back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 >> Sari la pagina:

traianasanat

9 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 14:27

Atunci cand toate sperantele dispar, /
Solutia-i doar una - sa apelam la PAR!!! /
https://picasaweb.google.com/117446511140392620428/PACALIREAELEC...

>TRAIAN TANASA< (Citnd conform sagetilor rezulta pseudonimul meu: >TRAIAN ASANAT
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 14:55

PAR NU MAI ARE , EU VOIAM SA-L TRAG DE PAR::)DAR VOIAM SA-I SPARG CATEVA AOUA IN CAPU ALA CHEL FARA JUDECATA BUNA, IMBUIBAT DE ALCOL, DAR A SPUS CINEVA CA E PACAT SA STRIC OUALE, A ZIS SA IAU O PIATRA SI SA-I DAU CU EA IN CAP CU PRIMA OCAZIE
CUM APATIT-O CONSTANTINESCU CU CERNEAAL IN FATA :)CUM IL PRIND CUM IL F.UT.

Raporteaza abuz de limbaj
9am077244

28 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2011, ora 20:20

Danadam

99 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 09:33

Un popor cind are conducatori incompetenti trebuie sa bata apa in piua pe topicul asta ca atita stie sa faca. Eh .... daca mai era Inalta Poarta ce mergeau uni sau alti la Stambul cu jalba si carul cu aur sa-l execute ca pe Brancoveni da de, nu mai e ... atunci el poporul gaseste cite un topic unde scrie si iarasi scrie pina se ajunge la vorba "asa tara asa conducatori". Acum imi cer scuze ptr ca nu am stiut ca vreti sa bateti recordul serialului Elodia. Multa bafta .....

radudflorescu

4 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 14:59

Ce usor e ,,sa-l schimbe" cum frate ca au facut si fac in continuare absolut ce trebuie sa inlocuiasca vointa noastra cu a lor, oare care va fi castigatoarea alegerilor in 2012?...

rugio

13 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 15:19

Am citit ce s-a scris aici si am inteles de ce candva dreptul la vot nu-l avea orice prost! Cred ca ar fi in interesul viitorului țãrii (inclusiv al proștilor țãrii) sã se limiteze accesul la urnele de vot. Daca in trecut nu aveau drept de vot femeile sau sãracii, acum ar trebui sã fie eliminati cei cu IQ mai mic decãt cel al maimuței (sau al gãinii/gâștei). Deci poporul trebuie sa invete. Sã se învețe minte! Sã se informeze din mai multe surse. Și bineînțeles sã voteze cu mintea, nu cu inima.

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 15:25

De la: vasile_vali, la data 2011-10-26 23:22:30
De la: 9am117598, la data 2011-10-26 18:28:35da pute urat de tot, ce se trgae din capu lor..., Ceausescu cu 4 clase ne a condus mai bine si a construit blocuri, fabrici, uzine, ce aconstruit el astia au vandut si furat la greuRUSINE LOR, HOTILOR, PARSIVILORRRR

Nene/tanti, ce'oi fi matale, poate te'o fi condus pe tine bine, ca pe vite -DIRECT- la islaz, insa pe mine nu m'a condus...!!! Deci unul dintre noi minte...care sa fie acela? Cred ca mataluta, ca daca ti'as cere 2 lucruri construite de ceaunescu cu manutza lui, o sa'mi bagi neste texte din Scanteia sa Hartia Igienica Folosita a lu' wc tudor!!!!
Helau, mata chiar nu'ti crapa obrazu' ala gros [ca sa fiu baiat subtire..]?

"NIHIL SINE DEO!"

Baiat subtire la minte! Scrie doua lucruri facute de Basescu si pe urma insulta! Vad ca aici apar oameni care isi spun parerea si o sleatca de golani ca silver, blak si cum ii mai cheama ca sa injure. Ce daca cineva isi spune parerea? Nu ai loc de el sa o spui pe a ta? Armata de ignoranti si pupincuristi, la garla cu voi.

Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri. Dorina
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 15:37

De la: rugio, la data 2011-11-12 15:19:17Am citit ce s-a scris aici si am inteles de ce candva dreptul la vot nu-l avea orice prost! Cred ca ar fi in interesul viitorului țãrii (inclusiv al proștilor țãrii) sã se limiteze accesul la urnele de vot. Daca in trecut nu aveau drept de vot femeile sau sãracii, acum ar trebui sã fie eliminati cei cu IQ mai mic decãt cel al maimuței (sau al gãinii/gâștei). Deci poporul trebuie sa invete. Sã se învețe minte! Sã se informeze din mai multe surse. Și bineînțeles sã voteze cu mintea, nu cu inima.

Ei, doamne cu ce idei utopice vii! Fiecare ar arata cu degetul spre vecinul de la randul care s-ar forma la votare deoarece formalitatile sunt greoaie! Unul scos din rand imediat ar apela la contraexpertiza si ar da in judecata comisia. Si apoi multi din cei prosti s-ar putea destepta iar cei care sunt validati ca sanatosi s-ar sminti in fata listelor candidatilor si ar gresi locul stampilei? Eu zic sa cautam ceva mai practic de pus in miscare cum ar fi sa eliminam pe cei care insulta pe acest forum in loc sa discutam civilizat cu intrebari clare si raspunsuri dupa cunostintele fiecaruia. La anul, cand vom vedea ca e si mai greu iar cei care se lasa cumparati pe-un kil de ulei vor simti si alte nevoi s-ao destepta de la sine.

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 15:45

De la: radudflorescu, la data 2011-11-12 14:59:25Ce usor e ,,sa-l schimbe" cum frate ca au facut si fac in continuare absolut ce trebuie sa inlocuiasca vointa noastra cu a lor, oare care va fi castigatoarea alegerilor in 2012?...

Ramanem cu intrebarea in asteptare. Pana la alegeri (care inca nu se stie cand vor avea loc si daca sunt comasate/ aici e vorba si de cum calculeaza nenorocitii actuali ca le-ar iesi mai bine pasienta), se vor schimba multe: cei pe care azi ii depreciem vor trece in faza tranzitorie de "corecti" pentru ca USL-ul se va pitroci pana va deveni ceva opac, iar cand nu vom mai suporta vom reveni la USL pentru ca si aici trebuie sa se intample ceva! Ceva care sa-i elimine pe codosii batrani si sa lase sa mai gandeasca si activistii tineri. Dar vor aparea formatiuni noi, transfugi care isi vor pierde blanile...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 15:53

De la: _gal_ina, la data 2011-11-12 15:37:32
De la: rugio, la data 2011-11-12 15:19:17Am citit ce s-a scris aici si am inteles de ce candva dreptul la vot nu-l avea orice prost! Cred ca ar fi in interesul viitorului țãrii (inclusiv al proștilor țãrii) sã se limiteze accesul la urnele de vot. Daca in trecut nu aveau drept de vot femeile sau sãracii, acum ar trebui sã fie eliminati cei cu IQ mai mic decãt cel al maimuței (sau al gãinii/gâștei). Deci poporul trebuie sa invete. Sã se învețe minte! Sã se informeze din mai multe surse. Și bineînțeles sã voteze cu mintea, nu cu inima.

Ei, doamne cu ce idei utopice vii! Fiecare ar arata cu degetul spre vecinul de la randul care s-ar forma la votare deoarece formalitatile sunt greoaie! Unul scos din rand imediat ar apela la contraexpertiza si ar da in judecata comisia. Si apoi multi din cei prosti s-ar putea destepta iar cei care sunt validati ca sanatosi s-ar sminti in fata listelor candidatilor si ar gresi locul stampilei? Eu zic sa cautam ceva mai practic de pus in miscare cum ar fi sa eliminam pe cei care insulta pe acest forum in loc sa discutam civilizat cu intrebari clare si raspunsuri dupa cunostintele fiecaruia. La anul, cand vom vedea ca e si mai greu iar cei care se lasa cumparati pe-un kil de ulei vor simti si alte nevoi s-ao destepta de la sine.

him ! ieri- alaltaieri, ca nu mai stiu cind anume, Bogdan Chireac a zis una justa : nu numai ca NU se vor rusina cei ce-si vind votul p'o punga cu oaresce in ea, ci isi vor NEGOCIA / CONDITIONA votul in functie de marimea si valoarea pungii !

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 17:27

De la: 9am249382, la data 2011-11-12 15:53:55

Ei, doamne cu ce idei utopice vii! Fiecare ar arata cu degetul spre vecinul de la randul care s-ar forma la votare deoarece formalitatile sunt greoaie! Unul scos din rand imediat ar apela la contraexpertiza si ar da in judecata comisia. Si apoi multi din cei prosti s-ar putea destepta iar cei care sunt validati ca sanatosi s-ar sminti in fata listelor candidatilor si ar gresi locul stampilei? Eu zic sa cautam ceva mai practic de pus in miscare cum ar fi sa eliminam pe cei care insulta pe acest forum in loc sa discutam civilizat cu intrebari clare si raspunsuri dupa cunostintele fiecaruia. La anul, cand vom vedea ca e si mai greu iar cei care se lasa cumparati pe-un kil de ulei vor simti si alte nevoi s-or destepta de la sine.

him ! ieri- alaltaieri, ca nu mai stiu cind anume, Bogdan Chireac a zis una justa : nu numai ca NU se vor rusina cei ce-si vind votul p'o punga cu oaresce in ea, ci isi vor NEGOCIA / CONDITIONA votul in functie de marimea si valoarea pungii !

Si eu am aceeasi teama dar stii cum e aici: imediat sar de pe margine sa te catalogheze. Atata timp cat primarii sunt de la PDL sa fie clar ca acele comune sunt condamnate. Comuna mea are cinci sate in subordine si toate ajutoarele pe care le primeste primaria de la CE sunt impartite la cei care l-au votat si a fost votat cu 60% din prima. Acestia nu discuta decat sa spuna ca nu vom avea altul mai bun!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 17:36

De la: _gal_ina, la data 2011-11-12 17:27:38

Ei, doamne cu ce idei utopice vii! Fiecare ar arata cu degetul spre vecinul de la randul care s-ar forma la votare deoarece formalitatile sunt greoaie! Unul scos din rand imediat ar apela la contraexpertiza si ar da in judecata comisia. Si apoi multi din cei prosti s-ar putea destepta iar cei care sunt validati ca sanatosi s-ar sminti in fata listelor candidatilor si ar gresi locul stampilei? Eu zic sa cautam ceva mai practic de pus in miscare cum ar fi sa eliminam pe cei care insulta pe acest forum in loc sa discutam civilizat cu intrebari clare si raspunsuri dupa cunostintele fiecaruia. La anul, cand vom vedea ca e si mai greu iar cei care se lasa cumparati pe-un kil de ulei vor simti si alte nevoi s-or destepta de la sine.

Si eu am aceeasi teama dar stii cum e aici: imediat sar de pe margine sa te catalogheze. Atata timp cat primarii sunt de la PDL sa fie clar ca acele comune sunt condamnate. Comuna mea are cinci sate in subordine si toate ajutoarele pe care le primeste primaria de la CE sunt impartite la cei care l-au votat si a fost votat cu 60% din prima. Acestia nu discuta decat sa spuna ca nu vom avea altul mai bun!

Ce sa'i faci,se mai schimba timpurile,oamenii.......doar gandirea implementata adanc in mintile labile, de pe timpul comunist o poate schimba doat harletul si lopata.....nasol !

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
MUNTEANCA

14 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 19:04

De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

Poporu esti mulți,sa le deie cu ciomagu pi șeli bre,pina scoati tat ce o furat și pi urma sa le deie cu sare și puși la uscat,alta soluție nu cred ca da rezultati.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 21:18

ACIDU' SULFURIC presarat din belsug pe ei...si-apoi o scanteie intamplatoare...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 21:19

De la: Silver9AM, la data 2011-11-12 17:36:26
De la: _gal_ina, la data 2011-11-12 17:27:38

Ce sa'i faci,se mai schimba timpurile,oamenii.......doar gandirea implementata adanc in mintile labile, de pe timpul comunist o poate schimba doat harletul si lopata.....nasol !

ai dreptate cu labiile.... da' sunt sincer interesat,e vorba de cele mici sau de cele mari... ???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 21:21

De la: 9am117598, la data 2011-11-07 14:55:23PAR NU MAI ARE , EU VOIAM SA-L TRAG DE PAR::)DAR VOIAM SA-I SPARG CATEVA AOUA IN CAPU ALA CHEL FARA JUDECATA BUNA, IMBUIBAT DE ALCOL, DAR A SPUS CINEVA CA E PACAT SA STRIC OUALE, A ZIS SA IAU O PIATRA SI SA-I DAU CU EA IN CAP CU PRIMA OCAZIE
CUM APATIT-O CONSTANTINESCU CU CERNEAAL IN FATA :)CUM IL PRIND CUM IL F.UT.

intereseaza-te ce-a patit berlusconi,mi se pare mai sucar...

traianasanat

9 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 13 Noiembrie 2011, ora 01:05

In aceasta situatie dezastroasa a tarii, care i-mi sfasie inima, afirm cuu o satisfactie egoista, ca nu l-am votat niciodata pe base, deoarece m-am prins, din start, ce-i poate capul.
Deasemenea, printr-o petitie, am renuntat (simbolic) la Presedintele Romaniei Traian Basescu, imediat ce, la suparare, a renuntat la serviciile POLITIEI RUITIERE.
Si cu asta ce-am facut???
Situatia-i complexa tare de tot!!! Din start, pe cine ar fi trebuit sa votam??? Pe liberali??? Nu se putea!!! Cum ar fi trbuit sa votam, imediat dupa constituanta, ca sa fie alesi liberalii, daca, atunci erau cam vre-o 5 partide liberalie, fiecare cu ambitii mari de putere, dar, fara potenta!!!
Ce-am castigat dupa "revolutie??? Sa vorbesc mult ,poate si bine si nimeni sa nu-mi dea o cat de mica atentie. Iata ce:

Sa-mi spun parerea despre "imaginea anului din Romania":
Traian BASE.... STRICA poza de grup, cu cei 50 de ierarhi:
Parca ar fi nichiduta ratacit intr-un mediu in care nu ar trebui sa aiba putere. Oare o are, oare n-o are???
Eu ced ca el se gandea ca, imediat ce o sa scape de acolo, o sa-si faca de cap si o sa ordone indracitilor puterii: Taieti tot, dati afara tot, DISTRUGETI TOOOOOTTTT!!!!
Si,bineinteles, nu a reusit sa se abtina sa nu hahaiasca :Ha, ha, .... haaaaaaa!!!
Diavol nu gluma!!!

2)Sa-l folosesc pe nichiduta in catrenele mele:
https://picasaweb.google.com/117446511140392620428/PACALIREAELEC...#

3) Sa rostesc .... caracterizarea nichidutilor:
www.youtube.com/watch?v=n4dwiH69Gyk

Prin videoclip protestez, in special, impotriva PDL, partid cica “liberal”, actualmente la putere.
Am selectat fragmente din “Scrisoaea III”, in care sunt caracterizati perfect parlamentarii de la putere, cat si cel care a format, contra naturii, actuala adunatura majoritara distrugatoare.

4) Sa scriu slogane:
Traian Basescu este un pacalici profesionist, format la scoala turnatorilor activi!!!
Traian Basescu e un latrau cu cerul gurii negru ca taciunele. Latra continuu har-ham- taie tot, da afara tot, distruge tot !!!
Etc.
Si cu asta ce-am facut???.

La toate alegerile, care au fost pana in prezent, care s-au distins a fi prostii si care desteptii???

>TRAIAN TANASA< (Citnd conform sagetilor rezulta pseudonimul meu: >TRAIAN ASANAT
Danadam

99 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2011, ora 09:02

Domnule Taianasanat, daca cititi cu atentie postarile, ptr diferite teme propuse, ve-ti observa ca la mai mult de jumatate din romani daca nu le dai circ si nu-i lasi sa faca bascalie cu accent tiganesc, nu sint ei, se intristeaza ptr ca isi dau seama ca li se cere ceva ce el nu poate, seriozitate. Sa va dau un exemplu, in luna iulie la una din institutiile bugetare mari din Bucuresti, s-a hotarit intrarea in greva si 2 zile de proteste. Dupa ce s-au obtinut aprobarile necesare ptr miting, lucrurile pareau ca si facute, numai ca stupoare, lumea nu a mers la nici un miting, nici un protest, uni la o terasa, alti la tara, alti la strand ...... e foarte adevarat, persoana de la care stiu, a plecat la tara 2 zile ca-i greva !!!!!!!! In alte tari daca se declara greva, lumea e acolo si protesteaza, isi spune durerea, motivul ptr care a facut greva si cere rezolvarea lui. La noi in Romania, nici opozitia nu-si face datoria, asteapta anul viitor sa ajunga dirijori ....
Si ptr domnul XYZ, mici berea, sarmalele si malaiul poate la anul GARANTAT VANGHELIE, ca vezi tu acuma de ce la baietii destepti e mai ieftin si mai usor ei e seriosi bre, stie ce vor si cum sa obtina, in rest succes cu bascalia ca atita .... te duce capul gol si mintea din burta. Ehei, daca ai baga 2 mici o bere si o mamaliga ce ti-ar veni mintea la cap nu, adica vezi tu e o diferenta, baietii destepti au mintea in cap ptr ca au invatat, tu ai minte in burta ptr ca ...... esti semcher de Bucuresti si pe astia i-a crescut cartierul cu mamaliga, mici cirnati si bere.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2011, ora 11:04

De la: Danadam, la data 2011-11-13 09:02:11 Domnule Taianasanat, daca cititi cu atentie postarile, ptr diferite teme propuse, ve-ti observa ca la mai mult de jumatate din romani daca nu le dai circ si nu-i lasi sa faca bascalie cu accent tiganesc, nu sint ei, se intristeaza ptr ca isi dau seama ca li se cere ceva ce el nu poate, seriozitate. Sa va dau un exemplu, in luna iulie la una din institutiile bugetare mari din Bucuresti, s-a hotarit intrarea in greva si 2 zile de proteste. Dupa ce s-au obtinut aprobarile necesare ptr miting, lucrurile pareau ca si facute, numai ca stupoare, lumea nu a mers la nici un miting, nici un protest, uni la o terasa, alti la tara, alti la strand ...... e foarte adevarat, persoana de la care stiu, a plecat la tara 2 zile ca-i greva !!!!!!!! In alte tari daca se declara greva, lumea e acolo si protesteaza, isi spune durerea, motivul ptr care a facut greva si cere rezolvarea lui. La noi in Romania, nici opozitia nu-si face datoria, asteapta anul viitor sa ajunga dirijori ....
Si ptr domnul XYZ, mici berea, sarmalele si malaiul poate la anul GARANTAT VANGHELIE, ca vezi tu acuma de ce la baietii destepti e mai ieftin si mai usor ei e seriosi bre, stie ce vor si cum sa obtina, in rest succes cu bascalia ca atita .... te duce capul gol si mintea din burta. Ehei, daca ai baga 2 mici o bere si o mamaliga ce ti-ar veni mintea la cap nu, adica vezi tu e o diferenta, baietii destepti au mintea in cap ptr ca au invatat, tu ai minte in burta ptr ca ...... esti semcher de Bucuresti si pe astia i-a crescut cartierul cu mamaliga, mici cirnati si bere.

Domnujl este xyw,iara xyz este o doamna!

Danadam

99 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2011, ora 14:18

De la: Tramp, la data 2011-11-14 11:04:19
De la: Danadam, la data 2011-11-13 09:02:11 Domnule Taianasanat, daca cititi cu atentie postarile, ptr diferite teme propuse, ve-ti observa ca la mai mult de jumatate din romani daca nu le dai circ si nu-i lasi sa faca bascalie cu accent tiganesc, nu sint ei, se intristeaza ptr ca isi dau seama ca li se cere ceva ce el nu poate, seriozitate. Sa va dau un exemplu, in luna iulie la una din institutiile bugetare mari din Bucuresti, s-a hotarit intrarea in greva si 2 zile de proteste. Dupa ce s-au obtinut aprobarile necesare ptr miting, lucrurile pareau ca si facute, numai ca stupoare, lumea nu a mers la nici un miting, nici un protest, uni la o terasa, alti la tara, alti la strand ...... e foarte adevarat, persoana de la care stiu, a plecat la tara 2 zile ca-i greva !!!!!!!! In alte tari daca se declara greva, lumea e acolo si protesteaza, isi spune durerea, motivul ptr care a facut greva si cere rezolvarea lui. La noi in Romania, nici opozitia nu-si face datoria, asteapta anul viitor sa ajunga dirijori ....

Corect .. deci XYW

9am077244

28 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2011, ora 15:23

sa se mute

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2011, ora 20:15

De la: Danadam, la data 2011-11-14 14:18:01

Corect .. deci XYW

Eu,pe doana o caut! N-ai vazut-o???

Danadam

99 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 11:00

De la: Tramp, la data 2011-11-14 20:15:46
De la: Danadam, la data 2011-11-14 14:18:01

Corect .. deci XYW

Eu,pe doana o caut! N-ai vazut-o???

Ba da era la piata cu doamna care ti-a pus tita-n gura, vindeau seminte si plingeau de smecheria ta ascunsa in spatele internetului si cind le gasesti sa le spui ca nu mai am timp .....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2011, ora 09:29

De la: _gal_ina, la data 2011-11-12 15:45:05
De la: radudflorescu, la data 2011-11-12 14:59:25Ce usor e ,,sa-l schimbe" cum frate ca au facut si fac in continuare absolut ce trebuie sa inlocuiasca vointa noastra cu a lor, oare care va fi castigatoarea alegerilor in 2012?...

Ramanem cu intrebarea in asteptare. Pana la alegeri (care inca nu se stie cand vor avea loc si daca sunt comasate/ aici e vorba si de cum calculeaza nenorocitii actuali ca le-ar iesi mai bine pasienta), se vor schimba multe: cei pe care azi ii depreciem vor trece in faza tranzitorie de "corecti" pentru ca USL-ul se va pitroci pana va deveni ceva opac, iar cand nu vom mai suporta vom reveni la USL pentru ca si aici trebuie sa se intample ceva! Ceva care sa-i elimine pe codosii batrani si sa lase sa mai gandeasca si activistii tineri. Dar vor aparea formatiuni noi, transfugi care isi vor pierde blanile...

Pentru a se PITROCI,bine si repede,USL-ul trebue rostogolit mult si bine de la PDL la UDMR si invers...........!

eugentampa958

26 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 20 Noiembrie 2011, ora 16:51

DA !!!!
Toti romanii sa plece din tara , cum de fapt se si face ,
sa ramana polilticienii singuri in tara.
Sa vedem atunci cine le mai asigura veniturile alea mari cu care sunt obisnuiti sa traiasca.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2011, ora 21:21

BUNA! DIN CATE STIU EU PRIMA DATA BERLUSCONII A PRIMIT UN PUMN IN FALCA DE A FOST PLIN DE SANGE SI DUS LA SPITAL PT CA I-A SPART MAXILARU SI APOI A URMAT DEMISIA :0

9am077244

28 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2011, ora 14:17

magister2006

34 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2011, ora 17:16

Nu sunt incompetenti!! MAESTRI AI HOLOCAUSTULUI NATIONAL;MONSTRI
nici HITLER, NICI MUSOLINI, NICI STALIN, NICI... nu au fost incompetenti: au reprezentat geniul raului, otrava pamantului, stana cu rang imperial.
Nu sunt nici cei la care vareferiti incompetenti; sunt genii ai hrubelor mocirloase,sulfuroase, toxice ... cu harul de spune ca vor numai binele celor multi, care fura voturi nu cu caldarusa ci cu ... vaporul ( doar sunt mesteri in vanzare si de cargouri..), ne servesc sistematic minciuni sustinand ca le putem servi pe paine,slujesc tenebrele de prin scorburi puturoase

x?
PROPAGANDISTUL

8 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2011, ora 06:45

Cit mai mult sex oral !

In privința felației Fetelor invatati sa faceti felatie Studiile arata ca 50-80 % dintre femei practica felatia. De ce i-ar placea unei femei sa suga penisul unui barbat? De ca ar vrea sa aiba penisul lui in gura? In primul rand trebuie sa ai un barbat cu atitudinea corecta relativ la sex si la nevoile tale. Unele femei se resemneaza la sex, altele il accepta, altele participa de bunavoie cand sunt excitate si altora le place, nelasand partenerul sa initieze. Din pacate multe dintre femeile care nu fac sex de placere il fac cu un amant prost. Majoritatii femeilor carora le place sexul le place si felatia. Aceasta nu este o substitutie a sexului ci un adaos. Unele dintre cele mai bune partide de sex sunt cele care includ felatia si cunnilingus-ul ca preludiu. Secretarul general al PDL le-a sfãtuit pe femeile democrat-liberale din Bistriþa-Nãsãud sã le ia ca exemplu pe cele trei femei ministru din Cabinetul Boc.
HAIFA

1 mesaj
Postat pe: 24 Noiembrie 2011, ora 08:33

Sa-l schimbe...are tot dreptul

Pagini: << 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: