back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Barbatii ar trebui sa fie ca batistele igienice:catifelati,bine mirositori si de unica folosinta !!!

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 11 August 2010, ora 02:12

inca nu v-ati bagat picioarele in el de topic ??? tot cu mizerii de pitzi umblati ??? deschideti dracu ceva inteligent matracucelor

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase s�lbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adev�ratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit� este singurul ADEV�R ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 August 2010, ora 11:59

De la: sunt_al_naibii, la data 2010-08-11 02:12:59inca nu v-ati bagat picioarele in el de topic ??? tot cu mizerii de pitzi umblati ??? deschideti dracu ceva inteligent matracucelor

...ce te *.....,pe tine grija....,vezi ca ai treaba....,te striga....

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 11 August 2010, ora 13:22

De la: Ebony, la data 2010-08-11 11:59:08
De la: sunt_al_naibii, la data 2010-08-11 02:12:59inca nu v-ati bagat picioarele in el de topic ??? tot cu mizerii de pitzi umblati ??? deschideti dracu ceva inteligent matracucelor

...ce te *.....,pe tine grija....,vezi ca ai treaba....,te striga....

Ebony, intoleranta cauzeaza grav sanatatii...

Raporteaza abuz de limbaj
m6c7b

3 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 11 August 2010, ora 15:16

Noi barbatii suntem obisnuiti ca femeile sa fie niste finutze la propriu si la figurat. Cand fetele iau steroizi, sau se apuca sa verse mizerii, fugim. Fiindca este nenatural iar mintea noastra nu poate concepe, nu se poate obisnui cu ideea, intra in protectie si atunci plecam. De aceea fetele smechere nu au o relatie de durata.
Duritatea lor mascheaza mari traume emotionale si frustrari, iar manifestarile trag semnale de alarma pe care barbatii le percep (inconstient unii), de unde si dorinta de relatie de tip unica folosinta, fata de aceste femei.
Oricum totul e aiurea, fiindca e o generalizare stupida, lipsita de imaginatie si colorata cu intentii perverse... Uah !...
Plec pana nu ma murdaresc!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 August 2010, ora 15:33

Mai , mai ! Ce titlu ! Pe moment ma abtin ...dar sa dea .........

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 11 August 2010, ora 15:38

De la: _KARPOV, la data 2010-08-11 15:33:51

Mai , mai ! Ce titlu ! Pe moment ma abtin ...dar sa dea .........

Te-ai intors din concediu Copilas ?.Nu te mira ....ca fetele v-au luat apararea pe acest topik .....nu-i acuza nimeni pe barbati ......., daca studiezi ....o sa vezi ....

GINA
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 11 August 2010, ora 15:42

Nimeni nu te-a rugat sa intri unde nu-ti place .......faci pe naivu si nu te astamperi ,.......sa vorbesti mai frumos .....Daca vrei sa fi respectat...... respecta .......

GINA
Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2010, ora 16:26

De la: Merry, la data 2010-07-28 19:47:38
Barbatii ar trebui sa fie ca batistele igienice:catifelati,bine mirositori si de unica folosinta !!!
www.youtube.com/watch?v=2tnqgoLN_p4&feature=related

Tema pentru acasa :
Dezvoltati subiectul !!!
Iar voi astea care sunteti de acord cu Marry,deveniti WC-urile publice ale tuturor barbatilor pe care- i "folositi"!!!!!!!!!!!!!!!
ADICA NIMFOMANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I never seen before a wild thing who cry himself
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 August 2010, ora 16:37

De la: clodnavy, la data 2010-08-11 16:26:48

Tema pentru acasa :
Dezvoltati subiectul !!!
Iar voi astea care sunteti de acord cu Marry,deveniti WC-urile publice ale tuturor barbatilor pe care- i "folositi"!!!!!!!!!!!!!!!

Ce romantic....suna !

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 12 August 2010, ora 06:16

Desi acest topic a avut un real succes,nu putem sa nu fim obiectivi si sa nu analizam totusi ideea care il enunta....Nu poti pretinde ca ai caracterca sa enunti asa ceva despre sexul opus indiferent ca esti femeie sau barbat.Un astfel de enunt descalifica moral pana la un nivel microcosmic,cu alte cuvinte nu poti sa fii decat o SCARBA ca sa gandesti asa ceva,si inca una cinica si obraznica ca sa rostesti,ce ar mai fi de "apreciat" cand acest lucru s-a mai facut si in scris.....

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 August 2010, ora 07:09

N-am citit niciodata titlul topicului pana la capat pentru ca mi-a ajuns jumatate din el ca sa ma lamuresc de faptul ca nu am ce cauta si eventual gasi ceva in el. Azi am vazut numele unei persoane ca a postat si am fost curioasa sa-i citesc parerea. In adevar topicul e conceput de o minte bolnava care nu mai are ce gasi frumos, cinstit, intr-o relatie barbat/femeie.
Acum sa-i scriu lui "sunt_al_naibii" : Ce cauti aici daca te afecteaza atat de rau? Puteai citi fara sa-ti spui parerea si atunci nu mai erai atat de nociv prin exprimare. "Deschideti dracu.... " Comanzi? De ce nu deschizi tu un topic de a carui succes sa te bucuri? Daca femeilie sunt matracuce corespondentii lor nu sunt matracuci? Hai, revino la exprimari mai blande, deschide un topic pentru ca-mi inchipui ca ai idei mai putin corosive si sa ne bucuram ca existam impreuna!

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 12 August 2010, ora 11:42

De la: emil_pislaru, la data 2010-08-07 01:13:30
De la: Ingrid, la data 2010-08-05 23:01:39
De la: emil_pislaru, la data 2010-08-05 22:54:35ANECDOTA:

Un batran intelept ii spune unui tanar:
- Dragul meu, sa tii minte! Femeile sunt ca merele;
cele care sunt frumoase nu sunt bune, cele care sunt bune nu sunt frumoase.
_ Dar nu se poate intampla sa fie si bune si frumoase?
_ Ba da, la mere se mai intampla..

Batranul intelept ne catifel-delicat, ne-bine mirositor si de mai multe folosinte...

Noapte buna !

Eh, dragu' mosului, si daca vreuna ti-a zice ca esti misogin, sa vii la mormant sa-mi multumesti

pisicuto ma uimesti!
Iar scoti ghearele deodata,
dar nu-ti sar la beregata
si zau, inteleapta esti...

Anecdota nu-i a mea,
am pus-o pe topic, iata,
sa arat, ca si omul intelept
mai greseste cateodata.
Dar am pus un comentariu
care s-a-nteles contrariu...

Ar fi trebuit asa;

Batranul intelept nedelicat, necatifelat, necunoscator, el insusi de multa folosinta.

In speta comparatia din anecdota nu este viabila:
Sunt mere si frumoase si bune asa cum sunt femei si frumoase si bune

Sunt mere si frumoase si rele cum sunmt si femei frumoase si rele(din anumite puncte de vedere)
Sunt mere mai putin frumoase si bune cum sunt si femei mai putin frumoase si bune,
dar in ambele cazuri sunt mai putin frumoase si rele..

Cineva comenta; Sunt femei intre femei si barbati intre barbati..

Un barbat cu adevarat intelept ar trebui sa vada dincolo de frumusetea femeii, efemera, frumusetea sufletului,

care este darul si lucrul ei cel mai pretrios.

Cand citesc frumusetea sufleteasca a unei femei ma simt ca si cititorul in stele, ca si gradinarul printre
flori ca si albinele care le culeg polenul.....

O si trei gradinari....

Vaaai, abia acum am vazut ca ai completat Emil, scuza-ma te rog pentru lipsa de reactie ..
asta ca sa pecetluim o parere oarecum similara.
...o floare si doi gradinari!!! M-a dus mama sa-l vedem, mai...ce mica eram

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 12 August 2010, ora 12:19

De la: _KARPOV, la data 2010-08-11 16:37:14

Tema pentru acasa :
Dezvoltati subiectul !!!

Ce romantic....suna !

Draga Karpov unde gaseti totdeauna raspunsurile potrivite?

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 12 August 2010, ora 16:29

frei_herr

72 mesaje
Postat pe: 13 August 2010, ora 11:40

"WTF" si "...ce te *...grija?" iiiiih !... Nici...estrogenii astia nu mai sint ce-au fost odata. Nici macar la ... 33 de ani! Antitetic, comentariul lui "anisoaraf"/'o7.o8 este superb si ... no comment! Recititi-l cu totzii. Daca ar fi sa luam in serios asertziunea "batiste igienice - unica folosintza", cu sigurantza, dupa ceva timp mai toti barbatzii in viatza ar fi fost in ... dumpstere, iar cei nenascutzi si-ar fi terminat "calatoria" in ... servetzele! Societatea rezultata ar fi doar una dominata de multi ... lingvism (nu cultural!). Tentativa (esuata...) de ironie de tip ... absorbant de dimineatza (pe principiul atragerii ... umorilor la crapatul zorilor si/ sau ochilor dis de dimineatza, inaintea cafelutzei pulled off izbavitoare) se vrea simpatica si ... "stirnitoare" dar e ... slabutza si stinjenitaore! Pe cind un topic ... "femeile multi-uz de tipul ... breloc "flash-light"???... Auguri!...

Sartre

22 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 13 August 2010, ora 16:14

De la: nastasemihail, la data 2010-08-10 14:00:21
De la: Sartre, la data 2010-08-09 15:55:18
De la: nastasemihail, la data 2010-08-09 14:54:17
De la: Sartre, la data 2010-08-09 14:47:38

Tema pentru acasa :
Dezvoltati subiectul !!!

eu am o alta vorba
"Barbatii sunt precum tablourile : daca vrei sa-i intelegi trebuie sa-i privesti de la distanta, de la foarte mare distanta...

Dar ce, sint elefanti? ....

imi pare rau ca nu ai inteles ;
poate nu ai privit niciodata un tablou si de aceea nu te-ai prins

Am inteles chiar f bine. Nu avea grija intelegerii mele.

Tocmai pentru ca-mi recomanzi sa nu am grija intelegerii tale " inteleg " ca nu ai priceput nimic.
Dar nu te mai stradui , sa nu-ti dauneze

Sartre

22 mesaje

Postat pe: 13 August 2010, ora 16:17

De la: Will, la data 2010-08-10 18:30:39lasa-le dom'le sa se esprime, ca tot de noi au nevoie

pentru ce ?
nu ai aflat ca s-au inventat vibratoarele ...???

Sartre

22 mesaje

Postat pe: 13 August 2010, ora 16:21

De la: m6c7b, la data 2010-08-11 15:16:21Noi barbatii suntem obisnuiti ca femeile sa fie niste finutze la propriu si la figurat. Cand fetele iau steroizi, sau se apuca sa verse mizerii, fugim. Fiindca este nenatural iar mintea noastra nu poate concepe, nu se poate obisnui cu ideea, intra in protectie si atunci plecam. De aceea fetele smechere nu au o relatie de durata.
Duritatea lor mascheaza mari traume emotionale si frustrari, iar manifestarile trag semnale de alarma pe care barbatii le percep (inconstient unii), de unde si dorinta de relatie de tip unica folosinta, fata de aceste femei.
Oricum totul e aiurea, fiindca e o generalizare stupida, lipsita de imaginatie si colorata cu intentii perverse... Uah !...
Plec pana nu ma murdaresc!

auzi , ce dragutz !
vezi ca deja te-ai murdarit !

Sartre

22 mesaje

Postat pe: 13 August 2010, ora 16:23

Tema pentru acasa :
Dezvoltati subiectul !!!

bai, tu cu wc-urile, mai incet
scoate-ti intai capul din latrina , si dupa aia grohaie , te rog mult !

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 13 August 2010, ora 16:25

De la: Sartre, la data 2010-08-13 16:17:25
De la: Will, la data 2010-08-10 18:30:39lasa-le dom'le sa se esprime, ca tot de noi au nevoie

pentru ce ?

De la vibratoare riscati sa deveniti lesbiene!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 August 2010, ora 16:33

De la: Sartre, la data 2010-08-13 16:14:45

Tema pentru acasa :
Dezvoltati subiectul !!!

eu am o alta vorba
"Barbatii sunt precum tablourile : daca vrei sa-i intelegi trebuie sa-i privesti de la distanta, de la foarte mare distanta...

Tocmai pentru ca-mi recomanzi sa nu am grija intelegerii tale " inteleg " ca nu ai priceput nimic.

Esti in ultimul hal de obraznica, la fel ca topicul asta mizerabil.
Iti doresc sa-ti gasesti perechea, la fel ca tine, sa vezi cum e sa fii obraznic.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 13 August 2010, ora 16:38

De la: Sartre, la data 2010-08-13 16:23:28

Tema pentru acasa :
Dezvoltati subiectul !!!

Fa o mica demonstratie tu sa inteleaga ce vrei , sau nu poti ca ai marul in ........gura?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 15 August 2010, ora 22:28

Unele femei cred ca barbatul este o prelungire inutila a ... penisului ...
Unii barbati cred ca femeia este ... obiectul de care te ti cand faci sex ...

Din pacate nu este asa.

Si pe unii si pe altii ii incurca ceea ce se numeste ... sufletul ...

Despre suflet nu se stie mare lucru.
E ca politica si fotbalul; se pricepe toata lumea si nimeni nu are habar ce inseamna.
Si totusi exista.
Nu stim de unde vine si unde se duce, nici ce este, dar ne conduce toata viata.
Si, in povestea asta, sexul nici nu conteaza.

Va rog sa ma scuzati ca v-am intrerupt din batutul campilor ... nu stiu ce mi-a venit. Ma retrag in caverna din care am iesit ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 16 August 2010, ora 00:49

De la: frei_herr, la data 2010-08-13 11:40:17"WTF" si "...ce te *...grija?" iiiiih !... Nici...estrogenii astia nu mai sint ce-au fost odata. Nici macar la ... 33 de ani! Antitetic, comentariul lui "anisoaraf"/'o7.o8 este superb si ... no comment! Recititi-l cu totzii. Daca ar fi sa luam in serios asertziunea "batiste igienice - unica folosintza", cu sigurantza, dupa ceva timp mai toti barbatzii in viatza ar fi fost in ... dumpstere, iar cei nenascutzi si-ar fi terminat "calatoria" in ... servetzele! Societatea rezultata ar fi doar una dominata de multi ... lingvism (nu cultural!). Tentativa (esuata...) de ironie de tip ... absorbant de dimineatza (pe principiul atragerii ... umorilor la crapatul zorilor si/ sau ochilor dis de dimineatza, inaintea cafelutzei pulled off izbavitoare) se vrea simpatica si ... "stirnitoare" dar e ... slabutza si stinjenitaore! Pe cind un topic ... "femeile multi-uz de tipul ... breloc "flash-light"???... Auguri!...

...bla,bla,bla...get lost...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 August 2010, ora 00:53

De la: Silviu, la data 2010-08-15 22:28:38Unele femei cred ca barbatul este o prelungire inutila a ... penisului ...
Unii barbati cred ca femeia este ... obiectul de care te ti cand faci sex ...

Din pacate nu este asa.

Si pe unii si pe altii ii incurca ceea ce se numeste ... sufletul ...

Despre suflet nu se stie mare lucru.
E ca politica si fotbalul; se pricepe toata lumea si nimeni nu are habar ce inseamna.
Si totusi exista.
Nu stim de unde vine si unde se duce, nici ce este, dar ne conduce toata viata.
Si, in povestea asta, sexul nici nu conteaza.

Va rog sa ma scuzati ca v-am intrerupt din batutul campilor ... nu stiu ce mi-a venit. Ma retrag in caverna din care am iesit ...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 16 August 2010, ora 00:58

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 14:48

"'Barbatii ar trebui sa fie ca batistele igienice:catifelati,bine mirositori si de unica folosinta !!!'"

Cam asta ar fi titlul.
Are semnul exclamarii nu al intrebarii.
Deci e un verdict.
Probabil al uneia care sufera de sindromul "NEFU".
Ori care SAFU dar a ramas tot NEFU.
Cauzele pot fi de ambele parti. Niciodata nu sti cine e de vina.

Dar, daca-ti place si vrei sa-l mai folosesti pe bietul barbat ?
Pun pariu ca daca il mai vrei, pentru utilizari ulterioare, n-o sa-ti mai pese daca este catifelat si bine mirositor ...
Oricum, prinde bine un control oftamologic si unul orto-rino-laringologic.
Barbatii, ca si femeile, sunt reutilizabili, oricat de mirositori sau magari ar fi, cu o singura conditie: sa fie iubiti !
Se spune cum ca institutia numita "casatorie" este uniunea dintre barbat si femeie, pentru fericirea barbatului.
Dar, pentru ca barbatul sa fie fericit, trebuie sa iubeasca si el.
Si, daca iubeste si el, atunci se straduieste sa fie si catifelat (atat cat poate saracu') si placut mirositor, pentru ca, egoistul dracului, vrea sa fie reutilizabil ...
Tot ce am spus pana aici este perfect valabil si pentru femei prin reflexie in oglinda.
Concluzii:
Mamaita care a lansat tema nu i-a dat de baut indeajuns ...
Si, cand s-a bagat la culcus, in scopuri terapeutice, imbracata in costumul Evei, poate ca ar fi trebuit sa-l calce mai intai ...
Ar fi mers ca uns ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Sartre

22 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 18:30

De la: Denis, la data 2010-08-13 16:25:23
De la: Sartre, la data 2010-08-13 16:17:25

pentru ce ?

De la vibratoare riscati sa deveniti lesbiene!

da, asa o fi...
dar nu e super ....

Sartre

22 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 18:37

De la: nastasemihail, la data 2010-08-13 16:33:17
De la: Sartre, la data 2010-08-13 16:14:45

Tema pentru acasa :
Dezvoltati subiectul !!!

eu am o alta vorba

Esti in ultimul hal de obraznica, la fel ca topicul asta mizerabil.
Iti doresc sa-ti gasesti perechea, la fel ca tine, sa vezi cum e sa fii obraznic.

si tu esti un dragutz, un romantic si un gentleman
daca tu mi-ai vizualizat profilul eu nu am facut-o
consider ca nu merita, ti-am facut eu " profilul " si-ti doresc sa ai parte numai de " WC - uri "- misoginule

Sartre

22 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 18:40

De la: Denis, la data 2010-08-13 16:38:12
De la: Sartre, la data 2010-08-13 16:23:28

Tema pentru acasa :
Dezvoltati subiectul !!!

Fa o mica demonstratie tu sa inteleaga ce vrei , sau nu poti ca ai marul in ........gura?

ba pot, dar vreau s-o fac la urechea ta

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Barbatii ar trebui sa fie ca batistele igienice:catifelati,bine mirositori si de unica folosinta !!!
Mergi la: