Info
x
Barbatii ar trebui sa fie ca batistele igienice:catifelati,bine mirositori si de unica folosinta !!!
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 August 2010, ora 14:41
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 August 2010, ora 16:18
De la: Merry, la data 2010-08-01 04:44:33concluzia este ca pina acum doar emil pislaru a dat dovada de inteligenta pe acest subiect.........cei lezati sint cei frustrati ,altfel ar fi postat ceva la obiect sau cel mult un banc....dar sa le spui barbatilor sa se maturizeze este ca si cum ai interzice cainilor sa se linga.........este valabil si pentru femei.....toti se raporteaza la ce au linga ei(ele): Mai trebuie adaugati cei tre R: respecta-te pe tine si aproapele tau; respectati semenii; responsabilitate. Ar trebui sa luam in calcul numai persoanele care stiu sa dezvolte constructiv o idee si nu pe aceia care citesc titlul unui topic si sar cu gura ca tatele!!!....aici pe 9 am toti sint destepti ,nimeni nu este prost, dar nimeni nu citeste ce s-a scris mai sus.....felicitari!!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 4 August 2010, ora 06:23
Barbati celebri despre femei � Cand o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. (Enriyeu Castaldo) Feminismul exista doar pentru a integra femeile urite in societate. (Bukowski) Prin a renunta, femeile inteleg o scurta pauza intre doua dorinte. (MarioAdorf) Femeile isi iubesc mai mult copiii, pentru ca pot fi sigure ca e al lor. (Aristotel) ( ca sunt ai lor) Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. El asteapta pina o face ea singura. (Humphrey Bogart) Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati. (Maurice Chevalier) Exista trei tipuri de femei: cele frumoase, cele inteligente si majoritatea. (Rainer Werner Fassbinder) Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea : "Ce vrea de fapt o femeie?" (Sigmund Freud) Cind o femeie isi contureaza buzele, este ca si cind un soldat isi curata mitraliera. (Bob Hope) Femeile trateaza in special ranile provocate de ele. (Jacques Marchand) Si pareri misogine......... Nimic nu e mai rau decit o femeie, chiar daca e buna. (Menander) Femeia este o greseala acceptabila a naturii. (John Milton) � Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 07:15
De la: emil_pislaru, la data 2010-08-04 06:23:27
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
nicugh25_gmail_com 43 mesaje Membru din: 18/07/2010 |
Postat pe: 4 August 2010, ora 12:11
Si femeile ar trebui sa fie precum comorile, cu cat sunt mai ingropate ,cu atat sunt mai valoroase.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2010, ora 13:44
De la: nicugh25_gmail_com, la data 2010-08-04 12:11:53Si femeile ar trebui sa fie precum comorile, cu cat sunt mai ingropate ,cu atat sunt mai valoroase. Pe cuvantul tau ?
Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
9am001136 18 mesaje Membru din: 28/02/2009 |
Postat pe: 4 August 2010, ora 14:17
SA-MI RASPUNDA MERY CE ESTE MAI BINE ,,CU NOROIUL IN CIZMA SAU CU NOROIUL PE CIZMA"
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 4 August 2010, ora 14:42
De la: Merry, la data 2010-07-28 19:47:38 Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 4 August 2010, ora 14:44
Desigur, raspunsul ti-l va da Merry.
Eu insa cred ca in general, nu e bine sa ai noroi nici pe cizma si nici in cizma. Daca cizma o porti tu, prefer sa ai noroiul in cizma si nu pe cizma. (pentru ca nu se vede si nici nu murdaresti pe unde treci) Disconfortul tau, ma priveste mai putin. Daca, insa aceste cizme le port eu, prefer sa am noroiul pe cizme decat in interior (unde m-ar incomoda ) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 14:55
Foarte interesant... mai ales: "de unica folosinta"... Hmmm... Daca ati elimina si aceasta "unicitate" ati ramane numai voi dragi fiinte divine, intr-o lume minunata, plina de iubire, respect reciproc, incredere si sinceritate. Mi-ai dat o idee buna: de ce sa nu v-as considera si eu "de unica folosinta?" Crede ca am imbatranit degeaba...
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 14:59
De la: Bursuc, la data 2010-08-04 14:55:26Foarte interesant... mai ales: "de unica folosinta"... Hmmm... Daca ati elimina si aceasta "unicitate" ati ramane numai voi dragi fiinte divine, intr-o lume minunata, plina de iubire, respect reciproc, incredere si sinceritate. Mi-ai dat o idee buna: de ce sa nu v-as considera si eu "de unica folosinta?" Crede ca am imbatranit degeaba... Stai linistit , e doar parerea unei singure femei... Marea majoritate, preferam calitatea cand achizitionam produse de folosinta indelungata! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2010, ora 15:05
De la: M_Elody, la data 2010-08-04 14:59:44De la: Bursuc, la data 2010-08-04 14:55:26Foarte interesant... mai ales: "de unica folosinta"... Hmmm... Daca ati elimina si aceasta "unicitate" ati ramane numai voi dragi fiinte divine, intr-o lume minunata, plina de iubire, respect reciproc, incredere si sinceritate. Mi-ai dat o idee buna: de ce sa nu v-as considera si eu "de unica folosinta?" Crede ca am imbatranit degeaba... In momentul achizitiei , orice produs devine second hand si isi pierde 20 % din valoare !
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2010, ora 17:02
Stiu ca multe femei considera asa din pacate tot mai multe,s-ar putea sa fiu la randu-mi considerat misogin daca as spune ca banuiesc ca sunt mai mult de 50% care simt si gandesc astfel,insa,desi numarul celorlalte este intr-o continua scadere,inca nu au disparut cu totul,inca mai sunt destule femei cumsecade,numai ca trebuie sa ai noroc ca barbat sa gasesti una.Din pacate nici eu nu ma pot numara printre norocosi...
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 17:08
Domnule Marinescu, norocul nostru, in cele mai multe cazuri, este asa cum ni-l facem .
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2010, ora 17:18
Sint barbati intre barbati si femei intre femei asa ca fiecare au gindirea lor,dar gindind pozitiv femeile sint mai birfitoare,si mai rele in tot ce fac decit barbati.De cite ori ati auzit un barbat sa birfeasca?
Foarte rar.Pe cind femeile birfesc tot timpul.
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 17:22
De la: pisicuta20, la data 2010-08-04 17:18:44Sint barbati intre barbati si femei intre femei asa ca fiecare au gindirea lor,dar gindind pozitiv femeile sint mai birfitoare,si mai rele in tot ce fac decit barbati.De cite ori ati auzit un barbat sa birfeasca?Zici tu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 August 2010, ora 17:26
Cunosti doar vorba: "Sa te fereasca Dumnezeu de barfa barbatilor", nu?
Barfa e una dintre cele mai vechi indeletniciri. Si aproape 100% romaneasca. Daca englezii pot vorbi ore in sir despre vreme, francezii, despre femei, iar italienii, despre fotbal, romanii barfesc despre... semenii lor. Daca spui ca barfa nu e buna, toata lumea te va aproba viguros. Dar cine poate spune ca ceea ce repeti tu nu e adevarat? Ar putea fi, nu? Mai ales ca o spui fara sa dezvalui identitatea persoanei de la care ai aflat-o, iar cel barfit nu e niciodata de fata. Oricum, cei care te asculta stiu ca e vorba despre un schimb de informatii - nu doar tu oferi, ci si ei - doar barfa trebuie intretinuta. Si barbatii o fac din plin. Nimic mai fals, daca ai impresia ca barfa e o indeletnicire strict femeiasca. Barbatii barfesc chiar mai tare decat noi. Si o fac ca niste adevarati profesionisti. Spre deosebire de femei, care barfesc doar cu persoane de acelasi sex, barbatii nu au nici o problema in a-si alege partenerii de barfa atat dintre ei, cat si dintre femei. Ei observa tot - firul dus la ciorap, o voce stridenta, o tunsoare nereusita. Cand incep barbatii sa barfeasca, sa te tii bine! Nu le scapa nici un detaliu si sunt mult mai rautaciosi ca femeile............................................................... Acum sa vad ce au de spus femeile! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 17:29
Pai, nu te contrazic Kosty, insa barbatii nu barfesc nici o data , ci ei doar discuta si analizeaza!
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 4 August 2010, ora 18:53
Va certati pe sintagma: -unica folosinta- Primul sens ar trebui luat din Biblie; barbatul este una cu femeia... Unicitatea trainica,indelungata mai este data de destin si de noroc. - Daca esti barbat si ai pus ghiara pe o femeie deosebita, pastreaz-o cu sfintenie, e ca si floarea, se ofileste fara ingrijire si dispare... _ Daca esti femeie si ai pus ochii, manuta pe un barbat bun, ai grija sa nu-l scapi din ochi ! Fa in asa fel incat el sa te vada doar si numai pe tine! Ai un arsenal la indemana, dar mai ales fii mereu proaspata, cocheta, tandra si iubitoare, atrage-l in preajma ta si de dragul tau te va si ajuta. Nu impune, nu fi geloasa, nu cicali, lasa-i libertatea asa cum iti place si tie s-o ai, cand vrei sa ceri, sugereaza, roaga din priviri si cu vorbe tandre... ..despre barfa... Putine femei nu barfesc, acestea sunt rare ca operele de arta.. Cele mai multe barfesc din rautate si din invidie.. Altele pur si simplu pentru ca nu stiu cum sa-si petreaca timpul liber, acestea sunt pacostea celor ocupati.. In sfarsit, altele, mai putine la numar, barfesc din dorinta de comunicare, negasint alte subiecte de discutii, adica sunt limitate in cunostinte de cultura generala, citesc putin.. Barbatii intre barbati nu barfesc, ei constata si spun dur rtealitatea.. Barbatii, intre si fata de femei, barfesc pentru a face comparatii intre femei si alti barbati magulind pe cei de fata, dar mai ales denigrand in lipsa, oricum, nu le face cinste si nu cresc in ochii celor de fata..cu atat mai putin in ochii unor femei. |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 4 August 2010, ora 18:56
De la: pisicuta20, la data 2010-08-04 17:18:44Sint barbati intre barbati si femei intre femei asa ca fiecare au gindirea lor,dar gindind pozitiv femeile sint mai birfitoare,si mai rele in tot ce fac decit barbati.De cite ori ati auzit un barbat sa birfeasca? ...si barbatii vorbesc ,despre femei ,masini si fotbal...
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 01:16
De la: nicugh25_gmail_com, la data 2010-08-04 12:11:53Si femeile ar trebui sa fie precum comorile, cu cat sunt mai ingropate ,cu atat sunt mai valoroase. Astea sint soacrele(unele,nu toate) ,care mai sint preferate si ca bericile...reci !!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 01:20
De la: 9am001136, la data 2010-08-04 14:17:49SA-MI RASPUNDA MERY CE ESTE MAI BINE ,,CU NOROIUL IN CIZMA SAU CU NOROIUL PE CIZMA" as prefera sa te speli putin pe dinti si apoi sa-ti speli si noroiul din creieri.....bineinteles ca trebuie sa ai intai cizme si sa incerci sa te feresti de noroi si pe dinafara si pe dinauntru !!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 01:26
De la: M_Elody, la data 2010-08-04 14:59:44De la: Bursuc, la data 2010-08-04 14:55:26Foarte interesant... mai ales: "de unica folosinta"... Hmmm... Daca ati elimina si aceasta "unicitate" ati ramane numai voi dragi fiinte divine, intr-o lume minunata, plina de iubire, respect reciproc, incredere si sinceritate. Mi-ai dat o idee buna: de ce sa nu v-as considera si eu "de unica folosinta?" Crede ca am imbatranit degeaba... Rody nu este parerea mea,....am spus clar ca este un citat....off!!!.....cit de limitati ati ajuns, sa catalogati oamenii in functie de un citat....pur si simplu ,mi-a placut cum a sunat si nimic mai mult...asta nu inseamna ca sint deacord cu el....femeile sint mult mai rele si mai birfitoare decit barbatii !!! .
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 01:31
bravos am folosit un citat de la un anonim de pe Citatepedia.ro si am vrut sa testez putin imaginatia dumneavoastra.....faptul ca va aratati frustrarile in raspunsuri fara noima mi-au intarit convingerea ca fac bine ,.......
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 08:16
De la: Merry, la data 2010-08-05 01:31:24bravos am folosit un citat de la un anonim de pe Citatepedia.ro si am vrut sa testez putin imaginatia dumneavoastra.....faptul ca va aratati frustrarile in raspunsuri fara noima mi-au intarit convingerea ca fac bine ,....... Convingerile tale nu pot fi nici apreciate nici contestate. Este bine cand un om are "convingeri" pe care ti le si spune. Mai greu este cu oamenii ale caror convingeri sant ascunse in spatele unor vorbe abil alese. Folosirea unui citat aduce explicatii suplimentare unui gand insuficient exprimat. Alegem de regula citatele cand cuvintele noastre nu reproduc suficient de corect o idee. Citatul reprezinta de fapt o concluzie cu care santem de acord. Si citatele ne pot spune multe despre o persoana ( asa cum putem analiza o persoana dupa cum si ce mananca, dupa cum se imbraca si isi alege culorile vestimentatiei, dupa muzica pe care o asculta, etc... Traind intr-o lume duala (binele si raul fiind in echilibru) si reciproca este valabila in egala masura la citatul ales. As adaoga doar ca trebuie sa avem grija la ce si cum gandim... s-ar putea sa ni se indeplineasca! Fiecare gasim ... ce cautam ! Umbli prin Dorobanti, fitza esti ! Dorim ca partenerul sa fie "o marfa", marfa vom gasi in partener! (chiar perisabila fiind) Trupul oricum este o marfa perisabila. Prefer o cafea de calitate decat o cafea proasta intr-un pocal de cristal... Acesta este un raspuns fara noima al unui tip "frustrat". Sper ca Merry sa-si frece mainile de bucurie ca ii dau dreptate... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 09:31
De la: Bursuc, la data 2010-08-05 08:16:38De la: Merry, la data 2010-08-05 01:31:24bravos am folosit un citat de la un anonim de pe Citatepedia.ro si am vrut sa testez putin imaginatia dumneavoastra.....faptul ca va aratati frustrarile in raspunsuri fara noima mi-au intarit convingerea ca fac bine ,....... "Trupul oricum este o marfa perisabila. Prefer o cafea de calitate decat o cafea proasta intr-un pocal de cristal... "Bursucule,vad ca tu nu esti deloc frustrat ,si ca la fel ca domnul Pislaru mai si gindesti....ce ai zice daca iti spun ca mi-a placut acest citat cu trupul...perisabil"......pentru acest raspuns va ofer o cafea de calitate si i1.tagstat.com/image04/1/7c25/002E052InMB.jpgsa o servesti cu placere!!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 5 August 2010, ora 09:35
De la: nicugh25_gmail_com, la data 2010-08-04 12:11:53Si femeile ar trebui sa fie precum comorile, cu cat sunt mai ingropate ,cu atat sunt mai valoroase. Cred ca ai avut o deceptie din cauza unei femei ..........si acum generalizezi .........Vine ea vremea cand o sa divinizezi femeia .........ca merita ...
GINA
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 09:38
Bursucule daca as fi deschis un topic asa : "Hoy es d�a de ROBAR"... manda �ste mensaje a todos tus amigos... y vas a quedar admirado de lo que te desean robar Que �s lo que me robar�as ! 1= un beso en la boca 2= un aroma 3= un abrazo 4= mi amistad 5= mi cariño 6= un "quedate" 7= un beso en el rostro 8= mi sonrisa 9= un beso en el cuello 10= un beso en la boca con una mordidita 11= un beso con todooooo 12= mi respeto 13= mi sinceridad 14= mi amor ' Recuerda enviarme mi respuesta!!! yo te robaria MMMMMMMMM cuando llegue tu respuesta te lo digo vale.....esto me lo mandaron y tuve que contestar ahora quiero saber lo que tu me robarias " eeeeeeiiiiiii!!! tu ce mi-ai fi furat?
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 09:42
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 09:48
-Sa rad mult si des;
|
|
|
|