Info
x
Presedintele basescu:drumul cu spini al unui mare reformator
|
Gandirea_Politica 259 mesaje Membru din: 5/03/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2011, ora 18:49
Apocalipsa valorilor: Mircea Cartarescu despre noua �partinitate� si anti-intelectualism
Vladimir Tismaneanu Mult timp am crezut ca victoria cea mai importanta obtinuta in urma caderii comunismului a fost libertatea presei. Nimic nu detesta regimul mai mult decat gandirea libera. Un text al lui Lenin se intitula rau-prevestitor: �Despre presa de partid si literatura de partid�. Pentru bolsevici, partinitatea, adica partizanatul, acceptarea oarba a �liniei partidului�, prima asupra oricarei inclinatii catre obiectivitate. A fi tendentios de dragul cauzei era privit drept un merit, o reala virtute. �Iubesti poporul?� intreba maniacal politrucul Traian Selmaru in anii 50 si adauga ritos: �Daca iubesti poporul, vei sti cum sa scrii�. Noua partinitate cere ura pentru proiectele legate de Traian Basescu, orice ar spune, orice ar face acesta, dincolo de argumente empirice, prin mistificari, distorsiuni, imprecatii, interjectii si incantatii. Aici nu este vorba de un personaj politic, deci unul fatalmente failibil, ci de ostilitatea fata de o viziune de renovare a spstiului public si a societatii romanesti in genere. Cine nu participa la ritualurile de infierare este catalogat imediat drept� Cele patru reguli de supravietuire in comunism, suna un banc faimos, erau: 1. Nu gandi. 2. Daca gandesti, nu vorbi; 3. Daca gandesti si vorbesti, nu scrie; 4. Daca gandesti, vorbesti si scrii, sa nu fii surprins� Ei bine, ultimii ani m-au facut sa ma intreb cum a fost posibila metamorfozarea unei prese vibrante, cu profesionisti reali, multi trecuti prin stagii de pregatire jurnalistica in Occident, in negatia a ceea ce-ar trebui sa fie un ziarist onest. Ma voi opune intotdeauna oricarei ingradiri a libertatii de expresie, voi lupta pana la capatul zilelor mele pentru acest drept si pentru celelate libertati castigate cu atatea sacrificii. Dar nu pot sa nu remarc cum, in Romania, controlul quasi-monopolist al unor trusturi de presa asupra mijloacelor de informare a avut efecte perverse. Eram in tara in iulie, urmaream emisiuni pe canalele dominante private si ma intrebam unde s-a refugiat simtul rusinii? Cum este posibil pe oameni pe care ii cunosc de ani de zile sa se preteze la asemenea mascarade sinistre? Este ceea ce numin, Mircea Mihaies si cu mine, in volumul nostru aparut la Curtea Veche (�O tranzitie mai lunga decat veacul, Romania dupa Ceausescu�) orbirea voluntara. Ca si Mircea Cartarescu, cred ca aceste campanii isterizante au avut ca principal scop, dar si ca efect, amutirea vocilor critice la adresa coruptiei, a mostenirilor securisto-comuniste, bagatelizarea si denigrarea optiunilor pro-occidentale si pe linia statului de drept. S-a nascocit o expresie stigmatizanta, �intelectualii lui Basescu� pentru a-i prezenta pe cei care au refuzat si refuza inregimentarea pro-USL (mai devreme pro-PNL si pro-PSD) drept inamici publici. Autonomia de gandire a fost si este defaimata drept servitute, obedienta, lichelism, pupinism, sinecurism etc S-a organizat in chip sistematic ceea ce Dan Tapalaga numeste bulversarea valorilor. A fi decent, a te exprima onest, a verifica informatiile prin cel putin doua surse, toate aceste minime, dar indispensabile imperative ale unui jurnalism decent, au ajuns sa fie privite drept aberatii. Insultarea intelectualilor a devenit un fel de sport favorit pe diversele canale media, nemaivorbind de miseriile proferate pe varii forumuri (citit unele din reactiile pestilentiale la articolul din EvZ). te-ai astepta ca organizatii specializate in asanarea vietii publice sa reactioneze cu promptitudine. Din pacate, chiar pe site-ul uneie dintre acestea am citit informatii suprarealiste despre un volum academic publicat in SUA. Am incercat sa raspund, am trimis mesaje printr-un cunoscut ziarist, tacere totala. In chip ironic, am obtinut de la �Realitatea� ceea ce nu pot obtine din zone pe care le consider apropiate ca valori. Pe scurt, daca ai fost taxat drept �intelectual al lui Basescu�, se poate spune despre tine absolut orice. Contextul nu mai conteaza, cuvintele iti sunt rastalmacite, desfigurate, intoarse pe dos. Sudalma cea mai josnica este considerata mod de adresare legitim. Numele iti este schilodit. Ti se servesc poveti intelepte gen �Cine seamana vant, culege furtuna�. Insinuarea este privita ca sofisticare, calomnia drept acuratete, limbajul trivial drept franchete, iar inventarea de citate drept eruditie academica. (VT) SENATUL EVZ: Peisaj dup� isterie de Mircea Cartarescu �n ultimii ani am asistat, ca principal fenomen al vie�ii noastre na�ionale, la pervertirea presei �i a televiziunilor. �n loc ca ele s� fie fabrici de informa�ie �i de procesare a acesteia �n spiritul adev�rului �i al decen�ei, ele au devenit suporturi pentru minciun�, calomnie, def�imare, atacuri �i campanii purtate �n spiritul relei credin�e �i-al relei voin�e, al transform�rii inten�ionate a albului �n negru �i-a negrului �n alb. Fenomenul transform�rii aproape �n �ntregime a presei �de calitate� �n pres� de partid, a asmu�irii sale �mpotriva adversarilor sub deviza re�nnoit� �totul pentru front, totul pentru victorie�, a dep�it �n gravitate chiar �i tabloidizarea presei, de care s-a vorbit �n trecut at�t de mult. �i fenomenul merge mai departe pe m�sur� ce ziarele se �mpu�ineaz�, emisiunile de televiziune se radicalizeaz� �i alegerile se apropie. Dispari�ia locurilor �n care, tradi�ional, ziari�tii �i puteau exprima liber p�rerile, �ngustarea �i radicalizarea rubricilor de opinie au dat na�tere la fenomenul vinderii con�tiin�elor, al aservirii punctelor de vedere ale ziari�tilor politicii ziarului sau televiziunii care-i hr�ne�te. Sclavi de pres� au existat �i �nainte, dar ast�zi, cum au ar�tat-o limpede stenogramele lui V�ntu �i alte surse, fenomenul cunoa�te o extindere f�r� precedent, dincolo de orice limit� a demnit��ii umane. Cunoa�tem cu to�ii ce se petrece pe canale de televiziune renumite deja prin circul de maxim prost-gust reiterat la nesf�r�it, �n emisiuni unde se url�, se spumeg�, se �njur�, se acuz� f�r� cele mai ne�nsemnate argumente. Cunoa�tem partide care �i-au asigurat fidelitatea acestor canale prin alian�e imunde. �tim c� nici cei mai importan�i oameni de cultur� �i g�nditori pe care �nc�-i mai avem printre noi nu scap� injuriilor celor mai incredibile. Asist�m neputincio�i la �tergerea grani�elor dintre competen�� �i incompeten��, dintre adev�r �i minciun�, dintre valoare �i pseudo-valoare. Presa de investiga�ie, alt�dat� eroic�, a ajuns pres� de dela�iune. Pentru ca acest lucru s� devin� posibil, a fost nevoie mai �nt�i s� se �nchid� gura intelectualilor. Niciodat� anti-intelectualismul presei n-a fost mai puternic dec�t azi. Anul acesta au murit �apte scriitori importan�i, �ntre care doi mari scriitori. N-a aflat nimeni. Aproape c� nu mai exist� rubrici de cultur� �n ziare (iar unde exist�, ele sunt dedicate fenomenelor gen Lady Gaga). Bun� parte dintre cei mai cunoscu�i intelectuali de la noi sunt pu�i la col� pe coji de nuc� de ultimii agrama�i �i, profit�ndu-se de pervertirea principiului libert��ii presei, sunt insulta�i zilnic, concertat, deliberat, cu scopul intimid�rii lor, al scoaterii lor de pe scena artistic� sau politic�. Acest proces e �n curs de desf�urare �i are o mare eficien��. Pu�ini dintre ei �i sus�in �nc� p�rerile �n mod public. Peisajul vie�ii noastre spirituale este �n momentul acesta asemenea unui c�mp de lupt� �n care nu mai exist� nici �nvin�i, nici �nving�tori, ci numai cadavre. O otrav� puternic� �i afecteaz� pe beligeran�i: radicalizarea ideologic� la unii, tic�lo�irea interesat� la al�ii, am�ndou� deodat� la foarte mul�i. Ce speran�� de resurec�ie s� mai avem, c�nd mul�i dintre cei tineri sunt �nc� �i mai amorali dec�t predecesorii lor? Pentru textul complet: www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-peisaj-dupa-isterie-942329.html |
|
Gandirea_Politica 259 mesaje Membru din: 5/03/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2011, ora 18:59
Cred ca articolul de mai sus trebuie citit cu mare atentir.
Nu s-a facut revolutie pentru a inlocui pe Roler si Ceausescu cu Crin-imparatul rosu sau cu infantilul ponta,ambii cutiile de rezonanta ale lui Iliescu si Nastase penalul. Cititi articolul de mai sus si ve-ti vedea spre ce ne indfreapta Antenele lui8 fel�ix si Realitatea lui Vantiu. De altfel aceste posturi TV au inlocuit total PSD si PNL care nu au nimic de spus decat ceea ce Felix le dicteaza. vezi madam Gabi ca nu ai putut sa raspunzi ce doresti mata dupa alegeri pentru tara ci ca o goparna hodorogita ne spui ce rau este Basescu si cat sufere poporul. ASsa om-asa gandire! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Pace_Voua 311 mesaje Membru din: 4/03/2011 Oras: Fagaras |
Postat pe: 19 August 2011, ora 19:09
Elena Udrea i-a trimis o scrisoare deschisa lui Dan Voiculescu: "Va cer imperativ sa incetati urmarirea, intimidarea si provocarea familiei mele"
de V.C. HotNews.ro Joi, 18 august 2011, Elena Udrea Foto: Agerpres Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a postat pe blogul personal o scrisoare deschisa adresata lui Dan Voiculescu pe care il acuza ca de doua saptamani "subordonatii" sai ii "hartuiesc rudele, pana si pe cele mai indepartate". "Stiu, domnule Felix, ca va este foarte greu sa va dezobisnuiti de manevrele securistice pe care le-ati utilizat cu atat succes in afaceri si politica, insa este trist ca ii invatati acelasi lucru si pe mai tinerii dumneavoastra subordonati. Faptul ca dumneavoastra ati ales sa va turnati rudele de sange la Securitate in timpul regimului comunist este reprobabil si nu poate fi folosit ca exemplu de buna practica in relatiile familiale", scrie Udrea pe blog. Redam mai jos textul integral al scrisorii adresate de Elena Udrea lui Dan Voiculescu: "Inteleg ca atasamentul si implicarea dumneavoastra in promovarea nobilelor idealuri ale USL nu cunoaste limite, insa ultimele actiuni pe care oamenii platiti de dumneavoastra le-au intreprins sunt descalificante. De doua saptamani, subordonatii dumneavoastra imi hartuiesc rudele, pana si pe cele mai indepartate, fapte pe care le calific drept degradante si care depasesc limita bunului simt. Cand am intrat in politica, mi-am asumat personal toate riscurile aferente. Familia mea (mama, fratele, cumnata, copiii lor si celelalte rude) a stat departe de viata publica, membrii familiei neavand functii publice si servicii platite de la stat. Prin urmare, membrii familiei mele nu au de ce sa fie hartuiti de asa-zisi jurnalisti. Stiu, domnule Felix, ca va este foarte greu sa va dezobisnuiti de manevrele securistice pe care le-ati utilizat cu atat succes in afaceri si politica, insa este trist ca ii invatati acelasi lucru si pe mai tinerii dumneavoastra subordonati. Faptul ca dumneavoastra ati ales sa va turnati rudele de sange la Securitate in timpul regimului comunist este reprobabil si nu poate fi folosit ca exemplu de buna practica in relatiile familiale. Sa loviti in mine este una, dar sa loviti in membrii familiei mele doar pentru a incerca sa ma discreditati demonstreaza josnicia de care dati dovada. Am observat ca nu va dati in laturi de la a minti, a dezinforma, a truca, a manipula, insa provocarea directa a rudelor mele este ultima treapta pe care o puteati parcurge inainte de a ne agresa fizic pe mine si pe membrii familiei mele. Parintii mei m-au crescut in spiritul unitatii si grijii fata de familie. Pentru mine, familia e un lucru sfant si asa va ramane, indiferent de presiunile pe care oameni lipsiti de caracter si imaginatie le-ar exercita asupra noastra. Va cer imperativ sa incetati urmarirea, intimidarea si provocarea familiei mele. Este vorba de oameni obisnuiti, cu reactii normale, care nu au exercitiul securistic al disimularii si care nu isi doresc altceva decat sa traiasca in liniste, departe de camerele de luat vederi. Domnule Voiculescu, stati departe de familia mea si nu incercati, prin tehnici care v-au consacrat ca turnator, sa continuati sa distrugeti vieti si destine!" Potrivit Antena 3, o echipa de jurnalisti a postului de televiziune ar fi fost injurata si atacata, joi dimineata, de catre Adrian Valentin Udrea. Postul de televiziune sustine ca Adrian Valentin Udrea ar fi "fratele secret" al ministrului Elena Udrea. |
|
Fosta membra 9am.ro 406 mesaje Membru din: 24/07/2011 |
Postat pe: 19 August 2011, ora 19:25
De la: Gandirea_Politica, la data 2011-08-19 18:59:56Cred ca articolul de mai sus trebuie citit cu mare atentir. Gandirea....m�t�lu�� este cam seaca bazatape un citat (din pacate neconcludent),despre scris...o pun pe dorinta de a posta mai repede .Base ..e la sfasitul mandatelor asa ca nu el este problema. Care este legatura cu Roler?Cred ca ati vrut sa scrieti Roller(Mihail) un sinonim ...al domnului Tismaneanu(pardon Tismenitki) PS.Roller s-a sinucis prin '58 asa ca nu stiu ce relatie are cu "revolutia"?Tismaneanu are ....si taticu sau...si ...bun exemplul! Sunteti ....sigur/a ca poporul este fericit?Base s-ar putea sa fie....
Raporteaza abuz de limbaj
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
|
Postat pe: 19 August 2011, ora 19:28
De la: Pace_Voua, la data 2011-08-19 19:09:50Elena Udrea i-a trimis o scrisoare deschisa lui Dan Voiculescu: "Va cer imperativ sa incetati urmarirea, intimidarea si provocarea familiei mele" Posibil ca astia fac copii......multi
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
|
Fosta membra 9am.ro 875 mesaje Membru din: 12/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 August 2011, ora 19:42
De la Pace_Voua:
.............................................................................................................................................. Potrivit Antena 3, o echipa de jurnalisti a postului de televiziune ar fi fost injurata si atacata, joi dimineata, de catre Adrian Valentin Udrea. Postul de televiziune sustine ca Adrian Valentin Udrea ar fi "fratele secret" al ministrului Elena Udrea. Nu e secret ci doar ca nu-l recunoaste dar e in adevar frate pentru ca sotia lui a recunoscut ca ii este cumnata, ca lucreaza si la Biroul din parlament al lui Udrea dar neremunerata! Ce nu s-a spus e doar faptul ca acesta cumnata lucreaza efectiv din moment ce nu ajungi la ea decat cu programare! Si... cine e secretar executiv al PDL de sector? Eu nu stiu de ce se mai ofuscheaza cand ceea ce e adevarat nu poate fi si minciuna in acelasi timp! Se vede treaba ca cele doua televiziuni ii incurca mult ca altfel nu s-ar mai afla nimic din toate hotiile si injuriile lor! Am deveni ca intr-un vers religios: "O singura turma si-un singur pastor"! Nu poti fi chiar atat de neincrezator in niste imagini! Adevarul e ca odata Madalin Voicu a spus ca e suparat ca nu-si recunoaste pedigee-iul ori fratele ei tocmai ca nu si-l poate ascunde! Raporteaza abuz de limbaj
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 19 August 2011, ora 20:43
De la: Pace_Voua, la data 2011-08-19 19:09:50Elena Udrea i-a trimis o scrisoare deschisa lui Dan Voiculescu: "Va cer imperativ sa incetati urmarirea, intimidarea si provocarea familiei mele" Te ruga sa ne povestesti si cum madam udrea cistiga in instanta procesul princare primarul basrscu traian sa repartizat casa din mihaileanu////////////////////////////////// |
|
Postat pe: 19 August 2011, ora 20:49
De la: Silver9AM, la data 2011-08-17 20:14:03De la: 9am104796, la data 2011-08-17 19:51:59 Reforma basesciana rahat cu apa rece................................................... -Intoxicatule .ce bine ti sta.............................
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2011, ora 21:00
De la: _galina_, la data 2011-08-19 19:42:37De la Pace_Voua: Mai galina, nu va inteleg! Si daca este asa, care este problema? Ce infractiune s-a comis? Daca in loc sa aduca un strain pe post de consilier, a adus-o pe cumnata'sa, unde este problema? Scrie undeva ca trebuia sa organizeze examen, era un post public asta si trebuiau respectate nu stiu ce norme? NU, iti angajezi pe cine vrei, ca si consilier! Incetati frate sa va mai comportati asa, in loc sa va vedeti de problemele voastre, voi va bagati unghia in gat si va distrugeti sanatatea, consumandu-va aiurea in tramvai. Nu este departe de adevar zicala aia cu cainele care moare de drum lung... Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 19 August 2011, ora 21:02
De la: 9am104796, la data 2011-08-19 20:43:20De la: Pace_Voua, la data 2011-08-19 19:09:50Elena Udrea i-a trimis o scrisoare deschisa lui Dan Voiculescu: "Va cer imperativ sa incetati urmarirea, intimidarea si provocarea familiei mele" Lady Gogule, ma exasperezi! Inca o data te rog, sa nu cumva sa faci lectii cu nepotii, ca le distrugi viitorul!
|
|
Postat pe: 19 August 2011, ora 21:25
Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi odata. Tot vechi
|
|
Postat pe: 19 August 2011, ora 21:29
De la: Black_Friday, la data 2011-08-19 21:00:41De la: _galina_, la data 2011-08-19 19:42:37De la Pace_Voua: Eu am comentat doar faptul ca Elena s-a simtit jignita ca si cum nu l-ar recunoaste si am cimentat adevarul! Chiar nu am nimic de comentat din punctul tau de vedere. Am adus argumente si atat! Si apoi la cate lucruri se intampla in tara asta ar fi ultimul care m-ar deranja. Dar de ce subtilitatile? Nu asa sunt ei invatati? Si te rog lasa "indicatiile pretioase" care oricum le-am primit dar sa stii ca nu-mi bag unghia in gat! Unghiile mele sunt roase de munca si deci chiar nu as avea cu ce in cazul ca as dori... Cat priveste sanatatea, cred ca sunt cea mai in masura sa ma resimt in cazul ca m-as sufoca!Eu am citit textul de la Pace_Voua si l-am completat. Ce te-a deranjat atat de tare de incerci sa ma scoti pe tusa? Mie cand nu-mi convine ce scrie cineva si nu am argumente sa-l combat, merg mai departe! Cat priveste proverbul as putea sa ti-l intorc dar nu vreau. Daca scriam ca iata! Basescu a dres busuiocul cu ocazia ultimelor aparitii... Zau daca poti sa ma indrepti dar de evitat, eventual, ai putea. Dar de interzis, ce sa zic? A fost cineva "odata" care a scris :"ori ea, ori eu" Si a fost "ori eu", adica ea a plecat! Nu din cauza mea ci pentru ca nu prea mai avea ce scrie nici macar pentru a enerva pe cineva! Raporteaza abuz de limbaj
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2011, ora 21:32
De la: chillywilly, la data 2011-08-19 21:25:20Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi odata. Tot vechi cand nu ai nici o parere pertinenta sau o tii de-a puia gaia ca esti zeus al politichiei dambovitene si gasesti prosti sa te pupe si sa te laude e bine sa te duci neaparat intr-o vizita prelungita printr-o ,,scoala de vara'' la una din ,,casele de vacanta'' gen socola,spit. 3x3,balaceanca etc.
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2011, ora 22:01
De la: Silver9AM, la data 2011-08-17 13:47:50 Corcodel,am o nelamurire si decat sa gresesc,mai bine te intreb ,poate m-a lamuresti....Nu exista o discutie in acest sens . Dupa cum suntem obisnuiti DD bate campii pentru ca electoratul lui nu prea le are cu memeorarea, asa ca poate minti la nesfarsit. Partidul Verde se afla in discutii cu Partidul Ecologist dar si acolo sunt ceva probleme intrucat nu dorim sa fuzionam doar de dragul unor posturi poate disponibile in eventualitatea trecerii pragului electoral. Si la PE sunt oameni care au facut din partid o fabrica de produs banuti si chiar daca nu ma crezi totusi Mugur are coloana vertebrala si va prefera sa ramanem noi asa cum suntem decat sa ne transforman in remorca vreunui partid. Pana acum imi place modul in care Mugur ne reprezinta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2011, ora 22:15
De la: vasile_vali, la data 2011-08-17 15:07:47Domnule V, incerc sa inteleg interesanta dumneavoastra postare si sincer singurul argument pentru care va admir este curajul de care dati dovada intr'o necunostiinta de cauza crasa iar fptul ca sunteti idiot nu mai conteaza! |
|
Steaua_Dreptatii 370 mesaje Membru din: 11/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2011, ora 07:14
USL, pepiniera generalului Oprea
de ANDREEA NICOLAE �n Parlament, UNPR, condus� de ministrul Gabriel Oprea, a �rupt" 30 de senatori �i deputa�i de la PSD �i PNL. �n teritoriu, �n doar o lun� �i jum�tate, UNPR a str�ns peste 30 de primari de comun�, doi primari �i trei viceprimari de municipii, precum �i aproape 200 de consilieri locali. Cele mai recente �achi��zi�ii" ale UNPR sunt �n jude��ul Bac�u, jude� colorat �n ro�u (PSD) dup� alegerile locale din 2008, cu excep�ia municipiului Bac�u, unde a ie�it �nving�tor liberalul Romeo Stavarache. De aici, UNPR i-a racolat pe primarii comunelor D�miene�ti, Bere�ti-Bistri�a, Luizi-C�lug�ra, P�rjol �i R�chitoasa, care vor da la alegerile locale din 2012 lista PNL pe cea a UNPR. Cu doar o zi �n urm�, Uniunea anun�a, cu surle �i tr�mbi�e, �nregimentarea a trei primari din S�laj �i unul din Gorj, ambele jude�e fiind, de asemenea, considerate fiefuri ale PSD. Apoi, merg�nd un pic mai �n urm�, acum zece zile, UNPR anun�a c� a convins trei viceprimari de municipiu (Cosmin Cristian Costa �i Marcel Morar, viceprimarii din Deva, respectiv, Robert Dan, viceprimar �n Hunedoara) �i 185 de consilieri locali s� �l urmeze pe Mircia Muntean, exclus din PNL �i �nscris �n Uniune. Lista primarilor ale�i pe listele PSD sau PNL �i trecu�i la UNPR �n ultima lun� �i jum�tate este completat� de zece primari din Dolj, 11 primari din Olt, doi din Maramure� �i doi din Ilfov. Ca s� nu mai spunem de primarul �n func�ie Neculai On�anu, anun�at deja de UNPR drept candidat la Prim�ria Capitalei. O men�iune special� merit� a fi f�cut� cu privire la jude�ul Olt, unde PSD a pierdut �i trei parlamentari. Senatorul Ion Toma - poate cel mai cu �greutate" dintre to�i, dat fiind c� era �eful PSD Olt �i vicepre�edinte al PSD - a fost exclus ca urmare a apropierii de Mircea Geoan�. �n total, din 2009 �ncoace, PSD �i PNL au pierdut �n favoarea UNPR �i a PDL 30 de senatori �i deputa�i, din 20 de jude�e. Asemenea lui Toma, unii dintre ace�tia au de�i�nut func�ii de conducere �n filialele locale (de pild�, Eugen Nicolicea la PSD Mehedin�i, Vasile Soporan la PSD Cluj, Liviu C�m�panu la PNL Boto�ani sau Dan Ilie Morega la PNL Gorj), drept pentru care este posibil ca apro�pi���a�i ai acestora s� se al�ture UNPR pe m�sura apropierii alegerilor. Ar putea urma Gorjul �i Arge�ul Cifrele men�ionate rezult� din anun�urile oficiale f�cute de liderii UNPR. �n realitate, cifrele sunt mai mari dat fiind c� unii primari �i consilieri locali sunt �nc� �n negocieri sau ezit� s�-�i schim�be public apartenen�a pentru a nu-�i pierde mandatul. De pild�, negocieri intense poart� reprezentan�ii UNPR �n jude�ul Gorj. Sunt viza�i cinci primari PSD �i �cam �apte-opt" de la PNL, dup� cum spune ex-liberalul Dan Ilie Morega, intrat recent �n UNPR. Apoi, �n Arge�, fostul ministru al PSD Georgiu Ging�ra�, actualmente pre�edinte UNPR Arge�, sus�ine c� ar fi fost contactat de trei primari �i 18 consilieri locali, care-�i preg�tesc schimbarea de partid spre sf�r�itul anului. Fondurile de la Guvern, argument? Aproape invariabil, din comunicatele UNPR �n care se vorbe�te de �nscrierea �n partid a unor fo�ti social-democra�i sau liberali, afl�m c� nou-veni�ii consider� c� �UNPR este singurul partid care ofer� garan�ia seriozit��ii, a com�peten�ei �i a responsabilit��ii", iar proiectele promovate de Uniune ar fi �importante pentru cet��enii localit��ilor pe care le conduc, pentru interesul na�ional, pentru rom�ni �i pentru Rom�nia". To�tu�i, nu putem s� nu remarc�m, la o privire mai atent� pe cea mai recent� hot�r�re (nr. 649 din 22 iunie 2011) prin care Guvernul Boc a alocat sume din Fondul de rezerv�, c� aproape to�i �dezertorii" din PSD �i PNL au primit bani din �pu�culi�a" Executivului. Cea mai mare sum� o g�sim �n dreptul ora�ului Voluntari, condus de Florentin Pandele: 1.450.000 lei. Mai mul�i bani dec�t alte comune au fost direc�io�na�i �i c�tre primarii din Ple�oiu, G�neasa, C�lui �i D�neasa din jude�ul Olt. Primii trei au beneficiat de c�te 50.000 lei, �n timp ce ultimul a primit 170.000 lei. Cei patru primari aveau s�-�i anun�e explicit inten�ia de a candida pe lista UNPR pe 12 iulie. Tot la �nceputul lunii iulie �i-a declarat dorin�a de a trece la UNPR, pentru un nou mandat, primarul municipiului Calafat, Mircea Gu��. Prin HG 649/2011, institu�ia pe care acesta o conduce a primit 50.000 lei, adic� de cinci ori mai mult dec�t municipiul Mangalia. Din cinci primari anun��a�i joi c� vor candida din partea UNPR, patru au fost beneficiari ai HG 649/2011. Este vorba de edilii comunelor Bere�ti-Bistri�a (70.000 lei), Luizi-C�lug�ra (70.000 lei), P�rjol (90.000 lei) �i R�chitoasa (50.000 lei). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Steaua_Dreptatii 370 mesaje Membru din: 11/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2011, ora 07:20
Dl.Tariceanu isi va reface viata pentru a 5-a oara
B�sescu: C�lin Popescu T�riceanu a fost un prim-ministru catastrofal, n-a avut nici urm� de caracter C�lin Popescu-T�riceanu divor�eaz� pentru a patra oar� Pre�edintele Traian B�sescu a afirmat mar�i c� liberalul C�lin Popescu T�riceanu a fost un prim-ministru "catastrofal", un om f�r� urm� de caracter, care "a guvernat cu o furie extraordinar� �mpotriva viitorului Rom�niei", potrivit NewsIn. Afirma�ia a fost f�cut� �n contextul �n care pre�edintele a povestit despre discu�iile PDL-PNL dup� ultimele alegeri parlamentare, moment la care liberalii au cerut func�ia de prim-ministru. "Iar eu, care avusesem lec�ia lui T�riceanu (...) Am fost extrem de corect cu liberalii �i cu T�riceanu, le-am dat func�ia de prim-ministru (�n 2004, �n Alian�a DA - n.r.). Care a fost rezultatul? La scurt timp, domnul T�riceanu sus�inea cu toat� t�ria suspendarea pre�edintelui. P�i cum s�-i mai fi dat lui T�riceanu, care a �i dus finan�ele publice �n catastrof�. T�riceanu a fost un prim-ministru catastrofal, n-am mai reu�it s� spun acest cuv�nt despre niciun alt prim-ministru", a spus B�sescu, reiter�nd c� Adrian N�stase a fost �n schimb un premier bun. "T�riceanu a guvernat cu o furie extraordinar� �mpotriva viitorului Rom�niei. S� ai asemenea cre�tere economic� �i s� faci deficit bugetar 5,4% este... 9 miliarde de euro s� �mprumu�i ca s� dai pomeni electorale este de neconceput. �n condi�iile �n care eu mergeam la Bruxelles �i era comisar domnul Almunia �i-l averiza continuu pe Varujan Vosganian c� a derapat. Au ascuns toate scrisorile astea �i au f�cut ce au f�cut", a explicat B�sescu de ce nu l-a mai vrut ca premier pe T�riceanu. "�n primul r�nd c� a distrus echilibrele macro-economice ale ��rii, �n al doilea r�nd pentru c� nu a avut nici urm� de caracter. O fi frumos, o avea papion, o fi admirat, dar c�nd vine vorba de caracter...", a ad�ugat pre�edintele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2011, ora 10:39
De la: Gandirea_Politica, la data 2011-08-19 18:59:56Cred ca articolul de mai sus trebuie citit cu mare atentir. Ciucitule, mai schimba, draga, pozitia ca vad ca te doare mintea .... Nu pot sa-ti spun decit ca Oricine va veni dupa Basescu va avea de dus o lupta imensa : o data cu datoriile de miliarde lasate de voi si a doua oara cu Demonetizarea Politicii si a vietii sociale, a Statului, a inst. statului , a respectului fata de inst. presedentiei coborita de dragul tau Basescu la nivel de circiuma....acus' ,saracu', ce sa faca , asta stie ,asta-i place si acolo ,in sfirsit se simte binesi la locul lui si nu intre stabii lumii ,care-l trateaza exact ca pe un chelner ! deci, in concluzie : imi doresc ca RO sa intre-n normal....avem cam tot ce ne trebuie sa fim ce-am fost si un pic pe de'asupra , de'am avea si un Presedinte constient de Responsabilitatea pe care destinul i-a dat-o ....iar ce'o mai fi peste 3 ani, in 2014 ?! cine poate stii ,ca n-aduce anu' ce-aduce ceasu ' ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 August 2011, ora 10:54
De la: Steaua_Dreptatii, la data 2011-08-20 07:20:30Dl.Tariceanu isi va reface viata pentru a 5-a oara cind iti spui "steaua dreptatii " si maninci cu polonicul , atunci chiar ca ajungi de rahat ! din ce-ai postat tu NU reiese CE LEGATURA e intre prima fraza ,aia cu Tariceanu care-si reface viata si ce zice Bas' despre el ! care-i Legatura ? si, ce sa mai zic de comentariul omului mic, strimb, sui , chel si sasiu ? lacom, betiv si curvar si bolnav de putere ? mare om- mare caracter, ce sa zic !
|
PDL 981 mesaje Membru din: 6/09/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 20 August 2011, ora 14:56
De la: gabigabi, la data 2011-08-20 10:54:56De la: Steaua_Dreptatii, la data 2011-08-20 07:20:30Dl.Tariceanu isi va reface viata pentru a 5-a oara Scumpete, Este clar ca urasti pe multi daca nu pe toata lumea. Repet intrebarea colegilor mei:ce pui in schimb,cine trebue sa ia conducerea din 2012. hai nu fi timida. daca distrugi si urasti tot apoi pe cine iubesti. Asta vrem sa stim de la dumneta daca doriti sa ne fiti interlocutor. daca nu,vorba lui berceanu,vom pune doliu la matura si vom trai in continuare asa cum am mai facut-o 100 de ani fara a va cunoaste. Hai .curaj,cine sa vina in locul lui Boc-Basescu. Nu te jena ca se va rade de tine! Si asa esti tot pe acolo. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Severin_pedelistul 115 mesaje Membru din: 8/06/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2011, ora 15:07
Sa furi 14 milioane facand o lege prin care se da mita electorala si apoi sa tipi ca fura PDL alegerile cu o sacosa de alimente,asta numai postatoarea GABY o poate intelege si lauda duplicitatea Sulfina Barbu: Organiza�ia de Femei a PDL someaz� USL s� voteze legea privind reforma asisten�ei sociale Pre�edintele Organiza�iei de Femei a Partidului Democrat Liberal (OF PDL), Sulfina Barbu, a cerut, s�mb�t�, Uniunii Social Liberale s� voteze, �n aceast� toamn�, legea care urmeaz� s� reformeze asisten�a social� din Rom�nia. "Organiza�ia de Femei a Partidului Democrat Liberal someaz� USL s� voteze legea privind reforma asisten�ei sociale. Dac� nu le-a pl�cut celor doi reprezentan�i ai USL, Ponta �i Antonescu, c�nd ministrul Muncii a ie�it cu un raport, atunci au acest instrument la dispozi�ie, ca �n luna septembrie s� voteze legea privind reforma �n asisten�a social�. S� nu mai vedem fraud� din banii pentru asisten�a social�, care nu sunt deloc pu�ini. Vorbim de 14 miliarde de lei pe care bugetul de stat �i d�, dar trebuie s� mearg� la cei care au nevoie, nu la cei care dau votul pentru un primar sau altul", a afirmat, �ntr-o conferin�� de pres� la Cluj-Napoca, Sulfina Barbu. Ea a sus�inut c� PDL, "spre deosebire de USL", are curajul s� fac� aceast� reform�, precum �i verific�rile necesare, pentru a pune cap�t "unei risipe de bani care se �ndreapt� �i c�tre oameni c�rora nu li s-ar cuveni aceste ajutoare sociale, deoarece au fost folosite �i ca mit� electoral�". "Vrem s� vedem dac� USL una spune, iese la televizor �i pl�nge domnul Ponta c� sunt fraudate alegeri, dar pe de alt� parte pl�ng c�nd rapoartele arat� c� primarii dumnealor folosesc aceste instrumente �n scop electoral. Vrem s� vedem c� nu au un limbaj dublu", a spus democrat-liberalul. Sulfina Barbu a afirmat c� fiecare social-democrat va fi "monitorizat pentru a se vedea cum voteaz� la aceast� lege, at�t �n comisii, c�t �i �n plenul Parlamentului". La r�ndul s�u, pre�edintele organiza�iei PDL Cluj, Daniel Buda, a declarat c�, dup� Codul muncii, aceast� reform� legislativ� este cea mai mare provocare a democrat-liberalilor. El a ar�tat c� nu este normal ca oameni care au ma�ini �nmatriculate �n alte ��ri, cum ar fi Bulgaria, s� beneficieze de bani proveni�i dintr-o form� de ajutor social. Potrivit lui Daniel Buda, aceste modific�ri legislative nu �nseamn� c� ajutoarele sociale vor fi t�iate, ci c� vor fi acordate �n baza unor noi reguli. Pachetul de modific�ri legislative care vizeaz� domeniul asisten�ei sociale presupune amendarea a 15 acte normative �i redactarea a cinci propuneri noi. Pre�edintele OF PDL, Sulfina Barbu, a participat, �n localitatea B�i�oara, la o �coal� de comunicare politic� organizat� de filiala local� a organiza�iei de femei a democrat-liberalilor. AGERPRES Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 August 2011, ora 15:49
De la: gabigabi, la data 2011-08-20 10:39:40De la: Gandirea_Politica, la data 2011-08-19 18:59:56Cred ca articolul de mai sus trebuie citit cu mare atentir. voi astia multi si toti ca unul ia cititi colea ! si daca nu stiti a citi sau aveti vreo jena in a intelege, dati-mi un mesaj....hai, ca nu-i de rusine ! la cit v-ati facut pina acum, asta nu mai conteaza , e un fleac....ca tot ii place unitatea asta de masura Execrabilului !
|
Postat pe: 20 August 2011, ora 18:45
Elitele din invatamant cer reforma si nu mimarea schimbarii gen PSD/PNL
In ultima vreme o stafie bantuie clasa politica.Frica de reforma pe care le solicita dl.Basescu si PS-L. Toata structura reactionara a clasei politice caduce s-au unit impotriva reformei folosind de la metode de seductie,utilizarea unor lideri sindicali incompetenti pana la atacuri in parlament,in comisiile parlamentare,dorinta de a folosi justitia si serviciile secrete. Si toate pentru ca Romania sa ramana o tara ignoranta,asa cum a facut si Ceusescu,care pentru a avea clasa muncitoare de secolul al 19 a cumparat cu bani grei uzine poluante,depasite tehnic,fara randament dar care prin muncitorii,mai mul�t niste asistati social,doreau sa intareasca comunismul. Ca prin mineriade a incercat acelasi lucru si PSD dupa asa zisa revolutie este de notorietate.Dezastrul este ca aceasta mentalitate o au si azi PSD si PNL,partide poline de fii de securisti de la Orban la Olteanu. Iata insa ca elita intelectuala romana reactioneaza si acest lucru vreau sa-l evidentiez. Clubul de la Cluj someaza clasa politica: Treceti la reforma Scolii romanesti! Un grup de universitari, oameni de afaceri, magistrati, jurnalisti au formulat in urma dezbaterii pe tema educatiei organizata de Clubul de la Cluj un apel sustinut de semnatari. Toti cer demararea de urgenta a procesului de modernizare a Educatiei, pentru ca orice intarziere inseamna un atac la viitorul tarii. Acesta este primul gest ferm de presiune a societatii civile asupra clasei politice, pentru ca vorbele sa devina fapte. Apel la responsabilitate - catre clasa politica si Guvernul Romaniei Cu mai bine de un an in urma, in martie 2008, toate partidele politice parlamentare si-au asumat un Pact national pentru educatie, alaturi de organizatii ale societatii civile, fiind pe deplin constiente de necesitatea modernizarii si restructurarii sistemului si institutiilor de educatie din Romania, se arata in apel. Pina acum, clasa politica doar a tacut. Este insa urgent sa se treaca la fapte. De aceea, facem apel la responsabilitatea tuturor partidelor politice, in particular a majoritatii parlamentare actuale si a Guvernului care o reprezinta: Situati-va la inaltimea responsabilitatii asumate prin Pactul national pentru educatie si strategia, adoptate pina acum. Asumati-va raspunderea privind aplicarea Pactului national pentru educatie si a strategiei, alocati resursa financiara necesara si supuneti dezbaterii publice propunerile legislative. PS.Se pare ca disolutia PSD a inceput.Astazi dl.Simirad presedintele consiliului judetian Iasi a aratat ca grupul din care face parte au hotarat sa-l sprijine la alegerile prezidentiale pe dl.Basescu. Daca la aceasta adaugam excluderile primarului din Caracal si a alti 7 consilieri,excluderile din Botosani,grupul de la Cluj mai ales dupa criticile aduse de dl.Rus in fata lui dl.Geoana,la care mai adaugam dizidenta lui Mitrea si ale exclusului din PSD din Ilfov care era sa fie numit ministru de interne ne dam seama ca disolutia in PSD a inceput. Dl.Simirad a vorbit de reactivarea vechiului partid numit Partidul moldovenilor. Cred ca in curand PSD va ramane doar cu baronii si grupul lui Iliescu-Hrebenciuc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 August 2011, ora 18:46
PSD:REFORMA SAU SCINDARE
In loc sa se ocupe de non-reforma in PSD si care va duce la anihilarea social-democratiei,asa numitul institute Ovidiu Sincai gaseste de cuviinta o atitudine politicianista criticand politica externa promovata de Presedintele Basescu. In acest moment PSD ne apare ca un partid cripto-comunist,promovand vechile metehne bolsevice,in timp ce dl.Iliescu serbeaza ca si in 1948 (data asa numitei unificari a comunismului cu social democratia) asa zisa zi glorioasa,la fel cat de glorioasa a fost si furarea alegerilor din 1946.ca si suprimarea violenta a partidelor istorice Mnemofobia totalitara,subliniaza Tismaneanu se prelungeste in amnezia cultivata de atatia dintre profitorii post-comunismului. De fapt,atunci ca si acuma in PSD aplica perceptele staliniste puse in practica de Jdanov,dupa teoria salamului,respectiv lichidarea -pe felii- a sistemului pluralist si instaurarea dictaturii partidului unic. Ordinul lui Stalin,spune Tismaneanu, era limpede si a fost urmat intocmai in toate -democratiile populare-: social-democratia trebuia emasculata prin absorbtia aripii colaborationiste in partidul comunist. Una dintre marturiile cele mai importante pe subiect este cartea -Stanga in Romania, 1832-1948 - tentativa de sinucidere sau asasinat-, a regretatului Vladimir Krasnosselski, sociolog de marca si fost secretar al lui Titel Petrescu. De fapt,dupa Internationala 3-a,social democratia facea parte din alta familie politica si spirituala,fiind atasati idealurilor reformiste si parlamentarismului, ostili revolutionarismului nihilist.De aceia comunistii,ca si in prezent au pus in practica un plan de distrugere,compromitere si intimidare si chiar de umilire,asa cum se intampla in orezent cu dl.Geoana sau Grupul de la Cluj. Pentru leninisti, scria Arthur Koestler, nu e suficient sa-si invinga adversarul. Ei vor sa-l faca demn de dispret. La Congresul din 1948, botezat Congresul I al PMR, au fost utilizati cativa renegati socialdemocrati (Lothar si Eugenia Radaceanu, Theodor Iordachescu, Stefan Voitec, Barbu Solomon, Misa Levin) pentru a crea iluzia unei reale reconcilieri istorice intre comunisti si socialisti. In fapt, era vorba de capitularea oportunista a echipei Radaceanu-Voitec,asa cum s-a procedat acum cu PSDR-ul dlui Atanasiu. De fapt,acesta este crezul politica al dlui Iliescu si Nastase,persoane care au fost in mijlocul istoriei de mistificare a social-democratiei romanesti. Dece sa credem,mai ales dupa mineriade,furtul revolutiei,atitudinea de confiscare a social-democratiei,atata cat exista actualmente in PSD ca Iliescu si ai sai sustinatori s-au schimbat. Criza actuala din PSD este rezultatul evolutiei acestui asa zis partid. Infiintat ca o continuare a PCR si pentru salvarea fostei nomenclaturi,electoratul fiind constituit din nostalgicii comunismului,a conservatorismului taranesc sau al pensionarilor,categorii conservatoare si impotriva schimbarii,in prezent nu mai este capabil de restructurare. Mergand pe formula leninista,partidul-partid de masa-PSD a adunat fara discriminare peste 600000 de membri,din care cel putin 10000 au pretentii de a fi lideri locali sau generali. In constructii este foarte des aplicata formula:decat sa reconstruiesc,sa repar o cladire veche,care ar costa mult si ar necesita fonduri mari este mai rentabila daramarea ei si apoi reconstructia uneia noi.In acest cadru se inscrie actualul PSD dat fiind scaderea batranilor si a taranilor electoratul lor traditional(cresterea tinerilor si a intelectualilor,funciarmente anticomunisti). Un partid poate supravetui datorita unei ideologii,a unui lider carismatic sau mai bine a ambelor. In PSD nu exista ideologie decat cea a pragmatismului si inbogatirii,exista grupuri sincer social-democrate dar si grupuri de interese asa de multe incat PSD a aparut ca un partid al coruptilor. Liderul carismatic.Iliescu nu mai poate indeplini acest rol din cauza schimbarii demografice(scaderea batranilor conservatori si cresterea tinerilor,plus redesteptarea multor electori care nu se mai tem de boieri si mosieri si accepta capitalismul). In acest caz Iliescu apare mai degraba in rolul consacrat de reactionar comunist,opus schimbarii si ocrotind clasa coruptilor,chiar daca el este cinstit si sarac. In fine daca ambele componente nu exista, PSD este in deriva. Este de datoria persoanelor constiente din partid si din afara lui de a constitui o noua constructie social democrata. Aici poate dl.Vanghele care cu aprobarea conducerii PSD s-a adresat Yoghinilor lui Bivolaru,si poate cu ajutorul MISA sa faca integrarea in absolut a partidului si mai ales a dlui Nastase si Iliescu. Acest rationament ne duce la divizarea PSD cel putin in 2 aripi ireconciliante,ale adevaratilor social democrati ,la inceput putini si slabi si gruparea puscariabililor,a criptocomunistilor,coruptilor care vor incerca zadarnic o reabilitare,desi la inceput,sub conducerea lui Iliescu vor fi mai multi. Dar progresul nu tine cont de majoritate si minoritate,el creste ca valoare si ca numar in timp. |
|
Postat pe: 20 August 2011, ora 19:08
De la: Severin_pedelistul, la data 2011-08-20 18:46:37 PSD:REFORMA SAU SCINDARE Mimezi sau chiar suferi privind incercarile crunte prin care trece PSD? PS.Materialul de unde copy/paste?
|
|
Postat pe: 20 August 2011, ora 19:50
Pentru ca nu am putut sa suport un subiect de la teleenciclopedie, am butonat pana am ajuns la Antena 3! Va rog sa nu intrati pentru ca se discuta despre escrocii din PDL care si-au facut averi furand (pardon, eludand legea).
|
|
Postat pe: 20 August 2011, ora 20:02
De la: Black_Friday, la data 2011-08-19 21:02:41De la: 9am104796, la data 2011-08-19 20:43:20De la: Pace_Voua, la data 2011-08-19 19:09:50Elena Udrea i-a trimis o scrisoare deschisa lui Dan Voiculescu: "Va cer imperativ sa incetati urmarirea, intimidarea si provocarea familiei mele" Ti se targe de la ghibort? sau de la plevusca/ Ai grija pestele cel mare are si oase mari/ / / / / / / / / /
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2011, ora 20:05
mai copii,hei voi astia portocalii,demult sunteti in afara legii si demult nu mai intelegeti nimicuta,voi sunteti inca niste bieti puradei cu muci la nas si cas la gura si va credeti profesionisti intr-ale politichiei,lumea v-a mirosit demult,inca de pe vremea fsn-ului....ATENTIE ...invatati sa faceti coliva ,vi se apropie sfarseala ...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 20 August 2011, ora 20:05
De la: _galina_, la data 2011-08-20 19:50:13Pentru ca nu am putut sa suport un subiect de la teleenciclopedie, am butonat pana am ajuns la Antena 3! Va rog sa nu intrati pentru ca se discuta despre escrocii din PDL care si-au facut averi furand (pardon, eludand legea). Atat tu, cat si dragii tai antenisti, slugile varanului Felix stiti sigur ca nenorocitii aia de PDL-isti au furat, inseamna ca aveti dovezi, altfel nu ati fi decat niste latratori ieftini, ceea ce sigur nu este cazul! Dar daca aveti dovezi si nu sesizati organele in drept, inseamna ca sunteti tainuitori, deci partasi la infractiunile comise. Grea responsabilitate sa alegi drumul, ori latrau la ordin, ori infractor... P.S.Nu te mai chinui sa te mai infoi la mine si sa ma bestelesti ca eu iti incalc dreptul tau la libera exprimare, ca nu ma impresionezi! Daca faci afirmatii si o faci la modul serios, nu la bascalie, ca majoritatea discutiilor de pe forumul asta, invata sa iti asumi si probarea acestor afirmatii cu dovezi solide, nu cu recitari dupa Latrina 3! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2011, ora 20:10
De la: Black_Friday, la data 2011-08-20 20:05:59De la: _galina_, la data 2011-08-20 19:50:13Pentru ca nu am putut sa suport un subiect de la teleenciclopedie, am butonat pana am ajuns la Antena 3! Va rog sa nu intrati pentru ca se discuta despre escrocii din PDL care si-au facut averi furand (pardon, eludand legea). Calm, caaalm...nu se face sa pleci suparat in..Mainhattan ...sa-mi aduci un magnetel! Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
|
|