Info
x
Stiti pentru ce nu suntem acceptati in spatiul schengen?
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 5 Martie 2013, ora 22:59
deceneu 20 februarie Preotii adevarati , valorosi si drepti ,NU sunt aceia care canta,rag,urla,recita,bataie ,schimonosesc,in stil IATC,sau cei ce exegeaza,teologhisesc,hermeneutizeaza,interpreteaza,predica vorbe fara miez,fara fapte si fara acoperire ,sau cei ce stropesc,miruiesc,pomenesc...{pt. BANI ,in special,sau faima,renume,grade,functii,ranguri} sau cei pupincuristi,servilisti,ploconisti,simonisti in Stil Fanariot,CI ,adevaratii POPI de LEAC,sunt aceia,ce binecuvinteaza,pomenesc,roaga GRATIS-mai ales pt cei saraci,sunt aceia care se roaga,muncesc,studiaza si practica misionarismul in mijlocul TURMEI de oi,de capre,caini si magari,pe care ii pastoresc spre Lumina Adevarului...Filantropia-Caritatea-Milostenia sunt virtutile care il caracterizeaza pe acest PASTOR -pastorul cel bun. Binenteles,Virtutile il acopera si il indruma spre tot lucrul bun=mai ales pt oile bolnave,ranite,orfane,batrane,vaduve ale turmei sale. Acest PREOT-POPA de LEAC, este cel ce se jerfeste,sacrifica pt turma sa exploatata,robita,manipulata,pervertita,otravita de Sistemul ticalosit ,de Clica,de Coalitii monstruoase,de CAMARILLE,de Hydre,de Leviathan,de Caracatita,si nu isi v-a trada menirea,nu isi v-a pata onoarea,nu isi v-a abandona datoria. Acesti preoti ,pastori buni sunt cei ce actioneaza pt oile turmei,ca judecatori,doctori,povatuitori,paznici,protectori,economisti,politicieni si diplomati,avand ca prioritate,interesul general,valorile nationale,DFO,si libertatile personale. Sunt ghidati permanent de DUMNEZEU,de LEGE,DE COD,de FOLCLOR,insuflati,inspirati si intariti de DUHUL SFANT, si au ca prioritate -OAMENII=Templele,Bisericile Vii ale Dumnezeirii. Nu se preocupa ca preotii parsivi de colecte,de strangerea de fonduri,de adunarea banilor pt constructii de biserici,catedrale si alte arhitecturi, sau, ca sa isi cumpere masini si tehnologii ,pt ca sa traiasca ca pasalele,ca grofii,ca ciocoii,ca baskanii..Acesti preoti se autocondamna ,se autopronunta, autosentinta prin realitatea faptelor si cuvintele lor. Una zic si una fac. Ce spun scripturile,evangheliile,traditiile,tezele Sfintilor Parinti,IOAN,VASILE,GRIGORIE...FILOCALIILE,.despre virtuti,despre daruri,despre haruri,despre milostenie,caritate,filantropia??Intelepti ca serpii,priceputi ca delfinii,blanzi ca porumbeii,blajini ca pisicile,buni ca ingerii,SAU,rai ca diavolii,parsivi ca ciorile,malefici ca cucii,vicleni ca viermii,smecheri ca sobolanii,destepti ca cimpanzeii,mafioti ca cainii ...OAMENI-POPULATIE,virtuosii-viciosii...+REFLEXII=1980-1990---in timp ce 99% din populatie,din natiune ,din cetatenii Patriei, isi vedeau de treburi,de munca,de serviciu,de ruga,de sport,de comert si faceau din tara un renume mondial ,in top-tenul global,pe toate planurile,cu jertfe si sacrificii materiale,CULMEA -PARADOX= 1% din populatie complota,conspira,urzeau viclenii,rautati,perversiuni impotriva Patriei si Poporului,avand ca motto-rasturnarea regimului Ceausescu...acestia -1%-initiati-instruiti-destepti-mafioti-smekeri au reusit sa manipuleze poporul,masele,gloatele si au preluat PUTEREA,prostind,intoxicand si otravind pe cei 99% din cetateni,care au pus botu la vrajelile si aburelile ocultilor. Iata pe scurt sinteza deceniului premergator epocii post-ceausiste. ...apocalipsa in romanica a inceput in 1990....iata ce se poate intampla atunci cand nu e UNIRE-ADEVAR-DREPTATE -SI FRATIE,cand POPORUL nu e iluminat si unit ca un ORGANISM VIU ,ca un Tot -unitar....1% din populatie isi bate joc de 99%,ii robeste,exploateaza si aserveste cu pixul si stampila....legal-constitutional si juridic...MOR,inebunesc,turbez,inflacarez cand vad ca Patria mea,Poporul meu in propria TARA,e batjocorit,umilit,manipulat,intoxicat,otravit,poluat,exploatat si robit de cei Rai,Vicleni,Perversi,Malefici,tradatori....care au pus mana pe Averea,Bogatia,Puterea politica si ne conduc,domina ,stapanesc cu URA,MINCIUNA si NEDREPTATE.,,,,,,PS. Bugetul-PIB,PNB......banii pt aparare,interne,educatie si sanatate ar trebui sa provina din |
|
LEUL_CRESTIN 35 mesaje Membru din: 1/02/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Martie 2013, ora 09:21
Subscriu ,fara rezerve,punctelor de vedere ale colegilor care s-au exprimat mai inainte! Exista si romani - tradatori ( a la Macovei,Preda,Voinescu-Cotoi si altii) care au facut lobi antiRomania,care ne-au denigrat tara si pe noi. Mai exista si interese economice germane:vor sa primeasca o forta de munca specifica lucrarilor grele,toxice si mizere pe care sa-i considere ca tolerati si sa-i plateasca de mantuiala. Si-au calcat minima demnitate fata de o tara,Romania,care are una din cele mai numeroase populatii de origine germanica,fara sa-i intereseze cat de cat.Si ne invata pe noi sa ne iubim "romanii de pretutindeni"! Ei nu sunt in stare sa inteleaga de ce Italia a deschis scoli (clasele 1-4) pentru copiii romanilor si a inceput sa construiasca blocuri(este adevarat ca la periferie) pentru lucratorii romani care lucreaza in mari uzine,pe santierele de constructii,etc. As vrea sa le amintesc tuturor celor care ne considera "de mana a doua" manifestul societatii civile care a votyat cu biblia asezata pe capota masinilor: " Romania este a romanilor,a celor care muncesc,a celor care nu fura ; a celor care-si cresc copii cu greu dar cu dragoste ; a celor care rad,au prieteni si iubesc lumea ; a oamenilor frumosi la chip si suflet ; a oamenilor destepti ; a celor care se sacrifica pentru binele celor multi si napastuiti ; a celor care construiesc,creeaza,foreaza in adanc sau se inalta in fiecare zi pana la nori.Romania este a noastra ; Romania este a romanilor, este mandria noastra si o vom apara cu orice sacrificiu! 06.03.2013 Ion Romanul Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am117598 624 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 6 Martie 2013, ora 14:06
azi am aflat ca slariu unui magisrtat e de 300.000 lei vechi
va dati seama pt ce este batalia in tara pe putere si bani , coruptia e in floare fiu meu adta examne la tribunal si nu a luat, pt ca a luat examenu sotia unui ofiter sri a facut contestatie la curtea de apel si ,,.. nimic... azi a dat cuiva magistratu 200 vechi cuiva as cadou :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Martie 2013, ora 17:15
Motivul primordial:ÄLUATUL SI CALITATEA LUI!".Adica:lipsa de disciplina germanica!(conruptia,influienta genetica-turco`fanariota,superficialitatea,surprize imprevizizibile datorate nestatorniciei,nu se respecta cuvantul dat,toate exista dar nimic nu functioneaza bine,intr-un cuvant caracter de neseriozitate).
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 6 Martie 2013, ora 17:34
De la: 9am_1450, la data 2013-03-06 09:21:12 FIX..............................PIX
|
Carmaciu 2 mesaje Membru din: 30/10/2011 Oras: Alexandria |
Postat pe: 6 Martie 2013, ora 23:52
Revista Capital titreaza: Ideea că în eventualitatea aderării României și Bulgariei la spațiul Schengen, și cetățenii unor țări care nu fac parte din Uniunea Europeană ar putea circula liber în spațiul comunitar, doar fiindcă au în pașaport o viză a Bucureștiului sau Sofiei, nu este singura care-i creează ministrului federal de interne Hans-Peter Friedrich o senzație de disconfort, scrie Deutsche Welle.
Există două elemente care pot exprima pe scurt, de ce le este teamă nemților să lase România și Bulgaria în spațiul Schengen: Cine obține plătind șpagă, o viză română sau bulgară, poate ajunge fără nici un control suplimentar în Germania. Iar cetățenii germani acceptă extinderea spațiului Schengen doar cînd condițiile fundamentale sunt asigurate. Ceea ce nu este cazul, în prezent. În anumite situații, ajutoarele sociale din Germania pot fi de două pînă la trei ori mai mari decît salariul mediu din România și Bulgaria. Iar migrația provocată de acest decalaj ar putea duce la erodarea statului social german. Mie mi se par credibiIe aceste explicatii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 13:58
De la: Carmaciu, la data 2013-03-06 23:52:28Revista Capital titreaza: Ideea că în eventualitatea aderării României și Bulgariei la spațiul Schengen, și cetățenii unor țări care nu fac parte din Uniunea Europeană ar putea circula liber în spațiul comunitar, doar fiindcă au în pașaport o viză a Bucureștiului sau Sofiei, nu este singura care-i creează ministrului federal de interne Hans-Peter Friedrich o senzație de disconfort, scrie Deutsche Welle. sunt credibile si chiar reale dar, mai curind cred ca in mintea lor au tras un semn de egalitate intre tigani si romani si nu ne vor printre ei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 14:08
Sintem incompatibili.
Aia maninca cartofi, noi piine. De asta nu ne primesc. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
Uncomfortable 19 mesaje Membru din: 23/11/2012 |
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 14:59
MARE SMECHERIE CU SCHENGENUL ASTA !
Prefer sa fim controlati cand iesim din tara , decat sa ne calce tara toate leprele si scursurile de afara ! Si cu "MILOGEALA" de a intra in UE nu ne-a prea mers , intrucat "NOI NE IUBIM SI RAUL SI RAMUL" si...NIMENI NU TREBUIE SA NE IMPUNA NOUA PERCEPTII si METEHNE NEORTODOXE DE VEST ( parade gay,casatorii intre pularai, porcii de Craciun sa fie electrocutati, steaguri si imnuri ale altor tari permise samd ) sau ...SA FIM OBLIGATI SA RESPECTAM SI MAI PUTIN SA AVEM DREPTURI ..PTR CA SUNTEM O TARA DIN "LUMEA A III-a " cum suntem perceputi !!!
|
_12 13 mesaje Membru din: 7/03/2013 Oras: Constanta |
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 20:08
|
constantinolariu 4 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Suceava |
Postat pe: 10 Martie 2013, ora 06:13
noi suntem o tara de lumea a III-a...ca noi nu vedem asta ...e alt aspect
|
Uncomfortable 19 mesaje Membru din: 23/11/2012 |
Postat pe: 10 Martie 2013, ora 14:42
Vorbesti prostii moldovene ! Da-mi bani ca te duc eu in lumea a III-a de iti ies prin piele cuvintele pe care le-ai scris tu aici !..
|
Postat pe: 10 Martie 2013, ora 15:37
|
Postat pe: 10 Martie 2013, ora 16:19
De la: 9am_1036, la data 2013-03-10 14:42:08Vorbesti prostii moldovene ! Da-mi bani ca te duc eu in lumea a III-a de iti ies prin piele cuvintele pe care le-ai scris tu aici !.. n-am inteles : n-ai scris chiar tu, ieri pe 9 martie , ca suntem tara din lumea a III a ? acu' de ce te-ai suparat ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Martie 2013, ora 17:36
Scurt istoric:Prima data am fost primiti la gramada in U.E.,o data cu extinderea U.E.!.Apoi s-a constatat ca nu corespunde calitatea,privind disciplina si seriozitatea visa superficialitatea.Analizand traditia,cutuma de-a lungul timpurilor privind conruptia-camunflata,visa -hotia endemica la anumite niveluri, a rezultat superficialitatea si neglijenta aplicarii legii,unde se folosesc anumite viciuri de procedura juridica care denatureaza esenta dosarului,si constatandu-se ca in aceasta zona este naravul ca totul exista dar in schimb nimic nu functioneaza bine datorita superficealitatii si a lipsei de disciplina,in acest context s-a trecut la monitorizarea justitiei in sensul si asimilarii I.Q.-ului Comunitar si verificarii pe o perioada mai lunga a seriozitatii functionarii lui,tinandu-se cont de neseriozitatea endemica a zonei,deci un fel de supervizare a disciplinei juridice a zonei.
|
mari_iordache 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Martie 2013, ora 13:35
au nevoie de grecia pentru ca au baza militara pentru ca este in drumul lor cand vor sa si schimbe oamenii (air force , navy si submarine) au cea mai mare baza militara , si cand pleaca in mijlocul pacificului sau unde dracu duc ei razboiul trec sa si realimenteze motoarele si sa si schimbe oamenii sau sa le faca o ultima instructie inainte de a pleca in misiune de asta d nilorau acceptat grecia .
|
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 08:42
deci: N-avem ce cauta in UE , daramite-n Schengen !
bravooos ! acum ca ne-am demolat tot ce-aveam si am devenit piata lor de second-hand , dar de saracii ce-am ajuns , nici asta nu mai functioneaza ; ne-au luat cam tot ce am avut, inclusiv Creierele bine pregatite-n scoala romaneasca, inainte de a scoate numai timpiti , N-avem ce cauta in UE ! cam cum ar fi sa spunem si noi : N-avem nevoie de voi si sa ne vedem de saracia noastra si sa punem osul la munca , aducindu-ne aminte ca RO exporta-n toata lumea , piete pe care le-am pierdut, dar care se pot recupera cu un pic de Vointa ? ei, cam cum ar fi ?
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 19:51
Nu ne primesc in Shenghen ...
De ce ? Stim de mult ... Nu inteleg de ce ne-au primit in UE. Castigul ar fi numai pentru firme ... pe cetateanul simplu nu-l prea derajneaza sa prezinte CI cui i-o cere ... Inseamna ca n-au acaparat chiar toate firmele din Romania. Cand le vor lua pe toate, atunci da ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
ionelia74 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 21:04
Unul din motive este si pentru ca Germania ca si Italia e speriata de infractiunile comise de romani precum si rasismul lor fata de Romania: ei cred ca Romania e India!
E si vina noastrq pentru imaginea asta insa de aici ar trebui sa invatam sa fim uniti, sa nu ne vorbim de rau unii pe altii... ar trebui sa invatam lectia diplomatiei si atunci cine stie... Raporteaza abuz de limbaj |
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 21:10
n-aveti sosetute albe bey...d'aia nu va baga-n senghenu lor...ei au...chiar si pantofiori mov...
Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sălbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 21:14
De la: 9am_1454, la data 2013-03-14 19:51:08Nu ne primesc in Shenghen ... inca mai aveti izmene...si ei ravnesc la ele...mai ales la ce se-ascunde in ele....si mai ales merkelele lor...s-ar putea si barosii lor sa fie pe invers...
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 14:07
De la: 9am_1036, la data 2013-03-09 14:59:07MARE SMECHERIE CU SCHENGENUL ASTA ! Nu nu sintem lumea a treia . conducatorii nostrii practica PUPATUL in dos de cite ori este momentul / Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 15:05
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2013-03-15 14:07:52De la: 9am_1036, la data 2013-03-09 14:59:07MARE SMECHERIE CU SCHENGENUL ASTA ! ....e mai mult decit acel pupat, Pascule Bas' le- a Inchinat tara si ei se comporta acum cu noi de parc'am fi colonia lor : ne Impun ce vor ei si pe cine vor ei ! stiam de la bun inceput, ca prin intrarea-n UE Trebuie sa Respectam niste legi si reguli comune , dar de aici si pina la a ni se impune , e cale lunga si, datorita lui Bas' , ea s-a parcurs in foarte scurt timp si pe nebagate-n seama ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am251564 143 mesaje Membru din: 22/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 13:11
Acum citeva zile m-am intilnit cu un vecin,un copil de vreo10-11 ani,care ma intrebat ce-i ala Schengen?,am incercat sa-i explic cite ceva dupa care ma intrebat daca stiu de ce nu ne-au primit in Schengen?,i-am spus ca nu stiu si l-am intrebat daca el stie si mi-a raspuns....fiindca sintem un popor de prosti, l-am intrebat...adica cum?,si mi-a spus ca a fost plecat la mamaia la tara si acolo a intrebat pe mai multi oameni daca stiu ce-i Schengen?,majoritatea i-au spus ca nu stiu cine-i ala,unii i-au spus ca sa-i lase-n pace ca au treaba si n-au timp de prostii.Concluzia:......Pai daca nimeni nu-i explica Romanului cu ce se maninca Schengenul,ce are de cistigat si mai ales ce are de pierdut Romanul daca va fi primit in aceasta familie,ce taxe in plus ne mai pun dupa aia,ce reguli si ce i-reguli,care profita si care pierde,.....atunci sint convins ca 90% dintre Romani sint ca cei pe care ia intrebat pustiul,habar nu au ce se-ntimpla cu ei,asa sa intimplat si cu intrarea in Europa.Nimeni nu ne explica nimic si noi ne certam ca prostii,unul cu altul iar bunii nostri conducatori de sclavi neinformati si-nfometati,o duc ca-n rai.Pustiul avea dreptate,gindeste logic nefiind inca atins de o mentalitate bolnava si impusa de bravii nostri stapini de sclavi.S-auzim numai de bine.
Sandu
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 13:31
De la: 9am251564, la data 2013-03-16 13:11:39 Acum citeva zile m-am intilnit cu un vecin,un copil de vreo10-11 ani,care ma intrebat ce-i ala Schengen?,am incercat sa-i explic cite ceva dupa care ma intrebat daca stiu de ce nu ne-au primit in Schengen?,i-am spus ca nu stiu si l-am intrebat daca el stie si mi-a raspuns....fiindca sintem un popor de prosti, l-am intrebat...adica cum?,si mi-a spus ca a fost plecat la mamaia la tara si acolo a intrebat pe mai multi oameni daca stiu ce-i Schengen?,majoritatea i-au spus ca nu stiu cine-i ala,unii i-au spus ca sa-i lase-n pace ca au treaba si n-au timp de prostii.Concluzia:......Pai daca nimeni nu-i explica Romanului cu ce se maninca Schengenul,ce are de cistigat si mai ales ce are de pierdut Romanul daca va fi primit in aceasta familie,ce taxe in plus ne mai pun dupa aia,ce reguli si ce i-reguli,care profita si care pierde,.....atunci sint convins ca 90% dintre Romani sint ca cei pe care ia intrebat pustiul,habar nu au ce se-ntimpla cu ei,asa sa intimplat si cu intrarea in Europa.Nimeni nu ne explica nimic si noi ne certam ca prostii,unul cu altul iar bunii nostri conducatori de sclavi neinformati si-nfometati,o duc ca-n rai.Pustiul avea dreptate,gindeste logic nefiind inca atins de o mentalitate bolnava si impusa de bravii nostri stapini de sclavi.S-auzim numai de bine. Halal educatie a primit pustiul si matale vad ca-i canti in struna
|
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 13:36
De la: sandu60, la data 2013-03-16 13:31:14De la: 9am251564, la data 2013-03-16 13:11:39 Acum citeva zile m-am intilnit cu un vecin,un copil de vreo10-11 ani,care ma intrebat ce-i ala Schengen?,am incercat sa-i explic cite ceva dupa care ma intrebat daca stiu de ce nu ne-au primit in Schengen?,i-am spus ca nu stiu si l-am intrebat daca el stie si mi-a raspuns....fiindca sintem un popor de prosti, l-am intrebat...adica cum?,si mi-a spus ca a fost plecat la mamaia la tara si acolo a intrebat pe mai multi oameni daca stiu ce-i Schengen?,majoritatea i-au spus ca nu stiu cine-i ala,unii i-au spus ca sa-i lase-n pace ca au treaba si n-au timp de prostii.Concluzia:......Pai daca nimeni nu-i explica Romanului cu ce se maninca Schengenul,ce are de cistigat si mai ales ce are de pierdut Romanul daca va fi primit in aceasta familie,ce taxe in plus ne mai pun dupa aia,ce reguli si ce i-reguli,care profita si care pierde,.....atunci sint convins ca 90% dintre Romani sint ca cei pe care ia intrebat pustiul,habar nu au ce se-ntimpla cu ei,asa sa intimplat si cu intrarea in Europa.Nimeni nu ne explica nimic si noi ne certam ca prostii,unul cu altul iar bunii nostri conducatori de sclavi neinformati si-nfometati,o duc ca-n rai.Pustiul avea dreptate,gindeste logic nefiind inca atins de o mentalitate bolnava si impusa de bravii nostri stapini de sclavi.S-auzim numai de bine. doar n-o sa-i cante-n strana....
|
|
dennysa 77 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: Bistrita |
Postat pe: 19 Martie 2013, ora 14:18
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-16 13:36:38De la: sandu60, la data 2013-03-16 13:31:14De la: 9am251564, la data 2013-03-16 13:11:39 Acum citeva zile m-am intilnit cu un vecin,un copil de vreo10-11 ani,care ma intrebat ce-i ala Schengen?,am incercat sa-i explic cite ceva dupa care ma intrebat daca stiu de ce nu ne-au primit in Schengen?,i-am spus ca nu stiu si l-am intrebat daca el stie si mi-a raspuns....fiindca sintem un popor de prosti, l-am intrebat...adica cum?,si mi-a spus ca a fost plecat la mamaia la tara si acolo a intrebat pe mai multi oameni daca stiu ce-i Schengen?,majoritatea i-au spus ca nu stiu cine-i ala,unii i-au spus ca sa-i lase-n pace ca au treaba si n-au timp de prostii.Concluzia:......Pai daca nimeni nu-i explica Romanului cu ce se maninca Schengenul,ce are de cistigat si mai ales ce are de pierdut Romanul daca va fi primit in aceasta familie,ce taxe in plus ne mai pun dupa aia,ce reguli si ce i-reguli,care profita si care pierde,.....atunci sint convins ca 90% dintre Romani sint ca cei pe care ia intrebat pustiul,habar nu au ce se-ntimpla cu ei,asa sa intimplat si cu intrarea in Europa.Nimeni nu ne explica nimic si noi ne certam ca prostii,unul cu altul iar bunii nostri conducatori de sclavi neinformati si-nfometati,o duc ca-n rai.Pustiul avea dreptate,gindeste logic nefiind inca atins de o mentalitate bolnava si impusa de bravii nostri stapini de sclavi.S-auzim numai de bine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Martie 2013, ora 14:51
|
Postat pe: 20 Martie 2013, ora 15:05
Au intrat altii in ei, de prin Orient, Africa, Asia.
Intii sa termine cu aia si apoi putem intra si noi in ei. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Martie 2013, ora 15:05
Au intrat altii in ei, de prin Orient, Africa, Asia.
Intii sa termine cu aia si apoi putem intra si noi in ei. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Prefer sa fim controlati cand iesim din tara , decat sa ne calce tara toate leprele si scursurile de afara ! Si cu "MILOGEALA" de a intra in UE nu ne-a prea mers , intrucat "NOI NE IUBIM SI RAUL SI RAMUL" si...NIMENI NU TREBUIE SA NE IMPUNA NOUA PERCEPTII si METEHNE NEORTODOXE DE VEST ( parade gay,casatorii intre pularai, porcii de Craciun sa fie electrocutati, steaguri si imnuri ale altor tari permise samd ) sau ...SA FIM OBLIGATI SA RESPECTAM SI MAI PUTIN SA AVEM DREPTURI ..PTR CA SUNTEM O TARA DIN "LUMEA A III-a " cum suntem perceputi !!!