back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stiti pentru ce nu suntem acceptati in spatiul schengen?

Pagini: << 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 >> Sari la pagina:

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2013, ora 13:34

Fiindca,din cauza mizeriei sociale in care suntem tinuti,suntem nevoiti pentru supravetuirea in spatiul occidental ca sa practicam gainarii,deci exportam infractionalitatea pentru supravetuire,si asta deranjeaza,supara,sicaneaza lumea civilizata.

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2013, ora 16:10

Seful,ne amageste iar ,ca vom fi primiti prin usa din dos in luna pacaleliilor,adica Aprilie-2014,atunci cand se termina si mandatul amagitor!.Dar,si guvernantii analizeaza situatia trImiterii "MUSTELOR LA PRODUS"! .Depinde de gradul de suportabilitate al Occidentalilor.?!.

Raporteaza abuz de limbaj
valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2013, ora 17:17

Fortam intrarea nepregatiti in "Spatiul Schengen",prin ÜSA DIN DOS"prin manipularea-santajul cu schimbarea curentului politicii externe?!.Mai bine am starpi conruptia care produce saraciea,am confisca averiile ilicite,am impozita serios averiile nesimtite,am face investitii fezabile si toate la un loc ar duce la cresterea nivelului de bunastare si astfel nu am exporta oameni disperati in U.E.,care sa deranjeze lumea civilizata.In sens contrar,ne vom asocia cu lumea nivelului tarilor de tip bananier!.Analizati cu ce salarii de "Rahat",ne platesc firmele chinezesti din Romania?!.-

karbalkan

3 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 12:05

nu va mai amagiti ca vom intra in shengen ca vom avea bani multi ca noi avem cele mai de pret resurse si suntem cel mai bine pozitionati in europa.....suntem bine pozitionati ca o zona tampon intre est si vest suntem un teritoriu tranzitoriu intre ce a mai ramas din comunism si capitalism noi suntem doar carnea de tun intelegeti odata noi nu vom avea nimic si nu vom fi nimic niciodata 3 milioane trebuie sa fie bogatasi restu de 15 milioane cat am mai ramas muncitori sclavi, toti ne dorim sa emigram oare de ce? nu v-ati gandit ca aici in propria tara chiar nu mai suntem apreciati de proprii patroni sefi etc, mai mult ne apreciaza italianu spaniolu francezu acolo unde e cazul si esti roman alb dar si atunci esti numit tzigan

Sellmag

7 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 12:12

Total de acord.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:12

De la: karbalkan, la data 2013-07-06 12:05:10nu va mai amagiti ca vom intra in shengen ca vom avea bani multi ca noi avem cele mai de pret resurse si suntem cel mai bine pozitionati in europa.....suntem bine pozitionati ca o zona tampon intre est si vest suntem un teritoriu tranzitoriu intre ce a mai ramas din comunism si capitalism noi suntem doar carnea de tun intelegeti odata noi nu vom avea nimic si nu vom fi nimic niciodata 3 milioane trebuie sa fie bogatasi restu de 15 milioane cat am mai ramas muncitori sclavi, toti ne dorim sa emigram oare de ce? nu v-ati gandit ca aici in propria tara chiar nu mai suntem apreciati de proprii patroni sefi etc, mai mult ne apreciaza italianu spaniolu francezu acolo unde e cazul si esti roman alb dar si atunci esti numit tzigan

nu se mai amageste nimeni, cu nimic ! jocurile sunt facute....nu de azi si nu de ieri ci, din 45 !

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2013, ora 16:34

A-ti mai vazut in Europa o tara asa saraca cum e Romania si corupta?
Saracia ne bate la usa din cauza celor din PDL care au facut imprumuturi si datorii pe crae nu le mai pot plati, ei au furat si tot cei saraci platesc si suporta consecintele.
Salariu minim pe aeconomie nu acrescut de vreo 4 ani, dar preturile la gaze si curent plus alimente de 100 de ori au urcat.
Rusine sa le fie lor!
Zaharu e cel mai scump din Uniunea Europeana.

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 15:58

IN CONCLUZIE:"SPATIUL SCHENGEN",NU VREA CA SA FIE PROFITAT DE SISTEMELE CONRUPTE SI AL PROFITORIILOR LOR !

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 13:15

Sunt dezamagita total de ce se intampla in aceasta tara. preturi la gaze, electric, apa , impozirte , taxe, astia vreau sa traga si pielea jos de pe noi sa ramana numai osu
Cureaua s-a strans de 8 ani de cand e Basescu la conducere.

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 16:34

De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 15:12:39
De la: karbalkan, la data 2013-07-06 12:05:10nu va mai amagiti ca vom intra in shengen ca vom avea bani multi ca noi avem cele mai de pret resurse si suntem cel mai bine pozitionati in europa.....suntem bine pozitionati ca o zona tampon intre est si vest suntem un teritoriu tranzitoriu intre ce a mai ramas din comunism si capitalism noi suntem doar carnea de tun intelegeti odata noi nu vom avea nimic si nu vom fi nimic niciodata 3 milioane trebuie sa fie bogatasi restu de 15 milioane cat am mai ramas muncitori sclavi, toti ne dorim sa emigram oare de ce? nu v-ati gandit ca aici in propria tara chiar nu mai suntem apreciati de proprii patroni sefi etc, mai mult ne apreciaza italianu spaniolu francezu acolo unde e cazul si esti roman alb dar si atunci esti numit tzigan

nu se mai amageste nimeni, cu nimic ! jocurile sunt facute....nu de azi si nu de ieri ci, din 45 !
Aici,este zona de tampon,intre:est-vest si orient.Aici,este o zona "Grii",ca si in alte zone de tampon ale globului..Aici suntem la rascruce de drumuri,cum zice francezul:Carefour!.Aici,se vantura si "Schimbarea sensului curentului",cu scurgeri ciclice de capital acumulat,aici este un popor permanent sacrificat,pentru terte interese.Aici"Samsarii",ne i-au,asa cum au convenit intre ei prieteneste,la rand,cate o tura."O natie,permanent vanturata si saracita permanent!".Natie trista,si permanent impovarata!".

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 17:17

cam asta e !

vulcanneles

20 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 13:27

asa credeti voi!!
Nu basescu conduce tara catusi de putin, el joaca doar cum canta alti si, incearca sa joace cat de mult posibil pe placul nostru, insa, , nu are de ales, nu o face el,, vin altii care-o sa joace doar pe placul celor de la FMI ( fondul monetar international) . Tara e vanduta, trebuie distrusa ca sa poata fi reconstruita de altii , cu bani imprumutati , indatorand si mai mult natiunea romana. Aveam de ales scenariul fosta iugoslavie sau , distrugerea cu buna stiinta-scapa cine poate , cine nu e prins!
NU trebuie sa ma crezi, o spun pe sleau!
S-avem noroc si sanatate!!

bvr
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 14:51

De la: vulcanneles, la data 2013-07-11 13:27:35 asa credeti voi!!
Nu basescu conduce tara catusi de putin, el joaca doar cum canta alti si, incearca sa joace cat de mult posibil pe placul nostru, insa, , nu are de ales, nu o face el,, vin altii care-o sa joace doar pe placul celor de la FMI ( fondul monetar international) . Tara e vanduta, trebuie distrusa ca sa poata fi reconstruita de altii , cu bani imprumutati , indatorand si mai mult natiunea romana. Aveam de ales scenariul fosta iugoslavie sau , distrugerea cu buna stiinta-scapa cine poate , cine nu e prins!
NU trebuie sa ma crezi, o spun pe sleau!
S-avem noroc si sanatate!!

de acord : Basescu joaca asa cum ii cinta UE si PPE.ul Angelikai Merkel si Barosso si o face ptr. a-si asigura Scaunul de Domnie in Ro si-si Implementeaza oamenii lui de nadejde ptr. a putea Face ceea ce se asteapta de la el sa faca ! deci : chiar daca el e sluga prea plecata a alora, AICI e zmeul - zmeilor ,iar Ponta si PSD ii joaca-n Struna , iar Antonescu si PNL.ul NU au curajul sa puna piciorul in prag si sa se retraga de la guvernare !
acu' s'o zicem si p'aia dreapta : si daca pune piciorul si USL.ul se rupe, CE ?
Ponta si PSD.ul nu va face IMEDIAT alianta cu UDMR si PDL.ul lui Blaga ? ei ba bine ca nu !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 15:43

AM FOST RESPINSI DE "SPATIUL SCHENGEN",DIN CAUZA NESERIOZITATII!.AVEM DOUA SANSE DE ALES:ORI VOM FII SLUGIILE IEFTINE ALE CHINEZIILOR,"MUNCIND PENTRU DEGEABA",ORI,DACA SOCOTIM CA ROMANIA ESTE A DOUA CA MARIME IN EUROPA DUPA POLONIA ,ATUNCI TREBUIE CA SA LUAM MODELUL POLONEZ.VERTICALITATEA,NU UMILINTA.TREBUIE CA SA NE LUAM SOARTA IN PROPRIILE MAINI CA POLONEZII!.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 15:53

despre modelul " polonez" nu avem ce spune, asa cum n-am avut nici in cazul modelului japonez promovat sau , mai bine spus : propus de Iliescu ....dar, munca ptr. chinezi o vezi ca pe o Sansa , ca asa te-ai exprimat ?!

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2013, ora 14:43

De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 15:53:23despre modelul " polonez" nu avem ce spune, asa cum n-am avut nici in cazul modelului japonez promovat sau , mai bine spus : propus de Iliescu ....dar, munca ptr. chinezi o vezi ca pe o Sansa , ca asa te-ai exprimat ?!
Intre Americani si Occidentali s-a pus problema la un moment dat:"Ajutam Grecia,sau Romania?!",Americanii au zis Romania,Occidentalii au zis Grecia.Si,astfel s-a delimitat zona de imfluienta.In zona Cipru a intrat capital rus,in zona Greciei,s-au oferit banciile China, dar s-a respins ipoteza de catre europeni..Trebuie ca sa socotim caci China este a 2-ua economic dupa America,iar America are datorii financiare la China.Iar,F.M.I.,este concurat de fondul celor 20 de state puternic industrializate din care face parte si China.A fost la un moment dat un prim-Ministru chinez care a studiat "Universitatea Bucuresti",si vorbea bine romaneste.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2013, ora 18:02

si uite asa se adevereste prevestirea biblica, cea cu dominatia rasei galbene !

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 15:03

O sa ne exploateze la maxim sa platim datoriile facute de ei , noi, copii si nepotii nostri, si ei nu o sa plataeasca niciodata cu nimic, o sa se imbogateasca din zi in zi mai tare.
e o zicala ,, Corb la corb nu-si scoate ochiu''
Vad ca si Ponta e interesat de ce o sa zica Presedintele cu deciziile luate, pt mine nu exista Presedinde, este inexistenta, cel care a
vandut tara pt bani si familia, neamurile lui. apropiatii lui.
EU! nu am nici un Presedinte! pt ca nu a fost reales la Referendum si eu oricum nu l-am ales niciodata.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 15:10

De la: gabigabi2, la data 2013-07-12 18:02:56si uite asa se adevereste prevestirea biblica, cea cu dominatia rasei galbene !

unde scrie asa ceva in biblie....???
in ,,sfanta scriptura'' nici macar nu sunt recunoscute rasele ..d'apoi sa mai existe si ceva adevarat....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 15:12

De la: valeriulivanov, la data 2013-07-12 14:43:35
De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 15:53:23despre modelul " polonez" nu avem ce spune, asa cum n-am avut nici in cazul modelului japonez promovat sau , mai bine spus : propus de Iliescu ....dar, munca ptr. chinezi o vezi ca pe o Sansa , ca asa te-ai exprimat ?!
Intre Americani si Occidentali s-a pus problema la un moment dat:"Ajutam Grecia,sau Romania?!",Americanii au zis Romania,Occidentalii au zis Grecia.Si,astfel s-a delimitat zona de imfluienta.In zona Cipru a intrat capital rus,in zona Greciei,s-au oferit banciile China, dar s-a respins ipoteza de catre europeni..Trebuie ca sa socotim caci China este a 2-ua economic dupa America,iar America are datorii financiare la China.Iar,F.M.I.,este concurat de fondul celor 20 de state puternic industrializate din care face parte si China.A fost la un moment dat un prim-Ministru chinez care a studiat "Universitatea Bucuresti",si vorbea bine romaneste.

du-ti...ai....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 15:14

De la: valeriulivanov, la data 2013-07-12 14:43:35

ce-ai scris aici este masura inteligentei si puterii de intelegere a ta....adica ZERO...mai studiaza ...REPETENTULE....

karbalkan

3 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 15:17

eu zic sa fi-ti mai calmi chiar si repetentii stiu ca romania e praf din cauza ca nimeni nu ia motivat cu nimic sa invete, sincer nici eu nu am invatat cine stie pt ca matematica mia fost cel mai mare dusman dar am supravietuit cu o diploma cu care ma sterg la cur intr-un sistem de invatamant de tot ca*atu dar sa revin la treaba cu chinezii rasa galbena si alte prostii una la mana chinezii nu se vor deranja sa vina aici sa faca rau etc ganditiva ca suntem un floc in fata pu*ii daca UE ne freaca cum vor eu pt chinezi le este mai usor sa manipuleze prin prisma pietei ca o economie strong ce este sa ne faca piata de desfacere, o sa spuneti bine bine bai asta dar suntem deja....mmmm mai avem pana acolo, pe langa una alta vorbind de modele de state care s-au ridicat din propria cenusa se pot numara germania care si-au reconstruit berlinul dupa razboi caramida cu caramida si aici fac o paranteza ceausescu a reconstruit la fel bucurestiul dupa cutremurul din 77....ma intreb cine ar mai face asta acuma? stiu ca toti veti trece peste aceasta intrebare banala si o sa radeti ca sunt incult si vor fi firme care vor ajuta vor iesi oamenii in strada economia nu va cadea sub pragul mortii subite al tuturor locuitorilor luati-va gandu ca nici crucea rosie nu va veni la noi anyway shengenul este doar o poveste un mit si un cult al fortelor de furaciune legala si exploatare umana si de filtrare a raselor intrun spatiu inchis cum este...UE cineva a zis cand a fost vorba de ajutat romania sau grecia americanii au zis romania poate a-ti inteles gresit americanii au zis dar in gandul lor a fost poate astia se prind ca nam vorbit serios :)) noi suntem un pestisor mic intrun acvariu relativ de marime medie in care nu sunt decat 3-4 rechini vreo 15 bibani vreo 2 somotei si restu...GASTE. ceausescu a murit degeaba ajunsese sa faca mult prea multe deja nu mai asculta de moscova dorea sa fie pe picioarele lui dar asa cum a crezut ca se elibereaza de lant el singur a fost veriga slaba care sa rupt iar poporul roman a crezut ca vom pieri uite ca nam pierit fugim si acum disperati spre alte tari unde sa o luam de la inceput sau sa muncim acolo sa venim aici sa traim ca belfarii, de ex nu o sa ma credeti o amica de a verisorului din belgia vorbea azi cu mine pe facebook si ma intreaba dar la tine la scoala se invata franceza? mia zis in engleza iam raspuns ca da si ma intrebat de ce nu stiu franceza daca am invatato si iam zis atat timp cat ne considerati tigani leprele europei si noi venim si muncim pt voi astia lenesi pt ca sincer sa va spun un belgian nici nu se ridica din pat pt 3-400 de euro cat avem noi salariu in tara unii au cate 150-200 multumim domnu basescu dar nu asta e ideea ci ca doar adevarul asta fata respectiva sa buricat ca stai putin ca nu toti francezii suntem asa si ai zic pai atunci de ce toti romanii sunt tigani? stiu ca orice convorbire si forum este citita tot onlineul romanesc trece prin spp spi sff si SVF*T dar numi pasa traiesc intro tara libera vreau sa muncesc si vreau sa FIU PLATIT conform normelor europene de aderare la UE adica salariu de 3000 de euro cat are francezu spaniolul germanul suntem tara cu drepturi depline si este imperios necesar sa fim acceptati in spatiul schengen acest spatiu de filtrare a tiganitatii si bozgoritatii romanesti OK IS DEACORD dar mias dori ca un guvernant senator deputat in parlamentul european sa le zica cetatenii romaniei mor de foame cetatenii romaniei vor sa aibe liber ca toti europenii vor sa munceasca adecvat DACA NU PE AICI NU SE TRECE! si am incheiat.

cui nui comvine KISS MY A**

daca am deranjat vreun deputat senator tigan sau bozgor imi cer scuze is alb si asta e tara mea mam nascut aici si vreau sa mor aici vreau sa am si eu pensie ca bunicii mei si vreau sa fiu platit dupa prestatia muncii nus director is muncitor nu aspir la mai mult decat am invatat si imi da voie scoala facuta la FF IF si unde mai vreti voi

P.S. vreau sa stiu si eu cand se angajeaza un senator sau deputat ce experienta are pe locul acela de munca? exista diploma de deputat la vreo facultate? intreb pt ca sunt multi tineri care au facultati chiar 2 si sunt sclipitori si muncesc in piata la tarabe

P.S. daca cineva imi citeste balivernele ignoratie sunt un incult care vrea in shengen

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 16:22

De la: karbalkan, la data 2013-07-14 15:17:25eu zic sa fi-ti mai calmi chiar si repetentii stiu ca romania e praf din cauza ca nimeni nu ia motivat cu nimic sa invete, sincer nici eu nu am invatat cine stie pt ca matematica mia fost cel mai mare dusman dar am supravietuit cu o diploma cu care ma sterg la cur intr-un sistem de invatamant de tot ca*atu dar sa revin la treaba cu chinezii rasa galbena si alte prostii una la mana chinezii nu se vor deranja sa vina aici sa faca rau etc ganditiva ca suntem un floc in fata pu*ii daca UE ne freaca cum vor eu pt chinezi le este mai usor sa manipuleze prin prisma pietei ca o economie strong ce este sa ne faca piata de desfacere, o sa spuneti bine bine bai asta dar suntem deja....mmmm mai avem pana acolo, pe langa una alta vorbind de modele de state care s-au ridicat din propria cenusa se pot numara germania care si-au reconstruit berlinul dupa razboi caramida cu caramida si aici fac o paranteza ceausescu a reconstruit la fel bucurestiul dupa cutremurul din 77....ma intreb cine ar mai face asta acuma? stiu ca toti veti trece peste aceasta intrebare banala si o sa radeti ca sunt incult si vor fi firme care vor ajuta vor iesi oamenii in strada economia nu va cadea sub pragul mortii subite al tuturor locuitorilor luati-va gandu ca nici crucea rosie nu va veni la noi anyway shengenul este doar o poveste un mit si un cult al fortelor de furaciune legala si exploatare umana si de filtrare a raselor intrun spatiu inchis cum este...UE cineva a zis cand a fost vorba de ajutat romania sau grecia americanii au zis romania poate a-ti inteles gresit americanii au zis dar in gandul lor a fost poate astia se prind ca nam vorbit serios :)) noi suntem un pestisor mic intrun acvariu relativ de marime medie in care nu sunt decat 3-4 rechini vreo 15 bibani vreo 2 somotei si restu...GASTE. ceausescu a murit degeaba ajunsese sa faca mult prea multe deja nu mai asculta de moscova dorea sa fie pe picioarele lui dar asa cum a crezut ca se elibereaza de lant el singur a fost veriga slaba care sa rupt iar poporul roman a crezut ca vom pieri uite ca nam pierit fugim si acum disperati spre alte tari unde sa o luam de la inceput sau sa muncim acolo sa venim aici sa traim ca belfarii, de ex nu o sa ma credeti o amica de a verisorului din belgia vorbea azi cu mine pe facebook si ma intreaba dar la tine la scoala se invata franceza? mia zis in engleza iam raspuns ca da si ma intrebat de ce nu stiu franceza daca am invatato si iam zis atat timp cat ne considerati tigani leprele europei si noi venim si muncim pt voi astia lenesi pt ca sincer sa va spun un belgian nici nu se ridica din pat pt 3-400 de euro cat avem noi salariu in tara unii au cate 150-200 multumim domnu basescu dar nu asta e ideea ci ca doar adevarul asta fata respectiva sa buricat ca stai putin ca nu toti francezii suntem asa si ai zic pai atunci de ce toti romanii sunt tigani? stiu ca orice convorbire si forum este citita tot onlineul romanesc trece prin spp spi sff si SVF*T dar numi pasa traiesc intro tara libera vreau sa muncesc si vreau sa FIU PLATIT conform normelor europene de aderare la UE adica salariu de 3000 de euro cat are francezu spaniolul germanul suntem tara cu drepturi depline si este imperios necesar sa fim acceptati in spatiul schengen acest spatiu de filtrare a tiganitatii si bozgoritatii romanesti OK IS DEACORD dar mias dori ca un guvernant senator deputat in parlamentul european sa le zica cetatenii romaniei mor de foame cetatenii romaniei vor sa aibe liber ca toti europenii vor sa munceasca adecvat DACA NU PE AICI NU SE TRECE! si am incheiat.

cui nui comvine KISS MY A**

daca am deranjat vreun deputat senator tigan sau bozgor imi cer scuze is alb si asta e tara mea mam nascut aici si vreau sa mor aici vreau sa am si eu pensie ca bunicii mei si vreau sa fiu platit dupa prestatia muncii nus director is muncitor nu aspir la mai mult decat am invatat si imi da voie scoala facuta la FF IF si unde mai vreti voi

P.S. vreau sa stiu si eu cand se angajeaza un senator sau deputat ce experienta are pe locul acela de munca? exista diploma de deputat la vreo facultate? intreb pt ca sunt multi tineri care au facultati chiar 2 si sunt sclipitori si muncesc in piata la tarabe

P.S. daca cineva imi citeste balivernele ignoratie sunt un incult care vrea in shengen

tot e bine c-ai recunoscut ca nu prea ti-a iesit chestia cu matematica ...da' nici cu gramatica lb. romane nu te-ai prea impacat , desi imi dai senzatia de facatura , caci fraza e destul de corect construita ,dar si aici ai fortat putin ....in rest, toate cele bune !

karbalkan

3 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 17:27

din pacate eu postez de la munca nu de acasa ma si grabesc sa tastez nu conteaza in ce domeniu lucrez sau ce salariu am dar poate daca nu as fi singuru sa tzip sa arunc cu bolovani pe strada s-ar face ceva, eu va cred oare de ce comentez aici si nu fac ceva pai nus deputa senator nam 2 facultati dar daca voi aveti 2 facultat si stati la citit balivernele mele e clar ca si voi ar trebui sa va ridicati din patuturi si sa iesiti in strada...corect? bun...atunci hai sa o luam pe partea ailalta e clar cand am scris de balivernele mele ma asteptam la ceva buricosi...face-ti parte din vreun partid cumva? eu is apolitic dar nu suport clasa politica care exista ca e opozitie ca e de pozitia 69 etc eu stiu ca si voua va e bine cu plapuma pe voi chiar vara dar asta nu inseamna ca toti putem fi ca voi voi va puteti simti perfecti eu macar imi recunosc statutul si pozitia in societate poate voi ca directori si patroni de firme nu va simtiti iar daca sunteti si voi muncitori a-ti intelege ce e lucrul in ture multe ore realizate ore suplimentare poate neplatite prime care s-au uitat de la an la an nu toti muncim in sectoru bugetar corect? dar hai sa va intreb daca nu exista mediul privat de unde se mai lua la stat salarii mesimtite? multi ganditi fara sa pricepeti unu se leaga de gramatica unu se leaga de iesitu in strada dar ne cautam greselile ne cautam nod in papura tara e libera am voie sa postez sa imi astern gandurile pozitiile politice si poate sa ma fac de ras singur daca doresc pt ca oricum suntem o tara de tot rasu nu vreti sa acceptati ca suntem un nimic? va e frica sa acceptati sa multi tineri au plecat au fugit de frica ca daca vor avea copii nu vor avea cu ce sai creasca? pe facebook umbla acea poza cu copii somalezi si scrie tu vrei iphone si dai 500 de euro pe el iar acei copii mor pt ca parintii care sunt platiti cu 5 euro la luna nu au ce sa le dea de mancare, sunt o natie mai saraca ca noi acolo ne indreptam si noi nu acum in 50 de ani, 100 poate.

mai cautati-mi mie greselile inca odata ar la ministru invatamantului nu ia zis nimeni nimic ca nu stie sa vorbeste romaneste, lu lazlo tokes nui zice nimeni nimic ca scrie in maghiara vorbeste in maghiara, iar cand basescu a lovit acel copil la acea intrunire s-a zis ca e facatura photoshop flacara violet etc

cei carora nu le comvine ce am scris cautati-ma la paine daca nu-s nici acolo cautati-ma la oua.

p.s. comunismul nu e capitalism iar dictatura nu este furt cauta-ti definitia fiecaruia

p.s. 2 ca sa va ajut putin cu ce face clasa politica de orice culoare ar fi ea se numeste furt este o infractiune si se pedespeste penal unde sunt acei infractori politici? cu siguranta nu acolo unde a fost acea batranica care a mutat un tarus mai la dreapta cu un metru

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 18:46

Eu! nu am vazut nici un PD_list arestat pt furt si coruptie, nu mai au imunitate , acum pot fi anchetati inafara de Basescu.
Ar fi grozav daca Ponta l-ar intreba pe Basescu unde e Flota Romana, a ramas numai in tablou.
O femeie de la tara e judecata ca a furat o rata, iar cei ce fura si vand o tara nu ii judeca nimeni.

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2013, ora 17:27

MA-I ROMANE, O ABURESTI EMOTIONAL ,IAR IN SCHIMB TRAIEST PROST DIN CAUZA NAVITATII TALE!.NU FABULA!.FII CLAR,CONCIS,LA SUBIECT!.VREI BUNASTARE,NU BALACARII SUBIECTUL!.FII CONSTRUCTIV!,D-L ILIESCU,A PROPUS ALTERNATIVA JAPONEZA,IN NECUNOSTIINTA DE CAUZA A CEEA CE A ZIS,DEOARECE PRESEDINTELE NOKIA LA PLECAREA DIN ROMANIA A EXPLICAT CA ZONA ASIATICA,ESTE FOARTE FAZORABILA DEOARECE POPULATIA ASIATICA ARE "MANUTE MICI SI DE PRECIZIE!".O PERIOADA ROMANIA A FOST PUTERNIC INDUSTRIAL IN ZONA DE RASARIT A EUROPEI,IAR ACUM ESTE UMILITA LA MAXIM!.SA NU UITAM CA EA A INTERMEDIAT DIFERENDUMUL RUSO- CHINEZ,LA FEL CUM INTERMEDIAZA SUEDIA DIFERENDUMURILE INTRE OLANDA SI ANGLO-SAXONI!.ROG,SOLUTII PRAGMATICE PENTRU ONOAREA ROMANIIEI PENTRU VIITOR!.FARA ABURELI,FARA BALACARELI,CA SA NE AFLAM IN TREBA!.CU STIMA,ROMANE!,

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 19:29

Domnu Valeriu si Asmodeus au mare dreptate.
dintre toti presedintii de dupa revolutie Domnu Iliescu a fost cel mai bun presedinte si aucm este respectat..are o gandire sanatoasa.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 19:30

acum .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2013, ora 14:16

da, dar tot un criminal ramine si asta nu se va uita niciodata !

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2013, ora 10:11

De la: 9am117598, la data 2013-07-16 19:29:54Domnu Valeriu si Asmodeus au mare dreptate.
dintre toti presedintii de dupa revolutie Domnu Iliescu a fost cel mai bun presedinte si aucm este respectat..are o gandire sanatoasa.

daca pe-un asemenea element il poti numi bun...
bun de ce....??? de dus la spanzuratoare....sau poate impuscat direct sa nu se mai chinuie....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Pagini: << 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Stiti pentru ce nu suntem acceptati in Spatiul Schengen?
Mergi la: