Info
x
Presedintele basescu:drumul cu spini al unui mare reformator
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 26 Iulie 2012, ora 19:26
- Cu mic cu mare
Romane la votare / Votul este cea mai democratica alegere / - Cui ii este frica de votul poporului /ghici ghicitoarea mea . |
|
Dede_for_ever 271 mesaje Membru din: 25/03/2011 Oras: Cernavoda |
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 10:00
Plesu:nu schimbi un berbec cu doua gaste!
Chemarea romanilor sa justifice lovitura de stat este o impunitate. Cele doua gaste cred ca romanii sunt prosti si nu vad ce se intampla in jurul lor. Trecerea la anii negri ai comunismului a reiesit clar din documentul in care Ponta-plagiatorul si ceilalti asa zisi lideri ai USL-amului.Pentru dictaura comunista trebue sa desfiinteze CCR,DNA,CNSAS etc care dupa Ponta ar fi institutii staliniste. Deci nu merita sa te duci la vot pentru a justifica lovitura de stat comunista |
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 10:20
Imi plac extraordinar de mult comentariile la expunerile d-lui ioan voda cel cumplit .
Deci , draga Ioan , ai bulversat partile feminine ale "puterii' neprihanite .... Deci , draga Ioan , TU ai o problema ... ... le-ai bulversat , ca ele nu stiu altceva decat ce zice antena trei ...
Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 10:34
De la: revenitu, la data 2012-07-27 10:20:02Imi plac extraordinar de mult comentariile la expunerile d-lui ioan voda cel cumplit . ' straordinar ce patrunzator esti ! nea ion voda cel cumplit este CEL CE SCRIE TOATE COMENTARIILE pe acest topic ,sub numele celor 10-15 clone pe care le are ! deci : don dr. Cucu Ion , vajnic profesionist inca din timpul experimentului de la Pitesti, face ce stie sa faca : sterge si educa mintile cui vrea sa i se lase pe mina ! daca la vremea aia, niste oameni erau adusi cu forta la reeducare, omul de tip nou, basescian, o face cu placere ! bravos, Natiune, halal sa-ti fie ! cu CAPITANUL inainte ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 10:49
Aaaa , am inteles . Deci acest doctor ne sterge noua creeeerele...
Noroc ca altii stie sa isi apere cu dintii pericolul stergerii creerilor si sta cu ochii lipiti pe teveu cu canalu' blocat pe antena trei . Ca aia zice adevaru'... Hai mai feticanelor imbuibate cu gerovital , mai plimbati dreaku ursu' ca rugineste lantu'! Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 11:17
LA PUSCARIE.....BASESCU LA PUSCARIE...
LA PUSCARIEEEEE....BASESCU LA PUSCARIE.....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 13:03
Unde sunteti mai antibasescienilor ?
Cu aia de au semnat desfintarea Justitiei , anaf-ului , diicot-ului, ani-ului ?.... Bai frate , p-astia i-a innebunit frica . Pe ei nu ii intereseaza decat sa scape basma curata . Pai nici o promisiune romanilor de a trai mai bine ? Locuri de munca , revigorarea economiei ( adica industriei , agriculturii) , distruse de Basescu ?? Desfiintarea JUSTITIEI ?? Ba fratilor , dati-mi o palma , ca am halucinatii !! Visez sau e adevarat ?? Pe aia ii sustin astia de zic DA ?? Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 13:12
De la: revenitu, la data 2012-07-27 13:03:07Unde sunteti mai antibasescienilor ? nu e cazu'...daca nimeni nu te fericeste cu-o ploaie de pumni sa te palmuiesti singur...o faci degeaba....PAROL D'ONOR... ninmeni absolut nu a creat nimic dupa '90.....toti au furat ceea ce era deja creat....unii FLOTA...altii IMGB-ul....sau au distrus...in special tot ce tinea de productie industriala...de creatie...MALLURILE sa traiasca ....sa-si faca ei bai de multime cand ne ciuruiesc pe noi astia multii si prosti....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
|
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 13:23
Florine , iti inteleg dezamagirea totala a vietii romanesti pe care o traiesti si o vezi in jurul tau zi de zi . Si inteleg perfect .
Eu doar zic ca e tarzie reactia . Asa incainiti trebuia sa fie romanii cand Ilici le platea salarii compemsatorii ca cica produsele industriei romanesti nu mai sunt competitive ... Sau cand taranul era aburit cu impropietarirea ... la aplicarea legii proprietatii ... Doua scheme comuniste , aplicate in interesul marilor piete libere occidentale ,care raportul calitate-pret al produselor excomuniste romanesti le stateau ca iasca-n gat !! Noroc ca prin agentul vigilent nastase adrian , au gasit un partener de afaceri intelegator !! Ai inteles ceva ?... Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 13:26
Si ala acum , putred de bogat , imbuibat cu banii furati in timpul lungii sale domnii joaca rolul de salvatorul Romaniei , luptand contra tradatorului de tara Basescu , care vrea sa umple ocnele cu sustinatorii ilustrului mare conducator nastase.
Normal Florine ca suntem de rasul LUMII .... Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 13:53
De la: revenitu, la data 2012-07-27 13:03:07Unde sunteti mai antibasescienilor ? "Revenitule", dup� cum se observ� nu �i-ai revenit... Ce s-a �nt�mplat, nu �i-ai luat medicamentele? Raporteaza abuz de limbaj
Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice.
G�oaza este un desert preziden�ial.
"Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
|
|
michaela31nch 90 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 14:01
De la: Dede_for_ever, la data 2012-07-27 10:00:19Plesu:nu schimbi un berbec cu doua gaste! Daca eram EU in locul lui Victor Ponta luam de mult decizia de-a desfinta DNA si CNSAS-ul , despre CCR nu-mi dau cu parerea fiindca nu ma pricep dar celelate 2 institutii sunt doua monstrozitati care nu-si justifica existenta. Sa incepem cu DNA-ul A) DNA Imi amintesc monemtul in care s-a infintat DNA-ul cu surle si trambite in 2000 si ce sperante mi-am pus in ei , deja ii si vedeam inchisi pe marii corupti , marea infractionalitate pusa cu botul pe labe rezolvarea principalelor probleme din justitie, ce vrei ma asteptam la toate schimbarile si imbunatatirile pe care le astepta toata lumea doar aveam in slujba noasta o INTREAGA INSTITUTIE plina de personal supra calificat cu persoane care castiga zeci de mi de lei lunar (ca sa nu fie coruptibili ) iar rezultatul .. UM MARE FSSS !!!!! Azi la 12 ani de la acel eveniment care sunt lucrurile pe care le pot afirma cu certitudine despre DNA ??? 1) Este o institutie care a devenit una dintre cele mai puternice ARME ale PUTERI , cine se afla la putere si cine e persoana care controleaza conducerea DNA (in cazul asta basescu, doar directorii DNA si adjunctii lor au fost NUMITI de acesta, deci recunostinta nu a murit de tot in tara asta, Nu zic ca nu s-a dat un examen pentru post s-a dat dar asta nu inseamna ca candidati nu au avut la dispozitie si grila de raspunsuri ) . Astfel DNA-ul a devenit un fel de Pitbull al puteri (nu garantez ca celelate partide nu l-au folosit la fel cand au fost la putere dar asta nu face decat sa fie un argument in favoarea mea) , daca cineva te supara e OK, pui DNA-ul pe ei si persoana aia revine imediat la sentimente mai bune, o institutie de coercictie oarecum.. 2) Este o institutie unde se pot angaja rude , pile si prieteni ai personajelor politice , oamenii aia au salarii FABULOASE de orinul zecilor de mii de lei FARA A AVEA vre-un rezultat notabil (asta exceptand cele cateva cazuri executate la comanda politica ) , pai daca DNA-ul ar fi fost vre-o firma sau chiar daca ar fi fost o regie autonoma ar fi dat de mult faliment, atat de putin isi justifica activitatea si asta intr-o tara in care TOATA LUMEA FURA si intr-o tara unde care are CEL MAI MARE NIVEL DE CORUPTIE DIN INTREAGA UE... Deci s-o luam babeste, orice reporter si orioce baba de la colt de drum VEDE coruptia si hotia din tara iar personalul asta SUPRACALIFICAT nu-l vede si nici nu-l poate gasi , iar cand il gaseste face un dosar de toata coma .. Pai ce s-ar face bietul DNA daca am fi in una din tarile din vestul europei unde coruptia e aproape inexistenta daca IN ROMANIA UNDE O INTALNESTI LA ORICE COLT DE STRADA NU O POATE GASI (ce sa mai vorbim de masuri luate impotriva ei ) ? Si se mai mira lumea ca militez pentru desfintarea acestei institutii B) CNSAS-ul aceasta institutie la fel ca si Verisoara sa DNA-ul , este un loc unde se castiga bine si se munceste putin si prost . O singura intrebare .. cate cazuri au fost solutionate pana in prezent ? Au trecut 22 de ani de la revolutie , UNDE SUNT MARI TORTIONARI ??? UNDE SUNT TURNATORII PENTRU CARE NII DE OAMENI AU INFUNDAT PUSCARIILE ? va spun eu au disparut dupa cum au disparut teroristi la cativa ani dupa revolutie . unde mai pui ca membri acestor 2 institutii nu raspun in fata nimanui (deci toaca banii romanilor cum taie alti frunze la caini si nu raspund in fata nimanui , ce frumos ... cum pot obtine si eu un job acolo ???) Vreu sa fiu inteleasa NU vreau sa spun ca in societatea ROMANEASCA NU E nevoie de niste institutii care sa se ocupe IN MOD REAL de studierea dosarelor vechii securitati sau de problemele mari coruptii spun doar ca ACESTE INSTITUTII NU SI-AU PREA FACUT PANA ACUM TREABA. Parerea mea e ca e mult mai usor da desfintezi o chestie care in mod evident merge prost si pe care ai incercat zeci de ani s-o peticesti si aici si colo fara nici un rezultat si sa faci o alta noua FARA DEFECTELE AVUTE DE cea de inainte.... HAI DESFINTARE , eu cetateanca Mihaela din cluj napoca cer p[e aceasta cale desfintarea DNA si CNSAS-ului |
|
Fosta membra 9am.ro 471 mesaje Membru din: 23/06/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 14:59
De la: 111dinu, la data 2012-07-27 13:53:43De la: revenitu, la data 2012-07-27 13:03:07Unde sunteti mai antibasescienilor ? Vedeti ce face alcoolul dupa o anumita varsta ?? Daca il cauti acum acasa , revenitu hahaie si priveste crucis ...
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 15:24
De la: revenitu, la data 2012-07-27 10:49:40Aaaa , am inteles . Deci acest doctor ne sterge noua creeeerele... nu te mai lauda cu creeri tai, ca n-ai si de multe ori, citind ce suneai si spui in continuare m-am intrebat CUM Doamne se descurca prostii astia ? care-i taina supravietuirii lor ? si intro zi, mi-a venit raspunsul : ptr. ca nu intra-n coliziune cu urangutanul cu bani la care e angajat ! nu-l contrazice ca nu are cu ce , vorbesc aceeasi limba, se scarpina pe burta la fel, rigiie la fel si-si admira seful de famiglie cu netarmurita admiratie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 15:45
Nu poti sa intri intr-o discutie politica , tu taran de la coada vacii , care urmarind un post de televiziune ce sustine in continuare criminalii democratiei ca principiu, tu taran care nu stii ca la oras in institutii se intra altfel decat cu cizmele pline de noroi si balegar .
Sa o tii langa ca tu stii ceva , ca intelegi ceva , cand falnicii tai idoli care ti-au fost impusi ca lideri fac gafa dupa gafa politica de la alegeri incoace , iar tu ne servesti numai subiecte dictate de politruc.... Nu te vezi ca nu vii intr-o discutie la politic cu nici o idee personala . Cu nici un comentariu personal apropos de subiectul discutiei . Tu o tii langa-danga ce vezi la antena 3 . Si ai pretentie cineva sa DISCUTE cu tine ... Hai mars la colt hahalera nebagata in seama de nimeni , ca acolo iti e locul . Tu nu vezi pe cine sustii? Intelegi ceva din mesajele Uniunii catre liderii tai ? Pai nu , ca singurica stii doar pe unde intra mancarea si pe unde iese . Altceva pentru tine, neindrumata , e o enigma . Hai mamaie dute si fati un ceai ca sa nu te ia palpitatiile care le ai decand ti-a taiat Basescu pensia . SI stai dracu' la oale ca poate reusesti sa faciceva in viata , ca te vad numa' pe forum . Nu ai observat ca te certi singura ? Obsesia nu face parte din atuurile postantilor de aici . Astia care au ramas . Ca restul au renuntat . Pentru ca au inteles inutilitatea discutiei cu un obsedat . Mars ! Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 16:12
exact ce-am spus ,aia ai facut : esti atit de previzibil, urangutanule !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dede_for_ever 271 mesaje Membru din: 25/03/2011 Oras: Cernavoda |
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 16:58
Raspunsul halucinant al lui Mircea Dogaru-
Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), a recunoscut cu nonsalanta acordul incheiat cu USL si �obiectivele imediate� pe care Puterea s-a angajat sa le indeplineasca: �Da, sustinem desfiintarea Curtii Constitutionale, DNA, ANI si a celorlalte institutii inutile care fac santaj politic" Curtea Constitutionala dubleaza Inalta Curte, DNA-ul dubleaza Parchetul General, sunt inutile, sunt niste false instrumente ale democratiei. Curtea Constitutionala nu este decat un instrument politic si este o aberatie sa fie deasupra presedintelui si a Executivului. Daca vom continua asa, ne intoarcem in anii 50, la cea mai pura esenta stalinista� Dovada ca USL vrea sa desfiinteze DNA, CNSAS, ANI si Curtea Constitutionala Dogaru sustine ca USL-ul a inceput d�jà sa puna in practica o parte din obiectivele mentionate in acord: �Suntem peste 50 de asociatii si organizatii care am semnat acest acord. USL si-a dat acordul de principiu pentru toate punctele si urmeaza ca fiecare sindicat si organizatie sa aiba un dialog separat pentru implementarea punctelor pe care le-a propus fiecare. Unele au inceput deja sa fie puse in practica� Intrebat ce crede despre reactia pe care oficialii de la Bruxelles o vor avea fata de aceste obiective, presedintele SCMD s-a dezlantuit la adresa occidentalilor. �Uniunea Europeana este moarta, un spanac de expresie germana manipulat de rusi. Ea s-a indepartat definitiv de obiectivele initiale, cea mai ramas acum din UE nu este decat o adunatura de gangsteri. Noi nu trebuie sa fim slugile lor, pentru ca avem resurse si fara noi nu se poate. De unde atata preocupare? Te pomenesti ca nu mai poate cauta baba Dochia gaina de ou, de atata grija fata de Uniunea Europeana�, ne-a declarat Mircea Dogaru. |
|
Te_Vad_Te_Vad 261 mesaje Membru din: 6/03/2011 Oras: Braila |
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 17:38
Plesu si Antonescu
Eu as defila prin tot Parlamentul Romaniei, printre toti guvernantii Romaniei, cu intrebarea �Ce stii sa faci?�. Si as incepe in primul rand cu domnul Crin Antonescu: �Batrane, ce stii sa faci?� Arata-mi si mie o dexteritate. Stii sa faci un scaun? Stii sa scrii un text de istoric, cum zici ca esti? Arata-mi ceva. Arata-mi ca poti si altceva in afara de clampaneala. Domnul presedinte interimar Antonescu spune ca a ramas repetent fiindca a facut un act de dizidenta. Asta e o impostura. Ideea ca a pierdut un an de facultate ca sa-i dea o lovitura lui Ceausescu e de un comic enorm. Am un prim-ministru care fura un titlu academic si spune ca nu e important si ca e o chestie a lu� Basescu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 17:41
De la: 9am_523, la data 2012-07-27 14:59:06De la: 111dinu, la data 2012-07-27 13:53:43De la: revenitu, la data 2012-07-27 13:03:07Unde sunteti mai antibasescienilor ? pretenas...mai cauta...nu cred ca ti-ai gasit omu' cu care sa vorbesti despre alcool...SCUZE...ca m-am bagat un' nu-mi fierbe galeata...da' cineva care cunoaste trebuie sa vorbeasca...nu toti nechematii...cum esti talica...incearc-o mai subtire c-altfel se rupe....
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 17:46
De la: revenitu, la data 2012-07-27 13:23:03Florine , iti inteleg dezamagirea totala a vietii romanesti pe care o traiesti si o vezi in jurul tau zi de zi . Si inteleg perfect . reactia mea a fost permanent aceeasi...marele demolator care-i poporul roman nu si-a strigat niciodata nemultumirea public...sau chiar daca a facut-o ...a facut-o prin alte guri numite de diversi mahari care aveau interese opuse majoritatii populatiei...
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 17:53
De la: revenitu, la data 2012-07-27 13:26:28Si ala acum , putred de bogat , imbuibat cu banii furati in timpul lungii sale domnii joaca rolul de salvatorul Romaniei , luptand contra tradatorului de tara Basescu , care vrea sa umple ocnele cu sustinatorii ilustrului mare conducator nastase. esti pe-aproape...numa' ca n-ai reusit sa aprofundezi problema indeajuns de mult astfel incat sa ajungi la concluzia justa ca preafericitul nastase a fost scos basma curata prin pomana de numai doi ani de parnaie...cand el merita s-ajunga cel putin cersetor la cap de pod pt.ingamfarea, aroganta si nesimtirea cu care a jefuit acest popor... in alta ordine de idei ...acest proces de demitere a lu' chioru' s-a declansat pe principiu'..de ce sa fure numa' ai tai pt.tine,ai lor si slugoii lor...ajunge...vrem sa ciordim si noi...NE ESTE FOAME...de bani...de putere...si de....LIBERTATE...vezi cazurile NASTASE...PATRICIU....VOICULESCU.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 17:56
ORICUM...ORICE-AR FII ...SI DE ORIUNDE VINE...
BASESCU TREBUIE SA-SI PRIMEASCA PEDEAPSA PT. ,,MERITELE DEMOCRATICE''..DE A-SI FII BATUT JOC DE-O TARA INTREAGA PRIN ABSOLUT TOT CE-A FACUT... PT.CEI CE VOR DORI SA AFLE ,,BENEFICIILE'' ADUSE STATULUI ROMAN DE INFRACTORUL BASESCU LE STAU LA DISPOZITIE.....
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 17:56
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 19:58
Cine mai stie de contrabandistul ajuns la anvers reprezentant al navrom ? ajuns ministru la transporturi a spus;- Romania nu are nevoie de autostrazi./ ajuns presedinte a lanst lozinca ; - Sa traiti bine / si am trait prost . Cine nu a avut dosar la secu / Romania under basescu / un stat prost administrat . dar si mai prost condus . -Romania ajunge cu nepasarea / minciuna . incompetenta si lasitatea trebuie lasata in urma /
|
|
Pace_Voua 311 mesaje Membru din: 4/03/2011 Oras: Fagaras |
Postat pe: 28 Iulie 2012, ora 10:19
BASESCU ESTE OBLIGAT SA FIE IAR PRESEDINTE
S-a ajuns in cea mai bizara situatie.Basescu este aproape obligat sa devina presedinte. Nici un partid,cu exceptia PD-L nu are capacitatea de a propune o personalitate cu samse pentru presedentie. O adevarata SAHARA pol�itica in partidele oligarhice.Trebue sa vina din afara Oprescu,printul,Nati meier si dece nu vadim sau becali. Cu parere de rau trebue sa constatam ca Basescu a devenit azi o adevarata obsesie nationala. Tot ce misca in politica romaneasca se simte umilita si rapid trece la atacuri contra lui Basescu. Basescu este in toate. El este omul care si-a pus in gand sa schimbe o epoca,sa schimbe mesanjul politic creat dupa 1989 si care a scarbit atat de mult pe romani incat acestia fac o adevarata revolutie prin desconsiderarea politicii si pliticienilor-. Sa treaca 20 ani,sa treaca epoca fatidica a lui Brucan si noi sa ne aflam in acelas punct din care am plecat,adica cu mentalitati comuniste,fara nici o capacitate de inovare. iata dece Basescu este peste tot si in toate. Fidelii il admira,a creat din nimic un mare partid prezidential,dusmanii se cutremura si ii viseaza chipul in noptile lor de cosmar. Cel putin inca 5 ani,daca nu mai mult,nu se va putea face politica in Romania decat dupa partitura Basescu. El va lasa tarii efortul eroic al unui om din popor,a unui om modest dar hotarat si decis. Iata dece daca Basescu apare 1 ora la TV actiunea lui este discutata saptamani. Basescu l-a facut pe Nastase sa fie mic si uitati-va acuma la Crin,Printu sau geoana ce mici sunt,aproape neinsemnati. Nimeni din politicienii romani actuali nu se pot compara cu Basescu care pare facut din alt aluat. Deci deztractorii pot vorbi,presedintele fondator Felix poate urzi planuri,totul se surpa atunci cand apare basescu. Sa asteptam alegerile din toamna si sa vedem ce spune si poporul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 471 mesaje Membru din: 23/06/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Iulie 2012, ora 10:49
DUMINICA TOATA TARA LA VOT JOS BASESCU , MAREA TE ASTEAPTA
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2012, ora 14:41
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2012, ora 20:05
Sa-l numim comandant. pe Independenta / sau ma rog pe ce a mai ramas din ea .
|
Postat pe: 28 Iulie 2012, ora 20:05
Sa-l numim comandant. pe Independenta / sau ma rog pe ce a mai ramas din ea .
|
Te_Vad_Te_Vad 261 mesaje Membru din: 6/03/2011 Oras: Braila |
Postat pe: 1 August 2012, ora 09:53
In USL ruleaza filmul �Good-bye, Crin!"
1 August 2012 de GABRIEL BEJAN Despartirea drumurilor politice ale lui Victor Ponta si Crin Antonescu a devenit aproape o certitudine. In timp ce unul dintre liderii USL are totusi mari sanse sa supravietuiasca politic esecului de la referendum, desi a incasat cele mai puternice lovituri in acest razboi, celalalt se apropie de finalul carierei. Paradox? Nicidecum, este doar o situatie obisnuita pentru politica romaneasca. Demersul pentru demiterea lui Traian Basescu a fost o greseala politica majora, pe care USL a facut-o in primul rand din cauza lui Crin Antonescu si Dan Voiculescu. Premierul nu avea practic nici un interes sa intre intr-o batalie care avea din start sanse mici de victorie. In timp ce Ponta isi permitea, vazandu-si pana atunci de guvernare, sa astepte alegerile din toamna, cand, cu siguranta, populatia ar fi legitimat prin vot noua putere din Romania, Crin Antonescu vroia sa primeasca rapid partea sa de intelegere: demiterea lui Basescu, alegeri prezidentiale urmate de victoria plauzibila a liderului PNL. Mai departe, lucrurile au iesit dupa cum se stie: lumea civilizata s-a scandalizat de abuzurile facute de USL, au fost trei saptamani de campanie mizerabila si de-o parte, si de alta, iar duminica trecuta populatia Romaniei a facut ce stie cel mai bine sa faca: a stat acasa. Unii -pentru ca asa le-a zis presedintele sau PDL, altii din convingere, iar cei mai multi pentru ca nu sunt interesati deloc de viata politica din Romania. Referendumul va fi astfel invalidat, chiar daca peste 7,5 milioane de romani au spus ca nu-l mai vor pe Traian Basescu la Cotroceni. Cum se pozitioneaza Antonescu si Ponta fata de acest rezultat? Dupa cum s-a vazut si din reactiile publice de luni ale oamenilor apropiati de Crin Antonescu, peste tabara liberala s-a prabusit cerul. Luni, Varujan Vosganian i-a facut cu ou si cu otet pe cei care au stat in casa duminica, aruncand vina esecului pe unguri si pe romanii �tupilati". Marti, Relu Fenechiu si Cristian Adomnitei si-au dat de-misia din conducerea partidului. La sedinta USL, Crin Antonescu ar fi cerut sa se mearga cu orice pret mai departe cu demersul pentru demiterea presedintelui, una dintre variantele luate in calcul fiind de-a dreptul dispe-rata: o noua suspendare in Parlament pe motiv ca Basescu a cerut boicotarea referendumului! Cealalta solutie ar fi fortarea Biroului Electoral Central sa ia in calcul la numarul cetatenilor cu drept de vot datele (provizorii) ale ultimului recensamant, care arata ca ar fi vorba despre 16,5 milioane, si nu 18,3 milioane, numarul oficial in baza caruia s-a organizat referendumul. La aceeasi sedinta insa, Victor Ponta ar fi raspuns raspicat ca nu este dispus sa mearga mai departe. �Nu vom organiza un nou referendum. Nu ma intrebati pe mine ce face Parlamentul, dar nu cred ca o mai luam de la capat", a fost reactia oficiala a premie-rului. De altfel, in tabara PSD lucrurile par sa se fi linistit. Cu exceptia lui Liviu Dragnea (care, in primul rand, are un interes personal legat de plecarea lui Basescu de la putere), pesedistii par sa se fi resemnat cu esecul. Evident ca renuntarea lui Ponta la batalie poate fi pusa in contextul altor intrebari vehicu-late in ultimele zile: de ce organizatii PSD din tara care au obtinut scpruri foarte bune la locale au avut rezultate atat de modeste la referendum?; de ce de ministrul de Interne (PSD) Ioan Rus, care a organizat scrutinul de duminica, nu s-a gandit de doua ori atunci cand a anuntat ca numarul romanilor cu drept de vot este 18 milioane, desi a fost avertizat ca acest numar nu este real si ca din acest motiv referendumul are toate sansele sa nu fie validat? etc. Chiar daca, sa zicem, toate aces-tea nu sunt decat speculatii, este insa evident ca acum Ponta ar avea doar de castigat daca renunta la demersurile pentru schimbarea lui Traian Basescu inainte de termen: are un guvern pe mana, sustinerea (aparenta) a 7,5 milioane de romani si o imagine externa suficient de sifonata de scandalul plagiatului pentru a mai suporta si alte lovituri. Si, mai mult decat atat, anturajul presedintelui nu pare a fi totusi o afacere atat de pagu-boasa daca tinem seama de contractele de milioane de euro pe bani publici incheiate de firma cumnatului lui Victor Ponta in asociere cu afaceristii de la Golden Blitz, cunoscuti ca apropiati ai lui Basescu si ai Elenei Udrea, dupa cum a dezvaluit recent Romania libera. Pentru Crin Antonescu insa drumurile politice par a fi aproape inchise. Nu va mai dura mult si liberalii ii vor cere soco-teala pentru esecul demersului de duminica. Demers dorit pro-babil cu adevarat doar de un numar mic de oameni din PNL. |
|
|
|

nea ion voda cel cumplit este CEL CE SCRIE TOATE COMENTARIILE pe acest topic ,sub numele celor 10-15 clone pe care le are !
Cine mai stie de contrabandistul ajuns la anvers reprezentant al navrom ? ajuns ministru la transporturi a spus;
- Sa traiti bine / si am trait prost .
Romania under basescu / un stat prost administrat . dar si mai prost condus .
-Romania ajunge cu nepasarea / minciuna . incompetenta si lasitatea trebuie lasata in urma /