back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Barbatii ar trebui sa fie ca batistele igienice:catifelati,bine mirositori si de unica folosinta !!!

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

gugulanul

54 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 14:46

De unica folosinta ,pentru fiecare seara cu o alta femeie deci de unica folosinta de 365 de ori pe an.
Asa da unica folosinta

Viki
bluecrissy

10 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 15:33

De la: marywsd, la data 2010-08-07 11:13:54in primul rand ce tie nu-ti place altuia nu face, in al 2-lea rand daca barbatii ar fi de unica folosinta cine ar mai finanta femeile cu bani (pe unele dintre ele...85-90%)!!?

Eu cred ca toate femeile sunt foarte descurcarete... cele care se lasa finantate o fac pentru ca asa le e mai usor... sunt sigura ca ar gasi o modalitate sa se intretina.

Oricum, cred ca procentele tale sunt prea ridicate... ar trebui cel putin injumatatite... e bine stiut ca femeile sunt mai muncitoare decat barbatii asa ca 10-15% mi se pare e prea putin

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 August 2010, ora 16:09

De la: anisoaraf, la data 2010-08-07 13:10:22 Erotizmul innobileaza un cuplu bine sudat,
Barbatul ajunge un geniu prin eforturile sotiei constiincioase, harnice si iubitoare,
Femeia este vioara, barbatul este arcusul-maiestria arcusului naste sunete inedite ale viorii,
Barbatul si femeia merg mereu alaturi-tinandu-se de mana,
Vorbele sunt de prisos-atingerile dragostoase si privirea dulce sunt suficiente pentru comunicare perfecta,
Templul iubirii, construit de cele doua inimi iubitoare nu-l poate distruge nimeni,
Florile ce cresc in gradina lor vor bucura si ochii orbilor,
Setea o vor potoli sorbind din licoarea datatoare de viata din palmele persoanei iubite,
Foamea o vor potoli din singurul mar ce le-a ramas, sotul oferind sotiei inca o feliuta din portia lui,
Copiii vor creste cu dragostea oferita de ambii parinti, copiind si imbogatind spiritual modelul parintilor
si ultima fraza-apartine in exclusivitate sotului-la final ne vom transforma in 2 porumbei si vom zbura alaturi admirand frumusetile pamantului...
In septembrie implinim 25 de ani de casnicie, batistele noastre sunt mereu catifelate, au miros placut si revigorant...
Sa fii iubita !

Felicitari si sa ne chemi la nunta de argint...am glumit !!!

nu am sa ma laud cu cine ce virtuti dar tot in septembrie implinim 29 de ani de casnicie,cu bune cu rele ca in orice familie normala....dar daca ar fi sa o luam de la capat,as trai inca 29 de ani cu sotul meu ,pentru ca ne completam de minune si pentru ca mi-a daruit cele doua comori ale sufletului meu....baietii mei !!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 18:05

Te caut printre stele
Seri de seri,ani la r�nd,
St�p�nul visurilor mele
De-al t�u dor,eu pl�ng.

Te-am v�zut odat�-n vis
Tu, zeul meu din pove�ti,
�ntr-un feeric paradis
Unde tu sti sa iubesti.

Cu speran�� �i cu dor
De atuncea tot tr�iesc,
Chiar daca a fost un vis
Eu tot am s�-l iubesc!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

520 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 7 August 2010, ora 18:15

De la: M_Elody, la data 2010-08-07 11:17:46Cu titlul topicului nu am fost deacord , dar daca ati dat-o pe glume , sa postez si eu una:
Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei.

Bunaaaaa! Statistic, s-au confectionat mult mai multe cruci pentru barbati..
Le-au tinut ei pe palme sau ele i-au solicitat prea mult?
Las" ca unii au vrut sa scape de una ca cel din bancul de mai jos:

Se duce un tip la doctor.
_Buna ziua.
-Buna ziua domnule, care-i necazul?
Omul se cam codea si nu stia cum sa-si spuna oful.
-Ei, spune domnule ce te doare? La doctor si la popa trebuie sa spui fara retinere tot..
-D-le doctor am o problema, cam delicata ce-i drept si nustiu daca ma puteti ajuta?
Hai, omule spune ce problema ai?
-Stiti...As vrea sa scap de nevasta dar asa fin, fara dureri si in timp indelungat..
_Aaaa, e foarte simplu...
te duci acasa si de acum inainte, zi de zi si noate de noapte faci dragoste si in trei luni ai terminat-o..

Dupa aproape trei luni, doctorul vede pe strada un zdrahon de femeie, impingand iun carucikor in care era
un om piele si os. Uitandu-se mai bine isi re3cunoscu pacientul.
-Domnule, dumneata aici, ce s-a intamplat?
Cu ultimele sfortari, ii facu semn cu degetul sa se apropie de ureghea lui si gajait ii sopti:
Ssssssst!!!!!!11 Mai sunt trei zile dar ea nu stie...

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 18:21

Avem nevoie de dragoste...

Imi pare asa ciudat,
c-avem atata vreme pentru ura,
cand viata nu-i decat o picatura
intre acest moment si celalalt...
si e de nenteles de trup ca nu culege flori,
ca nu privim la cer mai des,
ca nu iubim, noi,
care atat de repede murim...
Sa te caut, de-as putea macar sa-ncerc...
sufletu-mi nebun si singur, frematand...
te vad, te ating, te simt si te iubesc...
naluc eu oare sunt de atata cautare,
sau poate de-o prea lunga asteptare
intr-un frig pustiu, incerc sa ma agat
cu fiecare pas ce-l fac
de a ta umbra ce-mi dispare,
strig, disper si...doare,
incotro te duci si de cine fugi...
sunt obosit si tremur la a ta umbra ce-mi apare-n vis...
nu te cunosc si nu-ti vorbesc,
doar te iubesc...
dar tu m-alungi si fugi...
te joci si iar te-ascunzi�
ramai deci doar o umbra intr-un frig pustiu,
ce n-o sa-l pot strabate fara tine, fara mine, fara noi...
noi, ce am rostit...de-ai fi tu, eu sau noi...
dar sunt doar eu si-n acest frig pustiu�
doar te aud, te simt si te iubesc,
dulce si-amara umbra...sa te mai caut,
de-as putea macar sa-ncerc.
Daca am fi picaturi,
n-am avea nevoie de lacrimi...
Daca am fi cuvinte,
n-am avea nevoie de destainuiri...
Dar suntem oameni
si avem nevoie de dragoste...

anisoaraf

7 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 18:44

Cu nunta de argint... cam asa sta treaba-o vom face intr-o padure, la cabana vanatorilor, vreau sa fie ceva inedit in plus nu stiu ce cadou sa-i iau sotului... idei, scenarii, poezii (mai de floare-albastra)
sunt binevenite...

Kalina Medical Bucuresti-chirurgie estetica, psihologie
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 19:09

De la: anisoaraf, la data 2010-08-07 18:44:45 Cu nunta de argint... cam asa sta treaba-o vom face intr-o padure, la cabana vanatorilor, vreau sa fie ceva inedit in plus nu stiu ce cadou sa-i iau sotului... idei, scenarii, poezii (mai de floare-albastra)
sunt binevenite...
...fara sa ne dai detalii despre preferinte?

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 20:36

De la: Merry, la data 2010-08-07 18:05:04Te caut printre stele
St�p�nul visurilor mele
De-al t�u dor,eu pl�ng.

Te-am v�zut odat�-n vis
�ntr-un feeric paradis
Unde tu sti sa iubesti.

Cu speran�� �i cu dor
De atuncea tot tr�iesc,
Chiar daca a fost un vis
Eu tot am s�-l iubesc!

Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......

Moto-ul este superb, iti confera multa sensibilitate..
versurile de mai sus cred ca-ti apartin, dar ce nu este gandire si creatie proprie citeaza autorul sau pune in ghilimele, altfel si poezia celebra a lui Victor Hugo- Barbatul si Femeia, s-ar putea crede ca ityi apartine ca si creatie. Un prieten adevarat...

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 21:45

De la: sea_shell, la data 2010-08-07 12:31:34Competitia asta dintre femei si barbati si femei este inexistenta pentru ca suntem complementari ,nu ''ocupam'' acelasi loc , nu avem aceleasi caracteristici, trasaturi, capacitati, dotari, etc ... Ne completam,nu ne suprapunem .. Egalitatea intre sexe este o prostie pentru fiecare are rolul sau bine definit ... Nu inteleg de unde a provenit discriminarea asta ... Un barbat fara o femeie si o femeie fara un barbat sunt ''infirmi"...Asta in cazul in care ne referim la oameni normali, onesti, cu coloana vertebrala si nu la perversi ,care din pacate sunt tot mai multi ,si de o parte si de alta .... Femeile schimba barbatii ca pe batiste de unica folosinta ,iar barbatii ca pe ciorapi,idem, de unica folosinta sau se cupleaza cu cat mai multi in acelasi timp si invers ...Cand nu sunt 2 de acelasi sex ...
Te doare mintea la noi romanii.... Unii habar nu au sa scrie corect romaneste dar s-au trezi ,asa, peste noapte , gay si lesbiene .... Vai de capul nostru ......

Trebuie sa existe multa intelepciune la o femeie, si tot atata la un barbat, ca sa se suporte, sa se tolereze si sa se completeze reciproc. Din pacate nu exista atata intelepciune in nici unul dintre sexe(exceptiile sunt rare in raport cu numarul) E ca la perinita unde si femeia si barbatul schimba partenerul/partenera...
Poate ca discriminarea au facut-o, primii, barbatii, mai intai la sex, schimband mereu partenera, dar si partenerei i-a placut sa fie aleasa fara sa intrebe cate au fost inainte.
Mai apoi au facut discriminarea si pe plan social. A fost suficient sa descopere cineva sintagma- sexul slab-
ca un legiuitor prost sa-l considere si mai putin capabil. Cea mai nedreapta discriminare care, pe drept cuvant, a dus la crearea asa zisului curent _feminist_
De aici marul discordiei si nimeni nu ingroapa securea, nici barbatul nici femeia.
Femeii i s-au daruit capacitati si calitati remarcabile, pe care numai un barbat ignorant, ingamfat si needucat i le poate minimaliza.. Niciodata o femeie indaratnica, nemodelabila nu va avea respectul barbatului, asa cum nici barbatul incult, badaran, si cu rele apucaturi nu va avea respectul si cu atat mai putin dragostea femeii.
Egalitatea intre sexe trebuie privita doar in respectul calitatilor celuilalt, a personalitatii, a iubirii reciproce,
deoarece, desi sunmtem diferiti structural si fizic, avem acelasi apelativ- OM-

Consider ca am comentat suficient pe acest topic..
Toate cele bune tuturor!

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 22:10

Un banc(rautacios!) spune ca "femeia este un animal de prada cu aparenta domestica,care sta in casa omului si se hraneste cu zilele lui fripte"....In general sunt rele,marea majoritate,si toata viata fac si urmeaza tactici tot mai ticaloase,cu cat barbatul o iubeste mai mult si-i arata acest lucru,cu atat il chinuie mai tare,asa simtimd ele puterea.Nu stiu daca exista o femeie care sa nu-si foloseasca capacitatile de seductie cand urmareste asta,si nu-si ofera satisfactia puterii asupra omului cand stie ca "l-a rapus".

violeta1964

40 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 22:35

poate ca pe undeva are dreptate Merry. Eu am 46 de ani, am fost casatorita 6 ani cu iadul in persoana si toata viata mea nu am intalnit un om adevarat, un barbat adevarat, de aceea am ramas singura si nu imi pare rau. Nu am cerut prea mult de la un barbat, insa am cerut respect ceea ce nu exista

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 23:16

De la: emil_pislaru, la data 2010-08-07 20:36:30
St�p�nul visurilor mele
De-al t�u dor,eu pl�ng.

Te-am v�zut odat�-n vis
�ntr-un feeric paradis
Unde tu sti sa iubesti.

Cu speran�� �i cu dor
De atuncea tot tr�iesc,
Chiar daca a fost un vis
Eu tot am s�-l iubesc!

Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......

versurile de mai sus cred ca-ti apartin, dar ce nu este gandire si creatie proprie citeaza autorul sau pune in ghilimele, altfel si poezia celebra a lui Victor Hugo- Barbatul si Femeia, s-ar putea crede ca ityi apartine ca si creatie. Un prieten adevarat...

draga Emil,cu mare drag as fi citat autorul daca nu le-as fi primit asa...fara titlu si autor...aceste versuri sint niste dedicatii primite pe alt forum....dar pentru ca mi-au placut si stiu ca aici se mai gasesc si oameni cititi, nu numai batuti in cap...am zis sa le postez ca poate plac si altora si poate aflu si autorul....nu indraznesc sa intreb dincolo,pt. ca imi raspunde numai in versuri si nu vreau sa ma fac de ris...numai pot sa fac diferenta intre creatii proprii si ceilalti autori...asa ca intelege-ma !!!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 23:25

De la: violeta1964, la data 2010-08-07 22:35:03poate ca pe undeva are dreptate Merry. Eu am 46 de ani, am fost casatorita 6 ani cu iadul in persoana si toata viata mea nu am intalnit un om adevarat, un barbat adevarat, de aceea am ramas singura si nu imi pare rau. Nu am cerut prea mult de la un barbat, insa am cerut respect ceea ce nu exista

Oameni buni,nu mai imi dati dreptate, ca nu este al meu citatul este copiat de pe Citatemedia si este scris de Anonimus...cind am deschis acest topic am vrut sa anim putin atmosfera pentru ca toata lumea cazuse in melancolie blegoasa....stiam ca va naste controverse dar cel putin sa fie constructive...si femeia si barbatul pot fi considerati servetele sau batistute igienice....nimeni nu este perfect !!!

9am186000

12 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 16:47

Nu ar trebui sa spui asta! fara noi ..........?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 16:51

De la: 9am186000, la data 2010-08-08 16:47:14Nu ar trebui sa spui asta! fara noi ..........?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 17:00

Cei ce iubesc nu imbatranesc niciodata... pot muri de batranete, dar sufletul le ramane tanar !
Daca zambesc,inseamna ca ma bucur sa te vad...
Daca te caut, inseamna ca mi-e dor...
Daca te ajut, inseamna ca imi pasa...
Daca intreb, inseamna ca ma intereseaza...
Daca ofer, inseamna ca meriti...
Daca cer, inseamna ca am nevoie...
Daca spun, inseamna ca vreau sa stii...

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 8 August 2010, ora 17:01

asta e topic deschis deo pitzipoanca cu neuronu in stendbai din lipsa de ocupatie,bashti martafoaico si spala vasele

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase s�lbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adev�ratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit� este singurul ADEV�R ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 17:02

De la: Merry, la data 2010-08-08 17:00:04Cei ce iubesc nu imbatranesc niciodata... pot muri de batranete, dar sufletul le ramane tanar !
Daca zambesc,inseamna ca ma bucur sa te vad...
Daca te caut, inseamna ca mi-e dor...
Daca te ajut, inseamna ca imi pasa...
Daca intreb, inseamna ca ma intereseaza...
Daca ofer, inseamna ca meriti...
Daca cer, inseamna ca am nevoie...
Daca spun, inseamna ca vreau sa stii...

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 17:05

De la: Merry, la data 2010-07-28 19:47:38
Barbatii ar trebui sa fie ca batistele igienice:catifelati,bine mirositori si de unica folosinta !!!
www.youtube.com/watch?v=2tnqgoLN_p4&feature=related

Tema pentru acasa :
Dezvoltati subiectul !!!

Iar femeile sa-si schimbe chilotii dupa fiecare barbat !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 August 2010, ora 18:53

....Merry,ce intoxicati mai intra pe forumul asta..... ,cred ca adminii dorm....

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 21:23

De la: Merry, la data 2010-08-07 23:16:28
De la: emil_pislaru, la data 2010-08-07 20:36:30
St�p�nul visurilor mele
De-al t�u dor,eu pl�ng.

Te-am v�zut odat�-n vis
�ntr-un feeric paradis
Unde tu sti sa iubesti.

Cu speran�� �i cu dor
De atuncea tot tr�iesc,
Chiar daca a fost un vis
Eu tot am s�-l iubesc!

draga Emil,cu mare drag as fi citat autorul daca nu le-as fi primit asa...fara titlu si autor...aceste versuri sint niste dedicatii primite pe alt forum....dar pentru ca mi-au placut si stiu ca aici se mai gasesc si oameni cititi, nu numai batuti in cap...am zis sa le postez ca poate plac si altora si poate aflu si autorul....nu indraznesc sa intreb dincolo,pt. ca imi raspunde numai in versuri si nu vreau sa ma fac de ris...numai pot sa fac diferenta intre creatii proprii si ceilalti autori...asa ca intelege-ma !!!

Desi spuneam mai sus ca nu voi mai comenta, iti datorez un raspuns:
Apreciez mult faptul ca nu mi-ai luat in nume de rau recomndarile, retine; nu observatiile altul, alta ar fi facut-o . Multi barbati vor sa impresioneze, stiind ca e greu sa le cunosti pe toate, dau citate, versuri, maxime, ca si cum ar fi proprile lor creatii. Sigur ca lucrul cel mai minunat ce se poate intampla pe forum ar fi sa
ne comunicam propriile ganduri, si ce au gandit sau au scris altii, in limita decentei, avand respectul de sine precum si respectul fata de ceilalti.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 August 2010, ora 23:35

De la: nemmo, la data 2010-08-01 20:00:34Eu am fost dezamagit de 4 prietene.... eu ca barbat ar trebui sa cataloghez pe toate...? nu.. asta mi-a fost soarta... insa am ramas cu gust amar si m-am inchis in mine... am preferat sa imi pastrez makar latura copilareasca, aia care mi-a mai ramas si nu voi renunta la ea pentru ca imi da putere sa continui. Dar femei sunt femei si femei, diverse tipuri. MIe mi-ar fi placut sincer o fata linistita si respectuoasa. Partea cu frumoasa, devreme acasa... povesti...de adormit masele populare. Apropo mie imi place egalitate in toate. Nu numai femeia la cratita, ci AMANDOI. Nu numai barbatul la meci de fotbal (desi nu imi place sa ma uit la TV sa rontzai alune sau sa beau bere etc) , ci AMANDOI sa privim o emisiune interesanta. Nu numai eu sa muncesc la serviciu, ci si ea. Vreau comuniune intru totul, sau makar prin compensare asa incat atunci e satisfactia daca nu maxima, macar este EGALA la un nivel mai mic. Si asta imi da comforul sentimental si moral. Despre barbati se crede ca sunt misogini, ahtiati dupa sex, prosti si usor manipulabili insa va spun altceva din prisma mai multor barbati si din prisma autoanalizei mele fata de alte persoane de acelasi sex:

1.Barbatii sunt sinceri, orice s-ar intampla - cand mint inseamna ca o fac doar ca sa se sustraga dintr-o situatie rara, necomofrtanta.
2. Barbatii vor si ei atentie si sa nu fie considerati doar niste carpe doar pentru sexul in pat si gata , la gunoi apoi! ... nu este chiar asa!
3. Barbatii vor afectiune, uneori mai mult decat niste copii chiar.
4. Barbatii sunt dornici de *cuceriri*, de "aventuri". Cucerirea si aventura nu fac parte neaparat din domniul sexual ci tin mai degraba de firea barbatului pur si simplu. Asa s-a nascut, sa umble dupa hrana, sa vaneze, sa cucereasca teritorii, sa stapaneasca clanuri...Nu-l luati doar cu sexu ca mai rau, vi se va intoarce impotriva voastra si se va razbuna tocmai prin sex. Aratati-i si alte laturi decat cea sexuala.. de pilda, cuceriri : joc pe computer, cuceriri: distractii cu prietenii impreuna si TU si EL si cativa amici (care e mai tare in subiecte), cucereste prin jocuri de cultura generala, sunt 1001 de tipuri de cucerire , care-i vor face placere... Sexul e sex si va veni doar cand va trebui. Educa-l , daca asta te deranjeaza, poti sa alternezi o partida de sex cu o partida de convorbiri pe orice tema sau pur si simplu vizionarea unui film.. care este mult mai siropoasa sentimental decat o partida de sex in care se ard calorii...

CONCLUZIE: Voi decideti cum va modelati barbatul, dragi domnisoare si doamne, fete si femei. Judecati-l dupa ce trece un timp si dupa ce vedeti care-i sunt tzelurile, si daca puteti, indreptati-le, e pacat sa pierdeti sansa de a va distra alaturi de cineva si de-ai impartasi ideile de viata si experienta.

Desi vreau prea multe... odata si odata poate imi voi gasi si o persoana care sa ma merite... :(

Frumos mesajul t�u,nu știu dac� vrei prea multe,dar totuși eu nu te �nteleg �ntr-o privinț�.Cum adic� s�-l educ eu.P�n� la v�rsta asta nu a avut cine s�-l educe(mama,tata),sau nu a fost capabil s� se educe singur?Doar nu-l iau de la gr�dinița.Mi se pare o utopie ceea ce spui.Și am mai auzit asta �n nenum�rate r�nduri.Dac� am un partener de viaț� trebuie s� fie capabil sa �și asume anumite responsabilit�ți și nu cred c� la 30 și ceva de ani mai poae fi educat.Oricum p�na la v�rsta maturit�ții,chiar și mai devreme,chiar de copil ar trebui s� fie educat de p�rinți,de gr�diniț�,de școal�,societate,mediul �n care tr�iește.Mi se pare absurd ceea ce spui,adic� s�-l educe femeile.Adic� voi spuneți despre voi �nsiv� ca sunteți nenducați și trebuie s� fiți educați de femei.Mi se pare absurd,dar m� rog fiecare cu p�rerea lui.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 9 August 2010, ora 00:02

De la: Iosif, la data 2010-08-01 17:34:08Cred ca ai fost de unica folosinta ceva timp
si acum te crezi capabila sa stii cum si cat despre barbati
Au si ei inima si suflet dar daca tu ai nevoie de unica folosinta s-ar putea sa gasesti vreunul foarte uzat, necatifelat, si urat mirositor care sa-ti faca viata imposibila macar "LA UNICA FOLOSINTA" !!!!
Ca de nu am inventat eu algebra, si nu am creat eu variatie in universul lui Dumnezeu... Barbat sau femeie unici in universul lui Dumnezeu cu functionalitati diferite dar precise si cine esti tu muritor sa iti atribui acest tupeu obraznic sa stii ce si cum .... Nu cumva ai deviatii sexuale si dai vina pe ceilalti ptr lipsurile tale....????[/quot

Dar ce draga,muritorii nu au voie s�-și dea cu p�rerea.Dac� muritorii nu și-ar fi dat cu p�rerea nu am fi progresat �ntr-at�t �nc�t s� avem confortul de azi.Am fi r�mas �n epoca primitiv�.Dar tu cine ești s� spui despre ea c� are deviații sexuale?Nu tot un muritor,și totuși �ți permiți s�-ți dai cu p�rerea ca și ea.Și tot timpul omul d� vina pe ceilalți pentru lipsurile lui,inclusiv tu,așa e firea uman�.Și de cele mai multe ori sunt alții r�spunz�tori pentru lipsurile noastre.Ca de exemplu:criza modial� și mai ales situația economico-financiar� a ț�rii noastre.C� puteam face și si noi poporul ceva �n sensul asta e adev�rat,c� nu am f�cut-o e partea doua,dar cert e c� nu suntem numai noi vinovați.�ns� am observat ca �ntotdeauna c�nd cineva are o alt� p�rere dec�t a ta,tot timpul e acuzat ba c� e frustrat,ba c� are lipsuri,ba c� are frustr�ri.Dar voi nici m�car nu v-ați interesat m�car s� aflați ca frustrarea e normal� și o au toți oamenii indeiferent c�t de bogați,inteligenți,frumoși,siguri pe ei sunt,tot g�sesc ei ceva de care s� fie nemulțumiți și atunci apar frustr�rile,c� la fel indiferent de c�t de deștept..............etc.ar fi tot ajunge la concluzia c�-i lipsește ceva.Tuturor ni se pare c� ne lipsește ceva,indiferent ca avem de toate.Tot timpul g�sim motive de nefericire.
Intrega problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu foarte siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeanuna indoieli.
Bertrand Russell
Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata... dar pentru cautarea ei merita sa alergi toata viata .
Daca vrei sa ajungi la fericire, atunci pune-ti orice ca tinta, numai un singur nu: fericirea.
Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.
Adevaratele greutati pot fi depasite. Doar cele imaginare sunt de neinvins.
Chiar si omul care nu da nimic vietii pretinde de la viata totul.
Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot. Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare fericire. Ca sa-ti dai seama cat de bine este sa traiesti, trebuie sa fi dorit sa mori.
Oamenii nu sunt prizonierii sortii, ci doar ai propriei minti.
Odat� ce individul �i satisface acest nivel de necesit��i(cele primare), se poate concentra pe nevoile de siguran��. Acestea au de a face cu stabilitatea �i consisten�a �ntr-o lume relativ haotic�. Ele �in mai mult de integritatea fizic�, cum ar fi securitatea casei �i a familiei. �n unele cazuri, nevoia de siguran�� motiveaz� unii indivizi sa devin� religio�i, religia oferindu-le confortul unei promisiuni de siguran�� printr-un loc paradiziac. Nevoile de siguran�� sunt cruciale pentru copii.
Așa c� treaba cu Dumnezeu e relativ�.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 9 August 2010, ora 00:14

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-08-04 17:02:23Stiu ca multe femei considera asa din pacate tot mai multe,s-ar putea sa fiu la randu-mi considerat misogin daca as spune ca banuiesc ca sunt mai mult de 50% care simt si gandesc astfel,insa,desi numarul celorlalte este intr-o continua scadere,inca nu au disparut cu totul,inca mai sunt destule femei cumsecade,numai ca trebuie sa ai noroc ca barbat sa gasesti una.Din pacate nici eu nu ma pot numara printre norocosi...

La fel am putea spune și noi despre b�rbați.Chiar ți-aș sugera s� te dai drept femeie pe internet s� vezi cum te abordeaz� b�rbații.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 9 August 2010, ora 09:14

De la: Dorulet, la data 2010-08-06 15:29:25 ..da, probabil a�a a� fi r�spuns �i eu...cu o mic� modificare
Dac� ar fi s� m�sor viitorul...nu a� alege culoarea roz...ci gri...adic� tot spectrul dinte alb - negru !
Poop la toat� lumea!

Dorulet,
Alb si Negru nu-s culori (unul reflecta toate culorile din spectru si celalalt le absoarbe).Spectrul dintre Alb si Negru este spectaculos (ca viata). Dragostea are culoarea curcubeului. Barbatul este "Negrul" iar femeia este "Albul". Impreunarea lor da curcubeul (viata)
Curentul electric nu este bun sau rau: daca bagi degetele in priza te electrocutezi. Daca apesi intrerupatorul se aprinde lumina. Cand e bun si cand e rau curentul? NOI ALEGEM. El pur si simplu exista. Nici bun nici rau. Asa e viata. Daca vrem, o putem lasa ambiguua (adica gri) Nereusitele din viata de zi cu zi sant rezultatul propriilor noastre alegeri...
Iti doresc din tot sufletul sa vezi curcubeul vietii.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 9 August 2010, ora 09:28

De la: Ebony, la data 2010-08-08 18:53:51....Merry,ce intoxicati mai intra pe forumul asta..... ,cred ca adminii dorm....

Ebony, hai sa-i condamnam pe toti la moarte...

mystery

17 mesaje

Postat pe: 9 August 2010, ora 09:42

@Merry:Si crezi ca 8000 de mesaje te fac mai inteligenta,sau cum?:D

Sartre

22 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 9 August 2010, ora 14:47

Tema pentru acasa :
Dezvoltati subiectul !!!

eu am o alta vorba
"Barbatii sunt precum tablourile : daca vrei sa-i intelegi trebuie sa-i privesti de la distanta, de la foarte mare distanta...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 August 2010, ora 14:54

De la: Sartre, la data 2010-08-09 14:47:38

Tema pentru acasa :
Dezvoltati subiectul !!!

eu am o alta vorba
"Barbatii sunt precum tablourile : daca vrei sa-i intelegi trebuie sa-i privesti de la distanta, de la foarte mare distanta...

Dar ce, sint elefanti? ....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Barbatii ar trebui sa fie ca batistele igienice:catifelati,bine mirositori si de unica folosinta !!!
Mergi la: