Info
x
Stiti pentru ce nu suntem acceptati in spatiul schengen?
|
danacorbut 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 20:27
Somnul natiunii naste monstri!
|
|
elvy_22ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 04:10
Esti total neinformat!!! Ponta e un nenorocit!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 185 mesaje Membru din: 10/03/2014 Oras: Braila |
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 18:52
Stiti pentru ce nu suntem acceptati in Spatiul Schengen? ..................................... PENTRU CA SUNTEM O COLONIE MIZERABILAAAAA ! ! ! !
romanian.ruvr.ru Germania-si-colonia-Romania Relațiile germano-române au intrat într-o fază complicată, iar acțiunile politicienilor germani și români nu fac decât să acutizeze problemele existente. Lăsând la o parte contextul istoric, se poate spune că declinul relațiilor bilaterale s-a accelerat odată cu decizia elitei politice de la București de a susține invazia americană în Irak, ceea ce a iritat la maxim atât Franța cât și Germania. După acest punct de cotitură, strategia nemților în relațiile cu România s-a redus la principiul: control manual și nicio negociere. Germania a abordat o atitudine dură față de România, tratând-o ca pe un instrument care trebuie controlat și utilizat eficient pentru a-și atinge scopurile politice și economice. În acest context, Germania și SUA acționează în tandem sau, atunci când interesele germane și americane sunt divergente, cele două puteri recurg la sabotare reciprocă. Pentru mulți români, această atitudine a devenit vizibilă odată cu intervenția brutală a Germaniei în vederea menținerii la putere a guvernatorului Băsescu care a fost demis prin vot popular, însă incidente de acest gen au existat și în trecut. Politica neocolonială a Germaniei față de România poate fi ilustrată prin modul în care au acționat serviciile secrete germane atunci când au descoperit existența băieților deștepți din sectorul energetic din România. Conform surselor din zona serviciilor secrete din România, reprezentanții structurilor economice germane au procedat în felul următor: în primă fază au cerut ca E.ON să obțină de la Hidroelectrica energie la un preț egal cu prețul stipulat în contractele băieților deștepți. După ce au fost refuzați din motive tehnice (Hidroelectrica de abia reușea să satisfacă cererile americanilor, israelienilor și securiștilor autohtoni), nemții ar fi recurs la șantaj direct, amenințând cu publicarea în presă a tuturor contractelor obținute de serviciile germane, demararea unor acțiuni în justiția europeană, înghețarea conturilor europene ale companiilor băieților deștepți și crearea unor probleme politice majore pentru guvernul de la București. Partea română a propus să le compenseze profitul neîncasat prin creșteri repetate și foarte serioase ale tarifelor pe care E.ON le încasează de la consumatorii de energie electrică, propunere care a fost imediat acceptată de partea germană. Se poate presupune că businessul german, atunci când nu poate profita de pe urma statului român, este satisfăcut și de posibilitatea exploatării economice a românilor de rând. Recenta propunere a deputatului Elmar Brok de a-i amprenta pe români, nu este altceva decât o expresie a atitudinii elitei politice germane față de România. Probabil, din perspectiva politicienilor germani, dacă nici politicienii de la București nu-i respectă pe români, atunci nici politicienii germani nu au de ce să o facă. Protestul în fața ambasadei Germaniei de la București, organizat de Vama Verde, ORDU și economistul Radu Golban a fost un gest simbolic și frumos, însă câteva sute de oameni cu pancarte pe care scrie Trecut, gazare! Prezent, amprentare! Viitor, gazare? nu vor rezolva problema fundamentală a relațiilor germano-române. România are nevoie de o elita politică capabilă să spună nu! proiectelor geopolitice germane, care vizează distrugerea statelor naționale europene și transformarea Uniunii Europene într-o federație centralizată. România are nevoie de lideri capabili să caute și să găsească alte surse de finanțare decât sursele controlabile de la Berlin. În cazul ideal, România ar face bine să găsească o poziție echilibrată între forțele geopolitice globale și să învețe să negocieze cu puterile lumii, ghidându-se după interesul național. Raporteaza abuz de limbaj
"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
|
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 09:44
romanian.ruvr.ru
Spatiul-aerian-al-Crimeii-inchis-din-vina-NATO Preluând o informație a forțelor de auto-apărare și a polițiștilor Berkut, ziarul online Novosti Kryma a transmis că, pe 11 martie 2014, un avion neidentificat de recunoaștere fără pilot (dronă) de tip MALE, care evoluează la altitudini medii timp îndelungat, ar fi fost depistat în încercarea sa de a survola nordul Crimeii. S-a menționat că cerul fiind senin deasupra Crimeii, aparatul neautorizat ar fi fost depistat vizual și obligat să facă cale întoarsă de apărarea antiaeriană. youtu.be/LHU1lxy5n2Q Din această clasă, cel mai cunoscut este turbopropulsorul MQ-9 Reaper, prezent în armata americană în număr de aproape 100 de bucăți fiecare costând circa 4 milioane USD. MQ-9 Reaper are o distanță maximă de zbor de 1.852 km, o viteză de croazieră de 313 km/h, un plafon operațional de 4.500-7.500 m. El are la bord radarul de cercetare terestră AN/APY-8 Lynx II și sistemul de senzori electrono-optici multispectrali AN/DAS-1 MTS-B. Marea Britanie dispune și ea de o escadrilă de aviație cercetare, compusă din 10 de drone MQ-9 Reaper, în curs de redislocare din Afganistan. Potrivit acelorași surse, la interval de câteva ore, a mai fost depistată și o dronă HALE (care evoluează la altitudini de peste 9.000 m). Întrucât nu există o confirmare și din alte surse a doborârii acestei drone, notăm doar prezența neautorizată a ei în spațiul aerian al Crimeii. Din această clasă, cel mai cunoscut este turboreactorul RQ-4 Global Hawk, prezent în armata americană în număr de 20 de bucăți, fiecare costând circa 130 milioane USD. Avionul are o viteză de croazieră de 575 km/h, o distanță maximă de zbor de 14.000 km și poate sta în aer 24 de ore. Ambele avioane de cercetare aveau același obiectiv: Turetsky Val (valul turcilor), un element din sistemul de fortificații, cu o lungime de 7 km, adiacent cetății Perekop, construit de tătari la 1506 și preluat de-a lungul vremii de garnizoana turcă și cea rusă. Acest val este amenajat de apărătorii Crimeii pentru a servi drept șanț antitanc. upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e3/Perekop_shaft_(ditch).JPG Am mai spus că ghinionul Ucrainei în reocuparea militară a peninsulei Crimeea se numește Istmul Perekop, așa cum se vede, un loc propice rezistenței armate de lungă durată a forțelor de auto-apărare. Pe care Statul major al armatei ucrainene l-ar putea totuși manevra, învăluindu-l sau întoarce cu ajutorul a una-două brigăzi de desant aerian aeropurtat sau parașutat, transportate la bordul avioanelor An-26, Il-76 și a elicopterelor Mi-8/17. Stabilirea raioanelor de desantare trebuie corelate cu rarefierea punctelor de sprijin ale inamicului, această operațiune depinzând de o cercetare amănunțită a dispozitivului de apărare al adversarului. Și timpul presează Kievul, întrucât mai sunt doar patru zile până la referendumul pentru independența Crimeii. romanian.ruvr.ru/2014_03_11/De-ce-nu-incepe-razboiul-in-Crimeea-6273/ Ca o coincidență, chiar pe 11 martie o aeronavă E-3A AWACS a NATO a efectuat un zbor operativ, ieșind din spațiul aerian al României, direct în Marea Neagră, decolând de la baza aeriană americană Geilenkirchen din Germania. Reamintesc că avionul E-3A AWACS depistează de la distanță emisia radarelor avioanelor militare și a bateriilor de rachete AA inamice și utilizează împotriva lor contramăsuri electronice, adică bruiaj. Facilitând astfel infiltrarea dronelor proprii, dar și a aviației și elicopterelor de transport, având la bord trupe de desant. romanian.ruvr.ru/2014_03_12/Un-nou-bluff-mediatic-Avioane-AWACS-... Ca urmare a acestor incidente, spațiul aerian al Crimeii a fost închis temporar pentru zborurile civile, cursa aeriană Kiev-Sevastopol fiind întoarsă din drum. Bineînțeles, închiderea spațiului aerian fiind pusă de întreaga media occidentală și românească pe seama invizibilei invazii a armatei ruse. Raporteaza abuz de limbaj
"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
|
|
Postat pe: 15 Martie 2014, ora 10:34
romanian.ruvr.ru
Scrisoare-deschisa-catre-presedintele-Traian-Basescu-si-premierul-Victor-Ponta După incidentul de la Târgu Mures, președintele Traian Băsescu a cerut guvernului si premierului Victor Ponta să interzică activitatea partidului maghiar Jobbik si să interzica intrarea în Romania a liderului Jobbik Gabor Vona. Politicianul maghiar a reacționat la declarațiile președintelui și premierului printr-o scrisoare deschisă al cărei text îl redăm integral. Stimate d-le Președinte! Stimate d-le Prim-ministru ! Dumneavoastră ați luat din nou inițiativa prin care sunt declarat persoană indezirabilă pe teritoriul României. Motivați această decizie cu cele întâmplate în data de 10 martie, de Ziua Libertății Secuiești, la Târgu-Mureș. Această decizie este argumentată prin comportamentul meu extremist. Urmăresc uimit declarațiile care decid că acțiunile mele au fost ilegale. Doar am demonstrat în liniște și pace la Târgu-Mureș. Dacă mă declarați persona non grata, din această cauză, ce o să se întâmple cu ceilalți, mii de participanți? Vreți să-i amendați și pe cei care au venit din Belgia, Catalonia și Țara Bascilor? Pentru că dânșii, pe lângă faptul că au mărșăluit pașnic, au avut niște discursuri admirabile și aprinzătoare. Există două posibilități. Dvs. ori ați fost dezinformați, ori faceți un joc politic antimaghiar de joasă speță. Cu acordul dvs., vă ajut să înțelegeți ce s-a întâmplat de fapt la Târgu-Mureș. La demonstrație au participat mii de oameni printre care și eu personal. Evenimentul a decurs pașnic, cu demnitate, dar în momentul încheierii a avut loc o altercație între un grup de demonstranți și forțele de ordine, incident care a făcut înconjurul întregii mass-mediei românești. Conform jurnalelor, incidentul a fost cauzat de către membrii Jobbik și membrii Gărzii Maghiare. Aceasta este o minciună grosolană. La fel ca și mine, membrii acestor grupări au demonstrat pașnic, respectând regulile, și cerința organizatorilor de a nu folosi simboluri de partid. Fapt confirmat și de prefectul județului, d-ul Corneliu Grosu, care a declarat că noi nu am avut nicio legătură cu incidentele petrecute. Asta s-a întâmplat. Vreți să mă excludeți din această cauză? D-le Președinte, d-le Prim-ministru, nu vă faceți de râs! Înțeleg importanța voturilor, și eu sunt lider politic, dar există un nivel sub care nu merită coborât. Dacă problema Dvs. este faptul că eu personal, la fel ca formațiunea politică pe care o conduc, sprijină autonomia Ținutului Secuiesc în orice circumstanță, atunci fiți sinceri! Nu încercați să ascundeți adevăratul motiv! Eu sunt un om drept. Încerc să caut și să slujesc adevărul, acesta este un atribut pentru care nu mi-e rușine. Recunosc fiecare faptă, fiecare cuvânt, la fel și greșelile mele. Dacă aveți obiecții cu programul Jobbik sau cu mine, fiți bărbați, spuneți clar: problema cu mine este că susțin autonomia Ținutului Secuiesc. Asta e de înțeles, dar este nedemnă și patetică încercarea de a mă declara persoană indezirabilă, evocând motivele amintite. Dacă ați cunoaște programul meu, ați fi conștienți de faptul că militez pentru colaborarea strânsă și istorică a națiunilor din Europa Centrală și de Est. Îmi doresc ca împreună să punem capăt colonizării euroatlantice. Destinul nostru este comun: ori vom fi robi împreună, ori ne eliberăm împreună de sub acest jug. Însă, ca să reușim, trebuie să ne respectăm reciproc. Eu îi respect pe români. Cărțile lui Mircea Eliade și al lui Emil Cioran sunt pe raftul bibliotecii mele. Acești români au avut o mare influență asupra gândirii mele, am devorat de-a dreptul scrierile lor. Dacă Dvs. respectați maghiarimea, nu trebuie să vă fie frică de autonomia secuiască. Având autonomie, devine mai puternic nu doar Ținutul Secuiesc, ci întreaga regiune a Europei Centrale și de Est. Cu această certitudine am demonstrat cu steagul secuiesc la Târgu-Mureș, credeți-mă. Dvs. vă iubiți propriul popor. Și eu. Cât voi trăi, voi fi maghiar și voi milita pentru autonomie. Dar este important să înțelegeți, că acțiunile în interesul maghiarilor nu înseamnă acțiuni îndreptate împotriva românilor. Se întâmplă pentru respectul dintre națiunile noastre și recunoașterea destinului comun. Doresc, să avei măreția necesară, să vă ridicați din mlaștina politicii de zi cu zi. Să nu sacrificați destinul comun pentru câteva boabe de linte. Cu salutări: Vona Gábor președinte Mișcarea Jobbik Magyarországért Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 11:28
romanian.ruvr.ru
Kosovo-Cinismul-belicos-al-democratiei-occidentale-Partea-I Lumea occidentală este cuprinsă de isterie doar pentru a nu permite exprimarea în mod liber a voinței locuitorilor din Crimeea, care vor întoarcerea regiunii lor în patria istorică Rusia. Dar nu de mult timp Washingtonul și cele mai multe capitale europene au susținut cu îndârjire năzuința Kosovo de a se separa de Serbia, deși argumente obiective în acest sens erau mult mai puține. Care este problema? Oare nu înseamnă asta că pentru Occident noțiunile de drept internațional, dreptate istorică și lume multipolară au devenit de mult vorbe goale, demne doar de zâmbete disprețuitoare? Sprijinirea de către Occident a separării Kosovo de Serbia în 2008 trebuia să devină un caz ilustrativ și instructiv pentru toți. Nu s-a acordat atenție nici rezoluțiilor privind integritatea statelor, nici normelor de bază ale ONU. Însă, încălcând total normele internaționale, Occidentul nu și-a realizat până la capăt proiectul său, a menționat politologul Vladimir Bruter. Decizia Tribunalului de la Haga în ceea ce privește separarea Kosovo are un caracter fragmentar. Din punctul de vedere al dreptului internațional, în genere nu se pot forma noi state măcar pentru că nici într-o constituție a lumii nu se spune în ce mod se destramă statele și în ce mod își încetează existența. Recunoscând Kosovo și promițând Serbiei favoruri în schimbul recunoașterii lui, Occidentul încearcă să justifice o situație de facto, însă decizia de jure nu există. Principala promisiune pe care o face Occidentul Belgradului în prezent este aderarea Serbiei la Uniunea Europeană. Ce urmări va avea acest lucru se poate vedea din exemplul țărilor novice din UE. Însă lucrul principal nu este acesta. Întreg conflictul iugoslav, la fel ca și sprijinirea Kosovo a avut un detaliu caracteristic: în marea majoritate a cazurilor, judecătorii și politicienii occidentali i-au acuzat pe etnicii sârbi. Oare nu din cauza legăturii istorice, spirituale și geopolitice a Serbiei cu Rusia, în care Occidentul vede cu o încăpățânare maniacală principalul pericol? Este timpul ca oamenii să înțeleagă cine și pentru cine reprezintă o amenințare. În ultimele decenii, inițiatorii agresiunilor în diferite colțuri ale lumii au fost tocmai Washingtonul și unele capitale europene. În cazul Kosovo, Occidentul a călcat în picioare cu ajutorul ONU nu doar normele internaționale, ci și propriile decizii, de asemenea legislația națională, creând un precedent periculos. Drept urmare, pe harta Europei a apărut unul dintre cele mai criminale regiuni cu un viitor nedefinit. Totodată, actuala situație legată de referendumul din Crimeea a demonstrat că din momentul separării Kosovo de Serbia așa-numita Europă dezvoltată a devenit și mai mult dependentă de Washington. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 15:19
PENTRU CA,SUNTEM
"FANARIOTII-BALCANICI !",VESNIC NESERIOSI,DE SAMANTA -A.D.N.,!.
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Martie 2014, ora 17:27
NU VA MAI GANDITI LA "CLUBUL SELECT -SCHENGEN !"
.ASCUNDETI-VA IN AFRICA,ISTA ESTE NIVELUL NOSTRU DE CALIFICATIV AL ROMANIEI,PRIVIND NIVELUL DE TRAI,SI MEDIEA DE VARSTA A POPULATIEI MAJORITARE !.NU VA MASLUITI INDICII,NU AVETI SANSA DE PACALEALA ( MINCIUNA A VIETII!).STIU,CA ESTICIILOR LE PLACE CA SA TRAIASCA IN MINCIUNA MASLUITA,DAR OCCIDENTALILOR LE PLACE ADEVARUL-NEMASLUIT !.-NU ESTE LOC DE PACALEALA OCCIDENTALIILOR ,IN SCHIMBUL AVERIILOR NESIMTITIILOR SUB ACOPERIRE( CAMUNFLATI-DE SISTEMUL CORUPT ).-AVERIILE ILICITE TREBUIE CONFISCATE PENTRU PLATIREA DATORIILOR EXTERNE ALE ROMANIEI !.
|
|
|
|
Postat pe: 19 Martie 2014, ora 23:30
romanian.ruvr.ru/news
Franta-va-pierde-1-2-miliarde-de-euro-in-urma-suspendarii-contractului-Mistral Dacă Franța va suspenda contractul cu privire la furnizarea de portelicoptere Mistral, ea va trebui să plătească Rusiei peste 1,2 miliarde de euro, a declarat o sursă implicată în realizarea programului ruso-francez legat de construirea de nave pentru Flota Navală a Rusiei. Această cifră reprezintă valoarea contractului pentru două nave și sancțiunile în urma suspendării lui din vina Franței. Anterior, ministrul de Externe francez, Laurent Fabius, a declarat că posibilitatea suspendării contractului privind furnizarea de nave Mistral se află pe lista de măsuri în cadrul celei de-a treia serii de sancțiuni împotriva Rusiei. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Bashkanul_Gagauziei 69 mesaje Membru din: 20/03/2014 Oras: Craiova |
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 13:38
Rusia nu are nevoie de permisiunea NATO și UE pentru acțiuni legale în Crimeea și cere Alianței să recunoască rezultatele referendumului, a declarat ambasadorul Rusiei la NATO, Aleksandr Grușko. Noi nu avem nevoie de permisiunea NATO și UE pentru a acționa în conformitate cu dreptul internațional. Referendumul din Crimeea a fost absolut legitim. Consider că Alianța, numindu-se club al statelor democratice, trebuie să recunoască acest fapt și alegerea democratică a poporului din Crimeea, a declarat Grușko, răspunzând la ideile cuprinse în cuvântarea secretarului general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, la conferința de la Bruxelles. Mai mult: romanian.ruvr.ru Raporteaza abuz de limbaj
"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
Bashkanul_Gagauziei 69 mesaje Membru din: 20/03/2014 Oras: Craiova |
Postat pe: 24 Martie 2014, ora 12:43
În 1998, când am venit iarăși la Belgrad, Statele Unite promovau cu îndârjire proiectul kosovar fără să țină cont de cheltuieli. În primul rând, a început spălarea pe creier a populației din Serbia și Muntenegru.
Posturile de radio Libertatea și Europa Liberă au anunțat că-și extind programul în aceste regiuni. Printre altele, emisiunea din fiecare seară Iugoslavia din interior, care de obicei dura o jumătate de oră, a fost prelungită până la o oră. Emisiunea Pe linia evenimentelor a fost reprofilată numai pe evenimentele din Kosovo. A fost folosit intens Internetul, explicând acest lucru prin faptul că Belgradul putea să interzică retransmisia emisiunilor realizate în Occident. Emisiunile erau realizate cu înalt profesionalism și cunoașterea problemei din interior. Am înțeles acest lucru după ce am ascultat la Belgrad câteva emisiuni de știri și analiză politică realizate de posturile Libertatea și Europa Liberă. Americanii au pus problema foarte clar: să-i convingă pe ascultători că Miloșevici trebuie să fie înlocuit cu un alt lider, iar puterea în Kosovo trebuie să treacă în mâinile lui Rugova și Thaci. În afară de radio, au fost folosite toate posibilitățile televiziunii. Pentru Statele Unite era foarte important să-i convingă pe cetățenii săi că Kosovo are nevoie de sprijinul Casei Albe. Această metodă a fost folosită în Bosnia-Herțegovina, apoi copiată și transpusă în scenariul kosovar. Serviciile speciale americane au transmis de nenumărate ori informații false privind situația din provincie. Iată un exemplu. La mijlocul lunii august 1998, când în întreaga lume a început isteria anti-iugoslavă, în Kosovo au venit mulți jurnaliști internaționali pe care i-a întâlnit în Bosnia în vara anului 1995. Acestea erau echipe profesioniste de specialiști în televiziune (cu jeepuri blindate, câțiva operatori, diurne fantastice) din Statele Unite (CNN, ABC), Marea Britanie (Sky News, BBC), RFG (Bundes Radio Deutschland) și alte câteva posturi de televiziune cunoscute. Albanezii kosovari permiteau numai jurnaliștilor din vest să realizeze reportaje speciale. În vara și toamna anului 1998, în întreaga lume au fost difuzate telereportaje false despre violențele sârbilor, copii și bătrâni uciși, femei violate și cadavre mutilate. La fel și cu refugiații. Nu numai americanii au exagerat datele, informațiile false erau transmise de americani și prin colegii europeni, inclusiv italieni. Pe vremea aceea, principala sursă de falsificări era Comitetul Albanez pentru Drepturile Omului și Libertate. Potrivit acestei organizații umanitare, femei, copii și bătrâni au fost victime ale sârbilor. Jurnaliștii i-au asigurat pe americani și europeni că zeci de mii de albanezi au rămas fără acoperiș deasupra capului. Organizația umanitară a albanezilor kosovari Maica Tereza a declarat că în Kosovo sunt 327.626 de oameni fără locuințe, că ajutorul umanitar îl primește numai a treia parte din cei care au nevoie de el, că jumătate din copiii din Kosovo sunt bolnavi și dacă nu li se va acorda ajutor, vor muri de foame. Multe servicii americane și europene au făcut speculații pe seama refugiaților. Potrivit informațiilor mele personale pe care le-am obținut atunci în Kosovo și Belgrad, cifra de 300.000 de refugiați numită de reprezentantul ONU în Balcani, Chris Janowski (polonez care vorbea perfect în limba rusă, a lucrat mult timp în Croația și Bosnia) a fost exagerată. În timpul acțiunilor de luptă din Kosovo, oamenii și-au părăsit casele și au fugit în munți. Însă numărul refugiaților nu a depășit 50-70.000 de persoane. De unde au apărut restul de 230-250 de mii? În principal, aceștia au fost albanezi din Albania care migrau dintr-o țară într-alta. Cu cifrele legate de Kosovo este o încurcătură totală: ultimul recensământ al populației a fost efectuat în provincie în 1981. Zvonul răspândit în vara anului 1998 de toate agențiile de presă din lume au avut efect. Americanii, mari specialiști, știu cum să stoarcă o lacrimă. Principalul este de a asigura sprijinul societății, banii Congresului și organizațiilor de caritate, să fie realizate câteva reportaje dureroase, și după aceea Iugoslavia poate să fie amenințată cu lovituri de rachete pentru genocidul împotriva albanezilor. Raporteaza abuz de limbaj
"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
9am185599 12 mesaje Membru din: 10/04/2010 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 29 Mai 2014, ora 09:46
Vorbiti aiurea ! Nici nu stiti pe ce lume sunteti !
Toata gramada de PSD-isti implantati la nivel de judete este o armata de infractori si voi va legati de Roberta Anastase. Mafia siciliana ar trebui sa ia lectii de la ei. Astia mint si fura de dimineata pana seara. Atata putere au, incat inventeaza si europarlamentari independenti precum Mircea Diaconu,care are o fixatie ptr politica,desi ar trebui sa-si vada de treaba lui.Aici nu este America lui Arnold sau a lui Reagan. Noroc cu Basescu ca a mai pus stavila baronilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 11/05/2014 |
Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 14:29
Din cauza alora trei neuroni: se simt stingheri, saracii...
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 14:58
alooo...,,conservele''....se mai da ceva din pivnita lu' baselu sau care-i treaba de incepeti sa scoateti nasucurile fine....???
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 18:23
poi, raspunsul la intrebarea asta ar trebui dat de don presedinte, T. Basescu
...el tre' sa stie de ce PPE domniei sale NU vrea sa ne primeasca-n schengenu' asta e drept ca-i un club de mare clasa in care alde Bercea Mondialul si interlopii care sunt pretenari / nasi / fini , cu fam prezidentiala si din cauza caruia Romania a fost deja STAMPILATA.... n-are ce cauta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vscifo 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 12:01
Toată clasa politică reprezintă izvorul corupției și organizării mafiote a economiei românești!
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 13:07
poiii, la vremuri noi , tot noi si de 24 -25 ani se ruleaza Cam Aceleasi fetze prin partide , toate provenind din PCR - FSN - PDSR - PD si restul ciupercilor de pe linga cei mari si tari ! dintre partidele istorice , PNT .ul a disparut si azi e condus d'un tzutzar basist ; PNL.ul s-a terminat si el si are aceeasi Stare ca si PNT .ul ! Traiasca PPE si don Base, ca-i cel mai tare papusar intr-o tzara de marionete !
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 13:17
Partoneto, pe toti i-ai votat, te reprezinta intocma, ei mafioti, tu, sclava lor !
dupa ce te-au fraierit sa-i votezi, s-au pi si caca pe tine, iar tu, fudula cum te stiu, ai practicat urinoterapia si halitul cufurelilor pe care le-au defecat politicienii tai iubiti de peste trei sferturi de secol ! acum, taci si-nghite !
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 13:51
si TU ai mincat alt rahat ? de care ? " Romania Mare", " Vatra Romaneasca " sau UNPR ?
dar, eu stau mai bine decit tine , totusi : am votat constant Dreapta, cu speranta ca va iesi ceva bun ptr. tara asta , in schimb , TU CE ai facut altceva decit ti-ai schimbat STAPINII , dupa cum te-au platit ? ia spune ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 14:19
De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 13:51:34si TU ai mincat alt rahat ? de care ? " Romania Mare", " Vatra Romaneasca " sau UNPR ? Care drac de dreapta ai votat-o , cand pe forum sunt dovezi ca l-ai votat pe Geoana ? Duaaaaaamne , cat poti sa minti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 14:53
De la: _2148_, la data 2014-06-06 14:19:46De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 13:51:34si TU ai mincat alt rahat ? de care ? " Romania Mare", " Vatra Romaneasca " sau UNPR ? auzi, ia termina cu balariile, ca ma enervezi, postaco ! tu le stii pe toate , dar habar n-ai despre discutiile de pe forum ! Ion Ratiu , cel votat in 90 , a fost de stinga socialista, cumva ? asa stii tu ? si E. Constantinescu era tot de stinga, dupa mintea ta ? sau poate Basescu pe care l- am votat in 2004 ? ei, aici cam asa-i , ca si don Bas' a facut in premiera absoluta ce a facut si C. Antonescu , sucindu-si intr-o noapte partidele , de pe o parte pe alta : ala de la Socialisti la Democrati ; astalalt, de la Liberali la Populari !cit despre Geoana , "madam ", ori te faci ca nu pricepi, ori n-ai tinere de minte, ori esti cu rea-vointa, ori esti o ticaloasa naimita, ori esti o stupida : USL.ul era format din PSD, PNL, PC , da ? de cite ori trebuie sa spun ca DIN CAUZA Voastra sustinatorii liberali au Fost Obligati sa accepte aceasta Alianta ce a avut ca scop Eliminarea de pe scena politica a regimului basescian cu el impreuna ? mai vrei o data ? USL a fost votat de cele 7 milioane 400 mii de persoane ptr. a le SCAPA de Basescu ! ai Inteles sau iti mai spun o data ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 15:36
De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 14:53:26De la: _2148_, la data 2014-06-06 14:19:46De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 13:51:34si TU ai mincat alt rahat ? de care ? " Romania Mare", " Vatra Romaneasca " sau UNPR ? Alooo , cucoana , care USL in 2009 ? Asta cu 7 ,4 milioane a fost la referendum in 2012 , cucoana ai baut ceva ? Nu la prezidentiale si nu au votat USL , ai inteles ? Geoana a candidat din partea PSD +PC . Conservatorii sunt de dreapta ? Nu uita ca a fost PUR . Avertisment : daca o singura data mai sari calul cu jignirile , ai sa cunosti IADUL pe 9am ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 15:57
De la: _2148_, la data 2014-06-06 15:36:05De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 14:53:26De la: _2148_, la data 2014-06-06 14:19:46De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 13:51:34si TU ai mincat alt rahat ? de care ? " Romania Mare", " Vatra Romaneasca " sau UNPR ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:45
Okaaaay , deci continuam !
Poi crezi ca ti-am zis Hai Sictir degeaba ?Arata-mi un alt forumist pe care l-am gratulat cu asta , poti !? Ei , vezi ...si acum am sa-ti spun la fel dar am sa ma justific trimitandu-te la topicul unde m-ai facut "putoare ", ca sa nu zici tu ca ti le ofer gratuit ! DECI , OBSEDATO , HAI SICTIR ! Esti DEBILA MINTALA !!!MINCINOASA , asta nu inseamna ca ai votat dreapta ! Ai votat PSD ! Nu ar fi nicio problema daca ai recunoaste ca esti socialista insa tupeul tau nemaginit si modul in care te dai liberala , imi provoaca SCARBA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 08:27
De la: _2148_, la data 2014-06-06 16:45:34Okaaaay , deci continuam ! sunt liberala in tot ce fac si gindesc , numai ca tu NU poti sa-ti dai seama de asta, caci ochii tai sunt acoperiti de dreapta basista ! cit despre Scirba, pastreaz-o ptr. tine si-ti trimit si eu portia mea fata de tine !
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 15:00
E topic cu schengen.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
teogrigorescu 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 15:08
zi buna pt ca cum e romanul nui nici unul in lume e hot e rabdator e slab de fire pt ca in decursul intregi istorii a lui a fost in mod continu mintit nu te poti inscrie in niciun partid daca nu vi cu o suma de bani dela 1990 in coace cu peste 100000 de euro cistigati net cinstit sisi si apoi cum sa mai fi hot sa iti redobindesti suma depusa daca nu de angajezi la stat cu un salariu mediu si sa traiesti bine vreo 1000 de ani dar totusi lumi e frica de romani pt ca sunt isteti destepti si descurcareti borba lui basescu fericiti sunt cei ce au parasit tara pt ca inculti au plecat si au ramas crema sa nu ne mai miram ci sa slavim adevarati eroi ce an mod continu sunt in pamant sa tinem un moment de reculegere pt ei au pus frina cu piciorul la tanc la universitate cind alti deja vindeu tara asa e nu ne vindem tara nu voi ca nu sunteti capabili vom avea noi grije de acest aspect si au fost f f f harnici ce isi face omul cu mina lui e sfint nici necuratul nu mai desface schengen va fi pt suntem ca pozitie strategica ok pt americani isi platesc pacatele din1938 1939 cind neau facut pa dupa ce sa saturat bebelusul de petrol apoi si iubitul ford a zis pa si soarele nea luminat tot de la rasarit si tot de acolo ne va lumina fie ca vrem fie ca nu asa se intimpla cu o tara ce in mod continu sa aparat si e pasnica la rascruce de vinturi 90 de suflete bat in ea cum sa cazi la unison si cu o limba a carui cuvint fiecare are de la 7 la 10 variante fiecare va alege cei va conveni e f f f greu franta sal venereze pe napoleon germania pe hitler italia pe traian si multe alte exemple nu duci lupte pt expansiune nu reusesti de te aperi de arde soarta si te indoi de cum bate vintul precum plopul siti faci crucea mare de te mai scoli dimineata si ghici unde fir dumnezeu cu tara asta asa cum a fost macar pina acum ok
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 15:15
De la: teogrigorescu, la data 2014-06-07 15:08:30zi buna pt ca cum e romanul nui nici unul in lume e hot e rabdator e slab de fire pt ca in decursul intregi istorii a lui a fost in mod continu mintit nu te poti inscrie in niciun partid daca nu vi cu o suma de bani dela 1990 in coace cu peste 100000 de euro cistigati net cinstit sisi si apoi cum sa mai fi hot sa iti redobindesti suma depusa daca nu de angajezi la stat cu un salariu mediu si sa traiesti bine vreo 1000 de ani dar totusi lumi e frica de romani pt ca sunt isteti destepti si descurcareti borba lui basescu fericiti sunt cei ce au parasit tara pt ca inculti au plecat si au ramas crema sa nu ne mai miram ci sa slavim adevarati eroi ce an mod continu sunt in pamant sa tinem un moment de reculegere pt ei au pus frina cu piciorul la tanc la universitate cind alti deja vindeu tara asa e nu ne vindem tara nu voi ca nu sunteti capabili vom avea noi grije de acest aspect si au fost f f f harnici ce isi face omul cu mina lui e sfint nici necuratul nu mai desface schengen va fi pt suntem ca pozitie strategica ok pt americani isi platesc pacatele din1938 1939 cind neau facut pa dupa ce sa saturat bebelusul de petrol apoi si iubitul ford a zis pa si soarele nea luminat tot de la rasarit si tot de acolo ne va lumina fie ca vrem fie ca nu asa se intimpla cu o tara ce in mod continu sa aparat si e pasnica la rascruce de vinturi 90 de suflete bat in ea cum sa cazi la unison si cu o limba a carui cuvint fiecare are de la 7 la 10 variante fiecare va alege cei va conveni e f f f greu franta sal venereze pe napoleon germania pe hitler italia pe traian si multe alte exemple nu duci lupte pt expansiune nu reusesti de te aperi de arde soarta si te indoi de cum bate vintul precum plopul siti faci crucea mare de te mai scoli dimineata si ghici unde fir dumnezeu cu tara asta asa cum a fost macar pina acum ok Nu pot sa citesc pentru ca imi pierd suflul si ma ia ameteala. Nu e niciun punct care sa desparta propozitiile, frazele!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 15:20
si daca-i pui punct sau punct si virgula , tot degeabaaaa
....e mortal omu' !
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 15:24
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-07 15:15:07De la: teogrigorescu, la data 2014-06-07 15:08:30zi buna pt ca cum e romanul nui nici unul in lume e hot e rabdator e slab de fire pt ca in decursul intregi istorii a lui a fost in mod continu mintit nu te poti inscrie in niciun partid daca nu vi cu o suma de bani dela 1990 in coace cu peste 100000 de euro cistigati net cinstit sisi si apoi cum sa mai fi hot sa iti redobindesti suma depusa daca nu de angajezi la stat cu un salariu mediu si sa traiesti bine vreo 1000 de ani dar totusi lumi e frica de romani pt ca sunt isteti destepti si descurcareti borba lui basescu fericiti sunt cei ce au parasit tara pt ca inculti au plecat si au ramas crema sa nu ne mai miram ci sa slavim adevarati eroi ce an mod continu sunt in pamant sa tinem un moment de reculegere pt ei au pus frina cu piciorul la tanc la universitate cind alti deja vindeu tara asa e nu ne vindem tara nu voi ca nu sunteti capabili vom avea noi grije de acest aspect si au fost f f f harnici ce isi face omul cu mina lui e sfint nici necuratul nu mai desface schengen va fi pt suntem ca pozitie strategica ok pt americani isi platesc pacatele din1938 1939 cind neau facut pa dupa ce sa saturat bebelusul de petrol apoi si iubitul ford a zis pa si soarele nea luminat tot de la rasarit si tot de acolo ne va lumina fie ca vrem fie ca nu asa se intimpla cu o tara ce in mod continu sa aparat si e pasnica la rascruce de vinturi 90 de suflete bat in ea cum sa cazi la unison si cu o limba a carui cuvint fiecare are de la 7 la 10 variante fiecare va alege cei va conveni e f f f greu franta sal venereze pe napoleon germania pe hitler italia pe traian si multe alte exemple nu duci lupte pt expansiune nu reusesti de te aperi de arde soarta si te indoi de cum bate vintul precum plopul siti faci crucea mare de te mai scoli dimineata si ghici unde fir dumnezeu cu tara asta asa cum a fost macar pina acum ok cumpotispuneascevaeuamcititsimammolipsit
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|

Spatiul-aerian-al-Crimeii-inchis-din-vina-NATO
"FANARIOTII-BALCANICI !",VESNIC NESERIOSI,DE SAMANTA -A.D.N.,!.