Info
x
Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 12:10
Asta ati ales desteptilor.... "Bombonica Dragnea, soția vicepremierului Liviu Dragnea, a pierdut procescu cu Fiscul și va trebui să plătească nu mai puțin de 7,5 milioane de euro. Bombonica Dragnea controlează societatea Hotel Turris, la care deține 98,62 la sută din cțiuni. Firma a intrat în atenția Fiscului după ce a făcut afaceri dubioase direct cu familia Dragnea, pentru a mări nejustificat cheltuielile. Direcția Generală a Finanțelor Publice Teleorman a emis, în noiembrie 2011, o decizie de impunere pe numele societății Hotel Turris, în valoare de 31, 2 milioane de lei, aproximativ 7,5 milioane de euro. În ianuarie 2012, Fiscul a trecut la executare silită, a luat toți banii societății găsiți în conturi, apoi le-au blocat." |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 17:40
a devenit tragi- comica insistenta asta a ta, cind nu ai nici-o solutie sau vreun alt candidat pe care sa-l propui !
da' vezi ca DD si-a anuntat candidatura si vei putea sa-l votezi ! faci 18 ani pina-n 2014, nu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am117598 624 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 18:34
da ! Gabi! e f adevarat ca. Basescu se plimba peste tot si in c----r , cot il doare de noi. nu la durut niciodata. de aceea nu vrea sa renunte la fotoliu de Presedinte ca sa mai aiba f multe avantaje gratuite.
am vazut la tv ce bine ii merge peste tot se plimba la munte peste hotare, la restaurante, avion , elicopter , masina , si protectie la toate..plus ca salarul si beneficiile ii merg din plin. cat timp e asiguraat mancarica si transportu, mancarica, imbracamintea si cazarea gratuite in p--a il doare de noi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 18:42
De la: 9am117598, la data 2013-01-16 18:34:38da ! Gabi! e f adevarat ca. Basescu se plimba peste tot si in c----r , cot il doare de noi. nu la durut niciodata. de aceea nu vrea sa renunte la fotoliu de Presedinte ca sa mai aiba f multe avantaje gratuite. avantajele ca avantajele, dar SPAIMA de Dat Socoteala poporului roman ptr. ce i-a facut, e mult mai mare si de aici, Insistenta cu care-si tine SLUGILE proptite exact in JUSTITIE si in SERVICII ! daca le pierde pe astea, a fript-o si o sa-i trebuiasca o garsoniera la Jilava ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Maramuresanca 69 mesaje Membru din: 2/03/2010 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 21:57
Da cam ce a-ti dori domnia voastra sa faca un presedinte de tara?Sa stea la capul podului sa cerseasca?Toti analfabetii si hotii merg in concediu,dar presedintele n-are voie,ca vezi Doamne nu-i pasa de noi!Vai de logica voastra!!!!!!!!!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 22:16
Si a-ti dori sa stea intr-o garsoniera in Balta Alba si Gigi Becali in palat?E presedinte si sta unde au stat , tov.Iliescu(chiar si pe timpul lui Ceausescu),Constantinescu si vor sta toti presedintii.Sa n-o luam razna si sa spunem vorbe pentru prosti!
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 08:43
De la: Maramuresanca, la data 2013-01-16 21:57:01Da cam ce a-ti dori domnia voastra sa faca un presedinte de tara?Sa stea la capul podului sa cerseasca?Toti analfabetii si hotii merg in concediu,dar presedintele n-are voie,ca vezi Doamne nu-i pasa de noi!Vai de logica voastra!!!!!!!!!!!!!!!! asa-i : toti analfabetii si hotii merg in concediu, dar pe BANII LOR , nu ai BUGETULUI ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
mariannedelcu2003 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 16:33
Am citit o parte din parerile dumneavoastra dragi concetateni. Vad cuvinte : POPOR, Schimbare, Atitudine sincer ma bufneste rasul.Un stat isi RESPECTA sau NU ISI RESPECTA cetateni. Foarte simplu. Am muncit destul in tara asta si am muncit si in strainatate.Credeti-ma nu se compara cu nimic . Asa cum se spune ca romani sunt priviti nu stiu cum ca se zice nu stiu ce ....o sa fiti surprinsi....in 90% din cazuri straini o fac din invindie. Muncitorul roman plecat afara este harnic. Si nu mai zic de drepturile si posibilitatile pe care le ai. Cu cine sa schimbam ? Cu pensionari care nu pot ajunge de multe ori nici la casa de pensie, cu oameni care au un salariu de 130 de euro si le este frica sa ridice si ochii din pamant ca isi pierd bruma de venit, cu copii astia care ies acum de pe bancile unor scoli si stiti foarte bine cum sunt si ce pot face. Nu m-as mira sa ii vad pe toti asa zisi conducatori la o masa mare in fata unei harti a Romaniei si cum isi imparta tara asta pe bucati(asta fie vorba intre noi deja se intampla de mult) Vorba aceea la IOBAGI putina paine sa nu moara de foame si mult CIRC. Se stie foarte bine cum merg treburile pe aici. Sunt scarbit Toata aceasta cloaca trebuie eradicata ca o BOALA . Sunt toti nepoti cumnati verisori nasi .Nu stiu ce s-ar mai putea face cu intentiile si cuvintele frumoase. Si parea mea totul pleaca de la faptul ca legile asa cum sunt ele nu se aplica. Ce vedem pe la televizor ca ala a fost condamnat ca aluia i sa luat nu stiu ce nu sunt nici 0,00001% din ce ar trebui facut cu cei care nu respecta legea. Astora nu le este frica de nimic. Sfideaza POPORUL si legile tarii.Pentru ca stiu ca daca au macar un bob de minte vor scapa.Cad NUMAI cei de pe al caror umar se ia mana protectoare. restul vor fi aici vesnic. Si rahatul atrage MUSTE nu gluma . Vorba unui artist roman care spunea : cum poate fi un stat prosper daca in constitutia lui este cel mai tare banc al unui popor : NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE.Sau respectarea propietatii. De 20 de ani nu am nici o rezolvare a propietati care a fost bunicului meu. Asta pentru ca nu cunosc pe nimeni. Zac dosarele in primarie aruncate peste tot. te duci pe acolo si mereu lipsesc acte pe care le-am dus deja de N ori.Niste nemernici care fac lucrurile la comanda, doar te vei lipsi. Asta este legea fratilor in tara asta. Avocatul tau poate fi cumparat. medicul te omoara cu zile, politicianul este acolo numai pentru interesele personale, profesorul nu te educa ca se simte frustat cu un salariu de 1000 de lei(uitand ca cel care munceste si este productiv are numai 700), Ar fi multe spus si probabil le stiti la fel de bine ca mine. Stima.
|
|
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 17:03
DRAGA PRIETENA GABI! TOATE IN VIATA SE PLATESC , ORI MAI DEVREME SAU MAI TARZIU, SAU PE LUMEA CEALALTA...AM VAZUT MULTI OAMENI IN VIATA MEA CARE MI-AU FACUT RAU . PLATESC CU MOARTEA., BOLI. CHINUITI. ACCIDENTE VASCULARE, PARALIZATI..
OPERATII DE CANCER,,..SAU COPII SI FAMIILIA LOR SUFERA SI SE CHINUIE, COPII LOR BOLNAVII.. ORI SOTIILE LOR BOLNAVE SUSPECTE DE CANCER OPERATII UNA DUAPA ALTA DIRECTORU DE LA BCR UNDE AM LUCRAT SI M-A REDUS PLATESTE SI EL , FAMILIA, COPII LUI INCLUSIV PERSOANELE SI NEAMURILE LOR CARE AU CONTRIBUIT DE M-AU SAPAT(AJUTAT) SA RAMAN FARA JOB.DUPA 8 ANU DE BNR SI BCR IN CARE MA TINUT LOCU LA TOATE PROASTELE CARE S-AU IMBOLNAVIT SI AU STAT IN SPITAL LA NEBUNI.CE MAFIE E IN BCR CU TOATE NEMURILE LOR NU AM MAI VAZUT NICAIERI .ASA MARE MAFIE. DAR ,, CINSE SAPA GROAPA ALTUIA PICA IN EA "SUNA SI LA ALTII....INCLUSIV BASELU. IAR PT MARAMURESANCA,, TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA" UMBLA PRESEDINTELE EI SA SE DISTREZE PT CA ,AL MEU NU E SI NU IL CONSIDER PREDEINTE EL SE DISTREAZA PESTE TOT BEA , MANANC SI DANSEAZA SI ROMANII MOR DE FOAME . RUSINEEEEEEEEEE SA-I FIE LUI SI PARTIDULUI LUI CA NE-AU ADUS IN SITUATIA ASTA. NICAIERI NU AU TAIAT SALARI, PENSIII. CRESCUT TVA SI PRETURI LA TOATE UITILITATI . Raporteaza abuz de limbaj |
|
cristy_miha_2003 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2013, ora 09:54
La aceasta intrebare putem raspunde tot cu o intrebare.Ce facem cand avem un popor incompetent, pentru ca sa fim seriosi avem o dictatura a incompetentei.Eu nu vad cum putem iesi din acest cerc vicios atat timp cat un procent semnificativ din votanti au o educatie indoielnica iar cei care cu adevarat stiu ceea ce voteaza stau deoparte si oricum sunt mai putini decat prima categorie. Asa ca ....
|
wolfof2005 22 mesaje Membru din: 7/02/2011 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2013, ora 10:23
Daca nu suntem noi in stare sa aducem drag popor un conducator de afara din Germania (ex)
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2013, ora 16:23
-Nu crezi ca trebuie sa invatam sa cautam printre noi ?
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2013, ora 19:23
Pardon !Pe banii furati de la noi !
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2013, ora 19:31
Lasa nu plange,ca au venit tovarasii si s-au instalat in vilele de protocol,cu chirii mici si o sa curga lapte si miere!
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2013, ora 19:41
Are si baba drept la opinie !Sau nu?Banuiesc ca nici voi nu sunteti asa june!
|
Fosta membra 9am.ro 16 mesaje Membru din: 17/12/2009 Oras: Miercurea Ciuc |
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 12:15
SA VINA AN MIERCUREA - CIUC SA COBORA STEAGUL UNGARIEI DE PE INSTITUTIILE STATULUI SI SA SCHIME INDICATOARELE DE CIRCULATIE.
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 15:01
De la: Maramuresanca, la data 2013-01-18 19:41:04Are si baba drept la opinie !Sau nu?Banuiesc ca nici voi nu sunteti asa june! si baba are drept la opinie, dar inca NU ti-ai dat seama CE ti-a facut don pres. ? daca nu , atunci , zi-i mai departe ..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 15:54
TE MANANCA IN P---A MARAMURESANCO? VREI SA TE SCARPINE CINEVA?
BABA! E MA-TA , EU NU SUNT NICIDECUM ASA CA REPEDE LA MA=TA SA SUGI TATA , SAU SUGI IN ALTA PARTE LA TAICA=-TO ALTCEVA:) ORI ESTI DE MESERIE SI FACI ASTA DES. O SA-TI TRIMIT CATIVA ACOLITI DE-AI TAI SA TE SCARPINE CUM TREBUIE DACA NU AI FOST PANA ACUMA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
JIROV91 234 mesaje Membru din: 20/10/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 17:25
De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ? Daca ar exista un popor unit ,solutii exista,cum Romania a devenit o colonie guvernata de Basescu si Mafia,iar populatia a emigrat slugarind pe la grajduri straine,nu mai exista vointa si mindrie nationala. Raporteaza abuz de limbaj
PDL ul a fost rampa de lansare la presedentie,acum pacalesc cu MISCAREA POPULARA ca inca mai sunt prosti in Romania
|
|
JIROV91 234 mesaje Membru din: 20/10/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 17:33
De la: 9am117598, la data 2013-01-16 18:34:38da ! Gabi! e f adevarat ca. Basescu se plimba peste tot si in c----r , cot il doare de noi. nu la durut niciodata. de aceea nu vrea sa renunte la fotoliu de Presedinte ca sa mai aiba f multe avantaje gratuite. Decit un jegos de marinar ,sigur ca a meritat sa aiba venituri babane de pe urma FLOTEI COMERCIALE,iar neghiobii au votat in 2004 puhoi sa-l scape de puscarie. POLITICA Numele lui Băsescu, menționat într-o interceptare în dosarul de corupție al lui Puiu Popoviciu 17 ian 2013, 15:06 | Iulian Tudor | RTV.net Omul de afaceri Puiu Popoviciu, anchetat pentru fapte de corupție, se lăuda cu relația pe care o are cu Traian Băsescu. În dosarul deschis pe numele lui Puiu Popoviciu apare și numele lui Marian Vanghelie care, conform interceptărilor telefonice, controla serviciul secret al Ministerului de Interne. Procurorii au interceptat mai multe discuții între Popoviciu și complicii săi. Traian Băsescu susține că nu a crezut vreodata ca va reusi sa scape de puscarie tocmai cu ajutorul electoratului. 8 0 Comenteaza GALERIEFOTO Traian Băsescu Foto: Mediafax Puiu Popoviciu, omul de afaceri anchetat pentru fapte de corupție, se lăuda că Traian Băsescu i-ar fi dator după ce a scăpat de dosarul "Flota" la intervenția sa, susține România TV. Potrivit unei interceptări a DNA, Popoviciu a pretins în unele discuții că șeful statului îi este dator pentru faptul că a scăpat de cercetarea penală. "Trebuia să fie arestat pe 19 iulie 2004, sub influența lui Năstase. Eu l-am scăpat", ar fi spus omul de afaceri. STENOGRAME DIN DOSARUL LUI PUIU POPOVICIU Popoviciu: Am un amic pe care, dintr-un anumit joc de... cred că știe Cornel istoria. L-am scapat de puscărie, de arestare. Trebuia să fie arestat pe 19 iulie, 2004, sub influența lui Năstase (vorbește in șoaptă) ...Traian Băsescu. Șerban: Traian Băsescu! Popoviciu: De aia mă bag, Eu l-am scăpat! Motoc: Dosarul Flota! Popoviciu: Având o relație foarte apropiată la vremea aia cu Talpeș, nu stiu ce... Treaba...el stie foarte bine! Eu l-am anunțat, că i-am dat vestea. A, din cauza acestui subiect, eu am fost la el ultima dată, deși cu membrii familiei lui m-am văzut destul de des și am o relație foarte bună. Chiar jenant, aia mare... Șerban: ...da Popoviciu: Ioana îmi spune "sărut-mâna" are și ea o vârstă, e mai mare ca fiică-mea. Nu-s popă! Motoc: (râde) Popoviciu: Când m-am dus la el în noiembrie, anul trecut și am stat. Relația-i foarte mișto, repet! Bem un whisky, nu știu ce... Am stat la birou două ore și jumătate de... După douăzeci de minute stătea la birou, eu în față, pe unu din cele două scaune, după vreo douăzeci de minute de discuții, așa, a spus: "Bei un whisky? "Dom'le, dacă-i gratis și-i cu gheață, da, da!" Tot din interceptări aflăm că serviciul secret al Ministerului de Interne, fostul doi și un sfert, era controlat de Marian Vanghelie. Motoc(ofițer DNA): N-ai siguranța funcției, nu știi cine-ți vine. Popoviciu: Dom'le, că vin atâția golani! Motoc (ofițer DNA): Asta-i problema Popoviciu: Și toți îs cu Vanghelie și toți ăștia.. Motoc (ofițer DNA): Da, asta e o mare nebuloasă pentru mine. Popoviciu: N-are nimeni ce să facă, așa îi cazanul Motoc(ofițer DNA): Da. Ăsta vrea să-și impună pe ai lui, Vanghelie. Pe cine? Probabil pe Voicu ăla, bănuiesc? Popoviciu: Și ăla-i compromis și... sunt inconștienți În același dosar apare și numele lui Mircea Geoană, pe atunci candidat la Președinția României. Fostul șef al Serviciului de operațiuni speciale de la DGA, Petre Pitcovici, era rugat de un amic să intervină la Geoană. Amicul, numit în dosar "Marin" se visa șef al Poliției Române. Pitcovici: Ce faci, domnule? Interlocutor: Ce să fac? Bine. Pitcovici. L-am sunat pe Tibi, nu răspunde. Am eu informații că s-ar duce Geoană miercuri la el. Interlocutor:Ce? Pitcovici: Geoană, Geoană, s-ar duce pe la el miercuri. Interlocutor: Da, Da, știu. Pitcovici: Păi, roagă-l să-mi faci și mie un lobby, nu? ........................................................ Marin: Bă, tu n-ai înțeles nimic...Petre(Pitcovici)! Eu trebuia să vin în București de 3 ori până acum. Pitcovici(ofițer DGA): Lasă-mă, acum e important! Marin: Eu am refuzat. Am spus nu, decât la IGP,acolo. Pitcoviici: Șeful Poliției? Marin: Nu,locțiitor! Atât! Altceva nimic! Pitcovici: E a PDL-ului funcția! Procurorii DNA au făcut cercetări în cazul lui Gabriel Puiu Popoviciu, Cornel Șerban și Petru Pitcovici într-un dosar referitor la faptul că, în 2000, omul de afaceri ar fi luat, prin asociere, un teren de 230 de hectare de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București (USAMVB), care ar fi fost subevaluat, la 82.000 de euro. DNA arăta, în 2009, că Ioan Alecu, rectorul USAMVB, a fost acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată, iar Puiu Popoviciu, de complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecințe deosebit de grave. Proiectul Băneasa a fost început în anul 2000, când Ioan Alecu a devenit rectorul USAMVB, iar terenul pe care se afla fosta fermă Băneasa i-a fost retrocedat universității prin Legea 1/2000. Citeste mai mult pe RTV.NET: www.rtv.net/puiu-popoviciu-se-lauda-ca-l-ar-fi-scapat-de-arest-p... Raporteaza abuz de limbaj
PDL ul a fost rampa de lansare la presedentie,acum pacalesc cu MISCAREA POPULARA ca inca mai sunt prosti in Romania
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 20:09
Invata sa scrii corect si pe urma,arata ce stii!Dupa cum te exprimi,locul dumitale e in cort.
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 20:16
Eu stiu ce mi-au facut tov. lui Ilici,in rest nicio problema !
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 20:17
De la: Maramuresanca, la data 2013-01-19 20:09:52Invata sa scrii corect si pe urma,arata ce stii!Dupa cum te exprimi,locul dumitale e in cort. si cortu-i in varf de munte sau in vreo rapa langa vreo hidrocentrala....???
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 20:23
De la: Maramuresanca, la data 2013-01-19 20:16:05Eu stiu ce mi-au facut tov. lui Ilici,in rest nicio problema ! psst...nu ne spui si noua...ca murim de curiozitate....nu ca altii de grija altora... oricum tovii lu' ELI FARAONU' IOAN e aceiasi marii da' cu alte palarii....in rest si crinisoru' ofilit si poanta rasuflata si chioru matrozu' si alte lepre zoonpolitikoon e facuti din acelasi aluat...adica din rahat...nu sari-n sus ca-i d'ala turcesc da' se comporta ca cel romanesc....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 20:23
De la: XYW, la data 2013-01-19 20:17:56De la: Maramuresanca, la data 2013-01-19 20:09:52Invata sa scrii corect si pe urma,arata ce stii!Dupa cum te exprimi,locul dumitale e in cort. .......la munte .......miorita laee,laee........................
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 20:27
De la: 9am117598, la data 2013-01-19 15:54:18TE MANANCA IN P---A MARAMURESANCO? VREI SA TE SCARPINE CINEVA? iote ceva ce io denumesc vorbire ,,elevata''...da' nu-i bai ca cum vine asa se duce....adica.... despre ce vorbim.....cum ii marinelu' din fruntea septelului asa-s si mioarele din turma domnului....
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 20:28
De la: Tramp, la data 2013-01-19 20:23:55De la: XYW, la data 2013-01-19 20:17:56De la: Maramuresanca, la data 2013-01-19 20:09:52Invata sa scrii corect si pe urma,arata ce stii!Dupa cum te exprimi,locul dumitale e in cort. barrr oita la poiana.....
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 20:32
De la: Maramuresanca, la data 2013-01-16 22:16:08Si a-ti dori sa stea intr-o garsoniera in Balta Alba si Gigi Becali in palat?E presedinte si sta unde au stat , tov.Iliescu(chiar si pe timpul lui Ceausescu),Constantinescu si vor sta toti presedintii.Sa n-o luam razna si sa spunem vorbe pentru prosti! nici macar ferentariul nu-i pregatit sa gazduiasca un asa mare infractor precum marinelu' chior si-ale sale odrasle.....inca-i prea select pt. gustul sau de bautor fruntas cu patru cuburi la o lingurita....
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2013, ora 20:58
De la: 9am178742, la data 2013-01-19 12:15:47SA VINA AN MIERCUREA - CIUC SA COBORA STEAGUL UNGARIEI DE PE INSTITUTIILE STATULUI SI SA SCHIME INDICATOARELE DE CIRCULATIE. ....o sa.....la anu' si...la multi ani....
|
|
flory_flory11 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2013, ora 17:38
De la: Silver9AM, la data 2011-01-21 17:26:15De la: Ingrid, la data 2011-01-21 17:06:09De la: Silver9AM, la data 2011-01-21 17:03:33De la: daniela_iasi, la data 2011-01-21 16:56:38De la: Tramp, la data 2011-01-21 16:55:25 Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|