back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Barbatii ar trebui sa fie ca batistele igienice:catifelati,bine mirositori si de unica folosinta !!!

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Sartre

22 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 August 2010, ora 18:46

De la: Silviu, la data 2010-08-18 14:48:54"'Barbatii ar trebui sa fie ca batistele igienice:catifelati,bine mirositori si de unica folosinta !!!'"

Cam asta ar fi titlul.
Are semnul exclamarii nu al intrebarii.
Deci e un verdict.
Probabil al uneia care sufera de sindromul "NEFU".
Ori care SAFU dar a ramas tot NEFU.
Cauzele pot fi de ambele parti. Niciodata nu sti cine e de vina.

Dar, daca-ti place si vrei sa-l mai folosesti pe bietul barbat ?
Pun pariu ca daca il mai vrei, pentru utilizari ulterioare, n-o sa-ti mai pese daca este catifelat si bine mirositor ...
Oricum, prinde bine un control oftamologic si unul orto-rino-laringologic.
Barbatii, ca si femeile, sunt reutilizabili, oricat de mirositori sau magari ar fi, cu o singura conditie: sa fie iubiti !
Se spune cum ca institutia numita "casatorie" este uniunea dintre barbat si femeie, pentru fericirea barbatului.
Dar, pentru ca barbatul sa fie fericit, trebuie sa iubeasca si el.
Si, daca iubeste si el, atunci se straduieste sa fie si catifelat (atat cat poate saracu') si placut mirositor, pentru ca, egoistul dracului, vrea sa fie reutilizabil ...
Tot ce am spus pana aici este perfect valabil si pentru femei prin reflexie in oglinda.
Concluzii:
Mamaita care a lansat tema nu i-a dat de baut indeajuns ...
Si, cand s-a bagat la culcus, in scopuri terapeutice, imbracata in costumul Evei, poate ca ar fi trebuit sa-l calce mai intai ...
Ar fi mers ca uns ...

e o idee...
dar nu ai spus cu ce ar trebui calcat :cu cilindru compactor sau cu ursul din padure
astept detalii. semneaza " mamaita de serviciu "

MERRY_LOU

410 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 August 2010, ora 18:51

Deci si acum va certati pe baza unui citat?....e clar Anonimus avea dreptate:"cap ai ,minte ce=ti mai trebuie..!!!."
Felicitari doamnelor si domnilor,necititori de mesaje postate...uite asa va da-ti de gol carecterul !!!
Repet ,titlul topicului acesta este un citat de la Anonimus,si nicidecum convingerile mele....si barbatul si femeia trebuie tratati cu respect,daca ne respectam pe noi insine !!!
Cred ca respectul pentru partenerii de discutii,ar trebui sa revina pe acest forum..
....dumneavoastra ce ziceti?

To earn respect, not begging ... do not respond to challenges!!! "Mintile sunt ca parasutele. Ele func�ioneaza doar atunci c�nd acestea sunt deschise. " Sir James Dewar, Scientist (1877-1925).
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 August 2010, ora 19:27

De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-19 18:51:52

Deci si acum va certati pe baza unui citat?....e clar Anonimus avea dreptate:"cap ai ,minte ce=ti mai trebuie..!!!."
Felicitari doamnelor si domnilor,necititori de mesaje postate...uite asa va da-ti de gol carecterul !!!
Repet ,titlul topicului acesta este un citat de la Anonimus,si nicidecum convingerile mele....si barbatul si femeia trebuie tratati cu respect,daca ne respectam pe noi insine !!!
Cred ca respectul pentru partenerii de discutii,ar trebui sa revina pe acest forum..
[/quote
Chiar esti de invidiat cat de inteligenta esti si cum ai reusit sa ne pacalesti cu un titlu pe care nu-l pui in ghilimele si nu scrii nici sursa ci doar tragi concluzia : cap ai, minte ce-ti mai trebuie! Daca ai fi vrut sa fii corecta ai fi respectat cele indicate de mine si toti cei care au scris ar fi analizat cu totul altceva. Dar nu cred ca asta a fost scopul initial si acum cand ai citit complimentele care ti se aduc incerci sa faci stanga-mprejur. Si eu cunosc proverbul : "nicidata nu-i prea tarziu!", adica nu-i prea tarziu, nu sa vii cu ocare ci sa-ti fi recunoscut greseala.
In alta ordine de idei, un sincer : Bine ai revenit pe forum!

Raporteaza abuz de limbaj
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
Fosta membra 9am.ro

65 mesaje
Postat pe: 19 August 2010, ora 23:42

Despre Tigani,
Va mai aduce-ti aminte de acestia,cei ce erau pina in 01.01.1990?...Negriciosi,cu ochi vioi,nespalati,
gata sa-ti fure portofelul,sa te insele, ce faceau multi copii pt.a cere case,cereau ajutoare,ca au fam.grele...
Buni vecini cind sunt in minoritate,rai,profitori,zgomotosi,cind sunt multi..Foarte buni muzicieni-daca cineva n-o stie,sa asculte ,,Balada"in interpretarea lui Ion Voicu,la deja celebra vioara Sradivarirus.Suna dumnezeste...-foarte,sau chiar exceptionali sportivi,f.buni fierari.Nu prea i-am in-
tilnit la fel de buni si prin alte domenii.....
Iata insa ca aceste timpuri,a dat si acestora o sansa.Ajunse accesibile ca si pret,pc-urile au devenit in mina lor instrumente, prin care aceti cocalari mai mult sau mai putin spalati,la fel de obraznici,incearca sa ne striveasca sub murdariile lor.
Ce ar putea crede un om simplut ca mine despre Far_Cry care afirma ....Ca toate dezaxatele.....
Dar despre cel ce crede despre el ca...,,Sunt al Naibii"....
Nu!...Nu esti omule,al naibii....Si tu, ca si acest Far_Cry nu sunteti asa....Voi sunteti doar niste bieti cocalari,nespalati,obraznici si plini de ifose.Cit despre un minimum de cultura gen.,...ar avea rost sa vorbim?Ati sti daca v-as intreba cumva in direct,cine a scris Scufita Rosie?...In ce oras din Romania
a fost construita si infiintata prima universitate din tara?..Greu,greu credibil....
Sfatul meu pt.voi:Aduce-ti copiilor vostri camioane de carti,spalati-i,invatati-i ce inseamna sa fii om,
ce inseamna respectul,si,poate, javre ce sunteti-indifernt de culoarea pielii-intr-o zi ii ve-ti intelege si voi pe ceilalti,capatind astfel respect...
Domnule Psiholog,m6c7b,
e trist daca cumva te crezi astfel.In primul rind un om inteligent-ce a terminat o facultate-nu ar jigni
in nici un fel,nu ar face tapaj de studiile lui.In exprimarea lui s-ar vede rezultatul a ceea ce a i9nvatat ,acesta ar opina,si ar explica....n-ar da cu barda ca si un infect ca tine, ce se crede superior tuturor.
Sfatul meu :Iai de minute pe ceilalti doi de mai sus, si mergeti in Congo...caci,voi trei sunteti-dar nu o puteti vedea-niste bieti tigani nespalati,ce veti face de ris si acele nevinovate maimutele...
s.a.x.303023.Bucuresti-Romania

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 August 2010, ora 02:22

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 19:12

Poate sunt eu inapoiata dar consider ca o femeie nu face sex ci face dragoste. Din cate stiu organul sexual al femeii este intre urechi si nu intre picioare ca la barbati. Dragostea nu poate fi de unica folosinta. Cam de aici provin neintelegerile. Noi nu putem fi ca ei si ei nu pot fi ca noi. Daca se intelege lucrul asta totul pare a fi in regula. Ei cu menirea lor, noi cu a noastra, La modul general, Situatiile particulare nu pot fi judecate din afara, Nu avem cum numai dupa aparente si nici cum sa stim ce e in capul si in sufletul fiecaruia sau istoria vietii lui care l-a dotat cu o anumita experienta in functie de care a ajuns sa se comporte intr-un fel sau altul, Nu judecam, nu dam primii cu piatra. treaba fiecaruia. Este un lucru ce tine de stricta intimitate a fiecaruia.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 17:56

Oricum "femeia" care a lansat acest topic,a facut-o doar din 2 motive:ori a suferit saraca la greu in viata ei de sindromul "NEFU",ori este bolnava de jigodie...asta e o bola intalnita cel mai adesea la catele si are rareori vindecare,cei atinsi de acest sindrom de obicei ii ia Dracu',nu mai au vindecare,oricum de sotie nu e de luat asa ceva....

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 August 2010, ora 18:22

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-08-23 17:56:58Oricum "femeia" care a lansat acest topic,a facut-o doar din 2 motive:ori a suferit saraca la greu in viata ei de sindromul "NEFU",ori este bolnava de jigodie...asta e o bola intalnita cel mai adesea la catele si are rareori vindecare,cei atinsi de acest sindrom de obicei ii ia Dracu',nu mai au vindecare,oricum de sotie nu e de luat asa ceva....

Dar cum ar trebui s� fie soția?Sau cea care trebuie s� fie luat� de soție?S� �nțeleg c� exist� dou� categorii unele care trebuie luate de soții și unele nu?Relitatea �ns� demonstreaza altceva c� din p�cate sau din fericire(depinde ce nimerește și ce accept� ea și el,bine�nțeles) și alea care nu ar trebui luate de soții se c�s�toresc. Dar totuși pentru curiozitatea noastr� a femeilor și pentru a �ncerca s� v� facem pe plac,de ce nu?Care ar trebui luate de soții și care nu?

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 August 2010, ora 18:23

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-08-22 19:12:42Poate sunt eu inapoiata dar consider ca o femeie nu face sex ci face dragoste. Din cate stiu organul sexual al femeii este intre urechi si nu intre picioare ca la barbati. Dragostea nu poate fi de unica folosinta. Cam de aici provin neintelegerile. Noi nu putem fi ca ei si ei nu pot fi ca noi. Daca se intelege lucrul asta totul pare a fi in regula. Ei cu menirea lor, noi cu a noastra, La modul general, Situatiile particulare nu pot fi judecate din afara, Nu avem cum numai dupa aparente si nici cum sa stim ce e in capul si in sufletul fiecaruia sau istoria vietii lui care l-a dotat cu o anumita experienta in functie de care a ajuns sa se comporte intr-un fel sau altul, Nu judecam, nu dam primii cu piatra. treaba fiecaruia. Este un lucru ce tine de stricta intimitate a fiecaruia.

Care e menirea lor și care e a noastr�? Poate m� ajuți s� �nțeleg?Din punctul t�u de vedere,bine�nțeles.

MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 07:24

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-08-23 17:56:58Oricum "femeia" care a lansat acest topic,a facut-o doar din 2 motive:ori a suferit saraca la greu in viata ei de sindromul "NEFU",ori este bolnava de jigodie...asta e o bola intalnita cel mai adesea la catele si are rareori vindecare,cei atinsi de acest sindrom de obicei ii ia Dracu',nu mai au vindecare,oricum de sotie nu e de luat asa ceva....

Draga Gabi,inteleg ca mintea ta este incetosata ,de cind ti-a plecat sotia,asta stim,dar nu trebuie sa cataloghezi toate femeile dupa chipul si asemanarea uneia, pe care spuneai ca ai iubit-o...poate ca este usor sa invinovatim si sa aruncam vorbe de ocara asupra femeii,dar tu ti-ai pus vreo-data problema daca nu ai si tu partea ta de vina.?..daca ea ar fi fost fericita cu tine ar fi lasat barbat si copil de 18 ani sa plece in lume?...tu care arunci cu pietre.?.... cum ai supravegheat copilul?....de ce a ajuns in situatia care ne-ai relatat-o.?...iar nu ai nici-o vina!...pe mine ma cataloghezi dupa titlul topicului ....cind ai venit pe forum eram prieteni si la avansurile tale ti-am spus ca sint casatorita cu doi copii si ca nu fac asa ceva...atunci ti-ai cerut politicos iertare, pentru ca tu ai crezut ca sint libera....ce te-a schimbat in asa hal incit sa-mi arunci asemenea vorbe de ocara?...nu am crezut niciodata ca vei cobori stacheta atit de jos ,incit sa te comporti ca unele lichele, care nu stiu altceva decit sa injure si sa catalogheze oamenii dupa chipul si asemanarea lor...nu vreau sa-mi dai raspuns ,vreau sa citesti tot topicul si sa-ti analizezi putin gindirea si viata ta...uita-te in interiorul tau si vezi daca totul este in ordine !!!

To earn respect, not begging ... do not respond to challenges!!! "Mintile sunt ca parasutele. Ele func�ioneaza doar atunci c�nd acestea sunt deschise. " Sir James Dewar, Scientist (1877-1925).
MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 08:26

ATENTIE!!! IMPORTANT!!!
VIRUS SCRIS IN ROMANESTE... INFORMATIA VINE DE LAMICROSOFT SI NORTON. VA ROG TRANSMITETI LA ORICE PERSOANA CE ARE ACCES LA INTERNET. DACA PRIMITI UN E-MAIL CU O PREZENTARE DE POWER PONT APARENT INOFENSIVA,INTITULATA VIATA ESTE FRUMOASA.PPS. NU O DESCHIDETI ACEST FISIER DE NICI UN FEL CI STERGETI-L IMEDIAT
DACA-L DESCHIDETI VA APAREA=ACEST MESSAJ
ACUM ESTE PREA TARZIU, VIATA TA NU MAI ESTE
FRUMOASA= IMEDIAT VEI PIERDE TOT CE AI IN CALCULATOR IAR PERSOANA CARE TI-L TRIMITE VA AVEA ACCES LA NUMELE TAU E-MAILUL TAU SI LA PAROLA TA. ESTE VORBA DESPRE UN VIRUS NOU CARE A INCEPUT SA CIRCULE, TREBUIE SAL FACEM TOT POSIBILULSA-L OPRIM. PROGRAMELE ANTI VIRUS NU SANT APTE SA-L DISTRUGA. VIRUSUL A FOST CREAT DE UN HAKER CARE SE AUTONUMESTE''STA=INUL VIETII' EL VREA SA DISTRUGA CALCULATOARELE PARTICULARE SI ESTE CAMUFLAT CU O EXTENSIE* PPS.
COPIAZA ACEST MESSAJ PENTRU TOTI PRIETENII TAI SI NU UITA DACA-L TRIMITI LA TOATE CUNOSTINTELE TALE, VOM BENEFICIA TOTI.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 09:32

De la: diavolita_40, la data 2010-08-23 18:23:45
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-08-22 19:12:42Poate sunt eu inapoiata dar consider ca o femeie nu face sex ci face dragoste. Din cate stiu organul sexual al femeii este intre urechi si nu intre picioare ca la barbati. Dragostea nu poate fi de unica folosinta. Cam de aici provin neintelegerile. Noi nu putem fi ca ei si ei nu pot fi ca noi. Daca se intelege lucrul asta totul pare a fi in regula. Ei cu menirea lor, noi cu a noastra, La modul general, Situatiile particulare nu pot fi judecate din afara, Nu avem cum numai dupa aparente si nici cum sa stim ce e in capul si in sufletul fiecaruia sau istoria vietii lui care l-a dotat cu o anumita experienta in functie de care a ajuns sa se comporte intr-un fel sau altul, Nu judecam, nu dam primii cu piatra. treaba fiecaruia. Este un lucru ce tine de stricta intimitate a fiecaruia.

Care e menirea lor și care e a noastr�? Poate m� ajuți s� �nțeleg?Din punctul t�u de vedere,bine�nțeles.

Diavolitzo, te rog din suflet, eu sant mai incet de minte, cum arata organul tau sexual? M-au incitat mereu enigmele si m-as bucura daca mi-ai da numarul tau de telefon sa te pot contacta. As fi dispus sa fac ce vrei tu doar sa ma lasi sa-ti vad organul acela dintre urechi.
Sigur esti din Craiova?

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 09:37

Sorry, Diavolitzo! Chestia cu organul sexual al broscutei verzi m-a bulversat. Nu tie iti era adresat mesajul anterior...
Apropos: si tu ai aceeasi "locatie" a organului sexual? Mai sti, poate am niste probleme?!

Fosta membra 9am.ro

2502 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 August 2010, ora 10:18

Bursucule, hai la o cafea...e prea devreme pentru identificarea locatiei organului sexual....

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 10:31

De la: Bursuc, la data 2010-08-24 09:37:21Sorry, Diavolitzo! Chestia cu organul sexual al broscutei verzi m-a bulversat. Nu tie iti era adresat mesajul anterior...
Apropos: si tu ai aceeasi "locatie" a organului sexual? Mai sti, poate am niste probleme?!

Doruletz, dragutz!
Cum o vrei? Fierbinte?
Uite: azi te servesc eu!

Fosta membra 9am.ro

2502 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 10:35

De la: Bursuc, la data 2010-08-24 10:31:27
De la: Bursuc, la data 2010-08-24 09:37:21Sorry, Diavolitzo! Chestia cu organul sexual al broscutei verzi m-a bulversat. Nu tie iti era adresat mesajul anterior...

Doruletz, dragutz!
Cum o vrei? Fierbinte?
Uite: azi te servesc eu!

Nu fierbinte, ca face doruletzul riduri....
Insa o vreau...mare...sa-mi ajunga toata ziua...
Si-ti multumesc pentru cafea
P.S. Tie cum iti place?

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 10:42

Pe la noi, si shtiuletii de porumb cresc mari asa ca nu este o problema.
M-ai incuiat cu intrebarea "cum o vreau" M-am obisnuit sa nu am pretentii. Nu nimerim intotdeauna cum o vrem... ci cum o nimerim. Asa ca ti-as raspunde ambiguu.... potrivita.
O vorba de duh tzaraneasca zice ca lucrurile trebuie sa se potriveasca ca "cutea cu teaca"
Hi, hi, drag Doruletz, de aici incepe teoria. Nici cutea nu-i devina cata-i, nici teaca. Arta sta in a le gasi pe cele potrivite. Baiul ii ca nu prea-i timp de cautat si ne multumim cu ce gasim.
N-am stiut ca pot bea o cafea atat de buna cu tine....

Fosta membra 9am.ro

2502 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 10:47

"Baiul ii insa ca nu prea-i timp de cautat si ne multumim cu ce gasim."
Mare adevar grait-ai...nici eu n-as fi reusit sa-l formulez atat de bine....
Din pacate, un adevar dureros....
Foarte buna cafeaua, apropos...multumesc inca o data!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 10:51

M-am straduit cat am putut. Nu ori si cand ai oaspeti de seama la cafea!
Ziua buna sa te gaseasca mai departe!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 10:51

De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-24 08:26:53ATENTIE!!! IMPORTANT!!!
VIRUS SCRIS IN ROMANESTE... INFORMATIA VINE DE LAMICROSOFT SI NORTON. VA ROG TRANSMITETI LA ORICE PERSOANA CE ARE ACCES LA INTERNET. DACA PRIMITI UN E-MAIL CU O PREZENTARE DE POWER PONT APARENT INOFENSIVA,INTITULATA VIATA ESTE FRUMOASA.PPS. NU O DESCHIDETI ACEST FISIER DE NICI UN FEL CI STERGETI-L IMEDIAT
DACA-L DESCHIDETI VA APAREA=ACEST MESSAJ
ACUM ESTE PREA TARZIU, VIATA TA NU MAI ESTE
FRUMOASA= IMEDIAT VEI PIERDE TOT CE AI IN CALCULATOR IAR PERSOANA CARE TI-L TRIMITE VA AVEA ACCES LA NUMELE TAU E-MAILUL TAU SI LA PAROLA TA. ESTE VORBA DESPRE UN VIRUS NOU CARE A INCEPUT SA CIRCULE, TREBUIE SAL FACEM TOT POSIBILULSA-L OPRIM. PROGRAMELE ANTI VIRUS NU SANT APTE SA-L DISTRUGA. VIRUSUL A FOST CREAT DE UN HAKER CARE SE AUTONUMESTE''STA=INUL VIETII' EL VREA SA DISTRUGA CALCULATOARELE PARTICULARE SI ESTE CAMUFLAT CU O EXTENSIE* PPS.
COPIAZA ACEST MESSAJ PENTRU TOTI PRIETENII TAI SI NU UITA DACA-L TRIMITI LA TOATE CUNOSTINTELE TALE, VOM BENEFICIA TOTI.

Virus mai bun ca avatarul tau?

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 10:53

Salut, Tramp!

Fosta membra 9am.ro

2502 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 10:54

De la: Bursuc, la data 2010-08-24 10:51:16M-am straduit cat am putut. Nu ori si cand ai oaspeti de seama la cafea!
Ziua buna sa te gaseasca mai departe!

Multumesc...si tie sa-ti aduca bucurie ziua de azi...

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 10:55

De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-24 07:24:16

Draga Gabi,inteleg ca mintea ta este incetosata ,de cind ti-a plecat sotia,asta stim,dar nu trebuie sa cataloghezi toate femeile dupa chipul si asemanarea uneia, pe care spuneai ca ai iubit-o...poate ca este usor sa invinovatim si sa aruncam vorbe de ocara asupra femeii,dar tu ti-ai pus vreo-data problema daca nu ai si tu partea ta de vina.?..daca ea ar fi fost fericita cu tine ar fi lasat barbat si copil de 18 ani sa plece in lume?...tu care arunci cu pietre.?.... cum ai supravegheat copilul?....de ce a ajuns in situatia care ne-ai relatat-o.?...iar nu ai nici-o vina!...pe mine ma cataloghezi dupa titlul topicului ....cind ai venit pe forum eram prieteni si la avansurile tale ti-am spus ca sint casatorita cu doi copii si ca nu fac asa ceva...atunci ti-ai cerut politicos iertare, pentru ca tu ai crezut ca sint libera....ce te-a schimbat in asa hal incit sa-mi arunci asemenea vorbe de ocara?...nu am crezut niciodata ca vei cobori stacheta atit de jos ,incit sa te comporti ca unele lichele, care nu stiu altceva decit sa injure si sa catalogheze oamenii dupa chipul si asemanarea lor...nu vreau sa-mi dai raspuns ,vreau sa citesti tot topicul si sa-ti analizezi putin gindirea si viata ta...uita-te in interiorul tau si vezi daca totul este in ordine !!!

Dreptul la replica nu-i poate fi interzis , deoarece si ea este tot femeie si probabil nu-si considera sotul de unica folosinta!
Poate deveni de unica folosinta in relatiile cu amantele!Si acele fara numar

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 10:56

De la: Bursuc, la data 2010-08-24 10:53:19Salut, Tramp!

Ziua buna,nu am vrut sa va deranjez de la cafe!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 10:58

De la: diavolita_40, la data 2010-08-23 18:22:10

Dar cum ar trebui s� fie soția?Sau cea care trebuie s� fie luat� de soție?S� �nțeleg c� exist� dou� categorii unele care trebuie luate de soții și unele nu?Relitatea �ns� demonstreaza altceva c� din p�cate sau din fericire(depinde ce nimerește și ce accept� ea și el,bine�nțeles) și alea care nu ar trebui luate de soții se c�s�toresc. Dar totuși pentru curiozitatea noastr� a femeilor și pentru a �ncerca s� v� facem pe plac,de ce nu?Care ar trebui luate de soții și care nu?

De sotie trebuesc luate cele cu ncre vrei sa faci copii!
Iar pentru sex sau inventat AMANTELE

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 10:59

De la: Ebony, la data 2010-08-20 02:22:56

Ce tare iesti Ebony cu raspunsul acesta

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 11:13

De la: Tramp, la data 2010-08-24 10:58:35

Sa inteleg ca tu asa vezi lucrurile ?...
Nu te casatoresti cu femeia pe care o iubesti si cu care esti ,,pe-aceeasi lungime de unde'', ci cu una cu un ,,bagaj genetic'' sanatos pentru a-ti aduce pe lume copii ? INTERESANTA VIZIUNE

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 11:18

De la: M_Elody, la data 2010-08-24 11:13:17
De la: Tramp, la data 2010-08-24 10:58:35

Sa inteleg ca tu asa vezi lucrurile ?...
Nu te casatoresti cu femeia pe care o iubesti si cu care esti ,,pe-aceeasi lungime de unde'', ci cu una cu un ,,bagaj genetic'' sanatos pentru a-ti aduce pe lume copii ? INTERESANTA VIZIUNE

Pai asa faceau Regii si imparatii pentru perpetuarea speciei lor

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 11:39

Mda, vezi Tramp, si-aici e tot chestie de obtiune.De-a lungul vie�ii suntem pu�i �n situa�ia de a lua decizii extrem de dificile �i de a face alegeri de principiu. Doar unele sunt majore, cele mai multe sunt m�runte. Totu�i, alegerile pe care le facem ne definesc. Suntem, �n cele din urm�, suma alegerilor noastre. Fericirea nu pare a fi fost inclus� �n planul crea�iei; noi suntem cei care, av�nd puterea s� iubim, facem ca universul nep�s�tor s� capete un sens. Totu�i, cei mai mul�i dintre noi continu� s� caute bucurie �n lucrurile simple, ca familia, profesia �i speran�a c� viitoarele genera�ii vor �n�elege mai mult.

MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 12:34

De la: Tramp, la data 2010-08-24 10:55:29
De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-24 07:24:16

Dreptul la replica nu-i poate fi interzis , deoarece si ea este tot femeie si probabil nu-si considera sotul de unica folosinta!
Poate deveni de unica folosinta in relatiile cu amantele!Si acele fara numar
Bihorene nici tu nu obisnuiesti sa citesti mai in urma,de o pagina?...Gabi nu este femeie...este barbat !!!

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Barbatii ar trebui sa fie ca batistele igienice:catifelati,bine mirositori si de unica folosinta !!!
Mergi la: