back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stiti pentru ce nu suntem acceptati in spatiul schengen?

Pagini: << 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 >> Sari la pagina:

traianasanat

9 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 11:12

Pentru ca, daca faci un DENUNT impotriva judecatorilor Curtii Constitutionale, primesti un asemenea raspuns:

www.facebook.com/photo.php?fbid=466457946761108&set=pb.100001907...

Iata denuntul meu Impotriva JUDECATORILOR CURTII CONSTITUTIONALE(fragmente):

Catre Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie
Bucuresti, Bd. Libertatii nr.12, sector 5,
EMAIL : sesizare@mpublic.ro

Domnule Procuror General,

Subsemnatul Tanasa Traian, domiciliat in municipiul Botosani strada Aleea Pacea nr.5, sc.B, et.2, ap.5, jud. Botosani, in temeiul art. 221 din Codul de Procedura Penala, prin DENUNTUL de mai jos, va aduc la cunostinta urmatoarele:
Judecatorii Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, Aspazia Cojocaru, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Motoc si, Pusks Valentin Zoltan, in mod intentionat, au incalcat prevederile art.2, alin (1), lit.c) din Legea 370/2004 (referitoare la alegerea presedintelui), prevederi care au stat la baza motivarii si luarii Hotararii Nr.6 din 21 august 2012, a Curtii Constitutionale a Romaniei.
La indemnul lui Traian Basescu, ei au introdus cu intarziere si au interpretat aceste prevederi in mod eronat, ca si Traian Basescu, si anume ca "in listele electorale permanente ar trebui trecuti toti cetatenii romani cu drept de vot de pretutindeni".
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In fapt, insa, aceste prevederi arata ca, din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot de pretutindeni, in listele electorale permanente se trec numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI, de pretutindeni. --------------------------------------------numarul electorilor care au votat "DA" la referendum este mult mai mare de jumatate plus unu, din numarul electorilor din listele electorale permanente, in care se trec conform prevederilor legale, numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI, de pretutindeni.
Denunt deasemenea si faptul ca acesti 6 juidecatori au hotarat la punctul 2 sa echivaleze automat "numărul persoanelor înscrise în lista pentru referendum" de 18.292.464 ("din datele comunicate Curții Constituționale de către Biroul Electoral Central, cu privire la referendumul național din data de 29 iulie 2012"), cu numarul de "persoane înscrise în listele electorale permanente". In rezultatul cu privire la referendum, comunicat de Biroul Electoral Central, nu apare nicaieri denumirea de LISTA ELECTORALA PERMANENTA. ---------------------------------------------------------------------

Solicit tragerea la raspundere penala a faptuitorilor Augustin Negrean, Aspazia Cojocaru, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Motoc si, Pusks Valentin Zoltan.
Solicit de asemenea sa se intreprinda toate cele necesare pentru demiterea, si in fapt, a lui Traian Basescu. -------------------------------------------------------------MOTIVARE:

Art. 36,alin.(1) din Constitutie stabileste CLAR ca "cetățenii au drept de vot DE LA varsta de 18 ani, împliniți până în ziua alegerilor inclusiv" (atentie, "DE LA").

Avandu-se in vedere aceste prevederi constitutionale, inseamna ca interpretarea judecatorilor, insuflata de suspendatul Traian Basescu,s-a rezumat doar la o parte din textul de la litera c) [a aliniatului (1)de la art.2 alLegii 370/2004]si anume numai la: "liste electorale permanente - listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot"; adica toti cetatenii cu drept de vot de pretutindeni,conform prevederilor constitutionale.
Insa legiuitorul a adaugat un text care arata ca din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot, de pretutindeni, se trec in listele electorale permanente numai cetatenii "CARE AU IMPLINIT varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv".

Probabil ca legiuitorul, dorind sa clasifice listele electorale pe diferite categorii, a limitat cvorumul numai la cetatenii romani cu varsta de numai 18 ani, probabil,chiar, din greseala. Dar aceasta greseala este in favoarea celor 7,4 milioane de electori, pana la modificarea legii gresite.

Deci, contrar constatarii Curtii Constitutionale cvorumul s-a realizat cu varf si indesat, in conformitate cu doleantele lui Barroso, atata timp cat , conform art.2, alin. (1), lit. c) din Legea 370/2004, in listele electorale se trec numai cetatenii romani cu varsta de numai 18 ani, de pretutindeni. In fapt numarul electorilor care au votat "DA" la referendum este mult mai mare de jumatate plus unu, din numarul electorilor din listele electorale permanente intocmite conform prevederilor legale in vigoare!!!
De drept, Traian Basescu ar trebuii sa fie demis!! E si ilegitim, e si ilegal la Cotroceni!!! Toate actiunile sale, de drept, sunt nule!!!!!!!
Prevederi legale:

Art. 36("Dreptul de vot"), alin. (1) din Constitutie DISPUNE:
"Cetățenii au drept de vot DE LA vârsta de 18 ani, împliniți până în ziua alegerilor inclusiv."

Art. 2, alin.(1), lit.c) din Legea 370/2004 (ref. la alegerea presedintelui) prevede:
(1) In sensul prezentei legi, termenii de mai jos au urmatoarele semnificatii:
c) liste electorale permanente - listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot
CARE AU IMPLINIT varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv".

16.11.2012 Tanasa Traian

Domnului Procuror General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie

>TRAIAN TANASA< (Citnd conform sagetilor rezulta pseudonimul meu: >TRAIAN ASANAT
traianasanat

9 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 12:13

Raspunsul de la parchet este acesta:

//mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=c195249505&view=att&th=13cc686e5e7ff11a&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hd0txh0f0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8pL1QQK7m8eSL0yAMzYgyb&sadet=1366535389088&sads=QiHEQrx_XTlLNIVVjVRLdtlIgzc

La
/photo.php?fbid=466457946761108&set=pb.100001907214893.-2207520000.1366531644.&type=3&theater
este "schema logica"(???!!!).

Raporteaza abuz de limbaj
>TRAIAN TANASA< (Citnd conform sagetilor rezulta pseudonimul meu: >TRAIAN ASANAT
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 14:16

interesant : am venit cu sageata pe ce-ati spus ca ati primit ca raspuns caci eram curioasa sa-l vad si, Nimic ....Nu poate fi accesat si nici postarea dvs. !

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 15:01

Am mers la coafor, a spus coafeza ca , a crescut pretu pentru ca a acrescut salariu mediu pe economie. eu am zis ,, mie nu mi-a crescut slaraiu, sunt bugetara''
ca sa vedeti, eu nici macar nu stiam ca acrescut salariou mediu pe economie, la cine?unde?
,,Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu'' stresandu-ne cu toate: plati facturi, gaz, curent, apa,
impozite,mancare, ce sa mai spun de detergenti... am auzit ca si netu -cablu o sa se scumpeasca
slariile nu au crescut deloc la bugetari, angajari nu se fac , posturi blocate, eu lucrez cu jumate de norma de 10 luni,
Mariana Campeanu a promis ca anu asta salariu minim sa fie 800ron, nimic deocamdata, norma intreaga nu, desi astept sa se intregesca de 1 an o sa fie in iunie.si fiu meu e bugetar, 700 ron.
tare as vrea sa traisca si ei ca noi sa vada cum e de pasti sa aiba banii nostrii sa vada cum o sa traiasca cu ei.ca t de bine o sa traisca ca si noi, sunt dezamagita, am crezut ca o sa fie bine.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 15:28

DE UNDE sa fie bine, draga mea doamna , cind pusculita-i goala ? cind anul asta e virf de plata la datoriile facute de Bas' si pedeleprele lui ?
si in casa la mine, cam tot asa sunt obligata sa fac atunci cind avem de dat bani si nu prea sunt : stringem cureaua si intii Platim Datoriile ...p'orma , ce mai ramine se dramuieste amarnic de zgircit !
sa-i multumim Basescului si lui Boc !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 15:30

eu ma tund singura si tot singura imi fac manichiura si pedichiura ....n-am bani de dat pe asta !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2013, ora 13:48

Atunci cand "spatiul germanic corect",v-a constata ca am scapat de gena-A.D.N.,cu narav fanariot,adica neserios.(Una se zice,alta se face!.).Totul este superficial,si se musamalizeaza pe principiul superficialitatii,adica:"Merge,si asa!?"."ADICA:LA PASTELE CAIILOR!".

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2013, ora 19:12

Domnu ValeriuIvanov! cam cu toate suntem in urma ,,La Pastile Cailor
precum a spus Basescu ,, Sa traiti bine
dar nu a spus unde, in ce tara ...

ioancfr

4 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 23 Aprilie 2013, ora 23:19

Stiu!Dar imi este rusine sa spun!Totusi...!Fiindca sintem prosti!Nu ne trebuia UE,dar daca nu se putea altfel,noi trebuia sa punem conditii!De exemplu,ii ceream Olandei sa renunte la lalele,canale,mori de vint si saboti,Germaniei ii ceream sa renunte la bere,cirnati,industria de automobile!Si tot asa!Nu ne respectau dorintele,nu intram,nu renuntam la...cred ca e mai usor sa spun la ce nu am renuntat!Intrau la noi cu viza si cu banii la vedere!Si daca ne suparam,la Deveselu il primeam pe Putin cu covorul rosu!Parca mai buna si,sigur,mai ieftina,era vodca ruseasca decit berea nemteasca!

9am051388

1 mesaj
Postat pe: 27 Aprilie 2013, ora 10:26

Dar pe cei care fura,cersesc si nu mai stiu eu ce fac prin alte tari iati uitat?Ei nu au nici o vina?

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2013, ora 12:21

"Spatiul Germanic",mediteaza:"Decat ca noi ca sa vorbim singuri,si ca ei ca sa-si faca de cap,mai bine i-i lasa-m pe ei ca sa vorbeasca singuri!.E vorba de notiunea de disciplina!.

petreflorescu

46 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2013, ora 11:47

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2013, ora 14:05

Confuzia de altfel au creat-o si la "Piata Revolutiei-1989",numai cu scopul de a nu face reforme,fiindca i-i dezavantajeaza privilegiile!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2013, ora 14:59

ai un stil de a te exprima, de ma doare logica : cum adica-i " dezavantajeaza privilegiile " ?

privilegiul e ceva ce te Avantajeaza si nicidecum dezavantajeaza !

banuiesc ca ai vrut sa spui ca reformele-i lipseau de privilegii ; sau ca reformele ii dezavantajeau ptr. ca Ramineau fara privilegii !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Mai 2013, ora 01:46

Chiar nu ati inteles ca e mic spatiul ala.
Ce cautati peste ei?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nicucretu29

8 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2013, ora 07:57

pentru ca am fi noi si bulgari o insula ortodoxa intr-o mare catolica.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Mai 2013, ora 08:36

De la: nicucretu29, la data 2013-05-10 07:57:50pentru ca am fi noi si bulgari o insula ortodoxa intr-o mare catolica.

..si grecii...

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2013, ora 09:19

si o parte dintre sirbi, dar are dreptate @Nicu: catolicismul doreste sa faca legea in lumea crestina ! dintotdeauna, latura ei Militanta a fost mai activa si de aici , multe tragedii au venit !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 16:14

De la: gabigabi2, la data 2013-05-08 14:59:17ai un stil de a te exprima, de ma doare logica : cum adica-i " dezavantajeaza privilegiile " ?

banuiesc ca ai vrut sa spui ca reformele-i lipseau de privilegii ; sau ca reformele ii dezavantajeau ptr. ca Ramineau fara privilegii !
Conteaza esenta lucrurilor!.Cu caligrafia este mate goale,scarta,scarta pe hartie si astfel i-ti fura altii cascavalul!.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 16:21

De la: valeriulivanov, la data 2013-05-15 16:14:21
De la: gabigabi2, la data 2013-05-08 14:59:17ai un stil de a te exprima, de ma doare logica : cum adica-i " dezavantajeaza privilegiile " ?

Conteaza esenta lucrurilor!.Cu caligrafia este mate goale,scarta,scarta pe hartie si astfel i-ti fura altii cascavalul!.

nu-i vorba de "caligrafie" aici , ca altfel iti mai spuneam si eu ca ITI se scrie fara liniuta , dar ne-am obisnuit deja cu "caligrafia " ta ! problema este ce se intelege prin " dezavantajeaza privilegiile " si daca te exprimi asa in mod obisnuit ,mi-e ca n-ai mai vazut de mult " cascavalul" !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 16:27

De la: nastasemihail, la data 2013-05-09 01:46:47Chiar nu ati inteles ca e mic spatiul ala.
Ce cautati peste ei?
,;Principiul este ca cu cine te asemeni,te aduni,caci altfel,te faci de ras!.Uneori,cand vorbesti si nu esti bagat in seama ,sau ei i-si fac de cap in deradere, se mai zice:"lasa-i in legia si aluatul lor,ca nu ai cu cine vorbi".Iar ei smenarii zic:"Canta la alta masa,dar da-ne banii!". Ai!,..Banii,Banii,!....Vorbesc!

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 16:36

De la: gabigabi2, la data 2013-05-15 16:21:17
De la: valeriulivanov, la data 2013-05-15 16:14:21

nu-i vorba de "caligrafie" aici , ca altfel iti mai spuneam si eu ca ITI se scrie fara liniuta , dar ne-am obisnuit deja cu "caligrafia " ta ! problema este ce se intelege prin " dezavantajeaza privilegiile " si daca te exprimi asa in mod obisnuit ,mi-e ca n-ai mai vazut de mult " cascavalul" !
;In stresul trepidant in care traim,esential este intelegerea lucruriilor si citirea printre randuri.Adica ,prinzi-vanezi din mers intelegere lucrurilor,deoarece in majoritatea cazuriilor ce-i care scriu gramat,logic,apasat au un scopul bine determinat si anume :"Manipulare".I Am sory!.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 16:49

pai, asta-i necazu' : ca nu se intelege ce vrei sa spui, ca d'aia ti-am cerut lamuriri asupra frazei tale !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2013, ora 18:15

Nu trebuie ca sa intram in orice fel de conditii in "Spatiul Schengen".(Adica ca cersetori!.)Vezi ce "Status",i-ti ofera,si nu intri in genunchi,de pe pozitia de sluga si stapan.Romania este a- 2-ua dupa Polonia ca marime in U.E.,si s-a vazut ce dur a negociat Polonia pentru demnitatea poporului sau.Trebuie bine analizat,cautand cai si oportunitati alternative pentru demnitatea si verticalitatea romanilor.Conform proverbului:"Capul face,capul trage!".

Danut_Ognean_1

3 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2013, ora 14:50

da pentru ca avem un presedinte marinar betiv un guvern si un parlament de nebuni si procurori si judecatori analfabeti cretini si inculti manipulati de marinarul betiv si de prim ministrul pontalaul plagiatorul

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2013, ora 17:32

Azi ma uitam la Antena3 cum aratau cifrele miliarde de lei sunt cheltuiti cu casele RAPPS , vilele de la Neptun unde a facut in mai vacanta Basescu, si alte case si vile de protocol unde sunt angajati, paznici, femei de servici, sunt platite iarna caldura , apa curatenie, restaurare .
Mi sa facut rau cand am vazut ca, platim 2 euro pe cap de locuitor pentru ei , pt asta, mi-a urcat tensiunea, mi-a dat palpitatii la inima, si pe ei ii doare in cot de noi, sincer isi bat joc de noi , trebuie luate masuri urgente pana nu ne ingropa de vii si ne baga in pamant. va rog sa faceti ceva cu lasii si egoistii astia nesimtiti, ei cand o sa plateasca pt cat rau ne-au facut nou ?
noi platim la facturi de ne ustura pielea, plus la alimente preturile colosale.plus tva24%

9am_1340

11 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2013, ora 08:39

rusine guvernantiitlor hotilordin...

donvasi62

25 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2013, ora 00:06

De la: gabigabi, la data 2011-01-19 18:34:09
De la: stefan54sasha, la data 2011-01-19 18:23:49ati ajuns de risul lumii.am aflat-o si p-asta,ca nu sintem primiti in schengen pentru ca e presedinte basescu.eu cred ca nu sintem primiti ptr. ca exista ziaristi ca voi si trusturi de presa aflate la discretia unui turnator sau altul.va place raspunsul meu?nu cred

mie nu-mi place raspunsul tau, ptr. ca nu are nici-o noima ! si sti de ce ? ptr. ca NU ziaristii, mogulii, trusturile, comunistii sau extraterestri sunt cei ce ma reprezinta pe mine, Cetateanul Roman in lume ci, Traian Basescu !

PRESEDINTELE UNEI TARi este primul si cel mai Important AMBASADOR al tarii sale si ea este judecata dupa presedintele ei !

donvasi62

25 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2013, ora 00:07

De la: gabigabi, la data 2011-01-19 18:34:09
De la: stefan54sasha, la data 2011-01-19 18:23:49ati ajuns de risul lumii.am aflat-o si p-asta,ca nu sintem primiti in schengen pentru ca e presedinte basescu.eu cred ca nu sintem primiti ptr. ca exista ziaristi ca voi si trusturi de presa aflate la discretia unui turnator sau altul.va place raspunsul meu?nu cred

mie nu-mi place raspunsul tau, ptr. ca nu are nici-o noima ! si sti de ce ? ptr. ca NU ziaristii, mogulii, trusturile, comunistii sau extraterestri sunt cei ce ma reprezinta pe mine, Cetateanul Roman in lume ci, Traian Basescu !

PRESEDINTELE UNEI TARi este primul si cel mai Important AMBASADOR al tarii sale si ea este judecata dupa presedintele ei !

donvasi62

25 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2013, ora 00:17

pentru ca asa_i interesul,uitati_va in urma,am fost vreodata lideri in europa?nici nu o sa fim,stati linistiti,poate sa fie oricine la putere;in romania;ca oricum ve_ti alege noi vom face ce spun altii.cine are ochi vede cine nu injura,

Pagini: << 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Stiti pentru ce nu suntem acceptati in Spatiul Schengen?
Mergi la: