Info
x
Stiti pentru ce nu suntem acceptati in spatiul schengen?
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2013, ora 15:05
Au intrat altii in ei, de prin Orient, Africa, Asia.
Intii sa termine cu aia si apoi putem intra si noi in ei.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2013, ora 13:47
De la: nastasemihail, la data 2013-03-20 15:05:25Au intrat altii in ei, de prin Orient, Africa, Asia. -Rideam de cei ce nu aveau scoli ,muzee stiinta , arte / am ajuns mai ceva ca ei / -MULTUMIM POLITICIENI / Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 21 Martie 2013, ora 15:02
din pacate, ai dreptate !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am045482 12 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 21 Martie 2013, ora 15:57
Motivul pentru care nu suntem acceptati in Spatiul Schengen este un motiv MARE compus din mai multe motive mici:
1.Dihonia dintre politicienii romani care au facut numai rau romanilor. 2.Comportamentul rrominilor care au ajuns acolo si fara schengen. 3.Coruptia din frontierele de est,atat la romani cat si la bulgari. 4.Campania electorala din tarile care nu ne accepta. 5.Perceptia negativa,in ansamblu,asupra tarilor din est. 6.Teama vesticilor ca vor veni romanii si bulgarii sa lucreze la ei pe bani putini. Astept completari cu alte motive! Raporteaza abuz de limbaj |
|
the_bottle_69 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Martie 2013, ora 15:00
Guvernul condus de ponta este de vina,deputati cu dosare penale si cu diplome false ne conduc tara nicidecum Traian Basescu,el este presedintele tarii adica imaginea nostra a tarii,toti cei care il acuza pe el sunt inadaptati politic si in acelasi timp fosti comunsti,cei care dau legi si in acelasi timp le aproba sunt guvernul ponta....de ce nu vrea domnul ministru intrarea euro si deore o sa i se impuna preturile pietei si salariile ca in europa adica nu o sa mai poata fura indeajuns el si ai lui comunisti....
Suntem o tara condusa de un guvern comunist nici decum democratic... va multumesc... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Martie 2013, ora 15:09
De la: the_bottle_69, la data 2013-03-22 15:00:45Guvernul condus de ponta este de vina,deputati cu dosare penale si cu diplome false ne conduc tara nicidecum Traian Basescu,el este presedintele tarii adica imaginea nostra a tarii,toti cei care il acuza pe el sunt inadaptati politic si in acelasi timp fosti comunsti,cei care dau legi si in acelasi timp le aproba sunt guvernul ponta....de ce nu vrea domnul ministru intrarea euro si deore o sa i se impuna preturile pietei si salariile ca in europa adica nu o sa mai poata fura indeajuns el si ai lui comunisti.... moaaaama, da' urita Imagine avem : un pic sui, un pic betiv, oleaca curvar , smecher si mincinos ....pai daca asta-i imaginea Ro, de ce naiba ne mai miram ca nu suntem acceptati in Schengen si suntem tratati ca cetateni de mina a doua ? da' mersic de lamurire : acu' mi- e clar ! si tot la fel clar este motivul ptr. care nimeni Nu se afiseaza cu el ; nimeni nu-l invita si nici nu vine-n vizita-n Ro ! deci : schimbati fratilor omu' ,ca sa schimbati Imaginea Romaniei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2013, ora 18:27
De la: the_bottle_69, la data 2013-03-22 15:00:45Guvernul condus de ponta este de vina,deputati cu dosare penale si cu diplome false ne conduc tara nicidecum Traian Basescu,el este presedintele tarii adica imaginea nostra a tarii,toti cei care il acuza pe el sunt inadaptati politic si in acelasi timp fosti comunsti,cei care dau legi si in acelasi timp le aproba sunt guvernul ponta....de ce nu vrea domnul ministru intrarea euro si deore o sa i se impuna preturile pietei si salariile ca in europa adica nu o sa mai poata fura indeajuns el si ai lui comunisti.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 07:56
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2013-03-22 18:27:08De la: the_bottle_69, la data 2013-03-22 15:00:45Guvernul condus de ponta este de vina,deputati cu dosare penale si cu diplome false ne conduc tara nicidecum Traian Basescu,el este presedintele tarii adica imaginea nostra a tarii,toti cei care il acuza pe el sunt inadaptati politic si in acelasi timp fosti comunsti,cei care dau legi si in acelasi timp le aproba sunt guvernul ponta....de ce nu vrea domnul ministru intrarea euro si deore o sa i se impuna preturile pietei si salariile ca in europa adica nu o sa mai poata fura indeajuns el si ai lui comunisti.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
gabi_fanel 5 mesaje Membru din: 23/06/2009 |
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 10:26
Eu cred ca ne umilim singuri comunistii erau mai destepti foloseau alte piete economice uniunea europeana nu este in folosul nostru putem face comert si cu celelate piete economice de pe glob asa cum fac chinezi sa japonezi eu zic sa iesim din uniunea europeana sa facem toata tara un efort sa ne vindecam de acesta boala UNIUNEA EUROPEANA sa o terminam cu nepotismele sa fie o competitie in toata tara si cine greseste sa PLATEASCA
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 15:32
De la: gabi_fanel, la data 2013-03-23 10:26:50Eu cred ca ne umilim singuri comunistii erau mai destepti foloseau alte piete economice uniunea europeana nu este in folosul nostru putem face comert si cu celelate piete economice de pe glob asa cum fac chinezi sa japonezi eu zic sa iesim din uniunea europeana sa facem toata tara un efort sa ne vindecam de acesta boala UNIUNEA EUROPEANA sa o terminam cu nepotismele sa fie o competitie in toata tara si cine greseste sa PLATEASCA Fanele, n-ar fi mai bine sa ne facem mai intai pietele alea externe ? Din afara EU ... Dar cum s-o facem ? Pentru ca vanduram totul celor care sunt corporatii sau cetateni din Vestul Europei ? Asa ca, nu prea mai avem nici un cuvant de spus. Nu prea mai decidem noi pe unde exportam pentru ca nu mai avem nimic al nostru. Petre Roman, va mai amintiti despre el, e ala care acum e senator PNL, prin anii 90 a dat pe gura cum ca industria romaneasca e un morman de fiare vechi. S-a dat startul la praduire si carat la fier vechi a multor intreprinderi romanesti, la somaj ... la jale ... Dupa 20 de ani minunatul nostru popor l-a ales din nou in parlament.... Iliescu e si el in parlament ... Va mai amintiti ce prapad au facut cel putin astia doi ? Si poporul ii voteaza in continuare ... Mai vrea ! Asa ca ce spui matale e apa de ploaie. Ca sa nu mai spun ca daca am iesi noi sau ne-ar da astia afara din EU, ne-ar lua dracu de-a doua zi. Adio pensii, multe altele, hrana ... Ce bagi pe gura, nu mai vine de la ai nostri ci de la ei, de la EU. Mai mediteaza, mai citeste etichete ... mai vezi cui apartin firmele asa-zise romanesti si o sa vezi ca nu e cum zici tu. E chiar invers ! Vitavercea, cum ar veni .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am117598 624 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 15:51
Domnu Pascu! ati vazut ce isi bat astia joc de noi, de tot poporu roaman?
din cauza lui Basescu si partidul lui care e si un uniune eu nu mai vreau sa fac parte din Uniunea Europeana , ca si alte tari, GREcia, Egit, Cipru sunt cu mult mai barbati si mai destepti decat noi nu se lasa calcati in picioare. acum vreau sa paltim amenda 2 miliarde de euro pelaniziaript ajutoarele de incalzire. ea asa cum scrie in biblie. ca la sfarsit o sa se formeze mari concerne pt putere ca sa conduca lumea nu mai este mult pana atunci.. ati vazut ce fac marile puteri peste tot in lume , dezastru distrug omenirea nu mai vreau nici in spatiu Shenghen si astia pun conditii , isi bat joc de noi din cauza incompetentei lui Basescu si al PDl. asyta timp de 8 nai cu acolitii lui nu au fcaut nimic bun pt tara, au dvalizat-o distrus-o. sa le fie rusine, f urat din partea lor boilor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Martie 2013, ora 18:41
Un stat cu conruptie generalizata care genereaza la randul ei ,mizerie sociala,saracie ,este:"CAUZA INFRACTIONALITATII EXPORTATE IN U.E.!".In Ro.,totul exista,dar nimic nu functioneaza bine!.(Lipsa genetica a disciplinei,in schimbul superficialitatii,""MERGE SI ASA!".Ca sa arunce praf in ochii U.E.,l-au castrat(condamnat),pe D-l.Nastase ca tap -unic ispasitor si sacrificat in numele conruptiei generalizate din Ro.Procedind astfel,dezechilibrat,disproportionat,inechitabil la nivelul conruptiiei, cadem in alta latura al razbunariilor,unde politicul avizeaza care dosar ca sa fie cercetat,si trimis in judecata,si astfel apar inechitatiile,santaj cu dosare scoase sau nescoase la iveala in si la timpul potrivit santaj,sfidari,intimidari intre partidele politice,razbunari.Telefonul,Netul este ascultat(Stenograme-Diagrame),si astfel in Romania libera exprimare este castrata!.
|
Postat pe: 27 Martie 2013, ora 14:12
Schimbam Omu! , schimbam locu , schimbam norocu.
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 07:44
De la: valeriulivanov, la data 2013-03-26 18:41:42Un stat cu conruptie generalizata care genereaza la randul ei ,mizerie sociala,saracie ,este:"CAUZA INFRACTIONALITATII EXPORTATE IN U.E.!".In Ro.,totul exista,dar nimic nu functioneaza bine!.(Lipsa genetica a disciplinei,in schimbul superficialitatii,""MERGE SI ASA!".Ca sa arunce praf in ochii U.E.,l-au castrat(condamnat),pe D-l.Nastase ca tap -unic ispasitor si sacrificat in numele conruptiei generalizate din Ro.Procedind astfel,dezechilibrat,disproportionat,inechitabil la nivelul conruptiiei, cadem in alta latura al razbunariilor,unde politicul avizeaza care dosar ca sa fie cercetat,si trimis in judecata,si astfel apar inechitatiile,santaj cu dosare scoase sau nescoase la iveala in si la timpul potrivit santaj,sfidari,intimidari intre partidele politice,razbunari.Telefonul,Netul este ascultat(Stenograme-Diagrame),si astfel in Romania libera exprimare este castrata!. Cum e castrata libera exprimare ? Te exprimi liber, zici ce-ti trece prin minte, liber... Ai suferit consecinte de pe urma acestui fapt ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1134 mesaje Membru din: 6/03/2013 |
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 14:37
De la: 9am_1454, la data 2013-03-29 07:44:48De la: valeriulivanov, la data 2013-03-26 18:41:42Un stat cu conruptie generalizata care genereaza la randul ei ,mizerie sociala,saracie ,este:"CAUZA INFRACTIONALITATII EXPORTATE IN U.E.!".In Ro.,totul exista,dar nimic nu functioneaza bine!.(Lipsa genetica a disciplinei,in schimbul superficialitatii,""MERGE SI ASA!".Ca sa arunce praf in ochii U.E.,l-au castrat(condamnat),pe D-l.Nastase ca tap -unic ispasitor si sacrificat in numele conruptiei generalizate din Ro.Procedind astfel,dezechilibrat,disproportionat,inechitabil la nivelul conruptiiei, cadem in alta latura al razbunariilor,unde politicul avizeaza care dosar ca sa fie cercetat,si trimis in judecata,si astfel apar inechitatiile,santaj cu dosare scoase sau nescoase la iveala in si la timpul potrivit santaj,sfidari,intimidari intre partidele politice,razbunari.Telefonul,Netul este ascultat(Stenograme-Diagrame),si astfel in Romania libera exprimare este castrata!. ...libera exprimare este un drept garantat constitutional, dar constitutia nu-ti garanteaza ca opiniile exprimate liber iti vor fi ascultate, analizate, si implementate in politicile socio-economice de catre institutiile statlui, ca va tine cont de aceste opinii cineva sau ca, aceste opinii liber exprimate pe un forum public vor fi bagate-n seama de vreo autoritate competenta a statului. ...totul functioneaza pe principiul: "Cainii lartra,liber, caravana trece" Raporteaza abuz de limbaj |
|
giobalot 5 mesaje Membru din: 18/11/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 11:36
eu nu sunt roman dar am locuit in romania , pana cand mergeti la doctor cu cadoul , la politie cu cadoul si pana cand credeti ca totul este smecher ....fara drept si fara meritul .....nu este dorita o tara asa , deja Italia de sud este prea corupta si asemena mult cu romania . Imi cer scuze pt erori .
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 16:23
De la: giobalot, la data 2013-03-30 11:36:53eu nu sunt roman dar am locuit in romania , pana cand mergeti la doctor cu cadoul , la politie cu cadoul si pana cand credeti ca totul este smecher ....fara drept si fara meritul .....nu este dorita o tara asa , deja Italia de sud este prea corupta si asemena mult cu romania . Imi cer scuze pt erori . Ai perfecta dreptate ! Pana nu ne vom schimba atitudinea nu vom iesi din starea asta. Cinste tie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Martie 2013, ora 16:02
Azi stateam si ma gandea ca, scriu si eu aici , atata, ma obosesc , sa scriu repede cand as putea face altceva si poate pe ei nu-i intereseaza si nu citesc.
azi la amiaza ma uitam la Antena3, invitati spuneau ca Basescu trebuie dus si consultat la cap de medici corecti eu de mult gandesc si am spus asta, ca ,un om normal nu poate fi asa si sa faca atatat rau unei tari, din cauza marsaviilor lui si egoismului, puterii pt avere -bani, fete, familie.., politic.. Udrea.. amanta. au spus invitatii ca are multe problem endocrinoligice din cauza varstei si altele la cap... au spus sa-l duca la medici neutri la un consult, pt ca de 1 an e asa si nu renunta nici in ruptu capului si dupa referendum cand 750000 de alegatori nu l-au vrut. numai Curtea Constipationala :) vede ca lumea nu il mai vrea si nu il mia agreeaza de multi ani si totusi nu renunta , asa au spus invitatii si asa este, purul adevar. oare nu are nimeni cap sa judece si sa vada, toti sunt muti, surzi, orbi,ce oameni fara caracter.. marsavi.urmaresc numai propriile interese si beneficii-castiguri, se gandesc numia la ei egoistii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2013, ora 06:47
De la: 9am117598, la data 2013-03-31 16:02:27Azi stateam si ma gandea ca, scriu si eu aici , atata, ma obosesc , sa scriu repede cand as putea face altceva si poate pe ei nu-i intereseaza si nu citesc. Raspunde la intrebarile urmatoare: 1) Care avere este mai mare: A lui T.Basescu sau a lui Dan Voiculescu ? 2) Ce dovezi ai ca Udrea este amanta lui Basescu ? 3) Ce calificari medicale au cei care vorbeau la A3 ? 4) Dar dumneata, ai pregatire medicala ca sa iti dai seamna, prin consult la televizor, de faptul ca o persoana este bolnava ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2013, ora 10:10
@ Silviule, eu cind iti spun ca-mi faci concurenta la cea mai buna de pe forum, poate ca te-ndoiesti !
puiule, aduni mere cu pere, ca parca asa-mi ziceai mai deunazi: Voiculescu e persoana Particulara Basescu e Bugetar te prinzi de diferenta Enorma si care se supune altor legi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2013, ora 10:47
De la: gabigabi2, la data 2013-04-01 10:10:54@ Silviule, eu cind iti spun ca-mi faci concurenta la cea mai buna de pe forum, poate ca te-ndoiesti ! Deci, daca esti persoana Particulara cu P mare, poti sa furi, daca esti bugetar, nu ! Frumos ! Nastase o fi furat ca bugetar sau ca persoana Particulara ? Ce zici ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2013, ora 14:55
De la: 9am_1454, la data 2013-04-01 10:47:38De la: gabigabi2, la data 2013-04-01 10:10:54@ Silviule, eu cind iti spun ca-mi faci concurenta la cea mai buna de pe forum, poate ca te-ndoiesti ! ma concurezi la greu, Silviule ! intrebarea ta pusa intr-o postare anterioara , a fost care are avere e mai mare : a lui Voiculescu sau Basescu ? raspunsul meu ar fi trebuit sa-ti fie clar : Voiculescu POATE avea averea oricit de mare , caci are un trust de media , PARTICULAR ! in schimb, Base' ESTE BUGETAR de 23 ani , platit din banii boborului si se supune altor considerente ....ca atare , intrebarea ta este aiurea desi , intr-adevar , averea Lui Bas' Depaseste posibilitatile unui bugetar si ridica multe semne de intrebare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2013, ora 15:33
1454! nu ma iei tu pe mine la interbari sinu iti dau explicatii
|
Fosta membra 9am.ro 1134 mesaje Membru din: 6/03/2013 |
Postat pe: 1 Aprilie 2013, ora 16:31
De la: 9am117598, la data 2013-04-01 15:33:091454! nu ma iei tu pe mine la interbari sinu iti dau explicatii ...omul este specalist in chestionarea opiniei publice, posibil sa lucreaze ptr. ins, eventual intocmeste swot-uri forumistice pe care le pune la dispozitia tatucului/tatucilor reprezentativi, sau, probabil, este intr-o paradigma, dilematica, personala careia nu reuseste sa-i stabilizeze axomele. www.youtube.com/watch?v=yTSAZAHiOa8 Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Aprilie 2013, ora 17:34
Asa ca,intrarea in "Spatiul Schengen,prin usa din spate,s-a incheiat!.Noapte buna!.
|
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 15:47
Ai perfecta dreptate 1705, Silver , stie Gabi acum cu ce 9 am .. e 1407 cred ceva de genu......
e un sustinator infocat a lui baselu si PDL-ului , ori e ginerele, face parte di clica lor de hoti mama lor la toti.ori e un drogat care nu are mintea limpede si nu vede real nimic si nu aude nimic, sunt ,mai rau decat Ceausescua macar el dadea de munca la popor, un control la doctor nu ar strica si lui ca si la base:) macar Ceausescu era batran, si-a mai pierdut din discernamant, altii prea devreme nu au discernamant. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 16:10
De la: 9am_1454, la data 2013-04-01 10:47:38De la: gabigabi2, la data 2013-04-01 10:10:54@ Silviule, eu cind iti spun ca-mi faci concurenta la cea mai buna de pe forum, poate ca te-ndoiesti ! Nastase a furat...tot printr-un particular!
|
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 16:20
De la: Razzyy, la data 2013-04-02 16:10:42De la: 9am_1454, la data 2013-04-01 10:47:38De la: gabigabi2, la data 2013-04-01 10:10:54@ Silviule, eu cind iti spun ca-mi faci concurenta la cea mai buna de pe forum, poate ca te-ndoiesti ! si Bas' cum a furat ? ca primar, ca ce ? ca oricum, tot Bugetar e si el din 90 incoace ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 16:23
De la: gabigabi2, la data 2013-04-02 16:20:19De la: Razzyy, la data 2013-04-02 16:10:42De la: 9am_1454, la data 2013-04-01 10:47:38De la: gabigabi2, la data 2013-04-01 10:10:54@ Silviule, eu cind iti spun ca-mi faci concurenta la cea mai buna de pe forum, poate ca te-ndoiesti ! a furat tot printr-un particular! astfel de oameni nu se expun...
|
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 16:35
in general, asa e , dar Bas' cind si-a dat casa din Mihaileanu , s-a expus chiar daca si acolo a existat un subaltern care a "propus" cererea, dar de semnat, EL a semnat aprobarea !
|
|
|