Info
x
Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 00:40
Ar trebui sa nu mai alegeti dupa chipul si asemanarea voastra
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 06:57
De la: _KARPOV, la data 2012-12-31 00:40:57 ai dat-o-n bilbiiala, puiule ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 21:46
un fleac....i-am ciuruit...
gandire de dobitoc...asa vede domnu' [oare cu ce-am gresit de sunt obligat sa ma adresez asa unui derbedeu betiv si nesimtit ] presu' nost' relatia dintre el si poporul roman... youtu.be/LwlMiLGCDcU Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
9am145415 6 mesaje Membru din: 1/10/2009 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 11:51
Inaintasii noștri când si-au dat seama ca sunt incompetenti au ales monarhia chiar dacă au pus pe tronul țării un monarh străin ,probabil ca si noi va trebui sa facem același lucru.Comunistii l-au dat jos si acum ar trebui sa scăpam de momenclaturistii ramasi si sa-l punem inapoi. Probabil ca dacă ar aduna cineva semnături pentru organizarea unui referendum cu tema întoarcerea României la monarhie si a regelui Mihai in fruntea țării am rămâne uluiti de câte semnături s-ar aduna
|
averea1916 206 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 12:27
De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ? www.youtube.com/watch?v=nUJKlTXE9Bs&NR=1&feature=endscreen
Raporteaza abuz de limbaj
INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
|
|
averea1916 206 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 12:30
De la: XYW, la data 2012-12-31 21:46:12un fleac....i-am ciuruit... Raporteaza abuz de limbaj
INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
|
|
Fosta membra 9am.ro 472 mesaje Membru din: 12/12/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 12:43
De la: 9am145415, la data 2013-01-01 11:51:19Inaintasii noștri când si-au dat seama ca sunt incompetenti au ales monarhia chiar dacă au pus pe tronul țării un monarh străin ,probabil ca si noi va trebui sa facem același lucru.Comunistii l-au dat jos si acum ar trebui sa scăpam de momenclaturistii ramasi si sa-l punem inapoi. Probabil ca dacă ar aduna cineva semnături pentru organizarea unui referendum cu tema întoarcerea României la monarhie si a regelui Mihai in fruntea țării am rămâne uluiti de câte semnături s-ar aduna La muuulti ani!Coclitilor,oxidatilor ,ratatilor de frecati menta si dregeti busuiocul p'aici! Mare dreptate ai ,dar istoria lucreaza cu intervale mari de timp si stii de ce? pt ca prostii nu invata nici macar din greselile lor!
Cand apare un destept pe lume ,poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc!
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 15:08
De la: 9am145415, la data 2013-01-01 11:51:19Inaintasii noștri când si-au dat seama ca sunt incompetenti au ales monarhia chiar dacă au pus pe tronul țării un monarh străin ,probabil ca si noi va trebui sa facem același lucru.Comunistii l-au dat jos si acum ar trebui sa scăpam de momenclaturistii ramasi si sa-l punem inapoi. Probabil ca dacă ar aduna cineva semnături pentru organizarea unui referendum cu tema întoarcerea României la monarhie si a regelui Mihai in fruntea țării am rămâne uluiti de câte semnături s-ar aduna tovarase..proiectul exista...se lucreaza intens la el pt.2018...vorbim atunci...pacaliciul de balbaiala este un mic vierme bagat in fata la toata afacerea asta masonica....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 15:18
Tot simtiti nevoia unui faraon?
Care sa aiba drept de viata si de moarte asupra voastra. Presedintii sint regi cu termen de valabilitate. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 18:07
De la: nastasemihail, la data 2013-01-01 15:18:53Tot simtiti nevoia unui faraon? ca Ceausescu, de ex ce ne-a calarit 25 ani si aia terminati doar prin ? ca Basescu, de ex., care-si doreste ce avea si Ceausescu, uitind ce patesc tiranii ? ha ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 252 mesaje Membru din: 15/10/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 19:55
nu s-a gasit nici acum solutia ?
Sa-i ignore !
|
9am117598 624 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 12:58
asa e Gabi! la multi ani!
Basescu a uita ce a patit Ceusescu, si nu invata din greselile altora macar cu c|Eusescu. toati aveau servici si casa nu era diferenta asa mare de trai intre oameni erau cam egali nu unii f bogati si altii f saraci romanii au inteles democratia f prost. au murit degeaba la revolutie atatia oameni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 14:12
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 17:16
De la: 9am117598, la data 2013-01-02 12:58:57asa e Gabi! la multi ani! la multi ani cu sanatate tie si familiei ! comunismul trebuia sa dovedeasca cit de bun e fata de capitalism ... habar n-aveam ce-nseamna capitalism si , inchisi in tara, facind foamea si frigul, ni se parea ca toti ciinii din Vest au covrigi in coada si-i de ajuns sa schimbam sistemul si vom trai si noi ca-n Franta sau Germania ! din pacate s-a dovedit ca degeaba schimbi sistemul ,dar nu si oamenii.... si oamenii care ne conduc de 23 ani NU au lucrat ptr. Romania ,ci doar in folosul personal, tradindu-ne ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2013, ora 08:13
De la: nastasemihail, la data 2013-01-01 15:18:53Tot simtiti nevoia unui faraon? Din pacate mrlanii pupincuristii au nevoie de un tatic vesnic , la care ei trebuie sa se inchine . O societate devine prospera si puternica prin ea insusi si prin puterea conducatorilor de a evolua odata cu natia / LA MULTI ANI 2013 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2013, ora 13:57
din punctu meu de vedere Iliescu a fost cel mai bun presedinte dupa 89. nu a avut copii la care sa faca si sa lase avere. e cel mai decent, Basescu si Constantinescu au fost cei mai prost cotati ei si partidele lor din toata istoria Romaniei.
f urat din partea lor numia pt interesele si copiiplus partidele lor au connud f prost Romania. nu mai vorbesc de nemuri, fini, prieteni, mafioti.( mari afaceristi ) eu zic ca. ar trebui sa se retraga decent si onorabil pana nu=i pun sa platesca usl.pt ce au facut noua si tarii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2013, ora 13:57
din punctu meu de vedere Iliescu a fost cel mai bun presedinte dupa 89. nu a avut copii la care sa faca si sa lase avere. e cel mai decent, Basescu si Constantinescu au fost cei mai prost cotati ei si partidele lor din toata istoria Romaniei.
f urat din partea lor numia pt interesele si copiiplus partidele lor au connud f prost Romania. nu mai vorbesc de nemuri, fini, prieteni, mafioti.( mari afaceristi ) eu zic ca. ar trebui sa se retraga decent si onorabil pana nu=i pun sa platesca usl.pt ce au facut noua si tarii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2013, ora 15:00
De la: _KARPOV, la data 2012-12-31 00:40:58 si legionarii sunt dupa chipul tau, da ? ca asa s-ar intelege
|
duilius 6 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 15:46
De la: gabigabi2, la data 2013-01-03 15:00:08De la: _KARPOV, la data 2012-12-31 00:40:58 Raporteaza abuz de limbaj |
|
duilius 6 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 15:54
Un popor care are conducatori incompetenti si numai din astia gaseste.....inseamna ca nu are nici un competent in intregul lui ( sunt milioane de incompetenti, unii cu doctorate luate da' jaba) Fratilor poporul ala va bajbai prin intuneric sute de ani ! Biblic atestat, romaneste demonstrat....".29 ani de foiala, in bezna mintala" La multi ani ! Apocalipsa va rula la o data ulterioara.......(va fi reprogramata la cererea publicului spectstor !! ) Raporteaza abuz de limbaj |
|
wolfof2005 22 mesaje Membru din: 7/02/2011 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 12:14
Oameni buni nu va faceti griji totul fa fi bine ............................IN ALTA VIATA
Asta a venit ca o gluma..... Vreau sa fiu Presedinte ....... m-am hotarat ...... de astazi nu se mai fura ... lumea va avea de munca .... vom ridica fabrici noi ..vom face un consiliu care va vorbii cu oamenii tarii sa vedem de ce au nevoie si sa le oferim .. Jur sa am grija de tara si de fratii mei Romani Asta e un vis cum pot ajunge si eu pe listele electorale
|
Maramuresanca 69 mesaje Membru din: 2/03/2010 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 14:23
Cei care ne-au condus si ne conduc,sunt urmasii lui Ceausescu!Capitalismul,nu inseamna foame si frig.Capitalismul de cumetrie a dus tara noastra,la situatia de acum.Foame si frig,am rabdat si sub Ceausescu,dar se vede ca uitam usor sau unii au trait f bine atunci,slujind partidul si atunci e explicabil,ca nu-si aduc aminte.
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 14:57
mie imi era cu mult mai bine pe vremea lui ceusescu. ne-a dat casa si job. de la sindicat bilete cu reducere in concedii, excursii in strainatate..(ungaria)si in tara excursii organizate.
aveam bani in buzunar si nu aveam ce sa fac cu ei, pt ca toate erau f ieftine toate. sptamanal mergeam la o parjitura si suc la cofetarie, la film, la teatru. discoteca.in strand. munte, mare. mancarea , hainele, serviciile si facturile erau f ieftine.la noi in ardeal. nu a murit nimeni de foame. cu mult mai bun era parizeru de atunci f gustos si salamu cu soia la fel cu mult mai bun decat acum. sincer! eu si familia mea il regrretam pe Ceausescu, inclusiv fiu meu, e nervos acum si invidios pe noi pt ca . acum vrea sa-si cumpere casa nu poate. zice ca atunci era mai bine , aveam de toate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 15:00
@Maramuresanca : aici ai dreptate cu unii dintre cei care ne conduc sunt urmasii lui Ceausescu si-mi vine-n minte chiar acum unul care, nomenclaturist a fost pe timpul ala si-i mergea bine si tot bine-i merge si azi : sta in vila de la Predeal a lui Ceau' si se da cu snowmobilul si, din cind in cind ne spune " Statul sunt EU " !
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 15:09
De la: 9am117598, la data 2013-01-15 14:57:37mie imi era cu mult mai bine pe vremea lui ceusescu. ne-a dat casa si job. de la sindicat bilete cu reducere in concedii, excursii in strainatate..(ungaria)si in tara excursii organizate. n-aveam, draga mea prietena, n-aveam de toate ! poate ca stind la o curte si crescind un purcel, o gaina si avind s'un loc de gradinarit pe vreundeva , aveai ce-ti trebuie !dar cine nu avea asa ceva , STATEA la Cozi pina-i intra os prin os , in soare sau frig ,ca sa cumpere ce se " DADEA" ! si, NU ti-a dat Partidul NIMIC ! casa pe care ti-a DAT-O era facuta din banii tai, ai mei, ai nostri ....Comunismul Nu dadea nici el nimic de gratis ! era platit si ras- platit de cincinalul in 4 ani si jumatate si ore suplimentare si munca patriotica ! NENOROCIREA noastra a fost ca " La vremuri Noi, tot Noi " si capitalismul a insemnat Saracirea poporului si imbogatirea citorva !
|
wolfof2005 22 mesaje Membru din: 7/02/2011 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 10:58
macar PCR-ul iti oferea un loc de munca si o casa daca iti vedeai de treaba nu aveai probleme cu nimeni.
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 12:10
Asta ati ales desteptilor.... "Bombonica Dragnea, soția vicepremierului Liviu Dragnea, a pierdut procescu cu Fiscul și va trebui să plătească nu mai puțin de 7,5 milioane de euro. Bombonica Dragnea controlează societatea Hotel Turris, la care deține 98,62 la sută din cțiuni. Firma a intrat în atenția Fiscului după ce a făcut afaceri dubioase direct cu familia Dragnea, pentru a mări nejustificat cheltuielile. Direcția Generală a Finanțelor Publice Teleorman a emis, în noiembrie 2011, o decizie de impunere pe numele societății Hotel Turris, în valoare de 31, 2 milioane de lei, aproximativ 7,5 milioane de euro. În ianuarie 2012, Fiscul a trecut la executare silită, a luat toți banii societății găsiți în conturi, apoi le-au blocat." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Asta ati ales desteptilor.... "Bombonica Dragnea, soția vicepremierului Liviu Dragnea, a pierdut procescu cu Fiscul și va trebui să plătească nu mai puțin de 7,5 milioane de euro. Bombonica Dragnea controlează societatea Hotel Turris, la care deține 98,62 la sută din cțiuni. Firma a intrat în atenția Fiscului după ce a făcut afaceri dubioase direct cu familia Dragnea, pentru a mări nejustificat cheltuielile. Direcția Generală a Finanțelor Publice Teleorman a emis, în noiembrie 2011, o decizie de impunere pe numele societății Hotel Turris, în valoare de 31, 2 milioane de lei, aproximativ 7,5 milioane de euro. În ianuarie 2012, Fiscul a trecut la executare silită, a luat toți banii societății găsiți în conturi, apoi le-au blocat." Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
|

?