Info
x
Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 29 Septembrie 2011, ora 20:46
Pentru infocatii PNL-isti:
"Nu faceti jocurile lui Traian Basescu!". Grele vorbe i-a aruncat in fata lui Dan Voiculescu partenerul sau din Alianta de Centru Dreapta, Crin Antonescu. Grave si aberante. Nu cred ca ma poate suspecta cineva de vreo urma de simpatie pentru securistul "Felix", dar cred ca, intr-adevar, dupa asa enormitate, Dan Voiculescu nu avea alta cale decat sa se ridice si sa plece de la discutie fara ca macar sa salute. Cred ca nimeni nu-l uraste pe Traian Basescu mai mult decat Dan Voiculescu. Nici macar Ion Iliescu. Stie asta si Crin Antonescu asa ca nu putea crede ce a spus. Dar acuzatia nu a fost lansata pentru urechile lui Dan Voiculescu. Daca-l enerveaza cu atat mai bine, poate pleaca mai repede din USL, dupa cum doresc mai nou partenerii sai. Acuzatia a fost lansata pentru urechile din afara incaperii de discutie, urechi la care liderul liberal stia, daca nu chiar s-a asigurat, ca ea va ajunge. Iar scopul a fost cel putin dublu. Pe de-o parte, Crin Antonescu are nevoie de un motiv care sa-l scoata cat de cat onorabil din povestea imputita a alierii cu Dan Voiculescu. Probabil ca a inteles, in sfarsit, pana si domnia sa ce prostie moumentala a putut face cu aceasta miscare. A cumparat scump ceea ce avea deja pe gratis, iar pretul continua sa creasca. A cumparat sustinerea trustului Intact, fara sa intelega ca acesta nici nu are alta cale decat sa sustina Opozitia dupa ce a bacalarit fara limite si fara logica Puterea. Pretul achizitiei, adica impunerea PC ca aliat, a fost din start unul imens, de imagine si autoritate in partid. S-a aliat cu un securist dovedit, tocmai el, cel care cerea eliminarea Monei Musca chiar inainte de verdictul final al CNSAS. A pus in remorca electorala a PNL un tradator prin vocatie, care s-a plimbat pana acum dintr-o remorca in alta, si care nu aduce decat prejudicii. A impus acesta alianta printr-un acces de autoritate la limita dictaturii si a dat astfel aripi pana atunci putinilor si timoratilor sai contestatari in partid. Iar la impartirea candidaturilor, liberalii au constatat ca nu sunt de fapt la egalitatea promisa cu PSD pentru ca partea lor o impart cu PC. Si pretentiile lui Dan Voiculescu sunt in crestere spre enervarea tot mai vizibila a liberalilor. Se putea ceva mai rau? Asa ca acum Crin Antonescu trebuie sa iasa din fundatura in care a intrat. Si ce sa spuna? Am fost un prost lacom de imagine? Cred ca ar fi un raspuns realist, dar pe care nu-l vom auzi din gura liderului liberal. Asa ca o da pe tradare. Cu alte cuvinte, el a gandit corect, dar Voiculescu a intors armele. E, ma-ntelegi!, o victima a tradarii si, baiat principial, nu poate decat sa ramana pe pozitii. Ramane, care va sa zica, antiBasescu cu orice pret. De multe ori m-am intrebat ce s-ar fi facut Crin Antonescu daca n-ar fi existat Traian Basescu? Dar daca tot se debaraseaza de Dan Voiculescu, Crin Antonescu incearca sa arunce punga cu rahat in curtea presedintelui. Adica, bate saua presedintele PNL, dupa ce s-a impacat cu Patriciu, Traian Basescu bate palma pana si cu Dan Voiculescu, ceea ce, daca ar fi adevarat, ar fi, intr-adevar, devastator pentru imaginea lui Traian Basescu in ochii celor care-l mai sustin. Daca, la o rigoare, Dinu Patriciu mai e cat de cat digerabil, Felix este absolut de nesuportat. Dar daca in privinta colaborarii pe sub masa dintre presedinte si magnatul liberal exista semnale certe, asumate tacit de ambele parti, in privinta relatiei presedinte - Voiculescu nu exista niciun indiciu care sa sustina acuzatia lui Crin Antonescu. Si nici nu cred ca va aparea vreodata din simplul motiv ca Traian Basescu, mai inteligent decat presedintele PNL, stie ca nu are si nici nu va mai avea vreodata nevoie de Felix, al carui principal atu mediatic a devenit de neutilizat dupa atata uzura politica. In mod evident, presedintele PNL este intr-o situatie proasta. PSD l-a incalecat, PC se dovedeste o piatra de moara, scorurile din sondaje sunt departe de a fi incurajatoare, vocile contestare din partid se inmultesc sub ocrotirea lui Dinu Patriciu. Ii lipseste si ultima relevelatie: PSD nu-l va sustine in veci la prezidentiale. Cand va intelege si acest lucru se va numai ca s-a facut baiat mare." ziare.com |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 20:38
SA SE DUCA LA DOCTOR SI SA SE TRATEZE (GENETIC,PSIHOLOLOGIC,ANTROPOLOGIC,...ETC),
Raporteaza abuz de limbaj |
|
andrei_ryz 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 13:50
cand un popor nu are o clasa politica competenta,si vine peioada de vot,cetatenii romani merg la vot si anuleaza buletinul de vot prin doua stampile aplicate.Daca dupa trei tururi marea majoritate al voturilor sunt anulate,se dizolva guvernul existent si se infiinteaza o noua clasa plitica ,intre timp puterea si deciziile majore ptr acel stat revin armatei acelui stat.din constitutie...cica
|
|
FERICIREA_EFEMERA 11 mesaje Membru din: 4/10/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 16:07
De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ? Sa faca dragoste mai des ! Raporteaza abuz de limbaj
Frumusetea este trecatoare,dragostea nu se uita,dar nu astepta sa imbatrinesti,iubeste !
|
|
FERICIREA_EFEMERA 11 mesaje Membru din: 4/10/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 16:10
De la: andrei_ryz, la data 2011-10-04 13:50:59cand un popor nu are o clasa politica competenta,si vine peioada de vot,cetatenii romani merg la vot si anuleaza buletinul de vot prin doua stampile aplicate.Daca dupa trei tururi marea majoritate al voturilor sunt anulate,se dizolva guvernul existent si se infiinteaza o noua clasa plitica ,intre timp puterea si deciziile majore ptr acel stat revin armatei acelui stat.din constitutie...cica Mai bine poporul ar vota cinstit,cu raspundere ,nu manelisti ,betivi,haimanale si excroci,culesi de pe girla !
Frumusetea este trecatoare,dragostea nu se uita,dar nu astepta sa imbatrinesti,iubeste !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 16:44
De la: andrei_ryz, la data 2011-10-04 13:50:59cand un popor nu are o clasa politica competenta,si vine peioada de vot,cetatenii romani merg la vot si anuleaza buletinul de vot prin doua stampile aplicate.Daca dupa trei tururi marea majoritate al voturilor sunt anulate,se dizolva guvernul existent si se infiinteaza o noua clasa plitica ,intre timp puterea si deciziile majore ptr acel stat revin armatei acelui stat.din constitutie...cica buuuun, se dizolva Parlamentul.....da' cum se infiinteaza noua clasa ,daca Nu stii cum sa-i alegi pe cei ce-ar merita si, in final, tot o forma de vot trebuie sa fie....altfel nu vad cum !
|
|
Fosta membra 9am.ro 406 mesaje Membru din: 24/07/2011 |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 22:04
De la: gabigabi, la data 2011-10-04 16:44:35De la: andrei_ryz, la data 2011-10-04 13:50:59cand un popor nu are o clasa politica competenta,si vine peioada de vot,cetatenii romani merg la vot si anuleaza buletinul de vot prin doua stampile aplicate.Daca dupa trei tururi marea majoritate al voturilor sunt anulate,se dizolva guvernul existent si se infiinteaza o noua clasa plitica ,intre timp puterea si deciziile majore ptr acel stat revin armatei acelui stat.din constitutie...cica Cei care zici ca ar merita nici nu participa in calitate de candidati.Sunt prea "slabi". Sunt doar onesti....ceea ce nu-i o calitate pentru un parlamentar si mai ales nu au dosare sau dosarele cu care sa fie santajati ...ceea ce este foarte rau pentru papusari
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
|
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 15:39
si cum scapam de astia ?
|
|
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 22:34
De la: gabigabi, la data 2011-10-05 15:39:40si cum scapam de astia ?tot cum am scăpat de Ceaușescu,deșii ăla n-a făcut nici1%,din furturile,genocidul ,dezastrul făcut de ăstia,de după el. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 19:11
De la: CIPRIOTU, la data 2011-10-05 22:34:52De la: gabigabi, la data 2011-10-05 15:39:40si cum scapam de astia ?tot cum am scăpat de Ceaușescu,deșii ăla n-a făcut nici1%,din furturile,genocidul ,dezastrul făcut de ăstia,de după el. himmmm si parca aud cuvintele rechizitoriului de atunci : De CE ai infometat acest popor ? de ce l-ai tinut in frig si intuneric ?..... de ce basescule iti bati joc, tu si gasca ta, de acest popor umilit si chinuit ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 19:48
De la: gabigabi, la data 2011-10-06 19:11:14De la: CIPRIOTU, la data 2011-10-05 22:34:52De la: gabigabi, la data 2011-10-05 15:39:40si cum scapam de astia ?tot cum am scăpat de Ceaușescu,deșii ăla n-a făcut nici1%,din furturile,genocidul ,dezastrul făcut de ăstia,de după el. Culmea ironiei(oare ?) este ca acei care-l interogau erau din "gasca" si daca n-ar fi primit ordinul de la ilici sa-l termine pe ceausescu il slujeau cu "devotament si credinta".De altfel unii s-au "dus"repede noua gasca n-avea nevoie de martori.Ilici si ai lui au fost prima linie ....astia de dupa 20 de ani au fost instruiti la aceeasi scoala ..doar ca s-au vopsit altfel. De scapat ...nicio sansa in viata asta
Raporteaza abuz de limbaj
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 20:03
Jupinu' era atunci subsecretar de stat in guvernul lui Dascalescu si n-avea nicio greata de comunism sau de Ceausescu, pe care l-a si admirat o vreme, nu ? si nici n-a facut herpes la gura nici cind i-a "pupat" mina lui Iliescu ptr. ca l-a primit linga el in guvern !
|
stoicescudoru 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 21:02
CE TREBUIE SA FACA UN CONDUCATOR CAND ARE UN POPOR NATANG. VEZI ROMANII !
|
dandragos69 201 mesaje Membru din: 14/08/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 23:08
Atunci când un popor are conducatori incompetenți ar trebui să aibă reacție, să se manifeste, să iasă-n stradă. Nu este și cazul poporului român, fiindcă acesta - în majoritate - și-a pierdut demnitatea, verticalitatea și este la fel de competent precum conducătorii pe care și i-a ales.
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 23:30
De la: gabigabi, la data 2011-10-06 20:03:22Jupinu' era atunci subsecretar de stat in guvernul lui Dascalescu si n-avea nicio greata de comunism sau de Ceausescu, pe care l-a si admirat o vreme, nu ? si nici n-a facut herpes la gura nici cind i-a "pupat" mina lui Iliescu ptr. ca l-a primit linga el in guvern !
|
Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 07:40
De la: dandragos69, la data 2011-10-06 23:08:28Atunci când un popor are conducatori incompetenți ar trebui să aibă reacție, să se manifeste, să iasă-n stradă. Nu este și cazul poporului român, fiindcă acesta - în majoritate - și-a pierdut demnitatea, verticalitatea și este la fel de competent precum conducătorii pe care și i-a ales. esti putin cam dur in aprecierea ta, dar - recunosc : si pe mine ma mira lipsa noastra de reactie ! ....probabil ca obisnuiti deja cu restrictiile din vremea lui ceasca, romanului i se pare aproape normal.....de altfel, fatalist cum e, nici nu cred ca s-a asteptat la prea mult bine dupa 89 ! stim noi ce stim si stim si de ce !
|
Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 18:09
De la: gabigabi, la data 2011-10-07 07:40:33De la: dandragos69, la data 2011-10-06 23:08:28Atunci când un popor are conducatori incompetenți ar trebui să aibă reacție, să se manifeste, să iasă-n stradă. Nu este și cazul poporului român, fiindcă acesta - în majoritate - și-a pierdut demnitatea, verticalitatea și este la fel de competent precum conducătorii pe care și i-a ales. Sunt dur fiindcă ăsta-i adevărul și n-avem de ce să ne prefacem că alta-i realitatea. Și nu vă impărtășesc deloc opinia dintr-a doua parte a comentariului. Pentru că imediat după '89 speranțele și așteptările noastre erau ENORME iar atitudinea românului de rând nu avea nimic în comun cu cea de azi. Între timp mulți au ieșit din "rând" și nu le mai pasă, fiindcă s-au adăpat (și adăpostit bine atât ei cât și cei apropiați lor) iar alții au fost răpiți de... marțieni și lobotomizați. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 18:46
De la: dandragos69, la data 2011-10-07 18:09:43De la: gabigabi, la data 2011-10-07 07:40:33De la: dandragos69, la data 2011-10-06 23:08:28Atunci când un popor are conducatori incompetenți ar trebui să aibă reacție, să se manifeste, să iasă-n stradă. Nu este și cazul poporului român, fiindcă acesta - în majoritate - și-a pierdut demnitatea, verticalitatea și este la fel de competent precum conducătorii pe care și i-a ales. Ai dreptate cu iesitul in strada ..mai ales ca Presedintele a spus ( inregistrarea exista) ca daca ar iesi in strada 1.000.000 de oameni(s-a asigurat) ar pleca.Numai ca nici macar cei care au fost cei mai oropsiti cu taierile si sindicatele n-au adunat decat cateva mii.Este adevarat s-au facut presiuni din partea puterii si au impiedicat sosirea in Bucuresti a mai multi protestatari.Nu s-a atins "meleonul' ramane Dar intrebarea este unde au fost cei carora au suportat o taiere a salariilor cu 25% in ciuda unei legi promulgate de marire a salariilor care a fost pur si simplu ignorata.Nici bucurestenii ,nici sindicatele nici opozitia n-au fost interesati ...ca doar noi i-am ales sa ne reprezinte Asa ne trebuie.......urmeaza o alta tura de promisiuni ...vom vedea... Altfel ....
|
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 22:35
CE I-AU FACUT SI LUI CEAUSESCU
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 22:35
CE I-AU FACUT SI LUI CEAUSESCU
|
Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 22:52
De la: chillywilly, la data 2011-10-07 18:46:48De la: dandragos69, la data 2011-10-07 18:09:43De la: gabigabi, la data 2011-10-07 07:40:33De la: dandragos69, la data 2011-10-06 23:08:28Atunci când un popor are conducatori incompetenți ar trebui să aibă reacție, să se manifeste, să iasă-n stradă. Nu este și cazul poporului român, fiindcă acesta - în majoritate - și-a pierdut demnitatea, verticalitatea și este la fel de competent precum conducătorii pe care și i-a ales. Numai un tâmpit ar mai putea crede in promisiunile politrucilor de astăzi. Personal, i-aș acorda credit unuia care ar veni și ar spune: NU VĂ PROMIT NIMIC DAR VOI ÎNCERCA SĂ FAC CEVA CA SĂ IEȘIM CU TOȚII DIN ACEST IMENS RAHAT! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 10 Octombrie 2011, ora 08:50
VREAU sa fiu presedinte,asta sigur nu este o INEXACTITUDINE!
|
Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 09:27
De la: dandragos69, la data 2011-10-07 18:09:43De la: gabigabi, la data 2011-10-07 07:40:33De la: dandragos69, la data 2011-10-06 23:08:28Atunci când un popor are conducatori incompetenți ar trebui să aibă reacție, să se manifeste, să iasă-n stradă. Nu este și cazul poporului român, fiindcă acesta - în majoritate - și-a pierdut demnitatea, verticalitatea și este la fel de competent precum conducătorii pe care și i-a ales. buna dimineata ! as vrea sa-ti atrag atentia ca NU toti romanii au avut acele sperante Enorme,asa cum ai spus tu ! in 90 , 87 % dintre romani l-au votat pe Iliescu....si-n 92 cam tot atitia....cei care au "facut" piata universitatii, au participat la maruri si mitinguri, NU fac parte dintre cei 87 % ! ei sunt Restul de 13% ....astia DA, au avut sperante enorme....ceilalti au asteptat sa vada ce se-ntimpla : daca-i bine, e bine ! daca nu, atunci, asta e.... asta-i poporul vegetal , ala care asteapta ca totul sa vina / cada de sus ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 09:29
De la: Tramp, la data 2011-10-10 08:50:48 da' nu-i o ABSURDITUDINE, caci orice cetatean are dreptul si poate deveni Presedinte....daca vrei neaparat postul asta, eu ti-l cedez !
|
Fosta membra 9am.ro 875 mesaje Membru din: 12/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 15:24
De la: gabigabi, la data 2011-10-11 09:29:34De la: Tramp, la data 2011-10-10 08:50:48 Are si votul meu anticipat! Ii mai fac rost de cateva sute, de restul de cinci milioane sa se descurce singur!
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 15:36
Ce trebuie sa faca........? Sa se urce in mijloacele de transport pe care le au la indemana si sa vina la Sfanta Parascheva la Iasi! Cu ocazia asta participa si la sarbatorile Iesilor si putem pune si de-o revolutie "spontana"!
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 17:40
De la: _galina_, la data 2011-10-11 15:24:14De la: gabigabi, la data 2011-10-11 09:29:34De la: Tramp, la data 2011-10-10 08:50:48
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 19:25
De la: _galina_, la data 2011-10-11 15:36:26Ce trebuie sa faca........? Sa se urce in mijloacele de transport pe care le au la indemana si sa vina la Sfanta Parascheva la Iasi! Cu ocazia asta participa si la sarbatorile Iesilor si putem pune si de-o revolutie "spontana"! Comunista pana la sacrificiu,tu propui ca oamenii credinciosi care vin la Iasi si se inchina la SF. Paraschiva,sa o puna asa de o "revolutie spontana'...... Poti nominaliza si pe cine ar dori tovarasa sa puna ii functiile de conducere a statului ? La varsta ta,as da mai multa atentie "iertarilor pacatelor" decat REVOLUTIILOR SPONTANE,dar ce se formeaza la scoala Ghe.Dej,asa moare .........
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 19:53
De la: Silver9AM, la data 2011-10-11 19:25:48De la: _galina_, la data 2011-10-11 15:36:26Ce trebuie sa faca........? Sa se urce in mijloacele de transport pe care le au la indemana si sa vina la Sfanta Parascheva la Iasi! Cu ocazia asta participa si la sarbatorile Iesilor si putem pune si de-o revolutie "spontana"! Bai nesimtitule! Vezi ca iar mananci rahat si apoi mergi pe alt topic si te plangi ca esti ingenuu si ca noi suntem rai(rele)! Ai crapat si te-ai reincarnat pentru ca nu te poti abtine sa nu insulti pe toti care nu-l pupa in c.. pe basescu! Eu discut si fac glume cu prietenii mei iar tu te bagi in seama ca musca in c... calului! Vezi ca s-ar putea sa nu mai iesi ca nu toate mustele au norocul sa se bese calul! Asa scoti din sarite pe toti cu nesimtirea ta ca ajung sa te blesteme si sa se ia de familia ta care nu s-a ocupat de putina educatie. Nu te mai lua de postarile mele crezand ca-mi faci un serviciu! Mi-e scarba de oameni care nu stiu altceva decat sa insulte crezand ca in felul acesta sunt luati in seama. Nu iti voi mai raspunde dar ai grija de pacatele tale ca Dumnezeu ia in ultimul timp pe cei tineri ca vrea sa-si intinereasca soldateii.
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 20:11
De la: gabigabi, la data 2011-10-11 17:40:50De la: _galina_, la data 2011-10-11 15:24:14De la: gabigabi, la data 2011-10-11 09:29:34De la: Tramp, la data 2011-10-10 08:50:48 Hai sa radem! Am fost azi la Iasi cu un nepot ( o plimbare de placere) si nu am putut merge in centru ca era un rand enorm de mare de oameni sa pupe moastele Sfintei. Pentru ca ultimii de la rand erau departe de Mitropolie am intrebat o femeie la ce sta la rand. (Credeam ca se mai da ceva de pomana din partea vreunui pdl-ist) dar m-a surprins raspunsul: Vreau sa ma rog ca sa nu mai merg la operatie! - La cine? - La Sfanta! Mi-a zis o vecina ca daca ating racla nu mai merg la spital!! Si mi-a povestit multe intamplari cu minunile de pana acum. M-am asezat si eu la rand si cautam un motiv pentru care sa ating si eu racla. A trecut pe langa mine Gheorghe Nechita, stii, primarul Iasului si m-a luat de mana si m-a condus in fata. Am avut timp sa ma gandesc la ce mi-as dori si brusc mi-am adus aminte de cineva pe care nu mai vreau sa-i citesc numele de avatar. M-am rugat cu toata ardoarea dar culmea! Cand am ajuns acasa nu disparuse! Probabil ca Sfanta inca nu a ajuns la rugamintea mea ca, am spus era un rand enorm, deci macar EA sa raspunda in ordinea expunerili dorintelor! Te pup Gabita si inchid!
|
|
|
|