Info
x
Presedintele basescu:drumul cu spini al unui mare reformator
|
9am_Ella 241 mesaje Membru din: 29/05/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 17:56
De la: gabigabi, la data 2011-04-05 17:33:49 Chiar a�a, ultima relicv� ? Ceilal�i sunt minori, sau s-au lep�dat de sorgintea comunist� ? De fapt, m�tu�a Tamara nu putea str�nge at�ta avere �n trecutele vremuri de glorie comunist�, deci sigur Bombonel a crescut �i a fost educat intr-un mediu democratic - capitalist. �i prost�nacul la fel, nu e soacr�-sa mare revolu�ionar� , mare ? �i s� nu uit�m : Iliescu apare - soarele r�sare !
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 18:04
De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 17:56:19De la: gabigabi, la data 2011-04-05 17:33:49 adica, trebuie sa-ti spun eu acum, dupa 21 ani de la dec. 89 , ca in Ro revolutia a fost doar un paravan ptr. esalanul 2-3 al PCR si al securitatii care a preluat puterea ? si, cu voia ta, frumoasa Elena( probabil ) , actualul nostru presedinte ,cel care s-a " lepadat cu scirba" de comunism ,dar il mai admira inca pe Ceausescu, a FOST NOMENCLATURIST si colaborator al secu inca din timpul Sc. de Marina ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 18:12
De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 17:56:19De la: gabigabi, la data 2011-04-05 17:33:49 Dar pe nicolicea, micky_spagutza % oooopreeeaa si badalanii sai, i'ai uitat madam "elle" -cred ca madam ritzi e mai corect!? Aaaa, mata te uiti ca si stapanu' lu' matale, tot intr'un sg. ochi si ala atintit doar catre ailalti!!! PEDELACHEI, AFARA CU VOI DIN ISTORIE! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 18:21
De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:04:57De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 17:56:19De la: gabigabi, la data 2011-04-05 17:33:49 Exact asta spuneam si eu� Nu inteleg de ce vi se pare dvs. ca ar fi ultima relicva, de parca ceilalti din � esalanul 2-3 al PCR si al securitatii care a preluat puterea � ar fi disparut din peisaj, doar Basescu nu se da plecat�. Raporteaza abuz de limbaj
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 18:40
De la: vasile_vali, la data 2011-04-05 18:12:53De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 17:56:19De la: gabigabi, la data 2011-04-05 17:33:49 Cu tot respectu� , permite-mi sa-ti amintesc ca astia sunt stapanii lu matale : 1. Petru �erban MIH�ILESCU Sinteza activitatii parlamentare �n legislatura 2004-2008 SENATOR ales senator �n circumscrip�ia electoral� nr.36 TELEORMAN pe listele Uniunii Na�ionale PSD+PUR data validarii: 17 februarie 2004 - HS nr.57/2004 Forma�iunea politic�: PSD-Partidul Social Democrat Grupul parlamentar: Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat 2. Eugen NICOLICEA Forma�iunea politic�: Partidul Democra�iei Sociale din Rom�nia Grupul parlamentar: Grupul Parlamentar al Alian�ei Politice a Partidului Social Democrat �i a Partidului Conservator Forma�iunea politic�: Partidul Social Democrat Grupul parlamentar: Grupul Parlamentar al Alian�ei Politice a Partidului Social Democrat �i a Partidului Conservator P.S. �tiu un oftalmolog bun, apolitic�. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 18:49
De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 18:21:51De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:04:57De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 17:56:19De la: gabigabi, la data 2011-04-05 17:33:49 pai, nu crezi ca ti-ai dat singura raspunsul ? exact asa : daca ailalti sunt sau nu importanti, Basescu - fostul Nomenclaturist si securist - este pres. al unei tari ce se vrea oare ? democratica si europeana si, dupa atitudinea celorlalti sefi de Stat ,vizibila pe la diversele summituri, este considerat NEFRECVENTABIL ! de ce ? tocmai de aia : NU se poate lepada de naravurile autoritariste ale comunismului ! ...si mai si semnalizeaza-n fals !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 18:53
De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:49:41De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 18:21:51De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:04:57De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 17:56:19De la: gabigabi, la data 2011-04-05 17:33:49 Da-ti o alternativa ! Argumentati-o. Nu uitati ca in dec.2009 alternativa era Geoana! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:00
in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere !
dar am spus in clipa de fata....ce-o fi peste 4 ani, Dumnezeu stie , vom vedea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am175273 16 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:09
C. A. putea sa fie o "alternativa", da' nu e. Despre ce educatie vorbesti?
Pai asta de prostie si lene nu a facut mai mult rau. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:09
De la: gabigabi, la data 2011-04-05 19:00:05in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere ! TOV. GABI,ALTERNATIVA GANDITA SI SUSTINUTA DE TINE AR FI CAM ASA : 1) TE VIOLEZ SI DUPA AIA TE OMOR... 2) TE OMOR SI DUPA AIA TE VIOLEZ....... CAM ASA AR SUNA PT. UNII ALTERNATIVA CU PAPUSA CEAKY,UN CHIULANGIU NOTORIU,FARA NICI O INITIATIVA PARLAMENTARA,CU UN LIMBAJ SUBURBAN,CA STUDENT -REPETENT,CA POLITICIAN-NEREMARCAT,CA OM-OBISNUIT,CA SEF DE PARTID-RAZBUNATOR......SI AS PUTEA CONTINUA,DAR MI'E SCARBA........LUI NU I'A FOST CAND S'A PUPAT PE GINGII CU COMUNISTII,BA MAI MULT I'A LUAT SI IN PAT CU EL.........O LICHEA........
Raporteaza abuz de limbaj
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Pace_Voua 311 mesaje Membru din: 4/03/2011 Oras: Fagaras |
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:10
De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:49:41De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 18:21:51De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:04:57De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 17:56:19De la: gabigabi, la data 2011-04-05 17:33:49 Un fruntas PNL: Crin,Ponta si Iliescu sunt ultimele relicve ale totalitarismului Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca PNL nu este singurul partid din Romania "in adevaratul sens al cuvantului",in fapt "o adunatura de oportunisti" iar PSD "o expresie a nostalgiei unor vremuri demult apuse". "La ora actuala, in Romania, exista un singur partid politic in adevaratul sens al cuvantului, PDL. Un partid politic nu trebuie sa fie o adunatura de oportunisti in jurul unui lider carismatic - Crin,Ponta si Iliescu - asa cum e USL. Un partid nu trebuie sa fie nici expresia nostalgiei dupa niste vremuri demult apuse asa cum s-a constituit FSN, in jurul domnului Ion Iliescu, si cum continua sa fie PSD", a declarat Orban duminica la Timisoara, cu prilejul unei manifestari organizate pentru celebrarea a 20 de ani de la reinfiintarea partidului in judetul Timis, informeaza Mediafax. Orban si altii considera ca in timp ce peneleiii trebuie sa se raporteze permanent la Crin,Ponta si Iliescu, Petre Roman sau Petru Groza, iar social-democratii lmai ale la Ion Iliescu, liberalii-democrati "sunt obligati" sa se compare cu inaintasii lor, personalitati care au marcat istoria Romaniei. Liderul PNL a profitat de ocazie pentru a-si exprima regretul ca mai exista romani care in ciuda convingerilor anticomuniste se lasa "sedusi" de "ultima relicva a totalitarismului", Crin,Ponta si Iliescu si "camarila trecutului". "Mi se rupe sufletul, astazi, sa vad ca mare parte dintre cei care au facut Revolutia, care au participat la toate mitingurile anticomuniste de dupa '90, care au crezut in valorile democratiei europene, occidentale, astazi se lasa sedusi de ipocrizia, parsivenia fenomenala a camarilei USL-istei, in frunte cu Crin,Ponta si Iliescu. (...) De un exponent care nu este al democratiei, al drepturilor si libertatilor individuale si care este ultima relicva a totalitarismului, Crin,Ponta si Iliescu", a conchis penelistul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:12
De la: gabigabi, la data 2011-04-05 19:00:05in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere ! E bun pentru ca nu-i bun actualul, �. slab argument. Pentru ca plange injurand si injura plangand, nu inseamna ca e educat sau cult. A scris vreo carte ? Are vreo lucrare de referinta, intr-un domeniu, oricare ar fi ? Are vreun merit in Parlament, a initiat si finalizat vreo lege, oricare ? In ce consta cultura / educatia lui deosebita ? Sau va referiti la faptul ca a facut pace intre urmasii liberalilor torturati / ucisi in inchisorile staliniste si urmasii calailor lor ? Eu cred sincer ca Br�tianu il bantuie zi si noapte� Dar, poate ca pana la alegeri, va aparea cineva. Mai alb, mai imaculat. Pentru ca Basescu nu mai poate candida� Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:13
De la: gabigabi, la data 2011-04-05 19:00:05in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere ! POATE A FACUT SI V'A FACE SI PRESEDINTELE GRESELI,DAR SA'L COMPARI CU UNUL CA ANTONESCU ???????? ASTA LE INTRECE PE TOATE.......INTR'O CONFRUNTARE DINTRE EI DOI S'A VAZUT REZULTATUL........MAI E NEVOIE SA SPUN CA L'A JUCAT PRESEDINTELE PE ANTONESCU CA PE O PAPUSA ? PAI UNDE NU E ,NICI D'ZEU NU CERE......... Raporteaza abuz de limbaj
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:15
Din pacate astia sunt cei care ne lasa cu Basescu cel mai bun! Si e trist. Pentru ca Basescu e departe de ceea ce am avea nevoie.
Dar, cei cu limbajul asta sunt capabili sa aduca pe oricine in locul lui Basescu. De ce? Pai explicatia e clara. Cautati in arhiva Jurnalului lui Tuca si gasiti interviul lui Antonescu in care marturiseste ce il leaga de cei care il injura pe Basescu: datoriile de platit. In rest? Lipsa de bun simt pentru admiratorii unor nesimtiti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:16
De la: gabigabi, la data 2011-04-05 19:00:05in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: gabigabi, la data 2011-04-05 19:00:05in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere ! |
|
De la: gabigabi, la data 2011-04-05 19:00:05in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere ! |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:17
De la: gabigabi, la data 2011-04-05 19:00:05in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere ! Tu esti in tara? Ca asa s-ar explica: "VOI din tara" sa experimentati "senzatiile mele". Emil Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:19
De la: 9am246017, la data 2011-04-05 19:16:57De la: gabigabi, la data 2011-04-05 19:00:05in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere ! Ratacirea lui Crin Antonescu (II) Stefan Vlaston ianuarie 9, 2011 F�r� categorie 77 comentarii 10,950 Vizualizari Da slaba mai esti la minte gabita draga.Ce stii tu de Antonescu? ca te scapa de basescu. Mai fata,stai bland.Nu esti facuta pentru a vorbi in public. Iata iti da taticutu o mica lectie despre Crin Amtonescu: Crin Antonescu, seful liberalilor, a gasit doua solutii pentru salvarea Romaniei: se pupa pe gura cu comunismul (PSD) si cu securitatea (PC). Nici ca se putea o combinatie mai mortala! Dorinta orgasmica de a inlatura de la putere pe presedintele Basescu si PD-L i-a intunecat mintile. Nimic nu mai conteaza. Trecutul de dreapta al PNL, seniorii care refuza sa faca declaratii de sustinere, excluderea Monei Musca pentru acuzatii mai putin grave decat acelea adresate lui Voiculescu, nucleul dur al partidului, care dupa pupatul cu Mircea Geoana, inghitit cu greu, trebuie sa asiste acum, neputincios, la un menage a trois: Antonescu, Ponta, Voiculescu. Toata lumea intelege ca partidul lui Voiculescu cauta blana unui dulau sa intre in Parlament, mai putin intelege cum Antonescu accepta sa devina caraus de lux pentru un astfel de partid minuscul. Cate voturi i-ar aduce PC, cand la trecutele alegeri abia strangea 2-3%? Care sunt directiile de actiune comune pentru cele trei partide? Nimeni nu stie exact. Si sunt multe de lamurit. Cota unica vs. impozitarea progresiva, sprijinirea intreprinzatorilor vs ajutoare sociale, diminuarea rolului statului vs cresterea influentei statului in toate sectoarele, diminuarea impozitarii vs cresterea fiscalizarii pentru asigurarea bugetului, etc. Iar la impunerea clientelei pe posturi va fi macel in toata regula. Din 1998 pana in 2008 am fost simplu membru PNL. M-am bucurat cand Tariceanu a devenit premier, sperand ca, in sfarsit, va trece la modernizarea statului roman. Am tot asteptat dar, crunta dezamagire. Cand am vazut ca nu se intampla nimic in educatie, dar nici in alte domenii, am inceput sa-mi strig public dezamagirea. Drept urmare, am fost dat afara dar am si demisionat. Nu mai conteaza care dintre cele doua variante a contat. Nu credeam insa ca decaderea PNL va fi asa de dramatica. Faptul ca Tariceanu si Vosganian au lasat bugetele praf si pulbere mai puteam trece cu vederea. Nu i-a dus mintea la mai mult. Dar sa nu te duca mintea si sa vinzi partidul primit in gestiune PSD-ului, cum a facut odinioara Athanasiu cu partidul lui Titel Petrescu, e prea mult. Nici in visele cele mai negre n-as fi crezut asa ceva. Cum o alianta bipolara nu s-a prea vazut pe meleaguri dambovitene, e clar ca, de fapt, PSD va conduce valsul. Iar PNL va trebui sa inghita toate piruetele. Ajungand un partid de stanga, anexa a PSD. Asta isi doreste activul PNL? N-as crede, pe multi ii cunosc drept oameni onesti si verticali. Nici macar nu e o buna strategie. Eliberand culoarul de dreapta pentru PD-L, lupta se va da, la viitoarele alegeri, intre stanga PSD+PNL+PC si dreapta, reprezentata doar de PD-L, caruia nu-i vine sa creada ce bafta a cazut pe capul sau. De aceea tace chitic, ca mortu-n papusoi. Cum sa nu-i convina asa ceva. Dar noua, cetatenilor de rand, ce ne convine? Eu cred ca o clarificare a spectrului politic este benefica. Sa avem de ales intre doua partide mari, de stanga si de dreapta. Asa functioneaza parlamentarismul in multe tari si e bine. Nu ne mai zapacesc unii care se declara de dreapta dar au convingeri de stanga si invers. In curand vom asista la Congresul de fuziune, comasare, alianta, a celor trei partide. La Sala Palatului, in amintirea congreselor PCR. La masa prezidiului ii vom vedea imperecheati, pentru simbolistica momentului, astfel: Ion Iliescu langa Mircea Ionescu Quintus, Marian Vanghelie langa Neagu Djuvara, Radu Mazare langa Balaceanu Stolnici, Dan Voiculescu langa Dinu Zamfirescu si Victor Ponta langa Crin Antonescu. Bravos! Felicitari! In sala, jumatatea dintre participanti cu ochii in lacrimi. Si uite asa, dupa disparitia PNTCD, inca un partid istoric se duce la groapa istoriei. Implinind, in mod ironic, blestemul comunistilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:24
De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 19:12:47De la: gabigabi, la data 2011-04-05 19:00:05in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere ! Antonescu IUBESTE POLITICA DAR POLILTICA NU-L IUBESTE Antonescu nu iubeste pensionarii,minierii etc,nu iubeste taranii sau sau muncitorii,uraste intelectualii care nu-l servesc.Iata cheia problemei ca politica nu-l iubeste.El aplica darwinismul social si conceptia omului nou(liberalul)facut pentru a conduce bine,care face economia sa duduie si care chipurile dubleaza veniturile. ASISTAM ASTAZI LA BOALA UNEI IDEOLOGII, FARA LEAC IAR PARTIDUL ESTE IN MOARTE LENTA Este bizar ca partidul cu cea mai veche si titrata doctrina sa nu fie capabil sa-si organizeze o politica pragmatica. PNL sustine ca are la baza o doctrina liberala,ceea ce teoretic si practic vorbin nu inseamna aproape nimic, deoarece astazi toate partidele din sfera politicii romanesti contin in programele lor masuri liberale. Doctrina liberala a devenit astazi o doctrina universala si nici un partid nu poate pretinde paternitatea ei. Invocarea sorgintei liberale sau si mai rau ca ar fi aderat la miscarea liberala europeana nu sunt argumente pentru a fi un adevarat partid liberal. Exista liberalism de dreapta si liberalism de stinga, liberalism economic si liberalism social, liberalism clasic si liberalism modern etc,ceea ce face rizibila insistenta unui partid de a detine patentul celui mai bun liberal. Din pacate astazi adevaratul liberalism a trebuit sa devina disident pentru a-si salva valoarea si acest lucru il face aripa liberala a PD-L. Chiar traditia PNL ne-a dovedit ca acesta a avut o traiectorie sinuasa,strabatand toate sferele politicii si chiar dupa 1989 PNL a cochetat la guvernare cu PSD si chiar actualul mentor al PNL,dl.Patriciu este mai degraba inclinat a colabora cu PSD. Deci si actualul PNL a oscilat si oscileaza inca in dreapta sau in stanga scenei politice si intentia actuala nu ne facem a ne indoi ca o va mai face. Tocmai aceast comportament face irelevant insistenta PNL de a se declara singurul pastrator al doctrinei liberale. Aderarea la liberalismul european merge tot in sensul irelevantei doctrinare,acest grup european fiind o grupare eterogena si formata adesea din dizidentii socialisti sau populari. De fapt,asa cum bine sublinia Dragos-Paul Aligica aici,in PNL, avem doar un capitalism radical,pe hartie ,substanta doctrinara a PNL, sint niste etichete lipsite de continut: ni se spune ca PNL este liberal, pentru ca este afiliat la ceva european ce are in titlu cuvintul liberal. Discursul privind economia de piata este adesea contrazisa de deciziile practice,in timp ce prin conduita practica PNL se prezinta ca un partid tipic oligarh si care se apara cu disperare de reforma. Practica ne desvaluie un totalitarism doctrinar,de la cenzura pe forumurile liberale pana la excluderea oricarui liberal care se opune oligarhiei sau incearca sa atraga atentia oligarhilor asupra drumului gresit pe care au apucat. Politologii, jurnalistii si comentatorii politici romani au sesizat in mod repetat aceasta paradoxala carenta a PNL si contradictiile �liberalismulu-pe care-l afiseaza,sustine aceelas autor. Este paradoxal ca doar mass-media,astazi,sau pe forumurile necenzurate de liberali se mai pot purta discutii privind doctrina liberala. Din acest motiv,numerosi indivizii ai noii clase mijlocii,care practic ar apartine liberalismului prefera sa fie indecisi sau sa migreze spre alte partide. Lipsa de imaginatie politica a actualului PNL si ascunderea oligarhismului sub mitul-doctrinei liberale- nu va putea ascunde vidul doctrinar care in realitatea il gasim la actuala conducere PNL. Diferenta intre cuvinte (suntem de dreapta) si a fi intradevar liberali de dreapta este o mistificare a actualei conduceri PNL. Ceata in care se afla asa zisul liberalism si asa zisa politica de dreapta a oligarhilor a determinat reactia grupului liberal sensibil si constient de mistificare. Aceasta este marea criza de identitate in care a trait de fapt PNL timp de 19 ani,si nu este de mirare ca a mers din sciziuni in unire si iar in sciziuni,cea care se pregateste in prezent fiind una decisiva. Confuzia identitara nu putea sa dureze la infinit fara a pune in discutie insasi existenta PNL,asa cum s-a intamplat cu PNTCD. Interventia dlui Stolojan si Stoica au venit deci pe un teren fertil,mereu in ultimii doi ani punandu-se problema revenirii acestora in conducerea PNL. Stolojan a reprezentat in multiple ocazii trehnocratul adus de urgenta pentru a repara ceva(fie a forma un guvern,fie de a intui cine poate deveni presintele tarii intr-o formula de dreapta,in prezent luandu-si cea mai grea misiune,reinvierea liberalismului si anihilarea oligarhiei care a pus mana pe PNL). Ceea ce ne mira este de cata energie ascunsa dispune acest personaj,in fond,materialmente desinteresat,dar care este motivat de ideea unui adevarat liberalism. Reactiunea contra lui reprezinta tot ce are mai rau dreapta romaneasca care este gata acum de a se uni cu stanga comunista chiar,cu care are in comun sistemul oligarhiei de partid. PD-L mai asteapta PNL ca pe un aliat firesc a dreptei romanesti,motiv pentru care clarificarea doctrinara si cea privind actualul management este cea mai urgenta problema daca se doreste ca dreapta sa conduca Romania. |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:29
De la: 9am175273, la data 2011-04-05 19:15:03Din pacate astia sunt cei care ne lasa cu Basescu cel mai bun! Si e trist. Pentru ca Basescu e departe de ceea ce am avea nevoie. PAI PE CINE INTERESEAZA DE CE AI TU NEVOIE ? TU ESTI UNUL DIN AIA CU 1 000 DE FETE SI TOT ATATEA AVATARE ? HAI CANTA LA ALTA MASA..........SI CONSIDERA CA TI'AM DAT UN LEU...... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:44
In curand vom asista la Congresul de fuziune, comasare, alianta, a celor trei partide. La Sala Palatului, in amintirea congreselor PCR.
La masa prezidiului ii vom vedea imperecheati, pentru simbolistica momentului, astfel: Ion Iliescu langa Mircea Ionescu Quintus, Marian Vanghelie langa Neagu Djuvara, Radu Mazare langa Balaceanu Stolnici, Dan Voiculescu langa Dinu Zamfirescu si Victor Ponta langa Crin Antonescu. Bravos! Felicitari! In sala, jumatatea dintre participanti cu ochii in lacrimi. Si uite asa, dupa disparitia PNTCD, inca un partid istoric se duce la groapa istoriei. Implinind, in mod ironic, blestemul comunistilor. [/quote] BRAVO !!!!!!!! In pauze, Decebal Traian Remes imparte sandwichuri cu carnati. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:48
De la: 9am246017, la data 2011-04-05 19:16:57De la: gabigabi, la data 2011-04-05 19:00:05in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere ! Ai inceput sa iti imiti idolul: te repeti fara sa spui nimic.
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:50
De la: Silver9AM, la data 2011-04-05 19:29:08De la: 9am175273, la data 2011-04-05 19:15:03Din pacate astia sunt cei care ne lasa cu Basescu cel mai bun! Si e trist. Pentru ca Basescu e departe de ceea ce am avea nevoie. La unul care il admira pe Crinutz e greu sa te astepti la un limbaj civilizat. Asta e. Emil PS Eu nu iti dau nici macar un ban; primesti destul de la cei pe care ii slujesti..chiar daca pe datorie
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:54
De la: Silver9AM, la data 2011-04-05 19:29:08De la: 9am175273, la data 2011-04-05 19:15:03Din pacate astia sunt cei care ne lasa cu Basescu cel mai bun! Si e trist. Pentru ca Basescu e departe de ceea ce am avea nevoie. Tu despre ce vorbesti? Citesti la ce comentezi? Ca nu pare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:56
De la: 9am246017, la data 2011-04-05 19:10:50De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:49:41De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 18:21:51De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:04:57De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 17:56:19De la: gabigabi, la data 2011-04-05 17:33:49 auzi tu, grasule ?! Basescu e paduchele iesit in fruntea natiunii si cu asta basta, am spus tot ! in rest ,va las pe voi sa pupati poalele caftanitului la marele licurici si sa-i lingeti mina ! Comunisti si oportunisti si obedienti fata de putere ati fost, asa veti muri ! mi-e cam sila de voi !
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 20:02
De la: 9am175273, la data 2011-04-05 19:17:26De la: gabigabi, la data 2011-04-05 19:00:05in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere ! ce zisesi ? care " VOI din tara " si ce " senzatiile mele" ? de unde ai scos citatele astea ,ca de la mine nu-s ! si, mai limpezeste postarea de dinaintea asteia ca nu se intelege, neam, ce-ai zis ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 20:05
De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 18:40:31De la: vasile_vali, la data 2011-04-05 18:12:53De la: 9am_Ella, la data 2011-04-05 17:56:19De la: gabigabi, la data 2011-04-05 17:33:49 Madam ritzi, cred ca te uitai in oglinda [de aproape] cand postai: ia de aici www.antena3.ro/politica/serban-mihailescu-imi-asum-porecla-de-mi... si vezi ca dom' spagutza e hindependent si voteaza guv. book la orice motiune de cenzura, oare cu ce pret??? Iar despre nicolicea, vezi sa'ti stea bine ramele pe nas: www.evz.ro/detalii/stiri/eugen-nicolicea-despre-victor-ponta-cur... E tot hindependent si, ai ghicit -finally- e tot sustinatorul bookului_trompeta_lui_base!!!! Deci: cine e mai kior, madam? PEDELACHEI, AFARA CU VOI DIN ISTORIE! |
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 01:16
mare dobitoc,coane Fanica !
Raporteaza abuz de limbaj
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 08:32
De la: Silver9AM, la data 2011-04-05 19:09:52De la: gabigabi, la data 2011-04-05 19:00:05in clipa de fata alternativa ar fi C. Antonescu ...de ce ? ptr. ca nu-i T. Basescu ....alta educatie si alta cultura....net superior din toate pctele de vedere ! toarasu' - ca tu chiar esti un tovaras - dar ce crezi ca a insemnat acel " UN FLEAC - I-AM CIURUIT " altceva decit recunoasterea Violului savirsit asupra Romaniei !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

catelus cu parul cret, fura rata din cotet si se jura ca nu fura , dar l-am prins cu minciuna-n gura ! "baieti " , cine sustine si ascunde un hot si un gainar, devine Complice si e la fel de hot si gainar ca si cel aparat ! pacat de viata onesta de pina acum, ca zici c-a fost , dar daca tot in mod la fel de onest ai iubit PCR, comunismul si tov. Ceausescu , atunci te inteleg de ce-l iubesti atit de mult si-l aperi cu atita strasnicie si pe marele JUCATOR : ca-i ULTIMA RELICVA Comunista , draga amintire a unor trecute vremuri de glorie !
De fapt, m�tu�a Tamara nu putea str�nge at�ta avere �n trecutele vremuri de glorie comunist�, deci sigur Bombonel a crescut �i a fost educat intr-un mediu democratic - capitalist. �i prost�nacul la fel, nu e soacr�-sa mare revolu�ionar� , mare ?
democratica si europeana si, dupa atitudinea celorlalti sefi de Stat ,vizibila pe la diversele summituri, este considerat NEFRECVENTABIL ! de ce ? tocmai de aia : NU se poate lepada de naravurile autoritariste ale comunismului ! ...si mai si semnalizeaza-n fals !