Info
x
Presedintele basescu:drumul cu spini al unui mare reformator
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 13:27
De la: 9am243050_YAYAKA, la data 2010-11-13 18:16:04ASA ESTE /OPOZITIA= INCULTURA , PROSTIE ,HOTIE INTRUN CUVINT COOOMUNISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!! NU E BUN BASESCU DAR PROPUNETI VOI UNUL MAI BUN,POATE PE UNUL CA VOI. Daaaaa? Atunci hai sa-ti zic eu cum e puterea: PROASTA, RETARDATA, MARLANA, GAOZARA, HOATA, CRIMINALA, NERUSINATA, FRAUDULOASA, TICALOASA, ESCROACA, PERVERSA, TRADATOARE, SEEEEEEEECURISTA, INTERLOAPA, ADICA SE OCUPA CU SANTAJELE, CU DEZINFORMARILE, CU FUMIGENELE, CU DEZBINARILE, NUMAI CU GUVERNATUL ACESTEI TARI AMARATE NU SE OCUPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cel mai potrivit pentru demnitatea de presedinte al Romaniei este dl. Crin Antonescu, un politician onest si un fin gentleman.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 14:47
Fiecare cum vine la conducere rereformeaza ce au reformat ceilalti. Dar invers.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 15:03
De la: 9am243050_YAYAKA, la data 2010-11-13 18:16:04ASA ESTE /OPOZITIA= INCULTURA , PROSTIE ,HOTIE INTRUN CUVINT COOOMUNISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!! NU E BUN BASESCU DAR PROPUNETI VOI UNUL MAI BUN,POATE PE UNUL CA VOI. .Ce parare ai de presedintele Norvegiei tara membra UE ?Hai,sa il punem pe ala ca sa avem succesuri,ce zici pasarica care nu ai treaba azi? .Ha,ha ,ha,sa traiti bine gaozarilor !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 18:13
Bai, ce bezmetici sunteti astia de-l injurati pe Basescu din orice pozitie ...
Nu va ajunge topicul "Basescu" in care l-ati tavalit cu acelesi balaureli pe vreo 800 de pagini, bantuiti si pe aici. Ca dracu', sunteti angajati sa-l injurati pe asta ? Unde intru, acelesi personaje sinistre cu acelesi texte preluate de la antene si realitati TV ... Get a life ! zic americanii prin filme. Luati-va nene o camera cu Ponta (sau cu Crin) si mai lasati-ne in pace ... Get a room ! Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 18:27
De la: Silviu, la data 2010-11-16 18:13:20Bai, ce bezmetici sunteti astia de-l injurati pe Basescu din orice pozitie ...
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 18:32
De la: 9am178165, la data 2010-11-16 13:27:52De la: 9am243050_YAYAKA, la data 2010-11-13 18:16:04ASA ESTE /OPOZITIA= INCULTURA , PROSTIE ,HOTIE INTRUN CUVINT COOOMUNISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!! NU E BUN BASESCU DAR PROPUNETI VOI UNUL MAI BUN,POATE PE UNUL CA VOI.
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 19:45
De la: Silver9AM, la data 2010-11-16 18:32:19De la: 9am178165, la data 2010-11-16 13:27:52De la: 9am243050_YAYAKA, la data 2010-11-13 18:16:04ASA ESTE /OPOZITIA= INCULTURA , PROSTIE ,HOTIE INTRUN CUVINT COOOMUNISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!! NU E BUN BASESCU DAR PROPUNETI VOI UNUL MAI BUN,POATE PE UNUL CA VOI. Nesimtit ca tine neicusorule, mai rar!!!! Urla marlania in voi pramatiilor!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 19:48
De la: Silviu, la data 2010-11-16 18:13:20Bai, ce bezmetici sunteti astia de-l injurati pe Basescu din orice pozitie ... Pe tine ce te mananca??? Ai capatat o boala de piele? Vezi, ai grija cu silver si cu black pentru ca astia presteaza "dorsal", asa ca poti lua tot felul de boli de la ei. Iar pe basescu il fac porc de caine , si sunt foarte amabila cu el sa stii!!!!!!!!!! O asemenea jigodie de presedinte merita sa stea la carcera pe viata, doar cu paine stricata si cu apa de ploaie in meniu!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 19:54
De la: 9am178165, la data 2010-11-16 19:45:16De la: Silver9AM, la data 2010-11-16 18:32:19De la: 9am178165, la data 2010-11-16 13:27:52De la: 9am243050_YAYAKA, la data 2010-11-13 18:16:04ASA ESTE /OPOZITIA= INCULTURA , PROSTIE ,HOTIE INTRUN CUVINT COOOMUNISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!! NU E BUN BASESCU DAR PROPUNETI VOI UNUL MAI BUN,POATE PE UNUL CA VOI. VUVUZELO VREI TRUSOU ? IN DOS CRED CA ESTI OBISNUITA,CHIAR ITI FACE PLACERE,ASA E ? PACAT CA AU TRECUT TIMPURILE ALEA..................ACUM NU ESTI DECAT UN SIMPLU.........
|
|
9am243686 2 mesaje Membru din: 17/11/2010 |
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 00:19
De la: 9am243381, la data 2010-11-03 07:41:00De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 VREM sa te calarim, pana te innebunim. Suntem foarte bune-n pat si nu pleci neterminat. Oral cu finalizare, sex anal adanc si tare, cunilingus cat poftesti. Facem tot ce iti doresti, non stop, 0721.803.166/ 0764.323.213 0764.323.213 >>> 16 Nov 23:27 50L 17:19:18De la: 9am178165, la data 2010-11-02 16:12:44De la: 9am129906, la data 2010-11-02 13:43:22O alta lectie a dlui Presedinte:relatia justitie/politica |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 08:14
Pe tine ce te mananca??? Ai capatat o boala de piele? Vezi, ai grija cu silver si cu black pentru ca astia presteaza "dorsal", asa ca poti lua tot felul de boli de la ei. Iar pe basescu il fac porc de caine , si sunt foarte amabila cu el sa stii!!!!!!!!!! O asemenea jigodie de presedinte merita sa stea la carcera pe viata, doar cu paine stricata si cu apa de ploaie in meniu!!!!!!!!!!!![/quote] De unde sti, mamaita, cum presteaza astia doi ? Ai furat-o, in modul pe care-l descri, de la ei, sau iti doresti ? Pe Basescu n-ai decat sa-l faci cum vrei si sa consideri despre el, ce-ti trece prin cap ... Dar ne plictisesti ingrozitor cu etalarea acestei uri viscerale si nu esti singura. Cei ca tine nu fac decat sa confirme titlul topicului: drumul plin de spini al unui mare reformator ... Nu esti decat un biet ... spin dintre atatia altii, multi de altfel, iar Basescu chiar este reformator. Si se vede asta dupa cat de multi il injura ... E foarte greu sa schimbi ce au "impamantenit" alde Iliescu si Tariceanu in 20 de ani. Mai ales cand ai si in PDL o multime de pramatii de teapa PSD-stilor si a PNL-istilor ... Basescu e cel mai bun lucru care ni se putea intampla ! Si cand afirm asta o fac mai ales din scarba pentru cum au croit societatea romaneasca oamenii lui Iliescu, oameni care continua sa conduca sau sa influenteze conducerea tarii si astazi si o vor mai face multi ani de aici inainte pentru ca se afla in toate structurile statului la toate nivelele, au croit legi strambe si fac tot ce pot sa ramana neschibate pentru propriul lor beneficiu. Ei se adreseaza celor care gandesc asa ca tine. Si reusesc, inca, in buna masura ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 10:03
De la: Silviu, la data 2010-11-17 08:14:53 De unde sti, mamaita, cum presteaza astia doi ? Ai furat-o, in modul pe care-l descri, de la ei, sau iti doresti ? Pe Basescu n-ai decat sa-l faci cum vrei si sa consideri despre el, ce-ti trece prin cap ... Dar ne plictisesti ingrozitor cu etalarea acestei uri viscerale si nu esti singura. Cei ca tine nu fac decat sa confirme titlul topicului: drumul plin de spini al unui mare reformator ... Nu esti decat un biet ... spin dintre atatia altii, multi de altfel, iar Basescu chiar este reformator. Si se vede asta dupa cat de multi il injura ... E foarte greu sa schimbi ce au "impamantenit" alde Iliescu si Tariceanu in 20 de ani. Mai ales cand ai si in PDL o multime de pramatii de teapa PSD-stilor si a PNL-istilor ... Basescu e cel mai bun lucru care ni se putea intampla ! Si cand afirm asta o fac mai ales din scarba pentru cum au croit societatea romaneasca oamenii lui Iliescu, oameni care continua sa conduca sau sa influenteze conducerea tarii si astazi si o vor mai face multi ani de aici inainte pentru ca se afla in toate structurile statului la toate nivelele, au croit legi strambe si fac tot ce pot sa ramana neschibate pentru propriul lor beneficiu. Ei se adreseaza celor care gandesc asa ca tine. Si reusesc, inca, in buna masura ... [/quote] buna dimineata, Silviu.....iti multumesc ptr. ce mi-ai trimis de sf. Gavril ,dar ....sa mor, de'am stiut ce trebuie sa-i fac ! ....oricum, iti multumes ptr. ca te-ai gindit la mine ! ma intreb : de ce cauti aceste topicuri si de ce postezi pe ele, devreme ce nu-ti place ? "drumul plini de SPINI " al unui mare reformator ! oare pina unde se va ajunge cu adularea ? este o blasfemie sa-l pui pe Bas' in relatie cu Isus , sa stii ! mutra lui draceasca si mintea diabolica, contrazic total REFORMA adusa de ISUS care, a inlocuit legea Talionului cu acel " iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti " ori, Bas' a DEZBINAT Romania ! promoveaza lupta de clasa, dispretul fata de diverse categorii sociale....ne imparte in Buni si Rai, in Noi si Voi, uitind cu desavirsire ca ROMANIA si CETATENII ei sunt un mare TOT si el este reprezentantul acestui TOT ! ....fragmentind acest TOT, l - a slabit atit de mult, incit risca sa dispara ! P.S. in ce fel s-a debarasat Bas' de apucaturile comuniste, el, cel atit de implicat in politica de partid si de stat, de dinainte de 90 ? ca s-a "lepadat" formal de comunism ? pffff ! naivi mai sunteti !
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 10:30
De la: 9am178165, la data 2010-11-16 20:21:01 De la: gabigabi, la data 2010-11-16 15:29:56 De la: 9am178165, la data 2010-11-16 12:41:38 De la: gabigabi, la data 2010-11-14 09:09:06 De la: Silver9AM, la data 2010-11-13 22:19:20 De la: gabigabi, la data 2010-11-13 17:24:16beiiii, si ce are s..la cu prefectura ? ce legatura are@ "black " cu templierii ? mai curind are NEGRUL VINERI ,slujitorul lui Robinson , cu avatarul tau ! intrebarea mea rautacioasa vine ,insa, uite acus : cine-i "ROBINSONUL " slujit cu credinta de blackfriday ? TU AI POSTAT ASTA GABITO ? SAU PRIETENUL TAU..........@92 ? PROMIT SA DAU EU DE EL.......SI ITI GARANTEZ CA NU O SA MAI RASTALMACEASCA NICIODATA,CA SI MANELISTUL..........O LIMITA DE EXPRIMARE EXISTA IN ORCE,IAR CAND LIMITA E INCALCATA ,DEJA SUNTEM IN ALTE ..............PROBLEME !!! buna dimineata, domnilor si multumesc ptr. dragoste si flori ! sa nu uitati niciodata : si eu va iubesc ,indiferent cite salve de tun trag inspre voi ....asa-i la ....razboi ? sau duel sa fie ? - da, eu am scris ....cine-i @92 ca nu-mi dau seama ? dar ce te-a deranjat ? expresia "ce are sla cu prefectura "? e doar o expresie ce defineste distanta dintr-un subiect si altul .....atit ! n-am pus nicind asemenea cuvinte in legatura cu voi ....recunosti ? ca am limba ascutita ? ei,da ! si a voastra e la fel ba, voi o mai dati si pe linga balarii folosind epitete nu tocmai elegante ....blackulet si tu si corcodel l-ati insultat pe Vali_vasile sau pe @178 de mi-a crescut mie tensiunea ,d'apoi lor ! dar, sa aveti o zi buna de tot ! Tu esti scumpa Gabi o gentila si o buna crestina. Eu sincer, sa-i prind pe banditii pe care i-ai enumerat le-as rupe capul la toti, ca n-ar mai iesi din spital vreo sase luni. Stii ce merita ticalosii??? O BATUTA DE STRIGATURI, DE SA NU-I MAI CUNOASCA NEAM DE NEAMUL LOR. SI NU E EXCLUS SA O PRIMEASCA!!!!!!!!!!!!! aoleo,maica , pazea ca vine balaurul ! ah, cum se vede ca esti zodie de Foc ......chiar se scrie despre femeia Dragon ca " e ca un lup mare si rau " la usa dusmanilor ....mai iarta-i si tu , c-am intrat in Postul Craciunului.... Nu iert nimic!!! Ticalosilor astora le pasa ca romanii nu vor avea ce sa manance de sarbatori??????Stii cum au facut si anul trecut: au trimis oamenii in concediu fortat in ultimele doua luni ale anului!!!! Iar pentru securistii ticalosi nu am nici o mila: i-as strivi ca pe niste viermi ce sunt. Si-au batut joc dupa razboi de bunicii si de socrii mei. Un ticalos de securist a sosit in anii `50 acasa la strabunicii sotului meu ( care toata viata lor NU s-au inscris in CAP), sa le ia cota de produse agricole. Negasind barbatii acasa, au rupt mana strabunicii sotului meu. De ce-ti spun asta? Pai stii pe cine avea in spate acel securist?? Avea in spate ofiteri si soldati ai proaspetei armate populare ( dupa model sovietic)! Iar dintre acesti ofiteri ( dintre care MULTI nu aveau mai mult de patru clase), faceau parte si tatal marelui anticomunist traian basescu. Iar acum, fii-su, el insusi un "cadru de nadejdie" al regimului comunist, isi permite sa condamne fapte si evenimente LA CARE EL SI FAMILIA LUI AU LUAT PARTE, DE PARTEA PUTERII OPRESIVE, BINENTELES. Iar condamnarea comunismului a fost facuta in baza raportului conceput de un alt fiu de tortionar, Vladimir Tismaneanu, al carui tata fost cadru al Directiei Generale a Securitatii Poporului, a maltratat oameni LA PROPRIU. Pai cum sa nu se simta silver, black si ceilalti homosexuali atrasi de o asemenea persoana, cand ei insisi aflati in aceasi postura, s-ar comporta identic?? P. S.: Stii ce a patit ticalosul care a intrat in casa strabunicului sotului meu? Dupa 1990, a fost prins de cativa sateni pe care ii abuzase, si a fost batut ramanand imobilizat pentru toata viata la pat. Si stii ce striga cand il bateau? De ce ma loviti oameni buni, ca asa erau vremurile?!! Morala este ca: PENTRU FAPTE REPROBABILE NU SE POATE GASI NICI UN FEL DE SCUZA SI SCOPUL NU SCUZA MIJLOACELE NICIODATA SI NICAIERI!!!! Aviz securistilor care il sustin pe basescu!!!!!!! Statul trebuie sa existe PENTRU POPOR, iar interesul national atat de clamat de basescu si gasca lui, inseamna INTERESUL SI BINELE POIPORULUI!!! Iar poporul stie ce e mai bine pentru el, nu are nevoie de conducator sa-i spuna asta, asa cum o face basescu. Conducatorul este ales in functie doar ca sa reprezinte poporul, asta inseamna interesul national, nu halucinatiile unui creier bolnav dupa putere si imbibat din belsug cu alcool!!! MAI FEMEIE ,SINCER IMI E MILA DE TINE,VAI MAMA TA DE ZANATECA.............TU CREZI CA ASA SE FACE DREPTATE ? DUTE LA UN DOCTOR PANA NU E PREA TARZIU,SI SA STII CA OMUL ALA ASA CUM A FOST EL A AVUT DREPTATE.......ERAU ALTE TIMPURI.......DAR TU NU INTELEGI ASTA,ESTI PREA ............
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 10:34
Topicul asta e gresit denumit! Ar trebui sa se cheme "Presedintele basecsu: drumul cu multi parai al unui mare comunist" sau "Presedintele basecsu: drumul cu whisky al unui mare deformator" sau si mai bine Presedintele basecsu: drumul cu spini -in ochii celor pe care-i crede dusmani=90,2%- al unui mare sforaitor"...
"Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 10:42
De la: vasile_vali, la data 2010-11-17 10:34:12Topicul asta e gresit denumit! Ar trebui sa se cheme "Presedintele basecsu: drumul cu multi parai al unui mare comunist" sau "Presedintele basecsu: drumul cu whisky al unui mare deformator" sau si mai bine Presedintele basecsu: drumul cu spini -in ochii celor pe care-i crede dusmani=90,2%- al unui mare sforaitor"... S-AU VREI SA-TI MAI DAU EU NISTE ......IDEI ? AI SA SPUI CA SUNT RASIST.......INTELEGE SI TU CUM TE DUCE.....CALUL............
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 11:15
De la: Silver9AM, la data 2010-11-17 10:30:38 Esti vrednic de dispretul oricarui om cinstit, lingaule!!!!! Ma` piftie, ma` gelatina, ma` inchinatorule la bani si avantaje, tu nu pricepi gretosule ca ne e sila de unul ca tine?????? Ma` boc 2, ma` tinel, ma` ialomiteanu, ma` sever voinescu, ma` ioan oltean, ma` carpa de sters pantofii ce esti, tie nu ti-e rusine sa te arati asa de umil, mai servitorule???? Nu vii si la mine in oras, sa ridici gunoiul cartierului si sa si mananci de acolo?????????? Esti gretos pana in maduva oaselor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 11:20
De la: Silviu, la data 2010-11-17 08:14:53 De unde sti, mamaita, cum presteaza astia doi ? Ai furat-o, in modul pe care-l descri, de la ei, sau iti doresti ? Pe Basescu n-ai decat sa-l faci cum vrei si sa consideri despre el, ce-ti trece prin cap ... Dar ne plictisesti ingrozitor cu etalarea acestei uri viscerale si nu esti singura. Cei ca tine nu fac decat sa confirme titlul topicului: drumul plin de spini al unui mare reformator ... Nu esti decat un biet ... spin dintre atatia altii, multi de altfel, iar Basescu chiar este reformator. Si se vede asta dupa cat de multi il injura ... E foarte greu sa schimbi ce au "impamantenit" alde Iliescu si Tariceanu in 20 de ani. Mai ales cand ai si in PDL o multime de pramatii de teapa PSD-stilor si a PNL-istilor ... Basescu e cel mai bun lucru care ni se putea intampla ! Si cand afirm asta o fac mai ales din scarba pentru cum au croit societatea romaneasca oamenii lui Iliescu, oameni care continua sa conduca sau sa influenteze conducerea tarii si astazi si o vor mai face multi ani de aici inainte pentru ca se afla in toate structurile statului la toate nivelele, au croit legi strambe si fac tot ce pot sa ramana neschibate pentru propriul lor beneficiu. Ei se adreseaza celor care gandesc asa ca tine. Si reusesc, inca, in buna masura ... [/quote] Si tu lingi de la basescu?? Si tu scheuni frumos si tremuri servil pentru niste bani?????? Sunteti niste servitori ma` lingailor, sunteti niste potai care NICIODATA NU-SI VOR DEPASI CONDITIA DE SERVITORI. Habar nu aveti ma` slugilor CE ESTE ACEEA MANDRIE, DEMNITATE SI COLOANA VERTEBRALA, viermilor????????? Daaaa-mmmiii ssseeefffuuulllleeee bbbaaannniii, vaaaai sa nu cumva sa mi opresti, ca fac orice, iti pun si supozitoare si mai si umezesc mai intai locul!!!!!!!!!!!!! Pupati-l ma viermilor, pupati-vi-l pe fraudulosul securist, luati ma` nenorocitilor de la basescu!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 11:22
Pentru Gabi:
Nu iert nimic!!! Ticalosilor astora le pasa ca romanii nu vor avea ce sa manance de sarbatori??????Stii cum au facut si anul trecut: au trimis oamenii in concediu fortat in ultimele doua luni ale anului!!!! Iar pentru securistii ticalosi nu am nici o mila: i-as strivi ca pe niste viermi ce sunt. Si-au batut joc dupa razboi de bunicii si de socrii mei. Un ticalos de securist a sosit in anii `50 acasa la strabunicii sotului meu ( care toata viata lor NU s-au inscris in CAP), sa le ia cota de produse agricole. Negasind barbatii acasa, au rupt mana strabunicii sotului meu. De ce-ti spun asta? Pai stii pe cine avea in spate acel securist?? Avea in spate ofiteri si soldati ai proaspetei armate populare ( dupa model sovietic)! Iar dintre acesti ofiteri ( dintre care MULTI nu aveau mai mult de patru clase), faceau parte si tatal marelui anticomunist traian basescu. Iar acum, fii-su, el insusi un "cadru de nadejdie" al regimului comunist, isi permite sa condamne fapte si evenimente LA CARE EL SI FAMILIA LUI AU LUAT PARTE, DE PARTEA PUTERII OPRESIVE, BINENTELES. Iar condamnarea comunismului a fost facuta in baza raportului conceput de un alt fiu de tortionar, Vladimir Tismaneanu, al carui tata fost cadru al Directiei Generale a Securitatii Poporului, a maltratat oameni LA PROPRIU. Pai cum sa nu se simta silver, black si ceilalti homosexuali atrasi de o asemenea persoana, cand ei insisi aflati in aceasi postura, s-ar comporta identic?? P. S.: Stii ce a patit ticalosul care a intrat in casa strabunicului sotului meu? Dupa 1990, a fost prins de cativa sateni pe care ii abuzase, si a fost batut ramanand imobilizat pentru toata viata la pat. Si stii ce striga cand il bateau? De ce ma loviti oameni buni, ca asa erau vremurile?!! Morala este ca: PENTRU FAPTE REPROBABILE NU SE POATE GASI NICI UN FEL DE SCUZA SI SCOPUL NU SCUZA MIJLOACELE NICIODATA SI NICAIERI!!!! Aviz securistilor care il sustin pe basescu!!!!!!! Statul trebuie sa existe PENTRU POPOR, iar interesul national atat de clamat de basescu si gasca lui, inseamna INTERESUL SI BINELE POIPORULUI!!! Iar poporul stie ce e mai bine pentru el, nu are nevoie de conducator sa-i spuna asta, asa cum o face basescu. Conducatorul este ales in functie doar ca sa reprezinte poporul, asta inseamna interesul national, nu halucinatiile unui creier bolnav dupa putere si imbibat din belsug cu alcool!!! |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 11:30
De la: Silviu, la data 2010-11-16 18:13:20Bai, ce bezmetici sunteti astia de-l injurati pe Basescu din orice pozitie ... Sanatate multa, iti doreste un "bezmetic sinistru", Silviule! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 12:00
De la: 9am178165, la data 2010-11-17 11:22:57Pentru Gabi: am raspuns pe topicul lui "Basescu" ....du-te si vezi ce-am scris si spune-mi de e corect ! te sarut ....si pupici flacaului !
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 12:39
De la: vasile_vali, la data 2010-11-17 11:30:42De la: Silviu, la data 2010-11-16 18:13:20Bai, ce bezmetici sunteti astia de-l injurati pe Basescu din orice pozitie ... Sa fi sanatos si tu si cat poti de fericit in viata ta, .... de tine depinde, nu de Basescu, Ponta, Crin sau alte personaje politice ...
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 15:53
De la: Silviu, la data 2010-11-17 12:39:02De la: vasile_vali, la data 2010-11-17 11:30:42De la: Silviu, la data 2010-11-16 18:13:20Bai, ce bezmetici sunteti astia de-l injurati pe Basescu din orice pozitie ... Sa inteleg, Silviule, ca trebuie sa fiu mai fericit ca mi-am luat singur 25% din salariu si ca potrivit Legii 188/1999 nu am dreptul sa am alta preocupare decat in invatamant si cercetare? Care invatamant, a lui Funebriu sau a lui Kelemen Hunor? Care cercetare, Silviule, ca de cercetat ne cerceteaza SRI/SIE/DIA/Curtea de Conturi/ANI si alte organisme, TOATE pedaloaice!? Sa stii ca nu tb. sa-mi raspunzi neaparat, unele intrebari pot fi catalogate ca retorice... Toata stima, din partea unui bugetar "sinistru"! "Nihil sine Deo!"
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 16:48
mai curind Sinistrat de puhoaiele portocalii ....acus' ,na belea ! legea salarizarii se amina ptr. 2012 ? pai, nu mai inteleg nimic ! nu cadea casa pe noi de nu se votau cele 3 legi, fara de care bas' ne zise ca asa si pe dincolo !?
sa-i pieptene ,ca ne-au innebunit pe toti cu bilbiielile lor !
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 20:41
De la: gabigabi, la data 2010-11-17 12:00:48De la: 9am178165, la data 2010-11-17 11:22:57Pentru Gabi: @silver- vad ca ai dat copy-paste de pe celalalt topic....n-am vrut sa postez nimic ,dar daca insisti , uite ce vreau sa spun : "TIMPURILE " nu justifica Bestialitatea ! asta-i ca si cum ai confirma ca omul e sub "timpuri " si NU de'asupra lor, Silver ! dar " timpurile " sunt facute de oameni si cu cit calitatea lor etica si morala e mai scazuta ,cu atit timpurile au fost mai nenorocite si oamenii au suferit ! ....."timpurile "discretionare nu se pot dezvolta fara aportul obedientei, lacomiei si oportunismului oamenilor dispusi sa-l Slujeasca pe cel CE POHESTE PUTEREA doar ptr. sine, din drag de putere ! .....deci : ginditi-va bine la ce faceti si la consecintele asupra viitorului nostru comun ! "EMOTIONALE" SI AICI NU MA REFER LA VUVUZELA ......NU AR PUTEA GANDI ASA,DAR ......AFARA E VOPSIT GARDUL INAUNTRU...........E,CE SA MAI ZIC ........NO COMENT !!!! ASTA E GANDIREA ,ATAT PUTEM,ATAT DEBITAM,ATAT,ATAT,ATAT.............SI LINISTE..........DEZAMAGIRE TOTALA,RECUNOSC CA AM FOST INSELAT IN ASTEPTARI ,IN GANDIRE IN LOGICA IN OBIECTIVITATE,IN CORECTITUDINE.......... DE ASA ZISA ...........MATUSA TAMARA.............
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 20:59
De la: Silver9AM, la data 2010-11-17 20:41:47De la: gabigabi, la data 2010-11-17 12:00:48De la: 9am178165, la data 2010-11-17 11:22:57Pentru Gabi: POSTAREA MI-A FOST TRUNCHIATA..........DAR ASTA E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 21:20
De la: Silver9AM, la data 2010-11-17 20:59:26De la: Silver9AM, la data 2010-11-17 20:41:47De la: gabigabi, la data 2010-11-17 12:00:48De la: 9am178165, la data 2010-11-17 11:22:57Pentru Gabi: Foarte bine, si asa ERA O PORCARIE!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 21:22
De la: 9am178165, la data 2010-11-17 21:20:28De la: Silver9AM, la data 2010-11-17 20:59:26De la: Silver9AM, la data 2010-11-17 20:41:47De la: gabigabi, la data 2010-11-17 12:00:48De la: 9am178165, la data 2010-11-17 11:22:57Pentru Gabi: SICTIR ,MILOAGO !!!!!!!!!!!!!
|
|
PDL 981 mesaje Membru din: 6/09/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 22:08
PRESEDINTELE BASESCU ISI ARATA CLASA IN POLITICA Excelenta Sa Dl.Presedinte Basescu a oferit clasei politice in ultimele 4-5 zile o lectie stralucita de a face politica, politicienilor romani,si mai ales in domeniul relatiilor politice externe,acolo unde nu se poate face rabat iar incompetenta iese ca uleiul deasupra apei(vezi cazul Cioroianu). Daca ma voi referi la antecedente,voi da doar 2 exemple anterioare summitului NATO: 1.Atitudinea ferma de respingere a recunoasterii ca stat a provinciei Kosovo. Aici dl.Presedinte a spus clasei politice ca indiferent de atitudinea politica a liderilor politici,politica Romaniei trebuie sa fie previzibila. Si Dl.Presedinte a avut anterior declararii independentei Kosovo dar si dupa convorbiri cu presedintele Serbiei. Cancelariile occidentale nu au ramas surprinse de atitudinea Romaniei exprimata de dl.Presedinte,motiv pentru care acest mod de a face politica a fost inteles de USA sau tarile din UE si laudat,chiar de Rusia. Nu declaratii sforaitoare,condamnari de parada ci atitudine practica si previzibila.Serbia a vazut ca in Romania are un prieten de nadejde iar aliatii din NATO si UE au vazut ca Romania are o atitudine constanta si care trebuie respectata. 2.In tara au isbucnit retorici nationaliste.Politicieni care nu au parasit biroul parlamentar sau Bucurestiul condamna,afurisesc,cer sanctiuni,chiar arestari fara ca macar cu degetul pe harta sa nu fi fost in zonele interesate. Dl.Presedinte si-a luat sotia si intr-o vizita particulara de trei zile,deci fara pretentii,s-a deplasat la sursa in cauza si care constituie si pentru politicienii romani si unguri motiv de cearta,invective si care imboldesc populatia fie romaneasca sau maghiara la revolta. Dl.Presedinte s-a dus,cum se spune,la sursa,a discutat cu organizatiile civice romane si maghiare,cu prefectii,liderii politici locali si pe aceasta baza va lansa o initiativa politica argumentata,a constatat in teren ce se intampla acolo. Fara a fi spectacular,impotenta clasa politica,guvern sau opozitie trebuie sa invete de la Profesorul Basescu cum se intampina evenimentele,crizele sociale si cum se rezolva dupa principiul realitatii si nu dupa pretinse doctrine politice,adesea deformata prin diabolizarea adversarilor si neintelegerea fenomenelor. DL.PROFESOR BASESCU FACE POLITICA REALA SI PRAGMATICA. La marea reuniune NATO care s-a desfasurat in tara noastra s-a vazut clasa acestui politician care a reusit sa discute de la egal la egal cu Marii acestei lumi. O tara mica,spune Presedintele,dand exemplul Greciei,poate daca este condusa de oameni de curaj sa impuna si interesele ei si nu doar sa aprobe ce spun statele mai mari. Mult timp s-a hulit politica dlui Presedinte fata de Rusia.Rusia este o mare putere care nu discuta cu cei timizi,cu cei infricosati.Si dl.Presedinte a stiut sa expuna lumii unde greseste o mare putere ca Rusia spunand ca nimeni nu trebuie sa aiba relatii cu Rusia in genunchi. Iata ca marele Tzar a apreciat fermitatea unui mare conducator care reprezinta o tara relativ mica.Intrevederea de o ora(fata de 15 minute programate,lipsa de relatii privind cele discutate si invitarea imediata a dlui Basescu in Rusia ne dovedesc ca Putin a luat in consideratie si o tara cu un conducator care sties a fie demn.Deja presupunem ca in Rusia se vor discuta probleme care vor schimba relatiile traditionale cu Rusia. De fapt trebuie sa spunem ca nu numai Presedintele dar si Guvernul supervizat de Presedinte si-a facut datoria si a reusit sa apere interesele Romaniei si sa organizeze o mare reuniune in maniera exemplara. Rusia este un juc�tor mult prea important pe scena interna�ional� �i pentru a asigura securitatea �n regiunea M�rii Negre este nevoie �n egal� m�sur� �i de Rusia, �i de Rom�nia, �i de Turcia, �i de Ucraina, a declarat pre�edintele Rom�niei, Traian B�sescu, �ntr-un interviu acordat directorului general al agen�iei de pres� ruse Itar-Tass, Mihail Gusman, pentru cotidianul rus Izvestia, care l-a publicat joi. Asa cum subliniaza Isvestia,Pre�edintele Rom�niei vorbe�te despre fosta sa profesie - c�pitan de nav� - �i despre modul �n care aceasta l-a influen�at. "Aceast� profesie m-a format �ntr-un alt mod dec�t sunt forma�i, de obicei, politicienii. De exemplu, eu nu am sentimentul fricii. Am �nv��at s� evaluez pericolul. Iar atunci c�nd aud c� cineva dintre politicieni catalogheaz� drept pericol cine �tie ce demonstra�ii ale opozi�iei, mi se pare ridicol. Pericolul apare doar atunci c�nd la b�taie ��i este pus� via�a, iar restul poate fi numit "joc democratic".Posibil, datorit� fostei mele profesii, eu accept foarte greu compromisurile. �n fosta mea meserie nu exist� practic compromisuri. Nava fie este �n siguran��, fie este �n pericol"a explicat Traian B�sescu."Totu�i, politica este arta compromisului..."a sugerat jurnalistul rus. "Da, a�a este. Presa m� critic� adesea pentru refuzul meu de a face compromisuri. �ns�, eu accept doar un singur tip de compromis: cel ce r�spunde intereselor na�ionale", a conchis B�sescu. Cred ca dupa ultima reunioune NATO multe voci vor amuti si vor inceta de a-l mai insult ape presedinte. |
|
PDL 981 mesaje Membru din: 6/09/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 22:08
PRESEDINTELE BASESCU ISI ARATA CLASA IN POLITICA Excelenta Sa Dl.Presedinte Basescu a oferit clasei politice in ultimele 4-5 zile o lectie stralucita de a face politica, politicienilor romani,si mai ales in domeniul relatiilor politice externe,acolo unde nu se poate face rabat iar incompetenta iese ca uleiul deasupra apei(vezi cazul Cioroianu). Daca ma voi referi la antecedente,voi da doar 2 exemple anterioare summitului NATO: 1.Atitudinea ferma de respingere a recunoasterii ca stat a provinciei Kosovo. Aici dl.Presedinte a spus clasei politice ca indiferent de atitudinea politica a liderilor politici,politica Romaniei trebuie sa fie previzibila. Si Dl.Presedinte a avut anterior declararii independentei Kosovo dar si dupa convorbiri cu presedintele Serbiei. Cancelariile occidentale nu au ramas surprinse de atitudinea Romaniei exprimata de dl.Presedinte,motiv pentru care acest mod de a face politica a fost inteles de USA sau tarile din UE si laudat,chiar de Rusia. Nu declaratii sforaitoare,condamnari de parada ci atitudine practica si previzibila.Serbia a vazut ca in Romania are un prieten de nadejde iar aliatii din NATO si UE au vazut ca Romania are o atitudine constanta si care trebuie respectata. 2.In tara au isbucnit retorici nationaliste.Politicieni care nu au parasit biroul parlamentar sau Bucurestiul condamna,afurisesc,cer sanctiuni,chiar arestari fara ca macar cu degetul pe harta sa nu fi fost in zonele interesate. Dl.Presedinte si-a luat sotia si intr-o vizita particulara de trei zile,deci fara pretentii,s-a deplasat la sursa in cauza si care constituie si pentru politicienii romani si unguri motiv de cearta,invective si care imboldesc populatia fie romaneasca sau maghiara la revolta. Dl.Presedinte s-a dus,cum se spune,la sursa,a discutat cu organizatiile civice romane si maghiare,cu prefectii,liderii politici locali si pe aceasta baza va lansa o initiativa politica argumentata,a constatat in teren ce se intampla acolo. Fara a fi spectacular,impotenta clasa politica,guvern sau opozitie trebuie sa invete de la Profesorul Basescu cum se intampina evenimentele,crizele sociale si cum se rezolva dupa principiul realitatii si nu dupa pretinse doctrine politice,adesea deformata prin diabolizarea adversarilor si neintelegerea fenomenelor. DL.PROFESOR BASESCU FACE POLITICA REALA SI PRAGMATICA. La marea reuniune NATO care s-a desfasurat in tara noastra s-a vazut clasa acestui politician care a reusit sa discute de la egal la egal cu Marii acestei lumi. O tara mica,spune Presedintele,dand exemplul Greciei,poate daca este condusa de oameni de curaj sa impuna si interesele ei si nu doar sa aprobe ce spun statele mai mari. Mult timp s-a hulit politica dlui Presedinte fata de Rusia.Rusia este o mare putere care nu discuta cu cei timizi,cu cei infricosati.Si dl.Presedinte a stiut sa expuna lumii unde greseste o mare putere ca Rusia spunand ca nimeni nu trebuie sa aiba relatii cu Rusia in genunchi. Iata ca marele Tzar a apreciat fermitatea unui mare conducator care reprezinta o tara relativ mica.Intrevederea de o ora(fata de 15 minute programate,lipsa de relatii privind cele discutate si invitarea imediata a dlui Basescu in Rusia ne dovedesc ca Putin a luat in consideratie si o tara cu un conducator care sties a fie demn.Deja presupunem ca in Rusia se vor discuta probleme care vor schimba relatiile traditionale cu Rusia. De fapt trebuie sa spunem ca nu numai Presedintele dar si Guvernul supervizat de Presedinte si-a facut datoria si a reusit sa apere interesele Romaniei si sa organizeze o mare reuniune in maniera exemplara. Rusia este un juc�tor mult prea important pe scena interna�ional� �i pentru a asigura securitatea �n regiunea M�rii Negre este nevoie �n egal� m�sur� �i de Rusia, �i de Rom�nia, �i de Turcia, �i de Ucraina, a declarat pre�edintele Rom�niei, Traian B�sescu, �ntr-un interviu acordat directorului general al agen�iei de pres� ruse Itar-Tass, Mihail Gusman, pentru cotidianul rus Izvestia, care l-a publicat joi. Asa cum subliniaza Isvestia,Pre�edintele Rom�niei vorbe�te despre fosta sa profesie - c�pitan de nav� - �i despre modul �n care aceasta l-a influen�at. "Aceast� profesie m-a format �ntr-un alt mod dec�t sunt forma�i, de obicei, politicienii. De exemplu, eu nu am sentimentul fricii. Am �nv��at s� evaluez pericolul. Iar atunci c�nd aud c� cineva dintre politicieni catalogheaz� drept pericol cine �tie ce demonstra�ii ale opozi�iei, mi se pare ridicol. Pericolul apare doar atunci c�nd la b�taie ��i este pus� via�a, iar restul poate fi numit "joc democratic".Posibil, datorit� fostei mele profesii, eu accept foarte greu compromisurile. �n fosta mea meserie nu exist� practic compromisuri. Nava fie este �n siguran��, fie este �n pericol"a explicat Traian B�sescu."Totu�i, politica este arta compromisului..."a sugerat jurnalistul rus. "Da, a�a este. Presa m� critic� adesea pentru refuzul meu de a face compromisuri. �ns�, eu accept doar un singur tip de compromis: cel ce r�spunde intereselor na�ionale", a conchis B�sescu. Cred ca dupa ultima reunioune NATO multe voci vor amuti si vor inceta de a-l mai insult ape presedinte. |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2010, ora 22:18
De la: vaneamarin, la data 2010-11-09 20:46:49De la: Silver9AM, la data 2010-11-09 20:34:07De la: vaneamarin, la data 2010-11-09 19:48:30De la: 9am129906, la data 2010-11-09 18:06:08EXCELENTA SA DL.PRESEDINTE BASESCU A AVERTIZAT AZI PE PARLAMENTARI CA TREBUE SA-SI SERVEASCA TARA. EI NU AI INTELES,VEZI SI TU POSTARILE..........CINE VREA SA-TI INTRE IN ...........GRATIE ? CINE TE APROBA SI-SI CERE SCUZE CAND E IN DEZACORD CU TINE ? VEZI ? ESTI TARE.........MAI VANIA SINDROMUL .......CRED CA M-A PRINS SI PE MINE VIS A VIS DE TINE............TU IN CALTEA CONTINUI PE LINIA TA DE POSTAC FIDEL AL PNL-ULUI,SI NU O DAI COTITA CA ALTE-LE........
|
|
|
|

.Ce parare ai de presedintele Norvegiei tara membra UE ?Hai,sa il punem pe ala ca sa avem succesuri,ce zici pasarica care nu ai treaba azi?
.Ha,ha ,ha,sa traiti bine gaozarilor !
sa-i pieptene ,ca ne-au innebunit pe toti cu bilbiielile lor !