa dam tunuri, sa ne "descurcam"...
Si sa nu ne mai dam singuri in cap, pe motiv ca unii sunt mai imputiti si altii nu, pentru ca sunt destui care vor sa ne dea in cap.

DIVIDE ET IMPERA /

dandragos69

201 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 10 August 2012, ora 17:42

Un anumit... politician n-ar pleca nici legat feleles, facut pachet si trimis in Patagonia. El tot s-ar intoarce, ca in desenele animate, la garaj si ne-ar spune povesti menite sa abureasca prostii si sa scoata din minti... pe ceilalti. Insa m-am gandit si eu la ce spui: ca ar fi interesant de vazut cum ar sta faptele daca intr-o zi ar iesi la ora stabilita in fata garajului si n-ar gasi nicio televiziune care sa-i preia deliriumul tremens.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 August 2012, ora 18:59

De la: dandragos69, la data 2012-08-10 17:42:18

Un anumit... politician n-ar pleca nici legat feleles, facut pachet si trimis in Patagonia. El tot s-ar intoarce, ca in desenele animate, la garaj si ne-ar spune povesti menite sa abureasca prostii si sa scoata din minti... pe ceilalti. Insa m-am gandit si eu la ce spui: ca ar fi interesant de vazut cum ar sta faptele daca intr-o zi ar iesi la ora stabilita in fata garajului si n-ar gasi nicio televiziune care sa-i preia deliriumul tremens.

hehehe ! cred ca toti ne-am gindit la asta ....din pacate are si el Falitii lui, intretinuti cu bani grei ptr. a-i sorbi inteleptele-i cuvinte !
dar, daca ne-am duce sa-l aplaudam si sa-i cerem DEMISIA, ar fi o chestie ! tot o chestia ar fi si la Parchetul General .....si la CCR , de ex ! si pe la ambasadele Statelor UE, inclusiv cea a SUA !

eu astept cu interes sa aflu CUM ajunge ca Parchetul sa Interogheze niste tinere ptr. ca au Votat, intro CAMERA DE HOTEL din Mamaia !?

dandragos69

201 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 10 August 2012, ora 19:27

De la: gabigabi2, la data 2012-08-10 18:59:37

hehehe ! cred ca toti ne-am gindit la asta ....din pacate are si el Falitii lui, intretinuti cu bani grei ptr. a-i sorbi inteleptele-i cuvinte !
dar, daca ne-am duce sa-l aplaudam si sa-i cerem DEMISIA, ar fi o chestie ! tot o chestia ar fi si la Parchetul General .....si la CCR , de ex ! si pe la ambasadele Statelor UE, inclusiv cea a SUA !

eu astept cu interes sa aflu CUM ajunge ca Parchetul sa Interogheze niste tinere ptr. ca au Votat, intro CAMERA DE HOTEL din Mamaia !?

Poate daca am iesi 500 000 - 1 000 000 000 si am ocupa strazile din jurul Garajului (a devenit prea celebru ca sa nu-l scriu cu majuscula) s-ar lasa de debitat ineptii zilnic. Si ar ramane in... sanul fameliei. Dar tot ar reveni nebunul.
Prin interogarea manechinelor lui Mazare ca si prin amenintarile directe din ultima vreme care s-au soldat cu pelerinaje pe la Parchet, el da pe fata, nu se mai fereste in a arata ca cine indrazneste sa i se impotriveasca o va pati. Din pacate, unii chiar sunt slabi de inger si dau inapoi...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 August 2012, ora 19:45

De la: dandragos69, la data 2012-08-10 19:27:45

Poate daca am iesi 500 000 - 1 000 000 000 si am ocupa strazile din jurul Garajului (a devenit prea celebru ca sa nu-l scriu cu majuscula) s-ar lasa de debitat ineptii zilnic. Si ar ramane in... sanul fameliei. Dar tot ar reveni nebunul.
Prin interogarea manechinelor lui Mazare ca si prin amenintarile directe din ultima vreme care s-au soldat cu pelerinaje pe la Parchet, el da pe fata, nu se mai fereste in a arata ca cine indrazneste sa i se impotriveasca o va pati. Din pacate, unii chiar sunt slabi de inger si dau inapoi...

Si cum o sa faci ??? Importi chinezi sau indieni........

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 10 August 2012, ora 22:03

Exact !
Mazare a transmis mesajul :face ce vrem ! Cine ne mai poate opri?!!!
Iar presedintele interimar confirma in prezent !
Nu l-a ales nimeni...nu-l va alege nimeni ! Totusi actioneza ca si cum are un mandat democrat solid in spate !
Incercati sa-i alipti o mustata si sa vedeti cam cu cine da pe sticla !

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 10 August 2012, ora 22:07

De la: michaela31nch, la data 2012-08-06 16:11:28
De la: 9am251353, la data 2012-08-01 07:52:05
De la: dandragos69, la data 2012-07-31 22:16:34Reputatul organ de presă german Deutsche Welle remarcă, într-un comentariu, un lucru care a scăpat nepermis reprezentanților USL, dar și presei în ansamblu, legat de duplicitatea incredibilă a lui Traian Băsescu.

Concret, DW analizează mesajele date de Traian Băsescu după referendum, potrivit cărora se simte mai puternic decît oricînd și că cele cca.8 milioane de voturi împotriva sa nu înseamnă nimic în raport cu numărul celor care au ales să nu vină la referendum.
Numai că această atitudine vine în profundă contradicție cu mesajele aceluiași Traian Băsescu după referendumul privind parlamentul unicameral, din 2009, unde voturile favorabile au fost mai puține decît cele pentru demiterea șefului statului. Și totuși, Băsescu s-a servit ani de zile și o face și azi, de respectivele voturi pentru a acuza USL și parlamentul, în ansamblu, pentru refuzul de a aplica ”voința poporului”. În acel caz, nu a mai contat, nici pentru președinte, nici pentru armata de yes-men-i din preajma sa, că numărul celor care au refuzat să vină la vot era chiar mai mare decît acum.

”Iată o comparație relevantă. La referendumul validat privitor la trecerea la monocameralism, numărul voturilor valabil exprimate la răspunsul "DA" a fost de 6.740.213, reprezentând 77,78%. Așadar cu 6,7 milioane de voturi în favoarea propunerii sale, președintele s-a simțit suficient de puternic să facă presiuni sistematice asupra Parlamentului pentru a adopta același punct de vedere. La referendumul de demitere din 29 iulie s-au întregistrat 7,2 milioane de voturi împotriva sa, reprezentând 87,5%, dar, cu toate acestea, președintele pare convins că are o bază suficientă să ceară pe mai departe dreptul de a conduce executivul.
Nu putem spune decât că asistăm la o realitate politică cu totul deconcertant㔠remarcă, nu fără o doză de malițiozitate, comentatorii Deutsche Welle.

Deci exista precedent !

D-vostra credeti ca este normal ca parlamentul sa ignore dorinta celor 6,7 milioane de romani !

Dragul meu.. din 2009 si pana acum cateva luni PARLAMENTUL LA FEL CA SI GUVERNUL SI TOT restul din TARA ASTA ERA PORTOCALIU... deci sfatul meu e sa iei aceasta intebare si sa mergi cu ea frumos la primul sediu PDL ce-ti iese in cale. Sunt sigura ca vei primi un raspuns foarte bine argumentat .
de la preluarea puteri de catre USL prima lor grija a fost inlaturarea putregaiului numit TRAIAN BASESCU si a tuturor amestecurilor sale in toate faczele decizionale.. poate ca acum duoa ce s-a realizat acest tel o sa -l punem in aplicare si pe alata .. dar trebuie sa luam toate lucrurile pe rand, Nu CREZI ?

parerea mea este ca PSD-ul va dispare din istorie dupa acest circ ...fara paine !
Nu crezi ?

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 10 August 2012, ora 22:28

,,In primul rând, vă felicit pe cei dintre voi care gândesc corect!
Că nu degeaba vă spun ce să gândiți prin televiziunile mele (Antena 1, 2 și 3), prin posturile mele de radio (Romantic FM și Radio ZU) și prin ziarele mele cum e de exemplu Jurnalul Național.

Felicitările vi se cuvin numai vouă și nu mie, Dan Voiculescu, pentru că mie mi-a fost foarte simplu să creez uriașa masă de manevră din care cu onoare faceți parte. Eu cunoșteam bine și de aproape comunismul și doar l-am întors pe dos, în favoarea mea: dacă în comunism ridicau în slăvi un singur om, orice ar fi făcut, oamenii mei spurcă un singur om, orice ar face -- e simplu!

Iar oamenii care gândesc simplist în România sunt pe toate gardurile și, ca pe vremea lui Nae, adoră să li se spună ce să creadă. Și eu le spun, le repet și le tot repet, în mii de variante, până când chestiile astea li se fixează pe creier! Cu această ocazie, o salut pe buna mea prietenă care combate bine din orașul condus de băiatul ăla simpatic, fasole ăla cu gură slobodă și beretă roșie, mereu înconjurat de-un roi de dame -- e de-al meu, îl știți!

Coalizarea prin ură a unei mase de manevră contra unui țap ispășitor e o chestie care mi-a ieșit foarte bine, deși oficial nu sunt, cum ziceți voi, un fals guru!

Un principiu de bază al masei de manevră este: cu cât e mai mare masa de manevra, cu atât mai important se poate simți șeful ei!
Iar vestea bună pentru mine este că, atâta vreme cât sunt oameni care nu vor să se exprime și le e teamă să facă ceva, orice-ar fi, mereu se vor găsi lideri care vor să salveze situația, cum e Traian al meu.
Iar dacă ei la început sunt apreciați de oameni, pentru că pot vorbi atunci când alții tac și lucrează când alții stau, după ceva timp lumea îi suspectează că "prea nu sunt ca restul lumii", că n-au făcut niciodată nimic bun, că de fapt sunt polul răului!
Ei, atunci intru eu pe fir și le dau dreptate!
Iar lor le place tare mult, că doar eu respect un alt principiu al masei de manevră: cu cât mai mulți sunt, cu atât mai multă dreptate cred că au! ,,

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 August 2012, ora 09:37

De la: 9am251353, la data 2012-08-10 22:28:22,,In primul rând, vă felicit pe cei dintre voi care gândesc corect!
Că nu degeaba vă spun ce să gândiți prin televiziunile mele (Antena 1, 2 și 3), prin posturile mele de radio (Romantic FM și Radio ZU) și prin ziarele mele cum e de exemplu Jurnalul Național.

Felicitările vi se cuvin numai vouă și nu mie, Dan Voiculescu, pentru că mie mi-a fost foarte simplu să creez uriașa masă de manevră din care cu onoare faceți parte. Eu cunoșteam bine și de aproape comunismul și doar l-am întors pe dos, în favoarea mea: dacă în comunism ridicau în slăvi un singur om, orice ar fi făcut, oamenii mei spurcă un singur om, orice ar face -- e simplu!

Iar oamenii care gândesc simplist în România sunt pe toate gardurile și, ca pe vremea lui Nae, adoră să li se spună ce să creadă. Și eu le spun, le repet și le tot repet, în mii de variante, până când chestiile astea li se fixează pe creier! Cu această ocazie, o salut pe buna mea prietenă care combate bine din orașul condus de băiatul ăla simpatic, fasole ăla cu gură slobodă și beretă roșie, mereu înconjurat de-un roi de dame -- e de-al meu, îl știți!

Coalizarea prin ură a unei mase de manevră contra unui țap ispășitor e o chestie care mi-a ieșit foarte bine, deși oficial nu sunt, cum ziceți voi, un fals guru!

Un principiu de bază al masei de manevră este: cu cât e mai mare masa de manevra, cu atât mai important se poate simți șeful ei!
Iar vestea bună pentru mine este că, atâta vreme cât sunt oameni care nu vor să se exprime și le e teamă să facă ceva, orice-ar fi, mereu se vor găsi lideri care vor să salveze situația, cum e Traian al meu.
Iar dacă ei la început sunt apreciați de oameni, pentru că pot vorbi atunci când alții tac și lucrează când alții stau, după ceva timp lumea îi suspectează că "prea nu sunt ca restul lumii", că n-au făcut niciodată nimic bun, că de fapt sunt polul răului!
Iar lor le place tare mult, că doar eu respect un alt principiu al masei de manevră: cu cât mai mulți sunt, cu atât mai multă dreptate cred că au! ,,

cit de JAVRA ORDINARA esti si nu-ti faci STAPINUL de rusine ! bravo !
acum spune-ne tu de la ce Sursa te Adapi , de ai ajuns un Taliban sau mai bine zis, un ZOMBI basescian ? B1 ? EVZ ? Realitatea? Romania (fosta ) Libera ? revista 22 ? Dilema ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 10:05

De la: gabigabi2, la data 2012-08-11 09:37:20
De la: 9am251353, la data 2012-08-10 22:28:22,,In primul rând, vă felicit pe cei dintre voi care gândesc corect!

acum spune-ne tu de la ce Sursa te Adapi , de ai ajuns un Taliban sau mai bine zis, un ZOMBI basescian ? B1 ? EVZ ? Realitatea? Romania (fosta ) Libera ? revista 22 ? Dilema ?

Ce limbaj! probabil ca este de pe canalul cultural Haznaua 3.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
terzi_p_yahoo_com

125 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 12:00

Acum in Romania se implica pe fata "vocea Rusiei".

Dece tace Casa Regala ? Dar Biserica Ortodoxa, La Cozia in 1999 s-a implicat si a fost cu folos. Ne lipseste Parintele Vasile ? Patriarhul Daniel dece nu vrea sa fie "facator de PACE" . Se lasa totul pe Uniunea Europeana ? Ea trebuie sa se sprijine pe cineva din tara. Nu cred ca trebuie sa fie lasata tara pe mana unor aventurieri cu minti infierbintate, capabile de orice pentru putere, inclusiv sa apeleze la Vocea Moscovei. Doar ne aducem aminte cei maturi cum a fost dupa "eliberare" Aceasta este miza USL-istilor. Asa se intampla cand nu se face lustratie si se guverneaza in ape tulburi. Lustratia trebuia sa fie conditita de aderare la UE si nu simpla declarare in parlament drept criminala a perioadei comuniste din Romania. Cum sa mai explici asta unor minti ratacite ?

Ce nu stim ca nu mai avem liberali autentici. Ei si urmasii lor au fost exterminati sau trimisi sa moara in exil de catre comiternistii gen Iliescu, Nastase si acolitii. Vreti sa ajungem pe mana urmasilor lor? Nu se vede ca sunt chiar mai feroce ?. Liberalii care au suprvetuit au fost cei ce s-au lasat recrutati de securitate. Mai au si neobrazarea sa dea interviuri pe televiziuni ? Rusine ! Nu de ei poate fi salvata Romania, ci de generatia tanara educata, in spiritul moralitatii sociale si politice. Pana atunci putem accepta pe "nazdravanul" care a reusit sa puna cat de cat pe picioare o justitie echilibrata. Flota a vandut-o Vacaroiu, ca el era premier. Fara semnatura lui nimic nu ar fi fost posibil. Nu trebuie sa ne lasam manipulati.Marinarul cel blamat stie ca esirea din furtuna se face cu efort si renuntari. Ai nostri demnitari si matroanele lor nu vor sa riste nimic din privilegiile votate de propriile " maini lungi", si ca in romanele cu pirati organizeza acum intrigi si revolte pe punte, chiar si dupa nereusita lovitura de stat parlamentara contra capitanului. Se doreste ca Romania sa isi piearda capitanul, si sa navigheze in deriva, teleghidata, cu presedinti de carton, gen Iliescu-KGB, si Constantinescu-neloialul (vezi declaratia din SUA ca se pregateste sa cedeze puterea casei regale-ceace l-a costat interzicera unei noi canditaturi, ca sa nu riste integritatea familiei).

Oare dece Biserica Ortodoxa tace ? Dece nu se implica asa cum a facut-o la mineriada din 1999 ? Guvernatorul BNR a facut-o !

Nu clameaza ea:

"Fericiti facatorii de PACE, ca a lor va fi Imparatia Cerurilor ?

Preafericite DANIEL, fiti "facator de PACE" ! Nu lasati asta numai pe sama D-lui Barroso !

Doamne ajuta Romania !

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 12:05

apropo...unde este situat GARAJUL...stie cineva....???

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 12:11

De la: terzi_p_yahoo_com, la data 2012-08-11 12:00:07Acum in Romania se implica pe fata "vocea Rusiei".

Dece tace Casa Regala ? Dar Biserica Ortodoxa, La Cozia in 1999 s-a implicat si a fost cu folos. Ne lipseste Parintele Vasile ? Patriarhul Daniel dece nu vrea sa fie "facator de PACE" . Se lasa totul pe Uniunea Europeana ? Ea trebuie sa se sprijine pe cineva din tara. Nu cred ca trebuie sa fie lasata tara pe mana unor aventurieri cu minti infierbintate, capabile de orice pentru putere, inclusiv sa apeleze la Vocea Moscovei. Doar ne aducem aminte cei maturi cum a fost dupa "eliberare" Aceasta este miza USL-istilor. Asa se intampla cand nu se face lustratie si se guverneaza in ape tulburi. Lustratia trebuia sa fie conditita de aderare la UE si nu simpla declarare in parlament drept criminala a perioadei comuniste din Romania. Cum sa mai explici asta unor minti ratacite ?

Ce nu stim ca nu mai avem liberali autentici. Ei si urmasii lor au fost exterminati sau trimisi sa moara in exil de catre comiternistii gen Iliescu, Nastase si acolitii. Vreti sa ajungem pe mana urmasilor lor? Nu se vede ca sunt chiar mai feroce ?. Liberalii care au suprvetuit au fost cei ce s-au lasat recrutati de securitate. Mai au si neobrazarea sa dea interviuri pe televiziuni ? Rusine ! Nu de ei poate fi salvata Romania, ci de generatia tanara educata, in spiritul moralitatii sociale si politice. Pana atunci putem accepta pe "nazdravanul" care a reusit sa puna cat de cat pe picioare o justitie echilibrata. Flota a vandut-o Vacaroiu, ca el era premier. Fara semnatura lui nimic nu ar fi fost posibil. Nu trebuie sa ne lasam manipulati.Marinarul cel blamat stie ca esirea din furtuna se face cu efort si renuntari. Ai nostri demnitari si matroanele lor nu vor sa riste nimic din privilegiile votate de propriile " maini lungi", si ca in romanele cu pirati organizeza acum intrigi si revolte pe punte, chiar si dupa nereusita lovitura de stat parlamentara contra capitanului. Se doreste ca Romania sa isi piearda capitanul, si sa navigheze in deriva, teleghidata, cu presedinti de carton, gen Iliescu-KGB, si Constantinescu-neloialul (vezi declaratia din SUA ca se pregateste sa cedeze puterea casei regale-ceace l-a costat interzicera unei noi canditaturi, ca sa nu riste integritatea familiei).

Oare dece Biserica Ortodoxa tace ? Dece nu se implica asa cum a facut-o la mineriada din 1999 ? Guvernatorul BNR a facut-o !

Nu clameaza ea:

"Fericiti facatorii de PACE, ca a lor va fi Imparatia Cerurilor ?

Preafericite DANIEL, fiti "facator de PACE" ! Nu lasati asta numai pe sama D-lui Barroso !

Doamne ajuta Romania !

mestere...daca ai fii cunoscut cat de cat ce contine dosarul FLOTA nu mai scriai asemenea tampenii...sau te pomini ca esti platit de chioru' sa-i faci imagine buna...poate...poate...uita lumea cine-i vinovatu' principal care n-a catadichisit sa-si puna semnatura pe nici una din hartoagele de vanzare...desi a fost cel mai mare beneficiar.....lui nea nicu la litru ar trebui sa-i pupe zi de zi talpile...deoarece datorita implicarii lui in dosar chioru-i inca liber....si-si bate joc de-o tara intreaga...mai documenteaza-te smechere...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 12:13

De la: XYW, la data 2012-08-11 12:05:41

Dar de ce te intereseaza, ai tu bani sa cumperi tara?

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 12:26

De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 12:13:56

AM....TE OFTICI....???

AM imprumutat ieri niste bani si vreau sa-i investesc cu folos...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 12:31

De la: XYW, la data 2012-08-11 12:26:32

AM....TE OFTICI....???

Iaca de-aia n-ai tu spor. Te-ai trezit tarziu fratioare, tara-i vanduta de mult!!!

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 12:38

De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 12:31:56

AM....TE OFTICI....???

Iaca de-aia n-ai tu spor. Te-ai trezit tarziu fratioare, tara-i vanduta de mult!!!

CUM....??? N-A mai ramas nici macar de-un GARAJ...???

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 12:42

De la: XYW, la data 2012-08-11 12:38:59
De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 12:31:56

AM....TE OFTICI....???

CUM....??? N-A mai ramas nici macar de-un GARAJ...???

N-a mai ramas nici de cazare, acum se face cazarea pe socoteala statului, unde vezi cerul in patratele

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 11 August 2012, ora 14:31

doamne ce tupeu are basescu, cata nesimtire in capu lui si fara de educatie.
de vina sunt slugile lui care inca mai vreau sa roada osu.pe langa el
NU POT SA =MI DAU SEAMA CATA PROSTIME POATE SA FIE CA SA-L ALEAGA SI INCA SA-L MAI ACCEPTE
FURA ASTA DE RUPE TOT CE SE POATE DE LA EURO PANA LA VOTURI. CU CATA NESIMTIRE SI NERUSINARE..
ASA NEAM PROST NU AM MAI VAZUT SI CUNOSCUT PANA ACUM IANFAR DE EL SI UNGURI.
ASTA VREA SA RAMAN PAN SE TERMINA MANDATU SA IASA LA PENSIE CU DREPTURI DEPLINE. PLUS II TREBUIE OAMENI CU BANI LA NUNTA FETEI LUI.
DOAMNE AM OROARE CAND IL VAD LA TV SAU IL AUD LA RADIO, MA DISPERA,IMI VINE SA O IAU LA FUGA CAND IL AUD SI VAD.
DOAMNE OARE NU MAI SUNT BARBATI ADEVARATI IN TARA ASTA, SA NE SCAPE DEFINITIV DE EL
NU MAI ARE NIMENI ONOARE , ONESTITATE , CARACTER BUN....
VA JUR CA , ATUNCI CAND IL VAD SI AUD IMI STRICA TOATA ZIUA
CREDETI-MA CA NU IL MAI POT SUPORTAAAAAAA
E CA UN CAINE , IL DAI AFARA PE USA DIN FATA SI INTRA PE CEA DIN SPATE...
VA ROG DIN SUFLET FACETI ODATA CEVA SA SCAPAM DE EL ODAAT SI BINE PT TOTDEAUNA.
A DISTRUS TARA , A
FACUT HAOS IN TARA
DUPA GUVERNU BOC 5 URMEAZA BASESCU 5?DOAMNE FERESTE-NE DE RAU SI NECAZ .E POSTU SFINTEI MARIA, SPER SA NE AJUTE SA SCAPAM DE EL.

9am250583

4 mesaje
Postat pe: 11 August 2012, ora 16:12

Seceta este însotită astăzi de o prelungită criză economică, salarii mici si de proasta administrare a României. Patru rele deodată? Prea mult!

Niciuna dintre cele patru rele nu vor să ne slăbească! Seceta abia a început si un an de zile ne va afecta, iar omul gospodar anul viitor va trage învătămintele necesare. Salariul salajeanului este cu aproape o treime mai mic decat media nationala. Criza economică globală se prelungeste si se adânceste, dar România până acum câteva luni stăpânea situatia, da, cu sacrificiile omului simplu. Sub aparenta propagandei că aceste sacrificii vor înceta, lupta politică oarbă si fără ratiune s-a instalat la Bucuresti, uitând complet de viata noastră de fiecare zi.

Seceta? Nu interesează. Criza economică? Este un subiect uitat. La modă este cum să ne luptăm la televizor si cum să încalci mai iscusit legile tării.

Pot să înteleg exercitiile de imagine, dar conducătorii actuali ai tării nu guvernează o tară, ci vorbesc numai si numai pentru televiziuni.

Niciuna din promisiunile lansate nu a fost onorata. Poporul român a rămas doar cu vorbele. Vi le reamintesc. Au fost lansate tot la televizor: plata TVA la incasarea facturii, reducerea CAS cu 5% la angajator, cresterea salariului minim pe economie la 800 lei/luna, reîntregirea completă a salariilor bugetarilor, reducerea TVA la 9% la alimentele de bază (cereale, paine, carne proaspata, lapte si legume), impozitarea regresiva a veniturilor, subvenționarea de către stat a energiei pentru irigații, impozitarea suplimentară a salariilor bugetare de peste 4500 lei pe lună cu înca 16%, zero taxe pentru angajarea în regim part-time si lista continua.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 August 2012, ora 16:27

De la: Black_Friday, la data 2012-08-11 10:05:42
De la: gabigabi2, la data 2012-08-11 09:37:20

Ce limbaj! probabil ca este de pe canalul cultural Haznaua 3.

CARE CUVINT ti-a zgiriat gingasele-ti urechiuse ?
JAVRA ORDINARA ? era un citat clasic si d'aia nu l-am mai pus intre ghilimele, ca doar nu m-ai vazut pe mine la Cotroceni, strigindu-i acest "alint "

Pagini: << 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: