Info
x
Perle
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 08:17
De la: Bursuc, la data 2014-01-04 18:00:35gabigabi2, Bursul gabi are dreptate. Hakon aproape te-a injurat. Eu am mai intrat. Gabi la fel, Andreea, Ingrid. Problema e ....daca tu vizitezi alte topice? Parca nu prea. Si atunci cum vrei sa fii vizitat. Bineinteles daca iti face placere, ca daca nu....nici altora ....nu. Asta e....cauzalitatea.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 09:37
De la: __hakon__, la data 2014-01-04 19:11:08Asta s-o crezi numai tu, Bursuc, ca n-as fi observat eroarea, sezi domol sau danseaza cu LUPII, Bursuc, deoarece ar fi fost absurd a m-apuca sa-ti corectez erorile comise in demersul tau mitologico-narativ. hehehe, ce frumos a fost filmul ala cu Kevin Coster : "Omul care dansa cu lupii " , ceea ce ne indica faptul ca in toate culturile exista o legatura cu lupii ! cit despre citatul dat iar, de catre tine, pffff....daca omul n-ar mai avea si pasiuni ar fi un robotzel, asa ca dvs !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 09:42
De la: nastasemihail, la data 2014-01-05 08:17:56De la: Bursuc, la data 2014-01-04 18:00:35gabigabi2, mda ! ce sa zic ? sa spun ca nu neaparat ? ca poti sa vrei sa te tii departe de niste topicuri si sa nu intri acolo, in schimb sa atragi prin ceea ce scrii , pe cei care doresc sa participe, ceea ce se si intimpla-n cazul Bursucului ? am spus si mai spun o data : fiecare este LIBER sa-si aleaga ce-i place si NU trebuie sa fie Conditionat de "cauzalitatea" asa cum o intelegi tu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 12:11
nastasemihail, Am incercat de exemplu sa intru in topicul tau despre insomnii. Tema interesanta in care erau tare multe de spus. Nu stiu daca n-ai oibservat, dar cum am postat... hopa si demolatorii. Prefer sa nu fac probleme nimanui. Asa s-ar intampla ori unde as posta. Asa sa intamplat si anii trecuti. Cei ce au o problema cu mine, ii las s-o aibe. E problema lor, nu a mea. Dar nici nu vreau sa le dau ocazii gratuite sa se ia de mine. Nu-i judec, nu-i bag in seama. Sant pentru mine ca un geam. El exista si vad prin el. Atat. Sigur ca ar fi frumos un dialog dinamic, ca de aia vrem sa socializam. Nu se poate, "no problem" ! Nu-i un capat de tara. Cu cine am putut putut schimba niste ganduri, idei sau pareri, am facut-o cu draga inima. Exista si libertatea de a fi prost crescut dar si cea de a fi snob. Asa ca, toti avem loc aici si din aceasta cauza nu ma deranjaza nici macar injuriile lor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 985 mesaje Membru din: 16/12/2013 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 18:32
cei care sunt cazuti in cap si gandesc atunci cand dorm cu mintea din afara capului si scriu pe forum in timp ce viseaza, nu-si pot exprima decat flatulente halucinant onirice. deoarece, chiar daca au citit ceea ce scriu altii in stare de veghe,vesnicii adormiti aiuriti, nu a inteleg nimic din ceea ce citesc atunci cand sunt constienti!
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 18:37
De la: __hakon__, la data 2014-01-05 18:32:10cei care sunt cazuti in cap si gandesc atunci cand dorm cu mintea din afara capului si scriu pe forum in timp ce viseaza, nu-si pot exprima decat flatulente halucinant onirice. deoarece, chiar daca au citit ceea ce scriu altii in stare de veghe,vesnicii adormiti aiuriti, nu a inteleg nimic din ceea ce citesc atunci cand sunt constienti! e o perla???
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 21:13
De la: gabigabi2, la data 2014-01-05 09:42:55De la: nastasemihail, la data 2014-01-05 08:17:56De la: Bursuc, la data 2014-01-04 18:00:35gabigabi2, De ce intru pe un topic de socializare? In primul rand ca sa discut cu cine imi face placere. Pentru mine asta inseamna sa socializezi, atunci cand dialoghezi cu niste persoane cunoscute, cu care ai ceva in comun, pasiuni comune, afinitati....Intru pe ce topic imi face placere, discut banalitati, schimb doua vorbe, salut prietenii...De ce trebuie sa intru pe un topic cu o anumita tema, care poate nu ma atrage, despre care nu am nimic de spus sau unde risc sa spun niste prostii care nu ii folosesc nimanui? Un exemplu de genul asta este cel despre cutremurele din Galati. Fara suparare, nu vreau sa fiu rautacios, dar niciunul dintre noi nu este de specialitate, doar daca nu o posta si Marmureanu pe forumul asta. Sa incep sa discut despre pungi de magma, vulcani care stau sa erupa si sa propun solutii ridicole de forare la 100 de km adancime...mi se pare exagerat. Ce tema are topicul A? Eu nu am gasit-o. Deasemeni nu imi plac bancurile seci. In categoria asta poti sa insiri orice prostie care nu are nici cap nici coada si zici ca e banc sec. Asa ca nu am nimic in comun cu asa ceva. Mie imi plac bancurile care au o poanta, un subanteles. Nu ma intereseaza daca cineva posteaza sau nu pe un topic deschis de mine, asa ca nu recurg la reciprocitati, sa intru pe alte topice din obligatie. Nu imi plac nici topicurile deschise la kilogram, ca sa fie. Intereseaza sau nu pe cineva, hai sa propun si eu un subiect, ca sa fiu fruntas in productie.... Din cauza asta nu vad unde este problema, de ce sunt atatea discutii. Fiecare este liber sa posteze acolo unde ii place iar reprosurile pe tema asta mi se par total deplasate. Cafeneaua virtuala este un topic de succes nu datorita celui care l-a deschis, ci datorita celor care l-au accesat si l-au facut un loc placut de intalnire. Cred eu ca succesul i se datoreaza faptului ca nu este incorsetat intr-o tema stricta de discutii si este lasat sa evolueze in functie de pofta de vorba a participantilor. Dupa o zi stresanta la munca, imi face placere sa ma adun acolo cu niste persoane pe care le agreez si sa schimb banalitati, despre ce am mai facut, despre ce vom mai face in viitorul apropiat, despre vreme, retete culinare sau alte prostii... Este chiar ca un loc in care iti tragi sufletul, te deconectezi la o sueta cu prietenii. Nu imi spuneti ca voi va deconectati adunandu-va cu prietenii si discutand despre efectul razelor gamma asupra anemonelor. Asta e imprumutata, asa ca nu ma acuzati de plagiat. Vreau sa discut despre niste teme anume care ma atrag pe mine, cum ar fi stiluri de pescuit, braconajul din Romania, asociatii de pescuit, istorie, automatizari, lucruri specifice meseriei...ma duc pe forumuri dedicate acestor subiecte, unde pot sa discut cu persoane care sunt implicate in lucrurile respective, nu deschid topice aici si apoi astept ca doamnele, de exemplu, sa converseze cu mine pe tema pescuitului la feeder. Mi se pare absurd! Eu inteleg nevoia de comunicare a lui Mihail, dar si el trebuie sa inteleaga ca fiecare este in felul lui, cu pasiunile si hobbyurile lui si nimeni nu poate fi obligat sa isi dea cu parerea despre ceva ce nu il pasioneaza sau despre care nu stie mare lucru. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 00:20
symy1,
Da, este o PERLA a unui semidoct snob. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 00:26
Cititi si va cruciti: "flatulente halucinant onirice" Si in toate postarile sale, individul foloseste o frazeologie specifica snobilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 00:27
Asa se si recunosc acestia...
|
Fosta membra 9am.ro 985 mesaje Membru din: 16/12/2013 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 12:50
Deunazi, cineva saruta poala popii c-o pasiune nedisimulata , iar tu, Bursuc, de cum l-ai observat prin preajma te-ai si repezit sub poala popii sa te spovedeasca. Asa este , exact cum ai incercat sa marturisesti recunoscandu-ti pacatele sub poala popii, sunt perlele unui semidoct snob care atribuina mineralelor forte miraculos-benefice ale caror efecte sunt resimtite de biosul uman, dar ti-ai supra apreciat perlele pe care le-ai distribuit, mintind cu nerusinare chiar si sub poala popii, Eu spun ca esti un nulodoct nesimtit care incearca sa-si promoveze pe sest interesul economic mizand pe ignoranta, naivitatea, si disperarea celor care iti cred balivernele de esenta ezoterico-superstitioase, sau "traditionalele"etno-folclorisme kitsch oase, Bursuc!
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 13:23
De la: Bursuc, la data 2014-01-06 00:20:23symy1, Dumnezeu sa-l lumineze...
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 14:26
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-05 21:13:48De la: gabigabi2, la data 2014-01-05 09:42:55De la: nastasemihail, la data 2014-01-05 08:17:56De la: Bursuc, la data 2014-01-04 18:00:35gabigabi2, Corect din toate punctele de vedere si tot ce n-am putut spune eu, ai spus tu ! cam asta-i s' tuatia !
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 14:32
@harpoane , esti un om de tinichea ....baaaaa, n-ai umor, n-ai subtilitati, iti dai doar aere, ceea ce in mod curent se cheama flatulente sau mai pe romaneste: pirturi ....as fi zis eu cuvintul ala ce-ncepe cu ba...si se termina cu sini , da' mi-e jena !
chestia este , din nefericire ptr. tine, ca nici-o "vrajitoare " din lume nu va reusi sa transforme tinicheaua-n OM ! imi pare rau ptr. tine, zau !
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 17:14
Citisem pe undeva ca orice gand si/sau rautate lansata in eter ti se intoarce-conform principiului de boomerang- inapoi la sursa de creere/lansare/expediere.
Solutii? Desigur: GANDITI POZITIV! Ol�!
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 17:21
Revenim putin si la pietrele noastre despre care am cam omis sa mai vorbim in ultima vreme (noroc ca mi-a adus aminte cineva) Avand in vedere aspectul comercial al pietrelor folosite in arta bijuteriilor, precum si datorita faptului ca unii comercianti vand pietre engros, largind mult prea mult clasificarea lor, mai multe asociatii profesionale de bijutieri, au impus o alta clasificare a pietrelor, pentru a inlatura specula cu pietrele SEMIPRETIOASE. In clasificarea generala de pana acum a Pietreor Semipretioase, se cam amestecau prea mult pietrele inferioare cu cele pretioase incat lumea nu prea mai intelegea care erau unele si care erau altele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 17:38
Va prezint acum noua clasificare a pietrelor NATURALE: 1) Pietre PRETIOASE -Diamant -Rubin -Safir -Smarald 2) Pietre FINE (acesta este noul termen al pietrelor semipretioase) Acvamarin, Alexandrit, Ametist, Ametrin, Brazilianit, Crisoberil, Citrin, Cuart (cu varietatile sale), Epidot (Unakit) Granat (cu varietatile sale) Hiddenit, Kunzit, Opal, Spinel, Tanzanit, Topaz, Turmalina, Zircon 3) Pietre ORNAMENTALE: (aceasta categorie se amesteca cu "Pietrele semipretioase): Agate (cu toate varietatile), Azurit, Azurit-Malachit, Calcit (cu toate varietatile sale) Crisocolla, Fenacit, Jad, Jadeit, Jasp (si toate varietatile sale) Lapis-Lazuli, Lepidolit, Malachit, Morganit, Nefrit, Onix, Rodonit, Rodocrozit, Serpentin, Sodalit, Turqoaza (Peruzea). 4) Materii organice PRETIOSE: Chihlimbar, Coral (toate varietatile), Fildes, Sidef (anumite scoici si melci), Shungit, Perle (naturale) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 17:44
Clasificare preluata din Manualul (Curs) "Chimia pietrelor si a metalelor pretioase" Autori: Luminita Doicin, Teodora Negrila si Gina Vasile Carte tiparita la editura: "ART Grup Editorial", Bucuresti / 2007 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 19:13
Scandaluri �n cap �i �n cerul gurii
florin_condurateanu�i �n piesele renumite rom�ne�ti se vedeau personaje de prim-plan legate cu ditamai prosopul �n jurul frun�ii, c�rpe ude, ca s� domoleasc�, pas�mite, durerile de cap. Dar imaginile astea se �nt�lnesc �i �n via�a de zi cu zi, fiindc� acest simptom este at�t de r�sp�ndit, �nc�t cred c� nimeni n-a sc�pat de menghina care, uneori, str�nge capul omului, iar rom�nul se vait� c� simte un fel de cea�� �n creiera�. �n mod gre�it, omul de pe zebr�, adic� cel de toate zilele, roste�te acuza�ii la adresa migrenei. E par�ial adev�rat, fiindc� ea e cea mai frecvent� durere de cap, dar nu este singura. Explic� profesorul doctor Dorin Sarafoleanu, membru al Academiei de �tiin�e Medicale, pre�edintele Societ��ii Interna�ionale ORL a ��rilor de limb� latin�. Durerile de cap se pot clasifica �n trei categorii: cefaleea, cele din zona mijlocie a fe�ei �i cele de natur� cervical�, adic� provenind de la coloan�, din zona cefei. Din clasa cefaleelor, cea mai frecvent� este migrena, care poate fi obi�nuit� sau cu aur�. Cea simpl� dureaz� �ntre patru �i 72 de ore, se instaleaz� pe jum�tate de cap �i este pulsatil�, urm�rind pulsul. Este �nso�it� �i de grea��, fotofobii �i fonofobii, adic� bolnavul se fere�te de lumin� �i de zgomot, �ns� nu are semne neurologice, pe re�eaua de nervi. Migrenele au �i cauze hormonale, dar sunt acuzate �i dischineziile biliare, �i aerul condi�ionat. Dac� sunt tratate, li se scurteaz� durata. Migrena cu aur� are avantajul c� este precedat� de ni�te semnale care dureaz� �ntre unu �i cinci minute. Aura se manifest� prin ame�eal�, somnolen��, vedere dubl� sau vorbire �mpotmolit�. C�nd semnaleaz� sosirea migrenei, suferindul poate �nghi�i preventiv medicamente care s� atenueze durerile de cap din timpul migrenei propriu-zise. Dintre celelalte tipuri de dureri de cap, cele de tip vascular sunt sf�ietoare, dureaz� trei ore �i dispar de la sine, dar reapar. Cele din categoria zonei medii a fe�ei sunt oculare, la pleoape ori cornee, dar apar �i la mijlocul fe�ei, fiind cauzate de suferin�e ale urechilor, glandei parotide de sub acestea, glandelor de sub maxilarul de jos sau pietrelor la glanda salivar�. Nepl�cerile de la etajul mijlociu al figurii vin �i din pricina rinitelor, rinosinuzitelor, herpesurilor sau gingivitelor. Adesea se �nt�lne�te �n holul unui hotel urm�toarea scen�: buimac de nesomn, un client, cu pijamaua pe el, cere la recep�ie s�-l mute �n alt� camer�, fiindc� cel�lalt ocupant al camerei sfor�ie de nu poate lipi gean� pe gean�. Sfor�itul poate fi un calvar pentru partenerul de cuplu �ntr-o c�s�torie, care, de multe ori, se termin� cu o cerere de divor� din pricina h�r�itului insuportabil pe care-l scoate din g�tlej sfor�itorul. Dar nevasta se sperie noaptea nu numai din pricina sfor�itului so�ului, ci �i din cauza opririi respira�iei chiar �i un minut, de parc� b�rbatul a murit. Medicina nume�te aceste �ntreruperi ale respira�iei �n somn apnee. Sfor�itul �i apneea apar mai ales dup� 45-50 de ani, �i asta fiindc� se mole�esc �esuturile �i mu�chii din cerul gurii, a�a c� aceste p�r�i �flutur� pur �i simplu �n curentul de aer al respira�iei precum un steag b�tut de v�nt. Bine�n�eles c� nu numai pierderea fibrelor elastice din cerul gurii e cauza sfor�itului �i a pauzelor �n respira�ia nocturn�, ci �i obezitatea, fumatul, m�ncarea mult� la cin�, refluxul gastroesofagian, abuzul de cafea ori somniferele. De asemenea, unele obstacole, precum devia�ia de sept sau �ngro�area mucoasei din n�ri, abuzul de pic�turi de nas, rinitele cronice sau amigdalele prea mari �i apropiate duc la sfor�it �i dificult��i �n respira�ia din timpul nop�ii. Azi au ap�rut o serie de interven�ii moderne pentru rezolvarea problemei, continu� s� explice profesor doctor Dorin Sarafoleanu, �ntemeietor de clinic� �i �coal� ORL la Spitalul �Sf�nta Maria�. Se pot evita opera�iile de t�iere a unei por�iuni din cerul gurii, din omu�or sau din amigdale. Se introduc sub �esuturile din cerul gurii sau din nas ni�te electrozi �i radiofrecven�a produce cicatrice menite s� rigidizeze, s� �nt�reasc� aceste �esuturi, ca s� nu mai �fluture� �n curentul de aer. Iar mic�orarea amigdalelor sau a omu�orului se face cu laser. Astfel se lupt� modern cu sfor�itul �i opririle de respira�ie �n somn. Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 23:35
Apropos de ce a postat FI_Orion, imi aduc aminte ca si bunica-mea a avut obiceiul ca uneori sa se stranga cu un "stergar" in jurul capului cand avea dureri. Dar ea mai punea si niste buruieni umezite cu otet. Daca ma gandesc bine, cred ca inca foarte aproape de vremurile noastre, tratamentele empirice naturiste ramase din mosi stramosi se mai foloseau. Prin anumite sate, si azi, taranii din gospodariile izolate din inima muntilor, inca se trateaza asa. Pot sa va spun in cunostinta de cauza ca exista langa Targu Jiu, cineva care vindeca migrenele repetate si prelungite prin... taierea sub limba!!! Acest procedeu stravechi era folosit in spercial in cazul bolilor grave de ficat, inclusiv "Galbenarea" de toate felurile (Icterul) Apoi, in cazul hepatitelor (inclusiv celor virale) precum si al Cirozelor. Eu, am vorbit cu cateva persoane care au fost acolo si au facut acest tratament empiric (se cresteaza cu o lama sub limba, unde sunt cele doua vinisoare albastruie). Toate au spus ca doar asa s-au putut vindeca dupa ce fusesera pe la tare multi doctori. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 23:48
Daca tot veni vorba despre aceste PERLE ale medicinei alternative, traditionaliste, va pot spune ca au aparut mai multe carti din acest domeniu, al "Leacurilor din Carpati", care mi s-au parut interesante si mai ales utile mai ales pentru cei ce aduna personal plante medicinale (Musetel, Busuioc, Menta, Salcam, Soc, Paducel etc...etc) La Editura CORINT, Bucuresti -2013 a aparut cartea lui Gheorghe MOHAN "Tratarea bolilor cu leacuri din popor" Dar si un foarte util "Atlasul plantelor medicinale din Romania" Tiparita tot la Editura Corint, Bucuresti -2007 (sant prezentate ample planse fotografice pentru 236 de specii de plante medicinale din flora spontana romaneasca). Eu, am luat acest Atlas deoarece mi-a venit ca o manusa pentru un Ierbar pe care incet, incet, il pregateste nepoata mea. Deci, cei care aveti copii si va intereseaza acest lucru, nu ezitati sa-l cumparati, fiind foarte util si ca material didactic. Autorul Gheorghe MOHON, completeaza excelent acest subiect deosebit, inceput de marele Ovidiu BOJOR. Gheorghe MOHOn este doctor in stiinte biologice, cercetator stiintific la Gradina Botanica "Dimitrie Branzda" a Universitatii din Bucuresti, El s-a ocupat si de redactarea unor manuale scolare alternative atat pentru ciclul Gimnazial cat si pentru cel Liceal. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 01:59
Am vorbit cateva postari mai in urma despre Chihlimbar. Va recomand un filmulet: www.youtube.com/watch?v=ZC-2ZGWWxfU De asemenea, cand aveti timp, dati cautare titlului Camera de Chihlimbar si veti gasi filme, articole deosebite despre Chilimbar si mai ales, despre ceea ce ar fi trebuit sa fie cea de-a opta minune a lumii. Vizionare placuta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 12:13
De la: Bursuc, la data 2014-01-05 12:11:18 Ce topic despre insomnii? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 12:16
De la: __hakon__, la data 2014-01-05 18:32:10cei care sunt cazuti in cap si gandesc atunci cand dorm cu mintea din afara capului si scriu pe forum in timp ce viseaza, nu-si pot exprima decat flatulente halucinant onirice. deoarece, chiar daca au citit ceea ce scriu altii in stare de veghe,vesnicii adormiti aiuriti, nu a inteleg nimic din ceea ce citesc atunci cand sunt constienti! Iar vorbesti cu fundul. Oameni ca tine nu inteleg nimic si au pretentia sa ii faca pe altii sa inteleaga....nimic. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 12:24
Voi iara' va plictisiti?
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 12:25
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-05 21:13:48De la: gabigabi2, la data 2014-01-05 09:42:55De la: nastasemihail, la data 2014-01-05 08:17:56De la: Bursuc, la data 2014-01-04 18:00:35gabigabi2, Nu am obligat pe nimeni sa intre pe topicele mele, din contra mi s-au luat persoane cind discutam cu ele si duse pe alte topice. Topicul A am spus ptr ce e. Nu am nici o pretentie sa se intre pe el. Oricum eu acum ma invirt in jurul cozii pe acest forum, ca nu discut pe ce ma intereseaza pe mine, si normal nu oblig pe cineva sa discute cu mine. De fapt am observat ca discutiile sint agreate doar daca sint usurele si nu antreneaza f adinc gindirea. Discutiile f adinci pot fi duse doar pe specialitati, nu de persoane ce nu au trecut prin acele domenii. De exemplu subiectul telepatiei ce eu am experimentat-o pe persoane din jurul meu ii face pe unii sa se enerveze. Si eu dupa ei. Dar telepatia se face doar de catre persoane f calme. Deci e exclus din start domeniul de discutie cu persoane ce nu au avut fenomenul. Fortarea aparitiei telepatiei poate duce la dereglari psihice. Combinatii de autosugestie cu declansarea fenomenului necontrolat. eu am incetat sa discut pe forum despre el, la recomandarea unei persoane ce m-a avertizat. Exemple sint f multe. Forumul este generalist, nu de socializare numai. Iar eu imi satisfac curiozitatea pe siteuri nu pe forumuri. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 12:32
Nu e nevoie sa fii de specialitate ca sa iti dai seama ca daca ceva se misca continuu si vibreaza e din cauza unei presiuni interne generate de o acumulare de energie si nu de la apa.
Ma refer ca cutremurein general. Nu apa genereaza cutremure pe glob ci magma interna. Apa doar cind ajunge la magma o face sa explodeze, dar nu apa genereaza explozia. Dar asta e valabil doar la cutremure pina la citiva km. Ca apa ajunge la 100 km, in vreun an. Sau mai mult. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 12:36
nastasemihail, Sorry, nu am tinut minte titlul exact al topicului. Era vorba despe: "Somnul, de ce dormim" Eu incercasem sa explic niste lucruri legate de bioritm si functiile organelor interne. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 12:54
De la: nastasemihail, la data 2014-01-07 12:32:38Nu e nevoie sa fii de specialitate ca sa iti dai seama ca daca ceva se misca continuu si vibreaza e din cauza unei presiuni interne generate de o acumulare de energie si nu de la apa. Ei, vezi? La asta ma refeream si eu. Prefer discutiile usurele, care nu antreneaza prea mult gandirea, in detrimentul celor grele, pe teme pseudo-stiintifice. La ce foloseste sa vehiculam informatii eronate cu pretentia de stiinta? La adancimea de 100 de kilometri, ce apa ajunge? Panza freatica nu coboara la mai mult de 1000 de metri sub pamant si nici macar atat, iar tu vorbesti de apa la 100 de km? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 13:05
De la: Bursuc, la data 2014-01-07 12:36:39 In acel topic am vrut sa spun de o experienta a mea, si a oricui o observa. Cine nu o observa tot are parte de ea. Somnul adinc, paradoxal, vindeca toate bolile fara exceptie. Stiu si eu de acele ore pe bioritmuri ale organelor. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

e o perla???
Deunazi, cineva saruta poala popii c-o pasiune nedisimulata , iar tu, Bursuc, de cum l-ai observat prin preajma te-ai si repezit sub poala popii sa te spovedeasca.
Corect din toate punctele de vedere si tot ce n-am putut spune eu, ai spus tu ! cam asta-i s' tuatia !
imi pare rau ptr. tine, zau !