back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 >> Sari la pagina:

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2013, ora 11:55

bravo! felicitari! 9am1500
ai perfecta. asa sa fie pe veci amin. sa se implinesca voia ta
vreau sa vad si eu cu ochii mei ca vor plati cu viata ei toti in frunte cu sefu mafiei din Romnai :Basescu..
cu copii lor , famiiliile lor , neamurile lor. prietenii si amantele lor.
asa sa patesc asi directoru de la bcr pt ca o merita ca si ei m-a nedreptatit mafioti dracului
vine si randu lor numia sa ne auda si vada d-zeu si pe ei in primu rand, pt ca umbla la vrajitoare
o simt asta , intotdeuna cand scriu impotriva lor ma simt f rau si ma imbolnavesc
meerge Basescu la cel cu flacar violet si la varjitoare prafu si pulberea sa se alega de ei si de ele.
sa sufere si ei si copii si famiiliile lor cum am suferit noi de 8 ani incoace .
in curand va fi si victoria noastra ca si a revolutie. poate fa fi si altceva o a2a revolutie.

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2013, ora 16:19

....si eu care credeam ca flacara violet s-a stins......numai ati fura la la suflat.....toata floarea cea vestita a politicii de promisiuni desarte!!!.....oameni mici,tinuti in scaune de oameni si mai mici...adica o GLOATA....asta s-a vrut....asta avem!!!......sa ne fie de bine....pana la adanci DESTEPTARE....va improscati cu vorbe mudare unii pe altii...cand era mai simplu sa le aruncati stampila de vot peste botrile alea mincinoase si ipocrite!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
9am131669

164 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 20:08

De la: 9am117598, la data 2013-02-09 11:55:59bravo! felicitari! 9am1500
ai perfecta. asa sa fie pe veci amin. sa se implinesca voia ta
vreau sa vad si eu cu ochii mei ca vor plati cu viata ei toti in frunte cu sefu mafiei din Romnai :Basescu..
cu copii lor , famiiliile lor , neamurile lor. prietenii si amantele lor.
asa sa patesc asi directoru de la bcr pt ca o merita ca si ei m-a nedreptatit mafioti dracului
vine si randu lor numia sa ne auda si vada d-zeu si pe ei in primu rand, pt ca umbla la vrajitoare
o simt asta , intotdeuna cand scriu impotriva lor ma simt f rau si ma imbolnavesc
meerge Basescu la cel cu flacar violet si la varjitoare prafu si pulberea sa se alega de ei si de ele.
sa sufere si ei si copii si famiiliile lor cum am suferit noi de 8 ani incoace .
in curand va fi si victoria noastra ca si a revolutie. poate fa fi si altceva o a2a revolutie.

Asta e nivelul intelectual al uslamistilor,asta e votandul pur usl-ist !

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
9am131669

164 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 20:10

De la: 9am_1500, la data 2013-02-09 10:11:41e foarte simplu, eu nu ma pricep la politica, dar nu trebuie sa ai universitate, dar sa invatam de la cei ce au dus democratia in rominia, ion iliescu,, ia condamnat la moarte pe CEAUSESCU si ELENA au spus ca au furat tara, ei bine , de ce sa nui condamnam pe toti la moarte incepind cu basescu, fica lui, boc si toti cei care au furat cu ei, la fel ca vlad tepes , la noi la romini toti eroiii care iam avut , pe toti iati condamnat la moarte, si hotii stau in piciore,, nu uita basescule si voi ceilalti va veni vremea cin vetii platti, si inainte sa morri o sa iti vezii familia sau nepotti cum o sa mora, asa cum voi ati omorit poporul romin prin minciuni, sa mai nascut un vlad, pe tine basescule nu te impusc te trag in teapa, si sa nu fi singur doamna udrea si copii in jur,,,, banni care iai furat de la tara , daca tu nu platesti urmasii tai vor plati, romini nu vor uita asta niciodata ce ati facut din tara asta, nul cunos pe vladim tudor dar mia placut cum vorbeste despre poporul romin, ,,,, nu uita, bucurate sau bucurativa, va veni si momentul vostru , mai uitativa la condamnarea lui ceausescu, asta a fost ca o nunta, a voastra va fii ca pe vremuri,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, VA IUBESC PE TOTI CARE SINTETI SI AVETI INIMA DE ROMIN,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

De ce nu inveti sa scrii corect Romaneste ?

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 14:03

Ptui1 ce scarba si greata mi se face de Pdl, in frunte cu ciocoiu lor.
nua intrigifca , baga bete in roate si acum sa nu voteze legea sanatatii
da dea d-zeu sa se imbolnaveasca si ei .
dar el merge si tratreaza in Austria pt ca are bani.
astai sunt draci impelitati, dracu in persoana .
numai rau au facut tarii de 8 ani incoace.
sii impiedica si pe altii sa fac ceva pt noi.
isi baat joc de noi in toate felurile si nimeni nu are curaju .sa faca nimic.
dupa ce au taiat salariile si pensiile, au urcat tva la 24%, si preturile colosale la alimente.
rusine sa le fie si porcilor si croafelor care i-au sustinut in prostii si inca ii mai sustin.
rusineeeeeeeeeeee sa le fie, rusineeeeeeeeeeeeee lichelelor.

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 21:58

Cred ca avem ce aleg prostii

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 14:11

Capitalism in Romania inseamna:
sa intri in politica sa iti introduci toate neamurile, familia, prietenii, vecini...
sa furi de la stat si privat sa faci contracte paguboase cu ele
sa fur de la buget si de la privat sa primesti contributia de partid.
sa vinzi tot ce se poate din tara , fabrici,, uzine, banci , ce nu se poate vine restu la fier vechi
sa introduci toti oamenii tai in posturi cheie la buget in toate institutiile statului, inclusiv securitate, judecatorie, anticoruptie, nu ma spun de flota romana a rams doar in tablou...
sa vinzi petrom strainilor sa puna ce pret vreau ei la gaz, curent , benzina
sa vinzi bancile strainilor 20 la numar sa iei bani de la saraci sa-i dai la blgati sa-i scaoat afar din tara
sa-si bata joc de noi romanii la preturi la alimente exorbinante (colosale)
sa tai salarii, pensii, sa faci tva 24%
sa-si puna prefect ca sa-l reprezinte pe sefu lor basescu , nu pe noi oamneii in fiecrae judet
plus ca, toti isi introduc toate nemurile prietenii, familia si vecinii la institutiile bugetare normal ca din partea sefuluiguvernului.
acum vb la domeniu trecut cu 8 ani de PDl si Basescu in fruntea lor.
nu-i acz pe cei de acum deocamdata merg bine
nu vand tara ca si securistii..ASTA E CAPITALISMU EXPLATAREA OMULUI DE CATRE OM .

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 15:41

De la: 9am117598, la data 2013-02-08 14:54:239am 894 ce bine ma fcai sa rad nici sa ma platesc anu l-as accepta ca barbat.
sunt sigura ca nu ebun la pat
eu prefer barbatii buni
de unde si pana unde reiese ca eu as vrea sau as fi vrut asa ceva cu el
poate esti Elena Udrea, pt ca numia ea ii mai face incalzirea cu interes
doamne cap aveti si cum ganditi
de unde si pana unde iese in contexctu meu ca as vrea ceva cu el sa mi-as dori.
doamne fereste! ::

duduitza , invata sa scrii si sa citesti , inainte sa preferi barbatii buni

poi nu zisesi tu ca e impotent ?
poate ai vrut sa spui incompetent, da' tu probabil ca ti-ai dori un presedinte neam cu Stefan cel Mare

la urmatoarele alegeri , inainte de-a pune stampila pe vot , testeaza si tu toti candidatii "in the bed ",sa nu ne trezim naibii cu alt impotent si dup'aia sa te plangi iar

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2013, ora 14:21

EU CRED CA , CRIN E DESTUL DE VIRIL PT CA AFOST SPORTIV :))

9am052815

7 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2013, ora 12:22

SA-SI CAUTE SI SA-SI GASEASCA UN REGE ENERGIC, DESTEPT SI CORECT DINTR-O MONARHIE CIVILIZATA A EUROPEI ,PE CARE SA-L INSTALEZE CA SEF AL STATULUI LOR SUB JURAMANT.INTR-0 MONARHIE CONSTITUTIONALA,SI SA-L SUSTINA CU CREDINTA, DACA VOR SA MUNCEASCA SI SA TRAIASCA BINE SI CIVILIZAT INTR-UN STAT CIVILIZAT,PRECUM IN MONARHIILE DIN EUROPA SI IN JAPONIA.

9am_1326

6 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2013, ora 12:22

asa sa fie !!

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2013, ora 15:31

DOAMNEEEE!! CE PENIBILI SUNT CEI DIN PDL, I-AM VAZUT ACUM LA TV I, S-AU INTRUNIT IN SEDINTA SA MAI FAC CEVA RAU IMPOTRIVA NOASTRA SI APOPORULUI NOSTRU.
OARE EI CRED CA O SA MAI EXISTE CA PARTID?
EI INCA CRED CA MAI POATE CIOLANU, CRED CA AU MAI RAMAS CEVA FIRMITURI SA LE STRANGA DE PE JOS CUM FAC CAINII.
DE FAPT MAI MARI CAINI CA SI EI NU SUNT ALTII IN ROMANIA
NICI TARANISTII NU SUNT ASA CA EI , SUB TOATA CRITICA.
EU SA FIU IN LOCU LOR MI-AR FI RUISNE SA MAI IES AFARA DIN CASA SA MAI SCOT CAPU IN LUME SA MA VADA OAMENII..
TOTI OAMENII INEGRII SI ONESTI CU O JUDECATA BUNA -CORECTA , AR TREBUI SA STRIGE DUPA EI . HUOOOOOOOOOOOOO! DISTRUGATORILOR DE VIETI, TARA
AMPLIFICATORI DE CONFLICTE, I
IN ISTORIA ROMANIEI NU AM CITIT SI VAZUT ASA CEVA .
DOAMNEEEE! OARE CUM POATE SA-I MAI RABDE PAMANTU?
SA-I MAI SUPORTE.. DRA OARE, DNA CE FACE? ANTICORUPTIA?
AU LUAT VACANTA ? AU PLECAT DIN TARA IN FRUNTE CU MORAR, DUPA MACOVEI SI KEOVESI?
CE FACE SECURITATEA? DOI SI UN SFERT? SRI? JUDECATORII? PROCURORII?
TOTI SUNT ORBI? MUTI , TUTI? CUMPARATI, MAFIOTI? PLECAT CU PLUTA SAU DIN TARA?

victor_albei

4 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Februarie 2013, ora 14:39

Pai....sa faca ceea ce au si facut.....sa aleaga alta gasca de super incompetenti ca sa vada diferenta

MIRCEA_45

1 mesaj
Postat pe: 18 Februarie 2013, ora 21:52

sigur ca sunt solutii....votul sa devina obligatoriu....fiind cetateni ai acestei tari avem aceasta datorie fata de ....mortii din decembrie 1989...acum ne conduc incompetentii....nu mai doresc acest lucru...ganditi-va la generatiile viitoare....

mihanduta

4 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2013, ora 09:31

AR TREBUIE EDUCAT POPORUL SA NU MAI VOTEZE ORICE PENAL SAU PUSCARIAS DE DREPT COMUN IN PARLAMENT.
ASTIA FAC LEGILE !!!!!????? TOCMAI EI CARE LE INCALCA PRIMII !!!!!??????

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2013, ora 17:30

da! Mircea 45 .
trebuie sa avem respectu sa ne aparam drepturile pt care au murit ce din 89.
eu o spun asta de la revolutie incoace ...
iar cu votu obligatoriu ar fi f bine
pt romani, unguri mai ales si alte nationalitati.
iar noi ar fi f bine sa ne unim fortele si sa nu mai lasam asemenea sacali sa ne distruga vietile noastre , , copiilor si viiitorilor nepoti ai nostri.si a parintilor.
sa nu mai lasam mafioti-hoti sa mia fure sa ne duca la sapa de lemn.
toate puslamalele si haimanalele.
rusine lor porcilor.
ce as mia vrea sa vina un Corado de Romania, un Sacalu ddin Romania, sa -i termine mai rau ddeecat pe ceauusescu
exista atatea modalitati s scapam de el -ei
dac el si ei nu vor sa renunte faar sa faca puscarie.
sunt pistoale, mitraliere, , accidente de avion, masina... etc...

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2013, ora 14:40

De la: 9am117598, la data 2013-02-15 14:21:12EU CRED CA , CRIN E DESTUL DE VIRIL PT CA AFOST SPORTIV :))

pai n-ai decat sa-ti tragi un poster cu muschii lui pe perete si dup'aia --->esti libera sa ai oricate fantezii vrei

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2013, ora 16:19

De la: 9am_894, la data 2013-02-21 14:40:52
De la: 9am117598, la data 2013-02-15 14:21:12EU CRED CA , CRIN E DESTUL DE VIRIL PT CA AFOST SPORTIV :))

pai n-ai decat sa-ti tragi un poster cu muschii lui pe perete si dup'aia --->esti libera sa ai oricate fantezii vrei

macar ai la ce te uita ! ca cind te uiti la Bas' asa-ti vine !

Maramuresanca

69 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2013, ora 17:16

N-am stiut ca mai nou,unele propun presedintii,dupa ce au in pantaloni?!Ar trebui sa va duceti cu asa propuneri la Capatos si la alte emisiuni de genul acesta,nu pe forum.Rusine,cu astfel de comentarii!!!!!!!!!!!Tara asta nu-i un bordel,nici o asociatie de tzatze.Aveti grija de familie si lasati politica,celor ce se pricep.

premier_class1

22 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 22 Februarie 2013, ora 22:59

SA CEARA "DREPTURI DE AUTOR" PRECUM FOMISTII DE PE YOUTUBE !!

DECAT O GROAZA FARA SFARSIT ; MAI BINE UN SFARSIT GROAZNIC. sI DACA TOT DORESTI SA RAMAI TANAR MEREU ,MORI IN LUPTA CAT MAI POTI. UN CALUGAR DE LA SCHITUL SIHLA MI-A SUGERAT SA-MI IUBESC DUSMANII . EU L-AM RUGAT SA-MI DEA VOIE CA IUBIREA RESPECTIVA SA O INCEP CU MAMA LOR.ADEVARUL ESTE CA DEGEABA AI PUTERE DACA NU AI BANI. AUR DACA FACI IN CASA SI NU AI CLIENT ,MORI CU AURUL DE FOAME LANGA TINE. ATENTIE ! DRAGOSTEA-I OARBA ;CASNICIA-I DESCHIDE OCHII !!!!
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2013, ora 12:12

DELICVENT 9 AM 1969 SA-MI MANACI CE AM EU MAI DE PRRET !
PE ROMANESTE STII TU CE PP......PORCU DRACULUI ESTI BASESCU IN PERSOANA.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2013, ora 12:18

IDIOTULE! TE DAU IN JUDECATA PT CALOMNIE SI ACUZATII NEFONDATE -NEDOVEDITE
TAMPITULE! ESTI PLATIT DE BASESCU, ESTI BASESCU, GINERELE LUI ? SIGUR ESTI UNU DINTRE ACOLITII LUI DE=L APERI ASA BINE.NENOROCITULE, NEMERNICULE. !
SA-I MANANCI CE ARE MAI DE PRET LA BASESCU ! PPP....ESCROCULE!
EU NU M-AM LUAT DE TINE CUM TE IEI TU DE MINE SI NU AM VB LA ADRESA TA SAU CU TINE
NIMENI DE PE FORUM NU AM FACUT CE FACI TU CU MINE SA VB ASA URAT TAMPITULE.
PORC ORDINAR CE ESTI.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2013, ora 14:50

VORBESTI CA UN TIGAN SI SUNT SIGURA CA ESTI FIU DE TIGAN , ASA CA LA GROAPA DE GUNOI CU TINE.

hfrbu

93 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2013, ora 18:19

Iatã cine conduc ALIANÞA USL (ÞARA) acum: doi aleºi "de bazã", felicitãri, Dragnea ºi Iohannis!
comunicatpentruromani.blogspot.ro/2013/02/iata-cine-ne-conduce-a...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 10:16

De la: Maramuresanca, la data 2013-02-22 17:16:00N-am stiut ca mai nou,unele propun presedintii,dupa ce au in pantaloni?!Ar trebui sa va duceti cu asa propuneri la Capatos si la alte emisiuni de genul acesta,nu pe forum.Rusine,cu astfel de comentarii!!!!!!!!!!!Tara asta nu-i un bordel,nici o asociatie de tzatze.Aveti grija de familie si lasati politica,celor ce se pricep.

ei, aici te-nseli : tzara asta a Fost transformata de don Bas' in bordel si care Dama a fost "draguta " cu el, a mai primit un minister ; a ajuns pres. Camerei deputatilor si daca " le-a dorit sufletelul "sotul lor a devenit om important....eh, dar de cind a aparut Udrea si el a intrat Total sub papucul ei ....gaaaata, nu mai exista decit ea si, daca matale ai fii putin atenta la cum o Impinge-n fata, distrugind PDL.ul - atit cit a mai ramas din el- ti-ai da seama ca nu mint si nu exagerez !
din pctul meu de vedere, n-are decit sa dispara acest partid ce a ridicat Obedienta si Hotia la rang de politica de stat, dar ptr. Romania, e tare prost ce se-ntimpla !

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 15:31

GABI! ASTIA NU O SA SE ODIHNESC NICI IN MORMANT O SA SE RASUCEASCA SEFULOR CU PDL , DE CE O SA SCRIE IN CARTILE DE ISTORIE PE
VIITOR PT ELEVI, A U FOST DEZASTRUL ROMANIEI, TUNAMII TARII..
O SA SCRIE CATE PORCARII SI PROSTII AU FURTA, NU MAI VB DE AMNATELE LUI, BLONDA DE LA SENAT , BLONDA DE LA (DREPT ) MACOVEI, KOVESI, NU MAI VB SI DE PURTATOARE DE CUVANT A
LUI BOC TOT BLONDA :)
ASERA STATEAM GABI SI MA GANDEAM CATE POATE SA FAC O FEMEIE DACA E CAM PROSTITUATA (CURVA) CU CE ARE INTRE PICIOARE , DEALTFEL CA SI SEFU SI SEFII LOR :)
OARE SOTIA LUI BASELU CE SPUNE?
E BINE PANA II ADUCE BANI ACASA CU CARU SI FETELOR , RESTU NU MAI CONTEAZA DAC STA IN CONFORT SI BANII, LUX AU FURTA LA BANI DE POT SA-I INTORCA CU FURCA SA-I PUNA IN CAR
DAR OARE CINE SA-I VERIFICE ?
CAND LA MAGISTRATI-CURTEA SUPERIOARA SUNT PUSI OAMENII LOR INCLUSIV SERVICII SECRETE.MORAR E DE PARTEA LOR DESIGUR,.. SI ALTII
OARE CAND NOUL GUVERN O SA-L PUN LA ZID PT CE A FAUT, SA-I JUDECE SI INCHIDA CUM AU FACUT CU NASTASE
SINCER MA UIT LA TV SI MI SE FACE GREATA SI SCARBA PUR SI SIMPLU CAND VAD PDL-ISTII LA TV CAT DE CARAGHIOSI SUNT IN FRUNTE CU SEFU LOR . MA APUCA GREATA SINCER.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 15:39

Doamna draga, va rog eu frumos, nu puteti sa scrieti cu litere normale?

Sa stiti ca scriind cu majuscule totul, pare ca zbierati la doama Gabi

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 15:47

De la: _Ingrid, la data 2013-02-24 15:39:22Doamna draga, va rog eu frumos, nu puteti sa scrieti cu litere normale?

Sta stiti ca scriind cu majuscule totul, pare ca zbierati la doama Gabi

pai nu poate ca e monolog

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 15:50

De la: 9am117598, la data 2013-02-23 12:18:22IDIOTULE! TE DAU IN JUDECATA PT CALOMNIE SI ACUZATII NEFONDATE -NEDOVEDITE
TAMPITULE! ESTI PLATIT DE BASESCU, ESTI BASESCU, GINERELE LUI ? SIGUR ESTI UNU DINTRE ACOLITII LUI DE=L APERI ASA BINE.NENOROCITULE, NEMERNICULE. !
SA-I MANANCI CE ARE MAI DE PRET LA BASESCU ! PPP....ESCROCULE!
EU NU M-AM LUAT DE TINE CUM TE IEI TU DE MINE SI NU AM VB LA ADRESA TA SAU CU TINE
NIMENI DE PE FORUM NU AM FACUT CE FACI TU CU MINE SA VB ASA URAT TAMPITULE.
PORC ORDINAR CE ESTI.

Maramuresanca

69 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 12:10

Ai uitat stimata doamna,ca necazul nostru a inceput in '90,cand s-a distrus tot si s-a vandut tot.Nu Basescu si PDL-ul le-au distrus pe toate!Erau multe distruse de tovarasii care au pus mana pe putere.Dar unii nu vor sa vada realitatea si vorbesc,ca la Antena 3,de parca Basescu e in tot si-n toate.Restul nu au nicio vina!Nici Ceausescu nu hotara totul singur.Erau cateii care-l urmau orbeste.Asa a facut esalonul 2 si l-au urmat pe Iliescu.Dar ei mai aveau un interes,sa se imbogateasca pe spatele poporului.Nu conteaza ca au dosare,ca sunt condamnati,ei trebuie sa fie primii !Daca nu-i vedeti pe toti,la ce va uitati?Numai sa fiti de partea celor care au interes sa nu fie arestati si judecati?!

Pagini: << 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: