Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 20:52
Agheazma e apa purificata cu busuioc. Busuiocul e dezinfectant. Eu am tinut apa din asta prin casa citeva saptamini, si a imucegait.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 05:45
De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 20:52:53Agheazma e apa purificata cu busuioc. Busuiocul e dezinfectant. Eu am tinut apa din asta prin casa citeva saptamini, si a imucegait. . ...nu o vorba de busuioc, ci de energia transmisa in apa prin rugaciunea specifica...am vazut un material despre efectele energetice asupra apei, se pare ca e un domeniu de sine statator. Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 13:09
De la: Ingrid, la data 2011-01-09 05:45:06De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 20:52:53Agheazma e apa purificata cu busuioc. Busuiocul e dezinfectant. Eu am tinut apa din asta prin casa citeva saptamini, si a imucegait. Esti sigura ca exista energie transmisa de popi ? Pff...si la cate superstitii exista de Boboteaza xgym.ro/2011/01/boboteaza-si-superstitiile-ei/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 13:48
De la: CAMELYA_, la data 2011-01-09 13:09:43De la: Ingrid, la data 2011-01-09 05:45:06De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 20:52:53Agheazma e apa purificata cu busuioc. Busuiocul e dezinfectant. Eu am tinut apa din asta prin casa citeva saptamini, si a imucegait. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 15:21
De la: Ingrid, la data 2011-01-09 13:48:46 din pacate varianta in rusa nu prea ajuta pe nimeni. Ma rog, or fi vreo 2-3 care stiu rusa.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 15:32
De la: Yorick, la data 2011-01-09 15:21:55De la: Ingrid, la data 2011-01-09 13:48:46 da..exista o subtitrare..trebuie sa gasesc materialul in engleza...sunt idei care merita analizate. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 19:44
Hai sa fim seriosi cu aghiazma asta sfintita de preotii nostri...
Eu cred in purificarea apei prin rugaciune, adresata apei si Creatorului cu profunda credinta, in intima comunicare. Acel dociumentar APA este real si evident. Dar rugaciunile de sfintire a apei, facute de preoti, sunt fara efect. Ele sunt platite de naivii enoriasi, prin darea la cutia milei, ne mai punand la socoteala inversunarea cu care se imbrancesc, se calca pe picioare, isi dau ghionturi, lucruri de la care Dumnezeu isi cam intoarce fata... E mai pura apa de izvor decat cea din butoaile "sfintite" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 19:50
De la: Ingrid, la data 2011-01-09 05:45:06De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 20:52:53Agheazma e apa purificata cu busuioc. Busuiocul e dezinfectant. Eu am tinut apa din asta prin casa citeva saptamini, si a imucegait. da...si eu am vazut...cuvintele frumoase rostite in preajma apei ii schimba structura cristalelor...in ceva foarte frumos si benefic...iar cuvintele si gandurile rele le dau o infatisare urata. La fel se petrece si cu apa din organism... Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
|
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 19:57
De la: emil_pislaru, la data 2011-01-09 19:44:45 Hai sa fim seriosi cu aghiazma asta sfintita de preotii nostri... Cum spuneam...eu si religia...suntem cam in paralel. Dar cred ca generalizarea e o eroare si in acest caz. Nu cred ca toti sunt niste nenorociti. Si atunci nu este exclus ca unii prin rugaciune facuta cu devotament sa energizeze benefic apa, si aceasta sa reactioneze ca in documentar. Cat despre restul relatarii tale Emil, sunt cu totul de acord cu tine si cu Camelya, in ceea ce priveste manifestarile salbatice in numele credintei... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 00:06
Imi pare bine ca ti-au placut postarile mele Domnu Gaius.
Uitandu-ma pe acel documentar comentat in rusa , am observat ca se face o trimitere la un adevar- cat de importanta este apa, pentru noi , si pentru toate vietuitoarele de pe pamant, care , fara ea, nu ar fi posibila viata. Si cat de important este , ca aceasta apa , sa fie posibil, cat mai curata. Ne putem considera norocosi ca ne-am nascut si traim pe aceasta planeta , unde apa este in proportie de 70-75 % din suprafata pamantului. Se incepe cu deriva continentelor, apoi, cu ajutorul altor factori : ca lumina oxigenul , radiatii si magnetism, toate au dus la inceperea vietii. Apa este datatore de viata . Noi ne-am obisnuit sa o luam ca atare, dar nu stim cat de benefica este ea, daca este folosita in conditii corespunzatore. Daca ne uitam in jurul nostru vedem, ca atat in apa, cat si cu ajutorul ei , se formeaza viata. Un copac isi extrage `seva` din pamant ,sau o planta. Un peste i-a oxigenul din apa. Toate isi folosesc apa in mod diferit pentru a supravietui. Am invatat sa folosim apa si in culturi. Am imbogatit-o cu diferite substanta chimice , ingrasaminte, care pentru unele plante , au dat rezultate, neasteptate , facandu-se mai mari, sau care cresc mai repede sau mai frumose , spunem noi. Dar , Interventia noastra asupora naturii, si in special in compozitia apei, avea sa aiba in viitor un efect neasteptat, in dauna vietii nostre si a celorlalte vietuitoare. Daca la inceput aceste improvizatii ne-a ajutat pe noi , nu acelasi lucru putem spune, si despre alte vietuitoare. Omul in zelul sau de a face cat mai multe si mai bine, a neglijat multi factori, cea ce a dus la contaminarea apei. La otravirea ei. Prin deversarea ei in lacuri , fluvii si mari a dus la ruperea echilibrului ecosistemului. Multe din vietuitoare au murit, sau sunt pe cale de disparitie. Poluarea noastra ne va duce la autodistrugere , intr-o zi. Se pot vedea cate pasari marine sau balene precum si alte foci sau morse , pier anual intr-un numar foarte alarmant. Fie ca sunt vanate fara minte , fie ca mor din vina nostra. De asemenea se arata ca si apa ne poate fi potrivnica prin inundarea terenurilor sau a uraganelor devastatoate. S-a studiat apa si s-a observat ca moleculele ei se unesc intro figura geometrica stelara. Daca punem o picatura de apa pe un mojar si apoi picuram o alat picatura langa ea, aceastea se unesc. Curg!. Aproape la fel ca mercurul. Daca apa este inghetata si apoi vizualizata la microscop se pot observa mai bine cum moleculele care sunt inghetate , apar ca niste cristale sub forma stelara cu 5 sau 6 colturi. Am vazut in copilarie cand ne uitam iarna pe geam afara se forma , din cauza frigului acele ``flori de gheata``. S-a presupus ca atunci cand apa apare ca o stea cu 6 colturi , atunci avem apa `curata` . S-a mers cu diferite substante , care s-au introdus in apa, iar in urma analizei ei , numai arata la fel. De asemenea s-a aratat ce efect mare negativ ,poate avea apa si nu numai , atunci cand in apropiere se detoneaza o bomba nucleara. Daca in prima faza omoara tot ce e viu, pe viitor omoara incet si sigur, celelalate vietuitoare care au mai supravietuit , prin iradiere care poate tine ani, dand nastere si la mutatii. Uite cum omul poate schimba viata pe pamant , batand-usi joc de ea. Inca din vechime , la diferite popare cu religii diferite, sa dus un omagiu apei. Ei au incercat sa arate ca apa daca este pura, ea poate avea un mare rol benefic, asupra organismului, fiind folosita ca medicament. Chiar si animalele pot recunoaste o apa buna de una rea. Acei reprenzentanti ai invataturii budiste, sau a altor popoare si religii, au incercat sa purifice apa, introducand diferite ierburi, ceea ce a dus la o prelungire a `vietii` apei. De asemenea un rol insemnat avea si vasele de argint in care era pastrata acea apa. Unde si argintul avea si el un cuvant de spus. Aceasta capata si puteri `miraculoase` prin tratarea diferitelor afectiuni. De asemenea se arata cum muzica face ca apa sa capete proprietati miraculoase. Aici se da exemplu cu Beethoven, si altii. Moleculele ei , incep sa `vibreze`. Ce e interesant, ca si eu aveam aceasta teorie despre rolul benefic al muzicii, nestiind de existenta acestui material. Am descoperit-o singur, in grelele mele zile cand aveam crize , ce m-au incercat cu ani in urma. Si toate astea fara ca cineva sa imi spunea ceva ,despre modul de tratament. A fost ceva spontan! Un fel de `instinct` . Tot un remediu pozitiv , poate avea si rasul si mutarea gandului de la acea boala care te supara, tratand-o cu indiferenta , lasand organismul sa �si faca el treaba. Numai ca muzica este aceea care face ca lichidele din organism si implicit , apa, sa actioneze in mod pozitiv asupra corpului nostru. Deci eu cand ascultam `Sandra` sau `Vanghelis` sau Jarre, nu faceam decat sa fac sa` vibreze` acele celule din organism , facandu-si ele mai departe, treaba. De asemenea , mai arata ei, ca si simpla vorba sau cantata, - asa zis descantec- are rolul sau. Face ca apa sa se relaxeze si noi odata cu ea. Ei au descoperit ca busuiocul si alte plante incetinesc reactile secundare ce au in apa. De asemenea omoara si neutralizeaza unele bacterii ce ar duce la descompunerea apei. Asfel se obtinea asa apa �cristala � Stelara � Curata! De asemenea acea apa era data ca sa fie bauta sau sa se spele cu ea pe fata. Langa acel videoclip am vazut altul in limba engleza , acel : - Star water - Clean, care nu face alceva , decat sa complecteze tema de mai sus. Si totul vine de la Steaua lui David. Acel desen al omului cu bratele si picioarele desfacuite. Unind cele sase puncte , obtinem o stea in sase colturi. Nu se stie exact cat poate sa ne vindece acea apa asa zisa `sfintita` numai ca adevarul e ca se apeleaza si la autosugestia oamenilor, care popii i-ar spune ``credinta``. Trebuie intai sa crezi daca vrei sa te faci bine. Asa ar fi un pas spre medicina, unde cu ajutorul apei pure, s-ar stopa sau incetinii, diferite stagii de boli. Asa s-ar explica longevitatea oamenilor de de mult. Ideal ar fi ca aceste boli sa fie luate din pripa, nelasand organismul sau o parte din el , sa o ia razna. Dar la asta trebuie sa contribuie si oameni , find moderati in alimentatie, nefacand abuz, si sa consume cata mai multe si mai naturale legume si fructe. Acum lasand la o parte acest subiect, as intreba ce efect are ,obtinere ``apei vii `` si , a ``apei moarte`` . Citisem mai demult cu ani in urma despre obtinerea acestei ape , prin electroliza apei. Pentru cei care nu stiu , am sa explic modul de functionare si de obtinere. Intrun vas sau borcan mai mare de sticla cu apa, se aseaza cu gura in jos doua eprubete sau alte vase similare tot de sticla umplute cu apa. . In aceste eprubete se introduc doua batoane de carbune. Batoanele apoi se leaga la polii unei baterii , de preferabil , baterie auto. Aceasta respecta tensiunea si amperajul propus. Cu cat tensiunea si curentul vor fi mai mari, timpul de obtinere , va fi mai mic si cantitatea mai mare.. Vom vedea ca la un pol , la + , apa va incepe sa scada obtinanduse oxigenul. La celalalt pol se obtine hidrogenul. Apa din cele doua vase obtinute in final se numesc `apa vie ` si apa moarta`. Probabil ca ati ghicit ca apa obtinuta din eprubeta unde s-a format oxigenul, va fi ``apa vie`` Acum vine intrebarea mea , Oare acea apa poate fi buna,? poate inlocui acea apa , apa pura, pentru organismul nostru? Eu am rezerve. Nu am auzit pe nimeni care s-o guste. Si nu stiu ce efect poate sa aiba!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 00:17
De la: Ingrid, la data 2011-01-09 05:45:06De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 20:52:53Agheazma e apa purificata cu busuioc. Busuiocul e dezinfectant. Eu am tinut apa din asta prin casa citeva saptamini, si a imucegait. Stiu asta, dar nu de la persoane ce iau bani de la oameni ce dupa aceea fac foamea vreo saptamina, 2, sa-si revina din socul finaciar pe care-l au cu respectivii. Calugarii au aceasta capacitate. Si nu toti.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 00:18
De la: daniela_iasi, la data 2011-01-09 19:50:27Frumos.De la: Ingrid, la data 2011-01-09 05:45:06De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 20:52:53Agheazma e apa purificata cu busuioc. Busuiocul e dezinfectant. Eu am tinut apa din asta prin casa citeva saptamini, si a imucegait. Eu fac apa vie si moarta, din apa normala.
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 00:19
De la: emil_pislaru, la data 2011-01-09 19:44:45 Hai sa fim seriosi cu aghiazma asta sfintita de preotii nostri... Cea mai curata apa e cea ce cade direct din cer, dar fara pasari moarte.
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 17:17
ia sa vedem cine ghiceste ce avem noi aici?...
16-04- ` 99 PARTEA I C 1. 2E` D` F E D C 2. 3E F E G 3. 3G A G 2B 4. A G A F G E 5. 2E D F E D C 6. 3E F E G 7. 3G A G 2B 8. A G E F D C PARTEA II 1. E G C` A 2. 3C D` C B 2A G 3. 3G A G A G D` 4. C` B A B C` REFREN: 4E` 2D` 2C` 2B` 2D` 2C` 2G 2E 2A 2G 2F E F D C Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 17:28
De la: nastasemihail, la data 2011-01-10 00:19:47De la: emil_pislaru, la data 2011-01-09 19:44:45 Hai sa fim seriosi cu aghiazma asta sfintita de preotii nostri... Cea mai curata apa din lume este in muntii Bucegi, intre Lacul Bolboci si Scropoasa. Cercetatorii sustin ca indicatorii calitativi ai apei de la Sapte Izvoare au un standard superior tuturor surselor de apa cunoscute in lume. Spre exemplu, numarul de bacterii e zero - fata de 5 limita minima acceptata - iar poluarea cu azotati si azotiti este, de asemenea, zero. Secretarul stiintific al Facultatii de Stiinte Umaniste din cadrul Universitatii Valahia Targoviste, Alexandru Istrate spune ca, din punct de vedere chimic, aceste izvoare sunt intr-adevar unele dintre cele mai curate surse naturale de apa minerala plata din lume. 'Se incadreaza in acea denumire de apa plata, desi aceasta denumire este una data de francezi, comerciala mai mult. Insa in tara noatra sunt apreciate ca ape slab mineralizate si sigur ca sunt propice pentru imbuteliere in masura in ca ele raman pure'. Se lucreaza deja la captarea lor si aducerea apei, prin conducte, intr-o zona in care sa poata fi imbuteliata, in asa fel incat lichidul sa nu intre in contact cu aerul decat atunci cand consumatorul deschide dopul sticlei. Deocamdata, in afara de captarea apei 'sacre', grupul care a initiat cercetarile in acest domeniu a cooptat consiliile catorva localitati din zona, precum si Universitatea Valahia din Targoviste, pentru a realiza in Bucegi un 'antipolis', adica un 'antioras'. O alternativa a civilizatiei actuale, in conditiile create de ciudateniile Muntilor Bucegi, pe care Nicolae Ceausescu le voia doar pentru el. Fiind informat ca din apa de la Sapte Izvoare bause Zalmoxe inainte de a fi zeificat, acesta a cerut in 1982 inchiderea zonei si limitarea accesului la informatiile privind aceasta sursa de apa. Sursa : De pe net adunate HAIDETI SA NE PURIFICAM SUFLETUL SI CORPUL CU APA DIN MUNTII BUCEGI. E mult mai pura ca apa de la robinet sfintita de popi cu mainile lor sfinte care le mai baga din cand in cand si in ..... (fiecare poate intelege mai departe ce vrea )
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2011, ora 11:08
...CAZANUL CU AGHEAZMA...:)
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2011, ora 11:17
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2011, ora 11:25
Sa va povestesc o minune din propria experienta .S-a intamplat chiar in liceu. Imi displacea total cand venea ora de educatie fizica, nu pentru ca nu imi place sportul, activitatea, dar erau niste lucruri care nu imi placeau cand ne punea sa sarim pe capra etc. Inca din generala ma tot chinuiam sa sar peste capra, desi eram cea mai inalta din clasa, nu reuseam nicicum. Am ajuns la liceu, aceasi problema ... saritul peste capra. Prin clasa a 11-a proba aceasta a fost obligatorie, in clasele anterioare era la alegere din mai multe probe...evident eu alegeam tot timpul alta proba. Dupa ce toti colegii mei au dat proba si au mers sa se schimbe, am ramas doar eu si profesoara. Am incercat sa sar prima data, la fel ca de obicei nu am reusit, aveam dreptul la doua incercari, iar inainte de cea de-a doua incercare am zis " DOAMNE AJUTA-MA!" si brusc m-am trezit ca am sarit pentru prima data! Nu va spun ce mare bucurie a fost atunci, dar pe langa asta am fost foarte uimita pentru ce se intamplase. Pentru mine, a fost o minune !!
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2011, ora 11:29
Inca o minune autentica :mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=4294 Minune mare domne' Ba chiar au experimentat repetand fotografierea a doua zi in aceleasi conditii si n-a mai aparut "minunea" Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti, altfel nu ar fi facut atat de multi.
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2011, ora 12:42
teama sau frica , asta te-a ajutat...
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2011, ora 09:43
Buna Dimineta! A inceput sa cam bata vantul si aici. Unde ati disparut fratilor! E pustiu pe aci...
|
Fosta membra 9am.ro 250 mesaje Membru din: 11/01/2011 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2011, ora 09:59
Buna dimineata..Marine.......CE FACI?
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2011, ora 11:14
Ma chinui si eu pe aci...
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2011, ora 11:17
De la: Marin56, la data 2011-01-14 09:43:19Buna Dimineta! A inceput sa cam bata vantul si aici. Unde ati disparut fratilor! E pustiu pe aci... mai ceva ca-n ATACAMA....sau SAHARA...???
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 09:12
Intrucat nu am putut sa raspund acolo, ca nu a mers, da ! am fost pensionat pe caz de boala. Acum is de drept. Daca vrei poiti citi intreaga mea poveste aici mai in urma...De unde din Galati?
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 09:12
Buna Dimineata copii...
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 09:17
De la: Marin56, la data 2011-01-15 09:12:58Buna Dimineata copii... Neata...eu astept in continuare povestea... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 09:18
De la: CAMELYA_, la data 2011-01-11 11:29:38 cu 3-4-5-6-7-8. Oricum a-i da-o, e o stea minunata.....
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 09:21
De dimineata sau de seara.... Chiar ai 70 de ani dupa scris pari mai tanara....credeam ca ai cel putin la fel ca mine.... Sau e asa...
E pe vine....
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 09:24
De la: Marin56, la data 2011-01-15 09:21:56De dimineata sau de seara.... Chiar ai 70 de ani dupa scris pari mai tanara....credeam ca ai cel putin la fel ca mine.... Sau e asa... Suntem de-o varsta...ce-are toata lumea cu asta? am vrut sa pun 100, dar nu permite site-ul... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Esti sigura ca exista energie transmisa de popi ?
Pff...si la cate superstitii exista de Boboteaza
E mult mai pura ca apa de la robinet sfintita de popi cu mainile lor sfinte care le mai baga din cand in cand si in ..... (fiecare poate intelege mai departe ce vrea
)
Sa va povestesc o minune din propria experienta .