gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 16:02
De la: 9am207786, la data 2011-03-15 15:11:44Cata vrajeala, si din pacate mai sunt naivi care mai cad in plasa.
Se tot vorbeste de criza, de probleme de datorii si de saracia in care traieste poporul - oamenii de rand.
Nu va suparati --- de exemplu se tot afirma ca Isarescu e un super profesionist si ca fara el ne duceam de mult la vale.
Va intreb insa altceva: Daca Isarescu e profesionist si tara se ingloada in datorii tot mai rau, atunci inseamna ca economistii, finantistii si inginerii cu care Ceausescu a pus la punct plata integrala a datoriei externe --- SI CARE A SI REUSIT CA PROIECT --- au fost de-a dreptul GENIALI!!!
Cred altceva - ca de 21 de ani tara asta pe care au pus mana strainii e lasata pentru praduiala si pentru asta avem tot felul de saltimbaci si neica nimeni la conducerea ei, ca strainii sa isi faca mendrele aici.
Chiar asa Ceausescu si cu economistii din 1980 au fost chiar asa de genial, de au scos tara din datorii??? cu eforturile si lipsurile pe care foarte multi le cunoastem...
ACUM DE CE "NU SE POATE"? Ar fi cazul sa ne trezim si sa nu mai credem vrajelile care ne sunt picurate zilnic cu pipeta la tembelizor si in presa.
vrajeala ? adica ,unde-i vrajeala ? Da, economistii ,finantistii de pe vremea lui Ceasca au fost buni si sunt si acum buni, dar ii intreaba cineva de meseria lor si de solutiile lor ? NU ! de ce ? pai simplu si ti-a spus-o clar purtatorul de vorbe a lui BNR - via Isarescu : ptr. ca ACUM , POLITICUL ESTE IN CONFLICT DE INTERESE CU ECONOMIA RO ! vrei o traducere la fraza asta ? am mai facut-o pe un alt topic, ti-o fac si tie : Basescule, Bocule si PDL.isti , LUATI Laba de pe Economia tarii ca ne ducem de ripa cu politica voastra de nesatui ! NU ii intereseaza pe ei scoaterea tarii din criza ; pe ei ii intereseaza afacerile lor si sa scoata cit mai mult ,acum cit mai sunt la ciolan ! altfel, la sf. lui 2008 cind au cistigat alegerile parlamentare si Basescu ii sustinea din toate puterile si STIAU ca vine Criza si in Ro, adunau economistii aia si finantistii din Inst. de Prognoza si de pe unde or mai fi si intocmeau un PLAN asa cum faceau si pe vremea lui Ceau' ....aveau la dispozitie 4 ani plini ptr. a-l pune-n functiune si Urmari Piata si corecta de era ceva de corectat si tineau de el cu sfintenie ! NU i-a oprit Nimeni : erau majoritari in Parlament si opozitia la pamint ! au facut asta ? NU ! au inceput cu Reducerile cheltuielilor pe care ei insisi le faceau ? NU ! si-au redus personalul din agentiile guvernamentale , unde-s salarii cu adevarat "nesimtite" ? NU ! au luat la control vamile ,stopind afacerile de miliarde de euro in dauna Statului roman ? NU ! au luat la control averile ilicite si pe cei ce nu-si platesc datoriile la Stat....Boureanu are datorii de citeva mild . si nu numai el , i-a Obligat cineva sa le plateasca ? NU ! au inceput prin a taia de'avalma 25% , fara nici-o noima , fara logica , din salariile bugetarilor , cresterea TVA si etc.etc ! dind afara fara nici-o posibilitate de a se angaja undeva, sute de mii de oameni , te mai miri ca nu-s bani in Buget ptr. salarii si pensii ? asa se face daca vrei sa -ti salvezi TZARA de colaps sau exact asta faci cind vrei s-o pui definitiv la pamint ?!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
136 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 16:05
De la: 9am243736, la data 2011-03-15 15:46:57De la: nastasemihail, la data 2011-03-15 15:41:40Si ce tine de foame? Dictatura?
Ucraina, China, Rusia, Coreea de N. Chiar si la noi. Au fost perioade de foamete in timpul dictaturilor.
Pe timp de dictat militar, nu intereseaza pe nimeni cine moare de foame.
La noi, in democratie, au trecut 4 ani de sceta f puternica. Si au fost alimente.
Vom vedea unde e mai bine. In Libia sau Egipt. In Libia nu se instaureaza democratie. In Egipt Da. Daca va fi si acolo.
Atunci sa ne pronuntam.
Eu am experienta dictaturii ceausiste, cind eu nu puteam cumpara nici piine. Imi cumparau parintii.
Nu se gasea nimic pe piata.
stai linistit, nu se compara cu seceta din '46 si nici conditiile nu mai sunt aceleasi, din granar am devenit mare importator... ar putea fi seceta tot timpul...
In 1946 ,se cumpara faina de seminte de matura,planta din care sa fac maturile,in 1949 se face reforma monetara iar in 1952 ultima stabilizare ,care ramine neschimbata pina in 1989.Dupa 1990 ce se intimpla cu leul romanesc si cine fura sub acoperire ?
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
|
Fosta membra 9am.ro
136 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 16:13
De la: gabigabi, la data 2011-03-15 16:02:23De la: 9am207786, la data 2011-03-15 15:11:44Cata vrajeala, si din pacate mai sunt naivi care mai cad in plasa.
Se tot vorbeste de criza, de probleme de datorii si de saracia in care traieste poporul - oamenii de rand.
Nu va suparati --- de exemplu se tot afirma ca Isarescu e un super profesionist si ca fara el ne duceam de mult la vale.
Va intreb insa altceva: Daca Isarescu e profesionist si tara se ingloada in datorii tot mai rau, atunci inseamna ca economistii, finantistii si inginerii cu care Ceausescu a pus la punct plata integrala a datoriei externe --- SI CARE A SI REUSIT CA PROIECT --- au fost de-a dreptul GENIALI!!!
Cred altceva - ca de 21 de ani tara asta pe care au pus mana strainii e lasata pentru praduiala si pentru asta avem tot felul de saltimbaci si neica nimeni la conducerea ei, ca strainii sa isi faca mendrele aici.
Chiar asa Ceausescu si cu economistii din 1980 au fost chiar asa de genial, de au scos tara din datorii??? cu eforturile si lipsurile pe care foarte multi le cunoastem...
ACUM DE CE "NU SE POATE"? Ar fi cazul sa ne trezim si sa nu mai credem vrajelile care ne sunt picurate zilnic cu pipeta la tembelizor si in presa.
vrajeala ? adica ,unde-i vrajeala ? Da, economistii ,finantistii de pe vremea lui Ceasca au fost buni si sunt si acum buni, dar ii intreaba cineva de meseria lor si de solutiile lor ? NU ! de ce ? pai simplu si ti-a spus-o clar purtatorul de vorbe a lui BNR - via Isarescu : ptr. ca ACUM , POLITICUL ESTE IN CONFLICT DE INTERESE CU ECONOMIA RO ! vrei o traducere la fraza asta ? am mai facut-o pe un alt topic, ti-o fac si tie : Basescule, Bocule si PDL.isti , LUATI Laba de pe Economia tarii ca ne ducem de ripa cu politica voastra de nesatui ! NU ii intereseaza pe ei scoaterea tarii din criza ; pe ei ii intereseaza afacerile lor si sa scoata cit mai mult ,acum cit mai sunt la ciolan ! altfel, la sf. lui 2008 cind au cistigat alegerile parlamentare si Basescu ii sustinea din toate puterile si STIAU ca vine Criza si in Ro, adunau economistii aia si finantistii din Inst. de Prognoza si de pe unde or mai fi si intocmeau un PLAN asa cum faceau si pe vremea lui Ceau' ....aveau la dispozitie 4 ani plini ptr. a-l pune-n functiune si Urmari Piata si corecta de era ceva de corectat si tineau de el cu sfintenie ! NU i-a oprit Nimeni : erau majoritari in Parlament si opozitia la pamint ! au facut asta ? NU ! au inceput cu Reducerile cheltuielilor pe care ei insisi le faceau ? NU ! si-au redus personalul din agentiile guvernamentale , unde-s salarii cu adevarat "nesimtite" ? NU ! au luat la control vamile ,stopind afacerile de miliarde de euro in dauna Statului roman ? NU ! au luat la control averile ilicite si pe cei ce nu-si platesc datoriile la Stat....Boureanu are datorii de citeva mild . si nu numai el , i-a Obligat cineva sa le plateasca ? NU ! au inceput prin a taia de'avalma 25% , fara nici-o noima , fara logica , din salariile bugetarilor , cresterea TVA si etc.etc ! dind afara fara nici-o posibilitate de a se angaja undeva, sute de mii de oameni , te mai miri ca nu-s bani in Buget ptr. salarii si pensii ? asa se face daca vrei sa -ti salvezi TZARA de colaps sau exact asta faci cind vrei s-o pui definitiv la pamint ?!
Hai mai gabigabi ,ca exagerezi !Cite clase are Basescu ,dar Boc! de contabilitate ! Cu pregatirea lor sunt perfect valabili la incadrare prin concurs pentru paza si vidanjarea latrinei de la Casa Alba .
|
9am243736
2704 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 16:18
De la: circotas, la data 2011-03-15 16:05:18De la: 9am243736, la data 2011-03-15 15:46:57De la: nastasemihail, la data 2011-03-15 15:41:40Si ce tine de foame? Dictatura?
Ucraina, China, Rusia, Coreea de N. Chiar si la noi. Au fost perioade de foamete in timpul dictaturilor.
La noi, in democratie, au trecut 4 ani de sceta f puternica. Si au fost alimente.
Vom vedea unde e mai bine. In Libia sau Egipt. In Libia nu se instaureaza democratie. In Egipt Da. Daca va fi si acolo.
Atunci sa ne pronuntam.
Eu am experienta dictaturii ceausiste, cind eu nu puteam cumpara nici piine. Imi cumparau parintii.
stai linistit, nu se compara cu seceta din '46 si nici conditiile nu mai sunt aceleasi, din granar am devenit mare importator... ar putea fi seceta tot timpul...
In 1946 ,se cumpara faina de seminte de matura,planta din care sa fac maturile,in 1949 se face reforma monetara iar in 1952 ultima stabilizare ,care ramine neschimbata pina in 1989.Dupa 1990 ce se intimpla cu leul romanesc si cine fura sub acoperire ?
man, ai dreptate, multi am ramas fara acoperis...
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 16:19
De la: 9am243736, la data 2011-03-15 15:46:57De la: nastasemihail, la data 2011-03-15 15:41:40Si ce tine de foame? Dictatura?
Atunci sa ne pronuntam.
In perioada asta nu maninc din import. Maninc de la cei pe care statul vrea sa-i distruga, Deci sa instituie iar foamete, prin legi. In citiva ani se va vedea ce fac ei. Daca nu vor face cu cap.
Pfa la agricultori. Aia vor avea grija actelor, in loc sa produca mincare. La asta ma refer.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
9am243736
2704 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 16:27
De la: nastasemihail, la data 2011-03-15 16:19:41De la: 9am243736, la data 2011-03-15 15:46:57De la: nastasemihail, la data 2011-03-15 15:41:40Si ce tine de foame? Dictatura?
Atunci sa ne pronuntam.
In perioada asta nu maninc din import. Maninc de la cei pe care statul vrea sa-i distruga, Deci sa instituie iar foamete, prin legi. In citiva ani se va vedea ce fac ei. Daca nu vor face cu cap.
Pfa la agricultori. Aia vor avea grija actelor, in loc sa produca mincare. La asta ma refer.
teoretic ai dreptate, practic nu... mai degraba merg pe mana lui botis, si nu din ce am vazut la tv, cunosc personal situatia... bani se pompeaza in agricultura destui, numai ca nu se vad efectele in preturi si produse, specula este in floare iar depozitele en-gross lipsesc cu desavarsire...
nu se face agricultura fara organizare, iar organizare ca pe vremea comunistilor, nu mai pupam curand, ca ne-am emancipat...
|
Fosta membra 9am.ro
136 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 16:30
De la: nastasemihail, la data 2011-03-15 16:19:41De la: 9am243736, la data 2011-03-15 15:46:57De la: nastasemihail, la data 2011-03-15 15:41:40Si ce tine de foame? Dictatura?
Atunci sa ne pronuntam.
Asa ca daca mai cistigati ceva bani la munca in occident,cumparati tractor ,plug si grapa si primiti oamenii la sapa ,ca iar apar balariile .
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 17:45
De la: circotas, la data 2011-03-15 16:13:44De la: gabigabi, la data 2011-03-15 16:02:23De la: 9am207786, la data 2011-03-15 15:11:44Cata vrajeala, si din pacate mai sunt naivi care mai cad in plasa.
Hai mai gabigabi ,ca exagerezi !Cite clase are Basescu ,dar Boc! de contabilitate ! Cu pregatirea lor sunt perfect valabili la incadrare prin concurs pentru paza si vidanjarea latrinei de la Casa Alba .
pai, tocmai ca N-au , dar au pretentia de a conduce o tara si o mai scoate si la liman si toti oamenii aia, a caror meserie era de finantisti si economisti , someaza ! observi tu vreo strategie la guvernul asta ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 19:08
De la: 9am178165, la data 2011-03-14 11:19:19De la: Silver9AM, la data 2011-03-12 20:02:54De la: 9am178165, la data 2011-03-12 19:41:03De la: Silver9AM, la data 2011-03-12 18:21:22De la: Will, la data 2011-03-12 18:04:39E, vedeti?
Prostia romanului!
Cei mari, ii atita pe cei mici, ca sa-i tina ocupati, in timp ce ei savirsesc mirsavii!
TREZESTE-TE ROMANE!!!!
STAI LINISTIT,TU NICI MACAR MIC NU ESTI........TINE MANA STANGA RIDICATA.........
Te-ai trezit vorbind, cu toate ca nu intelegi nimic!! Tu argintatule refuzi sa admiti ca esti un limitat si din acest motiv poluezi si tu forumul!!! Mai ia o Lecitina, poate te ajuta sa faci niste sinapse in plus!!!!
MAI SCHIZO. IAR NU TI'AI LUAT PASTILELE ?
Degeaba vorbesti, tu esti bolnavul!!!
Nimeni nu l-ar sustine NEPLATIT FIIND pe basescu, pentru ca a nenorocit pe toata lumea, iar TARA NU E MODERNIZATA, NU E RECONSTRUITA, NU S-A INVESTIT IN DEZVOLTAREA EI!!!!!!!!!!
Unde sunt banii pentru care am acumulat atatea datorii, poatacule??? Ce pisici au facut basescu si udrea cu ei, ca NU SE VEDE NIMIC: AUTOSTRAZI -IOC, CFR -IOC, STATIUNI TURISTICE REABILITATE -IOC, INVESTITORI STRAINI ATRASI -IOC, MULTINATIONALE ADUCE IN ROMANIA -IOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce a facut fraudulosul de la Cotroceni cu banii romanilor, postacule???
LA ASTEA SA RASPUNZI, CA ASTEA NE ARD PE NOI, N-AVEM NEVOIE DE COMENTARIILE TALE DE 20 DE BANI BUCATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pai mai corect ar fi sa intreb eu unde sunt banii! Ne-am imprumutat la FMI ca sa sustinem pomenile care vi s-au dat voua, celor de la stat! Pe banii astia v-ati luat salariile de bugetari, iar de platit datoriile tot cei din mediul privat le vor plati, pentru ca firmele private produc, cele bugetare consuma!
Fara banii astia de la FMI ai fi avut acum euro la 6 sau 7 lei si ai fi urlat ca nu mai poti sa cumperi nimic cu salariul tau. Dar astea sunt prea complicate pentru o necuvantatoare ca tine!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
Fosta membra 9am.ro
1670 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 19:15
Romania,
va cistiga locul in Guines Book, la capitolul:
"100 de ani de saracie in epoca moderna"
Singura rezolvare: uniti-va romani!
|
adrianno77
21 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 21:42
cu intarziere am citit ce a-ti scris pe forum si sa stiti ca aveti intutotul dreptate. sa nu credem ca schimband o persoana sau mai multe va schimba totul.... primul pas e anularea imunitati parlamentare si al doilea pas e anularea oricarei salarizari sau retributii catre alesi. ce va duce cred eu la o crestere economica.
|
Fosta membra 9am.ro
754 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 22:25
De la: adrianno77, la data 2011-03-15 21:42:23cu intarziere am citit ce a-ti scris pe forum si sa stiti ca aveti intutotul dreptate. sa nu credem ca schimband o persoana sau mai multe va schimba totul.... primul pas e anularea imunitati parlamentare si al doilea pas e anularea oricarei salarizari sau retributii catre alesi. ce va duce cred eu la o crestere economica.
Io vreau sa-l schimb pe Boc cu Elena !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 09:07
De la: CIURUITILOR, la data 2011-03-15 22:25:58De la: adrianno77, la data 2011-03-15 21:42:23cu intarziere am citit ce a-ti scris pe forum si sa stiti ca aveti intutotul dreptate. sa nu credem ca schimband o persoana sau mai multe va schimba totul.... primul pas e anularea imunitati parlamentare si al doilea pas e anularea oricarei salarizari sau retributii catre alesi. ce va duce cred eu la o crestere economica.
Cine??? TARFA????
|
CIPRIOTUL
90 mesaje
Oras: Alexandria
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 02:11
De la: circotas, la data 2011-03-15 16:05:18De la: 9am243736, la data 2011-03-15 15:46:57De la: nastasemihail, la data 2011-03-15 15:41:40Si ce tine de foame? Dictatura?
Atunci sa ne pronuntam.
Carcotasule ala se numeste tatar sau sorg si semintele sunt comestibile,mai bune desat multe alte balarii comestibile,acum se mananca ,lucerna ,ovazul .
lucerna e una din cele mai bune plante care contin proteine si vitamine,minerale,etc.
|
CIPRIOTUL
90 mesaje
Oras: Alexandria
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 02:13
De la: 9am178165, la data 2011-03-16 09:07:22De la: CIURUITILOR, la data 2011-03-15 22:25:58De la: adrianno77, la data 2011-03-15 21:42:23cu intarziere am citit ce a-ti scris pe forum si sa stiti ca aveti intutotul dreptate. sa nu credem ca schimband o persoana sau mai multe va schimba totul.... primul pas e anularea imunitati parlamentare si al doilea pas e anularea oricarei salarizari sau retributii catre alesi. ce va duce cred eu la o crestere economica.
Cine??? TARFA????
Unde sa-l schimbati ? la bursa de marfuri sub forma de troc?.Ambii sunt 2 NULITATI.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 09:16
De la: Black_Friday, la data 2011-03-15 19:08:36De la: 9am178165, la data 2011-03-14 11:19:19De la: Silver9AM, la data 2011-03-12 20:02:54De la: 9am178165, la data 2011-03-12 19:41:03De la: Silver9AM, la data 2011-03-12 18:21:22De la: Will, la data 2011-03-12 18:04:39E, vedeti?
Prostia romanului!
Cei mari, ii atita pe cei mici, ca sa-i tina ocupati, in timp ce ei savirsesc mirsavii!
TREZESTE-TE ROMANE!!!!
STAI LINISTIT,TU NICI MACAR MIC NU ESTI........TINE MANA STANGA RIDICATA.........
Te-ai trezit vorbind, cu toate ca nu intelegi nimic!! Tu argintatule refuzi sa admiti ca esti un limitat si din acest motiv poluezi si tu forumul!!! Mai ia o Lecitina, poate te ajuta sa faci niste sinapse in plus!!!!
Nimeni nu l-ar sustine NEPLATIT FIIND pe basescu, pentru ca a nenorocit pe toata lumea, iar TARA NU E MODERNIZATA, NU E RECONSTRUITA, NU S-A INVESTIT IN DEZVOLTAREA EI!!!!!!!!!!
Unde sunt banii pentru care am acumulat atatea datorii, poatacule??? Ce pisici au facut basescu si udrea cu ei, ca NU SE VEDE NIMIC: AUTOSTRAZI -IOC, CFR -IOC, STATIUNI TURISTICE REABILITATE -IOC, INVESTITORI STRAINI ATRASI -IOC, MULTINATIONALE ADUCE IN ROMANIA -IOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA ASTEA SA RASPUNZI, CA ASTEA NE ARD PE NOI, N-AVEM NEVOIE DE COMENTARIILE TALE DE 20 DE BANI BUCATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pai mai corect ar fi sa intreb eu unde sunt banii! Ne-am imprumutat la FMI ca sa sustinem pomenile care vi s-au dat voua, celor de la stat! Pe banii astia v-ati luat salariile de bugetari, iar de platit datoriile tot cei din mediul privat le vor plati, pentru ca firmele private produc, cele bugetare consuma!
Fara banii astia de la FMI ai fi avut acum euro la 6 sau 7 lei si ai fi urlat ca nu mai poti sa cumperi nimic cu salariul tau. Dar astea sunt prea complicate pentru o necuvantatoare ca tine!
himmm !  deci, esti de acord cu base' cind zicea ca salariile si pensiile sunt Cancerul bugetului de stat, chit ca-mi ziceai mie ca am inteles aiurea !
P.S. tu n-ai nici-un pensionar in familie ? o mama,un tata, un socru, o bunica ? himmm!
|
9am207786
153 mesaje
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 16:26
Gabigabi... Vad ca esti calata pe Base si ai lui.
Eu spuneam mai mult decat atat... De 21 de ani suntem furati de catre politrucii excroci si tradatori de neam si tara.
E foarte greu sa facem comparatii Base versus Iliescu sau versus Nastase...
Eu tocmai din asta se hranesc, ca noi oamenii de rand ne dezbinam din cauza partizanatului politic, iar in dezbinarea creata, ei pot sa fure in voie, fiecare cu propria sleahta.
ASTA AR TREBUI SA NU MAI FACEM: SA NU NE MAI LASAM DEZBINATI.
Ai impresia ca Nastase a fost un hot mai "de treaba" decat Basescu&CO???
Nastase dorea o mafie personala PSD care sa acapareze tot. La Base doreste acelasi rezultat, cumva printr-o alta metoda: sa aiba numai ai lui din ce sa se infrupte, iar restul sa piara.
POVESTEA PE CARE NE-O INDRUGA POLITICIENII LA FIECARE ALEGERI: "ROMANI, DACA MERGETI LA VOT, SA ALEGETI RAUL MAI MIC" --- este exact ce ar trebui sa nu faca poporul ROMAN.
Sa nu mai acceptam raul "mic" ca varianta "buna". Raul ramane oricum.
Sistemul joaca murdar. Pana acum au acordat salarii bune in M.I. si foarte multa lume a fost tentata sa lucreze in Politie si alte structuri.
Acuma dau cu tarnacopul si acolo, asa cum fac in toate institutiile statului. Vedeam la stiri primariile care ai ramas cu 1-3 angajati. Acuma sunt pusi sa distruga chiar statul ROMAN. Asta nu e o noutate. Asta au facut de la inceput si Ion Iliescu si Petre Roman si multi altii.
Asta se intampla de 21 de ani! din pacate...
Manipularea in forma continuata ar fi ca la urmatoarele alegeri romanii sa spuna: "E jale cu Basescu, nu se mai poate, sa vina PSD+PNL, tot vom trai un pic mai bine" ... si tot asa tradatorii de neam si tara se tot perpetueaza in jilturile inalte ale acestei tari, de unde servesc interesele stapinilor straini - cei care cu adevarat sunt stapanii acestei tari, incepand din Decembrie 1989.
Ar trebui sa ne trezim. Cat tot traim cu speranta desarta ca "vin ceilalti, si fura, dar mai dau ceva si la popor"
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 17:12
De la: 9am207786, la data 2011-03-17 16:26:28Gabigabi... Vad ca esti calata pe Base si ai lui.
Eu spuneam mai mult decat atat... De 21 de ani suntem furati de catre politrucii excroci si tradatori de neam si tara.
E foarte greu sa facem comparatii Base versus Iliescu sau versus Nastase...
Eu tocmai din asta se hranesc, ca noi oamenii de rand ne dezbinam din cauza partizanatului politic, iar in dezbinarea creata, ei pot sa fure in voie, fiecare cu propria sleahta.
ASTA AR TREBUI SA NU MAI FACEM: SA NU NE MAI LASAM DEZBINATI.
Ai impresia ca Nastase a fost un hot mai "de treaba" decat Basescu&CO???
Nastase dorea o mafie personala PSD care sa acapareze tot. La Base doreste acelasi rezultat, cumva printr-o alta metoda: sa aiba numai ai lui din ce sa se infrupte, iar restul sa piara.
POVESTEA PE CARE NE-O INDRUGA POLITICIENII LA FIECARE ALEGERI: "ROMANI, DACA MERGETI LA VOT, SA ALEGETI RAUL MAI MIC" --- este exact ce ar trebui sa nu faca poporul ROMAN.
Sa nu mai acceptam raul "mic" ca varianta "buna". Raul ramane oricum.
Sistemul joaca murdar. Pana acum au acordat salarii bune in M.I. si foarte multa lume a fost tentata sa lucreze in Politie si alte structuri.
Acuma dau cu tarnacopul si acolo, asa cum fac in toate institutiile statului. Vedeam la stiri primariile care ai ramas cu 1-3 angajati. Acuma sunt pusi sa distruga chiar statul ROMAN. Asta nu e o noutate. Asta au facut de la inceput si Ion Iliescu si Petre Roman si multi altii.
Asta se intampla de 21 de ani! din pacate...
Manipularea in forma continuata ar fi ca la urmatoarele alegeri romanii sa spuna: "E jale cu Basescu, nu se mai poate, sa vina PSD+PNL, tot vom trai un pic mai bine" ... si tot asa tradatorii de neam si tara se tot perpetueaza in jilturile inalte ale acestei tari, de unde servesc interesele stapinilor straini - cei care cu adevarat sunt stapanii acestei tari, incepand din Decembrie 1989.
Ar trebui sa ne trezim. Cat tot traim cu speranta desarta ca "vin ceilalti, si fura, dar mai dau ceva si la popor"
da, acum sunt calata pe Basescu si PD , la fel cum eram si din 90 incoace pe iliescu si Psd....atita tot ca atunci Nu aveam internet ....mai ieseam in strada dar, la ce ne-a folosit ?
dar, daca sunt atit de "rea" cu Basescu este ca Ne-a MINTIT Ordinar pe toti! .....cel putin, pe Iliescu il stiam cine este si nu s-a dat altceva decit este : a spus clar ca valorile comunismului au fost intinate si ca el vrea sa faca un comunism cu fata curata, da? da ! in schimb, Bas a INSELAT CU BUNA STIINTA NEVOIA RO de a iesi de sub comunism ; de a ne curata clasa politica si de a aseza Ro in fagasurile unei Democratii Reale, nu Originale ca cea a lui Iliescu ! si ce vedem in fiecare zi ? vedem cum Constitutia actuala nu-i mai ajunge deloc- da' de loc dl. presedinte, dumnealui avind aspiratii cu mult mai mari ! asta vrea poporul roman sau nu pricepe inca ce ise pregateste politic ?
eu vad iesirea din aceasta situatie prin revenirea Monarhiei ! tu,cum o vezi ? ce solutie ai ?
|
9am245478__lupu_marin
5 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 23:40
INTREBAREA E FOARTE USOARA, DAR PENTRU ROMANIA E GREA DE ---" TOT "---
|
9am207786
153 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 15:32
De la: gabigabi, la data 2011-03-17 17:12:10
da, acum sunt calata pe Basescu si PD , la fel cum eram si din 90 incoace pe iliescu si Psd....atita tot ca atunci Nu aveam internet ....mai ieseam in strada dar, la ce ne-a folosit ?
dar, daca sunt atit de "rea" cu Basescu este ca Ne-a MINTIT Ordinar pe toti! .....cel putin, pe Iliescu il stiam cine este si nu s-a dat altceva decit este : a spus clar ca valorile comunismului au fost intinate si ca el vrea sa faca un comunism cu fata curata, da? da ! in schimb, Bas a INSELAT CU BUNA STIINTA NEVOIA RO de a iesi de sub comunism ; de a ne curata clasa politica si de a aseza Ro in fagasurile unei Democratii Reale, nu Originale ca cea a lui Iliescu ! si ce vedem in fiecare zi ? vedem cum Constitutia actuala nu-i mai ajunge deloc- da' de loc dl. presedinte, dumnealui avind aspiratii cu mult mai mari ! asta vrea poporul roman sau nu pricepe inca ce ise pregateste politic ?
eu vad iesirea din aceasta situatie prin revenirea Monarhiei ! tu,cum o vezi ? ce solutie ai ?
Pai exact asta iti explicam... Ca permanent suntem pusi sa alegem intre 2 rele si din cauza asta nu o sa ne fie bine niciodata.
Iliescu ne-a mintit, Base ne-a mintit, etc. Ilinescu ne-a mintit mai frumos, fiindca era scolit la Moskwa si a absolvit ceva mai multe clase. Mai mult decat atat, a fost "coleg" cu Gorbaciov, cel care cu o miscare de maestru, si-a dizolvat propria tara!!! (URSS)
Ati mai auzit pe undeva ca un conducator sa isi dizolve propria tara??? Cam asta a facut si Iliescu, ne-a lasat sa cadem la vale cu tot ce aveam: industrie, agricultura, sistem financiar-bancar.
Unde vedem altceva? In China. China a raspuns asa la presiunile Americane de a deschide China pentru investitii si piata de desfacere: OK, ne deschidem, dar in conditiile cu care suntem noi de acord:
- Investitii: DA, dar nu toata China. O zona aici pe coasta unde vin investitorii din afara sa faca proiecte "green field". Adica pe un camp sa vina altii sa construiasca de la zero. (fabrici, uzine, etc) In ce conditii? Pai statul chinez are minim 4% capital, dar drept de VETO in orice decizie (ca si cum ar avea 51% din capital)
ADICA, nu au demolat nimic din vechea industrie la acel moment. Au pus noile investitii peste ceea ce exista deja, ca pe un PLUS. De aici s-a generat cu adevarat PLUS VALOARE a economiei chinezesti.
Nu ca la noi, unde au luat strainii pe nimica toata intreprideri pe care le-au demolat, iar pe fierul vechi au luat mai multi bani decat au dat pe toata intreprinderea - dupa care au vandut si terenul si au facut mari profituri.
Adica chinezii si-au pastrat stapanirea aspura Chinei. Conducatorii chinei sunt chinezi --- asta fiindca nu au permis in 1989 sa vina altii stapani in China --- cu miscari gen piata Tien An Men.
Vedem acum lupte in Libia. In Egipt deja "revolutia" a invins --- culmea, desi Mubarak era omul americanilor...
Basescu spre deosebire de Iliescu e un golan smecher si securist. Ghici pentru cine lucreaza ca eu nu stiu.
Se tot bate saua cu securitatea romaneasca. Pe mine m-ar interesa mai tare sa stiu in romania cine pentru ce servicii secrete straine lucreaza???
Nu de alta, dar aflam acum dupa peste 100 de ani, ca pe vremea lui Eminescu, o serie de ministrii erau in solda serviciilor secrete ale imperiului Austro-Ungar.
DACA RAMAI IN JOCUL POLITIC--- nu ne mai place PD, vrem iar PSD sau PNL, nu se mai termina cu (dez)amagirea poporului niciodata. Ambele tabere fac acelasi joc: ASERVIREA ROMANIEI INTERESELOR STRAINE.
DACA NU INTELEGEM ASTA, INSEAMNA CA NU AM INVATAT NIMIC IN 21 DE ANI.
Macar pe vremea lui Ceausescu eram tinuti inchisi si nu intelegeam prea bine ce se intampla pe plan mondial.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 16:18
De la: 9am207786, la data 2011-03-18 15:32:19De la: gabigabi, la data 2011-03-17 17:12:10
Pai exact asta iti explicam... Ca permanent suntem pusi sa alegem intre 2 rele si din cauza asta nu o sa ne fie bine niciodata.
Iliescu ne-a mintit, Base ne-a mintit, etc. Ilinescu ne-a mintit mai frumos, fiindca era scolit la Moskwa si a absolvit ceva mai multe clase. Mai mult decat atat, a fost "coleg" cu Gorbaciov, cel care cu o miscare de maestru, si-a dizolvat propria tara!!! (URSS)
Ati mai auzit pe undeva ca un conducator sa isi dizolve propria tara??? Cam asta a facut si Iliescu, ne-a lasat sa cadem la vale cu tot ce aveam: industrie, agricultura, sistem financiar-bancar.
Unde vedem altceva? In China. China a raspuns asa la presiunile Americane de a deschide China pentru investitii si piata de desfacere: OK, ne deschidem, dar in conditiile cu care suntem noi de acord:
- Investitii: DA, dar nu toata China. O zona aici pe coasta unde vin investitorii din afara sa faca proiecte "green field". Adica pe un camp sa vina altii sa construiasca de la zero. (fabrici, uzine, etc) In ce conditii? Pai statul chinez are minim 4% capital, dar drept de VETO in orice decizie (ca si cum ar avea 51% din capital)
ADICA, nu au demolat nimic din vechea industrie la acel moment. Au pus noile investitii peste ceea ce exista deja, ca pe un PLUS. De aici s-a generat cu adevarat PLUS VALOARE a economiei chinezesti.
Nu ca la noi, unde au luat strainii pe nimica toata intreprideri pe care le-au demolat, iar pe fierul vechi au luat mai multi bani decat au dat pe toata intreprinderea - dupa care au vandut si terenul si au facut mari profituri.
Adica chinezii si-au pastrat stapanirea aspura Chinei. Conducatorii chinei sunt chinezi --- asta fiindca nu au permis in 1989 sa vina altii stapani in China --- cu miscari gen piata Tien An Men.
Vedem acum lupte in Libia. In Egipt deja "revolutia" a invins --- culmea, desi Mubarak era omul americanilor...
Basescu spre deosebire de Iliescu e un golan smecher si securist. Ghici pentru cine lucreaza ca eu nu stiu.
Se tot bate saua cu securitatea romaneasca. Pe mine m-ar interesa mai tare sa stiu in romania cine pentru ce servicii secrete straine lucreaza???
Nu de alta, dar aflam acum dupa peste 100 de ani, ca pe vremea lui Eminescu, o serie de ministrii erau in solda serviciilor secrete ale imperiului Austro-Ungar.
DACA RAMAI IN JOCUL POLITIC--- nu ne mai place PD, vrem iar PSD sau PNL, nu se mai termina cu (dez)amagirea poporului niciodata. Ambele tabere fac acelasi joc: ASERVIREA ROMANIEI INTERESELOR STRAINE.
DACA NU INTELEGEM ASTA, INSEAMNA CA NU AM INVATAT NIMIC IN 21 DE ANI.
Macar pe vremea lui Ceausescu eram tinuti inchisi si nu intelegeam prea bine ce se intampla pe plan mondial.
bun ! te-am intrebat si n-ai raspuns, de unde se vede ca @Lupu Marin are dreptate : usoara intrebarea, greu raspunsul : ce-i de facut ?
|
9am207786
153 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 17:42
De la: gabigabi, la data 2011-03-18 16:18:44
bun ! te-am intrebat si n-ai raspuns, de unde se vede ca @Lupu Marin are dreptate : usoara intrebarea, greu raspunsul : ce-i de facut ?
Metode sunt. Ne lipseste unitatea ca popor, la momentul asta. (la multi le cad balele dupa mirajul occidentului, iar altii sunt tradatori de neam si tara si nu s-ar mobiliza la o asemenea actiune, fiindca le e mai cald sa primeasca un bacsis de la strainii care jefuiesc tara)
Ar trebuie aplicate 2 metode simultan:
1. legala --- la urmatoarele alegeri ori nu iese nimeni la vot (decat membrii "talibani" de la fiecare partid) --- probabil vreo 2000 - 3000 de votanti
2. la limita legalitatii --- imediat dupa alegeri, greva generala in Romania si manifestatii publice, pana pleaca si guvernul si parlamentul si tot ce mai e acolo
3. Desfiintarea sistemul politic actual si revenirea la un sistem de conducere traditionala a tarii, FARA PARTIDE POLITICE (Conducere pamantea, de la nivel local pana --->>> la nivel central --- sfatul "batranilor" --->>> sfatul tarii)
4. Interzicerea partidelor politice (mai multe partide, care creaza dihonie si dezbinare, atat la conducerea tarii, cat si in randurile populatiei)
5. Readucerea valorilor traditionale in sistemul de gestionare al tarii si al economiei nationale: eliminarea lanturilor speculative, care sufoca valorile, averea si mijloacele de productie ale tarii.
6. Instituirea unui sistem autonom pentru conducatorii tarii, care sa asigure:
- lipsa dreptului de proprietate privata pentru conducatori (numai cei care renunta la besugul unei vieti materiale, pot accede la conducere - Conducatorii, sunt cei care trebuie sa serveasca interesele natiei)
- asigurarea unor mijloace decente de trai pentru conducatori
- confiscarea averii, retragerea cetateniei Romane si expulzarea in afara granitelor nationale, pentru tradatorii de tara si pentru cei care discrediteaza Romania sub orice masca (democratie, libertate, exprimarea opiniei libere, etc)
Intr-un sistem in care valoarea "nu se vede" si ajung sus doar cei care dau din coate --- putregaiul sufoca natia. Avem valori si capacitati umane de exceptie si de talie mondiala --- si au ajuns sa ne conduca o sleahta de golani, dispersati prin toate partidele politice. De asta valorile sunt bagate la fund.
Hotii si jigodiile dau totul la gunoi, fiindca oricine - si un copil de 14 ani, bine intentionat, ar face performanta in comparatie cu ei.
"CLASA POLITICA" - cum e la moda sa se spuna, conduce ROMANIA debransata de poporul ROMAN. Singura masura corecta si coerenta, este ca POPORUL sa se debranseze de clasa politica. Si asta o poate face numai la alegeri.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 18:22
mdaaa, e un un pic utopic , dar e o idee !
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 21:57
De la: gabigabi, la data 2011-03-17 09:16:01De la: Black_Friday, la data 2011-03-15 19:08:36De la: 9am178165, la data 2011-03-14 11:19:19De la: Silver9AM, la data 2011-03-12 20:02:54De la: 9am178165, la data 2011-03-12 19:41:03De la: Silver9AM, la data 2011-03-12 18:21:22De la: Will, la data 2011-03-12 18:04:39E, vedeti?
Prostia romanului!
TREZESTE-TE ROMANE!!!!
himmm ! deci, esti de acord cu base' cind zicea ca salariile si pensiile sunt Cancerul bugetului de stat, chit ca-mi ziceai mie ca am inteles aiurea !
P.S. tu n-ai nici-un pensionar in familie ? o mama,un tata, un socru, o bunica ? himmm!
Clar, tu suferi de mania persecutiei! Unde am scris eu despre pensionari?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 19 Martie 2011, ora 06:25
De la: Black_Friday, la data 2011-03-18 21:57:59De la: gabigabi, la data 2011-03-17 09:16:01De la: Black_Friday, la data 2011-03-15 19:08:36De la: 9am178165, la data 2011-03-14 11:19:19De la: Silver9AM, la data 2011-03-12 20:02:54De la: 9am178165, la data 2011-03-12 19:41:03De la: Silver9AM, la data 2011-03-12 18:21:22De la: Will, la data 2011-03-12 18:04:39E, vedeti?
Prostia romanului!
TREZESTE-TE ROMANE!!!!
himmm ! deci, esti de acord cu base' cind zicea ca salariile si pensiile sunt Cancerul bugetului de stat, chit ca-mi ziceai mie ca am inteles aiurea !
ia te rog : nu mai face catalogari ! n-am spus ca ai scris despre pensionari...de unde ai inteles asta ? am spus ca atunci cind m-am revoltat ca m-a facut don pres. Cancerul bugetului de stat, te-ai pus de'a contralea ,zicindu-mi ca inteleg eu aiurea ! chiar nu-ti mai aduci aminte de aceste discutii ? ....ma rog, nu mai conteaza ! tie nu-ti se pare nimic anormal in felul in care ' mnealui ne trateaza , iar mie mi se pare ca Nicaieri in lumea asta un presedinte NU -SI Permite sa vorbeasca asa , fara ca a doua zi sa nu-si dea demisia, dar poporul de sclavi care suntem, nu se pune ! Vae victis !
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 19 Martie 2011, ora 06:48
De la: gabigabi, la data 2011-03-19 06:25:08De la: Black_Friday, la data 2011-03-18 21:57:59De la: gabigabi, la data 2011-03-17 09:16:01De la: Black_Friday, la data 2011-03-15 19:08:36De la: 9am178165, la data 2011-03-14 11:19:19De la: Silver9AM, la data 2011-03-12 20:02:54De la: 9am178165, la data 2011-03-12 19:41:03De la: Silver9AM, la data 2011-03-12 18:21:22De la: Will, la data 2011-03-12 18:04:39E, vedeti?
Prostia romanului!
TREZESTE-TE ROMANE!!!!
ia te rog : nu mai face catalogari ! n-am spus ca ai scris despre pensionari...de unde ai inteles asta ? am spus ca atunci cind m-am revoltat ca m-a facut don pres. Cancerul bugetului de stat, te-ai pus de'a contralea ,zicindu-mi ca inteleg eu aiurea ! chiar nu-ti mai aduci aminte de aceste discutii ? ....ma rog, nu mai conteaza ! tie nu-ti se pare nimic anormal in felul in care ' mnealui ne trateaza , iar mie mi se pare ca Nicaieri in lumea asta un presedinte NU -SI Permite sa vorbeasca asa , fara ca a doua zi sa nu-si dea demisia, dar poporul de sclavi care suntem, nu se pune ! Vae victis !
Sclavi? Eu nu ma simt asa. In mare masura, esti ce vrei tu sa fii. Daca iti repeti la nesfarsit ca traiesti in intuneric, mizerie, rautate, nefericire, sfarsesti crezind asta!
Ai aderat la curentul EMO? Te tai cu lama?
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 19 Martie 2011, ora 07:52
Va pupati ma` bot in bot cu iredentistii, cu cei care l-au bajocorit pe marele nostru Avram Iancu, postaci gretosi basisti ce sunteti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slujiti un las, si pe un avar bolnav sa vanda Ardealul, ungurilor!!!!!!!!!!!!!!!
Crapa-v-ar obrazul tradatorilor de neam si tara, ca n-aveti un strop de mandrie nici cat unghia piciorului meu, slugoilor si vanzatorilor de tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 19 Martie 2011, ora 10:16
De la: 9am178165, la data 2011-03-19 07:52:36Va pupati ma` bot in bot cu iredentistii, cu cei care l-au bajocorit pe marele nostru Avram Iancu, postaci gretosi basisti ce sunteti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slujiti un las, si pe un avar bolnav sa vanda Ardealul, ungurilor!!!!!!!!!!!!!!!
Crapa-v-ar obrazul tradatorilor de neam si tara, ca n-aveti un strop de mandrie nici cat unghia piciorului meu, slugoilor si vanzatorilor de tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si tu te pupi in curte cu vadimistii?
|
9am117598
624 mesaje
|
Postat pe: 19 Martie 2011, ora 12:21
BUNA! EU AM MAI SPUS SI MA REPET.
|
9am117598
624 mesaje