Info
x
Perle
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 14:39
Pa, tu! don't forget to write
Succes in cautarea creierului aluia...vezi sa nu fie prea diabolic
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 16:31
De la: __hakon__, la data 2013-12-25 20:04:56De la: Bursuc, la data 2013-12-25 19:27:44 scumpicule , cam asta-i : unul ne transmite din cultura lui generala , cea adunata-n ani si ani si care i-a modelat caracterul si un altul, care nu o are - dar critica traditiile, crezurile unor oameni si trairile lor - e obligat sa cauta informatia pe gugalica si, dupa 2 zile o uita si -i ramine vidul pe care nu are cu sa-l umple si atunci ricaneaza !...oricum, Bursuc e o persoana mai Adevarat-Credibila decit tine si infinit mai placuta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 19:29
De la: __hakon__, la data 2013-12-26 13:57:18Si voi aveti; unealta, mijlocul, informatiile, si bazele de date la dispozitie, motoare de cautare a informatiilor, google, si-nca multe alte "motoare" specializate, din nefericire, altceva va lipseste: un creier disciplinat, alfabetizat si instruit stiintific, ordonat, de aceea plesniti, cativa dintre voi, aici ! Mai bine adio! Daca exista o posibilitate cat de mica sa ne parasesti definitiv, eu zic ca e pacat sa o irosesti...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 21:41
Ultima seara de Craciun.
Cand eram copil, introduceam bete de chibrite in coaja nucilor vopsite si le agatam in Pomul de Craciun pe post de Globuri. Nucile le e vopseam cu Lac de pulbere de Aluminui (ce se folosea la vopsirea burlanelor de la sobe) si Lac de Bronz auriu. (cesta il procuram de la tamplarul satului care facea si scria pe sicrie). Tot eu, fixam lumanarile in niste clipsuri pe care le puneam pe ramurile bradului. Printre altele, am aflat de ce se puneau lumanari ... Si asta, ascultand si eu multele lucruri care se discutau prin casa in Ajunul de Craciun, cand toata lumea trebaluia prin gospodarie. Se spune ca intr-o seara de iarna geroasa, pe cand Preotul (Pastorul) Martin LUTHER (1483-1546 / parintele reformei catolice in Germania) se intorcea acasa, trecand printr-o padure de brazi, la un moment dat, observa in fata sa un brad superb, nins iar printre ramuri zari cateva stele scaparande pe cer. Atat de mult l-a impresionat acest tablou, incat, atunci cand s-a apropiat de casa, luase din padure un brad mai mic pe care il montase in casa, pentru a explica familiei ce spectacol ceresc a vazut el. Pentru a le explica mai bine ce vazuse, puse ici-colo niste lumanarele pe post de ...stele. -"Iata! Cam asa am vazut eu pomul din padure. Eu, l-am luat ca pe un semn ceresc si ar trebui ca de azi inainte, in fiecare seara de Ajun, crestinii ar trebui sa-si puna in odaie cate un brad, cu lumanarele, ca semn al credintei noastre ca Mantaitorul s-a nascut!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 21:46
Nu-l plangeti pe hakon, probabil (asa cum a mai facut-o si inainte), isi v-a schimba iar avatarul si va apare cu alte hainute... Deoarece nu se poate abtine, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 21:49
Dar eu, n-am cum sa nu-i urez un sincer LA MULTI ANI si Sarbatori fericite!
(Omului din spatele lui hakon, deoarece, pana la urma, fiecare dintre noi existam cumva si in viata reala) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 08:37
De la: Bursuc, la data 2013-12-26 21:46:52 chiar nu ma ingrijoreaza eventuala lui "disparitie" si-mi veni in gind o rautate ....ma rog- rautate ...e un fel de butada medicala .care zice ca stii ca ai scapat d'un sifilis cind l-ai facut p'al doilea !
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 15:10
Biserica Ortodoxa sarbatoreste azi praznicul Sf. Apostol STEFAN si Sf. Cuvios TEODOR Tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui le doresc MULTI ANI CU SANATATE! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 15:19
De la: __hakon__, la data 2013-12-26 13:57:18Si voi aveti; unealta, mijlocul, informatiile, si bazele de date la dispozitie, motoare de cautare a informatiilor, google, si-nca multe alte "motoare" specializate, din nefericire, altceva va lipseste: un creier disciplinat, alfabetizat si instruit stiintific, ordonat, de aceea plesniti, cativa dintre voi, aici ! Mereu cu placere, Plugusor! Numa' bine si unde pozitive pe toate planurile, orbitele interspatiale! Sant�!
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 15:22
De la: gabigabi2, la data 2013-12-27 08:37:53De la: Bursuc, la data 2013-12-26 21:46:52 Mai bine povestim despre ce cadouri ati primit de Craciun sub brad!? Ei, cine incepe? Apelam la ordinea alfabetica a avatarelor,
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 20:01
Traim vremuri in care pana si copiilor nu li se mai spun povesti. Despartindu-ne dora cateva zile de Anul Nou, va dedic o foarte frumoasa poveste de iarna: "Fata cu chibriturile" de Hans Christian Andersen www.youtube.com/watch?v=nsP-gi_GsG4 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 20:07
O poveste care este o lectie despre viata si ar trebui spusa adultilor care au uitat ce inseamna dragostea si compasiunea pentru aproapele nostru. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 23:19
De la: __hakon__, la data 2013-12-25 20:04:56De la: Bursuc, la data 2013-12-25 19:27:44 Nu se poa...stiinta evolueaza, se schimba continuu? Partca spunea ca noi nu gindim organizat. Pai organizat si....periodic ne fuge pamintul de sub picioare. Adica se schimba pe ici pe colo prin partile esentiale datele stiintei. Nu se poa. Si eu care aveam incredere in tine, Agamita Dandanache al stiintei.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 17:38
nastasemihail, cateva postari in urma faceai niste comentarii la adresa produselor traditionale care se vindeau cu diferite ocazii prin piete targuri sau oboare. Nu cu mult timp in urma, am fost detasat pentru un an la o unitate din Bucuresti. Am avut ocazia sa vizitez asemenea "expozitii" cu vanzare. Ai dreptate in tot ce spui. Problema este simpla: provincia, vine in Bucuresti nu numai sa-si vanda marfa (chiar bio fiind) dar vor sa si-o vanda mai scump ca la ei acasa. Altminteri n-ar merita drumul, transportul, cazearea etc...etc. Pana aici, totul este in regula. Escaladarea preturilor insa o fac chiar bucurestenii. Am fost martorul unui dialog intre o bucuresteanca si un vanzator: - Cat dai kilogramul de cirese? - 20 lei - Daca iti dau 25, mi le alegi pe cele mai frumoase? Un alt cumparator, care statea si el rand sa cumpere cirese: - Vai, cum poti sa spui ca dai 25 lei pe un Kg? Tipa, intoarse capul si ii spuse cu dispret: - Tataie, daca n-ai bani, ce cauti la piata? Daca vreu sa mananc cirese, dau si 100 lei/kg. Ai ceva impotriva? Pai spune si tu, ce va face ardeleanul meu mai departe? Cum au plecat cumparatorii, a intors eticheta si a scris : CIRESE : 25 lei/Kg. Vreau sa spun ca pretul unui produs, va merge intotdeauna dupa ofeta de cumparare. Are omul bani si este dispus sa plateasca, va plati. Vanzatorul va cere de indata mai mult. Vina nu este a vanzatorului care cere mult. Ci a cumparatorului care nu numai ca platesete cat i se spune dar lasa sa se inteleaga ca ar da si mai mult. Ceea ce se intampla acum in Bucuresti, cu adevarata escaladare a preturilor la aceste produse (cautate de altfel) se datoreaza puterii de cumparare a UNOR bucuresteni, care trag in sus preturile (uneori, din proasta idee ca trebuie neaparat sa arate ca AU BANI si POT plati oricat!) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 17:55
Bursuc, imi face placere sa iti transmit
,,Sarbatori fericite in continuare. La multi ani fericiti cu bucurie, sanatate si multumire alaturi de toti cei dragi" din partea Rodicai Melody Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 19:23
Ingrid, M-ai bagat in ceata! De unde sti tu de Rodica Melody??? Primesc cu mult drag urarile si din partea mea aceleasi ganduri bune! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 19:37
Moda, bijuterii, eleganta si sensibilitate= ARTA Prietenilor mei, un cadou de sarbatori: www.youtube.com/watch?v=HJkiysHEoxA Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 19:48
Daca aveti timp si rabdare, merita sa urmariti toate piesele pe care le veti gasi acolo, deschizand pagina! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 20:03
De la: Bursuc, la data 2013-12-28 19:37:40 Superb, multumesc! Pe Rodica o stiu de pe forum, inca dinainte sa apari tu, totdeauna am fost apropiate, o stimez si mi-e draga!
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 20:45
Dar ce mai sti despre ea?
Sanatoasa? Totul este ok? De ce nu mai apare pe aici? Daniela? Ea de ce m-a parasit? :))) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 21:01
Urmareste cu atentie ce a reusit artistul sa faca din pietrele pretioase si mai ales din PERLE...
A transformat arta bijuteriei intr-un intreg si laborios spectacol de arta florala. Nu mai exista demarcatie. Nu sti unde se termina trupul si unde incep bijuteriile. Iar in ce priveste accesoriile pentru par, ideile lui pot fi folosite cu succes in adevarate lectii despre arta. Urmarind cu atentie detaliile, mi-a fugit pentru moment mintea la fermecatoarea Cleopatra incarcata cu Perlele ei inegalabile Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 21:13
De la: Bursuc, la data 2013-12-28 21:01:57Urmareste cu atentie ce a reusit artistul sa faca din pietrele pretioase si mai ales din PERLE... Unde sa urmaresc? m-ai facut foarte curioasa, dar cred ca te referi la alt clip, cel de mai sus este mai degraba impresionist in prezentarea bijuteriilor... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 21:15
De la: Bursuc, la data 2013-12-28 20:45:08Dar ce mai sti despre ea? Rodica da...acum este fericita ca tanara bunica...Daniela te apreciaza dar pe forum nu stiu cand mai revine. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:36
Ingrid, Transmite-i multa sanatate in noua sa calitate... Spune-i ca nepotica mea este deja marisoara (Clasa a III-a) si nu am nici un complex. (am adaugat o poza la album cu ea: Maya) Sa le dea Dumnezeu sanatate! Cat despre Daniela nu inteleg ce se intampla si de ce nu mai intra. Asa cum vorbisem cu Galina si ei ii promisesem niste ace speciale pentru margelele de nisip. Eu, ce sa mai zic... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Decembrie 2013, ora 15:54
De la: Bursuc, la data 2013-12-28 22:36:57 Foarte draguta nepotica, sa-ti traiasca si sa aiba o viata minunata, impreuna cu intreaga familie! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2013, ora 19:00
Cineva mi-a recomandat niste documentare. Deoarece uitam foarte repede, este bine sa ne reamintim din cand in cand de marii inventatori ai lumii. Acum, Nikola TESLA (10.07.1856/Croatia = 07.01.1943/New York) Vi le recomand si eu: (selectate cu posibilitatea sa alegeti si alte documentare interesante) Fenomen Arhivele Pierdute- Secretele Ratacite ale lui Nikola Tesla www.filmedocumentare.com/tesla-maestrul-fulgerelor www.filmedocumentare.com/gauri-cer-haarp-si-tehnologia-tesla Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 15:44
Se incheie inca un an. Cu bunele si relele lui. Sa traim cu nadejdea ca macar ceea ce depinde de noi vom face in asa fel incat sa nu ne ingreunam singuri viata. Anul trecut, n-am reusit sa va transmit Sarbatori fericite si mai mult, fata de unii, nici n-am avut o comunicare corecta. (Imi cer public inca odata scuze fate de Nastasemihail personal) Sper ca n-am produs suparari mai mari decat ar putea fi uitate. E bine daca stim sa iertam si sa incercam sa convietuim asa cum santem. Sa ne acceptam unii pe altii, deoarece, vine o vreme cand nu mai conteaza nici cine am fi fost, nici ce am fost. In fata lui Dumnezeu santem egali. (Oricare ar fi Dumnezeul fiecaruia) Ma bucur ca am schimbat aici, pe Forum, cateva ganduri. Multumindu-va ca si voi ati fost alaturi de mine, acceptandu-ma in aceasta comunitate. va urez din inima: SARBATORI FERICITE si, LA MULTI ANI CU SANATATE! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 15:52
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 01:05
Misticul filosof indian KABIR (1398-1518) scria intr-unul din celebrele sale poeme: "Imi vine s� r�d c�nd aud spun�ndu-se c� pe�tilor le-ar putea fi sete" (referindu-se la dragosta Tat�lui Ceresc) Cu aceste cuvinte doresc si eu s� v� int�mpin in Noul An 2014. Asa cum apa inv�luie pe�tele care inoata in ea, asa ne inv�luie �i pe noi dragostea Lui! S� avem toti parte de ea si atunci vicisitudinile vietii le vom putea trece mai usor! LA MULTI ANI! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 21:22
Iata care sunt sarbatorile traditionale ale lunii IANUARIE, numita popular "GERAR" 01. Sfantul Vasile cel Mare (supranumit in popor ocrotitorul saracilor) 05. Ajun de Boboteaza 06. Sarbatoarea Iordanului (Botezul Domnului) 07. S�ntionul (Sfantul Ioan) 16 S�npetrul LUPILOR 24. Ziua Sp�nzului 29-30-31: Filipii de Toamna. Luna Gerar, era marcata ca o noua etapa in viata, ca un nou inceput: "Cand incepi un lucru, fa-l ca pentru tine si pune toata dragostea si pasiunea in el" Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Sant�!
Apelam la ordinea alfabetica a avatarelor,