Info
x
Barbatii ar trebui sa fie ca batistele igienice:catifelati,bine mirositori si de unica folosinta !!!
|
niroslsd 49 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 10:31
De la: Merry, la data 2010-07-28 19:47:38 Eu cred ca majoritatea femeilor dau sanse cui nu trebuie ... mai exista si barabati ok
-Tu Traiesti Dupa Lege Sau Dupa Constiinta ?
-Dupa Situatie. :)
|
|
mystery 17 mesaje Membru din: 27/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 10:44
Mary,fara suparare ,cred ca ai o problema de blazare si iti strigi frustrarea pe forum...cautand sprijin si aprobare.
Si nu cred ca vei obtine mai mult respect de sine facand acest lucru,adica judecand cu jumatati de masura.Cu ce masura judeci,cu aceeasi vei fi judecata...nu crezi? Raporteaza abuz de limbaj |
|
emilbancila 10 mesaje Membru din: 23/11/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 11:44
interesant subiect v-ati ales, pacat ca nu e general valabil....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 12:26
|
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 13:53
Barbatii: multimea tuturor barbatilor din lume..
Femeile: multimea tuturor femeilor din lume Topicul este interesant dar pentru a nu generaliza, titlul ar fi trebuit sa fie: Toti barbatii ar trebuin sa fie ca batistele....................................., altfel doamnele care au soti comparabili cu titlul topicului se pot simti lezate, de ce nu si unii barbati, ati vazut replica... Adevaat sunt barbati pe forum, si nu numai, badarani, isi dau ifose, n-au simtul umorului si nici masura decentei intr-un dialog, monologheaza. Acestor specimene nu trebui sa li se dea atentia, cel mult odata cu replici acide, pusi la punct. Raporteaza abuz de limbaj |
|
bujorci 2 mesaje Membru din: 10/07/2010 Oras: Pitesti |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 14:51
Daca tu ai fost dezamagita de cineva nu cred ca ai totusi dreptul sa spui asa ceva...daca as putea sa te fac sa te doara pt ce ai spus dindu-te in judecata probabil as face-o dar nu asta e solutia bineinteles...
Asa cum tu te simti jignita pt ceea ce ti s-a intimplat si eu ma simt jignit ca ma bagi in aceeasi oala... Sa auzim si de bine! :
|
adi_stan80 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 August 2010, ora 00:57
Batistele de unica folosinte ar fi jignite, intrucat si ele sunt facute tot de oameni pt oameni, ca si oamenii de fel.
Generalizarea este buna si viabila, daca se concretizeaza ca urmare a unui intens studiu de piata ... precum frazele magice cu ....."cercetatorii britanici " urmate de o traznaie precum dovedirea legaturii intre patrunjel si lipsa de chef iarna. Daca ai o experienta asa "bogata" poate ca stii tu ceva... au ba ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 August 2010, ora 04:27
bravos am folosit un citat de la un anonim de pe Citatepedia.ro si am vrut sa testez putin imaginatia dumneavoastra.....faptul ca va aratati frustrarile in raspunsuri fara noima mi-au intarit convingerea ca fac bine ,.........ca intru din ce in ce mai rar pe aici ...acum sa raspund celor ce au postat pe 31.07..... :ma uimesti mystery:"Mary,fara suparare ,cred ca ai o problema de blazare si iti strigi frustrarea pe forum...cautand sprijin si aprobare. Si nu cred ca vei obtine mai mult respect de sine facand acest lucru,adica judecand cu jumatati de masura.Cu ce masura judeci,cu aceeasi vei fi judecata...nu crezi?" Mai mysterule,fara suparare,dupa 16 mesaje ale tale nu crezi ca esti cam nou ca sa-ti dai cu parerea despre mine?.........tu ai nevoie de sprijin ,pentru ca vei fi lovit din toate partile si atunci vei striga dupa ajutor
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
|
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 04:29
De la: emil_pislaru, la data 2010-07-31 13:53:29Barbatii: multimea tuturor barbatilor din lume.. scurt si la obiect ,asa cum a-ti fost intotdeauna...felicitari !!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 04:32
De la: bujorci, la data 2010-07-31 14:51:10Daca tu ai fost dezamagita de cineva nu cred ca ai totusi dreptul sa spui asa ceva...daca as putea sa te fac sa te doara pt ce ai spus dindu-te in judecata probabil as face-o dar nu asta e solutia bineinteles... bravo florine....alt avatar ,alt nume...nu te dezminti....sti ca mereu te intrebai cum te descopar sub alte avatare....nici nu este greu.......folosesti aceleasi expresii intotdeauna !!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 04:37
De la: adi_stan80, la data 2010-08-01 00:57:21Batistele de unica folosinte ar fi jignite, intrucat si ele sunt facute tot de oameni pt oameni, ca si oamenii de fel. ce te face sa crezi ca eu am o experienta asa"bogata" ?.......eu iubesc barbatii virtuali, dar nu ma bucur de foarte multa experienta in real...........daca tu ai ,nu vrei sa dezvolti putin subiectul?
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 04:44
concluzia este ca pina acum doar emil pislaru a dat dovada de inteligenta pe acest subiect.........cei lezati sint cei frustrati ,altfel ar fi postat ceva la obiect sau cel mult un banc....dar sa le spui barbatilor sa se maturizeze este ca si cum ai interzice cainilor sa se linga.........este valabil si pentru femei.....toti se raporteaza la ce au linga ei(ele):
"Totul e de unic� folosin��: �i nume, �i m�dulare, �i suflet. Trecut? Viitor? Rahat... �nainte �i �napoi e Nimicul. De-asta �mi plac paserile: n-au nume, n-au amintiri, n-au istorie... Le �ii pe bra�, te bucuri �ntr-o clip� de c�ntecul �i penajul lor, le dai drumul, zbrr... nu le mai vezi. Gheorghe Tru�� �n �ngere, vii? (2010)"
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 04:50
�ncerca�i s� nu v� sim�i�i bine... ar trebui s� fie educativ.
citat din Charles M. Schulz
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 04:54
B�rba�ii
La gr�dina cea de var�, Savur�ndu-�i berile, Stau b�rba�ii decusear� �i-�i b�rfesc muierile. epigram� de Vasile Iu�an din Estivale (2009)
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 04:55
Cum vor unele femei s� fie b�rba�ii
V� vrem cu portofelul plin T�cu�i �i zilnic �n buc�t�rie, Iar regulile de nu v� convin, N-ave�i ce c�uta �n ber�rie. epigram� de Any Dr�goianu din revista "Cugetul" (2009)
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 04:56
Trei tipuri de b�rba�i nu �n�eleg femeile: b�rba�ii tineri, b�rba�ii de v�rst� mijlocie �i b�rba�ii b�tr�ni. citat din Irisches Sprichwort
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 04:59
B�rba�ii
Despre b�rba�ii buni, de�tep�i, Zicea un ins, odinioar�, C� la-nceput sunt �n�elep�i Iar dup-aceea... se �nsoar�. epigram� de Ion Ghera din Pledoarie pentru epigram� (aprilie 2007)
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 05:00
C�r�ile, asemeni prietenilor, ar trebui s� fie pu�ine �i bine alese.
citat din Samuel Paterson
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 05:02
Datele dintr-un timp anterior sau o experien�� anterioar� ar trebui s� fie �ntotdeauna numai �i numai baze pentru noi �ntreb�ri. Comoara ar trebui s� fie �n �ntrebare �i nu �n r�spuns.
Neale Donald Walsch �n Conversa�ii cu Dumnezeu
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 05:08
Sunt suflete de oameni dincolo de ecranul acesta rece al monitorului. Unii ne iubesc, al�ii nu...unii ne privesc, al�ii trec nep�s�tori pe l�ng� profilele noastre. Cei mai mul�i se uit�, f�r� s� citeasc�, peste �n�iruirea de cuvinte. Uneori un mesaj poate �nc�nta, poate face s� tresalte inima. Dincolo de toate, de zbuciumul vie�ii, de tr�irile interioare, cuvintele pot fi emo�ionante, ziditoare de bucurii, pot face s� r�sune acorduri �n suflet �i �n inim�. Suntem suflete cu to�ii - tr�itori �n cuvinte, �n imagini. Un om, la un cap�t de lume, ne umple ochii de lacrimi, inimile de �nc�ntare...altul, ne aduce �n suflet un lic�r de bucurie prin simplul fapt c� ne-a privit profilul...ne-a citit mesajul...! Totul e un mister �i arde �n noi...�n fiecare zi....!!!
din descrierea mea!
-Sa rad mult si des;
|
|
Iosif 41 mesaje Membru din: 22/08/2009 |
Postat pe: 1 August 2010, ora 17:34
Cred ca ai fost de unica folosinta ceva timp
si acum te crezi capabila sa stii cum si cat despre barbati Au si ei inima si suflet dar daca tu ai nevoie de unica folosinta s-ar putea sa gasesti vreunul foarte uzat, necatifelat, si urat mirositor care sa-ti faca viata imposibila macar "LA UNICA FOLOSINTA" !!!! Ca de nu am inventat eu algebra, si nu am creat eu variatie in universul lui Dumnezeu... Barbat sau femeie unici in universul lui Dumnezeu cu functionalitati diferite dar precise si cine esti tu muritor sa iti atribui acest tupeu obraznic sa stii ce si cum .... Nu cumva ai deviatii sexuale si dai vina pe ceilalti ptr lipsurile tale....???? Raporteaza abuz de limbaj |
|
nemmo 2 mesaje Membru din: 10/07/2010 |
Postat pe: 1 August 2010, ora 20:00
Eu am fost dezamagit de 4 prietene.... eu ca barbat ar trebui sa cataloghez pe toate...? nu.. asta mi-a fost soarta... insa am ramas cu gust amar si m-am inchis in mine... am preferat sa imi pastrez makar latura copilareasca, aia care mi-a mai ramas si nu voi renunta la ea pentru ca imi da putere sa continui. Dar femei sunt femei si femei, diverse tipuri. MIe mi-ar fi placut sincer o fata linistita si respectuoasa. Partea cu frumoasa, devreme acasa... povesti...de adormit masele populare. Apropo mie imi place egalitate in toate. Nu numai femeia la cratita, ci AMANDOI. Nu numai barbatul la meci de fotbal (desi nu imi place sa ma uit la TV sa rontzai alune sau sa beau bere etc) , ci AMANDOI sa privim o emisiune interesanta. Nu numai eu sa muncesc la serviciu, ci si ea. Vreau comuniune intru totul, sau makar prin compensare asa incat atunci e satisfactia daca nu maxima, macar este EGALA la un nivel mai mic. Si asta imi da comforul sentimental si moral. Despre barbati se crede ca sunt misogini, ahtiati dupa sex, prosti si usor manipulabili insa va spun altceva din prisma mai multor barbati si din prisma autoanalizei mele fata de alte persoane de acelasi sex:
1.Barbatii sunt sinceri, orice s-ar intampla - cand mint inseamna ca o fac doar ca sa se sustraga dintr-o situatie rara, necomofrtanta. 2. Barbatii vor si ei atentie si sa nu fie considerati doar niste carpe doar pentru sexul in pat si gata , la gunoi apoi! ... nu este chiar asa! 3. Barbatii vor afectiune, uneori mai mult decat niste copii chiar. 4. Barbatii sunt dornici de *cuceriri*, de "aventuri". Cucerirea si aventura nu fac parte neaparat din domniul sexual ci tin mai degraba de firea barbatului pur si simplu. Asa s-a nascut, sa umble dupa hrana, sa vaneze, sa cucereasca teritorii, sa stapaneasca clanuri...Nu-l luati doar cu sexu ca mai rau, vi se va intoarce impotriva voastra si se va razbuna tocmai prin sex. Aratati-i si alte laturi decat cea sexuala.. de pilda, cuceriri : joc pe computer, cuceriri: distractii cu prietenii impreuna si TU si EL si cativa amici (care e mai tare in subiecte), cucereste prin jocuri de cultura generala, sunt 1001 de tipuri de cucerire , care-i vor face placere... Sexul e sex si va veni doar cand va trebui. Educa-l , daca asta te deranjeaza, poti sa alternezi o partida de sex cu o partida de convorbiri pe orice tema sau pur si simplu vizionarea unui film.. care este mult mai siropoasa sentimental decat o partida de sex in care se ard calorii... CONCLUZIE: Voi decideti cum va modelati barbatul, dragi domnisoare si doamne, fete si femei. Judecati-l dupa ce trece un timp si dupa ce vedeti care-i sunt tzelurile, si daca puteti, indreptati-le, e pacat sa pierdeti sansa de a va distra alaturi de cineva si de-ai impartasi ideile de viata si experienta. Desi vreau prea multe... odata si odata poate imi voi gasi si o persoana care sa ma merite... :( |
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 20:07
Unica folosinta... Dezvoltand intelesul acestei propozitii ai fi tentat sa intelegi ca e ceva pe care il folosesti si il arunci.. In esenta, omul versat, profund,ii poate da alt sens, cand e vorba de relatii in cuplu.
Sunt cupluri de unica foilosinta(aceeasi folosinta) care-si pastreaza sentimentele, iubirea pana la adanci batraneti.Iata, cata iubire reciproca exista la o pereche, tandra, care se tine de mana, plimbandu-se intr-un parc, gasind mereu un cuvand de recunostinta ....Astfel de perechi se pot numi perechi fericite;; Ceea ce face ca barbatul sa impinga femeia in bratele altuia este infidelitatea lui, mai ales cand iubita, sotia este un model al fidelitatii. O va face din razbunare, chiar fara sentimente si odata ajuns pe tobogan nu mai ai cum sa te intorci.. Ceea ce face ca barbatul (cel fidel si dedicat familiei) sa gaseasca alinare in bratele alteia(si ea dornica de aventuri) este nestatornicia femeiii curioase. Si intr-un caz si in altul persoana lezata profund in sentimente, din diferite motive, fie va tolera dar nu va uita niciodata si poarta sufletului va fi mereu inchisa, fie va alege despartirea, caz in care deseori da rateu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 20:27
De la: nemmo, la data 2010-08-01 20:00:34Eu am fost dezamagit de 4 prietene.... eu ca barbat ar trebui sa cataloghez pe toate...? nu.. asta mi-a fost soarta... insa am ramas cu gust amar si m-am inchis in mine... am preferat sa imi pastrez makar latura copilareasca, aia care mi-a mai ramas si nu voi renunta la ea pentru ca imi da putere sa continui. Dar femei sunt femei si femei, diverse tipuri. MIe mi-ar fi placut sincer o fata linistita si respectuoasa. Partea cu frumoasa, devreme acasa... povesti...de adormit masele populare. Apropo mie imi place egalitate in toate. Nu numai femeia la cratita, ci AMANDOI. Nu numai barbatul la meci de fotbal (desi nu imi place sa ma uit la TV sa rontzai alune sau sa beau bere etc) , ci AMANDOI sa privim o emisiune interesanta. Nu numai eu sa muncesc la serviciu, ci si ea. Vreau comuniune intru totul, sau makar prin compensare asa incat atunci e satisfactia daca nu maxima, macar este EGALA la un nivel mai mic. Si asta imi da comforul sentimental si moral. Despre barbati se crede ca sunt misogini, ahtiati dupa sex, prosti si usor manipulabili insa va spun altceva din prisma mai multor barbati si din prisma autoanalizei mele fata de alte persoane de acelasi sex: Interesant punct de vedere si pertinent... As mai adauga faptul ca la un cuplu, cu desavarsire trebuie sa dispara: gelozia, egoismul, si subordonarea.. Gelozia este cel mai degradabil sentiment care macina sufletul si tulbura mintea... Egoismul este mania de a te pune pe tine pe primul plan, ignorand partenerul/partenera.. Subordonarea este nu numai o lipsa a educatiei ci si a desconsiderariii partenerului/partyenerei, altfel spus, lipsa de respect, infatuare, sindrom de superioritate... Toate sunt semne ale primitivismuluii... Ego-ul exacerbat.. Dorinta de dialog, de comunicare sincera, netezesc asperitatilke, ascut inteligebta si lasa drum deschis afectiunii. |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 August 2010, ora 21:12
De la: Ebony, la data 2010-07-28 20:51:40De la: Merry, la data 2010-07-28 19:47:38
|
Postat pe: 2 August 2010, ora 03:45
De la: emil_pislaru, la data 2010-08-01 20:27:01De la: nemmo, la data 2010-08-01 20:00:34Eu am fost dezamagit de 4 prietene.... eu ca barbat ar trebui sa cataloghez pe toate...? nu.. asta mi-a fost soarta... insa am ramas cu gust amar si m-am inchis in mine... am preferat sa imi pastrez makar latura copilareasca, aia care mi-a mai ramas si nu voi renunta la ea pentru ca imi da putere sa continui. Dar femei sunt femei si femei, diverse tipuri. MIe mi-ar fi placut sincer o fata linistita si respectuoasa. Partea cu frumoasa, devreme acasa... povesti...de adormit masele populare. Apropo mie imi place egalitate in toate. Nu numai femeia la cratita, ci AMANDOI. Nu numai barbatul la meci de fotbal (desi nu imi place sa ma uit la TV sa rontzai alune sau sa beau bere etc) , ci AMANDOI sa privim o emisiune interesanta. Nu numai eu sa muncesc la serviciu, ci si ea. Vreau comuniune intru totul, sau makar prin compensare asa incat atunci e satisfactia daca nu maxima, macar este EGALA la un nivel mai mic. Si asta imi da comforul sentimental si moral. Despre barbati se crede ca sunt misogini, ahtiati dupa sex, prosti si usor manipulabili insa va spun altceva din prisma mai multor barbati si din prisma autoanalizei mele fata de alte persoane de acelasi sex: Mai trebuie adaugati cei tre R: respecta-te pe tine si aproapele tau; respectati semenii; responsabilitate. Ar trebui sa luam in calcul numai persoanele care stiu sa dezvolte constructiv o idee si nu pe aceia care citesc titlul unui topic si sar cu gura ca tatele!!! aviz domnului Iosif cel frumos si inteligent!!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 August 2010, ora 08:31
Da' bateti campii la greu....
E mult mai simplu in realitate. Eu trebuie sa accept ce-mi place mie si ea ce-i place ei. Cand ne gasim, aia e ! Ce-mi place mie nu este reteta pentru ceilalti. Ati ajuns obositori, ingrozitor de obositori, pareti sa aveti frustrari mari, adevarate batalii pe la voi pe acasa, prin paturi, prin bucatarii ... Sau doar va place sa bateti din gura la nesfarsit ? Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Flo13 373 mesaje Membru din: 22/07/2010 |
Postat pe: 2 August 2010, ora 09:14
Perfect de acord Merry. Recunosc ca suntem nesuferiti, uneori nepasatori, irascibili, neatenti, etc. Si totusi ne alegeti. Vina e a voastra. Nu va saturati cu "de unica folosinta". Sau poate gasiti si ceva calitati si atunci ignorati contraindicatiile
.
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 2 August 2010, ora 09:43
De la: Flo13, la data 2010-08-02 09:14:00Perfect de acord Merry. Recunosc ca suntem nesuferiti, uneori nepasatori, irascibili, neatenti, etc. Si totusi ne alegeti. Vina e a voastra. Nu va saturati cu "de unica folosinta". Sau poate gasiti si ceva calitati si atunci ignorati contraindicatiileAi prins ideea, e important ca femeia sa fie inteligenta si caute barbatul ,,de calitate'', nu pe cel de unica folosinta. In general, in viata, avem ceea ce cautam, ce alegem. Si daca nu avem inteligenta de-a alege calitatea, vina ne apartine noua in cea mai mare parte si nu barbatului pe care l-am ales. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 August 2010, ora 09:46
De la: Silviu, la data 2010-08-02 08:31:16Da' bateti campii la greu.... Daca si tu citesti toate aiurelile...
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
|
|

....,eu nu vreau de unica folosinta,ci de folosinta indelungata...