back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Presedintele basescu:drumul cu spini al unui mare reformator

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
zeco

159 mesaje
Membru din: 29/07/2010
Postat pe: 9 Noiembrie 2010, ora 22:29

De la: 9am129906, la data 2010-11-02 18:37:33PRESEDINTELE BASESCU,UN OM CARE FACE ISTORIE
FACE TO FACE,HIS EXCELLENCY THE PRESIDENT,ON TOP
Cei care mai au in cap o politica devenita traditionala dupa 1989 au ramas nedumeriti de cursul actual al politicii,inclusiv de alianta PD-L si aripa reformata a PSD.
In realitate aceste persoane nu au avut capacitatea de analiza a politicii romanesti ajunsa deja in faliment(desi studiile sociologice exprimau demult acest lucru).Si mai ales ei nu au putut intelege politica Excelentei sale,Dl.Presedinte care nu a ascuns niciodata ca doreste reformarea clasei politice si o alta maniera de a face politica.
Chiar daca ne aflam in plina criza economica,a mai continua politica oligarhica a aripei reactionare din PSD si PNL reprezenta pentru Romania o adevarata sinucidere.

Basescu este in expansiune si ne promite modificarea politicii romanesi

Problema dlui Basescu acum si mai ales in viitor ,este si mai ales va fi studiata,din cauza ca o asemenea personalitate politica creiaza lungi controverse.
Noi credem ca numai viitorul va arata ce a facut si cine a fost Basescu,departe de controversele politice actuale.

Este greu,in noianul de discutii pro si contra,cele contra adesea depasind limita civilitatii ,sa ai mintea limpede pentru a vedea ce se petrece pe scena noastra politica.

Cateva repere par insa sa fie sigure:

1.Clasa noastra politica din trecut si actuala nu a indeplinit conditiile de onestitate si nu au fost impinse de idei mesianice sau de altruism social.

Fara a spune ca in totalitate,totusi din clasa politica s-au tras coruptii(evident cei prinsi) care au facut politica pentru imbogatire,sociopati sau fanatici ai puterii cu orice pret,ramasite ale mentalitatilor comuniste si chiar securisti sadea(la TV dl.Turcu afirma ca 14 membri ai primului guvern dupa 1989 erau securisti).

2.Clasa politica nu este impinsa de ideologii,de doctrine politice,ba chiar nici nu stiu ce sunt acelea.Altfel nu s-ar explica traseimul politic,plonajarea de la un partid la alt partid care poate sa fie opusul politic al primului.Unii totalizeaza traseisme de 5-6 partide.

3.Insetati de putere,fanatiici mai degraba definiti de termenul aproape psihiatric de sociopati sau personalitati sociopate.

4.Indivizi care fie si-au platit posturile fie au posturi de parlamentari platite de un jupan oligarh si care deci nu face ce vrea el ci a celui care l-a trimis .

5.Bogati care doresc ca distractie o functie politica,sau care pur si simplu si-au facut partide personale,pentru ca dispun de bani si organe mass media(Vadim,Felix,Becali etc).

6.Unii emigranti care pretind ca pot sa-i invete democratia pe romani dupa ce ei au stat in Occident 20-30 de ani.

Deci iata ce s-a decantat in clasa noastra politica actuala.Nu degeaba parlamentul tarii(care ar fi institutia cea mai respectata) a devenit o institutie fara nici un prestigiu,formata din indivizi care nici nu participa la la sedintele parlamentului dar isi atribuie avantaje,pensii astronomice,cheltuieli de reprezentare,premii care ar face sa roseasca si pe ultimul cetatean cu constiinta.

Acum apare un individ,poate plin de defecte,poate nu o personalitate academica dar care are bunul simt sa spuna doar atat:

PANA AICI SPANULE.

Acesta este domnul Basescu.

El doreste reformarea clasei politice.A fost incomod in toate guvernele,a fost un nelinistit,are un discurs neconventional si adesea burenos.dar el a castigat inimile poporului pentru ca le-a vorbit cinstit.,

Nu a vrut vot uninominal dar treptat a vazut ca numai acest sistem poate face ceva.

Cei 322,Dl.Tariceanu au tandalit problema votului uninominal ani de zile,s-au prefacut ca lucreaza,ca produc o lege,dar nu au facut nimic si nu ar fi facut nimic daca dl.Basescu nu ar fi luat taurul de coarne.

Dl.Basescu a propus cel mai echitabil vot uninominal.cu care se alege si presedintele si primarii.Votul uninominal cu doua tururi de scrutin.Este tot ce se poate face mai bine.
Uninominalul PNL mimeaza alegerea directa dar pastreaza pentru sefii de partid,pentru cei enumerati mai sus posibilitatea ca cel putin jumatate sa fie numiti, adica sa pastreze cel putin partial actualul si vechiul sistem

Aici cine intelege ,intelege,si poporul a inteles deja.Cine nu intelege si foloseste o retorica politicianista nu face decat sa mentina sistemul politic romanesc in starea actuala inca vreo 30 de ani
In contextul actual,Presedintele Basescu doreste a se folosi de oportunitatea votului masiv popular in favoarea schimbarii pentru a lansa o noua politica si noi politicieni.
Multi nu-l inteleg dar,mai abitir se opun ramasitele reactionare din partidele oligarhice.De exemplu dl.Geoana si liderii reformei din PSD vor avea in curand o ciocnire pe viata si pe moarte.Iliescu,Hrebenciuc,Cosmanski si mai ales Nastase se vor lupta la baioneta pentru antireforma in PSD si chiar vor incerca sa inlature patura progresista daca nu din partid atunci din organele de conducere.
Despre dl.Tariceanu si cei fideli lui din PNL nu mai trebue sa vorbim,numai ca incompetenta lor i-a facut sa se inece in veninul politicii lor.PRM si Partidul lui Becali au fost inlaturate de popor.

Ramane ca noi romanii sa uram succes dlui Basescu de a carui virilitate politica nu ne-am indoit niciodata(75% la referendumul de demmitere a fost edificator).
_________________
www.cronicaromana.ro/forum/viewtopic.php?t=1533&start=340&sid=e3... Bai cifra da' chiar nu esti in stare sa judeci de unul singur, furi postarile oamenilor de la cronica romana


Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
zeco

159 mesaje
Membru din: 29/07/2010
Postat pe: 9 Noiembrie 2010, ora 22:39

De la: 9am129906, la data 2010-11-02 13:43:22O alta lectie a dlui Presedinte:relatia justitie/politica

Dl.Presedinte devine cu zi ce trece un profesor de politica de care clasa politica trebuie sa tina seama sau chiar sa mai invete cate ceva.

Raportul de activitate al procurorilor a oferit un asemenea prilej iar procurorul sef,ministrul justitiei si alti vorbitori au subliniat enormele greutati a unui sistem judiciar scapat de partizanatul comunist dar care a incaput pe mana unor cripto-comunisti si a unor politicieni hotarati de a folosi justitia in scopul imbogatirii si a eludarii oricarei pedepse.

Sa desincriminezi bancruta bancara,alte delicte legate de bancile devalizate de PSD.Sa iti folosesti functia de ministru pentru a opri anchetele ministrilor sau parlamentarilor sunt actiuni,as spune criminale,in care infractorii se pare au pus stapanire pe tara si fac ceea ce doresc.

La 3 zile de la inscaunare dl.Chiuariu(PNL) doreste desfiintarea DNA,inlocuirea unui procuror care se ocupa de delicte ale ministrilor cu persoane docile.
Este prea mult si arata cat de mult au suferit acesti politicieni cand la ministerul Justitiei oficia dna Macovei.

Bietii procurori si mai ales cei din DNA au avut si mai au de luptat nu cu nedreptatile sau infractorii ci cu clasa politica care a ajuns la un grad de indolenta incat,pe fata,vor desfiintarea organelor de justitie care le incurca afacerile ilegale.

Pe de alta parte trusturile de presa,bine cunoscute,sustin oligarhii carora le si apartin,fac o propaganda desantata.Avem acum zdrahoni de presa specializati in lupta contra justitiei si a celor care o apara si care zi de zi,ora de ora ataca DNA si mai ale pe garantul justitiei in Romania Dl.Presedinte Basescu.

Este suficient sa asculti elucubratiile irationale ale lui Valerian Stan cel cu laptropul,Ciuvica,Ciutacu,Radu Tudor etc si sa realizezi ce inseamna persoane care au abandonat demult obiectivitatea jurnalistica,unii dintre ei facand adevarate psihoze anti-Basescu prin lipsa lor de logica.
Multi sustin ca unii fanatici,pretinsi ziaristi,au ajuns deja la limita alienarii,a delirului facut fata de Basescu.

Presedintele,cu o clarviziune excelenta,cere dlor.Procurori sa nu tina seama de imixtiunile politice,de interesele electorale ,bruiajul mediatic si sa aplice legea in Romania indiferent de politicienii corupti care ii ataca.

Sunteti,spune Excelenta sa,o categorie situata intre popor si Dumnezeu,deoarece de voi depinde dreptatea in aceasta tara.

Faptul ca o clasa politica depasita,corupta,rupta de popor va este potrivnica trebuie sa va onoreze si ambitioneze.

Presedintele cere Ministrului Justitiei,un tanar care promite,sa inapoieze in sistemul judiciar pe magiustratii luati in Guvern,pentru ca nu aceasta este misiunea magistratilor de a fi langa politicieni ci sa fie acolo unde se face dreptate.

Situatia in justitia romana este dezastruoasa si acest lucru i se reproseaza clasei politice depasite.
Aceasta clasa politica nu are vocatie sociala sau politica ci a devenit doar o modalitatea de imbogatire fara pedeapsa,adica o clasaparazitara.

Obraznicia acestei clase politce este fara precedent,de la legi care favorizeaza infractorii,la demiterea Dnei Macovei pana la formare de clanuri de tip mafiot prin care,fara a mai tine cont de doctrinele lor politice se unesc pentru a scapa de cel mai mare dusman al lor,dl.Presedinte Basescu.

Parlamentul tarii pare a fi ajuns o ascunzatoare de hoti,prin cautarea imunitatii parlamentare,a scutului parlamentar pentru a nu fi cercetati penal.

Dl.Nastase cere unirea intregii clase politice afara de PD-L(PC,PSD, UDMR,PRM,PNL) pentru a se uni intr-un partid unic antiprezidential,numai pentru a putea perpetua inca un ciclu electoral regimul coruptilor si a scapa de pedepse si a subjuga justitia.

Dl.presedinte le da insa lectii de politica si patriotism.

Acum va urma judecata cea mare,a poporului,a electoratului.

Rar s-a mai vazut ca aproape toti politicienii sa se uneasca intr-o asemenea internationala mafiota antipopulara numai pentru a capata dreptul de a fura si a nu mai fi pedepsiti pentru ce au furat.


www.scribd.com/doc/2979840/Alta-lectie-politica-a-dlui-basescu Da tu esti infractor mare....de ce nu incerci cu cuvintele tale sa nr convingi cat de bun , destept si de oameni iubitor este baiatul asta de-l pupi tu
De fapt cred ca abia acum inteleg -tu nu poti sa-ti folosesti capul - sunt sigur ca protit cu ambele picioare in biroul de la calculator si sa trag cu toata puterea de tine nu as putea sa-ti scot capul dintre bucile prezidentiale


Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Noiembrie 2010, ora 22:56

Cam 13 miliarde de euro din imprumut au fost date bancilor straine, cu filiale la noi, ca sa nu pice. Acei bani, nu se stie cum au fost folositi.
In loc sa se dea o lege ca profitul bancilor straine sa fie reinvestit in Rominia, fiindca aici isi fac banii....

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Membru din: 19/10/2010
Oras: Cluj

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 00:43

BRAVO, NOTA10,SINT DE ACORD CU TOT CE AI SCRIS SI MA BUCUR CA MAI SINT SI OAMENI CARE GINDESC CU CAPUL, TE ROG MAI DA CITE O REPLICA INTELIGENTA CELOR CARE SCRIU NUMAI TIMPENI.

Raporteaza abuz de limbaj
zeco

159 mesaje
Membru din: 29/07/2010
Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 01:40

"A da un nas in c*r e simplu, dar al da straduindu-te inseamna ceva" A. Anonim


Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Membru din: 7/07/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 02:44

mult fum pentru un prost si cateva retardate !

Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
VAM_CIURUIT

426 mesaje
Membru din: 11/11/2008
Oras: Satu Mare

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 06:14

De la: nastasemihail, la data 2010-11-09 22:56:33Cam 13 miliarde de euro din imprumut au fost date bancilor straine, cu filiale la noi, ca sa nu pice. Acei bani, nu se stie cum au fost folositi.
In loc sa se dea o lege ca profitul bancilor straine sa fie reinvestit in Rominia, fiindca aici isi fac banii....

Daca nu le dadea bani la bancile strine cu filiale in Romania,unde se mai spalau banii gmgsterilor PDL ?

Raporteaza abuz de limbaj
VAM_CIURUIT

426 mesaje
Membru din: 11/11/2008
Oras: Satu Mare

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 06:16

De la: buldogul, la data 2010-11-10 06:14:56
De la: nastasemihail, la data 2010-11-09 22:56:33Cam 13 miliarde de euro din imprumut au fost date bancilor straine, cu filiale la noi, ca sa nu pice. Acei bani, nu se stie cum au fost folositi.
In loc sa se dea o lege ca profitul bancilor straine sa fie reinvestit in Rominia, fiindca aici isi fac banii....

Daca nu le dadea bani la bancile strine cu filiale in Romania,unde se mai spalau banii gangsterilor PDL ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 08:23

De la: nastasemihail, la data 2010-11-09 22:56:33Cam 13 miliarde de euro din imprumut au fost date bancilor straine, cu filiale la noi, ca sa nu pice. Acei bani, nu se stie cum au fost folositi.
In loc sa se dea o lege ca profitul bancilor straine sa fie reinvestit in Rominia, fiindca aici isi fac banii....


Ba se cam stie o parte din ei cum au fost folositi .Bancile imprumuta statul la dobanzi mari .Este un fel de culme a cretinismului... .Statul da bani la banci cu dobanda mica, iar apoi se imprumuta de la ele cu dobanda mare... .

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 08:25

De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:23:32
De la: nastasemihail, la data 2010-11-09 22:56:33Cam 13 miliarde de euro din imprumut au fost date bancilor straine, cu filiale la noi, ca sa nu pice. Acei bani, nu se stie cum au fost folositi.
In loc sa se dea o lege ca profitul bancilor straine sa fie reinvestit in Rominia, fiindca aici isi fac banii....


Ba se cam stie o parte din ei cum au fost folositi .Bancile imprumuta statul la dobanzi mari .Este un fel de culme a cretinismului... .Statul da bani la banci cu dobanda mica, iar apoi se imprumuta de la ele cu dobanda mare... .


Si nu este singurul exemplu.Si in agricultura spre exemplu cu productia de grau tot asa stau lucrurile.Din acel putin grau produs anul acesta s-a exportat aproape tot la preturi mici ,iar acum pentru acoperirea necesarului de grau, vom fi nevoiti sa cumparam din vest la preturi mari. Fascinanta Romania a lui Basescu....

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 08:32

De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:25:55
De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:23:32
De la: nastasemihail, la data 2010-11-09 22:56:33Cam 13 miliarde de euro din imprumut au fost date bancilor straine, cu filiale la noi, ca sa nu pice. Acei bani, nu se stie cum au fost folositi.
In loc sa se dea o lege ca profitul bancilor straine sa fie reinvestit in Rominia, fiindca aici isi fac banii....


Ba se cam stie o parte din ei cum au fost folositi .Bancile imprumuta statul la dobanzi mari .Este un fel de culme a cretinismului... .Statul da bani la banci cu dobanda mica, iar apoi se imprumuta de la ele cu dobanda mare... .


Si nu este singurul exemplu.Si in agricultura spre exemplu cu productia de grau tot asa stau lucrurile.Din acel putin grau produs anul acesta s-a exportat aproape tot la preturi mici ,iar acum pentru acoperirea necesarului de grau, vom fi nevoiti sa cumparam din vest la preturi mari. Fascinanta Romania a lui Basescu....

Si eterna funza a lui Udrea..............

Raporteaza abuz de limbaj
PDL

981 mesaje
Membru din: 6/09/2009
Oras: Cluj

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 14:06

MOGULII SI TONOMATELE LOR

Daca pentru dreptul mogulilor de a minti si de a face trusturi de presa prin care sa puna stapanire pe viata politica si economica a Romanieisi sa ocupe institutiile statului de drept s-a murit in revolutia din 1989 atunci,nimic nu a meritat.
Sa schimbi dictaura comunista cu cea oligarhica,sa pui botnita presei,cumparand-o si facand-o doar o trompeta propagandistica impotrica statului de drept,in contextul crearii in Romania a unui complex economico-politic este o drama pe care Romania nu o merita,iar romanii nu o mai pot suporta.

Oamenii Tonomat,iata o creatie oligarhica,in care oligarhul.adesea fost securist sau nomenclaturist comunist spala sau intentioneaza sa spele creierul opiniei publice prin intermediul unor tonomate umane,care se considera ziaristi si care o fac doar din motive de euro.
Ce am castigat,deci,trecand de la comunistii rai,de la cenzura PCR daca acum presa,televiziunile au fost preluate de persoane malefice si care avizi de putere politica(pe cea economica au castigat-o prin metodele stiute) si-au asumat dreptul de a murdari orice si pe oricine in tara noastra fara nici o frica ca vor trebui sa se justifice sau sa dea socoteala.

Din nou Excelenta Sa Dl.Presedinte Basescu a preluat intaietatea luptei impotriva acestui fenomen,lansand termenul de ZIARISTI-TONOMAT,pentru acel grup de indivizi,cu oarece cultura in mass media si care in schimbul banilor(euro) varati in tonomat la inceputul lunii,fabrica la comanda murdarii si insulte la adresa institutiilor statului si a personalitatilor politice.
Este prea mult.
Murdarii si minciuni de tipul Casa din Mihaileanu,Flota,Dosar de securitate si acum minciuni privind pretinse imprumuturi ale dlui Presedinte ,ca si atacarea unei tinere care,cu timiditate,nu le poate face fata acetor hiene sunt doar cateva din maniera in care patronii de presa prin intermediul tonomatelor ataca personalitatea cea mai titrata in schimbarea politica ce va urma,care neinfricat aduce in discutia publica amatorismul politic si manierele oligarhilor de imbogatire.

Poporul a simtit cine este cu el motiv pentru care,periculos pentru oligarhi,popularitatea si sustinerea pentru Dl.Basescu este la cote nemaiintalnite iar partidul care il sustine atinge acusi 50% din sufragii.

Este greu de suportat asemenea fenomene iar oligarhii,in deruta cad in capcana propriului venin cand cred ca prin minciuna si calomnie vor spala creierele romanilor.

Indivizi provenind din partide de buzunar(PC,PNTCD,PIN etc) s-au pus la dispozitia oligarhilor si temeinic zi de zi,ceas de ceas insulta,mint,ajund la afirmatii irationale numai sa satisfaca pe stapanii lor, mogulii trustuirlor de presa.Indivizi nesemnificativi politic si profesional ca cei numiti de Presedinte,sau de dl.consilier prezidential Avramescu nu vor reusi sa deturneze institutii ale statului in favoarea oligarhilor si nu pot avea impact fata de opinia publica romaneasca.
Mai mult,inteleg sa cred,ca prin contrapropaganda lor acestia au devenit deja agenti electorali ai dlui Presedinte Basescu prin saturatia irationalitatii lor si prin maniera neghioaba de a insulta permanent pe simbolul Romaniei,Presedintele ei,indiferent de numele lui.

De altfel populatia a reactionat deja.
Ratingul emisiunilor cu oameni-tonomat a scazut vertiginos iar tirajul ziarelor mogulilor este atat de subtire incat practic aceste ziare ar trebui sa-si inceteze aparitia.Toata functionarea acestor asa zise organe de presa,chipurile independente,se afla in deruta iar mogulii cheltuiesc milioane din profiturile lor furate in alte domenii economice pe care si le-au insusit,de obicei prin frauda.

Ziua alegerilor va fi si ziua in care poporul va judeca clasa politica si pe trompetele lor pline de veninul urii.

Cred ca ar trebui sa felicitam ziarul ZIUA care schimbandu-si conducerea nu s-a inscris in corul de sustinere a mogulilor de presa,devenind,ceea ce de fapt si trebuie,un organ de presa independent si respectat.



Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Membru din: 6/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 14:22

De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:25:55
De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:23:32
De la: nastasemihail, la data 2010-11-09 22:56:33Cam 13 miliarde de euro din imprumut au fost date bancilor straine, cu filiale la noi, ca sa nu pice. Acei bani, nu se stie cum au fost folositi.
In loc sa se dea o lege ca profitul bancilor straine sa fie reinvestit in Rominia, fiindca aici isi fac banii....


Ba se cam stie o parte din ei cum au fost folositi .Bancile imprumuta statul la dobanzi mari .Este un fel de culme a cretinismului... .Statul da bani la banci cu dobanda mica, iar apoi se imprumuta de la ele cu dobanda mare... .


Si nu este singurul exemplu.Si in agricultura spre exemplu cu productia de grau tot asa stau lucrurile.Din acel putin grau produs anul acesta s-a exportat aproape tot la preturi mici ,iar acum pentru acoperirea necesarului de grau, vom fi nevoiti sa cumparam din vest la preturi mari. Fascinanta Romania a lui Basescu....


Sa fi vazut ce fascinanta era Romania lui Tariceanu si ce fascinanta era aia a lui Nastase ...
De unde crezi c-au invatat borfasii astia de acum ?
Dar tu oftezi dupa aia, ca aia erau borfasi "umani" ... astia sunt rai ca sunt ai lui ... Basescu...


Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 14:32

De la: Silviu, la data 2010-11-10 14:22:24
De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:25:55
De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:23:32
De la: nastasemihail, la data 2010-11-09 22:56:33Cam 13 miliarde de euro din imprumut au fost date bancilor straine, cu filiale la noi, ca sa nu pice. Acei bani, nu se stie cum au fost folositi.
In loc sa se dea o lege ca profitul bancilor straine sa fie reinvestit in Rominia, fiindca aici isi fac banii....


Ba se cam stie o parte din ei cum au fost folositi .Bancile imprumuta statul la dobanzi mari .Este un fel de culme a cretinismului... .Statul da bani la banci cu dobanda mica, iar apoi se imprumuta de la ele cu dobanda mare... .


Si nu este singurul exemplu.Si in agricultura spre exemplu cu productia de grau tot asa stau lucrurile.Din acel putin grau produs anul acesta s-a exportat aproape tot la preturi mici ,iar acum pentru acoperirea necesarului de grau, vom fi nevoiti sa cumparam din vest la preturi mari. Fascinanta Romania a lui Basescu....


Sa fi vazut ce fascinanta era Romania lui Tariceanu si ce fascinanta era aia a lui Nastase ...
De unde crezi c-au invatat borfasii astia de acum ?
Dar tu oftezi dupa aia, ca aia erau borfasi "umani" ... astia sunt rai ca sunt ai lui ... Basescu...


Silviule,cand se traia mai bine,acum sau pe vremea lui Tariceanu ? Restul sunt prostii si gargara ieftina.Ca acest guvern nu a mai fost un altul nici ca hotie, nici ca incapacitate.Sunt pur si simplu CAMPIONI la aceste capitole ,iar nenea Vacaroiu(care parea cel mai trist exemplu pana sa apara Boc pe scena politica) comparativ cu astia merita un premiu Nobel pentru economie, si pare demn de introdus in randul sfintilor ca onestitate

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 15:25

De la: 9am129906, la data 2010-11-09 18:06:08EXCELENTA SA DL.PRESEDINTE BASESCU A AVERTIZAT AZI PE PARLAMENTARI CA TREBUE SA-SI SERVEASCA TARA.

Este limpede ca dl.Basescu a devenit etalonul moral al politicii romanesti bune.

Din pacate opozitia nu mai este legata de interesul national si acest lucru se vede dupa cum se pierde in amanunte de barfa,gen anastasia sau Udrea.

Atata pot ei atata fac.


Dar excelentele dvs. buze tot asa rujate sunt si pregatite de lipit pe dosurile "excelentei" sale, marinerul_fara_Flota?

De unde a mai aparut si nebunu'/nebuna asta?

"Nihil sine Deo!"

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 15:26

De la: Silviu, la data 2010-11-10 14:22:24
De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:25:55
De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:23:32
De la: nastasemihail, la data 2010-11-09 22:56:33Cam 13 miliarde de euro din imprumut au fost date bancilor straine, cu filiale la noi, ca sa nu pice. Acei bani, nu se stie cum au fost folositi.
In loc sa se dea o lege ca profitul bancilor straine sa fie reinvestit in Rominia, fiindca aici isi fac banii....


Ba se cam stie o parte din ei cum au fost folositi .Bancile imprumuta statul la dobanzi mari .Este un fel de culme a cretinismului... .Statul da bani la banci cu dobanda mica, iar apoi se imprumuta de la ele cu dobanda mare... .


Si nu este singurul exemplu.Si in agricultura spre exemplu cu productia de grau tot asa stau lucrurile.Din acel putin grau produs anul acesta s-a exportat aproape tot la preturi mici ,iar acum pentru acoperirea necesarului de grau, vom fi nevoiti sa cumparam din vest la preturi mari. Fascinanta Romania a lui Basescu....


Sa fi vazut ce fascinanta era Romania lui Tariceanu si ce fascinanta era aia a lui Nastase ...
De unde crezi c-au invatat borfasii astia de acum ?
Dar tu oftezi dupa aia, ca aia erau borfasi "umani" ... astia sunt rai ca sunt ai lui ... Basescu...


Tac, Silviule, si te inteleg...
Toate cele bune!

"Nihil sine Deo!"

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 15:28

De la: marco, la data 2010-11-03 22:33:25
De la: 9am178165, la data 2010-11-03 22:21:19Iar tu esti un idiot care nu pricepe ce se intampla in jurul lui. Nu-l mai lauda pe talharul si fraudulosul traian basescu ca o sa iei "bolovani in freza" aici pe forum. Monstrul traian basescu merita sa faca inchisoare pe viata pentru faptele sale.





... romanii ar face bine sa il ADMIRE pe BASE ... e cu 5 ani inaintea tuturor ... si nu are gasti de hoti organizate ca psd-ul si pnl-ul ... nici nu e un presedinte cu era cucuveau sau slab ca constantinescu ... e destept, rapid, inteligent ... gindeste pe termen lung ... pentru toti ...



n-are gasti, orbete ,asa-i : n-are gasti ! are un ditamai partidul +UDMR + "independenti " = PARLAMENTUL ; are "serviciile " ; are ANI , DNA si Justitia ! ce mai vrei mai mult ? aaaaa, are si ologarhi....da's buni ! cotizeaza la el ca si "baietii destepti " ,cu vreo 4 mil. de eu ..... dar, stii ce nu mai are ? respectul, increderea si entuziasmul celor care l-au votat cindva ! 90% dintre romani s-au saturat de el ca de mere acre !

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 15:29

De la: 9am129906, la data 2010-11-10 14:06:59MOGULII SI TONOMATELE LOR

Daca pentru dreptul mogulilor de a minti si de a face trusturi de presa prin care sa puna stapanire pe viata politica si economica a Romanieisi sa ocupe institutiile statului de drept s-a murit in revolutia din 1989 atunci,nimic nu a meritat.
Sa schimbi dictaura comunista cu cea oligarhica,sa pui botnita presei,cumparand-o si facand-o doar o trompeta propagandistica impotrica statului de drept,in contextul crearii in Romania a unui complex economico-politic este o drama pe care Romania nu o merita,iar romanii nu o mai pot suporta.

Oamenii Tonomat,iata o creatie oligarhica,in care oligarhul.adesea fost securist sau nomenclaturist comunist spala sau intentioneaza sa spele creierul opiniei publice prin intermediul unor tonomate umane,care se considera ziaristi si care o fac doar din motive de euro.
Ce am castigat,deci,trecand de la comunistii rai,de la cenzura PCR daca acum presa,televiziunile au fost preluate de persoane malefice si care avizi de putere politica(pe cea economica au castigat-o prin metodele stiute) si-au asumat dreptul de a murdari orice si pe oricine in tara noastra fara nici o frica ca vor trebui sa se justifice sau sa dea socoteala.

Din nou Excelenta Sa Dl.Presedinte Basescu a preluat intaietatea luptei impotriva acestui fenomen,lansand termenul de ZIARISTI-TONOMAT,pentru acel grup de indivizi,cu oarece cultura in mass media si care in schimbul banilor(euro) varati in tonomat la inceputul lunii,fabrica la comanda murdarii si insulte la adresa institutiilor statului si a personalitatilor politice.
Este prea mult.
Murdarii si minciuni de tipul Casa din Mihaileanu,Flota,Dosar de securitate si acum minciuni privind pretinse imprumuturi ale dlui Presedinte ,ca si atacarea unei tinere care,cu timiditate,nu le poate face fata acetor hiene sunt doar cateva din maniera in care patronii de presa prin intermediul tonomatelor ataca personalitatea cea mai titrata in schimbarea politica ce va urma,care neinfricat aduce in discutia publica amatorismul politic si manierele oligarhilor de imbogatire.

Poporul a simtit cine este cu el motiv pentru care,periculos pentru oligarhi,popularitatea si sustinerea pentru Dl.Basescu este la cote nemaiintalnite iar partidul care il sustine atinge acusi 50% din sufragii.

Este greu de suportat asemenea fenomene iar oligarhii,in deruta cad in capcana propriului venin cand cred ca prin minciuna si calomnie vor spala creierele romanilor.

Indivizi provenind din partide de buzunar(PC,PNTCD,PIN etc) s-au pus la dispozitia oligarhilor si temeinic zi de zi,ceas de ceas insulta,mint,ajund la afirmatii irationale numai sa satisfaca pe stapanii lor, mogulii trustuirlor de presa.Indivizi nesemnificativi politic si profesional ca cei numiti de Presedinte,sau de dl.consilier prezidential Avramescu nu vor reusi sa deturneze institutii ale statului in favoarea oligarhilor si nu pot avea impact fata de opinia publica romaneasca.
Mai mult,inteleg sa cred,ca prin contrapropaganda lor acestia au devenit deja agenti electorali ai dlui Presedinte Basescu prin saturatia irationalitatii lor si prin maniera neghioaba de a insulta permanent pe simbolul Romaniei,Presedintele ei,indiferent de numele lui.

De altfel populatia a reactionat deja.
Ratingul emisiunilor cu oameni-tonomat a scazut vertiginos iar tirajul ziarelor mogulilor este atat de subtire incat practic aceste ziare ar trebui sa-si inceteze aparitia.Toata functionarea acestor asa zise organe de presa,chipurile independente,se afla in deruta iar mogulii cheltuiesc milioane din profiturile lor furate in alte domenii economice pe care si le-au insusit,de obicei prin frauda.

Ziua alegerilor va fi si ziua in care poporul va judeca clasa politica si pe trompetele lor pline de veninul urii.

Cred ca ar trebui sa felicitam ziarul ZIUA care schimbandu-si conducerea nu s-a inscris in corul de sustinere a mogulilor de presa,devenind,ceea ce de fapt si trebuie,un organ de presa independent si respectat.



Daca ai auzit de tonomate, sigur ai auzit si de buze care se confunda in mod natural cu dosul prezidential!!! Si, dupa cum postezi, ca un tonomat eba-ist, relevi tuturor ce culoare are rujul buzelor tale: kknie!

"Nihil sine Deo!"


vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 15:33

De la: Silviu, la data 2010-11-10 14:22:24
De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:25:55
De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:23:32
De la: nastasemihail, la data 2010-11-09 22:56:33Cam 13 miliarde de euro din imprumut au fost date bancilor straine, cu filiale la noi, ca sa nu pice. Acei bani, nu se stie cum au fost folositi.
In loc sa se dea o lege ca profitul bancilor straine sa fie reinvestit in Rominia, fiindca aici isi fac banii....


Ba se cam stie o parte din ei cum au fost folositi .Bancile imprumuta statul la dobanzi mari .Este un fel de culme a cretinismului... .Statul da bani la banci cu dobanda mica, iar apoi se imprumuta de la ele cu dobanda mare... .


Si nu este singurul exemplu.Si in agricultura spre exemplu cu productia de grau tot asa stau lucrurile.Din acel putin grau produs anul acesta s-a exportat aproape tot la preturi mici ,iar acum pentru acoperirea necesarului de grau, vom fi nevoiti sa cumparam din vest la preturi mari. Fascinanta Romania a lui Basescu....


Sa fi vazut ce fascinanta era Romania lui Tariceanu si ce fascinanta era aia a lui Nastase ...
De unde crezi c-au invatat borfasii astia de acum ?
Dar tu oftezi dupa aia, ca aia erau borfasi "umani" ... astia sunt rai ca sunt ai lui ... Basescu...


Oftez, Silviule, pt. ca m-a pacalit si pe mine o data, pacali-l-ar boala lui Drogba sa-l pacaleasca!

"Nihil sine Deo!"

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 15:34

De la: 9am243050_YAYAKA, la data 2010-11-10 00:43:15BRAVO, NOTA10,SINT DE ACORD CU TOT CE AI SCRIS SI MA BUCUR CA MAI SINT SI OAMENI CARE GINDESC CU CAPUL, TE ROG MAI DA CITE O REPLICA INTELIGENTA CELOR CARE SCRIU NUMAI TIMPENI.


auzi, stii ceva ? cind vei trai in rahatul nostru, atunci sa-ti dai cu parerea .....pina acolo unde traiesti tu, nu a ajuns putoarea care ne sufoca pe noi, asa ca taci naibii din gura si zi merci ca esti departe !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 15:40

De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:23:32
De la: nastasemihail, la data 2010-11-09 22:56:33Cam 13 miliarde de euro din imprumut au fost date bancilor straine, cu filiale la noi, ca sa nu pice. Acei bani, nu se stie cum au fost folositi.
In loc sa se dea o lege ca profitul bancilor straine sa fie reinvestit in Rominia, fiindca aici isi fac banii....


Ba se cam stie o parte din ei cum au fost folositi .Bancile imprumuta statul la dobanzi mari .Este un fel de culme a cretinismului... .Statul da bani la banci cu dobanda mica, iar apoi se imprumuta de la ele cu dobanda mare... .


ah, ce sa ma fac cu tine ? nu intelegi, neam ! asta-i Reforma ....asta-i lupta antisistem a lu' Sefu '....ce Dumnezeu nu pricepi ce-ti zice nea asta @906 despre Excelenta sa ,vizionarul si reformatorul ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 15:50

De la: 9am129906, la data 2010-11-10 14:06:59MOGULII SI TONOMATELE LOR

Daca pentru dreptul mogulilor de a minti si de a face trusturi de presa prin care sa puna stapanire pe viata politica si economica a Romanieisi sa ocupe institutiile statului de drept s-a murit in revolutia din 1989 atunci,nimic nu a meritat.
Sa schimbi dictaura comunista cu cea oligarhica,sa pui botnita presei,cumparand-o si facand-o doar o trompeta propagandistica impotrica statului de drept,in contextul crearii in Romania a unui complex economico-politic este o drama pe care Romania nu o merita,iar romanii nu o mai pot suporta.

Oamenii Tonomat,iata o creatie oligarhica,in care oligarhul.adesea fost securist sau nomenclaturist comunist spala sau intentioneaza sa spele creierul opiniei publice prin intermediul unor tonomate umane,care se considera ziaristi si care o fac doar din motive de euro.
Ce am castigat,deci,trecand de la comunistii rai,de la cenzura PCR daca acum presa,televiziunile au fost preluate de persoane malefice si care avizi de putere politica(pe cea economica au castigat-o prin metodele stiute) si-au asumat dreptul de a murdari orice si pe oricine in tara noastra fara nici o frica ca vor trebui sa se justifice sau sa dea socoteala.

Din nou Excelenta Sa Dl.Presedinte Basescu a preluat intaietatea luptei impotriva acestui fenomen,lansand termenul de ZIARISTI-TONOMAT,pentru acel grup de indivizi,cu oarece cultura in mass media si care in schimbul banilor(euro) varati in tonomat la inceputul lunii,fabrica la comanda murdarii si insulte la adresa institutiilor statului si a personalitatilor politice.
Este prea mult.
Murdarii si minciuni de tipul Casa din Mihaileanu,Flota,Dosar de securitate si acum minciuni privind pretinse imprumuturi ale dlui Presedinte ,ca si atacarea unei tinere care,cu timiditate,nu le poate face fata acetor hiene sunt doar cateva din maniera in care patronii de presa prin intermediul tonomatelor ataca personalitatea cea mai titrata in schimbarea politica ce va urma,care neinfricat aduce in discutia publica amatorismul politic si manierele oligarhilor de imbogatire.

Poporul a simtit cine este cu el motiv pentru care,periculos pentru oligarhi,popularitatea si sustinerea pentru Dl.Basescu este la cote nemaiintalnite iar partidul care il sustine atinge acusi 50% din sufragii.

Este greu de suportat asemenea fenomene iar oligarhii,in deruta cad in capcana propriului venin cand cred ca prin minciuna si calomnie vor spala creierele romanilor.

Indivizi provenind din partide de buzunar(PC,PNTCD,PIN etc) s-au pus la dispozitia oligarhilor si temeinic zi de zi,ceas de ceas insulta,mint,ajund la afirmatii irationale numai sa satisfaca pe stapanii lor, mogulii trustuirlor de presa.Indivizi nesemnificativi politic si profesional ca cei numiti de Presedinte,sau de dl.consilier prezidential Avramescu nu vor reusi sa deturneze institutii ale statului in favoarea oligarhilor si nu pot avea impact fata de opinia publica romaneasca.
Mai mult,inteleg sa cred,ca prin contrapropaganda lor acestia au devenit deja agenti electorali ai dlui Presedinte Basescu prin saturatia irationalitatii lor si prin maniera neghioaba de a insulta permanent pe simbolul Romaniei,Presedintele ei,indiferent de numele lui.

De altfel populatia a reactionat deja.
Ratingul emisiunilor cu oameni-tonomat a scazut vertiginos iar tirajul ziarelor mogulilor este atat de subtire incat practic aceste ziare ar trebui sa-si inceteze aparitia.Toata functionarea acestor asa zise organe de presa,chipurile independente,se afla in deruta iar mogulii cheltuiesc milioane din profiturile lor furate in alte domenii economice pe care si le-au insusit,de obicei prin frauda.

Ziua alegerilor va fi si ziua in care poporul va judeca clasa politica si pe trompetele lor pline de veninul urii.

Cred ca ar trebui sa felicitam ziarul ZIUA care schimbandu-si conducerea nu s-a inscris in corul de sustinere a mogulilor de presa,devenind,ceea ce de fapt si trebuie,un organ de presa independent si respectat.



sa ziceti sarut ' mina ca exista posturile tv A3 si realitatea, timpitilor ,ca sunt pe post de supapa de presiune ! de n-ar fi ele, supararea si frustrarea oamenilor i-ar face sa iasa cu mult mai multi din case si sa va ia la omor ca-n 1907 : cu furci,topoare....sa va dea foc la conacele facute din banii TARII ; sa va incendieze vilele si masinile de 'jde mii de euroi ,care Nu se pot justifica in niciun fel ! scirbelor : " Criza sunteti Voi " !


Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 16:01

De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 14:32:59
De la: Silviu, la data 2010-11-10 14:22:24
De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:25:55
De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 08:23:32
De la: nastasemihail, la data 2010-11-09 22:56:33Cam 13 miliarde de euro din imprumut au fost date bancilor straine, cu filiale la noi, ca sa nu pice. Acei bani, nu se stie cum au fost folositi.
In loc sa se dea o lege ca profitul bancilor straine sa fie reinvestit in Rominia, fiindca aici isi fac banii....


Ba se cam stie o parte din ei cum au fost folositi .Bancile imprumuta statul la dobanzi mari .Este un fel de culme a cretinismului... .Statul da bani la banci cu dobanda mica, iar apoi se imprumuta de la ele cu dobanda mare... .


Si nu este singurul exemplu.Si in agricultura spre exemplu cu productia de grau tot asa stau lucrurile.Din acel putin grau produs anul acesta s-a exportat aproape tot la preturi mici ,iar acum pentru acoperirea necesarului de grau, vom fi nevoiti sa cumparam din vest la preturi mari. Fascinanta Romania a lui Basescu....


Sa fi vazut ce fascinanta era Romania lui Tariceanu si ce fascinanta era aia a lui Nastase ...
De unde crezi c-au invatat borfasii astia de acum ?
Dar tu oftezi dupa aia, ca aia erau borfasi "umani" ... astia sunt rai ca sunt ai lui ... Basescu...


Silviule,cand se traia mai bine,acum sau pe vremea lui Tariceanu ? Restul sunt prostii si gargara ieftina.Ca acest guvern nu a mai fost un altul nici ca hotie, nici ca incapacitate.Sunt pur si simplu CAMPIONI la aceste capitole ,iar nenea Vacaroiu(care parea cel mai trist exemplu pana sa apara Boc pe scena politica) comparativ cu astia merita un premiu Nobel pentru economie, si pare demn de introdus in randul sfintilor ca onestitate

VANIA,NU FI MODEST,PE TARLICESCU ,PE ORGAN,CALTABORS..... ET COMPANIA NU-I EGALEAZA NIMENI............


… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 16:12

De la: 9am129906, la data 2010-11-09 18:06:08EXCELENTA SA DL.PRESEDINTE BASESCU A AVERTIZAT AZI PE PARLAMENTARI CA TREBUE SA-SI SERVEASCA TARA.

Este limpede ca dl.Basescu a devenit etalonul moral al politicii romanesti bune.

Din pacate opozitia nu mai este legata de interesul national si acest lucru se vede dupa cum se pierde in amanunte de barfa,gen anastasia sau Udrea.

Atata pot ei atata fac.


Dar si pe tine te-au avertizat doctorii sa-ti iei calmantele si nu le-ai luat! Vezi ce-ai patit daca nu asculti de un bugetar?: rade lumea pe tine si te da prin kk!!!

"Nihil sine Deo!"

Raporteaza abuz de limbaj
PDL

981 mesaje
Membru din: 6/09/2009
Oras: Cluj

Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 14:38


_Un zombie politic Bogdan COMARONI –

Emil Constantinescu, cel care a declarat natiunii inaintea incheierii mandatului sau de presedinte, in februarie 2000, ca a fost invins de Securitate, lasandu-l pe Ion Iliescu sa-si mai serbeze de patru ori ziua la Cotroceni, ne-a linistit, ieri, ca nu va mai candida la postul de presedinte. Asta, dupa ce au circulat o serie de zvonuri, cam de prin iarna trecuta, cum ca PNL s-ar gandi tot mai serios sa-l ofere pe tava, drept contracandidat pentru mult prea agresivul Traian Basescu, pe invinsul serviciilor secrete. Ceea ce a cam bulversat, la vremea aceea, clasa politica, mai mult dupa principiul reactiunii fortelor de dreapta, decat al increderii in Actiune, formatiune a carei cota de popularitate, in ciuda pomposului nume, poate fi culeasa de pe jos cu penseta. Interesant este ca, in acest context, PNL si seful Calin Popescu Tariceanu au ales sa-i recupereze pe Constantinescu si Actiunea Populara din cimitirul elefantilor politici si sa-i propulseze pe prima scena. S-a vorbit ieri, dupa intalnirea dintre Tariceanu si Constantinescu de un nou pol de dreapta, in care, pe langa PNL si AP sa mai fie cooptat si PNTCD. Ceea ce pare mai mult un zoombie politic. Presedintele PNL a anuntat intr-o conferinta de presa ca dupa Constantinescu si-ar dori o intalnire cu Marian Milut, seful altui partid de buzunar, reintors de la groapa istoriei, resuscitat cu mare greutate, mai ales datorita banilor magnatului de la Modelu. Caci Milut a trebuit sa investeasca fonduri cu sase zerouri, in euro, pentru a readuce suflul in PNTCD...Sa fie acestia aliatii de baza ai PNL?! M-as mira sa fie atat de naiv Tariceanu (mai mult ca n-a avut incotro), incat, cu caderea libera in sondaje de dupa referendumul din 19 mai, sa fi ales o solutie sinucigasa, o alianta trista, cu puternic iz mortuar, un nou CDR care nu se stie daca ar mai putea trece de pragul electoral. De altfel, Constantinescu a si folosit in locul sintagmei "pol de dreapta" pe acela de "renastere a CDR", ceea ce nu cred sa fi fost o reala lovitura de imagine in randul electoratului.Manevra lui Tariceanu ma face sa cred ceea ce am sustinut intr-un articol anterior, anume ca PSD urmareste o alianta toxica cu PD si PLD, tradand PNL pe fondul unei motiuni de cenzura impotriva actualului guvern, este adevarat. Daca noul CDR se duce la un pol, se pare ca noul FSN se va duce la celalalt pol, insa cu o mult mai larga sustinere populara... Sa remarcam ca, deocamdata, de la aceste constructii politice s-au abtinut UDMR si PRM. Daca, insa, alianta PSD-PD se va stabili (e o chestiune de ore, pana cand vom afla daca e alba sau neagra), atunci si UDMR va migra catre polul de tip FSN, sprijinind la vot motiunea de cenzura. Cat despre PRM, isi va relua binecunoscutul rol de opozant al puterii, iar Corneliu Vadim Tudor va juca in continuare rolul de "unic contracandidat valabil la postul de presedinte al Romaniei", tintind alegerile din 2009. Cat despre PC..., poate mai degraba PNG!Tariceanu simte ca i se clatina pamantul de sub picioare. Este un moment politic cu suficienta tensiune. Daca, intr-o prima etapa, lupta cu Traian Basescu parea castigata, prin expulzarea PD de la guvernare si prin suspendarea presedintelui, iata ca replica e pe masura, iar un rol important il joaca, inca o data, PSD. Punand pe jar cele doua adversare politice, nu stiu daca Mircea Geoana e chiar atat de prostanac pe cat ni-l recomanda Ion Iliescu. Cum nu stiu daca Tariceanu poate fi considerat inteligent din punct de vedere politic daca tinteste la aliante cu partide-loser. Dupa aproape 18 ani de balacareala balcanica ne vedem cu aceleasi aliante de tip FSN si CDR, dovedind ca suntem departe de a ne fi luat majoratul in ale politicii. Suntem insa in NATO si inca in UE. Ei, si?!


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 14:48

.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 14:50

ptr. cine scrii tu @906 ? esti exact in postura lu' Jupinu' mai ieri-alaltaieri, cind vorbea in Parlament..... ptr. ai lui care, oricum stiu lectia pe de rost si chiar daca n-o stiu tot dau din cap afirmativ si voteaza ca orbetii ....iar pe ceilalti, nu-i Intereseaza ! deci : ptr. cine postezi tu ? iti spui tie ca sa te convingi ca ai dreptate atunci cind pupi "poala popii "?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 18:03

De la: gabigabi, la data 2010-11-11 14:50:18ptr. cine scrii tu @906 ? esti exact in postura lu' Jupinu' mai ieri-alaltaieri, cind vorbea in Parlament..... ptr. ai lui care, oricum stiu lectia pe de rost si chiar daca n-o stiu tot dau din cap afirmativ si voteaza ca orbetii ....iar pe ceilalti, nu-i Intereseaza ! deci : ptr. cine postezi tu ? iti spui tie ca sa te convingi ca ai dreptate atunci cind pupi "poala popii "?

PUPA SI EL LA FEL CUM PUPA SI ALTII GABITO........ADEVARUL E CA BAIATUL E INFORMAT SI SCRIE BINE......CHESTIA HAIOASA E CA EL PUPA POALA POPII,IAR ALTII MERG MAI DEPARTE VB. LUI VANTU..........SI SA SPUNA "SARUT MANA PT. MASA "


… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
9am243574

3 mesaje
Membru din: 11/11/2010
Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 19:00

De la: Silver9AM, la data 2010-11-11 18:03:17
De la: gabigabi, la data 2010-11-11 14:50:18ptr. cine scrii tu @906 ? esti exact in postura lu' Jupinu' mai ieri-alaltaieri, cind vorbea in Parlament..... ptr. ai lui care, oricum stiu lectia pe de rost si chiar daca n-o stiu tot dau din cap afirmativ si voteaza ca orbetii ....iar pe ceilalti, nu-i Intereseaza ! deci : ptr. cine postezi tu ? iti spui tie ca sa te convingi ca ai dreptate atunci cind pupi "poala popii "?

PUPA SI EL LA FEL CUM PUPA SI ALTII GABITO........ADEVARUL E CA BAIATUL E INFORMAT SI SCRIE BINE......CHESTIA HAIOASA E CA EL PUPA POALA POPII,IAR ALTII MERG MAI DEPARTE VB. LUI VANTU..........SI SA SPUNA "SARUT MANA PT. MASA "

Basescu ,este ucigasul natiunii romane !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 19:12

De la: 9am243574, la data 2010-11-11 19:00:35
De la: Silver9AM, la data 2010-11-11 18:03:17
De la: gabigabi, la data 2010-11-11 14:50:18ptr. cine scrii tu @906 ? esti exact in postura lu' Jupinu' mai ieri-alaltaieri, cind vorbea in Parlament..... ptr. ai lui care, oricum stiu lectia pe de rost si chiar daca n-o stiu tot dau din cap afirmativ si voteaza ca orbetii ....iar pe ceilalti, nu-i Intereseaza ! deci : ptr. cine postezi tu ? iti spui tie ca sa te convingi ca ai dreptate atunci cind pupi "poala popii "?

PUPA SI EL LA FEL CUM PUPA SI ALTII GABITO........ADEVARUL E CA BAIATUL E INFORMAT SI SCRIE BINE......CHESTIA HAIOASA E CA EL PUPA POALA POPII,IAR ALTII MERG MAI DEPARTE VB. LUI VANTU..........SI SA SPUNA "SARUT MANA PT. MASA "

Basescu ,este ucigasul natiunii romane !

TU ESTI ALA CU CRICUL ? MACAR LIMBA ITI FUNCTIONEAZA ? NU MAI MANCA CIANURI,MANACA NISTE LOBODA......SI FA-TI REZERVE PE IARNA DE NUTRET,NISTE COCENI DE PORUMB,NISTE PAIE.........VEZI TU SA NU FIE DE PE OGORUL PRESEDINTELUI..........CA E BELEA,CIANURA MANANCI !!!


… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PRESEDINTELE BASESCU:DRUMUL CU SPINI AL UNUI MARE REFORMATOR
Mergi la: